Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Απόδραση από τον πλανήτη των Ρότσιλντ

Η νεοφιλελεύθερη λεηλασία και η αποκτήνωση της ανθρωπότητας

Γράφει ο Vigilant Citizen

Ο κόσμος είναι πιο επικίνδυνο μέρος το 2016 από ό,τι την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Η δυτική δημοκρατία έχει καταντήσει κυνική εστία εξαπάτησης και εκμετάλλευσης προς όφελος των υπερπλούσιων και των προνομιούχων. Ηγέτες που φαίνεται ότι είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι, πολιτεύονται και συμπεριφέρονται σαν απόλυτοι δικτάτορες.

Σήμερα, καθώς το Λόμπυ του Πολέμου και οι διάφοροι “Dr Strangelove” επισείουν τις “τρομοκρατικές” και “οικονομικές” δικαιολογίες ενός Αρμαγεδδώνα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να δραπετεύσουν με κάθε τρόπο από τον τοκογλυφικό νεοφιλελεύθερο εφιάλτη.

Ο Αμερικανός οικονομολόγος Michael Hudson προβλέπει ότι οι πολιτικές των Ρότσιλντ και της Wall Street θα ωθήσουν τους Αμερικανούς πολίτες να μεταναστεύσουν, ακριβώς όπως εκατομμύρια εγκατέλειψαν την Ρωσία την δεκαετία του '90, τις Βαλτικές και τις Βαλκανικές χώρες, και τώρα την Ελλάδα, προς αναζήτηση καλύτερης ζωής (Michael Hudson, ICH, 07/6/2016).

Πολλές χώρες έχουν δει μαζική φυγή των πληθυσμών τους, λόγω της επιδείνωσης των κοινωνικών συνθηκών μετά την εφαρμογή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Μια ερευνητική ομάδα από την Σχολή Δημόσιας Υγείας Mailman του Πανεπιστημίου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη εκτιμά ότι εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι κατ' έτος θα μπορούσαν να αποδοθούν σε κοινωνικούς παράγοντες που σχετίζονται με την φτώχεια, την ανισότητα των εισοδημάτων και τις κοινωνικές στερήσεις.

Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, τα ποσοστά θανάτου εκτοξέυθηκαν στα ύψη, το προσδόκιμο ζωής μειώθηκε, το επίπεδο περίθαλψης χειροτέρευσε σε όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης Γιέλτσιν, μέχρι που έρθε τελικά ο Βλαδίμηρος Πούτιν και σταθεροποίησε την κατάσταση. Ο πρόεδρος Πούτιν δήλωσε ότι η καταστροφή που προκλήθηκε από τις νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές ευθύνεται για την απώλεια περισσότερων Ρώσων από το σύνολο όσων έχασαν τη ζωή τους στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, που ανέρχονται σε 22 εκατομμύρια άτομα. Αυτή την καταστροφή προκάλεσε η μεγάλη ανισότητα στην χώρα μετά το σοβιετικό καθεστώς.

Ο κύριος υπεύθυνος για την σημερινή παγκόσμια κατάσταση, η αυτοκρατορία των ΗΠΑ διευθύνεται από μια ελίτ του 1% (ή και λιγότερο), που αποκαλείται και «WASP-Zionists» επειδή συντίθεται από δύο βασικές ομάδες: Προτεστάντες και Εβραίους. Αυτές οι δύο ομάδες είναι κατά πολλούς τρόπους εχθρικές η μία προς την άλλη (ακριβώς όπως τα SS και τα SA στην ναζιστική Γερμανία), αλλά έχουν: α) κοινή ρατσιστική άποψη για την υπόλοιπη ανθρωπότητα, β) μεσσιανική ιδεολογία, γ) πρωτοφανή τάση για βία, δ) εμμονή με τα χρήματα και την δύναμη που έχουν για να διαφθείρουν και μόνιμη τάση για απληστία. Συνεπώς συνεργάζονται διαρκώς και σε κάθε περίπτωση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η πλειοψηφία των αμερικανικών ελίτ είναι Αγγλοσάξονες ή Εβραίοι, ούτε σημαίνει πως οι περισσότεροι WASP ή Εβραίοι αποτελούν μέρος των αμερικανικών ελίτ. Όπως επίσης υπάρχουν μη Εβραίοι σιωνιστές και πάρα πολλοί Εβραίοι αντι-σιωνιστές και αντι-ιμπεριαλιστές...

Ο Israel Shahak, στο βιβλίο του «Jewish History, Jewish Religion: The Weight of Three Thousand Years» (ελληνική έκδοση: «Εβραϊκή ιστορία, εβραϊκή θρησκεία: Το βάρος τριών χιλιάδων χρόνων», Εναλλακτικές Εκδόσεις, 2009), το προσδιορίζει σωστά, ο σιωνισμός αξιώνει από τους Εβραίους «να σκέπτονται τοπικά και να δρουν παγκόσμια» (αντιστρέφοντας το μόττο των οικολόγων) και όταν τίθεται θέμα πολιτικής να θέτουν το κρίσιμο ερώτημα: «Είναι όμως καλή για τους Εβραίους;». Οπότε, ο Σιωνισμός δεν είναι απλώς επικεντρωμένος μόνο στο Ισραήλ, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί μια παγκόσμια, πλανητική ιδεολογία.

Και αυτό το νεοσυντηρητικό κίνημα (neocon), όπως έχει αποδείξει ένας άλλος Εβραίος συγγραφέας, ο Sidney Blumenthal πρώην σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον- στήριξε την ρητορεία του «στην κληρονομιά των επιχειρημάτων του Ταλμούδ».

Οι Επικυρίαρχοι πάντα χρειάζεται να επιδεικνύουν έναν ορατό εχθρό απέναντι στις δυτικές χώρες για να βάζουν τις κυβερνήσεις να ξοδεύουν και να κάνουν τους πολίτες να φοβούνται αυτή την μακρινή απειλή, ενώ οι κουΐσλινγκ στο εσωτερικό της χώρας τούς λεηλατούν και τούς υποδηλώνουν. Τώρα που το Ανατολικό Μπλοκ δεν αποτελεί απειλή, χρησιμοποιείται κατά κόρον στην θέση του η απειλή των Μουσουλμάνων και των BRICS.

Οι Ρότσιλντ εναντίον των BRICS, του Πούτιν και του Τραμπ

Οι Ρότσιλντ και οι φίλοι τους δεν μπορούν να ελέγξουν τις χώρες των BRICS και τους αυξανόμενους συμμάχους της, τουλάχιστον όχι εντελώς. Και αυτό τους εξαγριώνει πραγματικά!

Η διαφορά μεταξύ των χωρών BRICS και των συνασπισμών της Νέας Τάξης, όπως η ΕΕ και η NAFTA, είναι ότι τα μέλη της BRICS, και τα αυξανόμενα συνδεδεμένα μαζί τους κράτη, δεν παραδίδουν τίποτα από την πολιτική τους κυριαρχία. Τα BRICS μιλούν για συνεργασία, εκεί που οι συνασπισμοί της Νέας Τάξης προωθούν την ομογενοποίηση. Τα BRICS προϋποθέτουν πολυπολικό κόσμο, ενώ η Νέα Τάξη μονοπολικό κόσμο. Εκεί εντοπίζεται το μυστικό για να αντιληφθούμε την γεωπολιτική σκηνή και την συνεχή αρνητική πίεση που ασκείται στα κράτη των BRICS, όπως σήμερα στην Βραζιλία, με τα αντικυβερνητικά μιντιακά πραξικοπήματα και τις «πολύχρωμες» εξεγέρσεις.

Στην ελίτ των παγκόσμιων καρτέλ, όπως φαίνεται και μέσα από τα εξώφυλλα των ισχυρών περιοδικών τους, δεν αρέσει η αυξανόμενη ανεξάρτητη εμπορική και χρηματοπιστωτική ισχύς του μπλοκ των BRIC (Βραζιλίας, Ρωσίας, Ινδίας, Κίνας) - που δημιουργήθηκε υπό την ηγεσία του Βλαντιμίρ Πούτιν το 2008 (αργότερα, το 2010, διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει το «S» - Νότια Αφρική).

Ο Economist, για παράδειγμα, που είναι από τα κυρίαρχα δείγματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης της Αυτοκρατορίας και διαθέτει αυτή την φοβερή δύναμη για να διαμορφώνει τις σκέψεις και τις πολιτικές των μικρότερων παικτών, ηγείται της αντιρωσικής εκστρατείας. Ο Economist ανήκει στο The Economist Group - το οποίο ανήκει κατά πλειοψηφία στον βρετανικό κλάδο της οικογένειας Ρότσιλντ και στην ιταλική οικογένεια των Ανιέλι (της FIAT και της Chrysler) μέσω της μετοχικής της εταιρείας Exor.

Οι Ρότσιλντ εκπροσωπούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο από την Lynn Forester de Rothschild (σύζυγο του Sir Evelyn de Rothschild) και οι Ανιέλι από τον John Elkan (Εβραίο εγγονό του θρυλικού δισεκατομμυριούχου βιομήχανου Τζιάννι Ανιέλι).

Η δράση, όμως, της παγκόσμιας ελίτ και των καρτέλ της έχει αρχίσει να βρίσκει σημαντικά εμπόδια, ακόμα και μέσα στα κέντρα δύναμης του δυτικού μπλοκ, όπως θα δούμε παρακάτω.

Τον Δεκέμβριο του 2014, ο Gordon Duff, διευθυντής της online αμερικανικής επιθεώρησης Veterans Today έκανε μια ιστορική εναρκτήρια ομιλία στην Διεθνή Διάσκεψη για την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας και του Θρησκευτικού εξτρεμισμού που πραγματοποιήθηκε στη Δαμασκό της Συρίας. Η ομιλία αυτή έστειλε κύματα ανησυχίας και αφύπνισης σε όλο τον κόσμο. Ο Gordon Duff ταξίδεψε στην Δαμασκό μαζί με ανώτερα στελέχη του Veterans Today και με άλλους ομοϊδεάτες τους στο εσωτερικό των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Υπηρεσιών Πληροφοριών. Στην Διάσκεψη συμμετείχαν άτομα από 68 διαφορετικά κράτη του κόσμου.

Ο Gordon Duff, Διευθύνων Σύμβουλος και διευθυντής του Veterans Today, είναι βετεράνος πεζοναύτης του πολέμου του Βιετνάμ, ανάπηρος πολέμου και επί δεκαετίες εργάζεται για τους βετεράνους και τα θέματα που τους αφορούν. Είναι διαπιστευμένος διπλωμάτης και θεωρείται γενικά ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς σε θέματα πληροφοριών παγκοσμίως. Διευθύνει την μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία πληροφοριών του κόσμου και προσφέρει τακτικά τις γνώσεις του σε κυβερνήσεις που δοκιμάζονται στον τομέα ασφαλείας.

Η ομιλία του Gordon Duff άλλαξε αμέσως το επίκεντρο του συνεδρίου και έστειλε σήματα συναγερμού στα διάφορα διπλωματικά και στρατιωτικά κέντρα αλλά και στις υπηρεσίες πληροφοριών σε όλο τον κόσμο.

Γιατί θεωρείται ιστορική η ομιλία του; Για μια σειρά από λόγους ζωτικής σημασίας. Για πρώτη φορά στην ιστορία μια ομάδα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών ενημέρωσε στρατιωτικά ένα ακροατήριο τέτοιου τύπου -μεταξύ των οποίων βρισκόντουσαν στρατιωτικοί ηγέτες διαφόρων φατριών και φυλών από τον Λίβανο, την Συρία και το Ιράκ, μαζί με μια ρωσική αντιπροσωπεία και πολλούς άλλους συνέδρους από όλο τον κόσμο- ότι το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι η τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή, αλλά τη δράση ενός μεγάλης κλίμακας Διεθνούς Οργανωμένου Οικονομικο-Πολιτικού Εγκλήματος (Μαφίας).

Η ομιλία του μετατόπισε το επίκεντρο της Διάσκεψης από τις θεωρητικές συζητήσεις περί τρομοκρατίας και εξτρεμισμού, σε ό,τι πραγματικά συμβαίνει σε πρακτικό επίπεδο, στο ποιοι είναι υπεύθυνοι και γιατί το κάνουν αυτό, δηλαδή να κλέβουν τον πλούτο των εθνών και να βασανίζουν και να δολοφονούν πολίτες, ανθρώπους που ανήκουν στον ίδιο τον λαό τους και σε όλα τα έθνη.

Ο Duff δήλωσε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον αοριστως, στον βαθμό που η τακτική αυτή έχει κοστίσει την ζωή τόσων πολλών, και έχει έρθει η ώρα η όλη υπόθεση να ειδωθεί με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από τις υπηρεσίες πληροφοριών. Στη συνέχεια, εξήγησε τις πραγματικές αιτίες της δημιουργίας του ISIS / Daesh με απλό κατανοητό τρόπο που πρόσφερε την απαιτούμενη σαφήνεια για την διαμόρφωση μιας βιώσιμης λύσης.

Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι η δημιουργία του ISIS / Daesh συνέβη όχι λόγω της τρομοκρατίας, αλλά λόγω της αθέμιτης επιρροής που άσκησε στο αμερικανικό πολιτικό σύστημα αυτό το εγκληματικό συνδικάτο, που βασίζεται στους Σιωνιστές/Ρότσιλντ και δρα ως φατρία εντός του αμερικανικού Κογκρέσου, του στρατού και των υπηρεσιών πληροφοριών, χειραγωγώντας το έτσι ώστε να υποστηρίξει την δημιουργία του ISIS / Daesh.

Η "Χαζάρικη Μαφία" της Νέας Τάξης

Σηκώνεται και επίσημα τώρα η αυλαία για να αποκαλυφθεί πλήρως η Μαφία των Χαζάρων και του Εγκληματικού Νεοταξικού Σχεδίου της να διεισδύσει παντού, να τυραννήσει ολόκληρο τον κόσμο, να εξαλείψει όλες τις Αβρααμικές Θρησκείες και να επιτρέψει μόνο τον Ταλμουδισμό της, γνωστό και ως αρχαία λατρεία του Βάαλ.

Όλη αυτή η ιστορία βγαίνει τώρα στην επιφάνεια χάρη στους America-Firsters (Η Αμερική πάνω απ' όλα: το σύνθημα που χρησιμοποιεί κι ο Τραμπ), που κινούνται υπογείως μέσα στο Πεντάγωνο και τις στρατιωτικές, κυρίως, μυστικές υπηρεσίες. Αυτοί οι πατριώτες Αμερικανοί έχουν δουλέψει αθόρυβα επί σειρά ετών για να βρουν τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ομηρία των ΗΠΑ, του Λευκού Οίκου και του Στέητ Ντηπάρτμεντ από την μεγαλύτερη Παγκόσμια Οικονομικοπολιτική Μαφία (Ρότσιλντ-Σιωνιστές-Neocons) και των προδοτών που την υπηρετούν. Λεπτομερή στοιχεία παραθέτει ο Δρ. κοινωνικής ψυχολογίας Preston James, συνεργάτης του Gordon Duff, στο VT του Μαρτίου: The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (08/3/2016).

Η ιστορία των Χαζάρων, συγκεκριμένα η Μαφία των Χαζάρων, το μεγαλύτερο Συνδικάτο Οργανωμένου Εγκλήματος στον κόσμο, στο οποίο μεταμορφώθηκε η Ολιγαρχία του βασιλείου των Χαζάρων με την ανάπτυξη της Βαβυλωνιακής Μαγείας του Χρήματος, ξεκινάει όταν ο βασιλιάς των Χαζάρων, το 800 μ.Χ., επέλεξε τον Ιουδαϊσμό για τον ίδιο και τους υπηκόους του και υποσχέθηκε να τηρήσει τις προϋποθέσεις που έθετε η συνομοσπονδία των εθνών που τους περιέβαλε, όπου απόλυτος ηγέτης ήταν ο Ρώσος τσάρος. Παρά την συμφωνία και την υπόσχεσή του, ο Χαζάρος βασιλιάς και οι Ολιγάρχες που αποτελούσαν τον στενό του κύκλο συνέχισαν να ασκούν τις απόκρυφες τελετές τους, που όλες βασιζόντουσαν στην αρχαία λατρεία του Βάαλ, γνωστή και για την λατρεία του αίματος. Για να ξεγελάσουν τα ηγεμονευόμενα από την Ρωσία έθνη, τα οποία παρακολουθούσαν με καχυποψία την Χαζαρία, ο Χαζάρος βασιλιάς ανακάτεψε αυτές τις πρακτικές μαύρης μαγείας με τον Ιουδαϊσμό και δημιούργησε μια μυστική θρησκεία-υβρίδιο, γνωστή ως Βαβυλωνιακός Ταλμουδισμός.

Έτσι, οι Χαζάροι συνέχισαν τις παράνομες πρακτικές τους, ληστεύοντας και δολοφονώντας όσους προέρχονταν από τις γύρω χώρες, ιδιοποιούμενοι την ταυτότητα των θυμάτων τους, μια πρακτική που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα, μαζί με τις απόκρυφες τελετές τους.

Ο Χαζάρος βασιλιάς και η εσωτερική “αυλή” του από εγκληματίες και δολοφόνους έγιναν γνωστοί στις γειτονικές χώρες ως η Χαζάρικη Μαφία.

Το 1200 μ.Χ. περίπου, οι Ρώσοι, επικεφαλής μιας ομάδας γειτονικών εθνών, εισέβαλαν στην Χαζαρία, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα κατά των λαών τους, μεταξύ των οποίων και απαγωγές μικρών παιδιών και βρεφών. Οι Χαζάροι ηγέτες διέθεταν ένα καλά αναπτυγμένο δίκτυο κατασκοπείας μέσω του οποίου προειδοποιήθηκαν και διέφυγαν από την Χαζαρία προς τα ευρωπαϊκά κράτη της Δύσης, παίρνοντας μαζί τους την τεράστια περιουσία τους σε χρυσό και ασήμι. Εκεί κρατούσαν χαμηλό προφίλ και ανασυγκροτούντο, εμφανιζόμενοι με νέες ταυτότητες, συνωμοτώντας για να εκδικηθούν τους Ρώσους...

Για να ολοκληρώσουν την εισβολή τους στις δυτικές χώρες, προσέλαβαν τον Όλιβερ Κρόμγουελ προκειμένου να δολοφονήσει τον βασιλιά Κάρολο τον Α', και έτσι άρχισε ο αγγλικός εμφύλιος πόλεμος που μαινόταν επί σχεδόν μια δεκαετία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν μέλη της βασιλικής οικογένειας και εκατοντάδες μέλη της αγγλικής αριστοκρατίας. Έτσι συστάθηκε το Σίτυ του Λονδίνου, αποτελώντας την τραπεζική πρωτεύουσα της Ευρώπης, απ' όπου ξεκίνησε η πορεία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Η Χαζάρικη Μαφία αποφάσισε να διεισδύσει και να υποκλέψει το σύνολο του Παγκόσμιου Τραπεζικού συστήματος χρησιμοποιώντας την μυστική τέχνη της δημιουργίας χρήματος από το τίποτα και την δύναμη της συσσώρευσης τόκων μέσω της πιο στυγνής τοκογλυφίας.

Για την υπόθεση αυτήν ήταν απαραίτητη η έκδοση πιστωτικών πιστοποιητικών (κάτι σαν traveller's cheques της εποχής) για τις καταθέσεις σε χρυσό και ασήμι, που επέτρεπε στους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν έχοντας έγγραφα πιστοποιητικά για τα χρήματά τους, τα οποία μπορούσαν εύκολα να αντικατασταθούν σε περίπτωση που τα έχαναν ή τους τα έκλεβαν.

Ο στενός ολιγάριθμος κύκλος της “Χαζάρικης Μαφίας” διείσδυσε επίσης στην Γερμανία μέσω μιας ομάδας -που επέλεξε το όνομα «The Bauers»..., οι Bauers της Κόκκινης Ασπίδας (Red Shield), που αντιπροσώπευαν τα μυστικά σχέδιά τους.

Οι Ρότσιλντ, ως “βιτρίνα” για την Χαζάρικη Μαφία, διεισδύουν και υποκλέπτουν το βρετανικό τραπεζικό σύστημα και στη συνέχεια ληστεύουν ολόκληρο το έθνος της Αγγλίας: ο Bauer / Rothschild είχε πέντε γιους, οι οποίοι διείσδυσαν και κατέλαβαν το Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα του Σίτυ του Λονδίνου με διάφορες πανούργες μυστικές επιχειρήσεις, όπως η ψεύτικη πληροφορία για νίκη του Ναπολέοντα εναντίον των Βρετανών, ενώ στην πραγματικότητα ηττήθηκε. Αυτό επέτρεψε στους Ρότσιλντ, με δόλο και παραπλάνηση, να αρπάξουν τον πλούτο της αγγλικής αριστοκρατίας και των γαιοκτημόνων, οι οποίοι είχαν τις επενδύσεις τους στα τραπεζικά ιδρύματα του Σίτυ του Λονδίνου.

Στην συνέχεια, οι Ρότσιλντ ήλεγχαν συγκεκαλυμμένα την βρετανική αυτοκρατορία και σκαρφίστηκαν ένα σατανικό σχέδιο για να ανακτήσουν τις τεράστιες ποσότητες χρυσού και αργύρου που οι Βρετανοί πλήρωναν στην Κίνα για το υψηλής ποιότητας μετάξι και μπαχαρικά της που δεν μπορούσαν να βρουν πουθενά αλλού.

Οι Ρότσιλντ, μέσω του διεθνούς δικτύου κατασκόπων τους, είχαν ακούσει για το τουρκικό όπιο και τον εθισμό που προκαλούσε η χρήση του. Οργάνωσαν μια μυστική επιχείρηση για να αγοράσουν τουρκικό όπιο και να το πουλήσουν στην Κίνα, μολύνοντας εκατομμύρια με την κακή συνήθεια της χρήσης οπίου που επέστρεψε τον χρυσό και το ασήμι στα ταμεία των Ρότσιλντ, και όχι του βρετανικού λαού.

Οι εξαρτήσεις από το όπιο που δημιουργήθηκαν από τις πωλήσεις των Ρότσιλντ στην Κίνα έκαναν τόσο κακό στην χώρα που την ανάγκασαν να οδηγηθεί σε πόλεμο σε δύο περιπτώσεις για να το σταματήσει. Αυτοί οι πόλεμοι έμειναν γνωστοί ως Εξεγέρσεις των Μπόξερ ή Πόλεμοι του Οπίου.

Τα χρήματα που κέρδισαν οι Ρότσιλντ από την πώληση του οπίου ήταν τόσο μεγάλα που εξαρτήθηκαν ακόμα περισσότερο από το εύκολο χρήμα από ό,τι οι τοξικομανείς από το όπιο.

Οι Ρότσιλντ ακολούθησαν επίσης το ίδιο επιχειρηματικό πρότυπο στην Καραϊβική και στην Ασιατική υπο-ήπειρο της Ινδίας, με αποτέλεσμα τη δολοφονία εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων.

Οι τραπεζίτες Ρότσιλντ έμαθαν από νωρίς ότι ο πόλεμος ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος να διπλασιάσουν τα χρήματά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα δανείζοντας και τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές. Αλλά για να είναι εγγυημένη η επιστροφή τους, έπρεπε να περάσουν την ανάλογη φορολογική νομοθεσία στις χώρες, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εξαναγκασθούν να τους ξεπληρώσουν.

Οι Τραπεζίτες-Μαφία των Ρότσιλντ με το άϋλο χρήμα πάντα συνωμοτούσαν για να εκδικηθούν τους Αμερικανούς εποίκους και την Ρωσία που τους βοήθησε επειδή τους έκανε να χάσουν στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας. Η Φαμίλια των Ρότσιλντ προσπάθησε να ανακτήσει την Αμερική το 1812 για λογαριασμό της Χαζάρικης Μαφίας, αλλά απέτυχε, και πάλι λόγω της ρωσικής παρέμβασης. Τελικά, το 1913, οι Ρότσιλντ κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση με την δωροδοκία παραδόπιστων, προδοτικών μελών του Κογκρέσου για να περάσουν τον παράνομο, αντισυνταγματικό νόμο περί Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Federal Reserve) την παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς την απαιτούμενη απαρτία. Ο νόμος στην συνέχεια υπογράφηκε από έναν εξαγορασμένο πρόεδρο, ο οποίος πρόδωσε την Αμερική, όπως και τα μέλη του Κογκρέσου που τον υπερψήφισαν.

Ο Δούρειος Ίππος στις ΗΠΑ

Ο Jacob Schiff, που ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς Επικυρίαρχους στην ιστορία, εμφανίστηκε στην αμερικανική σκηνή λίγο μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο. Οι πρόγονοί του ήταν συνεταίροι με τους παντοδύναμους Ρότσιλντ στο εβραϊκό καρτιέ της Φρανκφούρτης. Από την βάση της εταιρείας του Kuhn, Loeb & Co, στην Νέα Υόρκη, ήταν ο πλέον εξέχων Εβραίος ιθύνων από το 1880 έως το 1920, ως Διευθυντής πολλών σημαντικών επιχειρήσεων.

Οι απόγονοί του συνδέονται και σήμερα με το βαθύ αμερικανικό κατεστημένο, όπως η εφημερίδα New York Post, η οικογένεια του Αλ Γκορ, πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, κ.ά.

Η πιο σημαντική στιγμή ίσως του Schiff στον ρόλο του ως «Δούρειου Ίππου» στην σύγχρονη αμερικανική ιστορία ήταν η επιρροή που άσκησε στην διαμόρφωση του Μεταναστευτικού Νόμου (Immigration Bill) του 1897, που επέτρεψε την μαζική μετανάστευση των Εβραίων στην Αμερική, σε μια εποχή που η επιρροή τους ήταν σχετικά δευτερεύουσα.

Ο Εβραίος ιστορικός Lawrence J. Epstein γράφει σχετικά: «Είναι φοβερό να σκεφτεί κανείς τον εναλλακτικό δρόμο που μπορούσε να είχε πάρει η ιστορία των Αμερικανο-Εβραίων αν είχε περάσει τότε η απαγόρευση».

Ο Schiff μισούσε με πάθος την Ορθόδοξη Ρωσία και εργαζόταν αδιάκοπα, όπως κι ο ομόεθνός του Lionel de Rothschild (γιος του Nathan), για να ανατρέψει την Δυναστεία των Ρομανώφ.



Ο Μπέντζαμιν Ντισραέλι, ο Βρετανοεβραίος πρωθυπουργός (1868 και 1874), ένας πολιτικός που κυριάρχησε τον 19ο αιώνα, γεννήθηκε στο Λονδίνο σε μια εβραϊκή οικογένεια που καταγόταν από την Βενετία και είχε μεταναστεύσει στην Αγγλία γύρω στο 1750. Την πολιτική του φιλοσοφία την ανέπτυξε σε τρία βιβλία του υπό μορφήν μυθιστορήματος: Κόνινγκσμπι (1844), Σίβυλλα (1845) και Ταγκρέδος (1847).
Ως πρωθυπουργός και πρόεδρος της Βουλής των Λόρδων υπεράσπισε την ετοιμοθάνατη Οθωμανική Αυτοκρατορία και αναχαίτισε την επέκταση της Ρωσσίας. Ήταν ο αγαπημένος πρωθυπουργός της Βασίλισσας Βικτώριας.
Το μυθιστόρημα Coningsby, αν και φαντασίας, βασίζεται στην τότε βρετανική πολιτική σκηνή. Στο βιβλίο υπάρχει ένας χαρακτήρας που αντιπροσωπεύει τον Lionel de Rothschild, ο οποίος αποκαλύπτει πώς αόρατες δυνάμεις –οι Εβραίοι «Sidonians»- διαμορφώνουν τις υποθέσεις της Ευρώπης και τα μυστικά πολιτικά και επαναστατικά κινήματα.
Ο Sidonia (Ρότσιλντ) ομολογεί την απέχθειά του για την οικογένεια Ρομανώφ: «δεν υπάρχει φιλία μεταξύ της Αυλής της Αγίας Πετρούπολης (Ρωσίας) και της οικογένειάς μου».

Η οικογένεια Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον Βρετανο-Γαλλικό Κριμαϊκό Πόλεμο (1853-1856) ενάντια στην Ρωσία, στον οποίο η τελευταία έχασε πολύτιμα λιμάνια στην Μαύρη Θάλασσα.

Για τον ίδιο σκοπό, την αποδυνάμωση της Ρωσίας, ο ίδιος ο Schiff χρηματοδότησε την Ιαπωνική πολεμική εκστρατεία (1905) κατά την διάρκεια του Ρωσο-Ιαπωνικού πολέμου, που έληξε με νίκη της Ιαπωνίας.

Για τον ρόλο του στην εξασφάλιση της ιαπωνικής νίκης, ο Schiff τιμήθηκε προσωπικά με το μετάλλιο του Τάγματος του Ανατέλλοντος Ηλίου από τον Ιάπωνα Αυτοκράτορα.

Μια άλλη άγνωστη πτυχή της ιστορίας του 20ου αιώνα είναι ότι οι ιδρυτές της NAACP, του πιο γνωστού Κινήματος των Μαύρων στις ΗΠΑ, ήταν όλοι σιωνιστές.

Το 1914, ο Jacob Schiff έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της NAACP (National Association for the Advancement of Colored People).

Με αυτόν επικεφαλής, και το σιωνιστικό κεφάλαιο, η Οργάνωση κυριάρχησε στο κίνημα των «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», το οποίο μέχρι το 1975 δεν είχε εκλέξει ποτέ μη-Εβραίο πρόεδρο.

Το παιχνίδι των Ρότσιλντ συνεχίζεται

Το 1907, οι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης, JP Morgan, John D. Rockefeller, Jacob Schiff και Paul Warburg, προκαλούν τον πανικό του Χρηματιστηρίου και τον εκμεταλλεύονται δηλώνοντας πως οι ΗΠΑ χρειάζονται μια Κεντρική Τράπεζα. Αυτό οδηγεί στην δημιουργία της FED, «πατέρας» της οποίας πιστεύεται ευρέως ότι είναι ο Paul Warburg, αλλά ο Schiff, παρ’ όλα αυτά, ήταν ήδη ισχυρός στην Νέα Υόρκη επί 37 χρόνια, πριν αρριβάρει ο Warburg από την Γερμανία ως συνεταίρος της Kuhn, Loed & Co. Ο Schiff ήταν κουνιάδος της γυναίκας του Warburg, της Nina Loeb.

Πιστός πολιτικός παράγοντας του Jacob Schiff φαίνεται ότι υπήρξε ο Λέων (Λεβ) Τρότσκι, ο οποίος είχε βρει καταφύγιο στην Νέα Υόρκη το 1917, λίγο πριν ξεσπάσει η επανάσταση στην Ρωσία.

Οι εκτελεστές της βασιλικής οικογένειας των Ρομανώφ δεν θα τολμούσαν να κάνουν κάτι τόσο φρικιαστικό όπως η σφαγή ολόκληρης της οικογένειας, αν δεν είχαν δώσει την έγκρισή τους οι τραπεζίτες Νέας Υόρκης και Λονδίνου. Ήδη, όλες οι Δυτικές χώρες είχαν αρνηθεί να δώσουν άσυλο στον Τσάρο, όπως θα ήθελε κι ο Λένιν, υπό την πίεση των ίδιων τραπεζιτών.

Ενώ οι περισσότεροι Ρωσοεβραίοι δεν ήταν οπαδοί των μπολσεβίκων (αντίθετα, πάρα πολλοί ήταν μενσεβίκοι), η πλειοψηφία του καθοδηγητικού οργάνου των μπολσεβίκων είχε εβραϊκές ρίζες, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της πρώτης μυστικής αστυνομίας, της περίφημης Τσε-Κα.

Αυτοί ήταν οι τύποι που μακέλεψαν την ρωσική αγροτιά, τους εξεγερμένους της Κροστάνδης, την ρωσική ιντελιγκέντσια, τον ρωσικό ορθόδοξο κλήρο με μια συστηματική εκστρατεία εξόντωσης κάθε έκφρασης της ρωσικής κουλτούρας. Στόχος του ήταν να εξαπλωθεί η «Επανάσταση» στον υπόλοιπο κόσμο και θεωρούσαν ότι η τρομοκράτηση επιταχύνει την ροή της ιστορίας προς την «νομοτελειακή» επικράτησή της ιδεοληψίας τους.

Πριν ξημερώσει η 6η Ιουλίου 1918, στις 2 η ώρα τα χαράματα, οι εκτελεστές, που ήρθαν απ’ έξω και δεν ανήκαν στην εντεταλμένη φρουρά των μπολσεβίκων, ξύπνησαν τους Ρομανώφ και σκότωσαν εν ψυχρώ με πυροβολισμούς ολόκληρη την οικογένεια, τον γιατρό τους και τρεις υπηρέτριες. Μερικά από τα κορίτσια είχαν μαχαιρωθεί και χτυπηθεί με ρόπαλο έως θανάτου αφού οι αρχικοί πυροβολισμοί δεν μπόρεσαν να τις σκοτώσουν.

Λίγο μετά από το γεγονός αυτό, ο Schiff αφαίρεσε την Ρωσία (τότε ήδη Σοβιετική Ένωση) από την λίστα των αποκλεισμένων από τους «δανειστές» χωρών... και οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν την Κεντρική Τράπεζα της ΕΣΣΔ.

Το 1919, σύμφωνα με τους όρους της Διακήρυξης Μπαλφούρ, οι Ευρωπαίοι Εβραίοι άρχισαν να μεταναστεύουν στην υπό βρετανική κυριαρχία Παλαιστίνη. Οι σιωνιστές τραπεζίτες είχαν βοηθήσει να μπει η Αμερική στον πόλεμο υπέρ της Βρετανίας και, σε αντάλλαγμα, η Βρετανία θα έπαιρνε την Παλαιστίνη από την Τουρκία και θα επέτρεπε στους Εβραίους να αρχίσουν να μεταναστεύουν εκεί, έχοντας βέβαια εξασφαλίσει ότι η Σοβιετική Ρωσία του νέου καθεστώτος δεν θα μπορούσε ποτέ να διεκδικήσει την Κωνσταντινούπολη, ή οποιοδήποτε τμήμα της καταρρέουσας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Σήμερα, το παιχνίδι του μίσους των Ρότσιλντ κατά της Νέας Ρωσίας του «Τσάρου» Βλαδίμηρου Πούτιν συνεχίζεται.

Οι νεοσυντηρητικοί θεωρητικοί που επηρέασαν την πολιτική Μπους, αφού πέρασαν από την τροτσκίζουσα αμερικανική αριστερά, κατέληξαν να βλέπουν την αμερικανική εξωτερική πολιτική ως μια σταυροφορία «εξαγωγής δημοκρατίας» με τον ίδιο τρόπο που οραματίστηκαν αρχικά την εξαγωγή της επανάστασης, με στόχο τον παγκόσμιο κομμουνισμό...

Ποτέ δεν είδαν την εξωτερική πολιτική ρεαλιστικά με όρους εθνικού συμφέροντος ή ισορροπίας δυνάμεων. Σκοπός τους έγινε ο «παγκόσμιος δημοκρατικός καπιταλισμός», αντιμετωπίζοντας την θεωρία ως «παρτιζάνικο» όπλο και την πολιτική ως πράξη που θα πρέπει να διαποτίζεται από την θεωρία, όπως ομολογεί και ο γνωστός neocon φωστήρας Francis Fukuyama (πρώην, πλέον, γιατί αποκήρυξε στην συνέχεια τις ρίζες του) για τα νεοσυντηρητικά-νεοφιλελεύθερα πλάνα των ΗΠΑ.

Έτσι, η πολιτική τους για την επίτευξη παγκόσμιας σταθερότητας με την εξάλειψη εκείνων των κυβερνήσεων που θεωρούν ξένες προς την δική τους αντίληψη περί φιλελεύθερης δημοκρατίας εγκαινίασε μια περίοδο πλανητικού χάους και μαζικών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, που μόνο με την ναζιστική θηριωδία μπορεί να συγκριθεί.

Σοκ και Δέος: Η Εξαπάτηση των Αράβων από τον Πρώτο Παγκόσμιο μέχρι σήμερα

Μόλις ο Τζωρτζ Μπους (υιός) ανέλαβε την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών (τον Νοέμβριο του 2000), οι neocons είχαν το πάνω χέρι. Ένας πνευματικά αδύναμος Μπους και το τρομοκρατικό «σώου» της 11/9 εκτόξευσαν τους μιλιταριστές neocons στα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης, των μίντια και των «think-tanks».

Στις 19 Μαρτίου 2003, όταν άρχιζε ο βομβαρδισμός της Βαγδάτης, οι neocons και το ισραηλινό λόμπυ γιόρταζαν με υπερηφάνεια την «ημέρα της απελευθέρωσης», την κορύφωση ενός ευφυώς προετοιμασμένου σχεδίου εκατό και πλέον χρόνων για την εξαπάτηση των Αράβων.

Το 1916 οι Βρετανοί Επικυρίαρχοι ξεσήκωναν τους Άραβες εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας: «Ξεσηκωθείτε και θα είστε ελεύθεροι αφού νικήσουμε στον Μεγάλο Πόλεμο».

Ο θρυλικός Βρετανός αξιωματικός, T.E. Lawrence (Λώρενς της Αραβίας), στρατολογούσε Άραβες που πίστευαν ότι πολεμούσαν για την ανεξαρτησία τους. Μόλις τελείωσε ο πόλεμος, η Βρετανία και η Γαλλία υποβίβασαν του Άραβες σε αποικιακό καθεστώς. Τότε επιτράπηκε η μαζική εβραϊκή μετανάστευση στην Παλαιστίνη, κάτι που θα οδηγούσε τελικά σε μια 100χρονη σύγκρουση και σε πολλά δεινά για τους Παλαιστίνιους.

Το 1980, οι Αμερικανοί Επικυρίαρχοι που καθοδηγούσαν πλέον τα σχέδια της Νέας Τάξης, ώθησαν τον Σαντάμ Χουσεΐν και το Ιράκ σε πόλεμο με το Ιράν του Χομεϊνί, που μόλις είχε κάνει την νικηφόρα ισλαμική επανάσταση: «Πολεμήστε κατά του Ιράν και θα σας εξοπλίσουμε. Μετά το πόλεμο, μπορείτε να ελέγχετε τον Περσικό Κόλπο και θα κάνουμε πολλές μπίζνες μαζί».

Τα αμοιβαία καταστροφικά 8 χρόνια πολέμου έληξαν το 1988. Δύο χρόνια αργότερα, άρχισε ο Πόλεμος του Κόλπου. Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράκ και επέβαλαν 13 χρόνια βάρβαρων οικονομικών κυρώσεων με το εμπάργκο. Το 2003, τελικά, οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ, καταστρέφοντας την χώρα και σκοτώνοντας τον Σαντάμ.

Το πόσο αδίστακτο είναι το Σχέδιό τους φαίνεται από την εξωφρενική δήλωση της Μαντλίν Ωλμπράϊτ, τότε Αμερικανίδας πρεσβευτού στον ΟΗΕ: “Έχουμε ακούσει ότι μισό εκατομμύριο παιδιά έχουν πεθάνει, περισσότερα απ' όσα πέθαναν στην Χιροσίμα... αλλά το τίμημα πιστεύουμε ότι άξιζε το κόστος”. Άμοιρος όποιος τους εμπιστεύεται!

Το 2003, πάλι οι Αμερικανοί, ηγέτες των νεοταξικών σχεδιασμών, έκαναν μια άλλη παραπλανητική «προσφορά» στην Λιβύη: Εγκαταλείψτε τα όπλα Μαζικής Καταστροφής και το πυρηνικό σας πρόγραμμα, ζητείστε και από το Ιράν να κάνει το ίδιο, και θα εδραιώσουμε καλές σχέσεις και επιχειρηματικούς δεσμούς με την Λιβύη».

Αφού οι Λίβυοι πείστηκαν και εγκατέλειψαν αφρόνως την καλύτερη άμυνά τους, το ΝΑΤΟ, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ και εκπαιδευμένοι από την CIA «αντάρτες» εισέβαλαν στην Λιβύη, συνέλαβαν τον Καντάφι, τον βασάνισαν και, στην συνέχεια, τον δολοφόνησαν με εξευτελιστικό τρόπο.

Με τούτα και μ’ εκείνα, μόλις η πολιτική του Ισραήλ για την Μέση Ανατολή ευθυγραμμίστηκε με το νεοσυντηρητικό κίνημα στον Λευκό Οίκο, οι ΗΠΑ έγιναν παγκοσμίως μισητές στον Μουσουλμανικό κόσμο και έχασαν το κύρος τους στην Μέση Ανατολή.

Το αναμνηστικό νόμισμα της Συμφωνίας της Μεταφοράς Haavara μεταξύ των Σιωνιστών και του Τρίτου Ράϊχ, που υπογράφηκε στις 25 Αυγούστου 1933, υπό τις οδηγίες της Jewish Agency. Ήταν ένα αποφασιστικό βήμα για την δημιουργία του Ισραήλ.
Η συνέργεια Σιωνισμού και Ναζισμού

Σήμερα, όλο και περισσότερο Ισραηλινοί, και Εβραίοι γενικότερα, συνειδητοποιούν ότι ο σιωνισμός ήταν ένα «κόλπο» και η συμπεριφορά του Ισραήλ έχει μια αλλόκοτη ομοιότητα με την ναζιστική Γερμανία. Για παράδειγμα, ο γεννημένος στην Λεττονία Ορθόδοξος Εβραίος ακαδημαϊκός Yeshayahu Leibowitz είπε ότι όλα όσα έχει διαπράξει το Ισραήλ από το 1967 είναι «είτε μοχθηρή βλακεία ή βλακώδης μοχθηρία». Αναφέρεται στον ισραηλινό στρατό ως «ιουδαιο-ναζιστικό» (thepeoplesvoice.org-news, 16/08/2009) και έχει ζητήσει από τους στρατιώτες να αρνηθούν να υπηρετήσουν στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Όσο κι αν ακούγεται εξωφρενικό, οι Ισραηλινοί συμπεριφέρονται όπως οι Γερμανοί Ναζί επειδή έχουν κοινή ρατσιστική γενεαλογία. Σιωνιστές και Ναζί δούλεψαν από κοινού για να φέρουν τον Χίτλερ στην εξουσία, χρηματοδοτώντας τον από εβραϊκές τράπεζες, για να δημιουργήσει το κράτος του Ισραήλ μεταφέροντας σημαντικό αριθμό Εβραίων από την Γερμανία στο Ισραήλ, και, τελικά, οι σιωνιστές συμμετείχαν άμεσα στην λεηλασία των Εβραίων της Ευρώπης μέσω της κατασκευασμένης ιδεοληψίας της «Αριανοποίησης».

Τον Απρίλιο, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου (2000-2008) Ken Livingstone έκανε μια δήλωση που τάραξε τα νερά, όπως γράφει ο Guardian. Αυτό που είπε ήταν ότι «ο Χίτλερ υποστήριξε τον Σιωνισμό» και ότι βοήθησε αποφασιστικά στην ίδρυση του Ισραήλ. Αμέσως ξεσηκώθηκαν εναντίον του όλα τα φερέφωνα του συστήματος, μέσα ενημέρωσης, πολιτικοί και διανοούμενοι (Guardian, 28 Απριλίου 2016, Ken Livingstone suspended from Labour after Hitler remarks). Ο ίδιος ο αρχηγός του Κόμματος των Εργατικών Jeremy Corbyn και πολλοί βουλευτές του ζήτησαν την διαγραφή του. Ο πρωθυπουργός Κάμερον βρήκε ευκαιρία να κατηγορήσει τους Εργατικούς ότι υποθάλπουν τον αντισημιτισμό.

«Ο αντισημιτισμός είναι όπως ο ρατσισμός: είναι απαράδεκτος σε ένα σύγχρονο πολιτικό κόμμα και κάθε πολιτικό κόμμα πρέπει να τον καταδικάζει», τόνισε απευθυνόμενος στον Jeremy Corbyn, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι όποιος τολμάει να αναφέρεται κριτικά στην πολιτική του Ισραήλ χαρακτηρίζεται σαν «αντισημίτης», πράγμα που δεν ισχύει γιατί οι σημερινοί σιωνιστές δεν ταυτίζονται με τους Εβραίους της Βίβλου.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Kevin Livingstone αναφέρθηκε σε πραγματικά γεγονότα, τα οποία έχει τεκμηριώσει με ντοκουμέντα ο Εβραίος συγγραφέας Edwin Black στο γνωστό βιβλίο του The Transfer Agreement: Σιωνιστές και Ναζί δούλευαν δίπλα-δίπλα!

Σύμφωνα με την έρευνα του Edwin Black το 1927, πέντε χρόνια πριν την άνοδο του Χίτλερ, μόνο 15.000 (~ 2%) των 550.000 Εβραίων της Γερμανίας ήταν σιωνιστές. Η συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανοεβραίων «απέρριπταν κατηγορηματικά των Σιωνισμό ως εχθρό εκ των έσω», λέει ο Black.

Μόλις οι Ναζί πήραν την εξουσία, οι Σιωνιστές βρέθηκαν σε ένα προστατευόμενο πολιτικό καθεστώς, σύμφωνα με τον Αμερικανό ερευνητή Henry Makow. (Hitler was a Zionist, 30/04/2016, henrymakow.com)

Το ναζιστικό καθεστώς, μετά το 1933, απαγόρευσε ουσιαστικά κάθε πολιτική αντιπολίτευση και έκλεισε 600 εφημερίδες. Δεν απαγόρευσε, όμως, την δράση των σιωνιστών, ούτε την κυκλοφορία των εφημερίδων τους, η οποία πενταπλασιάστηκε μέχρι ν’ αρχίσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Η σιωνιστική στολή ήταν η μόνη μη ναζιστική στολή που επιτρεπόταν στην Γερμανία. Ο Black λέει ότι αυτό ήταν μια επιβεβαίωση «των φόβων της Εβραϊκής Διασποράς για τον Σιωνισμό ότι θα χρησιμοποιείτο ως νομικό και ηθικό πρόσχημα για την εκδίωξη των Εβραίων από την ευρωπαϊκή κοινωνία».

Γιατί οι Σιωνιστές χρηματοδότησαν τον Χίτλερ: “Ο Χιτλερισμός μας δίνει την δυνατότητα να μεταστρέψουμε όλους τους Εβραίους στον Σιωνισμό”. Ένας εκ των ηγετών του σιωνιστικού κινήματος, ο Nahum Sokolov, έκανε αυτή την δήλωση πριν από τον Σεπτέμβριο 1933.
Οι Εβραίοι της Ευρώπης, που στην πλειοψηφία τους δεν ήταν σιωνιστές, δεν συμμερίζονταν αυτά τα σχέδια ούτε ήθελαν να εκπατριστούν, έπρεπε όμως να θυσιαστούν στην οικοδόμηση της επικράτειας των Ρότσιλντ που είναι γνωστή σήμερα ως Ισραήλ.

Η αποκαλυπτική ιστορία του Συμφώνου μεταξύ του Γ’ Ράϊχ και των Εβραίων της Παλαιστίνης, που γράφηκε από τον Edwin Black, τεκμηριώνει την συνεργασία μεταξύ των Σιωνιστών Εβραίων και του Αδόλφου Χίτλερ για να βοηθηθεί η δημιουργία ενός Εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη με αντάλλαγμα να τεθεί τέλος στο παγκόσμιο μποϋκοτάζ απέναντι στην ναζιστική Γερμανία, που είχε απειλήσει να την ανατρέψει κατά τις πρώτες ημέρες της.

Η Συμφωνία Haavara, όπως λεγόταν στα εβραϊκά, ή άλλως «Transfer Agreement» (βλ. Wikipedia), που υπογράφηκε στις 25 Αυγούστου 1933, μετά από τρίμηνες συνομιλίες των δύο μερών, έδωσε το πράσινο φως για την μετανάστευση 60.000 Εβραίων από την Γερμανία στην Παλαιστίνη μεταξύ 1933-1939.

Οι συνομιλίες για να πραγματοποιηθεί η συμφωνία έγιναν μεταξύ της Σιωνιστικής Ένωσης (Zionist Federation) της Γερμανίας, της Αγγλο-Παλαιστινιακής Τράπεζας (Anglo-Palestine Bank) και των Οικονομικών Αρχών της ναζιστικής Γερμανίας.

Για τους Γερμανούς Εβραίους, η Συμφωνία προσέφερε έναν τρόπο να διαφύγουν από ένα όλο και περισσότερο εχθρικό περιβάλλον προς την νέα εβραϊκή κοινότητα της Παλαιστίνης και για τους Ναζί φαινόταν ως τρόπος άρσης του αντι-ναζιστικού «εμπάργκο», που έβρισκε μεγάλη υποστήριξη ανάμεσα στις ισχυρές οικονομικά εβραϊκές κοινότητες της Ευρώπης και απειλούσε με κατάρρευση την εύθραυστη οικονομία της Γερμανίας.

Έτσι, χάρη στον Χίτλερ, 60.000 Εβραίοι μεταφέρθηκαν στην Παλαιστίνη μέσα σε λίγα χρόνια, όπου εκείνο τον καιρό ζούσαν 200.000 ομοεθνείς τους ανάμεσα στους Παλαιστίνιους, πολλοί από τους οποίους δεν ήταν σιωνιστές αλλά ορθόδοξοι Εβραίοι που δεν ήθελαν την ίδρυση του Ισραήλ. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο ενισχύθηκε το σιωνιστικό κίνημα στην Παλαιστίνη, αλλά και η όλη υποδομή για την ίδρυση του Ισραήλ, αφού εβραϊκή περιουσία, που υπολογιζόταν σε 100 εκατομ. δολλάρια, μεταφέρθηκε με την μορφή βιομηχανικών εξαγωγών. Η Συμφωνία Μεταφοράς (Transfer Agreement) έφερε εργαλεία, πρώτες ύλες, βαριά μηχανήματα, συσκευές, αγροτικό εξοπλισμό καθώς και εργατικά χέρια και κεφάλαια για την οικονομική ανάπτυξη. Έτσι δημιουργήθηκαν πολλές από τις μεγάλες βιομηχανίες του Ισραήλ.

Η ιστορία αυτή δείχνει ότι, τελικά, χάρη στον Χίτλερ, ο πυρήνας της γερμανοεβραϊκής κοινότητας «σηκώθηκε» και μεταφέρθηκε στην Παλαιστίνη μαζί με τις περιουσίες της για να υλοποιηθεί το σχέδιο του νέου κράτους και να αποσταθεροποιηθεί για πολλές δεκαετίες, μέχρι σήμερα, όλη η περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Οι αναμενόμενες σεισμικές αλλαγές

Τα όσα αποσπασματικά εξιστορήσαμε δεν φθάνουν για να εξαντλήσουν το τεράστιο αυτό ζήτημα. Άλλωστε η σχετική βιβλιογραφία και θεματογραφία είναι τεράστια και συνεχώς εμπλουτίζεται. Το διαδίκτυο είναι ακόμα ένα χρήσιμο εργαλείο για τους αναζητητές. Η ουσία είναι πάντως ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο και στην ίδια την Αμερική καταλαβαίνουν ότι όλη αυτή η βιομηχανία “τρόμου” στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και αλλού έχει σκηνοθετηθεί στο στυλ των επαναλαμβανόμενων επιθέσεων false-flag της Gladio από τους Επικυρίαρχους, της μεγαλύτερης Συνωμοσίας Οργανωμένου Εγκλήματος του κόσμου. Αυτό είναι το δίκτυο των ιδιωτικών Κεντρικών Τραπεζών που ελέγχουν οι Ρότσιλντ, οι οποίες δημιουργούν ψεύτικο χρήμα (FIAT money = γεννηθήτω χρήμα) από το μηδέν και χρεώνουν ολέθριους τοκογλυφικούς όρους για την χρησιμοποίησή του.

Το ίδιο δίκτυο επίσης ελέγχει τις ΗΠΑ και τον Λευκό Οίκο, διεισδύοντας και υποκλέπτοντας πληροφορίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια, χρησιμοποιώντας την απεριόριστη ποσότητα των δολλαρίων που κυκλοφορούν ή τυπώνονται, για να εξαγοράζουν, να δωροδοκούν και να ελέγχουν κάθε εκλεγμένο πολιτικό και αξιωματούχο.

Η αραβική Μέση Ανατολή είναι σχεδόν καταστραμμένη. Οι πολίτες της έχουν βομβαρδιστεί, τρομοκρατηθεί και μαζικά εκτοπισθεί και αντιμετωπίζονται ως ανεπιθύμητοι πρόσφυγες από πολλές ευρωπαϊκές χώρες με κλειστά σύνορα. Η Γη και το Διάστημα έχουν δικτυωθεί με μυστικότητα, με νέα και αδιανόητα όπλα μαζικής καταστροφής, ενώ η μόλυνση του πλανήτη αποτελεί ωρολογιακή βόμβα για το μέλλον. Κάποιοι είναι υπεύθυνοι που έσυραν την ανθρωπότητα στην τρέλλα των δύο παγκόσμιων πολέμων και, με την σημερινή ατζέντα τους, στα πρόθυρα του τρίτου!

Αυτοί, οι πιο μισητοί και αυταρχικοί ηγέτες δεν έχουν την πνευματική και πολιτική ικανότητα να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ακριβώς προς το δικό τους συμφέρον και εξ αιτίας της απληστίας αυτής της εξουσίας. Η ανθρωπότητα αναζητά οραματιστές και ευφυείς ανθρώπους με νέες ιδέες και ρηξικέλευθους ηγέτες για την ανοικοδόμηση ενός θεσμοθετημένου βιώσιμου μέλλοντος και την διαμόρφωση μιας κουλτούρας όπου θα συνυπάρχουν η ελευθερία με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την δικαιοσύνη.

Είναι πλέον πέρα από προφανές ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς μια τόσο ευρεία εγκληματική συνωμοσία είναι να συλλάβει τους πρωτεργάτες, να ζητήσει την διώξή τους και, στην συνέχεια, εφόσον υπάρχουν αναμφισβήτητες και πειστικές αποδείξεις, πρέπει να εκτελεστούν όπως οι Ναζί εγκληματίες πολέμου στις δίκες της Νυρεμβέργης ή οι Ιάπωνες από το Διεθνές Στρατιωτικό Δικαστήριο για την Άπω Ανατολή, στις γνωστές “δίκες του Τόκυο”.

Εκείνοι που θα επιχειρήσουν να διαφύγουν της δίωξης πρέπει να κυνηγηθούν μέχρι τα πέρατα της Γης, όπως οι Ναζί, για τον πόνο και την καταστροφή που έχουν προκαλέσει με τις πολιτικές τους σε εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χώρας, φυλής και χρώματος: Αμερικανούς, Ρώσσους, Ευρωπαίους, Έλληνες, Άραβες, Εβραίους, Ασιάτες και Αφρικανούς...

Για πολλούς, ένα μεγάλο ερώτημα παραμένει: Ήταν στην ίδια τη φύση των αφεντικών της Χαζάρικης Μαφίας το απίστευτο κακό και η βαρβαρότητα κατά της ανθρώπινης φυλής ή ένα παραπροϊόν της οικονομικής δράσης της μέσα στην καπιταλιστική λογική; Μπορεί να δώσει κανείς όποια απάντηση νομίζει, μπορεί να είναι και τα δύο. Όπως και νάχει, είναι καιρός να φέρουμε στο φως αυτό το κακό, το μεγαλύτερο κακό που βίωσε ποτέ ο κόσμος. Είναι καιρός να συνεργαστεί όλη η υφήλιος για να εξαλείψει το πρόβλημα αυτό μια και καλή, με κάθε δυνατόν μέσον.
27/06/2016

H παραπάνω φωτογραφία (όπως και η πρώτη στην εισαγωγή) είναι από την τελετή με αποκρυφιστικούς συμβολισμούς που έγινε στις 6 Ιουνίου στις Αλπεις (Gotthard) με την παρουσία πολλών Ευρωπαίων αξιωματούχων όπως η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.

Η κατασκευή του Gotthard Base Tunnel στην Ελβετία, που διασχίζει τις Άλπεις, χρειάστηκε 17 χρόνια για να ολοκληρωθεί και στις αρχές Ιουνίου έγιναν τα εγκαίνια.

Η παράσταση των εγκαινίων είχε ένα καθαρά αποκρυφιστικό περιεχόμενο, βασισμένη, κατά τον σκηνοθέτη, σ' έναν τοπικό μύθο για τον διάβολο, και παρέπεμπε σε αντίστοιχες αποκρυφιστικές τελετές της διεθνούς ελίτ.

Η τελετή ξεκίνησε με εργαζόμενους ντυμένους στα πορτοκαλί, που περπατούσαν αργά στον ρυθμό ενός ρυθμικού στρατιωτικού τυμπάνου. Τότε ένα τραίνο μπήκε στο τούννελ και έφερε μια ομάδα νεαρών ντυμένων με λευκά εσώρουχα.

Αφού εμφάνισε τους εργαζόμενους με την μορφή στρατιωτών-ζόμπι της Νέας Τάξης, η τελετή παρουσίασε τον υπόλοιπο πληθυσμό ως ένα τσούρμο ασελγών ανθρώπων υπερβολικά επιρρεπών στην λαγνεία.

Στην συνέχεια, από το τραίνο εκείνο βγήκε ένας δαιμονικός εκπεσών άγγελος, ένας Εωσφόρος με παιδικό πρόσωπο.

[The VigilantCitizen.com, 03/06/2016]

Χαρακτηριστικό είναι ότι στους λόγους των επισήμων το τούννελ παρουσιάστηκε ως ένα “ευρωπαϊκό” σύμβολο απέναντι στους εθνικισμούς και τα κλειστά σύνορα!


ΠΗΓΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΑ'Ι'ΤΑΝ ΑΣΚΕΡ ΕΛΕΥΣIΣ (lyrics)

 
Πάνος Σώζος ΤΙΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΟ....Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΩΝΙΑ !!!

-------------------------------------------------

Ἦρθα νά λειάνω στράτες, γιά τούς ἰδεολάτρες,
νά ξαναθέσουν τα ὀνόματά τους στούς χάρτες.

Ἦρθα ν’ ἀνοίξω πόρτες γιά τούς ἡλιοπότες,
μέ νότες, νά ἐλευθερώσω Προμηθεῖς δεσμῶτες.
 

Ἦρθα ν’ ἀνοίξω πύλες, πρός δυνάμεις φίλες,
ἱερομνήμονες νά ἀνακτήσουν πάλι μνῆμες,
οὐρανοβάμονες νά ξαναγγίξουν θεία ὕψη,
νά ἀρθοῦν ἀπ’ τήν πετρώδη γαῖα πού τούς εἶχαν ῥίψει.
 

Ἦρθα ν’ ἀφαιρέσω ἀπ’ τόν κόσμο το πένθιμο ροῦχο,
νά πείσω κάθε δαδοῦχο, ν’ ἀνάψει πάλι τη δάδα,
νά φύγει μία ἰκμάδα φωτός μες στά σκοτάδια,
ν’ ἀτενίσουμε ἐκ νέου τήν οὐράνιον Ἑλλάδα!


Ἦρθα νά ἀποκτείνω δράκοντες,
νά διώξω μαύρους ἄρχοντες,
νά κάνω νά ἠχήσουνε ξανά χάλκινες σάλπιγγες.

Ἦρθα νά ξεδιπλώσω λάβαρα, νά ἀπωθήσω στίφη βάρβαρα,
τήν πτώση ν’ ἀνακόψω πρός τα Τάρταρα.

Ἦρθα ν’ ἀνάψω φρυκτωρίες σέ κάθε ὄρος,
σῆμα ἀρχῆς νά στείλω ἀναγεννητικοῦ ἀγῶνος σέ ὅλους,

Ἦρθα νά ξεριζώσω τούς τριβόλους ἀπ’ το μέρος,
ποῦ πρόκειται νά πορευθεῖ το νέο χρυσοῦν γένος.

Ἦρθα νά ἐπανεύρω ἀπολεσθείσες κλεῖδες,
παραπετάσματα νά ρίξω ὥστε νά εἰσέλθουν ἡλιακτίδες.

Ἦρθα νά ψάλω ἐμβατήριους παιάνες,
νά κρούσω ἀναστάσιμες καμπάνες.

Ἦρθα ἐργάτης στή διάνοιξη τοῦ λαμπαδούχου δρόμου,
εἶναι το πλήρωμα τοῦ χρόνου,
ὥστε τα ὄμματα τοῦ κόσμου, νά ἀρθοῦνε ἄνω,
εἰ δυνατόν, νά μείνουν πάντα,
στραμμένα ἔς ἀεί εἰς τήν οὐράνιον Ἑλλάδα!


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters