Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Ολόκληρο το αρχείο του Ι. Καποδίστρια σε e-book εντελώς δωρεάν

Στην εν λόγω ενότητα θα βρείτε ψηφιοποιημένη την εξαντλημένη πλέον έκδοση «Αρχείον Ιωάννου Καποδίστρια», σε επιμέλεια Κ. Δαφνή (Κέρκυρα, 1976-1985). 

Στην έκδοση περιέχονται σχολιασμένα, ως ένα βαθμό, ποικίλα έγγραφα της περιόδου 1804-1831, σχετίζονται με τον Ι. Καποδίστρια και αφορούν τη δράση του στην Επτάνησο Πολιτεία, την αλληλογραφία με τον πατέρα του (1809-1820), τη διπλωματική του σταδιοδρομία, τη συμβολή του στα ευρωπαϊκά ζητήματα και την περίοδο της διοίκησης της ελληνικού κράτους.

Eκείνοι που απουσιάζουν από τη ζωή μας κάποια στιγμή παύουν να μας λείπουν

Σας πληγώνει η ανάμνηση εκείνων που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας, που είναι σήμερα απόντες από τη ζωή σας;
Κι όμως, εκείνοι που απουσιάζουν από τη ζωή μας κάποια στιγμή παύουν να μας λείπουν.
Η ζωή είναι ένα παρόν, ρεαλιστικό, παράξενο, όμορφο κι άσχημο, περιπετειώδες και αψυχολόγητο, ένα απρόβλεπτο ταξίδι σε μια απρόβλεπτη θάλασσα.

National Interest: Η Αεροπορία της Τουρκίας έχει διαλυθεί… και δεν φταίει κανείς άλλος

Οι πιλότοι μαχητών δεν είναι οικονομικοί. Η Αεροπορία των ΗΠΑ (USAF) εκτιμά ότι η εκπαίδευση ενός νέου πιλότου για φτάσει να πετάξει ένα αεροπλάνο όπως το F-35 κοστίζει 11 εκατομμύρια δολάρια [σ.σ. DP: η ελληνική Πολεμική Αεροπορία δαπανά  7-8 για κάθε πιλότο της]. Και αυτό δεν συνυπολογίζει την ανεκτίμητη εμπειρία ενός βετεράνου πιλότου ο οποίος πετούσε εδώ και χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ είναι πρόθυμη να προσφέρει μπόνους μισού εκατομμυρίου δολαρίων για τη διατήρηση πεπειραμένων πιλότων μαχητών σε υπηρεσία.

Κοροναϊός: Από σούπα νυχτερίδας ή φιδιού πέρασε στον άνθρωπο

Την άποψη ότι ο κοροναϊός που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Γουχάν, μπορεί να μεταδόθηκε στους ανθρώπους από κατανάλωση φιδιού ή νυχτερίδας, διατύπωσε ερευνητική ομάδα.
Μια απίστευτη εκτίμηση έκανε ομάδα Κινέζων επιστημόνων, σύμφωνα με την οποία ο κοροναϊός που εντοπίστηκε, τον περασμένο Δεκέμβριο, στην επαρχία Γουχάν μεταδόθηκε στους ανθρώπους από κατανάλωση νυχτερίδας ή φιδιού.

Η μυστηριώδης σύνδεση του Ωρίωνα με τις Πυραμίδες της Γκίζας, ως Πύλη για τον Οίκο των Προγόνων του Φαραώ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η θεωρία του συσχετισμού των τριών Πυραμίδων της Αιγύπτου και του Ωρίωνα έχει ήδη γίνει μία κλασική υπόθεση από τότε που εμφανίστηκε το βιβλίο “Το μυστήριο του Ωρίωνα”, που γράφτηκε από τους Robert Bauval και Graham Hancock στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Το κύριο επιχείρημα της θεωρίας τους είναι ότι οι τρεις μεγαλύτερες πυραμίδες του οροπεδίου της Γκίζας (Χέωπα, Χεφρήνου και Μικερίνου) είναι ευθυγραμμισμένες ακολουθώντας ένα πρότυπο του ουρανού, όπως τα τρία αστέρια που σχηματίζουν τη ζώνη του Ωρίωνα.

Η πλημμυρισμένη υπόγεια πόλη 5.000 ετών που βρέθηκε τυχαία στην Τουρκία


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μια υπόγεια πόλη εν μέρει βυθισμένη κάτω από το νερό και με εκτιμώμενη ηλικία περίπου 5.000 χρόνων ανακαλύφθηκε από δημοτικούς υπάλληλους της πόλης που προσπαθούσαν να προσδιορίσουν την αιτία των πλημμυρών σε διάφορα σπίτια στην περιοχή Avanos, στην κεντρική επαρχία Nevşehir της Τουρκίας

Οι ιδιοκτήτες περίπου 15 κατοικιών στο δήμο Çalış της Avanos, που κατοικούνται από 2.200 άτομα, ενημέρωσαν τον δήμο ότι τα σπίτια τους γέμισαν νερό και δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί ή από πού προήλθε, όπως αναφέρει η dailysabah.com

Οι μυστηριώδεις πέτρες Aztlán περιγράφουν την εξωγήινη επίσκεψη πριν από χιλιάδες χρόνια


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι μυστηριώδεις πέτρες Aztlán αποτελούν μέρος μίας ομάδας λίθων ή/και κεραμικών, που είναι γνωστή ως Ojuelos Piedras, που έχουν αναλυθεί από ερευνητές και φαίνεται να περιγράφουν την επίσκεψη και την εξωγήινη επαφή που έλαβε χώρα πριν από 27.000 χρόνια.


Μετά την ανακάλυψη αυτών των κεραμικών τεχνουργημάτων που έγιναν πριν από μερικά χρόνια, όπου υπάρχουν περίεργες φιγούρες που λέγεται ότι έχουν προϊσπανική προέλευση, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν αφού δείχνουν τους ντόπιους της περιοχής να έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους.

Έγγραφο της CIA αποκαλύπτει ένα μυστικό σχέδιο ψευδούς εξωγήινης εισβολής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα είναι ένα έγγραφο κορυφαίας μυστικότητας, που είναι η απόδειξη ότι η CIA είχε – ή μπορεί να έχει ακόμα – ένα μυστικό σχέδιο για να πραγματοποιήσει μια Ψεύτικη Εξωγήινη Εισβολή για λόγους ψυχολογικού πολέμου.


Οι λεπτομέρειες του συγκλονιστικού σχεδίου είναι θαμμένες σε ένα εξαιρετικά πρώην μυστικό αρχείο UFO της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, της CIA, το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του οργανισμού, όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk

Παραπλανητική φωτογραφία για να καλύψει το φιάσκο της Μέρκελ..

Η φωτογραφία αυτή προωθείται αυτή τη στιγμή από Ρόιτερς και άλλα διεθνή μήντια ως φωτο που τραβήχτηκε κατά την ολοκλήρωση του συνεδρίου στο Βερολίνο. Στην πραγματικότητα όμως προέρχεται από το ξεκίνημά του, γιατί ο Ερντογάν είχε αποχωρήσει σαν χeσμένος αρκετή ώρα πριν το διαλύσουν και προχωρήσουν σε δηλώσεις.

Το πραγματικό παιγνίδι παίχτηκε μόνο στο παρασκήνιο. Το ψηστήρι στον Χαφτάρ είχε γίνει από το πρωί σε άλλους χώρους, άσχετους με το συνέδριο. Μίλησε και με την Μέρκελ και με τον Μακρόν, όπως βλέπετε και στις δυο επόμενες φωτογραφίες.

Ξεχείλισε ἡ ἀηδία…

Ἐτοῦτες τὶς ἡμέρες ἡ γελοιότης τῆς δημοκρατίας τους κτυπᾶ διαρκῶς …συναγερμούς. Ἡ ἀηδία δὲ ποὺ αἰσθάνομαι πλέον μὲ πνίγει τόσο, ποὺ εἰλικρινῶς οὔτε ποὺ θέλω πιὰ νὰ ἀσχολοῦμαι μαζύ τους. Ἐπιχειρῶ νὰ μάθω τὶς εἰδήσεις τῆς ἐπικαιρότητος, ἀπολύτως συνοπτικῶς, ἀλλὰ ἡ μπόχα τῆς ὑποκρισίας τους μὲ πνίγει.
Θέλετε παραδείγματα; Ἀπὸ τὸν ὑπόδικο πάκη (ναί, γαργάρα τὸ ἔκαναν ἄπαντες τὸ …θεματάκι τότε), περάσαμε στὴν μανδὰμ σακελλαροπούλου….

Τουρκικό ΥΠΕΞ Προς Αθήνα: «Θέλουμε Νησιά, Υφαλοκρηπίδα, Εναέριο Χώρο Και Αποστρατικοποίηση Στο Αιγαίο»!

Το τουρκικό ΥΠΕΞ ανάρτησε στο twitter κείμενο με πέντε απαιτήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο με τι οποίες θέλουν να πάρουν ελληνικό έδαφος.

Οι πέντε αυτές απαιτήσεις είναι και το συνολικό «πακέτο» με το οποίο θα «επιτρέψουν» στον Κ.Μητσοτάκη να πάνε για εκδίκαση στην Χάγη.

Οι Τούρκοι θέτουν θέμα για:

Μακάβριος δωσιλογισμός: Εξαφάνισαν τον Αλεξάντερ Βίνικ…

«Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς ότι “εντέλλονται να τον παραδώσουν”, η τύχη του αγνοείται…» 

Νίκος Κωνσταντόπουλος: «Είναι πρωτοφανές να γίνονται παρασκηνιακές διαβουλεύσεις πίσω από την πλάτη των δικαστικών θεσμών»!


Τόνισε ακόμα:

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ, ΑΠΛΟΥΣ & ΑΔΟΛΟΥΣ & ΑΓΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. "ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ". Του ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΤΑΚΗ

Σημείωμα του Εκδότου.
Για την υπόθεση Μπελογιάννη γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά.

Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει ολόκληρη την αλήθεια, η προσωπική μαρτυρία του Τ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ έχει τη σφραγίδα της ακρίβειας και της εγκυρότητας....

Θεωρούμε ως εκ τούτου σκόπιμο να παραθέσουμε εδώ το σχετικό κεφάλαιο από το βιβλίο του «ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» που εκδόθηκε από τις εκδόσεις «ΠΑΠΑΖΗΣΗ». Ι. Χ. Γ. 

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πούτιν επιθυμεί την τροποποίηση του Συντάγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας:

Nicos Kastanias
ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ANUNNAKI ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.....

Νικόλαος Γεωργιάδης
-ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΕ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ....
-ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ......
-ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ...
-ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟ 1821 ΓΙΑ ΝΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ "ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" .....ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΗΚΟΟΥΣ.....
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters