Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ"


Σήμερα Κυριακή 3.3.19 η kilkiswebtv πήρε συνέντευξη από τον Γενικό Γραμματέα του Πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" κ. Νικόλαο Μενεγή και το μέλος του Συμβουλίου των 9 κ. Στέργιο Τζίνζιο.

Σαρώνει τα βραβεία ο 18χρονος «Αϊνστάιν» από τα Τρίκαλα Διαβάστε περισσότερα: Σαρώνει τα βραβεία ο 18χρονος «Αϊνστάιν» από τα Τρίκαλα - iPaideia.gr


Μαρία Ριτζαλέου , Έθνος

«Συλλέκτης» χρυσών βραβείων στα Μαθηματικά είναι ο 18χρονος μαθητής της Γ’ Λυκείου από τα Τρίκαλα, Δημήτρης Λώλας, που θεωρείται ήδη «αστέρι» στους κόλπους της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Τελευταίο του… απόκτημα ένα από τα έξι χρυσά βραβεία της 36ης Ελληνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας «Ο Αρχιμήδης», ενώ προετοιμάζεται σκληρά για την 60ή Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα που θα γίνει τον Ιούλιο στη Μεγάλη Βρετανία.

Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ο Τσίπρας θέλει να τιμήσει την Τουρκία στη ΔΕΘ!


Θέλοντας προφανώς να εξευμενίσει τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στον Ταγίπ Ερντογάν να είναι η Τουρκία η τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2021, με τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 η οποία ολοκληρώθηκε με την απελευθέρωση των Ελλήνων από τον οθωμανικό ζυγό! 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ

Η μαστίχα Χίου είναι από τα πιο γνωστά παράγωγα της ελληνικής γης. Φορτωμένη με ευεργετικές ιδιότητες προσφέρει στον οργανισμό μια σειρά από πολύτιμα οφέλη.
Πάρα τα πλούσια οφέλη η μαστίχα Χίου δεν βρίσκει ευρεία αποδοχή, αφού το ποσοστό που την χρησιμοποιεί είναι πολύ μικρό. Ενδεχομένως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι αγνοούν τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει και έτσι χάνεται ένας ισχυρός σύμμαχος του οργανισμού.
Μήπως όμως ήρθε η στιγμή αυτό να αλλάξει;

Ο Πούτιν δημιουργεί το δικό του ψηφιακό νόμισμα

Πλήγμα προς το διεθνές τραπεζικό σύστημα θεωρείται από τους οικονομικούς παρατηρητές η πρωτοβουλία του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν, να προχωρήσει στην δημιουργία του ανεξάρτητου διαφανές ψηφιακού νομίσματος, (bitcoin), με το οποίο οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς την ανάγκη μιας κεντρικής τράπεζας....
 Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Igor Shuvalov, έχει προχωρήσει στην δημιουργία του ψηφιακού νομίσματος που θα είναι ανεξάρτητο από το τραπεζικό σύστημα, το οποίο σε μεγάλο μέρος όπως είναι γνωστό ελέγχεται από ανεξέλεγκτους παράγοντες.

Η Ελληνική Επανάσταση από τον Ρήγα (1798) ως τη στέψη του Ναπολέοντα (1804)


Jason Α: Ο κόσμος μας μεταμορφώνεται! Παράξενα γεγονότα σε όλο τον κόσμο (Βίντεο).


Από τους δραματικούς δράκους στον ουρανό μέχρι τους περίεργους «φωτεινούς πυλώνες» στον Καναδά, για να ξεσηκωθούν οι ασθένειες στην τροφική μας αλυσίδα, εδώ πέρα, ​​από τα περίεργα παγκόσμια γεγονότα.
Αυτή η φωτογραφία των φωτεινών κολόνων είναι θετική, απολύτως σαρωτή. Βλέπουμε τέτοιες λήψεις κάθε χειμώνα, όταν υπάρχει ένα κρύο ξέσπασμα αέρα, αλλά αυτές οι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από το Οντάριο του Καναδά είναι μερικές από τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει. Ο φωτογράφος Ray Majoran συμφωνεί.

Λέσβος: Συνέλαβαν κτηνοτρόφο -αντί των λαθρομεταναστών- γιατί υπερασπίστηκε την περιουσία του από τους αλλοδαπούς! Πυροβόλησε στον αέρα


Κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο στον αέρα, για να φύγουν λαθρομετανάστες από την ιδιοκτησία του που βρίσκεται κοντά στο  Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών στη Μόρια καθώς είχαν πάει εκεί για να του σφάξουν ζώα. Ο 56χρονος, πηγαίνοντας σήμερα στο χωράφι του εντόπισε μέσα σε αυτό λαθρομετανάστες να σφάζουν τα πρόβατά του....Εκείνος για να τους απομακρύνει, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα στον αέρα και οι λαθρομετανάστες εξαφανίστηκαν.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ 24/2/2019

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΚΑΚΑ. Πανηγυρίζει η Τουρκία με την ομολογία Κοτζιά! Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για συνδιαχείριση του Αιγαίου. ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Στους Δελφούς αποκάλυψε ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς τις προθέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο που έχει για το Αιγαίο. Θα είναι α λα Πρέσπες όπου στη «διαπραγμάτευση» η ελληνική πλευρά θα αποδέχεται όλες τις τουρκικές αξιώσεις. Όπως συνέβη με τους Σκοπιανούς… Χωρίς αιδώ ο Κοτζιάς είπε ότι και η Τουρκία έχει ΑΟΖ! Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε πως:...

ΣΟΡΟΣ : Η «ΣΚΟΤΕΙΝΗ» ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάλης
Σημαντικό ενδιαφέρον έχουν οι κινήσεις του Σόρος τα προηγούμενα χρόνια με την άμεση ανάμειξη του στην Τουρκία στον οικονομικό αλλά και στον πολιτικό τομέα, καθώς και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Από τον Απρίλιο του 1999 ο Τζωρς Σόρος, που διεύθυνε όπως αναφέραμε την γιγάντια φίρμα επενδύσεων με τον τίτλο Quantum Emerging Growth (QEG), είχε στρέψει με έντονο τρόπο την προσοχή του στην Τουρκία και στο τότε πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων της τουρκικής κυβέρνησης, εκδηλώνοντας τον άμεσο ενδιαφέρων του για την εξαγορά πολλών επιχειρήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΗΣΤΕΣ. ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΥΡΙΔΩΝ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΙΠΡΑ. ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΤΑ!!


Προωθείται νομοσχέδιο για το «άνοιγμα» των θυρίδων και απροειδοποίητες κατασχέσεις για χρέη στο Δημόσιο. Νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση προβλέπει το άνοιγμα των θυρίδων και την... εξαφάνιση του περιεχομένου τους εάν αυτό εξυπηρετεί το Δημόσιο. 

Αυτό είναι το υβριδικό υπερ-αυτοκίνητο των 1.160 ίππων


Με τα πρώτα πρωτότυπα Aston Martin Valkyrie να αρχίζουν να διαμορφώνονται, ας αποκαλύψουμε τις λεπτομέρειες του υβριδικού κινητήρα του μοντέλου.

ΟΧΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ…

Πονάνε και πονάνε πολύ τα κομμούνια, που εκπλήρωσαν –κατά το ήμισυ, αφού ακόμα δεν έχουν παραδώσει και τα εδάφη της Μακεδονίας μας- μετά από πολλές δεκαετίες την προσδοκία των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών πολιτικών τους προγόνων, από τις αυθόρμητες αντιδράσεις του ελληνικού λαού όπου έχουν τα μούτρα και εμφανίζονται!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 2-3-2019

Νίκος Ζαχαράκης: Ο Έλληνας επιστήμονας που "νίκησε" τον καρκίνο

Ήταν μόλις πριν από ένα χρόνο, όταν ο 38χρονος επιστήμονας Νίκος Ζαχαράκης έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα, η οποία μετά από πολύμηνη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, έσβησε στα 75 της χρόνια από τον καρκίνο...

Εσκεμμένη εξάπλωση καρκίνου παγκοσμίως μέσω εμβολίων!

Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος, διαβάστεεδώ… Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorter για την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science. Κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνης της.
H παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχουν παραδοσιακά ενισχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ : ΤΟ 1806 ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟ 1913 ΑΝΤΛΟΥΣΑΝ 20 ΤΟΝΝΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ;;;;

Το ζήτημα των πετρελαίων ενέχει ιδιαιτέρα και κεφαλαιώδη σημασία για την χώρα μας. λόγω των μεγάλων ποσών συναλλάγματος τα οποία εκρέουν στην αλλοδαπή. για την προμήθεια πετρελαίου και των διαφόρων παραγώγων του.

Η Ζάκυνθος είναι μία από τις περιοχές της Ελλάδος που από αρχαιοτάτων χρόνων έχει εντοπισθεί και καταγραφεί από τους συγγραφείς. η ύπαρξη πετρελαίου.

Το Αρχαιότερο κτίσμα στην Β. Αμερική το 3.400 π.Χ. για άγνωστο σκοπό!

Του Γιώργου Λεκάκη. Στην βόρεια Λουιζιάνα υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα και μυστηριώδης αρχαία τοποθεσία, γνωστή ως Watson Brake. Αυτός ο χώρος κάνει τις γνώσεις μας για την ιστορία της Βόρειας Αμερικής να μοιάζουν ελάχιστες…
Το διαβάσαμε από το: Κρήτες Έχτισαν το Αρχαιότερο Αστεροσκοπείο Θέατρο του Κόσμου στην Αμερική το 3.400 π.Χ. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/3400.html#ixzz5h1RHW8Ct

Η Ιστορία της Αρχαίας Αμφίπολης και τα Απίστευτα Γεγονότα που Συνέβησαν εκεί

Η Αμφίπολη ήταν αρχαία πόλη χτισμένη στην ανατολική Μακεδονία, στις όχθες του ποταμού Στρυμόνα, στη θέση πόλης που παλαιότερα ονομαζόταν "Εννέα Οδοί" ή πολύ κοντά σε αυτήν. Η Αμφίπολη ιδρύθηκε από Αθηναίους το 437 π.Χ. με στόχο τον έλεγχο της πλούσιας σε πρώτες ύλες περιοχή και εγκαταλείφθηκε οριστικά τον 8ο αιώνα μ.Χ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters