Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Τελεσίγραφο να μεταφερθούν όλα τα ταμειακά διαθέσιμα των κρατικών φορέων, στην Τράπεζα της Ελλάδος


Η εντολή είναι σαφής: 

«Οι Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης ανοίγουν υποχρεωτικά λογαριασμό ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος εντός 30 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας», 
προκειμένου να μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδας, κρατώντας σε τραπεζικούς λογαριασμούς μόνο όσα τους είναι απολύτως αναγκαία για τις τρέχουσες συναλλαγές τους.

Στην απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και υπογράφεται από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, ορίζεται επίσης πως σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των φορέων

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....


Νικόλαος Γεωργιάδης
ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΗΜΕΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ;;;; 

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....


ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΑΡΕΣ ΤΟΥ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΩ – ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΩ

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΑΒ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΖ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η αω (Α-Ω) ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ α ΚΑΙ ΤΟΥ ω ΩΜΕΓΑ.

ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ – ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΩ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΥΣΤΑΔΕΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ!
ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ αω ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ:

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ

Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ 1, 0, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 (ΜΕΡΟΣ 1 ΕΝΑ)


ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο

Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ Ι ΤΟΥ ΕΝΟΣ
ΕΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ (ΚΥΚΛΙΚΗ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ, ΤΡΙΓΩΝΗ, ΡΟΜΒΟΥ ή ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΥΟ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ, ΤΡΙΓΩΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ, ΡΟΜΒΟΥ ΜΕ ΚΥΚΛΙΚΗΣ Κ.Ο.Κ.) ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ή ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΓΡΑΦΗ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΤΟ ΕΝΑ 1, ΤΟ Ι ΙΩΤΑ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ SAMIAKI TV 28.01.2019


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ Μ.Μ.Ε. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;;

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ

Κομμουνισμός η Μεγάλη Ουτοπία

Τα Ιδανικά που Βρυκολάκιασαν.

Ο Ι. Εύδος αποτελεί την πλέον αντιπροσωπευτική περίπτωσι των αγνών αγωνιστών, οι οποίοι πίστεψαν στο όραμα του κομμουνιστικού παραδείσου και θυσιάστηκαν για την πραγμάτωσί του, αλλά ένιωσαν τελικά οικτρά προδομένοι. Με άδολα πατριωτικά αισθήματα, νεαρός ακόμη στην Καστοριά, προσχώρησε στον αντιστασιακό αγώνα κατά της τριπλής κατοχής.

Ζέα :Γιατί αυτό το δημητριακό,ο ”εθνάρχης” Ελ.Βενιζέλος,το απαγόρευσε δια νόμου ; – Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι Έλληνες…


Ποιό ήταν αυτό το δημητριακό, που τάισε και μεγάλωσε για χιλιάδες χρόνια λαούς, γερούς και δυνατούς;…
Γιατί αυτό το δημητριακό,ο ”εθνάρχης” Ελ.Βενιζέλος,το απαγόρευσε δια νόμου ;
Από ποιούς και για ποιόν λόγο,πήρε εντολές; Ποιούς ενοχλούσε, η χιλιάδων ετών καλλίεργειά του;;
Αυτή είναι η ζειά,που χαρίζει ζωή και που για κάποιο λόγο,δεν έπρεπε οι Ελληνες να συνεχίσουν να τρώγουν!

ΣΤΙΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ

Γεώργιος Κοσμόπουλος
Οι τρεις Ιεράρχες εορτάζονται από την Εκκλησία στις 30 Ιανουαρίου και τιμώνται και από την πολιτεία με αργία δημοσίου επειδή…… «διέσωσαν» τα ελληνικά γράμματα. 
Δεν μας λένε όμως από ποιους διέσωσαν τα Ελληνικά γράμματα; αφού η Ελληνική γλώσσα ήταν, η διεθνής γλώσσα του τότε γνωστού κόσμου! Ως γνωστόν τα έργα των Ελλήνων φιλοσόφων και οι επιστήμες στο θεοκρατικό Βυζάντιο ήταν υπό διωγμό, και τα αρχαία ελληνικά συγγράμματα καίγονταν κατ’ εξακολούθηση από τους εβραιοχριστιανούς στις πλατείες και τον Ιππόδρομο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters