Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ



ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.....ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΩΡΡΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ....

Bόμβα από πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας
Τράπεζας




http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8.html

Που είσαι ήρωα Sam ar ass!!

Σε λίγο καιρό από σήμερα ....αυτός που είπαμε προδότη θα είναι ο επόμενος σωτήρας!! Ένα σενάριο για περίεργα γούστα θα ξετυλιχτη στης οθόνες της πραγματικότητας σας και στην συνειδητή οθόνη του μυαλού σας!
Ο Κύριος Sam ar ass θα πει στο ΔΝΤ να παει από εκεί που ήρθε! Θα τους στείλει στον αγύριστο , ο λαός θα χειροκροτεί και θα αλαλάζει ..επιτέλους ο Έλληνας ξύπνησε ...επιτέλους ο πατριώτης απάντησε δυναμικά!
Το παραπάνω σενάριο δεν είναι αστείο! Άλλα επειδή δεν θέλω να επηρεάσω το πεδίο θα μείνω εδώ!
Ίσως μιας και ακόμα με αυτή την καλόγλωσσα δεν τα πάω καλά ....να κάνει ηρωική έξοδο ο Sam ar ass ..και να χώσουν άλλον να κάνει την μεγάλη τριπλα! Πάντως το σίγουρο είναι ότι σε μερικούς μήνες Η Ελλάδα ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ Η ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ (δεν φαίνεται καλά στην γυαλα μου..έχει συννεφάκια) ...
Τα παρελκόμενα από αυτή την κίνηση θα είναι δυο... η ελάφρυνση της ψυχής τους Έλληνα και η αναπτέρωση της ...και ότι θα πούμε το ψωμί ψωμάκι για λίγο καιρό!! Άλλα δεν γαμιέται, επιτέλους κάποιος με κοχονες θα τους στείλει στο διάολο!!
Θα έπρεπε να έχει γίνει αυτό από το 2009 άλλα να παει στα κομμάτια επιτέλους ..θα μιλήσει η ελληνική ψυχή ..και ο Έλληνας μπροστά στην ψυχή ... τα γράφει όλα ...και καλά κάνει!
Ξαναλέω το παραπάνω σενάριο δεν είναι αστείο....θα γίνει έτσι,...ίσως και λίγο διαφορετικά άλλα ...γενικά η πληροφορία θα φανεί από το πεδίο!! Γενικά ένας ήρωας με μια κίνηση που η συγκίνηση θα καλύψει την ρεμούλα όλων!!! Ελπίζω να μην έκανα μαλακία και με το που το είπα το έσβησα!!!
Stranger... ρε δεν σας κάνω πλάκα αλήθεια θα κάνουν κάτι τέτοιο...



http://www.katohika.gr/2013/09/pou-eisai-iroa-samara.html

Συντριπτικό ΟΧΙ στον γελοίο Ολάντ από τους Γάλλους: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!

3 ΣΤΟΥΣ 4 ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΡΠΑΖΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΓΑΛΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ποσοστό άνω του ενός στους δύο Γάλλους (68%) δηλώνει αντίθετο στην οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή της χώρας στη Συρία, στο ενδεχόμενο να υπάρξει μία διεθνής επέμβαση στη χώρα αυτή, προκύπτει από σφυγμομέτρηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Ifop, για λογαριασμό της εφημερίδας Φιγκαρό, και δημοσιεύεται σήμερα.

Στην ερώτηση “θα ήσασταν υπέρ, ή κατά μίας διεθνούς στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία;” το 64% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως είναι αντίθετοι σε μία τέτοια δράση, έναντι 45% στις 29 Αυγούστου. Αυτοί που τάσσονται υπέρ μίας επίθεσης στη Συρία αντιστοιχούν μόλις στο 36%, έναντι 55% στις 29 Αυγούστου.

Μεταξύ των όσων τάσσονται κατά της επέμβασης, το 45% ανήκει στην αριστερά, το 75% είναι ψηφοφόροι του κυριώτερου κόμματος της δεξιάς αντιπολίτευσης UMP, ενώ το 77% δηλώνει ότι υποστηρίζει το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο.
Στην δε ερώτηση «εάν υποτεθεί ότι γίνεται μία τέτοια επέμβαση, θα ήσασταν θετικοί σε μία στρατιωτική εμπλοκή της Γαλλίας;» το 68% των ερωτηθέντων απάντησε «όχι». Το ποσοστό αυτό είναι αυξημένο κατά 9 μονάδες από το αντίστοιχο της έρευνας στις 29 Αυγούστου. Παράλληλα, όσοι τάσσονται υπέρ μίας γαλλικής εμπλοκής αντιστοιχούν στο 32%, έναντι 41% στα τέλη Αυγούστου.
Μεταξύ των αντιθέτων στην εμπλοκή της Γαλλίας, το 48% δηλώνει ψηφοφόρος της αριστεράς, το 76% του UMP και το 83% του Εθνικού Μετώπου. Στην έρευνα συμμετείχαν 972 ενήλικοι άνω των 18 ετών.
(Πηγή:ΑΠΕ)
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8.html

“10 λόγοι για να μην πληρώσω φόρους”

γράφει ο Μάριος Μπρούσκος
1) Οι φόροι είναι επαχθείς σε σχέση με το εισόδημα.
2) Τα χρήματα που πληρώνονται ως φορολογικές εισφορές δεν καταλήγουν στα δημόσια ταμεία, αλλά εξυπηρετούν ένα χρέος για το οποίο δεν φέρω την παραμικρή ευθύνη.
3) Τα χρήματα αυτά, ακόμη και αν καταλήξουν στα δημόσια ταμεία, δεν πρόκειται να διατεθούν για τη λειτουργία ενός κοινωνικού κράτους. Αντιθέτως, καταλήγουν στις τσέπες των λωποδυτών πολιτικών.
4) Οι φόροι χρηματοδοτούν κυρίως τις μισθολογικές δαπάνες των δημοσίων απατεώνων. Επομένως, δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω συνένοχος στα εγκλήματα των εκάστοτε κυβερνώντων.
5) Για κάθε ευρώ που πληρώνω στο ελληνικό δημόσιο, στερώ ένα ευρώ από την αγορά και θεωρητικά μειώνω τον οριακό μισθό των εργαζομένων του.
6) Καταβάλλοντας φόρους ανακηρύσσω συνεργάτη το κράτος στις δραστηριότητές μου. Λυπάμαι, αλλά το κράτος δε με συνέδραμε στο να κερδίσω χρήματα.
7) Δεν είμαι χρήστης δημοσίων υπηρεσιών, επομένως δεν είμαι υποχρεωμένος να επωμιστώ κόστος αγαθών που δε χρησιμοποιώ.
8) Η πληρωμή φόρων μειώνει δραματικά το διαθέσιμο κεφάλαιό μου για κατανάλωση και επένδυση και συνεπώς με υποκινεί στην παραοικονομία. Λυπάμαι, αλλά δε θα παρανομήσω για να τραφούν τα οκνηρά κορμιά του δημοσίου.
9) Η πληρωμή των υπέρογκων φόρων, μου στερεί το συγκριτικό πλεονέκτημα που διαθέτω στην αγορά, με ωθεί στον αθέμιτο ανταγωνισμό και τελικά επιδρά δυσμενώς στην κοινωνική ευημερία.
10) Θα πληρώσω μόνο το δίκαιο ποσό φόρου και όχι τη ληστρική επιδρομή των φοροεισπρακτικών βδελλών του Στουρνάρα.
 
Μάριος Μπρούσκος Στυλιανόπουλος για το rizopoulospost
Πηγή: 10 λόγοι για να μην πληρώσω φόρους – RAMNOUSIA
http://greeknation.blogspot.gr/2013/09/10.html

«Θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα» - ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ TCS ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΠ

Γιατί οι Αμερικανοί συνεχίζουν να επιμένουν ότι υπάρχουν στελέχη της Αλ Κάιντα στις τάξεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών
- Οι λαθρομετανάστες φέρνουν την Αλ Κάιντα στην Ελλάδα. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών. Η ίδια έκθεση προειδοποιεί για την υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος. Αυτό που κάνει την έκθεση ιδιαίτερα σημαντική είναι ότι έχει διαβαστεί και ληφθεί υπόψη με κάθε σοβαρότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών. 
Στο παρασκήνιο λέγεται ότι επειδή ο Ντόναλντ Ράμσφελντ είχε γνώση της συγκεκριμένης μελέτης πριν ακόμη ολοκληρωθεί, από το 2005, επέστησε ο ίδιος την προσοχή στη Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας ότι είναι ίσως το σημαντικότερο θέμα που θα πρέπει να διαχειριστεί στη διατήρηση ισορροπιών στον πλανήτη. Η έκθεση δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών. Γράφει ότι στη χώρα μας δραστηριοποιούνται ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις και ότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί πυρήνας από στρατευμένα μέλη της Αλ Κάιντα.

Άραβες και Πακιστανοί εξτρεμιστές
Η αμερικανική μελέτη σημειώνει ότι στην Ελλάδα το μεταναστευτικό ρεύμα έχει δημιουργήσει μια διευρυμένη μουσουλμανική κοινότητα. Στην Αθήνα υπάρχουν 120.000 μουσουλμάνοι, ενώ συνολικά στη χώρα είναι πάνω από μισό εκατομμύριο. Το πρόβλημα το εντοπίζει στο γεγονός ότι στην πλειονότητά τους προέρχονται από χώρες όπου τα ακραία ισλαμικά στοιχεία έχουν έντονη δραστηριότητα. Ανάμεσά τους αναφέρει το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράκ.
Το πιο επικίνδυνο είναι, σύμφωνα με το TCS, ότι υπάρχουν και άλλες μεταναστευτικές ομάδες που είναι ακόμη πιο δεκτικές στην προπαγάνδα της Αλ Κάιντα, κυρίως Άραβες και Πακιστανοί. Σε αυτούς ποντάρουν περισσότερο οι ομοεθνείς τους εξτρεμιστές και αφού περνούν μαζί τα ελληνικά σύνορα, αρχίζουν τον προσηλυτισμό. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν πυρήνα της Αλ Κάιντα στην Αθήνα που μπορεί να προκαλέσει «εξέγερση».
Ως μεγαλύτερο κίνδυνο θεωρεί την εξάπλωση του Wahhabism και στην Ελλάδα, που χαρακτηρίζει ως βίαια, αποκλειστική και φανατική ισλαμική θρησκεία, που αποτελεί την επίσημη θρησκεία της Σαουδικής Αραβίας. Πιστεύει ότι σπέρνει σε νέους και ηλικιωμένους το μίσος, την περιφρόνηση και δυσπιστία προς τους Εβραίους, τους χριστιανούς και στους μη Wahhabism μουσουλμάνους και ότι στα τζαμιά των Wahhabism μαζεύονται χρήματα για την τζιχάντ.

«Βλέπει» Αλ Κάιντα
Ήδη το ινστιτούτο έχει επιστήσει την προσοχή του στα αυτοσχέδια τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα, τα οποία θεωρεί χώρους εκκολαπτόμενων τρομοκρατών. Σημειώνει ότι η Αθήνα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στην οποία δεν υπάρχει επίσημος χώρος προσευχής των μουσουλμάνων και αυτοί αναγκάζονται να προσεύχονται σε δωδεκάδες αυτοσχέδια τζαμιά, γκαράζ και ιδιωτικά σπίτια.
Σημειώνει ότι με αυτό τον τρόπο οι μουσουλμάνοι νιώθουν πως βρίσκονται στο περιθώριο και ότι δεν γίνεται σεβαστό το πιο ιερό τους δικαίωμα, της προσευχής. Με αυτό τον τρόπο τα ιδιότυπα τζαμιά τροφοδοτούν τον φανατισμό και δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για τη διείσδυση στα μέλη της Αλ Κάιντα, που στρατολογεί νέα μέλη. Εκτιμά μάλιστα ότι βαθμιαία θα τεθούν όλα τους υπό τον έλεγχο της Αλ Κάιντα και εκεί η κατάσταση θα γίνει εκρηκτική.
Όμως, το TCS δεν θεωρεί λύση ούτε τη δημιουργία ενός μεγάλου τζαμιού στην Αθήνα. Αν και καταγράφει ότι οι Έλληνες αναλυτές εκτιμούν πως θα μείωνε τη διεισδυτικότητα της Αλ Κάιντα, υπενθυμίζει ότι οι τρομοκράτες που χτύπησαν στη Βρετανία, την Ολλανδία και την Ισπανία προσεύχονταν στα επίσημα τεμένη και ότι η στρατολόγηση εκεί συνεχίζεται.

Ανήσυχο το Βερολίνο 
Γνώση της έκθεσης του αμερικανικού ινστιτούτου TCS έχει και το Βερολίνο, το οποίο την επεκτείνει με νέα μελέτη επί του θέματος. Την τελευταία έκανε η γερμανική Υπηρεσία Προστασίας Συντάγματος, η οποία διαπιστώνει έντονη δραστηριοποίηση ισλαμικών οργανώσεων στις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας: το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, την Κολονία, το Ντούισμπουργκ και το Μανχάιμ. Κατέγραψε επίσης ότι στα 10 από τα 100 τζαμιά που λειτουργούν στο Βερολίνο γίνεται κήρυγμα υπέρ της βίας. Η έρευνα περιλαμβάνει και αριθμούς που ανησύχησαν τις γερμανικές αρχές. Μόνο στο Βερολίνο, 2.000 Τούρκοι και 550 Άραβες έχουν ασπαστεί ακραίες ισλαμικές πεποιθήσεις.
Αμερικανοί και Γερμανοί βλέπουν ότι η Αλ Κάιντα προσπαθεί να στήσει έναν πυρήνα στην Ελλάδα, για να τον χρησιμοποιήσει ως βάση και να εξαπλωθεί στην Ευρώπη. Αυτό αποδεικνύεται από τις συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Αθήνα που αποδείχτηκε ότι ήταν μέλη της Αλ Κάιντα, όπως ένας Σύρος παλαιστινιακής καταγωγής, που μπήκε παράνομα από τα σύνορα με την Τουρκία ακολουθώντας τη ροή των λαθρομεταναστών και συνελήφθη. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και της διασταύρωσης στοιχείων προέκυψε ότι συνδεόταν με ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση.
Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την έκθεση του TCS έχουν θορυβήσει τη ΕΥΠ. Θεωρεί ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και έχει σημάνει γενικός συναγερμός. Η ΕΥΠ πιστεύει ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ στρατολογεί λαθρομετανάστες για κατασκοπεία στα ελληνικά νησιά και στις περιοχές του τελικού τους προορισμού. Επίσης, πράκτορές της δρουν στις περιοχές με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών, προσπαθώντας να εμφανιστεί ως προστάτιδά τους.
Οι ελληνικές αρχές έχουν μπει σε κατάσταση συναγερμού και για τον ρόλο της Τουρκίας. Πιστεύουν ότι υποδαυλίζει το μεταναστευτικό ρεύμα των μουσουλμάνων προς την Ελλάδα, ενώ και οι μυστικές της υπηρεσίες έχουν αναλάβει δράση εντός και εκτός της χώρας. Σκοπός της γείτονος είναι να δημιουργήσει στην Ελλάδα μια διευρυμένη μουσουλμανική μειονότητα η οποία θα είναι υπό τον έλεγχό της.

Hellas Now

ΤΟ ''ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ'' ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!

Ο Ευάγγελος Μπεξής μέσα απο το πολιτικό κίνημα ''ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ'', έδωσε ενα ηχηρό χαστούκι στο τραπεζικό αλλά και στο πολιτικό κατεστημένο. Με μία εκπομπή αυστηρώς πολιτικού περιεχομένου, έδωσε το στίγμα του νέου πολιτικου φορέα που ήρθε για να ταράξει τα νερά σ' αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο μας. Συντροφιά με τον Κο Στέφανο Τσίπα, σε μία εκπομπή φωτιά, βγάζουν στο φώς τις βρωμιές πολλών ετών, τραπεζών και πολιτικών. Όλοι βλέπουμε που βαδίζει η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα. Όλοι λίγο ως πολύ έχουμε καταλάβει οτι αυτή η κρίση ειναι ΤΕΧΝΙΤΗ για να εξαθλιώσει τον Ελληνικό λαό, και να ξεπουληθούν οι δημόσιες εταιρείες ''φιλέτα'', ακόμη και νησιά μας στους ξένους, ενώ με τον τρόπο αυτόν, θέλουν να δεσμεύσουν και τους ενεργειακούς μας πόρους. Επιτέλους μια πολιτική κίνηση βάζει τέλος σε όλα αυτά. Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να μας θυμίσει οτι είμαστε Έλληνες και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, αντιπαλεύοντας τους με τον πιο νόμιμο τρόπο που υπάρχει. Με τον πολιτικό λόγο, με την πολιτική σκέψη.

Έυγε Ευ. Μπεξή. Καλούς και δυνατούς αγώνες στο ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.
 
http://hellinondaimonia.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html

“Ελεύθεροι Άνθρωποι”… έχουν αναστατώσει τις υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Ευρώπης…
Μια νέα πρωτοεμφανιζόμενη διεθνής οργάνωση στα χνάρια των Anonymous; Περί τίνος πρόκειται; Θ’ ακολουθήσει δεύτερο ανακοινωθέν;
Πάντως στο πρώτο Ανακοινωθέν τους είναι σαφείς, με πολιτική σκέψη και ανάλυση για την “οικονομική κρίση”…
Για τα μνημόνια, σαν αυτά της Ελλάδας, έχουν μια άποψη που κτυπάει κέντρο!
«Θα πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα. Ο τοκογλύφος μόνον ένα πράγμα φοβάται. Να μην πεθάνει ο δανειζόμενος. Ο τοκογλύφος πρέπει να τον αρπάξει από το λαιμό, να τον κάνει σκλάβο, αλλά ο πελάτης δεν πρέπει να…
πεθάνει!».

Επισημαίνουν: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο! Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!


Είναι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Αθόρυβος, καταστροφικός, σαν ένα τοξικό νέφος που τυλίγει ολόκληρη την ανθρωπότητα…
Όπως κάθε πόλεμος, οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι, διαιρέσεις, κατακτήσεις και καταστροφές…
Με την μόνη διαφορά τώρα, τα όπλα να μην είναι τα τουφέκια, οι βόμβες κι οι πύραυλοι…
Ονομάζονται Spread, Ευρωπαϊκη Κεντρική Τράπεζα, Swap, Μνημόνια, Δημοσιονομικά Σύμφωνα, Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, Χρηματιστηριακές Εταιρείες Αξιολόγησης και πολλά ακόμα…
Πρέπει να ξαναπάρουμε την εξουσία! Να την αρπάξουμε από τις δυνάμεις της οικονομίας.
Η οικονομία που με ένα μαγικό τρόπο δημιουργεί χρήμα από το πουθενά!».
Και συγκεκριμένες αναφορές στην Ελλάδα και την Κύπρο…
Ένα μήνυμα των “Ελεύθερων Ανθρώπων”… που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες!


Sibilla
http://olympia.gr/

Όποιος πιστεύει τον Σαμαρά έχει μεγάλο πρόβλημα ή μεγάλο κέρδος

Μία ομιλία αλλιώτικη από τις άλλες...

Πάει και αυτό!

Το πανηγύρι με τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ τέλος για φέτος.

Ήρθε ο πρωθυπουργός και ένα σωρό άλλοι, τον υποδέχτηκε «πλήθος» κόσμου που έσταζαν μελί (ήρθε ο αρχηγός), τα είδαμε στα πλάνα της τηλεόρασης, και όταν ανέβηκε ο πρωθυπουργός στο βήμα, όσοι παρακολούθησαν την ομιλία του, ασχέτου θρησκείας, έκαναν τον σταυρό τους από αυτά που άκουσαν.

Όχι ότι δεν περίμεναν να ακούσουν τις συνηθισμένες μπούρδες που ακούγονται ΚΑΘΕ χρόνο από την Δ.Ε.Θ.

Το περίμεναν και με το παραπάνω.

Η ομιλία όμως αυτή, αφορούσε έναν άλλον πλανήτη, μια άλλη χώρα, και όχι την Ελλάδα.

Ακούστηκε ο όρος «πρωτογενές πλεόνασμα», η καραμέλα των τελευταίων ημερών, μίλησε για «καταστροφολόγους», μίλησε για το 2020, ότι ΤΟΤΕ θα έχουμε «καθαρίσει», θα ευημερούμε, είπε πολλά.

Και όλοι αναρωτιούνται, για ΠΟΙΟ πλεόνασμα μιλά αυτός και ο υπουργός του τη στιγμή που η χώρα είναι ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ και θα χρεωθεί και άλλο, αφού πάμε και για άλλη δόση (αν μας τη δώσουν);

Αυτή τη στιγμή κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι υπουργοί, κύριοι γραμματείς και φαρισαίοι, και το παραμικρό ευρώ που κυοφορεί στη χώρα, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
Ποιον κοροϊδεύετε μιλώντας για πλεονάσματα;

Μας καταντήσατε εσείς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις να χρωστάμε οι έλληνες ακόμα και τις ΖΩΕΣ μας, εμείς, τα παιδια μας και τα παιδια των παιδιών μας.

Είπατε να σκεφτούμε ΠΟΥ ήμασταν πέρσι τέτοιο καιρό, και που είμαστε φέτος.

Το θέμα δεν είναι να σκεφτούμε εμείς, γιατί δεν χρειάζεται.

Το ξέρουμε πολύ καλά, το νοιώθουμε.

Είμαστε στον ΠΑΤΟ του πηγαδιού που μας ρίξατε, και όπως πάει θα πάμε ακόμα πιο βαθιά.

Μιλήσατε για καταστροφολόγους, τη στιγμή που ΕΣΕΙΣ και οι συγκυβερνώντες σας είστε η ίδια η καταστροφή.

Το 2020 κύριε πρωθυπουργέ, το μόνο που θα έχει καθαρίσει, η μάλλον ξεκαθαρίσει, θα είναι το ότι κανένας έλληνας δεν θα έχει κάτι δικό του.

Βέβαια τότε εσείς δεν θα είστε στην κυβέρνηση, ενδεχομένως ούτε καν στη χώρα η οποία μέχρι τότε, στα πλαίσια εκείνων που αποκαλείτε «εξυγίανση και μεταρρυθμίσεις» θα έχει ξεπουληθεί στους ξένους τους οποίους υπηρετείτε.

Οι «δύσπιστοι» ευρωπαίοι, μπορεί να επαινούν τις «προσπάθειες» των ελλήνων, αλλά οι έπαινοι αυτοί είναι για το ότι ο καθένας τους έχει ήδη στην κατοχή του κάτι ελληνικό.

Ας μην κοροϊδευόμαστε κύριε πρωθυπουργέ και οι λοιποί.

Παρόλο που είπατε ότι «βλέπετε» τα προβλήματα των ελλήνων, με αυτά που λέτε όλοι σας, αποδεικνύετε ότι ζείτε «αλλού».

Ενώ μιλήσατε για τις «αδικίες» προς τον λαό, όχι μόνο τις συνεχίζετε, αλλά προσθέτετε και άλλες στην τεράστια λίστα.

Ακούστηκαν πολλά στην ομιλία του πρωθυπουργού.

Η ουσία είναι ότι πλέον ΚΑΝΕΙΣ δεν τον πίστεψε, και αυτό το ξέρει και ο ίδιος.

Βασίλης Τσούγκαρης
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1508.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters