Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Εν ψυχρώ πυροβολισμοί κατά πολιτών στο κέντρο της Αθήνας


ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Εν ψυχρώ πυροβολισμοί κατά πολιτών στο κέντρο της ΑθήναςΕΡΕΥΝΑ: Εξαπλασιασμός του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ελλάδα. Η παρακάτω είδηση «αποθεώνει» τις κυβερνητικές επιλογές της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και της πολυπολιτισμικότητας.  
Στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή....
του Άγιου Παντελεήμονα όπου την λυμαίνονται μουσουλμάνοι, σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας!  

Μόλις 149 χιλιομ. από τα ελληνικά σύνορα η μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική βάση (μέγα-βάση) που είναι μαζί με το Σινικό Τοίχος τα μόνα κτίσματα επάνω στη Γη που διακρίνονται με γυμνό μάτι από τη Σελήνη

Η μυστήρια αμερικανική “μέγα-βάση” και οι μίνι-γιάφκες των τζιχαντιστών του ISIS στο Κόσοβο

Γράφει ο Κρεσέντσιο Σαντζίλιο 
Διαβάσαμε πρόσφατα σε εφημερίδα ότι στο Κόσοβο υπάρχουν τουλάχιστον πέντε στρατόπεδα του ISIS, ανώνυμα ή με παραπλανητικά ονόματα. 
Λογικά αυτό πάει να πει πως σε καθένα απ’ αυτά τα στρατόπεδα θα πρέπει να βρίσκονται αρκετοί τζιχαντιστές, δεκάδες ή εκατοντάδες. 

Επομένως ξέρουμε πού είναι τα στρατόπεδα και μάλλον δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να ξέρουμε (μάθουμε) εξ ίσου με ακρίβεια ποιο είναι το «δυναμικό» του κάθε στρατοπέδου. 

Μια μαρτυρία που εμπλέκει Παπανδρέου, Μητσοτάκη στην υπόθεση της Τράπεζας Ανατολής

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μαρτυρία που προσθέτει στοιχεία στην υπόθεση της μετοχχής της Τράπεζας Ανατολής, στοιχεία τα οποία αξίζει να διερευνηθούν, είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το μεσημέρι από το zougla radio, του zougla.gr.

Συγκεκριμένα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε συνέντευξη με έναν πρώην επιχειρηματία ονόματι Ευρυπίδη Μετοχαράκη. Ο κ. Μετοχαράκης υποστήριξε ότι από το 1980, ο στρατηγός Περικής Παπαθανασίου, στέλεχος της ΝΔ στη Ρηγίλης, πρώην διοικητής της Γενικής Τράπεζας και Γενικός Διευθυντής των Ελληνικών Ταχυδρομείων την περλίοδο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, του είχε αναφέρει την περίπτωση της Τράπεζας Ανατολής, λέγοντάς του μάλιστα ότι κάτοχοι μετοχών της Τράπεζας είχαν επιδιώξει να υποστηρίξουν δανειοδοτικά την υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα.

Τι απαντά η οικογένεια Σώρρα στην Εθνική Τράπεζα για τη μετοχή των 670 δις!!!


Τράπεζα Ανατολής: ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ουδέποτε έγινε εκκαθάριση Δημοσιεύονται στο zougla.grΑμέσως απάντησε ο δικαιούχος των «χρυσών μετοχών» της Τράπεζας της Ανατολής Αρτέμης Σώρρας στην ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας για το επίμαχο θέμα. Στην απάντηση, η οποία έχει σαφώς συνταχθεί από νομικό, ο κ. Σώρρας δεν δέχεται τα επιχειρήματα της Εθνικής σύμφωνα με τα οποία οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής δεν έχουν καμία αξία.

Η απάντηση έχει ως εξής:

««Πράγματι, δια της με αριθμό 147611/1932 σύμβασης συγχώνευσης, νόμιμα έκτοτε δημοσιευθείσας, συγχωνεύτηκε δια εξαγοράς και απορρόφησης της, η τραπεζική εταιρεία “ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Α.Ε.” από την “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“, πράξη συγχώνευσης η οποία εγκρίθηκε δια της με αριθμό 72186/1932 υπουργικής απόφασης, η οποία νόμιμα δημοσιεύτηκε στο Δελτίο ΑΕ&ΕΠΕ ΦΕΚ αρ. 301/31-12-1932.

Τράπεζα Ανατολής:αστρονομικό το ποσό,πολλά και τα ερωτήματα.Το θέμα να έλθει στη Βουλή

Η αξίωση, αναμφίβολα, δείχνει εξωπραγματική. Το ποσό που διεκδικούν οι κάτοχοι των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής, είναι πράγματι αστρονομικό, φτάνοντας σε πολλά τρισεκατομμύρια ευρώ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η υπόθεση δεν πρέπει να διερευνηθεί. Η ίδια η ζωή έχει αποδείξει ότι τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο και αδύνατο, έστω κι αν εκ πρώτης όψεως φαντάζει υπερβολικό ή και εξωπραγματικό.
Και η ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Ελλαδικό χώρο, έμοιαζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μάλιστα, μόλις πέρυσι από του βήματος της Βουλής, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος λοιδορούσε το δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα που επί χρόνια έκανε εκπομπές για το πετρέλαιο που υπάρχει στην Ελλάδα. Από την απαξίωση και τη λοιδορία του κ. Αντιπροέδρου φτάσαμε στην επιβεβαίωση της δημοσιογραφικής έρευνας και ήδη στις Ελληνικές θάλασσες γίνονται έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής»: Η Τράπεζα της Ελλάδας έχει αγοράσει από ιδιώτη το 2006!

Τράπεζα Ανατολής: ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ουδέποτε έγινε εκκαθάριση Δημοσιεύονται στο zougla.gr 
Σε νέες αποκαλύψεις, σχετικά με την υπόθεση της μετοχής της «Τράπεζας της Ανατολής», προβαίνει η τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, η οποία μεταδίδεται τη Δευτέρα το βράδυ από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Οι αποκαλύψεις αφορούν σε 2 διαφορετικές ιστορίες, που ωστόσο έχουν ως κοινό παρονομαστή τις μετοχές- τέρας, η ιστορία των οποίων έχει αναστατώσει τις τελευταίες εβδομάδες την ελληνική κοινή γνώμη.

Η πρώτη αποκάλυψη έχει να κάνει με μία απίστευτη εξέλιξη πριν από ακριβώς 5 χρόνια και συγκεκριμένα το 2006, όταν κάτοχος δύο τέτοιων μετοχών τις πούλησε στην Τράπεζα της Ελλάδος. Τα αποδεικτικά στοιχεία που θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας είναι ακλόνητα.

Μόλις πριν 10 χρόνια η Τράπεζα της Ελλάδος αναγνώριζε την ύπαρξη μετοχών της Τράπεζας Ανατολής!

Μόλις πριν 10 χρόνια η Τράπεζα της Ελλάδος αναγνώριζε την ύπαρξη μετοχών της Τράπεζας Ανατολής! Δείτε το έγγραφο που εγγείρει νέα ερωτήματα 
Μια νέα ενδιαφέρουσα πτυχή της υπόθεσης με τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής, φέρνει στη δημοσιότητα η zougla.gr αποκαλύπτοντας έγγραφο της Τραπέζης της Ελλάδος με το οποίο ενημερώνει συναλλασόμενο για το χαρτοφυλάκιό του. Και ώ του θαύματος, κάνει λόγο για 320 μετοχές της Τράπεζας Ανατολής. Πότε όλα αυτά; Το 2000!!!
Το σχετικό ρεπορτάζ της zougla.gr αναφέρει:

Η διαδρομή των μετοχών από την Τράπεζα της Ανατολής στην ιστορία- Τι κρύβουν οι δανειστές

Η διαδρομή των μετοχών από την Τράπεζα της Ανατολής στην ιστορία- Τι κρύβουν οι δανειστές  Η ιστορία συνεχίζεται...
Ο ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897 ή καλύτερα το «Μαύρο 97» και η μεγάλη ήττα που ακολούθησε μετά από 30 ημέρες πολεμικών δραστηριοτήτων, οδήγησε την ήδη πτωχευμένη χώρα στο μεγάλο δάνειο του 1898. Η «Εθνική Τράπεζα» αναλαμβάνει να ολοκληρώσει αυτήν την υπόθεση. Το δάνειο ανέρχεται στα 150 εκατ. γαλλικά χρυσά φράγκα. Δύο τράπεζες γαλλικές είναι και οι κύριοι δανειστές. Η τράπεζα Rotheschild και η Parisbas.

Τράπεζα Ανατολής: ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ουδέποτε έγινε εκκαθάριση


Τράπεζα Ανατολής: ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ουδέποτε έγινε εκκαθάριση Δημοσιεύονται στο zougla.gr
Δημοσιεύονται στο zougla.gr

Δύο έγγραφα, το πρώτο του 1939 και το δεύτερο του 1940, έρχονται να ενισχύσουν την εντύπωση πως η διαδικασία ολοκλήρωσης της ειδικής εκκαθάρισης της «Τράπεζας της Ανατολής» διεκόπη για κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Παρά, λοιπόν, τους ισχυρισμούς, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο ανακοινωθέν που εξέδωσε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου η «Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με τους οποίους η εκκαθάριση ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 1936, προκύπτει αβασάνιστα πως τουλάχιστον έως το 1940 αυτή η διαδικασία δεν είχε ολοκληρωθεί.
Τα δύο ντοκουμέντα αφορούν δύο επιστολές

Διέγραψαν από το profile της Εθνικής κάθε αναφορά στην Τράπεζα Ανατολής!!!

Διέγραψαν από το profile της Εθνικής κάθε αναφορά στην Τράπεζα Ανατολής!!! Στο περιεχόμενο της «Βικιπαίδεια» 

Στο περιεχόμενο της «Βικιπαίδεια»
Διαγραφή των αναφορών της Τράπεζας Ανατολής, στο profile της Εθνικής Τράπεζας στη «Βικιπαίδεια», μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει με τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής, έγινε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, όπως αποκαλύπτει το zougla.gr. Συγκεκριμένα, αναφέρει:
"Οι πράξεις φαλκίδευσης και αλλαγής πληροφοριών στο Διαδίκτυο είναι μία «εύκολη» και κυρίως ηλεκτρονικά πρόσφορη διαδικασία. Με ένα απλό κλικ δύναται κανείς να διαγράψει και να αναρτήσει ότι επιθυμεί. Με μία διαφορά. Στο Διαδίκτυο αποτυπώνονται ίχνη, ιδιαίτερα αν ο ερευνητής γνωρίζει να ψάχνει και να αρχειοθετεί τις ανακαλύψεις του.

Το drone του Τέσλα μπορούσε να σταματήσει τους πολέμους;

Νίκολα ΤέσλαΤα drone έγιναν μια μόδα τα τελευταία χρόνια και είναι διαθέσιμα πλέον προς αγορά από τον καθένα (με το ανάλογο αντίτιμο, βεβαίως…). Δεν αποτελούν όμως μια νέα καινοτομία.

Στην πραγματικότητα, Σέρβος εφευρέτης, μηχανολόγος, ηλεκτρολόγος μηχανικός και ένας από τους σημαντικότερους φυσικούς στην ιστορία της επιστήμης, Νίκολα Τέσλα, εφηύρε ένα drone όσο ζούσε.

Ο Τέσλα είχε κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα drone κοντά στο γύρισμα του αιώνα και πίστευε ότι η δυναμική γι’ αυτά τα «ρομπότ δολοφόνους» ήταν τεράστια και ουσιαστική.

Το Ύπουλο Κουνούπι drone που σε… Τσιπάρει (video)

Το Ύπουλο Κουνούπι drone που σε... Τσιπάρει (video)
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το πόσο έχει προχωρήσει η επιστήμη της Νέας Εποχής για να επιβάλει το τσιπ εξ αποστάσεως ή ακόμα και να σκοτώσει κάποιον εξ αποστάσεως είναι η τελευταία αυτή εφεύρεση κουνούπι- τσιπ.

Τι είναι αυτό ??
Ειναι μια εφεύρεση που δημιουργήθηκε στα εργαστήρια US Air Force Office of Scientific Research Wright-Patterson Air Force Base in Arlington(Γραφείο Εργατών Επιστημονικής Έρευνας Πολεμικής Αεροπορίας ΗΠΑ-Αεροπορική Βάση του Πάτερσον στο Ουέλλιγκτον), στην πόλη Βιρτζίνια.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ «ΦΕΣΙ» ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

ΝΑΤΟΣ – ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Λογικό είναι ο άνθρωπος που φέσωσε την Ελλάδα να διαδίδει την φήμη του στα πέρατα του κόσμου εξευτελίζοντας την χώρα.

ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ )

Screenshot-11

«ΝΟΜΙΖΟΥΝ» ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ !!! … «ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ» ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ !!!

'Απαγορευμένα' σπήλαια της Ακροπόλεως και ανεξήγητα φαινόμενα!

Ο Ιερός βράχος αποτέλεσε εδώ και χιλιάδες χρόνια τη βάση της Αθηναϊκής δημοκρατίας και του αρχαιοελληνικού πολιτισμού. Δεσπόζει σε ύψος 156 μέτρων και λόγω της πλεονεκτικής του θέσης επέτρεπε τον έλεγχο της περιοχής και οι απόκρημνες πλαγιές, τον έκαναν απρόσιτο στους εχθρούς.

Κρυφό δανεισμό της Ελλάδας 675 δις ευρώ το 2015 καταγγέλλει το ελεγκτικό συνέδριο

Άγνωστο σε όλους τους έλληνες δανεισμό 675 δις € (εξακόσια εβδομήντα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ) καταγγέλλει το Ελεγκτικό Συνέδριο, στην Έκθεσή του για τον Απολογισμό του Κράτους για το έτος 2015, ο οποίος έχει κατατεθεί στη Βουλή για έγκριση…

Εμπλεκόμενοι, εκτός από το Υπουργείο Οικονομικών είναι ο Οργανισµός Διαχείρισης Δηµοσίου Χρέους (Ο.Δ.Δ.Η.Χ.) και η Τράπεζα της Ελλάδος.

ΧΛΩΜΙΑΣΕ ο Καρέλιας | Δεν το ΧΩΡΑΕΙ ανθρώπινος νους ΑΥΤΟ που πήγαν και του έκαναν…

 

Κανείς επιχειρηματίας δεν πρόκειται να επενδύσει στην Ελλάδα όταν του φορολογούν ακόμη και τα πριμ που δίνει στους εργαζομένους του!

Πρόστιμα ΜΑMΟYΘ στην εταιρεία «ΚΑΡΕΛΙΑ» επειδή έδωσε παραπάνω χρήματα στους εργαζόμενους του!
Ναι, καλά διαβάσατε. Η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΑΕ που μοίρασε πριμ 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους υπαλλήλους της, φορολογήθηκε με δυσβάστακτο φόρο.
Αυτά και πολλά ακόμη σκαρφίστηκαν οι εγκληματούντες του υπουργείου οικονομικών, οι οποίοι πλέον με εντολές της τρόικας στοχεύουν ευθέως να στραγγαλίσουν και τις τελευταίες εναπομείνασες υγιείς επιχειρήσεις.

Σπείρα: Αρχαιοελληνικό Σύμβολο Ζωής

                                              
Η Σπείρα που συνδυάζει το σχήμα ενός κύκλου και την Δυναμική κίνησή του, συμβολίζει τον Χρόνο. Ως μέρος της ομαλής ατελείωτης γραμμής συμβολίζει επίσης την ανάπτυξη, την συνέχεια, τον ρυθμό της αναπνοής και της ίδιας της ζωής. Όταν χρησιμοποιείτε ως προσωπικό φυλαχτό η Σπείρα βοηθά την συνείδηση μας να αποδεχθεί τις στροφές, τις αλλαγές και την εξέλιξη της ζωής.

Οι Σπείρες ή δίνες σχετίζονται με το γνέσιμο και το πλέξιμο του ιστού της ζωής και του πέπλου της Μητέρας Θεάς η οποία ελέγχει το πεπρωμένο και υφαίνει το πέπλο της πλάνης.

Η Σπέιρα επίσης έχει τον ίδιο συμβολισμό με τον Λαβύρινθο και το χορό ή το βάδισμά του.

ΤΙ ΕΣΤΙ «ΕΛΛΗΝ»

Μεγάλη λοιπόν διαμάχη και σύγχυσις περί του «τι εστί Έλλην» και περί του «ποιός είναι Έλλην». (*1) Ας αναρωτηθούμε κατ’ αρχήν, γιατί δεν συμβαίνει το αυτόν με τις έννοιες: «Λουξεμβουργιανός», «Βέλγος», «Σουηδός», «Σενεγαλέζος», Αφρικανός», «Ινδιάνος» κλπ.
 

Προς απάντησιν πρέπει να δούμε τις ειδοποιούς διαφορές των παραπάνω εννοιών οι οποίες εκ πρώτης όψεως φαίνονται ομοειδείς. Ποιες μπορεί να είναι μερικές εξ αυτών; Ο γεωγραφικός εντοπισμός, το ιστορικόν και χρονολογικόν βάθος που εμπερικλείεται σε κάθε έννοια, ο βαθμός επιδράσεως της υπό και επί των ιστορικών και πολιτισμικών γεγονότων και δρωμένων, ο βαθμός επιδράσεως της στην σημερινή εποχή και ο εκτιμώμενος βαθμός επιδράσεως της εις το μέλλον.
Επί παραδείγματι, πολύ εύκολα, χωρίς ιδιαίτερη παρεξήγησι ή εκτενή ανάλυσι, μπορούμε να πούμε ότι Λουξεμβουργιανός είναι ο πολίτης ή υπήκοος του κρατιδίου του Λουξεμβούργου και ότι Αφρικανός είναι ο (κατ’ εξοχήν) μαύρου χρώματος δέρματος γεννηθείς εις την ήπειρον της Αφρικής.

Αφιέρωμα: Ελληνική γλώσσα - Η τελειότητα ενός άλυτου γρίφου

 
Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ” αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ” αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)

Απίστευτο αυτό που γίνεται σε βάρος της Χώρας μας - 200 εκ ευρώ πήραν 11 ΜΚΟ για να Ουρλιάζουν για τους Πρόσφυγες! Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Απίστευτο αυτό που γίνεται σε βάρος της Χώρας μας απο τις ΜΚΟ και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!

Την ώρα που οι Ευρωπαίοι έχουν κλείσει όλους τους διαδρόμους και τα σύνορα και η Γερμανία θα μας στείλει πίσω πεσκέσι τους Λαθρομετανάστες που κατάφεραν να φτάσουν στην Κεντρική Ευρώπη …Ένα σχέδιο λάσπης κατά της Ελλάδος εξαπέλυσαν Διεθνή ΜΜΕ αλλά και τοπικά ΜΜΕ που τα αναπαράγουν !

Ο Τάφος του Βασιλιά του Κάτω Κόσμου

                           
«Παντελή, μερικά πράγματα είναι καλύτερα να τα αφήνουμε στην ησυχία τους για να μην χαλάσει η δική μας. Μερικά όμως, δεν μας αφήνουν ήσυχους έτσι κι αλλιώς, μέχρι να τα σκαλίσουμε περισσότερo» Παύλος Ζίκας-Θεοδωρόπουλος

Όλα ξεκίνησαν όταν σε έναν από τους πολλούς εξερευνητικούς γύρους του νησιού που έχω κάνει στο παρελθόν, ταξιδεύοντας στην Κρήτη βρέθηκα να διερευνώ κάποια παράξενα περιστατικά στη θρυλική σπηλιά στις Καμάρες, σε έναν ιερό τόπο δύναμης της αρχαιότητας, που σήμερα ονομάζεται «η Σέλα του Διγενή Ακρίτα», όπου παλαιότερα λατρεύονταν παράξενες θεότητες των ψηλών βουνών. Για τα μέρη εκείνα, ο Πωλ Φορέ, καθηγητής του γαλλικού Πανεπιστημίου Clermont, ο οποίος έχει ερευνήσει επισταμένα τα ιερά της Κούφιας Γης της Κρήτης, μας έχει διηγηθεί ότι άκουσε σε όλα τα χωριά των περιοχών κοντά στις Καμάρες (με τα προελληνικά ονόματα Ζαρός, Γέργερι, Νίβρυτος, Νίθαυρις, Φάριο, Ντάριο, κ.ά.) τον εξής μύθο:

Αιθέρας και Ενέργεια του Χώρου

  Αιθέρας (Πεμπτουσία) και «αιθεροβάμωνες» επιστήμονες

Αν και θεωρείται επιστημονικά «νεκρός» εδώ κι έναν αιώνα, ο Αιθέρας (Aether) εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο ως μια θεωρία για την ερμηνεία της ανεξήγητης «θάλασσας ενέργειας» και του «κοχλάζοντος κενού», που μας περιβάλει. Από την αρχαιότητα μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα ο Αιθέρας αποτελούσε το τελευταίο κρίκο που συνέδεε τη Φυσική με τη μεταφυσική. Στην αρχαιότητα πίστευαν πως όλος ο κόσμος ήταν γεμάτος από ένα υλικό λεπτό, αέρινο, σχεδόν άυλο, που οι Έλληνες ονόμαζαν Αιθήρ, οι Ινδοί Πράνα και οι Κινέζοι Τσι. Ο Πυθαγόρας πίστευε στην ύπαρξη του αιθέρα ως «πέμπτο στοιχείο» της Φύσης, ενώ οι ανατολικοί πολιτισμοί αποκαλούσαν το ίδιο στοιχείο Ακάσα (Akasha).

Άγγλο-Σαξονική Αποστολή

Άγγλο-Σαξονική Αποστολή 
Έχει σχεδιαστεί ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος θα είναι και πυρηνικός και βιολογικός. Διάβασε προσεκτικά, ερεύνησε τα γεγονότα, στοχάσου πως αυτά που αναφέρονται στο αρθρο επιβεβαιώνονται με ανατριχιαστική ακρίβεια μέχρι σήμερα -και πράξε αναλόγως. Όμως μην διανοηθείς καν να πεις, πως δεν ήσουν προειδοποιημένος.
>Το σχέδιο των επικυρίαρχων είναι να ξεκινήσει η καταστροφή με ένα χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν. Το Ιράν ή η Κίνα θα δεχτεί πρόκληση για να απαντήσει με πυρηνικά. Ύστερα από μια σύντομη ανταλλαγή πυρηνικών χτυπημάτων, θα υπάρξει παύση πυρός. Ο κόσμος θα καταληφθεί από τον φόβο και το χάος κι όλα είναι προσεκτικά προσχεδιασμένα. Η ακραία ένταση θα χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τον έντονο κοινωνικό και στρατιωτικό έλεγχο σε όλα τα δυτικά έθνη του ανεπτυγμένου κόσμου. Τα σχέδια βρίσκονται ήδη σε εφαρμογή γι’ αυτόν τον σκοπό. (Μια πρόγευση πήραμε ήδη στην Ελλάδα πρόσφατα, φέρανε δυνάμεις καταστολής από την Αγγλία, λαθρομετανάστες για εποίκηση της Ευρώπης κλπ.)

Βορέας: ο Θεός με τα πορφυρά φτερά

 
Βορέας: Ο Βορέας ήταν ο Θεός με τα πορφυρά φτερά, Θεός του βόρειου ανέμου, του χειμώνα, του χιονιού και του πάγου. Ήταν κάτω από τον έλεγχο του Αιόλου. Μετά το γάμο του με την Ορειθυία έγινε προστάτης της Αθήνας. Αυτός ο ψυχρός και σφοδρός Θεός διέλυσε τον Περσικό στόλο που επιτιθόταν στην πόλη. Ο αθάνατος αυτός είχε δύο πρόσωπα: ένα που κοιτούσε μπροστά κι ένα που κοιτούσε πίσω.
Ο Θεός Βορέας ήταν ο Θεός των παγωμένων βοριάδων που φυσούσαν τον χειμώνα. Ήταν αδερφός 3 άλλων Θεών των ανέμων, του Ζέφυρου, του Εύρου και του Νότου. Δεν κατοικούσε με τους Ολύμπιους Θεούς αλλά έμενε μόνος στο λευκό του παλάτι στην Θράκη και καθημερινά ταξίδευε πετώντας και χάριζε με την πνοή του τον άνεμο στους ανθρώπους.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters