Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Πέντε μυστικές τοποθεσίες που το Google Maps δεν σε αφήνει να δεις


Μπορεί η Google να υπερηφανεύεται ότι σου επιτρέπει να δεις κάθε μέρος του πλανήτη μέσω του Google Maps όπως υπάρχουν ορισμένα μέρη που δεν πρόκειται να σου δείξει ποτέ. Είτε επειδή η χαρτογράφηση δεν έχει γίνει, με το γνωστό πλέον αυτοκινητάκι της Google, είτε επειδή πρόκειται για στρατιωτικές βάσεις και γενικότερα για… απαγορευμένες περιοχές.

Αυτά είναι λοιπόν τα πέντε μυστικά μέρη που το Google Maps ρίχνει… «μαύρο».

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ , ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΙ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ GRAIG SAWYER.

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είναι συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις ενός πρώην  μέλους της προσωπικής φρουράς  ‘’υψηλών’’ προσώπων και κυβερνητικών παραγόντων των ΗΠΑ. Ο Craig Sawyer  που διατέλεσε επί χρόνια  μέλος της προσωπικής ασφάλειας  υψηλόβαθμων παραγόντων των Ηνωμένων Πολιτειών  αποφάσισε, φανερά απηυδισμένος, 

"ΕΛΛΗΝΟΠΙΘΗΚΟΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ "GREACOPITHECUS"- Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ
Πρόσφατα έγινε γνωστό μέσω της Google, του επιστημονικού περιοδικού Φύση (Nature), όπως επίσης και του in.gr (: σε αναμετάδοση από τη Ντόιτσε Βέλλε), ότι ενδεχομένως οι πρώτοι άνθρωποι εμφανίστηκαν στην Ελλάδα.

Οι αντίστοιχες ανακοινώσεις Αμερικανών, Γερμανών και Βούλγαρων επιστημόνων, καθότι τα ως άνω συμπεράσματά τους έρχονται να επιβεβαιώσουν μια δημοσίευσή της Ανθρωπολογικής Εταιρίας(ΑΕΕ) του 1976 που παρατίθεται παρακάτω(πρβλ. επίσης http://vopac.nlg.gr/Record/j.3446 ή /και βιβλιοθ. ΕΠΣ αρ. 64).Ο όρος Greacopithecus (Γραικοπίθηκος, σύμφωνα επίσης με την ανάλυση του εκλιπόντος φιλολόγου και μέλους της συντακτικής επιτροπής της ΑΕΕ, Ιωάννη Ν. Καλλέρη) είναι δυνατόν να σημαίνει τόσο Ελληνοπίθηκος (επί τη βάσει δηλ.μιας εθνολογικής και παρεξηγήσιμης προσέγγισης),όσο και Ελλαδοπίθηκος (βάσει της γεωγραφικής, η οποία συνεπώς είναι η μόνη ορθή).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters