Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...

ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΣΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ Σ ΑΥΤΑ???

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ???

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. 

Κύκλωμα λαθραίων συντάξεων σε Βουλγάρες. 

Εργάζονταν ένα έτος, δήλωναν ψευδή μόνιμη κατοικία και λάμβαναν 500 ευρώ τον μήνα με το αζημίωτο για όσους τις έφερναν. 

ΠΟΣΟΥΣ ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΦΊΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ??? 


Τα κενά του ελληνικού ασφαλιστικού συστήματος εκμεταλλεύθηκαν περί τις 650 Βουλγάρες και περί τους 20 Βούλγαρους για να εισπράττουν παρανόμως, από το Ελληνικό Δημόσιο συντάξεις ύψους ως και 500 ευρώ τον μήνα! «Πρόκειται για καραμπινάτη κομπίνα που γινόταν για χρόνια εις βάρος του ασφαλιστικού μας συστήματος και των ασφαλισμένων» δήλωσε στο «Βήμα» ο υπουργός αναπληρωτής Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι «η καλοστημένη αυτή απάτη ήδη απασχολεί δύο κράτη, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία». Οπως πληροφορείται «Το Βήμα», οι ελληνικές αρχές ασφαλείας έχουν εντοπίσει γραφεία τα οποία προσέφεραν εργασία με το αζημίωτο σε Βουλγάρες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Βασική προϋπόθεση για να τις φέρουν στη χώρα μας είναι οι Βουλγάρες να βρίσκονται κοντά στη σύνταξη, να έχουν δηλαδή ηλικία 53-54 ετών.

Μόλις έρχονταν στην Ελλάδα, τις προωθούσαν σε διάφορες εργασίες, κυρίως ως καθαρίστριες σε ξενοδοχεία ή σε εστιατόρια ή σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, τους δήλωναν ψευδή μόνιμη διεύθυνση στην πόλη όπου εργάζονταν, τους κολλούσαν και πλαστά ένσημα (βρέθηκε και κύκλωμα που πωλούσε σε κάθε ενδιαφερόμενο πλαστά ή ακόμη και νόμιμα ένσημα) και εν συνεχεία, αφού συμπλήρωναν έναν χρόνο στη χώρα μας, τις επαναπροωθούσαν στη Βουλγαρία. Για κάθε Βουλγάρα που έφερναν στη χώρα μας, τα γραφεία αυτά έπαιρναν απ΄ αυτή προμήθεια που έφθανε ως και το 10% του μισθού που ελάμβανε από την εργασία στη χώρα μας. Μόλις οι Βουλγάρες συμπλήρωναν το 55ο έτος της ηλικίας τους έχοντας παράλληλα 14 χρόνια εργασίας στη Βουλγαρία (όπως προβλέπει η βουλγαρική νομοθεσία) διεκδικούσαν από το ΙΚΑ σύνταξη ύψους 500 ευρώ, μόνο και μόνο επειδή εργάστηκαν για έναν χρόνο στη χώρα μας και εμφανίζονταν ότι είχαν μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα. Το θέμα της μόνιμης κατοικίας έπαιζε σημαντικό ρόλο, αφού αν εργάζονταν έναν χρόνο στη χώρα μας χωρίς να έχουν δηλώσει μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, τότε δικαιούνταν σύνταξη μόλις 15 ευρώ (μόνο για περίθαλψη)! Από τα ως τώρα στοιχεία που διαθέτουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας η ζημιά που προκαλείται στο ΙΚΑ αλλά και σε άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Στενή συνεργασία για την εξάρθρωση του κυκλώματος έχουν ήδη ο κ. Κουτρουμάνης με τον βούλγαρο ομόλογό του, οι οποίοι μάλιστα υπογράφουν διμερή συμφωνία για έλεγχο στην ανασφάλιστη εργασία και στην ανταλλαγή πληροφοριών.

Το ανακάλυψαν τυχαία 
Τ ο κύκλωμα που σήμερα απασχολεί τις κυβερνήσεις Αθήνας και Σόφιας, αλλά και την... τρόικα (που έχει λάβει γνώση της απάτης), αποκαλύφθηκε τυχαίως όταν ένας ελεγκτής του ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη ζήτησε κάποιες διευκρινίσεις από μια βουλγάρα ασφαλισμένη φαινομενικά νόμιμα στο ΙΚΑ. Η Βουλγάρα, «αν και είχε δηλώσει μόνιμη κατοικία στην πόλη μας», αναφέρει ο ελεγκτής, «δεν εμφανίστηκε. Κάθησα και έψαξα το θέμα και διεπίστωσα ότι στη διεύθυνση που έδωσε ως μόνιμη κατοικία στη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο δεν υπήρχε, αλλά την ίδια διεύθυνση δήλωσαν ταυτόχρονα και άλλες 45 Βουλγάρες».

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters