Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ» ESPRESSO ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018


 

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ» ESPRESSO  ΚΑΤΕΧΕΙ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ….ΔΥΟ ΠΡΩΤΙΕΣ  ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ…

ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ «ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ»
ΤΟΣΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.
Η ΑΛΛΗ  ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ  ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΓΛΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ… ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ.

ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΖΩΗ….. ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ…


 

ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.

ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΣ 13ΗΣ ΔΕΚΑΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΡΥΠΑΡΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ.

Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010

 
ΧΑΡΑ   ΚΡΑΧΑΛΑ.  
ΤΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ  ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΕΙ  ΠΙΑΣΕΙ  ΦΩΤΙΑ  Η  ΧΩΡΑ  ΜΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  2010  ΠΟΥ  ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ  ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ  ΟΥΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΠΙΣΤΟΛΙ  ΣΤΟΝ  ΚΡΟΤΑΦΟ  ΑΠΟ ΕΚΕΙ  ΚΑΙ  ΥΣΤΕΡΑ  ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ  ΤΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ  ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ  ΜΟΝΟ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΕΝΤΟΛΗ  ΤΩΝ  ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ  πχ

SOS!! ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ... ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!! «Καθαρή δολοφονία!! Πώς μας έστειλαν στο θάνατο!!300 οι νεκροί... Όλα τα σπίτια έχουν μέσα νεκρούς!! ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»!!

 
"Ξέρουν πως κάθε χρόνο καίγεται ο Βουτζάς, να μην έχουν ένα δυο τρία σχέδια σωτηρίας του κόσμου? Είναι δυνατόν? 

Εβίτα, ήταν καθαρή δολοφονία.

Πρέπει να δικαστούν ολοι αυτοί. 
Να καταδικαστούν. 

Για τα μωρά που χάθηκαν, για τις ψυχές που έφυγαν με τέτοιο βασανιστικό θάνατο…

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. (Άρθρο του Γιάγκου Μεταξά)

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ....

ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΣΥΜΒΑΝ-ΓΕΓΟΝΟΣ" ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ......

ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ........

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ

 
Έλληνες ας ξυπνήσουμε όλοι μας απο τον λήθαργο που ζούμε.

Ολο το πολιτικό σύστημα μηδενός εξαιρουμένου είναι υπεύθυνο για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει , και για τα γεγονότα που συμβαίνουν τα τελευταία 24 ώρα, και αυτό γιατί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ..Ο ΤΟΣΚΑΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ..
ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΣΚΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΣΚΑ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters