Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ - ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΔΙΩΞΗ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΡΟΥΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ;

ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ - Ο ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΤΗ Σ-ΩΡΑΣ - Η ΕΛ.ΛΑΣ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΕΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

Η ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΒΑΙΑΣ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ (ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΩΣ) ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ


Αθανασία Γεωργοσοπούλου (δικηγόρος)

ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΒΑΙΑΣ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ (ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΩΣ) ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ…..ΔΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ??????

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!! Η… «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Συγκρατούμενος του Μπελογιάννη ξεσκεπάζει το ανθελληνικό ΚΚΕ: Εργαστήκαμε για την προώθηση των σκοπών της Σοβιετικής ΈνωσηςΆρθρο – φωτιά έγραψε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο συγκρατούμενος, συγκατηγορούμενος και συγκατάδικος του Μπελογιάννη, Τάκης Λαζαρίδης, ο οποίος τότε γλίτωσε την εκτέλεση μονάχα εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του.
Σας παραθέτουμε επίμαχα αποσπάσματα από το άρθρο του:
«Η τραγωδία μας, που είναι βέβαια και τραγωδία του Μπελογιάννη, συνίσταται στο ότι νομίζαμε ότι νομίζαμε ότι πολεμούσαμε για υψηλά ιδανικά, ενώ στην πραγματικότητα πολεμούσαμε και δίναμε την ζωή μας για την προώθηση των στόχων της σοβιετικής εξωτερικής πολιτικής…»

Η Ελλάδα που μεγαλουργεί: Δείτε τον «Ερμή», το ρομπότ που μιλά ελληνικά! (βίντεο)


 

Αχτίδα φωτός εν μέσω μνημονιακής λαίλαπας και γενοκτονίας του ελληνικού λαού δίνει αυτό το επίτευγμα του Πολυτεχνείου Κρήτης. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό γεγονός που αποδεικνύει που μπορούν να φτάσουν οι Έλληνες. Και όλα αυτά με ανύπαρκτο κράτος και μηδαμινή χρηματοδότηση.
Η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης και η ραγδαία εξάπλωση έξυπνων συσκευών δημιουργεί ανάγκες για φυσικότερους τρόπους αλληλεπίδρασης ανθρώπων και έξυπνων συστημάτων.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters