Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

H ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ!!!!!!!

Σήμερα δυστυχώς η πατρίδα μας ευρίσκεται σε παρακμή:

Οικονομική, Αξιακή, Κοινωνική και εντέλει Εθνική.
- Οικονομική παρακμή, αφού έπειτα από δεκαετίες αλόγιστης πολιτικής, προκειμένου σήμερα να αποφευχθεί η ασύντακτη χρεοκοπία, η χώρα έχει τεθεί σε ομηρία από τους δανειστές.
- Αξιακή παρακμή, αφού οι παραδοσιακές αξίες μας, όπως η έννοια του έθνους, της δικαιοσύνης, της παιδείας, της θρησκείας και της αξιοκρατίας απαξιώνονται.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΥΝΑΜΙΣ (17-02-2021). ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ενεργό μέλος της ομάδας «ΔΥΝΑΜΙΣ», που ίδρυσε ο Μακαριστός Χριστόδουλο, αποκαλύπτει, αλλά και επιβεβαιώνει στον Γιάννη Δεμερτζή, τα όλα όσα συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι θεωρίες συνωμοσίας του Ν.Τραμπ ευθύνονται για υπόθεση παιδεραστίας του Λιγνάδη ισχυρίστηκε ο Κ.Μητσοτάκης στη Βουλή

«Εγώ κατανοώ να ζητήσετε την παραίτηση υπουργού. Είναι θεμιτό. Ο βάλτος όμως που σύρατε την αντιπαράθεση δεν είναι δικαίωμά σας. Αυτό που κάνετε είναι αριστερόστροφος τραμπισμός
Και σε άλλες χώρες, ανάμεσα τους και οι ΗΠΑ, διακινήθηκαν θεωρίες περί παιδόφιλων που κυβερνούν τη χώρα και κυβερνούν τη χώρα και βρήκαν πολιτική κάλυψη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κ.Μητσοτάκης. (δείχνοντας με τον τρόπο του ποιος τους χαλάει τα σχεδία που είχαν προγραμματίσει)* δικό μου σχόλιο

Ουτε ιχνος τσιπας ο μητσοτακης! οι συνωμοσιολογοι του… τραμπ φταινε για το σκανδαλο λιγναδη – καμια συγνωμη για τις αποκαλυψεις, αγιογραφια της μενδωνη – μουγγαθηκε για το φυτεμα λιγναδη στο εθνικο θεατρο [live εικονα]

Ο Μητσοτάκης υποτίθεται ότι προκάλεσε την σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την… ποιότητα του πολιτικού λόγου” για να απευθυνθεί στο λαό.

Αντιθέτως ο Μητσοτάκης με ίχνος τσίπας μέσα του επέλεξε να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Πολάκη ενώ προέβη σε μία αγιογραφία της Μενδώνη.

Οι Τεχνολογίες Κβαντικής Θεραπείας των Κρεβατιών Med!!! Η Υγεία, η χαρά, η θεραπεία, η αφθονία επιστρέφει στην ανθρωπότητα!!!!

Από τη Susan Price,

Ο κόσμος πρόκειται να κάνει ένα τεράστιο κβαντικό άλμα στην επαναστατική «Νέα Εποχή» συστημάτων θεραπευτικής τεχνολογίας που θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του μετασχηματισμού του τρόπου με τον οποίο οι παραδοσιακές ιατρικές μας κοινότητες θεραπεύουν τις μάζες με ενέργειες πλασματικής χρήσης και συχνότητες θεραπείας.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters