Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

Αυτό είναι το πρόσωπο του βιαστή της Πάρου!

Για να δούμε τώρα τι ήταν αυτό που ανάγκασε δικαιοσύνη και αστυνομία να κρύψουν το πρόσωπό του;
Ποιοι θα πρέπει τώρα να ψάχνουν λαγούμια να κρύψουν το δικό τους τομάρι;

Το Πρώτο Θέμα ανακάλυψε τον Πακιστανό που σακάτεψε την 15χρονη στην Πάρο.

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Φρίξος Δρακοντίδης.


http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_7822.html#more

Το μυστικό σχέδιο της Μέρκελ: διάσπαση της ευρωζώνης

Το μυστικό σχέδιο της Μέρκελ: διάσπαση της ευρωζώνης
H Άνγκελα Μέρκελ μπορεί να σχεδιάζει τη διάλυση του ευρώ, γράφει ο Economist αξιολογώντας τις διαθέσιμες επιλογές για την Γερμανίδα καγκελάριο.


Το βρετανικό περιοδικό μεταφέρει ένα φανταστικό υπηρεσιακό υπόμνημα που βρίσκεται στο γραφείο της Μέρκελ. Ένα υπόμνημα που συντάχθηκε με "άκρα μυστικότητα" από την ελίτ των συμβούλων της και το οποίο περιγράφει το είδος των συμβουλών που μπορεί να λαμβάνει. Αξιολογώντας τη τρέχουσα κατάσταση το υπόμνημα γράφει:

Για να το θέσουμε ωμά, το σχέδιο μας δεν λειτουργεί. Η Ελλάδα είναι μια ζώνη καταστροφής. Η Ιρλανδία και η Πορτογαλία έχουν κάνει κάποια πρόοδο ... αλλά έχουν ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουν και θα μπορούσαν εύκολα να βγουν ξανά εκτός πορείας. Ακόμη χειρότερα, η Ισπανία μοιάζει ότι θα χρειασθεί ένα πλήρες πακέτο διάσωσης και όχι μόνο για τις τράπεζες που νομίζαμε ότι θα αρκούσε.


Ο Economist θέτει μέσω του φανταστικού υπομνήματος τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας Grexit και της αποχώρησης και άλλων χωρών από την ευρωζώνη.

Με υπηρεασιακό ύφος, όπως αρμόζει στα υπομνήματα των ανώτατων συμβούλων, περιγράφει λεπτομερώς τις νομικές δυσκολίες εξόδου από το ευρώ. Δανείζεται μάλιστα και τους στοίχους γνωστού τραγουδιού των Eagles συγκρίνοντας τη ζώνη του ευρώ με το "ξενοδοχείο Καλιφόρνια από το οποίο δεν μπορεί να φύγει κανείς".

Το φανταστικό υπόμνημα καταλήγει με το εξής συμπέρασμα:

Από τις δύο επιλογές, η εκτίμηση μας είναι ότι η διάλυση της ευρωζώνης θα είναι προτιμότερη από οικονομική άποψη από την έξοδο της Ελλάδας και μόνο. Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι οι οικονομικοί και χρηματοπιστωτικοί κίνδυνοι κάτι να πάει στραβά είναι πολύ μεγαλύτεροι σε σχέση με τους κινδύνους που θα προκύψουν από το συντονισμό της εξόδου της Ελλάδας και μόνον. Τέλος, ένα μειονέκτημα που συνδέεται με τις δύο επιλογές, ακόμη και αν πραγματοποιηθούν επιτυχώς, είναι ότι τα οφέλη είναι μακροπρόθεσμα ... Σε αντίθεση το κόστος και των δύο επιλογών θα γίνει αισθητό εδώ και τώρα - και θα το αναλάβετε ολοκληρωτικά εσείς και η κυβέρνηση σας.
πηγή
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters