Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ

 
Έλληνες ας ξυπνήσουμε όλοι μας απο τον λήθαργο που ζούμε.

Ολο το πολιτικό σύστημα μηδενός εξαιρουμένου είναι υπεύθυνο για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει , και για τα γεγονότα που συμβαίνουν τα τελευταία 24 ώρα, και αυτό γιατί.


1.Μην μου πεί κανένας ότι καταπατήσεις δασικών εκτάσεων και οικοπεδοποίηση αυτών – καταπατήσεις ρεμάτων και οικοπεδοποίηση αυτών , παράνομες άδειες οικοδομών , και οτιδήποτε άλλο που αφορά γύρω από αυτό το θέμα όλο το πολιτικό σύστημα δεν είναι υπεύθυνο άμεσα διότι επίτηδες έχει κάνει τα στραβά
μάτια και έχει προχωρήσει σε νομιμοποίηση όλων αυτών μόνον και μόνον για ψηφοθηρικούς λόγους?

2.Δεν έφθασε σε τέτοια κατάσταση ούτε η Αστυνομία ούτε η Πυροσβεστική η το λιμενικό, αλλά όλο το πολιτικό σύστημα έφθασε όλες αυτές της υπηρεσίες σ’ αυτό το σημείο με ελλείψεις προσωπικού ,ελλείψεις υλικοτεχνικής υποδομής , ελλείψεις συντήρησης των ήδη υπαρχόντων μέσων.

3.Ας σκεφτούμε τι έγινε με τα δάση μετά την κατάργηση του Δασαρχείου , και για ποιόν λόγο έγινε η κατάργησή του?

4.Ας σκεφτούμε τις υποσχέσεις αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου του λαού με ψεύτικα στοιχεία τα οποία τώρα όλοι τα πληρώνουμε στο δεκαπλάσιο κάνοντας περιουσίες όλοι όσοι ήταν γύρω απο τα πολιτικό σύστημα και το στήριζαν μέχρι να έχουν να τρώνε και τα δισεγγονά τους?

4α. Κύριοι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων όταν έγινε η μετάβαση από νομαρχίες σε περιφέρειες από μικρές κοινότητες σε μεγάλους δήμους έγιναν όλα αυτά συντεταγμένα και με σχέδιο η άρον – άρον για ψηφοθηρικούς λόγους χωρίς σχέδιο ? ζητήθηκε από κάποια κυβέρνηση εάν υπάρχουν σχέδια τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν είτε για πυρκαγιές είτε για πλημμύρες, είτε για σεισμούς είτε για οποιαδήποτε άλλη φυσική καταστροφή από τις περιφέρειες και τους δήμους?

5.Αν ανατρέξουμε απο το 1974 και μετά και προσπαθήσουμε να βρούμε ΕΝΑΝ ΜΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν πρόκειται να βρούμε ΚΑΝΕΝΑΝ, αντίθετα θα βρούμε πράξεις και έργα που ‘εχουν γίνει που πραγματικά μας ντροπιάζουν σαν λαό και έθνος.

ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΊΗΣΗ , ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΨΕΎΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ.

Γ.Π.



https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters