Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ισλανδία: Τι αποζημίωση θα λάβουν οι πολίτες μετά την φυλάκιση των τραπεζιτών - Αυτά που κρύβουν τα κανάλια...

Αρχικά η Ισλανδία έβαλε στη φυλακή τους διεφθαρμένους τραπεζίτες που είχαν άμεση ανάμειξη στην οικονομική κρίση του 2008.

Τώρα κάθε Ισλανδός φορολογούμενος θα λάβει αποζημίωση για την πώληση μιας από τις τρεις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας, της Íslandsbanki.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης μόλις το κράτος ανακτήσει τον έλεγχο της τράπεζας κάθε πολίτης θα λάβει 30.000 ισλανδικές κορώνες.

Η Íslandsbanki θα γίνει έτσι η δεύτερη μεγαλύτερη – σε σύνολο τριών - τράπεζα κρατικής ιδιοκτησίας.

Όπως εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Bjarni Benediktsson η σκέψη είναι να μοιραστεί στον κόσμο το 5%.


Από redicecreations.com μέσω enallaktikos.gr
thesecretrealtruth  
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/iceland-apozimiosi-tha-paroun-oi-polites-meta-apo-fylakisi-trapeziton.html#sthash.5F9gvQ3V.dpuf

Την έξοδο κινδύνου ψάχνει ο Καμμένος Την έξοδο κινδύνου ψάχνει ο Καμμένος

  • Σχέδια άμυνας και επίθεσης καταστρώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
  • "Μυρίστηκε" το οριστικό πολιτικό του τέλος και αναζητεί τρόπους ασφαλούς επαναφοράς στο "μαντρί"...
  • Σχεδιάζει την προσωπική του ηρωϊκή έξοδο που όμως θα πρέπει να οδηγήσει σε κατάρρευση στην κυβέρνηση Τσίπρα
Συζητείται ιδιαίτερα στους κύκλους των πολιτικών συντακτών η στάση του Πάνου Καμμένου, προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) και κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα, οι αγκαλιές των οποίων τη νύχτα των εκλογών, είναι ίσως οι πιο ζωηρές εικόνες, όντας θριαμβευτές αμφότεροι.

Δε χρειάζονται πολλά λόγια και θα είμαι «στεγνός». Η «θεωρία» θέλει τον Πάνο να έχει ήδη αρχίσει να σκέπτεται το πολιτικό του μέλλον. Φέρεται να θεωρεί (το «φέρεται» θα το ξαναγράψουμε πολλές φορές…), ότι με τα τωρινά δεδομένα είναι η τελευταία φορά που κατορθώνει να εκλεγεί και να διασωθεί πολιτικά. «Saved by the bell», που λένε και στο Αμέρικα.

Οπότε τι φέρεται να σκέπτεται ο πολυμήχανος Πάνος που μας προέκυψε «κόκκινος» στην πράξη, στερώντας τον τίτλο από τον ορίτζιναλ φορέα, τον Πάνο Παναγιωτόπουλο; Την επιστροφή στο μαντρί. Τί περιλαμβάνει η στρατηγική που έχει στο μυαλό του;

Να ρίξει… τροχιοδεικτικά, καλλιεργώντας το έδαφος για να πείσει το πόπολο που αστειεύεται πικρά πλέον με εκείνο «στα τέσσερα, στα τέσσερα», ότι παραμένει «δύναμη αντίστασης» και θα στυλώσει τα πόδια όταν κυβερνητικές πρωτοβουλίες συγκρούονται με βασικές αρχές της πολιτικής των ΑΝΕΛ.

Υπάρχει ένας άγνωστος «Χ» στην εξίσωση όμως, κι αυτός δεν είναι άλλος από την έκβαση της μάχης για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας… Εκεί είναι άλλωστε το «μαντρί». Δεν γυρνάς όμως ελαφρά τη καρδία όταν τους έχεις σούρει τα μύρια όσα. Οπότε, ο Πάνος έχει προτιμήσεις και η φημολογία τον θέλει να ενδιαφέρεται έντονα, κοιτώντας μάλλον βόρεια, έχοντας διαμηνύσει ήδη θερμές ευχές.

Για να γυρίσει πίσω ο Πάνος, το πρώτο που θα γίνει είναι να δημιουργηθούν συνθήκες ανασύστασης της «δεξιάς πολυκατοικίας» και το δεύτερο, να βρει την αφορμή να τινάξει την κυβέρνηση στον αέρα. Τότε φυσικά ούτε πίσω θα κάνει με ελληνικές μπιρίτσες, ούτε θα αφήσει να πάνε χαμένες ευκαιρίες-πάσες, σαν τις μπούρδες του Νίκου Φίλη.

Αν αυτό γίνει, τότε ελπίζει να μην τσιμπήσουν Ποτάμια και το ΠΑΣΟΚ της κ. Γεννηματά, ώστε να πάμε σε εκλογές με τον ίδιον να πιστώνεται από το δεξιό ακροατήριο την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα και να του… χορηγήσει άφεση αμαρτιών. Αν πάλι τσιμπήσουν οι κεντροαριστεροί και φτιαχτεί νέα κυβέρνηση, ο Πάνος μάλλον θα απεκδυθεί το βερμπαλιστικό του φλερτ με το Κέντρο και ταξιδεύοντας προς τα δεξιά, θα φτάσει τόσο μακριά, που θα γίνει… βασιλικότερος του μεγαλειοτάτου!

Παλιοχαρακτήρες όσοι τα συζητούν αυτά, είναι δυνατό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Εμείς απλά μεταφέρουμε όσα κυκλοφορούν…

DAVE
ΠηγήI Mgnatiou
 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ… «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για την ελληνική ιστορία είναι «παραμύθια» κάποιων φασιστών, ρατσιστών και δεν συμμαζεύεται.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, (της… κακιάς ώρας, του κακού συναπαντήματος και της… Σχολής Ιστορίας της Άγκυρας), η «πραγματική» ιστορία αυτής της χώρας μας έχει ως εξής :



Ο περίφημος αρχαίος ελληνικός πολιτισμός ήταν μικρασιατικής… τουρκογενής προέλευσης και οι μεγάλοι αρχαίοι φιλόσοφοι ήταν… Τούρκοι, όπως ο Όμηρος, ο Ιπποκράτης, ο Θαλής ο Μιλήσιος, κ.α.

Οι ίδιοι αρχαίοι Έλληνες ήταν ένα κράμα διαφόρων φυλών που εξαφανίστηκαν εξ’ ολόκληρου μετά την κατάκτηση της Ελλάδας από τους Ρωμαίους.

Η σύγχρονη ελληνική γλώσσα είναι ένα κράμα… τουρκοσλαυβοαραβοβλαχοαλβανικών (!!!), στοιχείων. Και φυσικά ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχε καμία σχέση με τους Έλληνες αλλά ήταν ή Αλβανός, ή Σκοπιανός, ή Τουρκόφωνος.

Η «απελευθέρωση» (!!!), της Κωνσταντινούπολης από του διεφθαρμένους Βυζαντινούς που δεν είχαν καμία εθνικότητα, έγινε για να… ωφεληθούν οι Ορθόδοξοι καθώς ανέκτησαν την κυριαρχία σε όλη την έκταση της αυτοκρατορίας. Η «Παξ Οτομάνα», (!!!), ήταν ευεργετική για τους Ορθόδοξους που απέκτησαν μεγάλη δύναμη και καταπίεζαν, συχνά έσφαζαν τους καημένους τους μουσουλμάνους.

Το 1821 ήταν μια αθλία ανταρσία απατεώνων, κλεφτών, δολοφόνων και… φοροφυγάδων, που έσφαζαν τον μουσουλμανικό πληθυσμό στα νότια της βαλκανικής χερσονήσου.

Οι άλλοι Ορθόδοξοι μέσα στην αυτοκρατορία υπονόμευαν με προδοσίες και σαμποτάζ την νόμιμη οθωμανική αρχή, ενώ συχνά προέβαιναν σε σφαγές των… φιλειρηνικών μουσουλμάνων.

Η εισβολή του ξένου «Στρατού του Διαβόλου», (Şeytan Asler), στην Μικρά Ασία το 1919, ήταν μα απάνθρωπη κατοχή των πατρώων εδαφών των Τούρκων και οι ξένοι εισβολείς, (Έλληνες), βίαζαν και έσφαζαν μουσουλμάνους. Στην υποχώρηση τους το 1922 μετά την επέλαση του Κεμάλ, κατέκαψαν όλη την δυτική Μικρά Ασία και έσφαξαν δεκάδες χιλιάδες. Εκείνη την περίοδο έγινε η μεγάλη «γενοκτονία» των… μουσουλμάνων Τούρκων στον Πόντο από τους Ορθόδοξους Τσέτες που έκαιγαν τα μουσουλμανικά χωριά και βίαζαν τις μουσουλμάνες.

Το σύγχρονο ελληνικό κράτος αφού είχε την αμέριστη βοήθεια από τους Δυτικούς απέσπασε παράνομα εδάφη της Τουρκίας, όπως τα τουρκικά νησιά του Αιγαίου που κατέχει παράνομα. Είναι ένα κράτος τεχνητό που κατοικείται από διάφορες μειονότητες που δεν έχουν καμία σχέση η μια με την άλλη.

Τέλος οι Χριστιανοί ήταν πάντα αιμοβόροι και αυτό φαίνεται από του ότι μέσα στις εκκλησίες τους… πίνουν αίμα και τρώνε ανθρώπινη σάρκα!!! Μάλιστα!

Αυτά τα «ωραία» της Σχολής Ιστορίας της Άγκυρας μην εκπλαγείτε αν αύριο θελήσουν να μας επιβάλλουν να μαθαίνουν τα παιδιά μας αφού απαγορεύσουν το «Πάτερ Ημών» και κάθε ελληνορθόδοξη εκδήλωση στα ελληνικά σχολεία.

Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξαν οι διάφοροι Ρεπούσηδες, Δραγώνες Τατσόπουλοι, Φίληδες και ο… Κεμάλ Ατατούρκ.

Εμείς θα τα δεχτούμε όλα αυτά ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr , lithosfotos

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/proodeutiki-elliniki-istoria.html#sthash.BvHBTzGA.dpuf

Το θείο βρέφος Διόνυσος στη "φάτνη" του (330 πχ)



Το συγκεκριμένο γλυπτό ανάγλυφο απεικονίζει αφιέρωμα του Νεοπτόλεμου από
τον δήμο Μελίτης και χρονολογείται περίπου στο 330 πχ. Εικονίζεται το Σπήλαιο


του Πάνα ως φάτνη, όπου ο Ερμής παραδίδει το θείο βρέφος Διόνυσο
στις Νύμφες, υπό το βλέμα του Διός, του Απόλλωνος και της Δήμητρας. Για την επιβεβαίωση και την ολοκληρωμένη έρευνα...


δημοσιεύουμε ως μπλογκ την περιγραφική επιγραφή του γλυπτού από το Μουσείο Αρχαίας Αγοράς, στο οποίο και βρίσκεται, καθώς επίσης και εικόνα από βίντεο που κινηματογραφεί τα εκθέματα του Μουσείου, όπου στο 6:30 του βίντεο υπάρχει το εν λόγω γλυπτό.





Πηγή: http://mythiki-anazitisi.blogspot.gr ,  ellaniapil
...
http://www.diadrastika.com/2015/11/theio-brefos-dionysos-sti-fatni.html

Γιάννης Καλογερόπουλος Ομιλία στήν Αμαλιάδα 1-11-2015




Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters