Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΟΡΦΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙA -- ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ‏

Η Ορφική Κοσμογονία διδάσκει ότι ο Κόσμος δημιουργήθηκε από μια σειρά προϋπαρχουσών Αιτιών που ήσαν καθαρή Νόηση. Οι Αιτίες αυτές ονομάζονται Πρώτες Αρχές.... (εκ του ρ. άρχω) και είναι οι εξής:

Η ΑΡΡΗΤΟΣ ΑΡΧΗ - Είναι το Τριαδικόν Έν (Νούς, Νόηση, Λόγος) αλλά και η Πρώτη Δυάς ( «Γή»/Ύλη - που είναι η δύναμη ένεκα της οποίας θα προέλθει κάθε μορφή ύλης- και «Ύδωρ»/πηγή κάθε μορφής ενέργειας. Αναφέρονται και με άλλες ονομασίες όπως: μεριστή και συνεχής δύναμη κ.ά.). Η Πρώτη Δυάς εξεπήγασε από το Έν. Οι Αρχές αυτές συναποτελούν τον Νοητό Κόσμο (απρόσιτο στην ανθρώπινη διάνοια), αϊδιο (= αγέννητο και αθάνατο), άπειρο και άχρονο.

Ο XΡΟΝΟΣ - Αγήραος ή Ηρακλής (= Κλέος της Ήρας - ψυχής του Παντός, επειδή πραγματώνει την επιθυμία της έμψυχης Ύλης να γεννηθούν τα όντα). Τίθεται ως πρώτη κάπως προσιτή στη διάνοιά μας, γενετήσια των Πάντων («Πατρική») Αρχή. Γεννά τον Αιθέρα, το Χάος και το Έρεβος ( πρώτο Γεγονός του οντολογικού Γίγνεσθαι).

ΤΟ ΩΟΝ - Γεννάται από τον Χρόνο και αναφύεται από το Χάος με την δημιουργική επίδραση του Αιθέρος και την κριτική (λογική - διακριτική) επενέργεια του «ισχυροτάτου και θείου» Πνεύματος. Με την συνέργεια των τριών αυτών δυναμικών πεδίων (Χάος, Αιθήρ + Χρόνος, Πνεύμα) δημιουργείται εντός του Χάους μια κωνοειδής σπείρα- Ύλιγγα- η οποία συμπεριφέρεται στο πρωταρχικό Πεδίο του Κενού -το Χάος- όπως ακριβώς συμπεριφέρεται μια Μαύρη Τρύπα. Παραλαμβάνει δηλαδή την δυνάμει αρνητική ύλη και ενέργεια και τις καθιστά θετικές. Όταν κορέννυται τις αποδίδει μεταστοιχειωμένες, οπότε επειδή ακριβώς είναι θετικής φύσεως καμπυλώνονται. Έτσι δημιουργείται η πρώτη χωροχρονική σφαίρα- το Ωόν. Ονομάζεται «πρώτο Όν» - πραγματικό υποκείμενο. Είναι σφαιρικό κατά το πρότυπο του Ενός. Μέσα στο Ωόν κυοφορείται ο Πρωτόγονος (= πρωτογενής) Φάνης- Μήτις- Ηρικεπαίος (= Φώς - Βουλή - Ζωή/Έρως) μέσα σε έναν υπέρθερμο πυρήνα του Ωού.

Ο θεός αυτός εξέρχεται όταν η θερμότητα εντός του Ωού υπερβαίνει τα όρια ανοχής του. Υπερίπταται και εγκαθίσταται άνωθεν του Ωού. Ιδρύει ως πολυδύναμος και πολυώνυμος, αλλά ενιαίος θεός, τον Κόσμο των Ιδεών (Νοερό Κόσμο). Ο Νοερός Κόσμος είναι ο αληθής Όλυμπος (= ολόλαμπος), τόπος έμπλεως φωτός, κατοικία των Ολυμπίων Θεών (όχι μόνον των 12) και γενέσεως των προτύπων όντων (των Ιδεών).

Το Ωόν, μετά την αποβολή της περίσσειας θερμότητος, μετατρέπεται σε Ουρανό που είναι συμπαντικός χώρος σφαιρικός και ομαλός ο οποίος πληρούται από ελεύθερη ενέργεια και λεπτότατη, αδέσμευτη ύλη.

Χαρακτηρίζεται και ορίζεται από την τέλεια περιφέρειά του (ούρον: από το «όρνυμι» -> ορμώμαι -> ουρανός).

Οι διάφορες βαθμίδες των αλλαγών εντός του Ουρανού οδηγούν στην Γένεση του Πραγματικού (Αισθητού) Σύμπαντος των θετικών (πραγματικών/υλικών) Κόσμων - «Συμπάντων».

Μαρία Ιω. Σίδερη
http://e-rodios.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3223.html

ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ


Έρευνα και Επιστήμη: Ποια είναι στην πραγματικότητα τα τόσο καλά κρυμμένα μυστικά αυτών των πανάρχαιων αρχιτεκτονικών αριστουργημάτων;Γιατί αφού υπάρχουν οι επιστημονικές μελέτες ειδικευμένων καθηγητών δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα.Έφτασε πια η στιγμή να μάθετε την αλήθεια.Διαβάστε όλοι σας προσεκτικά το άρθρο που ακολουθεί....



Όπως εχει παρατηρηθεί από τις πάρα πολλές καταγεγραμμένες εμφα­νίσεις ΑΤΙΑ, οι όποιοι δημιουργοί τους κάνουν χρήση μιας άγνω­στης αρχής της φύσης, η οποία μηδενίζει την αδράνεια, όπως πολύ πιθανόν και το βάρος τους. Τέτοιες τεχνικές φαίνεται να σχε­τίζονται με τη χρήση του "παντα­χού παρόντος και τα πάντα πληρούντος" αιθέρα, της παραγκω­νισμένης αυτής έννοιας από τη σημερινή επιστήμη.


Υπάρχει μια καταπληκτική πει­ραματική προσέγγιση του θέμα­τος, καμωμένη από τούς Νταν Ντάβιντσον και Τζόε Παρ, θετι­κούς επιστήμονες, των οποίων την εργασία όμως δεν φιλοξενεί κανένα επιστημονικό περιοδικό, επειδή και μόνο, αυτοί μιλάνε ευθέως για τον αιθέρα και τις άπειρες δυνατότητές τού....


Ο Τζόε Παρ, ηλεκτρολόγος μηχανολόγος ειδικευμένος στην ηλεκτροακουστική, βρέθηκε στην Αίγυπτο το 1980 για επαγγελματι­κούς λόγους. Επισκέφθηκε την πυραμίδα του Χέοπος στην Γκίζα
και γοητεύτηκε τόσο πολύ από το μνημείο, ώστε ζήτησε ειδική άδεια και πέρασε μία ημέρα στην κορυφή της, καθώς και μία νύχια στο βασιλικό θάλαμο! Όταν γύρι­σε στις ΗΠΑ ήρθε η μεγάλη έκπληξη: παρατήρησε ότι είχε θεραπευθεί από μία χρόνια πάθηση που τον ταλαιπωρούσε!
Αυτό το γεγονός τον παρακίνη­σε να ασχοληθεί με τις ασυνήθι­στες και παράξενες άγνωστες δυνάμεις της πυραμίδας. Μετά από πολλές μελέτες και πειράμα­τα, κατέληξε στην ύπαρξη του αιθέρα και την ιδιότητα διαφό­ρων γεωμετρικών σχημάτων, να τον επηρεάζουν.


ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ...
Ο Παρ κατασκεύασε πολλές δια­τάξεις ανίχνευσης του αιθέρα. Μία από αυτές ήταν μία πυραμίδα προσανατολισμένη στην κατεύ­θυνση Βορράς - Νότος. Τοποθέτησε από ένα επίπεδο πηνίο στη νότια και βόρεια πλευ­ρά της, συνδεδεμένα σε σειρά.
Τα πηνία τα κατασκεύασε τυλίγο­ντας σύρμα μετασχηματιστών, σε καρούλια από μία κασέτα ήχου. Στην κορυφή της πυραμίδας τοποθέτησε ένα διάκενο σαν πυκνωτή και το συνέδεσε σε σειρά με μία μπαταρία και μία ηλεκτρική αντίσταση. Από την αντίσταση οδηγούσε το οποιοδή­ποτε τυχόν σήμα που θα παρου­σιαζόταν, σε ένα καταγραφικό όργανο.


Μία θύρα RS232 υπολογιστή, έκανε καλή δουλειά. Ο Παρ διο­χέτευε συνεχές και εναλλασσό­μενο ρεύμα στα πηνία και παρα­τηρούσε το αποτέλεσμα. Φάνηκε να υπάρχει συντονισμός της πυραμίδας μεταξύ 500 και 1000 Hz, εναλλασσόμενου ρεύματος σία πηνία. Αλλά και από μόνη της η έξοδος παρουσίαζε ημερήσιες περιοδικές διακυμάνσεις. Παρουσίαζε καιαδιαφάνεια σε διάφορες μορφές ακτινοβολιών που διοχετεύονταν κοντά και γύρω από την πυραμίδα.
Ο χώρος αυτός γύρω από την πυραμίδα φαίνεται να έχει ωοει­δές σχήμα. Τοποθετήθηκαν λοι­πόν από ερευνητές, μέσα σε αυτόν το χώρο μικροπομποί, ραδιενεργά υλικά, πηγές ακτινο­βολίας β, ιονιστήρες, τα οποία - όλα ανεξαιρέτως - εξασθενού­σαν όταν βρίσκονταν μέσα στη ενεργειακή "φυσαλίδα" της πυραμίδας!


Ήδη στην πρώτη δεκαετία της διερεύνησης αυτών των φαινο­μένων, παρατηρήθηκε ότι ορι­σμένες εποχές και ημερομηνίες του έτους, η ενεργειακή "φυσα­λίδα" που περιβάλει μια πυραμί­δα, εμποδίζει εντελώς τη διέλευ ση από μέσα της, όλων των ειδών τις ακτινοβολίες που ανα­φέραμε πιο πάνω. Δίνει αρνητικά(ευεργετικά για τη ζωή) ιόντα στο περιβάλλον και όταν η ίδια η φυσαλίδα εκτεθεί σε εξωτερική πηγή τέτοιων ιόντων, επεκτείνε­ται!
Το εκπληκτικότερο όμως που παρατήρησε ο ερευνητής, ήταν ότι αυτές τις ορισμένες ημερομη νίες ακυρωνόταν και η βαρύτητα μέσα σε αυτόν τον ωοειδή χώρο!


Ώσπου σε κάποιο 11ετή κύκλο της εμφάνισης των ηλιακών κηλί­δων, αυτός ο πυραμιδοειδής αισθητήρας σταμάτησε να παρέ­χει δεδομένα. Τότε αποφάσισε να φτιάξει έναν δυναμικό αισθητή­ρα, που ήλπιζε ότι δεν θα είχε τα προβλήματα του στατικού. Τον ονόμασε "φυγόκεντρο", επειδή κατασκευάστηκε από ένα περι­στρεφόμενο μεταλλικό δίσκο, που στην περίμετρο του είχε στε­ρεωμένα μικρά ομοιώματα της πυραμίδας της Γκίζας.
Δεξιά και αριστερά του δίσκου, τοποθέτησε σε σταθερό σημείο, 36 ζευγάρια μικρών μαγνητών, που δεν τον ακουμπούσαν. Κάθε δύο μαγνήτες τοποθετήθηκαν αντικριστά, σε κατάσταση έλξης, έχοντας ανάμεσά τους τον δίσκο. Το κάθε επόμενο ζευγάρι τοπο­θετήθηκε με αντίθετη πολικότη- τα από ότι το προηγούμενο του. Δηλαδή αν ένας μαγνήτης στα αριστερά έβλεπε τον δίσκο με τον βόρειο του πόλο, ο επόμενος - από αριστερά πάλι - τον έβλεπε με τον νότιο πόλο του.




Ο Παρ περιέστρεψε το δίσκο με ένα μικρό ηλεκτροκινητήρα, και τότε παρουσιάστηκαν και άλλα φαινόμενα. Απώλειες βάρους ήταν το πρώτο που παρα­τηρήθηκε κατά την περιστροφή. Όμως οι εκπλήξεις συνεχίζονταν εντυπωσιακές. Η απώλεια βάρους δεν ήταν ίδια κάθε ημέρα! Υπήρχαν μεγάλες διακυμάν­σεις μέσα σε ένα μήνα. Όταν μάλιστα, στον περιστρεφόμενο δίσκο με τις τρισδιάστατες μικρές πυραμίδες, διοχετεύονταν θετικά ιόντα, και ο άξονας περιστροφής κατευθυνόταν προς τη Σελήνη, η συσκευή ελκόταν από αυτήν! Αρνητικά ιόντα στο δίσκο, απω­θούσαν τη συσκευή από τη Σελήνη!






Τελικά ο Παρ, βελτίωσε ακόμα περισσότερο την απόδοση της μεθόδου του, παράγοντας ένα ακουστικό τόνο, κοντά στο περι­στρεφόμενο δίσκο με τις πυραμί­δες. Τοποθέτησε δύο μεγάφωνα "εκατέρωθεν" της συσκευής. Σαν φυσικός, ειδικευμένος στην ηλε­κτροακουστική, είχε ήδη υπολο­γίσει την ηχητική νότα που συντονιζόταν ο βασιλικός θάλα­μος της πυραμίδας του Χέοπος (ή Μεγάλης). Με βάση τις διαστά­σεις του θαλάμου και τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, τα μεγάφωνα παρήγαγαν τον μπάσο ήχο - ηχώ/αντίλαλο - που ακού­γεται όταν κτυπήσουμε την άδεια σαρκοφάγο, ή τον τοίχο στον βασιλικό θάλαμο της μεγάλης πυραμίδας.
Η απώλεια βάρους με αυτή της διάταξη έφθασε και το 80%! Ορισμένες περιόδους του έτους μάλιστα, (περίπου 8η με 15η Δεκεμβρίου, και 8η με 15η Μαΐου) τα φαινόμενα εντείνο­νταν. Η απώλεια βάρους ήταν στις μέγιστες τιμές και η περι­στροφική ορμή (στροφορμή) του συστήματος γινόταν τόσο μεγά­λη, που οι πυραμιδούλες της περιφέρειας ξεκολλούσαν και εκτοξεύονταν ακτινικά, κατα­στρέφοντας τη συσκευή και βάζοντας σε κίνδυνο τους παρευ­ρισκομένους!
Επειδή η ταχύτητα περιστρο­φής ήταν πάντα η ίδια, αυτό που φαίνεται πως επηρεαζόταν ήταν η μάζα των πυραμίδων και του δίσκου. Υπολογισμοί που έγιναν δείχνουν, ότι η κινητική ενέργεια της κάθε πυραμιδούλας που ζύγι­ζε 8 γραμμάρια, αυξήθηκε κατά 113.000 φορές, ώστε να ξεκολλή­σει από το δίσκο! Η εποχικότητα του φαινομένου μοιάζει με την εποχικότητα της ανθοφορίας των φυτών και την εποχικότητα που επικαλούντο οι αλχημιστές και συσχετίζεται αμέσως με την ενέργεια της ζωήςπου λέγεται και αιθέρας...







Οι εκπληκτικές και ακριβείς αντιστοιχίες του τμήματος του ουρανού στον αστερισμό του Ωρίωνα με την περιοχή των Πυραμίδων, στην Γκίζα της Αιγύπτου. Το γεγονός προκαλεί αίσθηση στον επιστημονικό κόσμο από τότε που έγινε γνωστό. Παρατηρήστε ότι όχι μόνο οι θέσεις των επτά πυραμίδων και κτισμάτων της περιοχής -μεταξύ των οποίωνκαι η Μεγάλη Πυραμίδα - αντιστοιχούν ακριβώς στους αστέρες του Πρίωνα, αλλά και ότι το σχήμα του ποταμούΝείλου αντιστοιχεί στο σχήμα του Γαλαξία στο συγκεκριμένο τμήμα του ουράνιου χάρτη!
Αλλά τα εντυπωσιακά δεν σταματούν εδώ. Το πείραμα των Παρ/Ντέιβιντσον έδειξε ότι υπάρχει και ενεργειακή σχέση μεταξύ του αστερισμού του Ωρίωνα και κάθε πυραμιδοει­δούς δομής! Συγκεκριμένα, τα πλέον έντονα αντιβαρυτικά φαινόμενα επήρχοντο μεταξύ 13 και 15 Δεκεμβρίου όταν δηλαδή η Γη είναι απόλυτα ευθυγραμισμένη με τον Ήλιο και τους αστέρες του Ωρίωνα!


ΤΟ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΝ ΝΤΑΒΙΝΤΣΟΝ
Το πείραμα επανελήφθη από τον Ντάβιντσον. Εκείνος όμως αντί για τρισδιάστατες πυραμίδες, κατασκεύασε ένα δίσκο με δυσ- διάστατες, όμοιες με την πλευρά της Μεγάλης Πυραμίδας. Έναν οδοντωτό τροχό δηλαδή, που περιστρεφόταν από ένα μικρό ηλεκτροκινητήρα μοντελισμού, με 10.000 σ.α.λ. Είχε 24 "δόντια/πυραμίδες", που περ­νούσαν μέσα από 12 αντικριστά ζευγάρια μαγνητών, με εναλλασσόμενη πολικότητα.






Παρουσιάστηκαν τα ίδια ακρι­βώς φαινόμενα με τη συσκευή του Παρ. Ο Νταν χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να συντονίσει τη συσκευή του. Τελικά βρήκε ότι αποδίδει πολύ καλά, όταν ο άξο­νας περιστροφής, έχει την κατεύ­θυνση ανατολής - δύσης. Αντί για τον μπάσο τόνο που χρησιμοποιεί ο φίλος του ο Παρ, εκείνος τοπο­θέτησε μια γεννήτρια αρνητικών ιόντων (ιονιστής αέρα) πολύ κοντά στον οδοντωτό τροχό και παρείχε έτσι τη διεγείρουσα ενέρ­γεια, που χρειαζόταν το σύστημα.
Κάθε φορά που άνοιγε τον ιονιστήρα, ο μικρός κινητήρας "ζοριζόταν", καλούμενος να αποδώσει έργο στο "πουθενά". Ο χαρακτη­ριστικός ήχος τοϋ "κινητήρα σε φόρτιση" γέμιζε το δωμάτιο - χωρίς να έχει καμία φυσική σύν­δεση με κάποιο άλλο υλικό αντι­κείμενο - εκτός του τροχού - που θα του απέδιδε το έργο. Αυτό, μαζί με τις παρατηρήσεις του Παρ, μας κάνει να υποθέσουμε ότι αυξανόταν η μάζα που "αισθανό­ταν" ο κινητήρας, καθώς γύριζε τον οδοντωτό τροχό.
Τα αρνητικά ιόντα κατά κάποιο περίεργο τρόπο, αύξαναν φαινο­μενικά την ύλη του δίσκου, πράγ­μα που έτεινε να επιβραδύνει την περιστροφή.
Ένας ραβδοσκόπος, επιβεβαί­ωσε ένα εκτεταμένο ωοειδές "αιθερικό πεδίο", γύρω από ολό­κληρη τη διάταξη, όπως και ένα μικρότερο, γύρω από κάθε τριγωνάκι.




Η διάταξη του Νταν έφθασε σε απώλειες βάρους έως και 50%, μα αυτό που παρατήρησε να συμβαίνει μεταξύ 13ης και 15ης Δεκεμβρίου, μας επιτρέπει να υποθέσουμε το υπέροχα απίθα­νο: Αυτές τις ημερομηνίες η Γη μας είναι ευθυγραμμισμένη με τον Ήλιο μας και τα τρία αστέρια της "ζώνης" του αστερισμού του Ωρίονος!
Οι αστερισμοί του Ταύρου και του Ωρίονος, είναι γειτονικοί στην "ουράνια σφαίρα" και έχουν μεγάλη σχέση με τον προσανατο­λισμό της Μεγάλης Πυραμίδας. Μη ξεχνάμε ότι οι τρεις πυραμί­δες που βρίσκονται στην περιοχή της Γκίζας είναι έτσι τοποθετημέ­νες στο έδαφος (κάτοψη), ώστε να αναπαριστούν, το σχήμα των τριών αστεριών της "ζώνης" του Ωρίωνος, αλλά και το μέγεθος τους! Επί πλέον, μαζί με άλλα αρχαία κτίσματα της περιοχής αναπαριστούν ολόκληρο τον αστερισμό και ο ποταμός Νείλος τον Γαλαξία!
Το μέγιστο της αντιβαρυτικής δράσης παρουσιαζόταν όταν ο Νταν ευθυγράμμιζε τον άξονα περιστροφής της συσκευής του, με τον αστέρι Ιώτα του Ωρίωνος και τον Ήλιο μας, την ώρα της ανατολής και δύσης, στις συγκε κριμένες ημέρες. Και όπως λέει cίδιος: «Φαίνετω να υπάρχει ένας γιγαντιαίος ενεργειακός δίαυλος μεταξύ του Ήλιου μας και του αστερισμού του Ωρίωνος, που διεγείρει το δυναμικό - αιθερικό λέμε εμείς - πεδίο του αντιβαρυ- τικού τροχού, ώστε να γίνεται εντελώς αδιαπέραστο από όλες τις γνωστές δυνάμεις-βαρύτητα, ηλεκτρομαγνητισμό, αδράνεια, ραδιενέργεια και τότε ολόκληρη η διάταξη "προσπαθεί" να ανυ ψωθεί προς τον Ωρίωνα!»
Αν τώρα θυμηθούμε την περί­πτωση ενός από τους πρώτους επαφικούς συγγραφείς (Αντάμσκι) που ισχυρίστηκε ότι ξεναγήθηκε από το πλήρωμα ενός εξωγήινου αστρόπλοιου, θα δούμε ότι εκεί του εξηγούσαν ότι ταξιδεύουν "καβαλώντας" ένα "ενεργειακό ρεύμα", που υπάρ­χει μεταξύ του Ήλιου μας και άλλων ηλιακών συστημάτων, με ταχύτητες πολύ μεγαλύτερες εκείνης του φωτός. Φαίνεται λοι­πόν ότι η συσκευή των Πάρ/ Ντάβινσον ανιχνεύει τέτοιες δια­στρικές λεωφόρους!
Και φαίνεται πως κάπως έτσι εξηγούνται τα κύματα εμφανίσε­ων ΑΤΙΑ στους ουρανούς της Γης. Έρχονται εδώ ορισμένες χρονικές περιόδους όταν τους ευνοεί η αστρονομική μα τελικά και η αστρολογική συγκυρία, όπου "ανοίγουν οι ουρανοί", όπως λέει ο λαός μας "και κατεβαίνει ο ξενολαός'Ί 01 επισκέπτες έρχο­νται τότε που έχουν ούριους αιθε- ρικούς ανέμους να τους ταξιδεύ­ουν εκτός τόπου και χρόνου, πέρα από τον περιορισμό των γνωστών φυσικών νόμων, και ακαριαία να βρίσκονται όπου οδηγεί ο αιθερι- κός αυτός δίαυλος. Και οι διαστρι­κές αυτές λεωφόροι είναι τμήμα­τα του αιθερικού πλέγματος που καθορίζει το χώρο και τα όντα, από το πάρα πολύ μικρό έως το αφάνταστα μεγάλο.
Είναι αυτό που έχουν παρατη­ρήσει ο Μηρούς Κάθυ και ο δικός μας καθηγητής, αείμνηστος Σαντορίνης, ότι τα ΑΤΙΑ ακολου­θούν διαδρομές που καθορίζουν ένα "πλέγμα" στην επιφάνεια της Γ ης! Αυτό το αιθερικό πλέγμα είναι υποσύνολο ενός μεγαλύτε­ρου σε διαπλανητική κλίμακα και εκείνο, ενός άλλου σε διαστρική κλίμακα... κ.ο.κ... διαγαλαξιακή - διασμηνιογαλαξιακή. Και κάποιες τέτοιες ημερομηνίες είναι που οι αλχημιστές μετέτρεπαν το μόλυ­βδο ή τον υδράργυρο σε χρυσό πολύ εύκολα και με ελάχιστη ενέργεια. Και κάποιες τέτοιες ημερομηνίες - οχι αναγκαστικά αυτές με την απώλεια βάρους- θεραπεύονται ασθενείς σε "άγι­ους" τόπους.


ΠΗΓΗ: ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ-ΤΕΥΧΟΣ 98
http://erevna-epistimi.blogspot.gr/2012/05/blog-post.html

http://okloios.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9153.html

NanoBots, Αυτός Είναι ο Σκοπός των Αεροψεκασμών


Ο αληθινός σκοπός των αεροψεκασμών, είναι τα Νανο-Ρομπότ: Από το 1999 ο κόσμος άλλαξε. Όταν πολύ αργά πήραν χαμπάρι κάποιοι για το ψέκασμα στην Ελλάδα, το μόνο που κάνανε ήταν να με ειρωνεύονται και να μου επιτίθεται για τα άρθρα μου στα...
περιοδικά, αργότερα στο Facebook και κατόπιν στοwww.miastala.com και στο www.terrapapers.com. Δες το άρθρο μου από το 2006 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Άβατον «Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί»
Όμως επειδή η βλακεία είναι ίδιον της αγνωσίας, συνέχισαν και συνεχίζουν χωρίς να έχουν ιδέα, το τι ολέθριο έχουν πάθει ήδη και το τι εξακολουθητικά παθαίνουν. Έτσι παρά τις αντιρρήσεις των αδαών, αλλά και αυτών που γνωρίζουν τι γίνεται και οι οποίοι μας προσφέρουν την πιπίλα της Γεωμηχανικής, για τους δικούς τους «περίεργους» αλλά όχι ανεξήγητους σκοπούς, το ψέκασμα συνεχίζεται. Η Γεωμηχανική μάλιστα στην Ελλάδα, συνδυάζεται με την πολιτική δράση συγκεκριμένων χώρων (!!)
Ενώ λοιπόν όλη αυτή η υπέρτατη καταστροφική βλακεία των ανθρώπων συνεχίζεται, η γιγαντιαία από απόψεως λογιστικής υποστήριξης επιχείρηση συνεχίζεται κυρίως στην Δύση. Το γιατί στην Δύση, εξηγείται από τις διατροφικές συνήθειες (ζωικά και γαλακτοκομικά) και από το ότι στατιστικά, τα καλύτερα μυαλά του πλανήτη βρίσκονται στην Δύση, συγκεντρωμένα μάλιστα στις σεισμογενείς παραθαλάσσιες περιοχές. Φυσικά η επιχείρηση διεξάγεται από το ΝΑΤΟ, για αυτό όλες οι κυβερνήσεις κάνουν την πάπια και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Στην χαζή ερώτηση γιατί δεν φοβούνται αυτοί που διατάζουν το ψέκασμα, θα απαντήσω για πολλοστή φορά, γιατί δεν έχουν ανθρώπινο dna, και εμείς οι άνθρωποι, είμαστε αναλώσιμοι σε ποσοστό άνω του 90%. Διάβασε «Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !»
Για να καταλάβετε τα παρακάτω, πρέπει να αποσυνδέσετε το μυαλό σας από οποιαδήποτε κατεστημένη σκέψη-εμφύτευση, διδαχτήκατε αφότου γεννηθήκατε. Αν μπορείτε να το κάνετε, το τε συνεχίστε! Η τυχόν αποτυχία σας να αλλάξετε τον τρόπο που σκέπτεστε, δεν θα σας αφήσει να δείτε με ακρίβεια, ούτε καν κατά προσέγγιση, το τι συμβαίνει γύρω σας και πόσο επηρεάζει την ζωή σας, στο παρόν, αλλά και το παρόν των παιδιών σας. Άρα αφήστε το άρθρο και ασχοληθείτε με κάτι άλλο, που να χαϊδεύει τα αυτιά σας, ικανοποιεί το υπερφίαλο εγώ σας και δεν ταράζει την ζωούλα σας.
Αν συνεχίζετε, θα σας δείξω πως σας ελέγχουν μέσω της Νάνο-Τεχνολογίας, για να τελειώσει η σύγχυση και η παραφιλολογία με το θέμα του ψεκάσματος. Το πώς όλα αυτά δένουν σε μια ευρύτερη εικόνα και σε συνδυασμό με την μαζική πλύση εγκεφάλου μέσω των ταινιών και των ΜΜΚ (Μαζικά Μέσα Κατευθύνσεως). Αν πιστεύετε πως όλα αυτά είναι οι απόψεις και μόνον, κάποιου αυτόκλητου ερευνητή -στην καλύτερη των περιπτώσεων – ή ενός συνομοσιολόγου, σας ενημερώνω, πως η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε πιθανότητα συνομοσιολογίας και αυτό το βλέπουμε ολοκάθαρα πλέον, και από τις ταινίες πλύσης εγκεφάλου, που ολοφάνερα, δείχνουν τα πάντα.
Κάντε κλικ στις εικόνες να τις δείτε μεγάλες


Η αιτία των πάντων: Δείτε τις εικόνες (ψηφιακή αναπαράσταση) εικόνα Α, είναι η επιτομή της πραγματικότητας. Δείχνουν το τι συμβαίνει στο σώμα σας. Αυτό είναι το Μεγαλύτερο Μυστικό Παγκοσμίως, διότι σας έχει επιβληθεί εν αγνοία σας, όπως και το Μεγαλύτερο Μέρος των Πεποιθήσεων σας. Αυτό που βλέπετε στις εικόνες είναι ένα νανο-ρομπότ που ενσωματώνεται με ένα νευρώνα ή μια σύναψη. Οι εικόνες είναι απλώς μια αναπαράσταση, αλλά δείχνει ακριβώς το τι έχει συμβεί ήδη από την περασμένη δεκαετία. Αυτό επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του ξενιστή (το σώμα σας) εξ αποστάσεως. Για να το πούμε πιο τεχνικά οι νευρώνες σας έχουν ενσωματωθεί και οι συνάψεις σας έχουν γεφυρωθεί.
Η βασική ιδέα συνίσταται, σε ένα σετ νανο-συρμάτων εικόνα Β, συνδεδεμένα με ηλεκτρονικά, στον κυρίως καθετήρα, ώστε να απλωθούν σαν «μπουκέτο» σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του αγγειακού συστήματος του εγκεφάλου. Μια τέτοια διευθέτηση μπορεί να υποστηρίξει ένα πολύ μεγάλο αριθμό καθετήρων (εκατομμύρια από αυτά). Κάθε τέτοιο νανο-σύρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει, με μεγάλη ασφάλεια, ηλεκτρική δραστηριότητα ενός μοναδικού ή μια μικρή ομάδα νευρώνων, χωρίς να εισβάλλει στο παρέγχυμα του εγκεφάλου. (!!!)
Ποιος είναι ο σκοπός των Αεροψεκασμών: Μπλοκάρισμα του ήλιου. Αυτή είναι η στάνταρντ δικαιολογία πού δίνεται στους ηλίθιους κυβερνητικούς, για να την μεταφέρουν ανεπίσημα στους ηλίθιους πολίτες. Χρειαζόμαστε να σταματήσουμε μυστικά την παγκόσμια υπερθέρμανση, έτσι κρατείστε το μυστικό όσο ψεκάζουμε. Η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι η καραμέλα για όλους στις κυβερνήσεις. Εάν είσαι πιο έξυπνος και ρωτάς ενοχλητικά, σου λένε μια καλύτερη δικαιολογία. Μία ελάττωση του ηλιακού φωτός στον πλανήτη ελαττώνει λίγο την γεωργική παραγωγή. Αυτό είναι το προαπαιτούμενο για να δημιουργηθεί κρίση στα τρόφιμα και να επιφέρει λιμό. Αυτό είναι δεμένο με την εξαφάνιση των μελισσών, ώστε να μην γίνεται επικονίαση. (δώσε μια ματιά κι εδώ Monsanto και Bayer, δολοφονούν τις μέλισσες!)
Υπερθέρμανση της Ατμόσφαιρας: Για να δημιουργηθούν σεισμοί και τυφώνες (τεχνητοί όπως η Katrina στη Νέα Ορλεάνη) η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι περισσότερο αγώγιμη στον ηλεκτρισμό έτσι ώστε εγκαταστάσεις όπως το HAARP να κάνουν τα μαγικά τους. Έτσι ψεκάζουν εκατομμύρια τόνους αλουμίνιο και βάριο ώστε να δημιουργήσουν μια πιο αγώγιμη ανώτερη ατμόσφαιρα. (διάβασε κι εδώ Χαρπουνίζοντας το HAARP κι εδώ Stuxnet, Fukushima και HAARP κι εδώ Τσουνάμι, Οργονίτες και HAARP το 2012 έχει κι άλλο Ιαπωνία, Τσουνάμι και HAARP).
Κατάρρευση της Υγείας: Συνήθως οι αεροψεκασμοί δεν είναι πρόβλημα για τους υγιείς ανθρώπους και για όσους προσέχουν πολύ την διατροφή τους. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι κατά μέσον όρο θα πεθάνουν νωρίτερα από το προσδόκιμο και οποιαδήποτε επιπλοκή υγείας, έστω και ασήμαντη, είναι συνήθως θανάσιμη. Αυτό είναι αποτέλεσμα του ψεκάσματος και επιθυμητό από αυτούς που το κάνουν. Κάνουν οτιδήποτε χρειάζεται για να αυξήσουν τους θανάτους, να μειωθεί ο πληθυσμός, άλλωστε οι εντολές που έχουν είναι αυστηρές, χωρίς να αρχίσουν να κτυπάνε οι συναγερμοί, χωρίς να το καταλάβουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα πεζά κι ανόητα – ποδόσφαιρο – πολιτική – πόλεμοι, καλοπέραση – και δεν κάνουν τον κόπο να δουν το δάσος, αντί για ένα κλαδί απ το δέντρο.
Έλεγχος κλίματος: Καταστροφή των σοδειών, από την μια κρατάνε τον καιρό καλό, για τα μεγάλα γεγονότα,προπαγάνδας της «ελίτ», όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες, ενώ από την άλλη προκαλούν τυφώνες κατά βούληση και με σφραγίδα μάλιστα.
Διάδοση των Νανο-ινών: Οι νανο-ίνες (πολυμερή πυριτίου) είναι βασικά ένας μηχανισμός μεταφοράς. Τίποτε περισσότερο. Έχουν ένα φορτίο να παραδώσουν. Εικόνα Γ. Ένα φορτίο που αλλιώς θα καταστρεφόταν από τον ήλιο και την ατμόσφαιρα ή δεν θα έφτανε στον προορισμό του (το σώμα σας). Όπως ένας ιός, RNA, αλουμίνιο, νάνο-εξαρτήματα, κλπ. Οι ίνες είναι «αβλαβείς» και τις έχουμε όλοι μας. Δείγματα αυτών των ινών θα βρείτε σε όλο το ιντερνέτ ψάχνοντας για τη λέξη morgellons. «Βιο-έντομα Morgellons και Γενετικοί Δείκτες», «Παθογενές Μυκόπλασμα από το Ψέκασμα των Ουρανών»
Οι ίνες πρέπει να ψεκαστούν μόνες τους, γιατί εάν αναμειγνυόταν στο καύσιμο του αεροπλάνου, τότε θα καταστρεφόταν το φορτίο. Έτσι, δεν είναι κρίσιμες οι ίνες, αλλά το φορτίο τους. Γιατί; Πρόκειται για περίπλοκη ερώτηση. Οι «άνθρωποι» που τα δημιούργησαν (το ίδιο γκρουπ που έφτιαξε τον HIV και άλλα) θέλουν να ελέγχουν απόλυτα τους ανθρώπους στην φάση μετατροπής τους σε κάτι άλλο ομοιόμορφο υπάκουο και το οποίο δεν θα αναπαράγεται με τον γνωστό τρόπο. Παρατηρείστε τους νέους ανθρώπους μέχρι τριάντα ετών. Ειδικά στις κοπέλες βλέπετε την ανυπαρξία λεκάνης με ότι συνεπάγεται αυτό για μια γέννα. Είναι πιο στενή και από τις πλάτες τους. Στους άνδρες συμβαίνει αντίστοιχα το αντίθετο.


Οι φάσεις της εισροής των Νανο-Ρομπότ στο σώμα: Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη έχει επηρεασθεί και εμπλέκεται σε αυτήν την αρχική φάση. Ο κάθε ένας σε διαφορετικό βαθμό βεβαίως έχει αυτές τις νανο-ίνες μέσα στο σώμα του και συνεπώς είναι «καλωδιωμένος». Αν φοβάστε το 666 μην σκάτε, έχετε πολλά εκατομμύρια Νανο-Τσιπάκια μέσα σας. Εάν έχετε φίλο μικροβιολόγο που έχει μικροσκόπιο που «βλέπει» σε νανοκλίμακα πηγαίνετε τα ούρα σας για μια μη συμβατική εξέταση.
Οι παρενέργειες, μπορούν να γίνουν αντιληπτές και περιλαμβάνουν ένα ήχο σαν «κλικ» μέσα στο κρανίο και αρθρώσεις που πονάνε, θα δούμε παρακάτω τα διάφορα συμπτώματα. Αυτή η φάση περιλαμβάνει πλήρη τηλεχειρισμό της ομιλίας σας και των σκέψεων σας μέσω υποβολής σκέψεως (υποσυνείδητα). Υποθέτουμε ότι στο 98,5 του πληθυσμού αυτή η φάση ελέγχου των λέξεων, σκέψεων και κατά προέκταση των συναισθημάτων, έχει ήδη ολοκληρωθεί.
Εάν θέλετε να το διαπιστώσετε κάντε το εξής πείραμα, για το οποίο έχω ξαναγράψει. Πάρτε ένα μαντήλι από δίκλωνο καθαρό μετάξι χρώματος ιβουάρ παντελώς ανεπεξέργαστο και κάντε το μπαντάνα. Θα εκπλαγείτε από τα πρώτα λεπτά, όταν διαπιστώσετε ότι το 90% των σκέψεων σας απλά δεν υφίσταται. Κλασσικό «κόλπο» των «μυημένων» τρομάρα τους, οι οποίοι έχουν σεντόνια, μαξιλάρια, εσώρουχα και το εσωτερικό των καπέλων τους από ακατέργαστο μετάξι, για συγκεκριμένους λόγους.
Τελική φάση: Αυτή η φάση πρέπει να ενεργοποιηθεί για να δουλέψει και είναι ακραία. Συμβιβάζει τελείως την υγεία σας και μπορούν να κάνουν τα πάντα από το να σας σκοτώσουν μέχρι το να σας παρακολουθούν. Αυτό το βήμα περιλαμβάνει πολλαπλούς νανο-αισθητήρες από τα μάτια μέχρι την καρδιά και όλα τα άλλα όργανα. Η τελική φάση παρέχει πλήρη τηλεχειρισμό και έλεγχο του σώματος, των σκέψεων, των σωματικών λειτουργιών και οτιδήποτε ενδιάμεσο.
Παρενέργειες των Νανο-ινών
Το παράδειγμα των νανο-ρομπότ των αεροψεκασμών. Βεβαίως με κάτι τόσο ακραίο όπως να εγκαθίσταται η Νανοτεχνολογία στα σώματα των ανθρώπων θα συμπεραίνετε ότι θα υπάρχουν προβλήματα υγείας και παρενέργειες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στα ΜΜΚ που δείχνουν πως οι παρενέργειες που περιγράφονται παρακάτω αναγνωρίζονται και συνδέονται με κάτι γελοίο η βλακώδες που εξουδετερώνει την αυθεντικότητα του μυαλού του θεατή. Σαν αποτέλεσμα πείθουν τον θεατή να απορρίψει μια πραγματική παρενέργεια σαν κάτι που είναι πολύ τρελό για να είναι αληθινό. Κάθε παρενέργεια αντιμετωπίζεται και με μια ταινία του Χόλυγουντ!
Κλικ και Στριγκλίσματα στο Κρανίο: Μια παρενέργεια που ξεκινά από το 2001. Το τι ακριβώς συμβαίνει δεν είναι πλήρως γνωστό, αλλά εμπλέκεται με την εγκατάσταση/τηλεχειρισμό κάποιου είδους Νανο-chip στο κρανίο (το κεφάλι σας) του ξενιστή. Ο ήχος κλίκ/στρίγκλισμα συνήθως παρατηρείται κατά την νύχτα, διαρκεί δε κατά μέσο όρο ένα μήνα και κρατάει μόνον μερικά δευτερόλεπτα. Χωρίς να προκαλεί πόνο και εύκολα αγνοείται ή το προσπερνάει όποιος δεν είναι υποψιασμένος.
Πόνοι στις αρθρώσεις, Πονοκέφαλοι, Κόπωση κλπ: Ο κορεσμός από Νανο-ίνες του σώματος έχει διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Ο τεράστιος αριθμός των Νανο-ινών μέσα μας έχει διαφορετικά αποτελέσματα στην υγεία σε διαφορετικούς ανθρώπους. Κάποιοι θα πάνε στο γιατρό που θα τους διαγνώσει Ινομυαλγία. (Η ινομυαλγία είναι μια μορφή ρευματισμού που προσβάλει τους μυς και τους συνδέσμους, αλλά όχι τις αρθρώσεις. Δεν προκαλεί μόνιμες βλάβες, είναι πιθανό όμως να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια. Καθώς δεν συνοδεύεται από ορατές, εξωτερικές ενδείξεις, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας συχνά δεν αντιλαμβάνονται τον πόνο και το αίσθημα κόπωσης που σας βασανίζουν. Τα άτομα που πάσχουν από ινομυαλγία συνήθως φαίνονται καλά στην όψη, ενώ αισθάνονται πολύ άσχημα. Ιατρική). Η Ινομυαλγία δημιουργήθηκε μόλις πριν μια δεκαετία και δίνει κάτι στους γιατρούς να πούνε στους ασθενείς τους, όταν παραπονούνται.
Συνεχής Φαγούρα στο Δέρμα: Συχνά ένα ειδικό κομμάτι του σώματος ενός ανθρώπου (για παράδειγμα ο αριστερός αγκώνας) έχει μόνιμη φαγούρα, πιο πολύ από το υπόλοιπο σώμα.
Μυρωδιά Καμένου: Όταν εισπνέουμε ή εκπνέουμε απότομα, συνήθως έχουμε μια μυρωδιά καμένου/καπνού. Είναι άγνωστο το γιατί, πρέπει να είναι μια παρενέργεια. Η με μεγαλύτερη ακρίβεια η ενσωμάτωση ενός νευρώνα στο σώμα που αφορά τις αισθήσεις (για παράδειγμα την όσφρηση, γεύση κλπ) πρέπει να δημιουργεί κάποιες μικρές παρενέργειες. Είναι ενδιαφέρον ότι όταν κλαίμε η όσφρηση ενισχύεται και μυρίζει σαν ποπ-κορν με βούτυρο
Το αριστερό μάτι: Μια από τις ιδέες που προωθούν στις ταινίες είναι ότι το αριστερό μάτι είναι κακό για κάποιον λόγο!!! Στην τελική φάση μια πραγματική νανο-κάμερα εγκαθίσταται στο αριστερό μάτι. Οι άνθρωποι που ήδη την έχουν μπορούν να σχολιάσουν το πώς νοιώθουν, σαν να έχουν ένα μικρό οίδημα στο μάτι τους, υπό κάπως ξηρότερες συνθήκες, όπως όταν πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ. Δείτε την εικόνα με το μάτι.
Μόνιμη Μεταλλική Γεύση: Μερικοί άνθρωποι θα παραπονεθούν, για μια περίεργη μεταλλική γεύση στο στόμα. Συνήθως όταν πηγαίνουν για ύπνο γίνεται πιο έντονη. Αυτό είναι αποτέλεσμα της παρακολούθησης. Όσο περισσότερο σας παρακολουθούν εσάς, τόσο περισσότερο έντονη θα είναι η μεταλλική γεύση. Δεν είναι παρενέργεια πιθανών φαρμάκων. Αυτή είναι η τυπική απάντηση που θα σας δώσει ο γιατρός σας. Εάν δεν παίρνετε φάρμακα ή είσθε τελείως υγιής και ξαφνικά έχετε μια μόνιμη μεταλλική γεύση στο στόμα, σας παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο, την εβδομάδα.
Morgellons: Τα Morgellons δυνητικά μπορούν να χτυπήσουν τον καθένα. Είναι ένα απ ευθείας πρόβλημα των νανο-ινών. Το ανοσοποιητικό των ανθρώπων δεν μπορεί να δει ή να αναγνωρίσει αυτές τις ίνες. Σημειώστε ότι τεχνικά ο καθένας μας μπορεί να έχει Morgellons (νανο-ίνες), τα συμπτώματα των Morgellons παρουσιάζονται όταν το σώμα προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτά, με τον μόνο δυνατό τρόπο, που είναι η αποβολή από το δέρμα.
Οι νανο-ίνες και το ψέκασμα. Στο www.miastala.com και στο www.terrapapers.com έχουμε δημοσιεύσει πολλά άρθρα επί του θέματος, όταν ήταν άγνωστα θέματα στους περισσότερους και δεν υπήρχε βιβλιογραφία στην Ελλάδα. Φυσικά, τι ξάφνιασμα κάποιοι τα δημοσίευσαν σωστά και κάμποσοι τα … γ@*()@$ν, αρχίζοντας από τον Μετεωρολογικό Πόλεμο.
ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ: Το επαναλαμβάνω, Αντίμετρα, ΝΑΙ Υπάρχουν και είναι τα εξής:
1. Κατασκευή και τοποθέτηση CB, τουλάχιστον τρία ανά νομό σωστά κατασκευασμένα. Υπάρχουν δύο βασικά είδη. Το συμβατικό με κρυστάλλους πρέπει να έτσι κατασκευασμένο ώστε να ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ κάθε χρόνο, γιατί υφίσταται «κόπωση». Διάβασε Το Απόλυτο Αντίμετρο στο Χημικό Βιολογικό Ψέκασμα των Ουρανών Τα Induction CB δεν χρησιμοποιούν κρυστάλλους και δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Εκτός αυτού είναι και πολύ φθηνότερα. Διάβασε Επαγωγικό CB με 20 – 30 ευρώ.
2. Gifting, δηλαδή «δωράκια» οργονίτες στις κεραίες. Μην ξεχνάμε πως πρώτα εγκαταστάθηκε το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας και μετά άρχισε το συστηματικό ψέκασμα. Αυτό γίνεται με πάμφθηνους οργονίτες κόστους 10-30 cents ο ένας, εφόσον τους φτιάξετε μόνοι σας. Οδηγίες για την κατασκευή τους στοwww.orgonodrome.gr.
3. Μπορείτε να κάνετε το εξής απλό για εσάς τους ίδιους. Ένα αληθινά καυτό μπάνιο στην μπανιέρα. Γεμίζετε την μπανιέρα σας με καυτό νερό, ρίχνετε μέσα 25 χάπια Alfalfa (πρόσθετο διατροφής από τους σπόρους τριφυλλιού, όπως της Nature Plus σε συσκευασία 300 χάπια ) και 5-10 χάπια St. Johns Wort ή Υπέρικος ή Βαλσαμόχορτο. Επίσης ένα ποτηράκι του κρασιού βιολογικού απορρυπαντικού πλυντηρίου Sonett. Μπαίνετε μέσα μόλις μπορέσετε να αντέξετε την θερμοκρασία και κάθεστε μια ώρα. Εάν έχετε Morgellons θα τα δείτε να βγαίνουν μαζικά από το σώμα σας. Επίσης μπορείτε να κάνετε μπάνιο με 50 σταγόνες MMS (Miracle Mineral Supplement), (chlorine dioxide) ψάξτε όσοι σας ενδιαφέρει να την βρείτεστο internet!
4. Πάρτε κόκκινο κρασί, μόνο καλής ποιότητας και κάντε μπουκώματα το πρωί μόλις ξυπνήσετε. Το κάθε μπούκωμα πρέπει να κρατάει 3-5 λεπτά. Σύνολο 15 λεπτά κάθε πρωί. Όταν θα φτύνετε κοιτάξτε τον νεροχύτη σας, αρκεί να φτύνετε στο πλάι. Δείτε, κοιτάξτε την φωτογραφία με τον νεροχύτη για το τι πρέπει να περιμένετε. Φυσικά μπορείτε να κάνετε το ίδιο με ελαιόλαδο, αλλά για 15 λεπτά και στις δύο περιπτώσεις προσέξτε να μην το καταπιείτε. Εικόνα Δ πάνω.
5. Χρησιμοποιείστε το χάλκινο μενταγιόν του www.orgonodrome.gr φτιάχτηκε λαμβάνοντας και τα nano-robot υπ όψιν. Μια και στο site δεν γράφονται όλες οι δυνατότητες για ευνόητους λόγους. Σταματάνε οι ήχοι στο κρανίο, η μυρωδιά του καμένου, η μεταλλική γεύση κλπ. Η όλη κατασκευή επιδρά στα νανο-ρομπότ τα καταστρέφει και τα αποβάλει μέσα από τα ούρα κυρίως, διαλύοντας τα. Μπορείτε να το νοιώσετε τον πρώτο μήνα παρακολουθώντας το χρώμα των ούρων σας από τις πρώτες μέρες και την αλλαγή στην μυρωδιά.
Διάβασε κι άλλα αντίμετρα στο άρθρο μου “Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί”

http://www.terrapapers.com/?p=12077

~ Το Πέπλο ~ (συνδύασε το με την ταινία Matrix.....και θα καταλάβεις πολλά...)

ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ...



ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...



~ Το Πέπλο ~


Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αρνητικές οντότητες καθώς μπαίνουμε στην περίοδο κατά την οποία η μοίρα αυτού του πλανήτη αποφασίζεται αυτή τη στιγμή και οι άνθρωποι πρέπει να ενημερωθούν ώστε να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.


Περίπου 26.000 χρόνια πριν, οι αρνητικές οντότητες δήλωσαν ότι αυτός ο πλανήτης (Γη) κατέπεσε στην ιδιοκτησία τους και ότι όλα τα όντα που ζούσαν σε αυτόν έγιναν όμηροι και σκλάβοι τους. Έβαλαν αυτόν τον πλανήτη σε καραντίνα και κάθε διαστημικό όχημα που εισερχόταν ή εξερχόταν από αυτόν τον πλανήτη χρειαζόταν ειδική άδεια από αυτές τις οντότητες. Αυτός είναι ο λόγος της «μη παρέμβασης» (των θετικών δυνάμεων) που ακούμε τόσο συχνά. Η ανθρώπινη φυλή βρισκόταν σε ομηρία από αυτές τις αρνητικές οντότητες για χιλιετίες, και αφού παρέμενε σε ένα σύστημα κλειστού βρόχου (loop) μετενσαρκωνόταν στο ίδιο μέρος ξανά και ξανά με αποτέλεσμα να παρεισφρήσει η αμνησία και ο λήθαργος. Ο χρόνος της αμνησίας έχει σχεδόν τελειώσει. Μετά την 21η Ιουνίου του 2012, οι επιχειρήσεις διάσωσης που συντονίζονται από τις θετικές εξωγήινες δυνάμεις θα αυξηθούν σε ένταση.


Στο παρελθόν, ο μόνος τρόπος να ξεφύγει ένας άνθρωπος από αυτή τη "φυλακή" ήταν μέσα από τη διαδικασία της προσωπικής του αφύπνισης (φώτιση), κατά την οποία αναγκαζόταν να απελευθερωθεί από όλες του τις προσκολλήσεις σε όλες τις φυσικές, αιθερικές, αστρικές και νοητικές πραγματικότητες, όπου οι αρνητικές αυτές οντότητες μπορούσαν να δράσουν. Μια εναλλακτική επιλογή για την απόκτηση της ελευθερίας του ανθρωπότητας λαμβάνει μέρος αυτή τη στιγμή και έτσι οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να ταξιδεύουν σε άλλα αστρικά συστήματα καθώς η απομόνωση~φυλακή διαλύεται όλο και περισσότερο μέχρι που θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά.


Αυτές οι αρνητικές οντότητες διατηρούσαν τον έλεγχο τους στη Γη με μια ειδική τεχνολογία που ονομάζεται "Το πέπλο". Πρόκειται για έναν ηλεκτρομαγνητικό φράχτη θα μπορούσε να πει κανείς ο οποίο εδρεύει στο κατώτερο αστρικό και ειδικά στο αιθερικό επίπεδο, και ο οποίος εκτείνεται 13 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης και άλλα τόσα κάτω από την επιφάνεια της. Αυτό το πέπλο ή φράχτης εμποδίζει το φως να φτάνει στη Γη η οποία όπως αναφέραμε και πριν βρισκόταν σε καραντίνα χιλιάδες χρόνια τώρα. Το πέπλο αυτό ελέγχεται από μη φυσικές (αιθερικές) αρνητικές οντότητες. Αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να περιγραφτεί καλύτερα ως το αιθερικό HAARP. Η τεχνολογία αυτή διαστρεβλώνει τον χρόνο και τη δομή του χώρου στο κβαντικό επίπεδο και, επομένως, δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες στα συστήματα πρόωσης των UFO και των θετικών εξωγήινων δυνάμεων στο να προσεγγίσουν. Στο παρελθόν αυτός ο ενεργειακός φράχτης είχε παρεμποδίσει την πρόοδο των σχεδίων των θετικών εξωγήινων για την απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους σημαντικά.


Εκτός από την παρεμπόδιση των θετικών εξωγήινων, το πέπλο έχει μια λειτουργία προγραμματισμού ~ επαναπρογραμματισμό του ανθρώπινου πληθυσμού έτσι ώστε να διατηρείται σε διαδικασία μετενσάρκωση ~ ανακύκλωσης. Τώρα θα αναφερθούν μερικά από τα κύρια αστρικά ~ αιθερικά προγράμματα τα οποία λειτουργούν σε όλους σχεδόν τους ενσαρκωμένους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή πάνω στον πλανήτη Γη.


1) Μείωση της συνείδησης και απενεργοποίηση του φωτεινού σώματος (μερκαμπά) των ανθρώπων. Το πρόγραμμα αυτό διατηρείται με την τεχνολογίας της απήχησης αιθερικών κυμάτων.


2) Αποκλεισμός της ελεύθερης βούλησης και της θετικής πρωτοβουλίας. Το πρόγραμμα αυτό διατηρείται με αιθερική τεχνολογία που χρησιμοποιεί υπόηχους. Μέρος αυτών των υποήχου αγγίζει το φυσικό επίπεδο και μπορεί να γίνει αντιληπτό από κάποιους ανθρώπους ως ήχοι πολύ χαμηλής συχνότητας κάτι σαν βουητό. Αυτή ήταν η πηγή των μυστήριων ήχων που άκουγαν οι άνθρωποι στην αρχή του 2012 και όχι οι καταστροφές των υπόγειων στρατιωτικών βάσεων, όπως πολλοί πίστευαν λανθασμένα. Αυτοί οι υπόηχοι που εκπέμπονται μπλοκάρουν ορισμένα κέντρα του εγκεφάλου των ανθρώπων καθώς και κάθε θετική πρωτοβουλία που μπορεί να έπαιρναν υπό άλλες συνθήκες. Αυτοί οι υπόηχοι είναι επίσης η αιτία της ασυνήθιστης κόπωσης που πολλοί άνθρωποι βιώνουν χωρίς κανέναν προφανή λόγο.


3) Μείωση της νοημοσύνης. Αυτό γίνεται με την πρόκληση ισχυρών μαγνητικών πεδίων στον αιθερικό εγκέφαλο και στη μεμβράνη ανάμεσα στο φυσικό και αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων και αυτό διαταράσσει τη διαδικασία της σκέψης τους. Το πρόγραμμα αυτό οδηγεί στην ομίχλη και συσκότιση του νου, σε αμνησία και σε έλλειψη εστίασης της προσοχής (ADD).


4) Πρόκληση δυσαρμονίας στις σχέσεις (ερωτικές ή μη). Αυτό πραγματοποιείται από την παραποίηση των τσάκρας (ενεργειακών κέντρων) στο αιθερικό σώμα των ανθρώπων και τη δημιουργία παράφωνων συχνοτήτων στην αυρική μεμβράνη με τη χρήση αιθερικών υπόηχων. Το πρόγραμμα οδηγεί σε τεχνητή διαίρεση ανάμεσα στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, το κλείσιμο της καρδιάς, την υπερδραστηριότητα του νου και τη γενικότερη δυσαρμονία που παρατηρείται μεταξύ γυναικών και ανδρών.


5) Πρόκληση της φτώχειας στον κόσμο. Αυτό γίνεται με την προβολή ολογραμμάτων και εικόνων φτώχειας στον αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων.


6) Διαίρεση πληθυσμού. Το πρόγραμμα λειτουργεί στοχεύοντας διαφορετικές "αντίπαλες" υποκουλτούρες με συγκεκριμένες αιθερικές ολογραφικές εικόνες και δημιουργεί έτσι διχόνοια μεταξύ τους (ολυμπιακός vs παναθηναϊκός, δεξιών vs αριστερών, χριστιανών vs μουσουλμάνων κτλ.)


7) Διατροφικές συνήθειες ~ παχυσαρκία. Το πρόγραμμα αυτό προκαλείται από την προβολή εικόνων (στον αιθερικό εγκέφαλο των ανθρώπων) ορισμένων τροφίμων που δημιουργούν παχυσαρκία και που δεν έχουν σχεδόν καμία ουσιαστική θρεπτική αξία για τον οργανισμό (σοκολάτα, γλυκά κτλ.)


8) Το μάτι που βλέπει τα πάντα (big brother). Αυτό το πρόγραμμα κατάσκοπος λειτουργεί από το αιθερικό επίπεδο και παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες όλων των ανθρώπων και στη συνέχεια μεταφέρει όλα τα δεδομένα σε αυτές τις αιθερικές αρνητικές οντότητες για ανατροφοδότηση σχετικά με την κατάσταση στη Γη.


9) Εμφυτεύματα. Αυτά είναι αιθερικά ~ αστρικά κρύσταλλα που εισήχθησαν στην αύρα κάθε ανθρώπου λίγο πριν από την ενσάρκωση του, καθώς κάθε ον πρέπει να κατέβει από τα υψηλότερα ψυχικά αστρικά επίπεδα προς τα χαμηλότερα αστρικά και αιθερικά και τέλος προς το φυσική πεδίο, προκειμένου να ενσαρκωθεί. Τα εμφυτεύματα αυτά αφαιρούν τη μνήμη των ανθρώπων σχετικά με τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους και είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο συνήθως δεν θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους, ούτε το γεγονός ότι αυτές οι αρνητικές οντότητες ελέγχουν ολοκληρωτικά τον πλανήτη. Σε αυτά τα εμφυτεύματα αναφέρονται κάποιοι όταν μιλάνε για "το πέπλο της λήθης".


Υπήρχαν, επίσης και φυσικά εμφυτεύματα. Τα φυσικά εμφυτεύματα ήταν πολύ δημοφιλή στην Ατλαντίδα, αλλά είχαν διακοπεί μετά την πτώση της. Υπήρξε μια προσπάθεια να επαναφέρουν τα φυσικά εμφυτεύματα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με τα μικροτσίπ που διοχετεύθηκαν στη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων μέσω των προγραμμάτων εμβολιασμού. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που κατέστησαν τον εμβολιασμό των παιδιών και των υπόλοιπων ανθρώπων υποχρεωτικό. Τα φυσικά μικτροτσίπ ενίσχυαν άλλα αντίστοιχα προγράμματα ελέγχου αλλά διαγράφτηκαν εντελώς από τον ανθρώπινο πληθυσμό περίπου πριν από δύο χρόνια με μια ειδική τεχνολογία που θα μπορούσε να λειτουργήσει από απόσταση, η οποία αναπτύχθηκε από το Κίνημα Αντίστασης (resistance movement). Ως εκ τούτου οι φόβοι των ανθρώπων σχετικά με τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων όσων αφορά στους εμβολιασμούς αυτών με μικροτσίπ δεν έχουν βάση καθώς ο πληθυσμός είχε ήδη μικροτσίπ στον οργανισμό του κάτι που φυσικά δε γνώριζε και τα οποία αφαιρέθηκαν επιτυχώς από όλο τον κόσμο, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.


Οι αρνητικές οντότητες επανενεργοποίησαν και ανανέωσαν το πέπλο στις αρχές του 1996 μετά τη μαζική αφύπνιση που συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του '90 και που κατέστησε την παρέμβαση των θετικών εξωγήινων σε αυτόν τον πλανήτη ένα πολύ πιθανό γεγονός. Αυτό έγινε με περίπου 200 πυρηνικές εκρήξεις στα χαμηλότερα αστρικά και αιθερικά πεδία του πλανήτη. Οι αιθερικές πυρηνικές εκρήξεις δημιούργησαν ένα ρήγμα στον ιστό του χώρου ~ χρόνου που αυτό με τη σειρά του άνοιξε σκοτεινές σκουληκότρυπες, μέσω των οποίων πολλοί ερπετοειδείς εισέβαλαν στον πλανήτη Γη από το διάστημα και μόλυναν περαιτέρω τα αστρικά και αιθερικά πεδία του πλανήτη Γη. Το πέπλο είχε ενισχυθεί ξανά το Δεκέμβριο του 2004 μετά τη μαζική αφύπνιση που συνέβη μετά την πρώτη διέλευση της Αφροδίτης τον Ιούνιο του 2004 και μετά από μερικές επιτυχημένες επιχειρήσεις του Πλειάδιου στόλου προς την απελευθέρωση αυτού του πλανήτη. Τώρα, μετά τη δεύτερη διάβαση της Αφροδίτης, τον Ιούνιο του 2012, η αφύπνιση συμβαίνει ξανά. Αυτή τη φορά το πέπλο δεν μπορεί να ενισχυθεί καθώς δεν υπάρχουν αρνητικές φυσικές ή μη φυσικές εξωγήινες δυνάμεις σε πολύ μεγάλη ακτίνα γύρω από τη Γη για να εισβάλουν στον πλανήτη μας. Είμαστε συνεπώς πολύ κοντά στην τελική νίκη.


Η επιτυχία των ομαδικών διαλογισμών μας ήταν τέτοια που το 70% περίπου του πέπλο στο αστρικό επίπεδο και περίπου το 35% του πέπλου στο αιθερικό επίπεδο έχει ήδη καταργηθεί. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε τους ομαδικούς διαλογισμούς (κάθε Κυριακή 10:00 μ.μ.) μέχρι το πέπλο να απενεργοποιηθεί και να καταρρεύσει ολοκληρωτικά. Αυτό αναμένεται να συμβεί κατά την περίοδο των 7 μηνών που άρχισε από τις 20-21 Μαϊου κατά την επανεκκίνηση του ενεργειακού πεδίου της Γης και θα ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου 2012.


Οι αρνητικές οντότητες και τα υπόλοιπα μέλη της Cabal και των Illuminati μπορούν και πρέπει να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από τον πλανήτη πολύ ποιο πριν από την ολοκληρωτική κατάρρευση του πέπλου ~ του ενεργειακού αυτού φράχτη που κράταγε την ανθρωπότητα παγιδευμένη στο σκοτάδι για χιλιάδες χρόνια.


Οι αρνητικές αυτές οντότητες, φυσικές και αιθερικές, έχουν ένα σχέδιο με την κωδική ονομασία Doom33 για να αποτρέψουν την πραγματοποίηση των μαζικών συλλήψεων. Σύμφωνα με το σχέδιο, όταν οι μαζικές συλλήψεις αρχίσουν, τότε αυτές οι οντότητες, θα δώσουν σήμα μέσω απόκρυφων τελετουργιών στις υψηλότερες σε ιεραρχία οντότητες με ονομασία SMOM (Ιππότες της Μάλτας) και στους υπόλοιπους μασόνους 33ου βαθμού. Αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν εντολές μέσω των επαφών τους μέσα στις στρατιωτικές υπηρεσίες και άλλους πράκτορες που έχουν ύπο την κατοχή τους για την πρόκληση καταστροφικών γεγονότων που θα προκαλέσουν πανικό και όλεθρο. Αυτό συμβαδίζει με τις προφητείες του Αρμαγεδώνα και το τέλος του κόσμου για τις οποίες φέρουν ιδιαίτερη εκτίμηση αυτές οι φυσικές αρνητικές οντότητες. Θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να δουν αυτές τις προφητείες να ολοκληρώνονται. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φοβόμαστε αυτά τα σχέδια τους καθώς οι δυνάμεις του Φωτός έχουν τις τεχνολογίες και τα μέσα δράσης για να αποτρέψουν τα περισσότερα αν όχι όλα από τα σχέδια αυτών των οντοτήτων.


Οι Ιησουίτες (αρνητικές οντότητες) έχουν ακόμα στον έλεγχο τους το οικονομικό ηλεκτρονικό σύστημα ~ τεχνητής νοϋμοσύνης στο οποίο έχει αναφερθεί και ο Benjamin Fulford. Το Κίνημα Αντίστασης έχει βάλει έναν ιό υπολογιστών στο εν λόγω πρόγραμμα κατά την επανεκκίνηση του Δικτύου στις 20-21 Μαΐου και να επανεκκινήσει το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αν και όταν αυτό θα είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των δυνάμεων του Φωτός.


Οι Ιησουίτες έχουν χάσει τον έλεγχο και τη δύναμη που είχαν πάνω στο γενικό πληθυσμό του πλανήτη κατά την επανάσταση το Μάρτιο του 1848/1849. Από τότε οι περισσότεροι από αυτούς μεταφέρθηκαν στα κατώτερα αστρικά και αιθερικά πεδία. Αυτοί που παρέμειναν στο φυσικό επίπεδο εξακολουθούν να ελέγχουν την ανθρωπότητα έμμεσα, μέσω των Ρόθτσαϊλντ. Οι Ρόθτσαϊλντ δεν λειτουργούν ανεξάρτητα, αλλά υπακούουν στις εντολές των Ιησουιτών αρχόντων τους.


Το Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου του 2012 είναι το σημείο καμπής, όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για αυτές τις αρνητικές οντότητες και την πλανητική κατάσταση της Γης. Έχει παρατηρηθεί μία δραστική μείωση της εντροπίας μέχρι τις 21 Ιουνίου του 2012, πράγμα που φανερώνει αυτό το σημείο καμπής όπως φάινεται και στο παρακάτω γράφημα:


http://www.katohika.gr/2012/06/matrix.html

ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ΓΙΑ… ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ


Η νεαρή Τσέχα μάλλον δε θα πιστεύει στα μάτια της βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, ότι η γυναίκα που έχει σκαρφαλώσει σε ένα πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος, είναι… η ίδια!

Όπως ανέφεραν οι αρχές στην Τσεχία η 21χρονη είχε κάνει επί τέσσερις ώρες χρήση «σκληρής» κάνναβης (super-strength 'skunk' cannabis) και στη συνέχεια ανέβηκε στον πυλώνα σε ύψος 12 μέτρων, νομίζοντας ότι είναι γέφυρα για να περάσει ένα… ποτάμι!

Ένας ειδικός διαπραγματευτής και αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να την πείσουν να κατέβει μετά από δύο ώρες.





newsbeast



http://atheatignosi.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2523.html

ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΑΠΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πεκίνο - Ένα σύννεφο μανιταριού σχηματίζεται πάνω από το Πεκίνο στις 7 μ.μ. στις 14 Ιουνίου, καταπίνοντας ολόκληρο τον ορίζοντα της πόλης, σε συνδυασμό με βροντές και αστραπές. Το νέφος προκάλεσε πανικό καθώς οι άνθρωποι φοβήθηκαν ότι ήταν προάγγελος ενος κατακλυσμού για το τέλος του κόσμου.
Μετά από αρκετές ώρες ανησυχίας , το γιγάντιο σύννεφο ....
επικράτησε πολλά χιλιόμετρα στον ουρανό για περίπου μία ώρα, μετά άρχισε να διαλύεται και οι άνθρωποι άρχισαν να ηρεμούν και επέστρεψαν στις καθημερινές ασήμαντες ανησυχίες τους.
Χιλιάδες φωτογράφοι και εικονολήπτες κατέκλυσαν τους δρόμους, για την λήψη εικόνων του ανεξήγητου σχηματισμού που «σταδιακά πήρε τη μορφή μιας ατομικής βόμβας."



atheatignosi

http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_4863.html

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA!!!! ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ NASA!!!!
Όταν άρχισα να ερευνώ το παράξενο δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο πολύ και με τόσους διαφορετικούς τομείς. Είναι όμως τα παράξενα μυστήρια του πλανήτη μας τόσα πολλά που έχω γράψει τόσα και έχω να γράψω άλλα τόσα επί χίλια!!!!



Ένα από τα παράξενα μυστήρια του πλανήτη μας είναι τα αναμφισβήτητα πλέον ΑΤΙΑ, 3 στους 10 έχουν δει πλέον ένα από αυτά. Τα έχουν δει ως παράξενα φώτα ή ως άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό. Μπορεί να είναι γήινης τεχνολογίας αλλά κάποια από αυτά είναι σίγουρα εξωγήινης….. σε αυτό εδώ το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε σημαντικές φωτογραφίες της NASA που διέρρευσαν στο κοινό.


Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν σήμερα κάποιοι που πιστεύουν ότι ακόμα δεν υπάρχουν εξωγήινοι και ότι όλα είναι γήινης τεχνολογίας. Αν είναι έτσι τότε τα ερωτηματικά θα είναι πιο πολλά από ότι θα ήταν αν ήταν εξωγήινοι……
Η συνέχεια ΕΔΩ 

New Statesman: «Η Merkel πιο επικίνδυνη ηγέτιδα μετά τον Hitler»

Δριμύτατη επίθεση από το βρετανικό NEW STATESMAN στην καγκελάριο της... λιτότητας. Η Angela Merkel «εξολοθρεύει την ανάπτυξη», υποστηρίζει το βρετανικό περιοδικό NEW STATESMAN καταγγέλλοντας την «μανία» που έχει η καγκελάριος με τη λιτότητα και χαρακτηρίζοντάς την ως «την πιο επικίνδυνη ηγέτιδα της Γερμανίας μετά τον Hitler».

Στο εξώφυλλο του τεύχους της Τετάρτης εικονίζεται η Hitler ντυμένη σαν τον «Εξολοθρευτή», το ανθρωπόμορφο ρομπότ του μέλλοντος από την ομώνυμη σειρά ταινιών με τον Arnold Schwarzenegger.
«Η μανία της Angela Merkel για τη λιτότητα καταστρέφει την Ευρώπη. Η Γερμανίδα καγκελάριος εξολοθρεύει την ανάπτυξη και μας ωθεί σε μια νέα Ύφεση»,
γράφει το περιοδικό, παραπέμποντας...
στα χρόνια της μεγάλης ύφεσης του 1930.

Στο άρθρο του ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Mehdi Hasan διερωτάται ποιος ηγέτης αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια τάξη και την ευημερία από τον Ιρανό πρόεδρο Mahmud-Ahmedinejad, τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu και τον Kim Jong-un της Β Κορέας.
«Η απάντηση είναι: μια πρώην χημικός, λάτρης της όπερας με αβρούς τρόπους που κατέχει το αξίωμά της εδώ και 7 χρόνια. Ναι λοιπόν, ας περάσει στη σκηνή η καγκελάριος Angela Merkel της Γερμανίας, η λύση της οποίας για την δημοσιονομική κρίση της Ευρώπης έχει φέρει την ήπειρο-ίσως και όλον τον κόσμο- στο χείλος μιας 2ης Μεγάλης Ύφεσης».
«Ας με συγχωρέσει ο Mike Godwin και ο ομώνυμος κανόνας του, αλλά η Merkel είναι ο πιο επικίνδυνος ηγέτης της Γερμανίας μετά τον Hitler»,
προστίθεται στο άρθρο.

Ο Godwin είναι ένας Αμερικανός δικηγόρος που διατύπωσε τον «κανόνα» πως «όσο επιμηκύνεται μια διαδικτυακή συζήτηση, η πιθανότητα μιας σύγκρισης που θα περιλαμβάνει τους ναζιστές και τον Hitler προσεγγίζει τη μονάδα».
«Οι 8 προκάτοχοί της, από τον Konrad Adenauer μέχρι τον Gerhard Schröder, επέβλεψαν ένα κατασκευαστικό θαύμα στην χώρα και την αποκατάσταση της φήμης της Γερμανίας στο εξωτερικό.
Υπό την Merkel όμως η χώρα βρίσκεται και πάλι απομονωμένη»,
καταλήγει ο Hasan, επισημαίνοντας ότι η Γερμανία προκαλεί εξίσου το μίσος και το φόβο.

Υ.Γ.: όταν μιλάμε στην Ελλάδα κάποιοι για Δ’ Ράιχ είμαστε γραφικοί!

Από kostaxan
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2012/06/new-statesman-merkel-hitler.html

Αποκρφιστικές εικόνες του Αντώνη Σαμαρά

 
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

 
 
Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες...


http://epanastasi-gr.blogspot.com/2012/06/blog-post_9255.html
 
http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_5607.html

ΕΠΕΙΓΟΝ...Η τράπεζα Κύπρου ξεκίνησε στάση πληρωμών


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΔΕΧΘΗΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΌΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ...

ΤΟΚΟΣ 6,5% ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α΄ΕΞΑΜΗΝΟ 2012 ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ,

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ



>>>ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΡΧΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.


Κίμων Μπελιάτης

http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5019.html#more

http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_1136.html

ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΑΜΑΡΑ !ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ



ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΑΜΑΡΑ.


ΤΣΙΠΡΑΣ 3 ου ΕΩΣ 10 ου ΒΑΘΜΟΥ ΜΑΣΟΝΟΣ








ΣΑΜΑΡΑΣ 30 ου ΒΑΘΜΟΥ ΜΑΣΟΝΟΣ





 




http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2012/06/blog-post_720.html

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Νέα μνημονιακή κυβέρνηση


«Η Ελλάδα δυστυχώς απέκτησε μια νέα μνημονιακή κυβέρνηση» αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους, όπου επισημαίνουν πως «την απαρτίζουν υπογράψαντες επιστολές και ψηφίσαντες Μνημόνια και επαχθείς και επονείδιστες Δανειακές Συμβάσεις, εκχωρώντας την εθνική κυριαρχία της χώρας».
Το κόμμα προσθέτει πως «συμμετέχουν εκπρόσωποι των τραπεζών που υπηρετούν το σύστημα των τοκογλύφων διεθνών συναδέλφων τους, απομυζώντας ακόμα και το αίμα του ελληνικού λαού. Την πλαισιώνουν οι ένοχοι της απόλυτης δυστυχίας που απλώθηκε σε κάθε ελληνική οικογένεια και που αποφάσισαν (τους προειδοποιούμε, μάταια) να κρυφτούν πίσω από την ασυλία».
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώνουν ότι «δεν θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου με μνημονιακό Δούρειο Ίππο τον Φώτη Κουβέλη, να συνεχίσουν το προσυμφωνημένο σχέδιο της παράδοσης της Ελλάδας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στη ηθική, οικονομική και φυσική εξόντωση των Ελλήνων». Συγκεκριμένα, προαναγγέλλουν «σκληρό και ανυποχώρητο αγώνα από τα έδρανα του Κοινοβουλίου, μαζί με όλους τους Ανεξάρτητους Έλληνες των Κινημάτων, του Διαδικτύου, των Πλατειών, της ανεργίας και της κάθε δοκιμαζόμενης μικρομεσαίας επιχείρησης και ελληνικής οικογένειας».

http://kostasxan.blogspot.gr/2012/06/blog-post_1828.html

Πώς τα μνημεία της Αθήνας... δείχνουν τους μελλοντικούς σεισμούς

Πώς τα μνημεία της Αθήνας... δείχνουν τους μελλοντικούς σεισμούςΠόσο κινδυνεύουν τα αρχαία μνημεία της Αθήνας από τον εγκέλαδο; Eίναι αρκετά ανθεκτικά; Είναι πάντως σίγουρα τυχερά καθώς στην πρωτεύουσα δεν είναι πιθανό να σημειωθούν πολύ μεγάλοι σεισμοί σύμφωνα με... έρευνα του Γραφείου Ερεύνης Τεχνικής Σεισμολογίας της Ακαδημίας Αθηνών. 
Το Γραφείο Τεχνικής Σεισμολογίας, με επικεφαλής τον ακαδημαϊκό και καθηγητή του πανεπιστημίου Imperial του Λονδίνου, Νικόλαο Αμβράζη, και τη συνεργασία του αναπληρωτή καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ιωάννη Ψυχάρη, διερεύνησε τη σεισμικότητα του ιστορικού κέντρου της Αθήνας επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στους δύο ελεύθερα ιστάμενους κίονες του μνημείου του Θρασύλλου, στη νότια κλιτύ της Ακρόπολης, που στέκουν στο ίδιο σημείο επί 2.300 χρόνια.
Στόχος της έρευνας ήταν η διερεύνηση της επιβίωσης αρχαίων μνημείων σε σχέση με τη μακροχρόνια σεισμικότητα της περιοχής. Διαβάστε τι αναφέρει επιστημονική ανακοίνωση του ακαδημαϊκού Νικόλαου Αμβράζη με θέμα «Το έργο του Γραφείου Ερεύνης Τεχνικής Σεισμολογίας 2011-2012» στην Ακαδημία Αθηνών. Το χορηγικό μνημείο του Θρασύλλου βρίσκεται στην είσοδο μικρού σπηλαίου στη νότια κλιτύ της Ακρόπολης. Κατασκευάστηκε από τον Θρασύλλο το 320-319 π.Χ. Διατηρήθηκε μέχρι το 1827, οπότε καταστράφηκε από τους Τούρκους κατά την πολιορκία της Ακρόπολης. Το μαρμάρινο δωρικού ρυθμού μνημείο αποτελείτο από δύο βαθμίδες, στις οποίες στηρίζονταν τρεις παραστάδες. 
Τα κενά ανάμεσα σε αυτές έκλειναν με θύρες. Πάνω στις παραστάδες ακουμπούσε θριγκός, επί του οποίου βρισκόταν βαθμιδωτή βάση, και εκεί στηριζόταν ο χορηγικός τρίποδας. Πενήντα χρόνια αργότερα ο γιος του Θρασύλλου, Θρασυκλής, τοποθέτησε εκατέρωθεν του τρίποδα του Θρασύλλου και επάνω σε ενεπίγραφες βάσεις, τους τρίποδες που είχε ο ίδιος κερδίσει σε θεατρικούς αγώνες. Σήμερα επάνω από το μνημείο διατηρούνται δύο ρωμαϊκοί κίονες με τριγωνικά κιονόκρανα που αποτελούσαν τις βάσεις στήριξης χορηγικών τριπόδων. 
Οι δύο αυτοί κίονες χρησιμοποιήθηκαν από το Γραφείο Ερεύνης Τεχνικής Σεισμολογίας ως «φυσικά σεισμοσκόπια», προκειμένου να υπολογίσουν την ελάχιστη ένταση των σεισμικών εδαφικών κινήσεων, που απαιτείται για την κατάρρευση των κιόνων. Κατά την Αρχαιότητα, οι αρχιτέκτονες της εποχής έχτιζαν τα κτίριά τους βασιζόμενοι στην παρατήρηση της ανθεκτικότητας προγενέστερων κτισμάτων. 
Όπως επισημαίνει ο ακαδημαϊκός, Νικόλαος Αμβράζης, «τα αρχαία μνημεία είναι κατασκευασμένα από μεγάλους λίθους, οι οποίοι δεν συνδέονται μεταξύ τους παρά μόνον με δυνάμεις τριβής και, σε ορισμένες μόνον περιπτώσεις, με μεταλλικούς συνδέσμους, όπως στην περίπτωση των κιόνων του Θρασύλλου. Κατά τη διάρκεια ενός ισχυρού σεισμού συμβαίνει λικνισμός και ολίσθηση των σπονδύλων με αποτέλεσμα τη δημιουργία μόνιμων μετατοπίσεων στο τέλος του σεισμού. Μπορούμε έτσι να πούμε ότι οι αρχαίοι κίονες έχουν "καταγράψει" όλους τους σεισμούς στους οποίους έχουν υποβληθεί». 
Τι έχουν καταγράψει, λοιπόν, για τη σεισμικότητα της περιοχής οι κίονες στο μνημείο του Θρασύλλου; «Η αποκωδικοποίηση αυτής της πληροφορίας που μπορούν να μας δώσουν οι αρχαίοι κίονες δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ούτε οδηγεί πάντα σε μοναδική λύση. Κύριες αιτίες αυτής της δυσκολίας, πέραν της πολυπλοκότητας της σεισμικής συμπεριφοράς, είναι η ελλιπής πληροφόρηση που έχουμε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα μνημεία για μεγάλα χρονικά διαστήματα της ζωής τους, αλλά και η άγνοιά μας για την εξέλιξη και τα αίτια της σταδιακής τους κατάρρευσης», τονίζει ο κ. Αμβράζης.
 Αυτό που προκύπτει με βεβαιότητα από την έρευνά του είναι ότι σεισμικές δονήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την κατάρρευση των κιόνων δεν έχουν συμβεί. Γενικώς, τα αρχαία μνημεία είναι ανθεκτικά σε σεισμούς και συνήθως απαιτούνται εξαιρετικά ισχυρές δονήσεις για την κατάρρευσή τους. Μάλιστα, η γεωλογία και η τεκτονική της Ελλάδας είναι τέτοιες που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε τόσο μεγάλες σεισμικές δονήσεις, σε αντίθεση με τη γειτονική Τουρκία. 
Εξάλλου, οι κίονες του Θρασύλλου, και ιδιαίτερα ο δυτικός, λόγω του σχετικά μικρού τους μεγέθους είναι περισσότερο ευάλωτοι από άλλα μνημεία της Αθήνας, αλλά και πάλι θα απαιτούνταν αρκετά ισχυροί σεισμοί για να τους καταρρίψουν. Το γεγονός ότι στέκονται ακόμη αποδεικνύει ότι τέτοιοι σεισμοί δεν έχουν συμβεί στην Αθήνα. «Για τους κίονες του Θρασύλλου, η αναλυτική καταγραφή και διερεύνηση των βλαβών δείχνει ότι λίγες μόνον από τις παρατηρούμενες σήμερα βλάβες μπορούν να συσχετιστούν με σεισμούς, ενώ οι περισσότερες οφείλονται στη διόγκωση των μεταλλικών συνδέσμων λόγω οξείδωσής τους και σε ανθρωπογενή αίτια, όπως οι βομβαρδισμοί κατά τη διάρκεια πολιορκιών της Ακρόπολης και οι προσπάθειες αποκομιδής των μεταλλικών συνδέσμων των σπονδύλων και του μολύβδου που τους περιέβαλε», προσθέτει ο επικεφαλής του Γραφείου Ερεύνης Τεχνικής Σεισμολογίας.
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9061.html

Ο έρωτας γεννήθηκε για δυο

Ο έρωτας γεννήθηκε για δυο
Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας το γεγονός ότι -σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων που ψήφισαν οι αστυνομικοί- ο ένας στους δυο αστυνομικούς ψήφισε Χρυσή Αυγή.


Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας είναι έξαλλη και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μόνο ο ένας στους δυο αστυνομικούς ψήφισε Χρυσή Αυγή.

Ήδη, ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας κάνουν έρευνες, για να διαπιστώσουν γιατί ο ένας στους δυο αστυνομικούς γύρισε την πλάτη στη Χρυσή Αυγή.

Βέβαια, στις επίσημες δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους τα ανώτερα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας προσπαθούν να δείξουν ένα δημοκρατικό πρόσωπο και να δικαιολογήσουν το ότι οι αστυνομικοί ψήφισαν ξανά μαζικά Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μαχαιροβγάλτη, οι αστυνομικοί ψήφισαν Χρυσή Αυγή επειδή ανησυχούν για τη δουλειά τους.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαχαιροβγάλτης, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι αποφασισμένα να σκοτώσουν και έχουν όλες τις προϋποθέσεις να γίνουν τέλειοι αστυνομικοί, οπότε πολλοί αστυνομικοί φοβούνται πως μπορούν να αντικατασταθούν από τους συναδέλφους τους της Χρυσής Αυγής και να μείνουν άνεργοι.

Ο κ. Μαχαιροβγάλτης ξεκαθάρισε πως οι αστυνομικοί ψήφισαν τους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής, για να τους στείλουν στη Βουλή και να μην κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους από αυτούς.





πηγή
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters