Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Όσο πάει και μεγαλώνει το κίνημα του ενός ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας!

Ηλεία: Όσο πάει και... μεγαλώνει το κίνημα του ενός ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας
Τις βεβαιώσεις της εξώδικης καταβολής του ενός ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, υπέρ των Τελών Κυκλοφορίας των οχημάτων τους για το 2014, παρέλαβαν οι 731 πολίτες από το Κίνημα για το Ένα Ευρώ, που δημιουργήθηκε το 2011, αντιστεκόμενο στην πληρωμή ενός ακόμα χαρατσιού, όπως χαρακτηρίστηκε από τα μέλη του Κινήματος, αφού ο ανταποδοτικός του χαρακτήρας έχει εκφυλιστεί και τα χρήματα δεν δαπανούνται για έργα........ οδοποιίας.

Το Κίνημα για το Ένα Ευρώ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των μελών του Κινήματος Ενάντια στο Μνημόνιο και το 2011, 75 πολίτες κατέθεσαν ένα ευρώ για τα Τέλη του 2012. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς, στην κίνηση αυτή συμμετείχαν 300 πολίτες, καταθέτοντας το ένα ευρώ για το 2013 ενώ το αντίστοιχο ποσό για τα Τέλη του 2014 κατέθεσαν 731 πολίτες.
«Να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας»
Την ενημέρωση των πολιτών, που γέμισαν ασφυκτικά το Εργατικό Κέντρο Πύργου, έκαναν τα μέλη του Κινήματος Βασίλης Τσάμης, Γιώργος Δούνιας και Βασίλης Τσίγκλας, εξηγώντας τους τι πρέπει να κάνουν, σε περίπτωση που σταματήσουν σε Τροχονομικό Έλεγχο και τους ζητηθεί να επιδείξουν την απόδειξη πληρωμής για τα Τέλη. Σ' αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να δείξουν το χαρτί της εξώδικης επίδοσης και στην πορεία, αν δεν γίνει δεκτό, θα πρέπει να προχωρήσουν στο δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης, και οδηγούμενοι στο Α.Τ, ο αστυνομικός να καταρρίψει τους 10 λόγους της εξώδικης επίδοσης του ενός ευρώ. Σημείωσαν δε, ότι μέχρι σήμερα, έχουν σταματήσει πολλούς αλλά δεν έχουν βεβαιωθεί πρόστιμα.
Τόνισαν στους συγκεντρωμένους πολίτες ότι η αθρόα συμμετοχή είναι μια πρώτη νίκη και ότι ο αγώνας θα πρέπει να συνεχιστεί, αφενός για να μην «περάσουν» άλλα μέτρα και αφετέρου για την κατάρριψη άλλων. Επίσης, τόνισαν την ανάγκη για δημιουργία ομάδων υποστήριξης σε κατά τόπους περιοχές, ώστε σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη σε οποιονδήποτε, να υπάρξει κινητοποίηση και στήριξη του, από τους υπόλοιπους.
Εξάλλου, στο τέλος της ενημέρωσης, πολλοί από τους συγκεντρωμένους πολίτες εξέφρασαν τις απορίες τους, λαμβάνοντας απαντήσεις από τα μέλη του κινήματος.
Ο αγώνας συνεχίζεται και νομικά
Ο αγώνας όμως θα συνεχιστεί, εκτός από κινηματικά και νομικά. Έτσι, την προσεχή Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στις 10:00 το πρωί, τα μελή του Κινήματος κάλεσαν όσους τους πολίτες που συμμετείχαν στην φετινή κατάθεση, να βρίσκονται στα Δικαστήρια Πύργου, όπου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν τα μέλη του Κινήματος, ενάντια στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όταν αρχικά ο αρμόδιος υπάλληλος αρνήθηκε την κατάθεση του ενός ευρώ.
Εξάλλου, μέσα στις επόμενες ημέρες, τα μέλη θα κάνουν και προσφυγή για τους πολίτες εκείνους στους οποίους έχει βεβαιωθεί το χρέος, από την περσινή χρονιά.
Η επίδοση των βεβαιώσεων
Όσοι δεν κατάφεραν να πάρουν χθες τις βεβαιώσεις τους, μπορούν να το κάνουν την επόμενη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στις 6:00 το απόγευμα, στον πολυχώρο της Δεξαμενής, όπου κάθε Τετάρτης υπάρχουν προγραμματισμένες συναντήσεις.
Νάνσυ Σπυροπούλου
(n_spyropoulou@yahoo.gr)

ΠΗΓΗ:
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/hleia-oso-paei-kai-megalwnei-to-kinhma-toy-enos-efrw-gia-ta-telh.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters