Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Έτσι σκίζουν οι μάγκες τα μνημόνια. Του Μπετόβλακα

Η Ιρλανδία είναι πλέον εκτός μνημονίου! Και τυπικά και ουσιαστικά η τρόικα αποχώρησε από την χώρα, και το μνημόνιο καταργήθηκε.
 Έχει νομίζω ενδιαφέρον να δούμε τι έκαναν και τι δεν έκαναν οι Ιρλανδοί για να βγουν από την κρίση. Και έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δούμε τι κάναμε εμείς σε σχέση με τους Ιρλανδούς.....



Η Ιρλανδία πήρε το μνημόνιο και πολύ απλά το εφάρμοσε κατά γράμμα! Ούτε ισοδύναμα μέτρα, ούτε δημοψηφίσματα, ούτε αγανακτισμένοι, ούτε αριστεροί κλόουν, ούτε αγουροξυπνημένοι χιτλερίσκοι.
Το πρόβλημα στην Ιρλανδία το δημιούργησαν οι τράπεζες οι οποίες παρέσυραν το δημόσιο. Τι έκαναν οι Ιρλανδοί μέσω του μνημονίου: Αναδιάρθρωσαν και περιόρισαν τις τράπεζες,  ενώ ο ιδιωτικός τομέας αφέθηκε να εργάζεται απρόσκοπτα, ώστε να δημιουργηθεί ο πλούτος που θα πλήρωνε τις ζημιές ώστε να μην τρωθεί η αξιοπιστία της χώρας.
 Στην Ελλάδα το υπέρογκο πρωτογενές έλλειμμα δημιουργούσε χρέος το οποίο έπνιγε την χώρα. Με απλά λόγια το δημόσιο σπαταλούσε περισσότερα από αυτά που έβγαζε, με συνέπεια να παίρνει συνέχεια νέα δανεικά. Κάποια στιγμή δεν μας δάνειζαν οι αγορές οπότε ήρθε το χάος. Το δημόσιο πήρε δανεικά από τις τράπεζες, τα συνταξιοδοτικά ταμεία και από τους ιδιώτες μέσω των ομολόγων και τους φέσωσε όλους! Αντί να σταματήσει να δίνει συντάξεις σε πενηντάρηδες και να πληρώνει 300.000 αργόσχολους δημοσίους υπαλλήλους, προτίμησε να δημιουργήσει 1,5 εκατομμύρια ανέργους και να εξαθλιώσει την σύνταξη του γέροντα με τα 300€.
 Η αντιπολίτευση ακόμα και κάποιες άτολμες προσπάθειες της κυβέρνησης τις πολέμησε με λύσσα. Μπροστά σε 1,5 εκ ανέργους του ιδιωτικού τομέα κατέθεσε πρόταση μομφής για τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ. Όποτε η κυβέρνηση μπουσούλαγε προς την έξοδο από τα μνημόνια και τα δανεικά, η αντιπολίτευση λυσσούσε!
 Κάποιοι κλόουν, φαντάζονται ότι θα κάψουν τα μνημόνια, κάποιοι άλλοι ότι θα το καταργήσουν με έναν νόμο και ένα άρθρο, κάποιοι άλλοι θα το ψεκάσουν οι Νεφελείμ και κάποιοι άλλοι ότι θα το καταργήσουν δέρνοντας Πακιστανούς.

Λυπάμαι κύριοι αλλά η πραγματικότητα σας διαψεύδει. Το μνημόνιο το έσκισαν, το κατάργησαν, το έκαψαν, ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το ,οι μνημονιακοί Ιρλανδοί. Χωρίς μαγκιές, χωρίς Ρώσους, χωρίς εξωγήινους, χωρίς τσεκούρια και φωτιές.
Τελικά σύντροφοι η συνταγή δεν ήταν λάθος! Καλές οι μπούρδες αλλά τα γεγονότα λένε άλλα!

loutrakiblog.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/01/blog-post_350.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters