Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Θετική η Εισήγηση για τους υδρογονάνθρακες στο Κατάκολο

Θετική η Εισήγηση από τον Αντιπ/ρχη Περιβάλλοντος της ΠΔΕ για την περιβαλλοντική μελέτη για τους υδρογονάνθρακες στο Κατάκολο
Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο: Α΄ Φάσης του Προγράμματος Ανάπτυξης του κοιτάσματος υδρογονανθράκων «Δυτικό Κατάκολο», με Φορέα (Διαχειριστή) την εταιρεία «Energean Oil & Gas S.A.», στη θέση «Κατάκολο», ΔΕ Πύργου, Δ. Πύργου, ΠΕ Ηλείας (ΠΕΤ 1903072112)

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ !!!


Κάποιοι ίσως να το ξέρουν. Σίγουρα, αρκετοί όμως δεν το γνωρίζουν. Μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην τραπεζική ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας έχει “χρώμα” Ελληνικό και “ακούει” στο όνομα Αχιλλέας Καλλάκης!

Ο άνθρωπος με τα “χίλια πρόσωπα”, ο “Δον”, ο “μεγιστάνας του real estate”, o επαγγελματίας παίκτης πόκερ, ο εγκέφαλος πίσω από την σπείρα “Pacific Group”, ο άνθρωπος που πέτυχε να κερδίσει τον τίτλο του “Britain’s most successful serial confidence trickster“, ο άνθρωπος που κατάφερε να “φάει” από δύο Βρετανικές τράπεζες – την Alied Irish Banks και Bank of Scotland – περισσότερα από 760 εκατομμύρια λίρες …αποφυλακίζεται!

Οι πρώτες αποκαλύψεις του σκάφους της NASA που έχει αγγίξει τον Ήλιο

Η μελέτη των στοιχείων με τη συμβολή Ελλήνων επιστημόνων


Το σκάφος Parker Solar Probe της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA), που εκτοξεύθηκε τον Αύγουστο του 2018 και έχει αρχίσει να μελετά τον Ήλιο από κοντινότερη απόσταση σε σχέση με κάθε άλλο στο παρελθόν, άρχισε να στέλνει τα πρώτα αποκαλυπτικά στοιχεία που φωτίζουν τα αρκετά ακόμη μυστήρια του άστρου μας.
Η μελέτη των στοιχείων αυτών - με τη συμβολή Ελλήνων επιστημόνων- θα βοηθήσει, μεταξύ άλλων, στην καλύτερη πρόγνωση του διαστημικού «καιρού», καθώς επίσης στην κατανόηση της συμπεριφοράς άλλων άστρων στο σύμπαν.

NanoBots: ο Σκοπός των Αεροψεκασμών

Ο αληθινός σκοπός των αεροψεκασμών, είναι τα Νανο-Ρομπότ:
Από το 1999 ο κόσμος άλλαξε. Όταν πολύ αργά πήραν χαμπάρι κάποιοι για το ψέκασμα στην Ελλάδα, το μόνο που έκαναν ήταν να με ειρωνεύονται και να μου επιτίθεται για τα άρθρα μου στα περιοδικά, αργότερα στο Facebook και κατόπιν στο www.miastala.com και στο www.terrapapers.com. Αναζήτησε το άρθρο μου, που από το 2006 δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Άβατον «Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί»

Σκυθόπολις, τὸ ὄνειδος τοῦ χριστιανισμοῦ

Ἡ Σκυθόπολις, ἢ Μπετσηᾶν, πόλις τοῦ Ἰσραῆλ, ἄγνωστος στοὺς περισσοτέρους ἀπὸ ἐμᾶς.
Εὑρίσκεται ὀκτὼ (8) χιλιόμετρα δυτικῶς του Ἰορδάνου ποταμοῦ καὶ 28 χιλιόμετρα νοτίως της λίμνης Τιβεριάδος.
Ὁ Ἡρόδοτος μᾶς λέει ὅτι οἱ Ἕλληνες τὴν ἀποκαλοῦσαν Σκυθόπολι λόγῳ τῆς καταλήψεώς της ἀπὸ τοὺς Σκύθες τὸ 631 π.χ..
Ἐκεῖ, στὴν Σκυθόπολι, λειτούργησε τὸ πρῶτο στρατόπεδο θανάτου τῆς Ἱστορίας, ἱδρυθὲν τὸ 341 π.α.χ., ἀπὸ τὸν Κωνστάντιο τὸν Β΄, δευτερότοκο υἱὸ τοῦ (Μεγάλου) Κωνσταντίνου καί, μὲ ὑπόδειξη τοῦ ἐπισκόπου Ἀλεξανδρείας Γεωργίου. Τὸ πότε, καθὼς καὶ τὸν τρόπο λειτουργίας αὐτοῦ του χριστιανικοῦ κρεουργείου, μᾶς περιγράφει ὁ ἔγκριτος Ρωμαῖος ἱστορικὸς Ἀμμιανὸς Μαρκελλῖνος στὸν 19ον τόμο, μὲ τὸν τίτλο «RES GESTAE LIBRI XXXI», τῆς 31ενός τόμων ἱστορίας του τῶν χρόνων ἐκείνων.

Το «κουμπί διαγραφής» του εγκεφάλου και πώς να το χρησιμοποιήσετε


Είναι ένας συναρπαστικός τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλος σας ελευθερώνει χώρο για να χτίσει καινούργιες και δυνατότερες συνδέσεις έτσι ώστε να μάθετε περισσότερα.
Υπάρχει ένα παλιό ρητό στην νευροεπιστήμη: «οι νευρώνες που πυροδοτούνται μαζί, συνδέονται».
Αυτό σημαίνει πως όσο περισσότερο επεξεργάζεστε ένα νευρωνικό κύκλωμα, τόσο δυνατότερο γίνεται. Αυτό επειδή, σύμφωνα με ένα άλλο παλιό ρητό: «η πρακτική κάνει την τελειότητα». Όσο περισσότερο εξασκείστε στο πιάνο ή μιλάτε μια γλώσσα τόσο δυνατότερα γίνονται αυτά τα κυκλώματα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters