Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Eπιτυχία: Ελληνική εταιρεία ανέλαβε την κατασκευή της κεφαλής καθοδήγησης του MICA IR!

Μεγάλη επιτυχία για την ελληνική πολεμική βιομηχανία, η οποία αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι παρά το εσωτερικό σαμποτάζ που δέχεται από όλες τις κυβερνήσεις, μπορεί να προχωρήσει σε μείζονος πολιτικής και τεχνολογικής σημασίας συμπράξεις. Πιο συγκεκριμένα μέσα στο Ιανουάριο ξεκινά σε ειδικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Miltech Hellas η κατασκευή κατόπιν μεταφοράς τεχνογνωσίας της κεφαλής καθοδήγησης του πυραύλου MICA IR για λογαριασμό της MBDA και της Thales!
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου της ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας, αφού το τμήμα των αισθητήρων που καθοδηγούν το πύραυλο προς το στόχο, αποτελεί ένα από τα πλέον απαιτητικά τεχνολογικά υποσυστήματα ενός βλήματος.
Για την υλοποίηση του προγράμματος κατασκευάστηκε στις εγκαταστάσεις της Miltech Hellas ένα θάλαμο ειδικών προδιαγραφών καθαριότητας (clean room), ενώ το προσωπικό που θα απασχοληθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πέρασε πολύμηνη εκπαίδευση από τους ειδικούς της γαλλικής εταιρείας Sagem. Ήδη εδώ και περίπου δέκα χρόνια η Miltech Hellas κατασκευάζει για την εταιρεία Thales τα ηλεκτρονικά μέρη του βλήματος MICA IR.
Η νέα αυτή συμφωνία έρχεται να εμπλουτίσει το έργο της ελληνικής εταιρείας όσον αφορά το συγκεκριμένο πύραυλο και να αυξήσει την ελληνική συμμετοχή στην κατασκευή του. Υπενθυμίζεται ότι ο πύραυλος MICA IR ανήκει στο οπλοστάσιο της ΠΑ ενώ η ναυτική έκδοση του βλήματος η VL MICA (Naval) αποτελεί μέρος της πρότασης για την αντιαεροπορική άμυνα των φρεγατών FREMM.
Αναμφίβολα τέτοιου είδους διεθνείς συνεργασίες όπως αυτή της Miltech Hellas, καθώς και αυτές που έχουν πετύχει κατά καιρούς και άλλες ελληνικές εταιρείες όπως η Intracom, η Theon, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, κλπ αποτελούν σαφέστατο δείγμα της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι ξένες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας στις ελληνικές εταιρείες στρατιωτικού υλικού, ειδικότερα δε στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε ως χώρα και κοινωνία.     

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τα πετρελαια θα τα εκμεταλεύονται οι Σιωνιστές - ILLUMINATI! Παπανδρέου και Ντόρα κατ' επιταγήν των The Elders έχουν ξεπουλήσει τον Εθνικό πλούτο!

Ρόντος

Πότε αρχίζει κε Παπανδρέου η εκμετάλευση των πετρελαίων του Αιγαίου από τους Νορβηγούς??? ποιος ο ρόλος των ELDERS ??? Η γριά-πουτάνα Gro Brundtland ! ποιά πετρελαικά συμφέροντα προωθεί στο Αιγαίο ??? Για πείτε στους Έλληνες....


Κρυφή διπλωματία κάνει το ΠΑΣΟΚ με τον Άλεξ Ρόντος στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου.
 Ξεκινά η συνεκμετάλλευση των πετρελαίων με τους τούρκους!
Πιο ενδιαφέρουσα ήταν η αποστολή του στην Τουρκία, όπου είχε επαφές με τον υπουργό Επικρατείας κ. Εγκεμέν Μπαγίς. Σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματικούς κύκλους, αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η προετοιμασία για κοινή εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο, στο τετράγωνο που σχηματίζουν ο Αθως, ο Αϊ-Στράτης, η Σκύρος και οι Καλόγεροι.
Για τα κοιτάσματα στην περιοχή που θεωρούνται εκμεταλλεύσιμα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρείες, οι οποίες αναμένεται να συμμετάσχουν στο κοινό σχήμα. Το ζήτημα, όμως, είναι πιο πολύπλοκο, καθώς άπτεται του συνόλου των ελληνοτουρκικών διαφορών, οι οποίες ξεκινούν από την υφαλοκρηπίδα και τα χωρικά ύδατα. Στο πλαίσιο της νέας προσέγγισης με τη γείτονα, εκτιμάται ότι το δέλεαρ της συνεκμετάλλευσης με οικονομικά ωφελήματα, σε εποχή οικονομικής κρίσης μάλιστα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να ξεπεραστούν οι αντιδράσεις της ελληνικής κοινής γνώμης λόγω της αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Πάντως, η Τουρκία ακολουθεί πολιτική μεγάλης δύναμης και δεν δείχνει ιδιαίτερη ζέση να προωθήσει το θέμα και, κυρίως, να κάνει εκπτώσεις από τις διεκδικήσεις της, παρόλο που παραμένουν ανοιχτά αρκετά ζητήματα.
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ο 56χρονος γεννημένος στην Τανζανία κ. Αλεξ Ρόντος μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου επέστρεψε στην... ενεργό δράση με απόφαση του κ. Γιώργου Παπανδρέου και έπιασε δουλειά στα παλιά του λημέρια στα Βαλκάνια.
«Αυτός που έριξε τον Μιλόσεβιτς»
Ο κ. Ρόντος λέει με υπερηφάνεια ότι ήταν ο αρχιτέκτονας της αλλαγής πολιτικής της Ελλάδας στο Γιουγκοσλαβικό και ότι συνέβαλε στην πτώση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Είχε συνεργαστεί με τον δολοφονηθέντα πρώην πρωθυπουργό της Σερβίας Ζόραν Τζίντζιτς, ενώ δεν διατηρούσε και τις καλύτερες των σχέσεων με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Βόισλαβ Κοστούνιτσα. Σε παλαιότερη συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον τότε υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Κόλιν Πάουελ, ο υπεύθυνος για τα θέματα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης κ. Φρίντμαν είχε πει για τον κ. Ρόντο, που ήταν παρών: «Υπουργέ, είναι ο άνθρωπός μας στα Βαλκάνια και αυτός που έριξε τον Μιλόσεβιτς». Ο κ. Ρόντος είχε από παλιά ανάμιξη και στα Σκόπια και είχε βοηθήσει να πειστούν οι Αμερικανοί να μην αναγνωρίσουν το κράτος ως Μακεδονία, προκειμένου να μη φθαρεί ο κ. Παπανδρέου, που μόλις είχε αναλάβει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές του 2004.
Στο πλαίσιο της πρόσφατης αποστολής του είχε συναντήσεις με παράγοντες της σκοπιανής ηγεσίας, με σκοπό να βρεθεί συμβιβαστική λύση για το θέμα της ονομασίας. Στην Αλβανία συζήτησε τη συμφωνία για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη που είχε υπογραφεί με την Ελλάδα, για την οποία η αλβανική κυβέρνηση έκανε πίσω μετά την παρέμβαση της Τουρκίας.
Πηγή: πρώτο θέμα, Κυριακή 13/6/2010

Λος Άντζελες 1942 - Η άγνωστη μοναδική μάχη(;) κατά εξωγήινων (βίντεο)

ImageΜία πιθανή μάχη της αμερικανικής αεράμυνας και της Αεροπορίας κατά εξωγήινων κατά τη διάρκεια της νύχτας της 24ης προς την 25η Φεβρουαρίου του 1942 όταν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα προκάλεσαν απανωτούς συναγερμούς στην αεράμυνα της Νότιας Καλιφόρνια γίνεται ταινία βασιζόμενη σε πραγματικά γεγονότα. Την 24η Φεβρουαρίου μια προειδοποίηση από το γραφείο πληροφοριών του αμερικανικού Ναυτικού ανέφερε πως μια επίθεση ήταν επικείμενη στις επόμενες δέκα ώρες.

Το ίδιο βράδυ ένας μεγάλος αριθμός από κάτι σαν φωτοβολίδες και φώτα που αναβόσβηναν στον ουρανό του Los Angeles εντοπίστηκαν αρχικά κοντά σε στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή. Ένας ακόμη συναγερμός ξεκίνησε το πρωί στις 07:18 της 24ης Φεβρουαρίου για να σταματήσει στις 22:23 το βράδυ, αποφορτίζοντας λίγο την κατάσταση. Τις πρώτες όμως πρωινές ώρες της 25ης η δραστηριότητα των αγνώστων αντικειμένων ξεκίνησε πάλι.

Τα ραντάρ του συστήματος αεράμυνας εντόπισαν άγνωστα ίχνη περίπου 120 μίλια δυτικά του Los Angeles. Οι αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες τέθηκαν σε πλήρη συναγερμό στις 02:15 μπαίνοντας σε πράσινο συναγερμό –έτοιμες να ανοίξουν πυρ- λίγα λεπτά αργότερα. Η τότε αμερικανική Αεροπορία Στρατού USAAF (United States Army Air Force) είχε έτοιμα αεροσκάφη για απογείωση περιμένοντας περισσότερα στοιχεία για τον αριθμό και την κατεύθυνση των απειλών. Τα ραντάρ εντόπισαν τον ή τους επερχόμενους στόχους λίγα μίλια από την ακτή και στις 02:21 οι ελεγκτές σήμαναν συσκότιση για όλο το Los Angeles.

Αμέσως το κέντρο αεράμυνας γέμισε με αναφορές για «εχθρικά αεροσκάφη» αν και τα μυστηριώδη αντικείμενα που εντοπίστηκαν έξω από τις ακτές εξαφανίστηκαν. Στις 02:43 άγνωστα αεροσκάφη αναφέρθηκαν κοντά στο Long Beach ελάχιστα λεπτά αργότερα ο διοικητής μιας παράκτιας αντιαεροπορικής πυροβολαρχίας ανέφερε 25 ιπτάμενα αντικείμενα σε ύψος 12.000 ποδών. Στις 03:06 ένα αερόστατο φέροντας φωτιστικές φωτοβολίδες άρχισε να ανυψώνεται φωτίζοντας του στόχους πάνω από τη Santa Monica και τέσσερις πυροβολαρχίες άνοιξαν πυρ αμέσως φωτίζοντας τον ουρανό σαν ηφαίστειο, σε αυτό που έμεινε στις άγνωστες σελίδες της ιστορίας ως «η μάχη του Los Angeles».

Στα μεθεόρτια του επεισοδίου που είχε απασχολήσει όλες τις εφημερίδες της εποχής, ήταν πως από τον καταιγισμό των αντιαεροπορικών πυροβολαρχιών κανένα από αυτά τα άγνωστα αντικείμενα δεν καταρρίφθηκε. Η υπόθεση ποτέ δεν διαλευκάνθηκε πλήρως. Η επίσημη θέση του Στρατού ήταν πως επρόκειτο για μετεωρολογικά αερόστατα τα οποία προκάλεσαν τη σύγχυση μια σύγχυση μετά πυρών που κράτησε πρακτικά όλη τη νύκτα της 25ης Φεβρουαρίου του 1942.

Οι Iάπωνες μετά τον πόλεμο διαβεβαίωσαν πως ποτέ δεν έστειλαν αεροσκάφη πάνω από την νότια Καλιφόρνια ενώ αναφορές για την κατάρριψη τεσσάρων αεροσκαφών εκ των οποίων το ένα κατέληξε μέσα σε φωτιές σε κεντρική διασταύρωση του Hollywood –από όπου δανείστηκε και στοιχεία ο Steven Spielberg για την ταινία του με τίτλο "1941"- ουδέποτε εξακριβώθηκαν. 

Σχεδόν 68 χρόνια μετά, μια ταινία του Hollywood έρχεται όχι να ρίξει φως στην υπόθεση του «μαζικού παροξυσμού» της αντιαεροπορικής άμυνας της δυτικής ακτής το 1942 για μια μάχη που επίσημα «δεν έγινε ποτέ» αλλά δανειζόμενη στοιχεία από αυτή να περιγράψει τη δεύτερη πράξη της μάχης ενός «πολέμου» που δεν έληξε. Κινούμενη στο επίπεδο της «Ημέρας ανεξαρτησίας», του «2012», του remake του «Πολέμου των κόσμων»  ή του «Η ημέρα που η Γη έμεινε στάσιμη», η συνταγή του Hollywood  για μια επίθεση εξωγήινων στη Γη είναι πάντα επίκαιρη και ιδιαίτερα όταν η τεχνολογία των ειδικών εφε βοηθά σε αυτό.
Η ταινία είναι προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα ονομάζεται Battle: Los Angeles 2011 και αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες των κινηματογράφων το Μάρτιο του 2011.



 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το "Κουρμπάν Μπαιράμι" όπως δεν το έχετε δει ή αλλιώς όπως θα το δείτε σύντομα... (βίντεο)

Επειδή πολλά ειπωθήκαν από όλες τις πλευρές για την προχθεσινή προσευχή των μουσουλμάνων σε κεντρικά σημεία της Αθήνας λόγω του εορτασμού του Κουρμπάν Μπαιράμ και επειδή αρκετοί «προοδευτικοί» πολίτες αυτής της χώρας παρουσιάστηκαν αυτόκλητα να υπερασπιστούν τα ήθη και τα έθιμα των ανθρώπων αυτών, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε σαν κοινωνία τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η γιορτή διότι πιθανόν να γίνουμε μάρτυρες του χρόνου καταστάσεων που δεν έχουμε φανταστεί.
Ακολουθεί βίντεο από την ιστοσελίδα της εφημερίδας Hurriyet σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εορτάστηκε το Κουρμπάν Μπαιράμι στην Τουρκία.
Επισημαίνονται δύο στιγμιότυπα από το βίντεο. Το πρώτο είναι το κόκκινο χρώμα που έχουν τα νερά του Βοσπόρου, που για την ενημέρωση των αναγνωστών μας, δεν είναι μπογιά αλλά το αίμα των ζώων που σφάζονται αυτή την ημέρα και το δεύτερο το κυνηγητό και η απίστευτης βαρβαρότητας σφαγή των ζώων ακόμα και μέσα στην μέση του δρόμου.
Αυτά για να γνωρίζουμε ποια πιθανόν θα είναι η επόμενη εικόνα που θα δούμε στους δρόμους της Αθήνας σε ένα μελλοντικό εορτασμό του Κουρμπάν Μπαιράμ.

Ακολουθεί το  βίντεο

 http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=11289

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κόσμου Κατάρρευση . Επεξήγηση σε τρία λεπτά- βίντεο

 Κάντε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε το βίντεο, αξίζει


World Collapse Explained in Three Minutes - 2 Translation(s) | dotSUB

Προβληματισμοί για την συνταγματικότητα του Μνημονίου

της Ελίνας Γαληνού
Οταν πριν λίγο καιρό αποφασίστηκαν οι προσφυγές στο ΣτΕ κατά του Μνημονίου, προφανώς οι ενάγοντες δεν θα ήταν αδιάβαστοι. Η συνταγματικότητα του Μνημονίου, απασχόλησε την κοινή γνώμη για μεγάλο διάστημα μέσα στο καλοκαίρι πριν ληφθούν οριστικές
αποφάσεις. Είχαν προηγηθεί συζητήσεις, αναλύσεις και αρκετή διερεύνηση για το θέμα, και κάποιες απ΄αυτές, παρουσιάστηκαν και στον τύπο. Γνωστοί Συνταγματολόγοι εξηγούσαν τις θέσεις τους αιτιολογώντας επιστημονικά ότι η Συνταγματικότητα του Μνημονίου παρουσίαζε πολλά κενά.. Οι διάφοροι επαγγελματικοί κλάδοι που θίγονταν από τα μέτρα είχαν προφανώς συμβουλευτεί ειδικούς για τα επί μέρους που αφορούσαν τα συμφέροντά τους, όπως το ζήτημα περικοπής μισθών-συντάξεων, τα ασφαλιστικά δικαιώματα, ή τις προυποθέσεις ανοίγματος κλειστών επαγγελμάτων. Ο ελληνικός λαός από μέσα του, αμφισβητούσε και συνεχίζει να αμφισβητεί κατά πόσο η αποδοχή του Μνημονίου με τους συγκεκριμένους όρους, είναι γενικά συμβατή με το Ελληνικό Σύνταγμα.
Η προσφυγή της χώρας στον Μηχανισμό Στήριξης, ενδεχομένως να κρίθηκε αναγκαία βάσει συγκεκριμένων συγκυριών, αν και γι΄αυτό υπάρχουν αμφιβολίες. Ομως όταν μια κυβέρνηση (ή μάλλον ένας υπουργός μόνος) υπογράφει όρους σαν εκείνον που αναφέρει ότι "ο (οι) δανειστής (ες) βάσει του Δικαίου κατά το οποίο συστήνεται το Μνημόνιο (και στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε βάσει του αγγλικού δικαίου που ευνοεί τον δανειστή) δικαιούται να μεταβιβάσει τα δανειακά του δικαιώματα σε άλλον δανειστή ", δεν νομίζω ότι κανένας συνειδητοποιημένος Ελληνας, δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν πρόσφατα στην δημοσιότητα, δύο από τις εισηγήσεις των Συμβούλων Επικρατείας, δείχνουν να υποστηρίζουν την συνταγματικότητα του Μνημονίου. Βάσει αυτών, κρίνονται δικαιολογημένες οι περικοπές ενώ αναφέρεται ότι το Μνημόνιο δεν είναι διεθνής σύμβαση και άρα δεν χρειάζοταν η ψήφιση της πλειοψηφίας. Ακόμα, αμφισβητείται κατηγορηματικά εκ μέρους τους, η ένσταση περί προοπτικής απειλής της εθνικής μας κυριαρχίας λόγω Μνημονίου...
Γνωρίζουμε βέβαια το άρθρο του Συντάγματος κατά το οποίο, "ουδείς στερείται της περιουσίας του παρά μόνο για κοινό όφελος..". Ισως βάσει αυτού, να κρίνονται αναγκαίες οι περικοπές και άρα, όχι αντισυνταγματικές, "αρκεί να υπάρξει πρόνοια ώστε οι αποδοχές να διατηρούνται σε βιώσιμα επίπεδα" όπως αναφέρουν οι εισηγήσεις... Εδώ ας μας επιτρέψουν να αμφισβητήσουμε την σημερινή βιωσιμότητα των αποδοχών, καθότι μεγάλη μερίδα Ελλήνων πολιτών βρίσκεται στα όρια της απελπισίας και πολλοί συνταξιούχοι, στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Σε μια εποχή που η ακρίβεια καλπάζει, ο πληθωρισμός ξέφυγε δύο μονάδες παραπάνω από τα προβλεπόμενα, ο ΦΠΑ θα δεχτεί και νέα αύξηση, είναι βέβαιο ότι η ήδη συμπιεσμένη λόγω περικοπών αγοραστική δύναμη του κόσμου, κυριολεκτικά.. καταβαραθρώνεται. Οσο για την βεβαιότητα κατά την οποία "το Μνημόνιο δεν συνιστά καμία απειλή για την εθνική μας κυριαρχία, ίσως κάποιοι ισχυριστούν ότι εφ΄όσον τα εθνικά ζητήματα δεν αναφέρονται πουθενά στους όρους, όλα τα περί εθνικής κινδυνολογίας είναι φημολογίες από Κασσάνδρες ή ακραίους εθνικιστικούς κύκλους που αντιβαίνουν την "πρόοδο" της χώρας...
Κάθε λογικός άνθρωπος όμως, έστω και αν δεν είναι συνταγματολόγος παρά απλώς και μόνο γνωρίζει να διαβάσει τα άρθρα του Συντάγματός μας, θα αναρωτιόταν το εξής. Ακόμα και αν σε γενικές γραμμές, κάποιοι όροι του Μνημονίου μπορούν να θεωρηθούν συμβατοί με το Σύνταγμα, αυτό δεν ισχύει για όλους. Μάλλον δεν ισχύει για τα κριτήρια εκείνα που προσδιορίζουν "τα βιώσιμα επίπεδα" απολαβών εργαζομένων και τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα, γιατί άλλο οι αριθμοί και άλλο η σκληρή πραγματικότητα. Κυρίως όμως δεν ισχύει όσον αφορά την απειλή εθνικής μας κυριαρχίας, τη στιγμή που έχει προσυπογραφεί ο όρος περί "μεταβίβασης δανειακών δικαιωμάτων του δανειστή σε άλλη χώρα"...Γι΄αυτό, ας προβληματιστούν λίγο περισσότερο οι συντάκτες των εισηγήσεων του ΣτΕ, γιατί ο ρόλος τους είναι πραγματικά κρίσιμος όχι μόνο για την κυβέρνηση, αλλά για την τύχη ολόκληρης της χώρας! 
 
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/blog-post_7289.html#more

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΟΝ «ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ» – ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΥΓΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Μεταδίδουμε τα εξής χαρμόσυνα νέα ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ως αποτέλεσμα των τελευταίων επίμονων και κοπιωδών προσπαθειών του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» υπέρ της Εθνικής Ελληνικής και υπέρ της Πλανητικής Ασφαλείας.


Αναδημοσίευση άρθρου της φυλλάδας «Μαγνησία» του Βόλου (Προσκείμενης φιλικά προς το «ΠΑΣΟΚ»:
http://www.magnesianews.gr/News/Greece/?EntityID=26982d11-898e-4808-b4a3-41cea5392758

Παράλληλος σχολιασμός του ιστολογίου και του Γιάννη Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. (Ομάδος Ελληνικής Αποκαταστάσεως) – σε παρενθέσεις.


Στη Λισαβόνα ο πρωθυπουργός για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Γράφει: magnesianews.gr
19/11/2010, 17:50

Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα (19 και 20 Νοεμβρίου) θα συμμετάσχει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έφτασε την Παρασκευή στην Πορτογαλία για τη Σύνοδο Κορυφής, κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να υιοθετηθεί το νέο στρατηγικό δόγμα και να συζητηθεί το θέμα της αντιπυραυλικής άμυνας.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, και ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Νωρίς το απόγευμα ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με τον Καναδό ομόλογό του Στήβεν Χάρπερ, με τον οποίο συζήτησαν θέματα διμερών σχέσεων, ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης στη Μιανμάρ Αούνγκ Σαν Σου Κίι.

(σχολιασμός ιστολογίου: Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι τώρα που μίλησε ο Μινέικο με την αντιπολίτευση της Βιρμανίας …

και τώρα στην ουσία … στο «βαρύ»: )

Ο κ. Παπανδρέου επρόκειτο να μιλήσει σε συγκέντρωση «Νέων Ατλαντιστών», ωστόσο τα αεροπλάνα, που τους μετέφεραν άργησαν να φθάσουν στη Λισαβόνα και η ομιλία Παπανδρέου είναι πιθανό να μη γίνει.

(σχολιασμός ιστολογίου στο παραπάνω: Όντως η ομιλία δεν έγινε. Διαβάστε την ανάλυση μετά το τέλος του άρθρου)

Η ατζέντα της Συνόδου

Το νέο στρατηγικό δόγμα και η αντιπυραυλική άμυνα βρίσκονται στην κορυφή της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που συγκαλείται την Παρασκευή και το Σάββατο στη Λισαβόνα.

Έπειτα από 11 χρόνια οι 28 ηγέτες των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ αναθεωρούν το στρατηγικό δόγμα της Συμμαχίας και ορίζουν το νέο της «όραμα» για την προσεχή δεκαετία.

Επίσης, στο πλαίσιο της Συνόδου θα συζητηθούν:

- Οι εταιρικές σχέσεις του ΝΑΤΟ με άλλους διεθνείς Οργανισμούς (ΕΕ, ΟΗΕ, ΟΑΣΕ) και οι σχέσεις με τους στρατηγικούς εταίρους Ρωσία, Κίνα, Ινδία και Ιαπωνία.

- Οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στις αμυντικές υποδομές του ΝΑΤΟ, ώστε να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις ασφαλείας, σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

- Το πρόγραμμα της αντιπυραυλικής άμυνας.

Στο πλαίσιο της Συνόδου θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων με το σύνολο των χωρών που συμμετέχουν στην αποστολή των Ηνωμένων Εθνών, σταθεροποίησης στο Αφγανιστάν (ISAF).

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου

* 14:30 μ.μ. Ομιλία σε NATO Young Atlanticist Summit (αναβλήθηκε)
* 15:30 μ.μ. Εκδήλωση με τη συμμετοχή του γγ του ΝΑΤΟ και τα μέλη των αντιπροσωπειών
* 16:30 μ.μ. Συνάντηση αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων
* 19:45 μ.μ. Δείπνο εργασίας αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

* 08:30 π.μ. Συνάντηση ISAF (International Security Assistance Force) με συμμετοχή Αφγανού Προέδρου και εκπροσώπους ΗΕ, ΕΕ, Παγκόσμιας Τράπεζας και Ιαπωνίας
* 11:30 π.μ. Εκδήλωση με τη συμμετοχή του γγ του ΝΑΤΟ και τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων
* 12:45 μ.μ. Συνάντηση αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων
* 14:00 μ.μ. Συνάντηση αρχηγών κρατών-κυβερνήσεων Συμβουλίου ΝΑΤΟ-Ρωσίας
* 15:30 μ.μ. Συνέντευξη Τύπου



Ο κ. Παπανδρέου επρόκειτο να μιλήσει σε συγκέντρωση «Νέων Ατλαντιστών», ωστόσο τα αεροπλάνα, που τους μετέφεραν άργησαν να φθάσουν στη Λισαβόνα και η ομιλία Παπανδρέου είναι πιθανό να μη γίνει.

* 14:30 μ.μ. Ομιλία σε NATO Young Atlanticist Summit (αναβλήθηκε)

Σχολιασμός ιστολογίου:
«Νέοι Ατλαντιστές»: Νεαρά φυντάνια 25 – 35 χρονών, μελλοντικοί ηγέτες, διπλωμάτες, σπουδαστές και αναλυτές γεωστρατηγικής του «ΝΑΤΟ» και του τύπου: «Ιδρυμάτων Ford & Rockefeller» κλπ, οι οποίοι και ουσιαστικά καθορίζουν τη νέα – μελλοντική γεωστρατηγική του «ΝΑΤΟ».

Αν ένα αεροπλάνο καθυστερούσε θα λέγαμε ότι υπήρχε πιθανότητα βλάβης, ή ότι κάποιος επιβάτης άργησε κλπ..

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ «ΝΕΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ» τους μελλοντικούς στρατηγιστες, αυτούς τους ειδικούς γεωστρατηγικής από τις χώρες τους, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, «ΗΠΑ», Ισπανία κλπ, προς τη Λισσαβόνα, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΟΙ «ΝΕΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ» ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ:

Σημαίνει ότι πήραν ομαδικό σήμα: «STOP» από τις κυβερνήσεις τους, που τους διέτασσε να μην φύγουν ακόμη διότι:
«Κάτι έγινε – Κάτι επείγον και απροσδόκητο προέκυψε».

Υποθέτουμε τώρα εμείς της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» ότι αυτό το επείγον που προέκυψε ήταν τα 2 τελευταία σχετικά κατεπείγοντα σήματα πλανητικής ασφαλείας της Ο.Ε.Α. και το μικρό κατεπείγον τηλεγράφημα, τα οποία σήματα πέρασαν τηλεφωνικώς προς στο ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» προς τις Πρεσβείες κρατών και προς το διεθνές ΙΝΤΕΡΝΕΤ το βράδυ της Πέμπτης 18.11.2010 προς ξημέρωμα Παρασκευής 19.11.2010.

Τα 2 σήματα αυτά έφυγαν αμέσως μέσω των ωτακουστών της τοπικής «ΚΥΠ/ΕΥΠ», προς το παγκόσμιο μπορδέλο του υπερατλαντικού «ΝΑΤΟ» - «USA» και έγινε κοινώς …της πουτάνας.

Το αποτέλεσμα ήταν – υποθέτουμε – να σταματήσουν κατεπειγόντως αυτά τα αεροπλάνα, διότι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γ. Καραγεωργίου… η σύνοδος έγινε «μουνί» εξαιτίας αυτών των σημάτων που σηκώθηκαν προ της συνόδου «στον αέρα», προς τις Πρεσβείες και προς το διεθνές Internet, διότι ήταν πολύ βαρύ αυτό το οποίο πληροφορήθηκαν μέσω της Ο.Ε.Α., ότι δηλαδή οι δικοί τους οι άνθρωποι κυρίως μέσα από την «NSA» , τα λεγόμενα «THINK TANK» (δεξαμενές σκέψεως), έκαναν διαρροή πληροφοριών εναντίον των άλλων εβραίων οι οποίοι είναι ακόμη προσκολλημένοι στο Κινεζικό σχέδιο. Αυτό κατέδειξε ότι υπάρχουν εκεί εβραιοσάξονες οι οποίοι μέσω της ευρείας δημοσιοποιήσεως προς τα κατάλληλα πρόσωπα και προς τα καίρια κέντρα αποφάσεων, σκοπεύουν να κάνουν τελείως «ρόμπα» ολόκληρο τον προηγουμένως απόρρητο σχεδιασμό της Κίνας για την διεξαγωγή του 3ου παγκοσμίου πολέμου και για τη γενοκτονία 5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, καθώς πλέον έπεσαν οι μάσκες.

Το γεγονός δε ότι παράλληλα μέσα σε αυτά τα 2 σήματα που διαδόθηκαν υπήρχε και η είδηση ότι όταν πήγε ο μικρός Χίτλερ Νταβούτογλου στην Κινα, συμφώνησε και για παροχή πυρηνικής τεχνολογίας της Κίνας και του Πακιστάν προς το Ιραν και προς την Τουρκία, εναντίον «ΗΠΑ» - Ευρώπης – και Ρωσίας, αυτό ήταν το γεγονός «χαριστικής βολής» το οποίο ξεχείλισε το ποτήρι και έγινε στην κυριολεξία της πουτάνας λίγο πριν τη Σύνοδο, σταμάτησαν τα αεροπλάνα, και περίμεναν μέσα τα πιόνια οι διπλωμάτες τις τελευταίες οδηγίες που θα έπαιρναν από τις κυβερνήσεις τους, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΤΟΙΜΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.

Το γεγονός ότι καθυστέρησε και το επίσημο συλλογικό ανακοινωθέν από τους συνέδρους του «ΝΑΤΟ» στη Λισσαβόνα, λέει πάρα πολλά.

Εντωμεταξύ, η Τουρκία, μέσω του προέδρου Γκιούλ, πάνω σε όλη αυτή την τεκταινόμενη σαρωτική αλλαγή παγκόσμιου γεωστρατηγικού χάρτη, αλληθώρισε τελείως και εκπέμπει κουτοπόνηρες «χαρούλες», ενώ στην πραγματικότητα είναι τελείως τρομοκρατημένη από την στενή πλέον στρατηγική συνεργασία ΝΑΤΟ – Ρωσίας και από την προοπτική επισήμου εισόδου της Ρωσίας στο «νέο ΝΑΤΟ» υπό τελείως νέο και αναθεωρημένο αμυντικό δόγμα πρωτοφανούς κοσμοϊστορικής αλλαγής του παγκόσμιου γεωστρατηγικού χάρτου.
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=68346

Από την ιστοσελίδα «Φωνή της Ρωσίας» (greek.ruvr.ru) και από την (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/blog-post_2847.html) είχαμε εγκαίρως πληροφορηθεί, ότι οι Ρώσοι πριν την Σύνοδο Κορυφής του «ΝΑΤΟ» στη Λισσαβόνα, ήταν αποφασισμένοι ότι θα έλεγαν ένα ΟΧΙ – «ΝΙΕΤ» σε όλη αυτή την ιστορία, και ότι θεωρούσαν ότι το «ΝΑΤΟ» προόριζε γι’ αυτούς μια θέση αντίστοιχη με του «παιδιού που πάει στο περίπτερο να αγοράσει τσιγάρα για το αφεντικό ΝΑΤΟ», και το οποίο «παιδί» δεν θα είχε δικαίωμα στη διαδικασία «λήψεως αποφάσεων» στα κεντρικά του «ΝΑΤΟ» στις Βρυξέλες, ούτε θα είχε το δικαίωμα να διαχειρίζεται βάσεις στρατιωτικές των πυραύλων της «Αντιπυραυλικής Ασπίδος».

Υποθέτουμε ότι το μικρό τηλεγράφημα που στείλαμε στους Ρώσους την τελευταία στιγμή, και με το οποίο τους συμβουλεύαμε να ζητήσουν τη συμμετοχή με στρατηγούς δικούς τους στις Βρυξέλλες στην έδρα του «ΝΑΤΟ» με συνεχή παρουσία Ρώσων στρατηγών εκεί, αλλά και Ρώσων τεχνικών κατωτέρων αξιωματικών σε όλες τις βάσεις του «ΝΑΤΟ», αυτό μάλλον το θεώρησαν σαν ένα πιθανό ποντάρισμα το οποίο και το έριξε ο Μεντβέντεφ στην Σύνοδο, διότι δεν δέχτηκε χωριστή «Αντιπυραυλική Ασπίδα» διοικούμενη από τη Ρωσία, και χωριστή «Δεύτερη Αντιπυραυλική Ασπίδα» διοικούμενη από το «ΝΑΤΟ» όπως πρότειναν αρχικώς οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ. Έτσι ο Μεντβέντεφ κατέληξε να ζητήσει «ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» με ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΩΣΙΑΣ – ΝΑΤΟ.

Δίνει την εντύπωση ο Μεντβέντεφ ότι διάβαζε εκείνη τη στιγμή κατά λέξη το μικρό τηλεγράφημα της Ο.Ε.Α.:
TOP-URGENT G.H.REES TELEGRAM TO THE RUSSIAN GOVERNMENT - JUSTIFIED CONCERNS FOR THE POTENTIAL DECORATIVE ROLE IN THE «ANTIBALLISTIC SHIELD» OF «NATO»
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/11/top-urgent-ghrees-telegram-to-russian.html
Το οποίο τηλεγράφημα έστειλε εγκαίρως 4-5 μέρες πριν από τη Σύνοδο, η Ο.Ε.Α. απευθείας στην Αγγλική Γλώσσα μέσω του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» προς την Ρωσική Κυβέρνηση.

Ήτοι το τηλεγράφημα συμβούλευε να απαιτήσει η Ρωσία να συμμετέχει στη συν-διοίκηση της «Αντιπυραυλικής Ασπίδος» με τη συνεχή παρουσία Ρώσων στρατηγών στις Βρυξέλλες ως έδρα του «ΝΑΤΟ», και να συμμετέχουν οι Ρώσοι τεχνικοί κατώτεροι αξιωματικοί με τη μέθοδο των «ΤΡΙΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ» σε όλες τις στρατιωτικές βάσεις της «Αντιπυραυλικής Ασπίδος» εντός και εκτός Ρωσίας.

Αυτό το πράγμα μάλλον δεν το περίμεναν οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι μέτοχοι του «ΝΑΤΟ», και αυτό ήταν ακόμη μια αιτία που «τινάχτηκε στον αέρα» αυτή η Σύνοδος ενόψει επομένης Συνόδου στην οποία αυτά τα πράγματα πλέον θα μπούνε με συγκεκριμένες προτάσεις των Ρώσων αναλυτών Γεωστρατηγικής και οπού θα είναι πλέον προετοιμασμένοι οι Στρατηγιστές αυτοί οι «Νέοι Ατλαντιστές» της Αμερικής και των Ευρωπαϊκών κρατών, για να υπογράψουν τέτοια χαρτιά, διότι προφανώς τα χαρτιά αυτά έρχονται έτοιμα και τυποποιημένα από τις χώρες προελεύσεως και δεν φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή επί τόπου, διότι εκεί σε τέτοιες Συνόδους πίνουν μόνο καφέ και σφίγγουν τα χέρια για το θεαθήναι του αποβλακωμένου παγκόσμιου κοινού των μαζανθρώπων.

Το γεγονός ότι ο Ράσμουνσεν ο γενικός γραμματέας του «ΝΑΤΟ», μίλησε με τους «Νεους Ατλαντιστές», (http://times.am/2010/11/20/nato-strategic-concept-is-released/ ) δηλαδή με τα «παιδιά» τους «ντοκτοράτους» του Harvard και του Cambridge και του «ιδρύματος Rockefeller» κλπ, κλπ, ήτοι τα νέα φυντάνια των αναλυτών γεωστρατηγικής, και μίλησε σε αυτούς για την ανάγκη της Συνεργασίας του «ΝΑΤΟ» με τη Ρωσία, και τη δέσμευση από πλευράς «ΝΑΤΟ» της ενισχύσεως της συνεργασίας με τη Ρωσία, αυτό σημαίνει ότι η Σύνοδος ήταν εντελώς «Κενού Περιεχομένου» διότι αυτό το πράγμα είχε ήδη ειπωθεί, ήταν κοινοτοπία και δεν αποτέλεσε τίποτε το καινούργιο στη σύνοδο. Αυτό με τη σειρά του αποδεικνύει ότι άλλα πράγματα περίμεναν οι Αμερικανοί να υπογραφούν στη Σύνοδο, ενώ ο Μεντβέντεφ - ίσως ενισχυμένος από τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ»- , έφερε τα πάνω κάτω, και το πράγμα αναβλήθηκε οριστικά με αποτέλεσμα η Σύνοδος του «ΝΑΤΟ» να γίνει … «μουνί» κατά το λεχθέν του Καραγεωργίου, δηλαδή στο μόνο στο οποίο συμφωνήσαν από τα βαριά θέματα, ήταν ότι είχε ήδη συμφωνηθεί πριν γίνει η Σύνοδος: Δηλαδή να συνεργαστεί η Ρωσία με το «ΝΑΤΟ», τίποτε νεότερο(!!), δηλαδή η Σύνοδος κατέληξε να είναι ένα διάλλειμα για …καφέ, διότι για άλλα πήγαιναν και αλλού κατέληξαν, και αυτό οφείλεται μάλλον και κατά πάσα πιθανότητα και στα αφυπνιστικά κείμενα της Ο.Ε.Α. , διότι πήραν και το κείμενο το οποίο κατέγραψαν εδώ οι ωτακουστές της τοπικής «ΚΥΠ/ΕΥΠ» την βραδιά Πέμπτης προς Παρασκευής 19/11, και το οποίο πέρασε αστραπιαία και προς την έδρα του «ΝΑΤΟ» και προς το υπερατλαντικό συνδικάτο «USA – NATO» με αποτέλεσμα οι «Νέοι Ατλαντιστές» να μείνουν σύξυλοι με τα παλιά χαρτιά στα χέρια τα οποία τώρα πρέπει να αλλάξουν εξολοκλήρου, διότι έχουν αλλάξει εντελώς οι παράμετροι και με την είδηση που πήραν από την Ο.Ε.Α. περί των διαρροών των εβραιοσαξόνων καθηγητών της «NSA» εναντίον του Κινεζικού σχεδιασμού, και με το γεγονός της άρνησης του Μεντβέντεφ για 2 χωριστές «Αντιπυραυλικές Ασπίδες» εντός και εκτός Ρωσίας, με αποτέλεσμα οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ ήδη να παραμιλάνε για KOINO Ρωσο-Aτλαντικό σύστημα εκτιμήσεων απειλών και επιλογής στόχων. (a joint ballistic missile threat assessment) μετατοπίζοντας τις λεπτομέρειες αυτού του συστήματος για την επόμενη σύνοδο μεταξύ των υπουργών άμυνας τον Ιούνιο του 2011.

http://www.nato.int/cps/en/natolive/news_68876.htm

Το τελευταίο ανακοινωθέν το οποίο εντοπίζει το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» στο διαδίκτυο, δηλαδή ότι ενώ στην αρχή το «ΝΑΤΟ» είχε προτείνει στη Ρωσία 2 χωριστές «Αντιπυραυλικές Ασπίδες», μια με Ρώσικη Διοίκηση και μια με ΝΑΤΟική διοίκηση εκτός Ρωσίας, τώρα το «ΝΑΤΟ» ανακοίνωσε ότι δέχεται το απαίτημα Μεντβέντεφ δια την κοινή Συν-Διοίκηση της «Αντιπυραυλικής Ασπίδος» του «ΝΑΤΟ», ήτοι δέχεται την παρουσία Ρώσων στρατηγών στις Βρυξέλλες και δέχεται την παρουσία κατωτέρων Ρώσων αξιωματικών τεχνικών σε όλες τις βάσεις των πυραύλων της «Αντιπυραυλικής Ασπίδος» εντός και εκτός Ρωσίας.
Αυτό σημαίνει ότι το Τηλεγράφημα της Ο.Ε.Α. προς τη Ρωσική Κυβέρνηση ελήφθη σοβαρά υπόψιν από τα μέλη της Ρωσικής Κυβερνήσεως τα οποία μέλη άριστα πράττοντας απαίτησαν και έλαβαν δικαίως αυτό το οποίο έπρεπε να έχουν, δηλαδή συν-διοίκηση στο «ΝΑΤΟ», στις αποφάσεις του «ΝΑΤΟ», και στις βάσεις αντιβαλλιστικών πυραύλων ως βάσεις εκτελέσεως των διαταγών του αρχηγείου του «ΝΑΤΟ» στις Βρυξέλλες._


Υ.Γ.
Ο όρος «ΑΡΑΧΝΗ» στον τίτλο του παρόντος άρθρου, δεν έχει επιλεγεί από την Ο.Ε.Α. ως αυτοχαρακτηρισμός, αλλά είναι χαρακτηρισμός των Ελληνοεβραίων του «ΠΑΣΟΚ» (και του ταλαίπωρου εβραιο-πασοκο-κυπατζή «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ») εναντίον της Ο.Ε.Α., διότι από το 1980 οι ελληνοεβραίοι του «ΠΑΣΟΚ» διαπράττοντας εγκλήματα κατά των μελών της Ο.Ε.Α. και κατά των συγγενών πρώτου βαθμού των μελών της Ο.Ε.Α., και μέχρι σήμερα μέσω αποστολής πρακτόρων δήθεν ελληνοκεντρικών οργανώσεων αποπηράθηκαν να διαβρώσουν και να εξοντώσουν την Ο.Ε.Α. ανεπιτυχώς. Ο «ιστός της αράχνης Ο.Ε.Α.» δεν έχει στηθεί από την Ο.Ε.Α. σε παγκόσμια κλίμακα με εγκληματική πρόθεση, αλλά αντιθέτως έχει στηθεί με την πρόθεση να διαλύσει τον σατανικό ιστό αράχνης της Κίνας και όσων εβραίων οπαδών του Σιωνισμού ακολουθούν το Κινεζικό σχέδιο της «Βασιλείας του Ιεχωβά» δια την γενοκτονία 5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων λευκής – μαύρης – λευκοκίτρινης και μαυροκίτρινης μογγολικής φυλής πάνω στον πλανήτη, από τους καθαρώς κίτρινους Επίγειους Δρακονιανούς Κίνας και Κορέας._


ΣΧΕΤΙΚΑ:

«COSMIC – ETNA» TOP – URGENT G.H.REES WORLD - WAR ALARM MESSAGE BEFORE THE SESSION – MEETING OF “NATO” AT 20 NOVEMBER 2010 IN LISBOA OF PORTUGAL
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/cosmic-etna-top-urgent-world-war-alarm.html

ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ: ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ «NATO - ΡΩΣΙΑΣ»: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.», ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/nato.html

TOP-URGENT G.H.REES TELEGRAM TO THE RUSSIAN GOVERNMENT - JUSTIFIED CONCERNS FOR THE POTENTIAL DECORATIVE ROLE IN THE «ANTIBALLISTIC SHIELD» OF «NATO»
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/11/top-urgent-ghrees-telegram-to-russian.html

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010


«COSMIC – ETNA» TOP – URGENT G.H.REES WORLD - WAR ALARM MESSAGE BEFORE THE SESSION – MEETING OF “NATO” AT 20 NOVEMBER 2010 IN LISBOA OF PORTUGAL

COSMIC – ETNA ALARM SIGNAL


NUCLEAR WEAPONS FROM CHINA AND FROM PAKISTAN TO TURKEY AND TO IRAN OF THE AXIS “TU.S.I.PA.C.” (TURKEY – SYRIA – IRAN – PAKISTAN – CHINA) AND TO THE COUNTRIES OF THE AXIS “B.A.S.T.R.” (BULGARIA – ALBANIA – SKOPJE – TURKEY – ROMANIA) AGAINST RUSSIA, AGAINST "USA", AND AGAINST THE COUNTRIES OF EUROPE


TOP – URGENT WORLD - WAR ALARM MESSAGE


THIS MESSAGE MUST BE TOP – URGENTLY ANALYZED BY THE GOVERNMENTS OF THE COUNTRIES – MEMBERS OF “NATO” AND OF RUSSIA, BEFORE THE SESSION – MEETING OF “NATO” AT 20 NOVEMBER 2010 IN LISBOA OF PORTUGAL


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΘΗΝΑΙ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΓΕΕΘΑ» (ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΓΕΕΘΑ» ΚΙΝΑΣ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΙΡΑΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ.


ΑΘΗΝΑΙ 17.11.2010


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΓΕΕΘΑ» ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ


ΘΕΜΑ: ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ:

ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΥΠΟΥΡΓΟΙ – ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ «ΓΕΕΘΑ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»,

ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΜΕΣΩ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ), «Θ.Ι.Μ.» (ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ), «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ), ΚΑΙ «Κ.Κ.» (ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΒΑΣΕΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ – ΝΑΥΤΙΚΟΥ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.».

ΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, Η «HONG» ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΟΛΟΥ 112,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΚΑΙ «ΗΠΑ» (ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ).
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΟΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΤΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΜΗΜΑ 12,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΑΡΜΕΝΙΑΣ – ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΕΙ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ 37,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΥΠΟΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 12,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΤΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΑΠΟ 3 ΜΕΤΩΠΑ:

1ΟΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ 5 ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ,

2ΟΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΚΑΙ

3ΟΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ: ΜΠΟΡΣΙΑ – ΣΡΕΤΕΝΣΚ – ΜΠΟΓΚΟΤΣΑ – ΣΚΟΒΟΡΟΝΤΙΝΟ – ΣΙΜΑΝΟΦΣΚΙ – ΧΑΜΠΑΡΟΦΣΚ – ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΘΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ – ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ – ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ «ΗΠΑ» - ΚΑΝΑΔΑ – ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΟΚΙΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΟΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ.


ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΘΡΟΙΖΟΥΝ 300.000.000 ΑΝΔΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΟΧΑΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Χ 200 ΑΝΔΡΕΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΛΟΧΟΥ = 300.000.000 ΑΝΔΡΕΣ) ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.


ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΑΙΣΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΑΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΩΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.


ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΩΣ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΘΕΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.


ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»:

1: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΠΗΡΑΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ: Η ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ», ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 8 ΕΩΣ 12, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 ΠΕΡΙ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»), ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΙΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΑΡΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ, ΕΙΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ – ΚΟΥΡΔΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ – ΓΑΛΛΩΝ ΦΡΥΓΩΝ – ΙΤΑΛΩΝ ΤΡΩΩΝ – ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΗΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΟΡΔΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΟΛΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΝΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Ή ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ Ή ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΑΦΓΑΝΙΚΑ Ή ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΙΝΔΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ, Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ «C.I.S.», Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», Ή ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΟΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΓΑΛΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ), ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΑΡΤΗ.

2: ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ» ΗΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ – ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ» ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ «ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ» ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ «ΛΕΥΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΥΛΗ», ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.

(Σημείωση ιστολογίου: Όσον αφορά για την εβραική-μογγολική και Σιιτική (κρυπτο)εβραική προβοκατόρικη υποδομή του Αχμαντινετζάντ ή Σαμπουργιάν στο θέμα ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΣ ΙΡΑΝ - ΙΣΡΑΗΛ το ιστολόγιο την ανέλυσε επαρκώς στην ακόλουθη ανάρτηση:Πέσαν οι μάσκες: Συμπαιγνία Μογγόλων Εβραίων-Ισραήλ-ΗΠΑ με (Κρυπτο)Εβραίο Σιίτη Αχμαντινετζάντ(Sabourjian) - Ιραν για την έναρξη του Αρμαγεδδώνος
και Η πόρνη συμπαιγνιακή ιστορία επαναλαμβάνεται...εάν βλακωδώς τους το επιτρέψουμε )

3: ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ» ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

4: ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΣΥΡΙΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ή ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ Ή ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ, Ή ΑΝ Η ΣΥΡΙΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΟΤΕ Η ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

5: ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ», ΗΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΧΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ Ή ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Ή ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

6: ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

7: ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «IAI».




ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΔΝΤ» (ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ), ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΛΗΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

«ΕΛΛΗΝΕΣ, Ή ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ 33%, Ή ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΝΤΟΣ 21 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ 66%, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ.»

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Η ΤΡΙΤΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΤΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΛΗΜΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΑΠΟ ΤΟ «ΔΝΤ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΘΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΕΝΟ – ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, ΗΤΟΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ «ΗΠΑ»:

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ. - 666», ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ – ΜΑΙΜΟΥ 666» ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ «ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.


ΕΞΗΓΟΥΜΕ:

Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 90.000 ΑΝΔΡΕΣ.

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΝΔΡΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΠΟΥΣΤΑΝΔΡΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ», ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ» (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΣ ΓΡΑΦΩΝ), ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΑΡΙΘΜΕΙ ΜΟΝΟ 45.000 ΑΝΔΡΕΣ, ΗΤΟΙ 9 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΗΔΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 33% ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΩΡΑ Η «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» ΚΑΙ ΤΟ «ΔΝΤ», ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΘΑ ΑΡΙΘΜΕΙ ΜΟΝΟ 30.000, ΗΤΟΙ 6 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΥΝΟΛΟΥ 1.000.000 ΑΝΔΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

ΕΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 66%, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ 15.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ.

ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ «ΗΠΑ», ΕΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΕΣΩ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ:

«ΕΛΛΗΝΕΣ Η’ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.»(ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΤΑ 33%, Η’ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΤΑ 66% ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.»

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΛΗΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ «ΗΠΑ».

ΕΞΗΓΟΥΜΕ:

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ 450.000 ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ «UCK» ΚΑΙ ΤΟΥ «UCC» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 600.000 ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ 33%, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ 1.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ, ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»:

«1. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ – ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΩΣ ΤΡΕΙΣ ΖΩΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

2. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ, ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

3. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

4. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΟΠΛΟΥ Η’ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑΡΑΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

5. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΞΕΝΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΝΤ» (ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1951 ΕΩΣ ΤΟ 1954 ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΕΩΣ ΤΟ 1973 ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.
(ΙΔΕ LINK:
Ο 2 ΦΟΡΕΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ «ΔΝΤ»:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/2.html )

6. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΜΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΗΤΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

7. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ 90.000 ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

8. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ: ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ – ΝΑΥΤΙΚΟ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ – ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

9. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΟΤΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Η’ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η’ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ Η’ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ, ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.»




ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ 9 ΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗΝ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ - ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.




ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Π/Σ «Ο.Ε.Α.»

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:

ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ… ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ 2 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ 13ΩΝ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ.

ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η Δ.Ο.Υ. – ΕΦΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΔΙΑ ΨΕΥΔΗ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ – ΝΟΜΙΚΗ – ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΑΡΧΙΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΜΠΟΡΙΣΩΦ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ) ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΑΡΧΙΓΚΑΓΚΣΤΕΡ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΥΠΑΤΟ ΟΠΙΣΘΕΝ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΗΤΟΙ ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΘΕΤΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΣΕΪΧΑΝ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.
ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΑΡΧΙΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΜΠΟΡΙΣΩΦ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΠΑΡΟΧΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ» ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΨΕΥΔΟΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΕΡΒΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΛΠ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Η ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΞΟΝΑΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΡΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΜΙΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΙΑ ΑΤΙΜΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. ΕΘΝΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΦΙΛΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΩΣ ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΕΥΕΡΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΑΝ.

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ: ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ «NATO - ΡΩΣΙΑΣ»: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.», ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/nato.html

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010


ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ: ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ «NATO - ΡΩΣΙΑΣ»: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.», ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

LISBOA: TOP - MEETING BETWEEN "NATO - RUSSIA"
TOP - URGENT SIGNAL OF RUSSIAN AND PLANETARY SECURITY


FROM PARAMILITARY CORPS “G.H.REES”, MAGNESIA DEPARTMENT, THROUGH THE WEB-BLOG “HELLEN AND CHAOS”, http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ & http://hellenandchaos.blogspot.com/

TO THE MEMBERS OF THE RUSSIAN GOVERNMENT, TO THE LEADERSHIP OF THE RUSSIAN ARMED FORCES, AND TO THE COMMAND OF THE RUSSIAN “FSB” THROUGH THE RUSSIAN EMBASSIES IN ATHENS AND BERLIN.


CARBON COPY:

1) TO THE AMERICAN GOVERNMENT.

2) TO THE AMERICAN PENTAGON.

3) TO THE EUROPEAN GOVERNMENT – BRUSSELS COMMITTEE.

4) TO THE HEADQUARTERS OF “NATO” IN BRUSSELS, THROUGH THE EMBASSIES OF BELGIUM – LOW COUNTRIES


VOLOS 15 NOVEMBER 2010


SUBJECT: PROPOSALS OF THE GEOSTRATEGY ANALYSIS DEPARTMENT OF G.H.REES GREECE TOWARDS THE RUSSIAN GOVERNMENT FOR THE ACCELERATION OF THE CO-ADMINISTRATION PROCEDURES OF “NATO” BY AMERICANS – EUROPEANS – RUSSIANS POLITICIANS AND MILITARY OFFICERS FOR THE CONVERSION OF TODAY’S CRIMINAL “NATO” TO “RATIO” (RUSSIAN – ATLANTIC TREATY INTERNATIONAL ORGANIZATION) OR “EU.R.ASI.AF.AM.” (EUROPE – RUSSIA – ASIA – AFRICA – AMERICA).


FOLLOWING THE MAIN SIGNAL TEXT IN THE HELLENIC LANGUAGE.
URGENTLY TRANSLATE TO YOUR CORRESPONDING LANGUAGE OF YOUR COUNTRY.
Use the automatic Google Translator: http://translate.google.com/ to quickly translate to your corresponding mother language AND to the Russian Language.




ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.», ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΙΔΕ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ & http://hellenandchaos.blogspot.com/

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ «FSB» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:

1) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

2) ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ.

3) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

4) ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ «NATO» ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ – ΚΑΤΩ ΧΩΡΩΝ.


ΒΟΛΟΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010


ΘΕΜΑ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «NATO» ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ - ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ – ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΕ «RATIO» (RUSSIAN – ATLANTIC TREATY INTERNATIONAL ORGANIZATION) Η’ «EU.R.ASI.AF.AM.» (EUROPE – RUSSIA – ASIA – AFRICA – AMERICA).


ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ:

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ:

1) ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

2) ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

3) ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ «FSB»,

ΤΕΛΟΥΜΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/blog-post_2847.html , ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
«Η ΚΙΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ (ΙΝΔΙΑ), ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ (ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ). ΕΝΑ ΝΑΤΟΙΚΟ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ (ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ) ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ».

ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΩΝ «Η.Π.Α.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2011, ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η’ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΟ 2012.

ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ:

1ΟΝ: ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΚΙΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, Η ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΥΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΝΑΡΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΙΝΑ ΔΥΟ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΣΕ ΔΥΟ ΝΕΑ «PEARL HARBOR» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «PEARL HARBOR» ΘΑ ΩΧΡΙΑ.

2ΟΝ: ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΟ (ΙΝΔΙΑ – ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ), ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ (ΙΑΠΩΝΙΑ – Η.Π.Α.), ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ (ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΨΕΥΔΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ, ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΩΜΕΝΗ «ΔΥΤΙΚΑ», ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο ΚΑΙΝΟΦΑΝΗΣ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΟΜΟΙΩΣ ΔΥΤΙΚΩΣ ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «C.I.S.», ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ», ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΚΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΩΣ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

ΟΜΩΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «C.I.S.» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «C.I.S.» ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΟΨΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΩΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΙΔΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ), ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΝΑΡΚΩΣΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.», Η ΚΟΜΠΡΑ ΚΙΝΑ ΕΚΡΙΝΕ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «C.I.S.» ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «C.I.S.».


ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ (;) ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΟΠΩΣ Η ΚΙΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ «LASERS» (ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝ ... ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ – ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ), ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ (ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ), ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΔΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ – ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ Η ΚΙΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ «PEARL HARBOR», ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ ΣΥΡΙΑΣ – ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ – ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ – ΚΟΥΒΕΙΤ – ΜΠΑΧΡΕΪΝ – ΚΑΤΑΡ – ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΟΜΑΝ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ – ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΑΡΜΕΝΙΑΣ – ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ – ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΩΣ ΤΡΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.», ΜΕΣΩ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ ΩΣ ΠΕΝΤΕ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.», ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΠΟΡΖΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ» ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΟΡΟΥΣ:

1) Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΗΤΟΙ ΜΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ: ΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ – ΕΝΟΣ ΡΩΣΟΥ – ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ.

2) ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΗΤΟΙ ΜΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΔΡΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ – ΡΩΣΩΝ – ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ «ΤΡΙΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.

3) ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΔΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.

4) ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ», ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΤΥΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

5) ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 3, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (ΙΔΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ «Η.Π.Α.» ΚΑΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.

6) ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ Η’ ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «Η.Π.Α.» ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΪΤΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ – ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΙΔΕ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ – STARTER ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

7) ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΩΣ ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΩΝ – ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

8) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΩΣ ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΩΝ – ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

9) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ (ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ) ΒΑΡΟΥΧ Η’ ΜΠΑΡΟΖΟ Η’ ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «Η.Π.Α.» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΪΤΕΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ – ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ «Η.Π.Α.», ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ.

10) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ Η ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΡΩΣΟ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΩΝ: ΙΡΑΚ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ.

11) ΤΟ ΝΕΟ «ΝΑΤΟ», ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ, ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΝ, ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΤΗΣ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ, ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΦΡΩΝ – ΟΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΣΑΛΩΝ, ΣΕ ΒΑΘΟΣ 150 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

12) ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ – ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ – ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΟΤΙ ΠΑΥΕΙ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΑΣΜΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

13) ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΣΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΨΕΙ ΔΙΜΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ – ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΟΜΟΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ, ΗΤΟΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΟΙ «Η.Π.Α.» – Η ΡΩΣΙΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΝΑΤΟ» («RATIO» Η’ «EU.R.ASI.AF.AM.») ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΙΤΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΝΑΤΟ» ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΥΤΕ «ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΥΪΓΚΟΥΡ», ΟΥΤΕ «ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ», ΟΥΤΕ «ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ», ΟΥΤΕ «ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ», ΟΥΤΕ «ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ», ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΑΘΡΗ Η’ ΑΛΗΘΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666» ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΔΙΕΘΝΩΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΩΣ ΦΟΡΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ «FSB», ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ 13 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ «ΝΑΤΟ», ΜΕ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΣ, ΤΟΤΕ ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΡΙΘΜΟ ΦΕΡΕΤΡΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ 13 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΩΣ ΛΑΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «TEA PARTY» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ «Η.Π.Α.» ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ «TEA PARTY», ΑΛΛΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ «Η.Π.Α.» ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ».

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ «NSA», ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΡΑΒΒΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗΣ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΕΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ»,
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ «NSA», ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΠΑΜΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

ΗΔΗ ΜΕΣΩ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ «CIA» ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΥΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – INTERNET ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «INFOGNOMONPOLITICS» ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΝΑΤΟ: «ΝΙΕΤ» ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ» ( NATO: «NIET» OF MEDVEDEV TO THE «SHIELD»: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/blog-post_2847.html ), ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ «FSB» ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΜΕΣΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 140.000.000 ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ 100.000.000 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ».

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΕ Η ΖΩΗ ΣΑΣ, Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΨΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΑΞΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΑΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Π/Σ «Ο.Ε.Α.»

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ «FSB», ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ» ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΑΝ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΟΤΙ Η «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ», ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΩΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ», ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ), ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.».
ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2012.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΩΣ ΠΡΟΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ, ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΗΤΟΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΥ ΗΘΙΚΟΥ ΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΗΤΟΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ «FSB» ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ», ΔΗΛΑΔΗ:
ΕΑΝ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ» ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ» ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ «MIR» ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «REGATTA ΙΣΤΙΟΦΟΡΩΝ 2010», Ο ΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ «MIR» ΜΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ «MIR» ΑΠΕΠΛΕΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ.
Ο ΓΡΑΦΩΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΣΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ «MIR». ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ «MIR» ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΟΥ «MIR» ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ «MIR» ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟ «MIR» ΑΠΕΠΛΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ «MIR», ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 20 ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ «MIR» ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «REGATTA 2010».

ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ «MIR» ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ «REGATTA», ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «MIR» ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:
Ο ΓΡΑΦΩΝ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ «MIR» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΕΠΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΟΥ Ή ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ «MIR» ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ «YAMAL» ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ «SPENTNAZ» ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ «YAMAL» ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 32ΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ «SPENTNAZ» ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ «YAMAL» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΕΤΗ 1800 ΚΑΙ ΜΕΤΑ._

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._


RELEVANT LINK:

TOP-URGENT G.H.REES TELEGRAM TO THE RUSSIAN GOVERNMENT - JUSTIFIED CONCERNS FOR THE POTENTIAL DECORATIVE ROLE IN THE «ANTIBALLISTIC SHIELD» OF «NATO»
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/11/top-urgent-ghrees-telegram-to-russian.html

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010


Το χάος του «Πολυτεχνείου» τον Νοέμβριο του 1973, προεκάλεσαν εντός Αθηνών αλλά ΜΑΚΡΑΝ του Πολυτεχνείου δυο ΛΟΧΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.....

.....με Ελληνικές Στολές, προσγειωθέντες στην Αμερικανική Βάση «Ελληνικού» με Αμερικανικά Μεταγωγικά Αεροσκαφη.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Προτού αναγνώσετε τις παρακάτω αλήθειες για το Πολυτεχνειο παραθέτουμε το κάτωθι απόσπασμα της Ο.Ε.Α. για ευνόητους λόγους
:

«ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙ "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-73" ΤΗΣ 16-10-08, Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ- ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ "ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ", ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ (ΝΕΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ "ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ".»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ 1964 – 1967

1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι από 1965 – 67, σε συνεργασία με τον Εβραιότουρκο Καρα-αμαν-αλή, με λοιπά άπαντα στελέχη της «ΕΡΕ», με Κ.Μητσοτάκη και Α.Παπανδρέου «Εν. Κέντρου» και με την ηγεσία του ΚΚΕ-ΕΔΑ ευρισκόμενη στην Ιταλία (πραγματική ηγεσία ΚΚΕ, εκτός Ελλάδος), εκτελώντας διαταγές της NSA-ΗΠΑ, οργάνωσε συνωμοτική ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος για το 1967 και ίδρυση δικτατορίας, με πρωθυπουργό τον Εβραιοβαυαρό Ταξίαρχο Ανδρέα Έσερμαν, υποδιοικητή της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Κομοτηνής, και με υπουργούς, μεμυημένους στην συνομωσία Έλληνες τέκτονες Στρατηγούς, με σκοπό την ανάληψη από την Ελλάδα της τυπικής ηγεσίας γενικής επιθέσεως «Παγχριστιανικού Μετώπου» της Δύσεως εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας, με αφορμή τον εκατέρωθεν στημένο Α’ Αραβοϊσραηλινό πόλεμο των «7 ημερών» του 1967, ώστε σύμφωνα με τα σιωνιστικά σχέδια, η «Ευρώπη» με πρώτο το Ισραήλ των ελληνογενών Ασκεναζυ 95% (Ασκάνιων Προύσας Μ.Ασίας) και δεύτερη την Ελλάδα, να γενοκτονηθεί από αντεπίθεση Ισλάμ-Ρωσίας στον Σιωνιστικό «Αρμαγεδδώνα» του 1975, «προφητευόμενο» (διάβαζε: προγραμματισμένο) στα έντυπα των «Μαρτύρων του Ιεχωβά», σιωνιστικής ιδρύσεως και κατευθύνσεως._


2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τον Δεκέμβριο 1967, μετά την αυτοσχέδια (και ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ) υποκλοπή της Εξουσίας από τους Ελληνόφρωνες Χριστιανούς Ορθόδοξους Συνταγματάρχες τον Απρίλιο του ’67, ο Κωνσταντίνος Β’, με διαταγές NSA-ΗΠΑ, επεχείρησε να ανατρέψει την νόμιμη πλέον κυβέρνηση Παπαδόπουλου, διατάσσοντας την στάση του Γ’Σώματος Στρατού Θεσσαλονίκης υπό τον φιλοβασιλικό αντιστράτηγο Περίδη, και της 20ης τεθ.μεραρχίας Κομοτηνής υπό τον Υποστράτηγο πλέον και διοικητή της Α.Εσερμαν, με σκοπό να διορίσει κυβέρνηση «Χούντας» Αμερικανο-εβραιο-φρονων μασώνων στρατηγών, με πρωθυπουργό τον Α.Έσερμαν, όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο «Αρμαγεδδών 1975» της “NSA” (Προϊστάμενη της CIA) και των επιτελείων «Μαρτύρων Ιεχωβά» στις ΗΠΑ. Η στάση κατεστάλη εν τη γενέσει της από τους επιτελείς του Περίδη οι οποίοι τον αφόπλισαν και τον έθεσαν υπό περιορισμό. Ελλείψει κεντρικού συντονισμού και υποστηρίξεως του Γ’Σώματος Στρατού, ο Έσερμαν εματαίωσε κάθοδο της 20ης Τεθ.Μεραρχίας για αρματομαχίες μέσα στην Αθήνα και στο Κ.Ε.Θ. Αυλώνα (!!!) και παρεδόθη σε ειδικές δυνάμεις των Λ.Ο.Κ., οι οποίες κατέλαβαν την μεραρχία του αμαχητί με αστραπιαία ενέργεια. Ο Κωνσταντίνος Β’ ανέμενε ΑΝΑΝΔΡΩΣ την εξέλιξη της αντεπαναστάσεως στο αεροδρόμιο Καβάλας δια το ενδεχόμενο αποτυχίας. Μετά την αποτυχία Ο ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ ΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΦΥΓΗ προς Ρώμη και εν συνέχεια στο Λονδίνο όπου βρήκε άσυλο στον συγγενή Γερμανογενή Εβραιοσαξωνικό Οίκο “Sachsen Koburg Gotha”(ΣΑΞΟΝΕΣ-ΧΑΝ-ΚΑΝ-ΚΟΕΝ-ΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΟΤΘΟΙ - Διασταύρωση Γερμανικών Δουκάτων «Sachs Koburg» και «Sachs Gotha» στον Θρόνο Βρετανίας από 1901-1998), μετονομασθέντα το 1917 εις τον Αγγλόηχο «Οίκο Ουϊνδσωρ» προς αποπροσανατολισμό εντόπιων Ουαλών-Βρεττανών εκ του οποίου κατάγεται η Ελισάβετ Β’ (1952 – 98), ΚΑΙ στον ομώνυμο του, Γερμανογενή Εβραιοσαξωνικό Οίκο «Sachsen-Oldenburg-Schleswig-HolSTEIN-Sonderburg-(GOTTORP)-Glucksburg” του Βασιλικού συζύγου Φιλίππου, μετονομασθέντα εις «Οίκο Μαουν-Μπάντεν Εδιμβούργου» προς όμοιο αποπροσανατολισμό εντόπιων. Ο Φίλιππος είναι υιός του «Έλληνα» πρίγκηπα Ανδρέα, τέταρτου υιού του Γεωργίου Α’ Γλυξμπουργκ, πρώτου Βασιλέως της Δυναστείας Γλυξμπουργκ στην Ελλάδα. Στην συνέχεια η κυβέρνηση Παπαδόπουλου επανέλαβε ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΗΠΑ για συμμετοχή Ελλάδος σε επίθεση Δύσεως εναντίον Αραβικών Κρατών και Ισλάμ, αλλά και για διέλευση Νατοϊκών-Αμερικανικών Στρατιών από Ελληνικό Εναέριο-Θαλάσσιο-Χερσαίο χώρο προς Μέση Ανατολή, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ τα οποία διέδιδε και διαδίδει το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και οι λοιπές εβραιοκίνητες κομματικές συμμορίες, περί «Αμερικανοκίνητης Χούντας 21ης Απριλίου 67».

3) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι στο Λονδίνο, από 1972-73, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕ με στρατιωτικούς επιτελείς ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ, και εμμέσως με φιλοβασιλικούς αξιωματικούς Ελλάδος, με τον Ταξίαρχο της Ε.Σ.Α., Ιωαννίδη
και με τους 8 Μασώνους Υπουργούς – Υφυπουργούς οι οποίοι είχαν εισέλθει στην Κυβέρνηση, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, για την ανατροπή της Κυβερνήσεως Παπαδόπουλου το 1973.


Παρένθεση: ( Με την παρούσα, Η πρυτανεία Ο.Ε.Α. ανακαλεί και ακυρώνει τις κατηγορίες της για «Μασωνική Ιδιότητα» και συνεπαγόμενη «Μασωνική Εσχάτη Προδοσία» του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Γεωργίου Παπαδόπουλου, τις οποίες κατηγορίες είχε δημοσιοποιήσει εγγράφως λόγω ελλειπών αποπροσανατολιστικών πληροφοριών. Σήμερα 21/8/98, Η Ο.Ε.Α. ενώπιων Θεού, ενώπιον των Ψυχών των Νεκρών Ελλήνων Ηρώων από υπάρξεως Ελλάδος, και ενώπιον των ζώντων Ελλήνων ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του επίτιμου και εν πλήρει τιμή άψογου πρωθυπουργού της Ελλάδος Γεωργίου Παπαδόπουλου, ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ, 17 έτη μετά (1981) την δημοσιοποίηση της αδίκου κατηγορίας. Η διαλεύκανση της υποθέσεως έγινε το 1995 από τυχαία ανακάλυψη τεκτονικών αρχείων.
Μετά ταύτα, και δια λόγους Στοιχειώδους Δικαιοσύνης, το «Συμβούλιο Κρίσεων» της Ο.Ε.Α. Πειραιώς τον Νοέμβριο του 1997, απένειμε στον Πρωθυπουργό Γέωργιο Παπαδόπουλο την αναγνώριση: α) του «Εθνάρχου» και Μείζονος Εθνικού Ευεργέτου (οι τρεις τίτλοι απενεμήθησαν με την αρχαιοελληνική σημασία των όρων, επιτίμως) και Β) του «Φύλαρχου» και Μείζονος Φυλετικού Ευεργέτου των Πελασγικών Εθνών Λευκής Φυλής, διότι με εσκεμμένες ή μη ενέργειες του, επέτρεψε τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος είχε οργανωθεί από σιωνιστικά επιτελεία για την γενοκτονία Ευρώπης, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Τέλος του απενεμήθη η αναγνώριση: γ) Του «Πλανητάρχου και Μείζονος Πλανητικού Ευεργέτου» διότι οι εσκεμμένες ή μη, ενέργειες του είχαν ως αποτέλεσμα την ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ο οποίος αν εκδηλώνονταν θα άφηνε τον πλανήτη ένα νεκρό βράχο στο διάστημα. Καλούμε τους αναγνώστες της παρούσης, εαν έχουν ελάχιστη ανθρώπινη ελληνική και πελασγική αξιοπρέπεια και φιλότιμο, να αποδώσουν γραπτώς στον ευεργέτη τους τις δέουσες τιμές. Η διεύθυνση του είναι «Γεώργιο Παπαδόπουλο, πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδος, Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο, Αγίου Θωμά 17, Γουδί, Αθήναι». Τέλος καλούμε τους αναγνώστες παρούσης να συγκρίνουν το ΗΘΟΣ την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ , τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ και την καθαρότητα του Γεωργίου Παπαδόπουλου, με την αήθεια, την ανεντιμότητα, την προδοσία, και την βρωμιά ΟΛΩΝ των σημερινών πολιτικών, ΟΛΩΝ των κομμάτων (πλην Σοφιανόπουλου «Κόμματος Ελληνισμού», Τσοβόλα «ΔΗΚΚΙ» και Λεβέντη «ΕΝ.ΚΕΝΤΡΩΩΝ») και να απαιτήσουν από τα κομματικά ΜΜΕ να αποκαταστήσουν την συκοφαντηθείσα τιμή του Γεωργίου Παπαδόπουλου) Τέλος Παρενθέσεως.

Το στρατηγείο της «Αντεπαναστάσεως» Ιωαννίδη είχε στηθεί στην μαιευτική κλινική του εβραίου EL AZAR ή AL AZAR ή ΑΛΑΖΑΡΑΚΗ (ΑΖΑΡΙ’Α), γαμβρού επ’αδελφή του Δημ.Ιωαννίδη ταξίαρχου της ΕΣΑ, με ενδείξεις εβραικής καταγωγής (Γιοβάνοβιτς, εβραίων ιωαννίνων).
Σκοπός: Πρωθυπουργία Σιωνιστού πράκτορος ΗΠΑ Ιωαννίδη και άμεση άδεια διελεύσεως Νατοϊκού στρατού προς Ισραήλ, από χερσαίο-θαλάσσιο-εναέριο χώρο Ελλάδος, με τυπική ηγέτιδα την Ελλάδα, και πρόσχημα τον Β’Αραβοισραηλινό πόλεμο του 1973 («Γιομ Κιπούρ»), εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας, ώστε σε αντεπίθεση της, η ανωτέρω διμερής να γενοκτονήσει το Ισραήλ των Ελληνογενών Ασκεναζυ (Ασκάνιων), την Ελλάδα και την Ευρώπη, σύμφωνα με το σιωνιστικό σχέδιο «Αρμαγεδδών 1975». Ο σχεδιασμός απέτυχε διότι παρά την ανατροπή Παπαδόπουλου, τα στελέχη του «Επαναστατικού Στρατιωτικού Συνδέσμου» του 1967, αρνήθηκαν συμμετοχή Ελληνικού στρατού σε εκστρατεία Δύσεως εναντίον Ισλάμ. Έτσι χάρις στην άρνηση του στρατιωτικού Γ.Παπαδόπουλου το 1967 και 1973 και την άρνηση του Στρατού το 1973 μετά την πτώση Παπαδόπουλου, τινάχθηκε στον αέρα το σχέδιο «Αρμαγεδδών 1975». Στην Γερμανία οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» ζήτησαν δημοσίως συγγνώμην για την αστοχία της «Προφητείας-(προγράμματος) 1975» (Σιωνιστές προγραμματίζουν, σιωνιστές προφητεύουν)._


4) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τελώντας εν απολύτω γνώσει των σιωνιστικών σχεδίων Τουρκικής καταλήψεως της Κύπρου, δεν ειδοποίησε την Κυβέρνηση Κύπρου και τους φιλοβασιλικούς αξιωματικούς Ελλάδος για την επικείμενη εισβολή, αλλά αντιθέτως μετέδιδε προς αυτούς καθησυχαστικά μηνύματα ότι «Δεν πρέπει ν’ανησυχούν για τις κοινές αποβατικές ασκήσεις στην Κύπρο των εγγυητριών δυνάμεων Βρεταννίας-Τουρκίας, στα πλαίσια ασκήσεων του ΝΑΤΟ»._


5) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι το 1974 εις «ΑΤΤΙΛΑ 1» ενώ εγνώριζε ότι το πρώτο κύμα αποβατικής πραγματικής επιθέσεως εναντίον Κύπρου θα το αποτελούσαν καθαρώς τμήματα αλεξιπτωτιστών του Αγγλικού στρατού, δεν προέβαλε ουδεμία αντίσταση στον ομόλογο του και συγγενή του εκ του ιδίου Βασιλικού Οίκου, Ύπατο Αρχιστράτηγο, του Αγγλικού Στρατού, Φίλιππο του Εδιμβούργου, αλλ’ αντιθέτως συνεργάστηκε εθελουσίως στον αποπροσανατολισμό του Ελλαδικού και Κυπριακού ΓΕΕΘΑ, ακόμη ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΓΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ. Υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις ενάρξεως της επιθετικής αποβάσεως από Άγγλους αλεξιπτωτιστές και πεζοναύτες, οι οποίοι απεχώρησαν παραδίδοντας τα κτηθέντα εδάφη της Κύπρου στους Τούρκους, με απώτερο σκοπό την χρήση της Κύπρου ως αεροπλανοφόρου της Δύσεως εναντίον Ισλάμ ΚΑΙ Ισλαμικής Τουρκίας (Τουρκική Ηλιθιότης)


6) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι στο Λονδίνο από 1972 – 73 συνεργάσθηκε με τον ταξίαρχο ΕΣΑ Ιωαννίδη, με ηγέτες ΕΡΕ, ΚΚΕ – ΕΔΑ, ΕΝΩΣ. ΚΕΝΤΡΟΥ, και με Στρατιωτικούς Επιτελείς ΗΠΑ – Βρετανίας – Ισραήλ, για την οργάνωση ανατροπής της νομίμου διεθνώς κυβερνήσεως του Γ.Παπαδόπουλου, αποδεκτής από τον Ελληνικό λαό μέσω Δημοψηφίσματος Νέου Συντάγματος τον Σεπτέμβριο 1968, δια της απάτης του «Πολυτεχνείου» τον Νοέμβριο του 1973, και του χάους το οποίο προεκάλεσαν εντός Αθηνών αλλά ΜΑΚΡΑΝ του Πολυτεχνείου δυο λόχοι Ισραηλινού Στρατού με Ελληνικές Στολές, προσγειωθέντες στην Αμερικανική Βάση «Ελληνικού» με Αμερικανικά Μεταγωγικά Αεροσκαφη. Νεκροί εντός Πολυτεχνείου, Ουδείς, πλησίον Πολυτεχνείου, Ουδείς, όπως γνωρίζουν οι κατ’επάγγελμα ψεύτες, ομοφυλόφιλος κοκαϊνομανής και αιθερομανής ΥΠ/ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Λαλιώτης, και η Εθνική μας απατεών Μ.Δαμανάκη «Συνασπισμού», τότε παρόντες εντός πολυτεχνείου, η Δαμανάκη «Απεπειράθη ν’αυτοκτονήσει τρις, αηδιασμένη από τα ψεύδη τα οποία έλεγε περί «Νεκρών του Πολυτεχνείου» κατά παραγγελία της συμμορίας του ΚΚΕ._


7) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι το 1974 εις «ΑΤΤΙΛΑ 2» ενέργησε από κοινού με τον επιστρέψαντα «Εθνάρχη» Εθνοκαταστροφέα Εβραιότουρκο Ντολμε Καρα-αμαν-αλη (Παρά την μασωνικώς διατεταγμένη «Εμφανή Έχθρα» τους η οποία κατέληξε στην γκάφα του δημοψηφίσματος Δεκεμβρίου 1974, στο οποίο ο λαός επανέλαβε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος Ιουλίου 73: «Κατάργηση Βασιλείας»), για να τροφοδοτεί με ψευδή πληροφόρηση τον Ελληνικό και Κυπριακό Στρατό με αποτέλεσμα την σημερινή Τουρκική κατοχή Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

Άνοδος Παπαδόπουλου, Απρίλιος 1967 – Προγραμματισμός Προληφθέντος Κινήματος Έσερμαν, Μαϊος 1967. Α’Αραβοισραηλινός πόλεμος και άρνηση διελεύσεως των ΗΠΑ από Γ.Παπαδόπουλο, Ιούνιος 1967. Κίνημα Κωνσταντίνου Β’, Δεκέμβριος 1967. Αποδοχή Νέου Συντάγματος με Δημοψήφισμα, Σεπτέμβριος 1968. Νομική ισχύς Νέου Συντάγματος από Συμβούλιο Επικρατείας Νοέμβριος 1968. Κίνημα Ναυτικού, υποκίνησει Κωνσταντίνου Β’, Μάϊος 1973. Κατάργηση Βασιλείας με Δημοψήφισμα, Ιούλιος 1973. Β’Αραβοισραηλινός Πόλεμος και άρνηση διελεύσεως προς ΗΠΑ από Γ.Παπαδόπουλο, Οκτώβριος 1973. Πολυτεχνείο, Νοέμβριος 1973. Κίνημα Ιωαννίδη, 25 Νοεμβρίου 1973. Ανατροπή Γ.Παπαδόπουλου, αλλά άρνηση διελεύσεως προς ΗΠΑ από Ηγεσία Στρατού. «ΑΤΤΙΛΑΣ 1» Ιούλιος 1974. Επακόλουθη επιστροφή Καρα-αμαν-αλή, Ιούλιος 1974. «ΑΤΤΙΛΑΣ 2», Αύγουστος 1974. Κατάργηση Βασιλείας με Β’Δημοψήφισμα, Δεκ.1974. Ματαίωση Σιωνιστικού (και Κινεζικού) σχεδιασμού «Αρμαγεδδών 1975» Γ’Παγκοσμίου Πολέμου, δύσεως εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας-(και Κίνας). Αποτροπή γενοκτονίας Λευκής Φυλής από Κίνα. Αποτροπή Γενικού Πυρηνικού – Βιολογικού – Χημικού πολέμου και απόλυτης καταστροφής Πανίδος και Χλωρίδος πλανήτου: Δεκέμβριος 1974. Ισόβια φυλάκιση χάριν … ευγνωμοσύνης στον Γ.Παπαδόπουλο, ευεργέτη Ελλάδος, Λευκής Πελασγικής Φυλής και Πλανήτου: 1975 – 1998.
Ήτοι 24 έτη, προς ειδεχθές αίσχος ελλήνων και ανθρωπότητος.


ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ:


Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ "ΡΑΒΔΟΥΧΟΥΣ" - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-1973 ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥ 1981 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ Κ.Υ.Π., ΕΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ "ΜΑΣΩΝΟΥΣ". ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η Ο.Ε.Α., ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΟΜΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21-4-1967", ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΚΤΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.

Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 392 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ HOLSTEIN (ΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ) GLUCKSBURG ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 1967, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 20ΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ΗΣ Τ.Μ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ".

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ 20ΗΣ Τ.Μ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Ε.ΤΘ. ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ", Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΕΡΙΔΗ, ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ΄ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ Λ.Ο.Κ., ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ".

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΚΙΣΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α., ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α..


Η Ο.Ε.Α. ΕΖΗΤΗΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΝ ΖΩΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΕ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η Ο.Ε.Α., ΜΕΣΩ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΝ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΕΔΩΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ Γ.Π. ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩΘΙ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ "ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ" ΤΟΥ 1967 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ"ΤΟΥ ΓΙΟΜ-ΚΙΠΟΥΡ" ΤΟΥ 1974. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΕΙΧΑΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΕΣ!!!.


ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦ' ΕΝΟΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ" ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ.

ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΟΤΙ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΝΩΡΙΖΕ Η Ο.Ε.Α., ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ 1974, ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι. (Η.Π.Α.-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι..


ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΕΩΣ ΤΟ 1974, ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ "ΤΟ 1975 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ: Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ) ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ)".


ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ 'Η ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ Γ.Π. ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΟ ΣΚΕΛΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.: ΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.


ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ KARA-ZAFERI ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚAΛΟΓΕΡΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΤΟΥ 1967, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. (ΝΑΤΟ+SEATO) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ., ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ "ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ.Π. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.".


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΤΟΥ 1967.


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ Ο.Ε.Α., ΒΟΛΟΣ-ΙΩΛΚΟΣ.
________________________________________________________



ΘΕΜΑ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-73.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14-10-08, ΩΡΑ 18:00, ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ "ΕΡΤ", Η "ΕΡΤ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ "ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ", ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ", ΑΡΧΙΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ Ο.Α., ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤ. ΩΝΑΣΗ, ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 1944-45.



ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ Π. ΙΩΑΝΝΙΔΗ (ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Α. ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-73), ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΣ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

________________________________________________________

"ΗΜΟΥΝ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1967 ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΓΚ- ΑΪΛΑΝΤ ΤΗΣ Ν.Υ., ΣΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1967, ΗΤΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1967, Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ Ο.Α. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- ΑΘΗΝΑ. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ. ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ, Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΥΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ


ΑΛΛΑΞΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΠΗΡΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (!!!)"

________________________________________________________


ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ" ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ "NATIONAL SECURITY COUNCIL" Η "NSC" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ "NSA" ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ, ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η "NSA" EΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΗ ΤΗΣ "CIA" ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ 15 ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΗΤΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΑΡΑ Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ "ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ".

_______________________________________________________

ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΣ ΨΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ:

_______________________________________________________

1: ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΜΙΝΕΪΚΟ- ΤΣΑΝΤ- ΤΣΙΔΕΝΜΠΑΟΥΜ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

_______________________________________________________

2: ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΚΟΛΟΖΩΦ ΚΑΙ ΜΑΪΛΗ- ΙΣΜΑΗΛΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.

_______________________________________________________

3: ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΑΛΑΒΑΝΟ-ΛΕΒΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ..

_______________________________________________________

4: ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ INTELLIGENCE SERVICE, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "Μ.Ι.Τ." ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ "SECURIMI", ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. KARA-ZAFFERI, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ..

_______________________________________________________

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ", ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-73.

_______________________________________________________


ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΕΡΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ", ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.-ΛΑ.Ο.Σ., ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ, ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ, ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.

_______________________________________________________


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ( ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ) ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ... ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 250 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (ΗΤΟΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ, ΧΡΩΣΤΑ 25.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΩΣΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ),... ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 25%, ΚΑΙ... ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΩΣ, ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 1940-45.

______________________________________________________

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ...ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, (1) ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΥΠΟΥ "ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ" ΚΛΠ., ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, (2) ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" Η ΚΑΤΩΘΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, (3) ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΑ" ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ 1946 ΔΙΟΡΙΣΕ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ DIAMANTE ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, (4)ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΗΣΩΝ ΙΟΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 2008-09, (5) ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ "ΥΠΕΡΔΕΞΙΟΥ" "ΜΕΣΣΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΚARA-ZAFFERI,ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ , (6) ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ", ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ" ΗΤΟΙ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ, (7) ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" ΤΟ 2010, ΚΑΙ (8) ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Η "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ", Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ-ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

_______________________________________________________


ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ- ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 138 ΕΩΣ 151, ΠΕΡΙ "ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΚΑΙ "ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ", ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ 120/1, 120/2, ΚΑΙ 120/3, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

____________________________________________________

ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΚΑΣΕΣ ΙΣΑΡΙΘΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΡΑΒΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ "ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ._

_____________________________________________________


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΛΟΣ-ΙΩΛΚΟΣ 16-10-2008


Μελετηστε και αυτα:http://alfeiospotamos.blogspot.com/2010/11/blog-post_3538.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/1967-1973.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters