Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ο άνθρωπος που βρήκε τη "θεραπεία για όλες τις ασθένειες", οδηγήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο και κέρδισε!


Πριν αποφασίσετε αυθόρμητα να απορρίψετε τις πληροφορίες αυτές που βασίζονται αποκλειστικά στην προσωπική προδιάθεση, η ιστορία αυτού του ανθρώπου αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά. 

Γεννήθηκε στις 26 Nοεμβρίου 1933, στο χωριό Ilanga, στις ισπανικές Ονδούρες, ο Δρ Sebi ή Alfredo Bowman έχει θεραπεύσει μερικές από τις πιο γνωστές, θανατηφόρες ασθένειες στον άνθρωπο συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και του ιού HIV / AIDS. 


Έχει θεραπεύσει διάσημους ασθενείς, όπως την καλλιτέχνη Lisa 'Left Eye' Lopes και τον ποπ θρύλο Michael Jackson, που υπεραμύνθηκαν για την αποτελεσματικότητα της πρακτικής του. 


Επίσης, παρείχε την βοήθειά του στον Steven Seagal και στην μητέρα του Έντι Μέρφι, μεταξύ άλλων. 




Το 1988 αναγκάστηκε να πάει στο δικαστήριο, έπειτα από μήνυση που δέχθηκε από τον γενικό εισαγγελέα της Νέας Υόρκης μετά την τοποθέτηση διαφημίσεων σε τοπικές εφημερίδες με τις οποίες ισχυριζόταν ότι μπορούσε να θεραπεύει οποιαδήποτε ασθένεια.


Για τη δίκη, ο Δρ Sebi έπρεπε να φέρει έναν ασθενή για κάθε σημαντική ασθένεια που ο ίδιος ισχυριζόταν ότι μπορούσε να θεραπεύσει. 


Ο αριθμός των μαρτύρων που χρειαζόταν ήταν λιγότερος από 10, αλλά, προς μεγάλη έκπληξη, στο δικαστήριο προσήλθαν 70 ασθενείς που είχαν θεραπευθεί, αναγκάζοντας το δικαστήριο να κλείσει την υπόθεση κατά του κράτους και υπέρ του Sebi.  


Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια έκθεση ειδήσεων από το CBS για την πρακτική του Δρ Sebi και επίσης, μια συνέντευξη με την Lisa "Left Eye" Lopes.





   

Λοιπόν, τι πιστεύετε εσείς; 



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Βήμα Βήμα Εισχωρεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων και στον Τομέα της Ελληνικής Υγείας…


ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ… (ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ)
Υποχρεωτικές σκοπεύει να καταστήσει για όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες τις προληπτικές
εξετάσεις για τέσσερις διαδεδομένες μορφές καρκίνου ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, επιφυλάσσοντας τσουχτερό penalty στους αμελείς πολίτες, οι οποίοι θα παραλείπουν να κάνουν τα επιβεβλημένα τσεκ-απ!

Το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας και θα θέσει σε διαβούλευση στους αρμόδιους φορείς αφορά τη μαστογραφία και το τεστ pap για τις γυναίκες, το PSA (προστατικό αντιγόνο) και την κλινική εξέταση του προστάτη για τους άνδρες, ενώ και για τα δύο φύλα θα επιβληθεί η διενέργεια κολονοσκόπησης και τεστ κοπράνων. Με τις εξετάσεις αυτές-που ξεκινούν σε συγκεκριμένη ηλικία και επαναλαμβάνονται με συγκεκριμένη συχνότητα (που θα καθοριστεί βάσει των επιστημονικών οδηγιών)-επιτυγχάνεται πρώιμη διάγνωση τεσσάρων νεοπλασματικών νοσημάτων τα οποία έχουν ήδη υψηλή συχνότητα εμφάνισης στην πατρίδα μας.

Πρόκειται για τους καρκίνους του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, του προστάτη και του παχέος εντέρου για τους οποίους οι επιδημιολογικές μελέτες φανερώνουν πως επίκειται μεγάλη αύξηση εντός της προσεχούς 20ετίας, εξαιτίας του καπνίσματος και της κακής διατροφής.

Οπως εξηγεί ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον «Ε.Τ.», η πρόληψη του καρκίνου πρέπει να γίνει συνείδηση όλων των πολιτών-κάτι που δεν ισχύει μέχρι σήμερα. «Σαν λαός είμαστε αμελείς σε ό,τι αφορά την υγεία μας. Το αποδεικνύει το γεγονός πως πρόσφατα υλοποιήθηκε πρόγραμμα αντικαρκινικών εξετάσεων για 60.000 ωφελούμενους στο οποίο προσήλθαν να εξεταστούν μόλις 7.000 άτομα» λέει ο κ. Κουρουμπλής.

Και συνεχίζει: «Προσανατολιζόμαστε στο να θεσπίσουμε ως υποχρεωτικές τις προαναφερθείσες εξετάσεις και όσοι δεν είναι συνεπείς θα αντιμετωπίζουν ως ποινή την υποχρέωση να συμμετέχουν στο κόστος της νόσου, εφόσον αρρωστήσουν». Η ποινή για την οποία μιλά ο υπουργός είναι δυσβάσταχτη, καθώς υπάρχει σκέψη να επωμίζεται ο αμελής πολίτης το 50% του κόστους της νόσου. Σημειώνεται πως η θεραπεία του καρκίνου ανέρχεται σε… χιλιάδες ευρώ μηνιαίως και κανένας ασθενής δεν μπορεί να πληρώσει τέτοιου είδους εξωφρενικά ποσά από τη τσέπη του-ειδικά στην μνημονιακή Ελλάδα.

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»   ,  
hellasforce.com -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/ypoxreotikes-exetaseis-karkinou.html#sthash.fdb51ndD.dpuf

Μυστηριώδες φαινόμενο σε video με κεραυνούς, αποκαλύπτει κάτι παράδοξο.

Ο Βρετανός Τομ Γουόρνερ, επιστήμονας που ερευνά το φαινόμενο των κεραυνών, κατέγραψε μια καταιγίδα μέσα από το αυτοκίνητό του

Ο ίδιος, συνοδευόμενος από την κόρη του, είχε βγει στους δρόμους της Αγγλίας προκειμένου να καταγράψει στην κάμερα το φαινόμενο. Στην συνέχεια, μόνταρε στο βίντεο έτσι ώστε αυτό να
προχωρά σε αργή κίνηση.

Όμως βλέποντας το κάτι δεν πάει ακριβώς καλά. Η διαδρομή είναι συγκεκριμένη, η κάμερα καταγράφει, κάνει ένα κενό και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, ενώ στο 2:30 φαίνεται σαν να υπάρχει τρίτο ξεχωριστό footage.

Το περίεργο όμως είναι στο πρώτο. Το ασπρόμαυρο βίντεο ξεκινά τη διαδρομή του έχοντας μια περίεργη καμπύλη αριστερά:




 Κι όσο να τελειώσει η διαδρομή και πριν ξεκινήσει το τρίτο footage, η καμπύλη εμφανίζεται αριστερά:





Το αυτοκίνητο μοιάζει σαν να προχωράει μέσα σε αυτό το τόξο. Το πιο περίεργο όμως είναι, ότι όλοι οι κεραυνοί που καταγράφονται είναι επίσης μέσα σε αυτόν το θόλο! Δείτε το βίντεο, ακόμα καλύτερα σε full screen:



Τι μας θύμισε;



Το Under the Dome – μια Αμερικανική δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ Ο θόλος, στα ελληνικά. H σειρά τοποθετείται σε μία μικρή πόλη της πολιτείας του Μέιν, η οποία ξαφνικά και ανεξήγητα αποκόπτεται από τον υπόλοιπο κόσμο εξαιτίας ενός τεράστιου και διαφανή θόλου. Οι κάτοικοι της πόλης πρέπει να ασχοληθούν με την επιβίωση στη νέα τάξη πραγμάτων, σε μετά-αποκαλυπτικές συνθήκες, καθώς ψάχνουν για απαντήσεις σε αυτό το μυστηριώδες εμπόδιο, από όπου προήλθε κι αν και ποτέ θα εξαφανιστεί.

Ο Θόλος τους αποκόβει από τον υπόλοιπο κόσμο λειτουργώντας με ένα “μαγικό” τρόπο που θυμίζει ηλεκτρομαγνητική ασπίδα. Καμία τηλεπικοινωνία δεν είναι δυνατή, δεν λειτουργούν ραδιοκύματα και κινητά.

Ένα ανάλογο «forcefield» παρουσιάζεται και στο Catching fire τη δεύτερη ταινία των Hunger Games: 
Το video εδώ. 

Τι είναι αυτός ο θόλος που παρουσιάζεται στο βίντεο των κεραυνών μέσα στον οποίο δίνεται ένα σόου αστραπών; Πρόβλημα της κάμερας; Αντανάκλαση; Ή μήπως ένα ηλεκτρομαγνητικός θόλος όπου το πλάσμα μπορεί να χειραγωγείται σε κενώσεις πολύ συχνότερες του συνήθους;

Σήμερα ο Ομπάμα ανακοινώνει τις αποφάσεις και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για την “αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής”. Αυτής που τόσο καιρό συμβαίνει κάτω από τις ασπίδες και τους θόλους που δημιουργούν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του HAARP μετά από χημικούς αεροψεκασμούς.

Αν κάποιος έχει άλλη εξήγηση από εκείνη του Χόλιγουντ, να μας πει σε ποια σκηνοθεσία τη βασίζει…

 allnewz.gr -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/mystery-phenomenon-me-keravnous-video.html#sthash.rZylHiee.dpuf

Στρατιές ξένων συμβούλων για να συντάξουν το 3ο Μνημόνιο προσλαμβάνει η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει βάλει στοίχημα να κάνει πράξη όλα όσα κάποτε κατήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκτός, δηλαδή, από την εταιρία Lazard που έχει προσληφθεί από το ελληνικό δημόσιο ως σύμβουλος, δεκάδες ακόμα χρηματοπιστωτικοί οίκοι και δικηγορικά γραφεία ετοιμάζονται να αναλάβουν το έργο της συγγραφής της νέας δανειακής σύμβασης.

Η κυβέρνηση αναβιώνει ουσιαστικά την πρακτική των απευθείας αναθέσεων τις οποίες το 2012-2013 ο Αλέξης Τσίπρας είχε καταγγείλει στη Βουλή. Τότε, ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης, είχε ασκήσει σφοδρή κριτική όχι μόνο για τις προσλήψεις συμβούλων χωρίς διαγωνισμό, αλλά και για τις υψηλές δαπάνες της περιόδου 2010-2012 με αποδέκτες δικηγορικά γραφεία και χρηματοοικονομικούς συμβούλους που είχαν ξεπεράσει το 1,116 δισ. ευρώ, με τα 635 εκατ. ευρώ να έχουν καταβληθεί τη χρονιά του PSI.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, τη στιγμή που το κουαρτέτο των δανειστών αλωνίζει σε υπουργεία και τράπεζες στην Αθήνα, ανεβάζοντας τον πήχη των απαιτήσεων για τη δανειακή σύμβαση που πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τις 18 Αυγούστου, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής εξουσιοδοτεί τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτο να προσλάβουν στρατιές ξένων συμβούλων για να διαπραγματευτούν και να συγγράψουν το νέο Μνημόνιο.

Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που εκδόθηκε το περασμένο Σάββατο, ανοίγει ο δρόμος να προσληφθούν με απευθείας αναθέσεις έργου και κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης - όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά - χρηματοπιστωτικοί οίκοι, νομικά γραφεία και ιδιώτες, που θα εργαστούν ως σύμβουλοι της κυβέρνησης για την υποστήριξη της διαπραγμάτευσης με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στην ΠΝΠ ως «διακεκριμένοι εμπειρογνώμονες σε χρηματοπιστωτικά, νομικά και οικονομικά θέματα» θεωρούνται είτε φυσικά είτε νομικά πρόσωπα τα οποία θα υπογράψουν συμβάσεις τρίμηνης διάρκειας, οι δαπάνες των οποίων θα καλύπτονται από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Οικονομικών.

Συνήθως αντικείμενο των χρηματοπιστωτικών οίκων και των δικηγορικών γραφείων είναι τα νομικά κείμενα και οι δεσμεύσεις της χώρας στο πλαίσιο της νέας δανειακής σύμβασης, η χρηματοοικονομική υποστήριξη της αναδιάρθρωσης χρέους, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με 25 δισ. ευρώ που προβλέπεται στην συμφωνία της Συνόδου Κορυφής, η δημιουργία και λειτουργία του νέου ταμείου αποκρατικοποιήσεων των 50 δισ. ευρώ, καθώς και θέματα όπως η διαχείριση των κόκκινων δανείων των τραπεζών μέσω της ίδρυσης Bad Bank ή ενδιάμεσου φορέα, κ.α.

Ο γαλλικών και αμερικανικών συμφερόντων χρηματοοικονομικός οίκος Lazard έχει πιάσει δουλειά εδώ και καιρό. Σύμφωνα με έγγραφο που είχε αποστείλει στη Βουλή τον Μάρτιο ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης, η Lazard παρείχε «αμισθί και ατελώς» υπηρεσίες συμβούλου σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης. Η ίδια εταιρία είχε συνεργαστεί με το ελληνικό κράτος και το 2011-2012 και είχε λάβει αμοιβή 25 εκατ. ευρώ ως σύμβουλος για τη διεκπεραίωση του PSI. Επίσης, η ιαπωνική τράπεζα Nomura φέρεται να έχει καταρτίσει μελέτη για το μοντέλο διαχείρισης των κόκκινων δανείων των τραπεζών.
protothema

http://www.ksipnistere.com/2015/08/3_3.html?

ΣΟΚ – 2 εκατ. Έλληνες έκαναν εμβόλιο με ιό που προκαλεί καρκίνο ΧΩΡΙΣ να έχουν ιδέα – “Ντοπάρισμα” εν αγνοία



Και εμείς κοιμόμασταν όρθιοι…
Tο CDC παραδέχεται σε σελίδα που κατέβασε ότι πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες έλαβαν μία ή περισσότερες δόσεις του εμβολίου της…
πολιομυελίτιδας μέσα σε μια 8ετή διάρκεια, όταν ένα μέρος του εμβολίου ήταν μολυσμένο με καρκίνο προκαλώντας τον αποκαλούμενο polyomavirus SV40.
Έχει υπολογιστεί ότι 10-30 εκατομμύρια Άνθρωποι έχουν λάβει μια μολυσμένη δόση του εμβολίου SV40. Ο SV40 είναι μια συντομογραφία για τον ιό Simian, ή ιός του πιθήκου 40, ένας Ιός Πολυώματος που βρίσκεται στους πιθήκους και στους ανθρώπους.
Όπως και άλλοι Ιοί Πολυώματος, ο SV40 είναι ένας ιός DNA που έχει βρεθεί ότι προκαλεί όγκους και καρκίνο.
Ο SV40 πιστεύεται ότι καταστέλει τις μεταγραφικές ιδιότητες των καρκινικών- γονιδίων στον άνθρωπο μέσω του Μεγάλου SV40 Τ-αντιγόνου και του SV40 Μικρού Τ-αντιγόνου.
Τα μεταλλαγμένα γονίδια συμβάλουν στον ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό, που οδηγεί σε καρκίνο.
Και κάπου εδώ σαν ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ να σας θυμήσουμε οτι ένα από τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι και να σπείρει τον θάνατο μέσω των εμβολίων..!Γιατί σύμφωνα με δικά τους λόγια ο πληθυσμός της γης υπερβαίνει κατά πολύ από αυτόν που θα έπρεπε να είναι..!
Την παραπάνω είδηση με εξαίρεση την τελευταία παράγραφο την πήραμε απο το:http://www.makeleio.gr
 
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2015/08/2.html

SOS RADIATION GENOCIDE SOS ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!!

SOS SOS SOS RADIATION GENOCIDE SOS SOS SOS
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
images
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!!! ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ !!!!!! ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!! 
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ… 
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ RADIATION 1
ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ;;;; ΕΧΕΙ ;;;
Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ;;;
ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !!!
images 
ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ !
ΟΠΟΙΟΣ ΑΔΡΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ … ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΡΑΣΤΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ …
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ !!!! ΜΑΝΑΔΕΣ !!!! ΤΙ ΔΙΑΛΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ;;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ;;; ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΩΡΕ ;;; 
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ !!! ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ !!! ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΡΕ !!! ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ !!! ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ !!! ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ !!!!
ΡΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ;;; ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !!!
ΞΥΠΝΑΑΑ11705213_1607937339495151_7217714634681921082_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=16916

ΡΕ… «δημοσιογράφε»… ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ;; ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ… ΤΙΝΟΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;

11173359_1438587826469441_2817302204980476663_n

Νικη Σιμογλου ΝΑΙ κ. «δημοσιογράφε» ( σχόλιο Αλφειού: κι άλλος παπαγάλος φίλος με το αρχιλαμόγιο Παπαγεωργόπουλο και στο fb ($#%) ! Κι αυτός ο παπαγάλος τώρα ξεκίνησε το κελάηδισμα !!! ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ …… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ….

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ ;; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ;; ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ(*) ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΚΥΡΗ ;;;

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ … ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΟΥ ΓΗΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ;; ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ … ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΜΑΣΟΝΙΚΟ(**) ΜΑΓΑΖΙ ;;;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ ;;;; ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ;;;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ… ΤΙΝΟΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ;;; ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ -ΕΧΘΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ….

ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ….. ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ(***) ΤΟ 1944 ;;; ΟΥΔΕΕΝΑΣ …..

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ (****) …. ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΥΒΑΛΟ…..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΕ …. ΕΧΕΤΕ ΣΠΕΙΡΕΙ ΠΛΑΝΗ ΠΑΝΙΚΟ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΛΗΝΑ … ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ….. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΟΙ….. ΚΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ Η ΕΠΙΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΤΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ( Αλφειός: ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ) …..

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΥΡΙΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΗ ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ Ο,ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ……………………………………..

ΖΗΤΩ ΚΥΡΙΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

………………………………………………………

(*) ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

(**) 



(***) BRETTON WOODS

(****)



………………………………………………………….

($#%)παπαγαλος Μαγκλαρας με αρχιλαμογιομ Παπαγεωργοπουλο1



ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕΙ ;;; Χρήστος Σπίρτζης, «υπουργός αποδόμησης»: «κάτι τέτοιο συμβαίνει μονάχα σε αποικίες κι όχι σε χώρες-μέλη της Ε.Ε.»

…………………………………………………………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ «ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ» ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !

……………………………………………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=16898


Από τα καταπιστεύματα χρηματοδοτήθηκε η Lidl σχεδόν $1 δις, από το IFC της Παγκόσμιας Τράπεζας

ba94b9e5-a170-45e0-b501-63e708fccbd2-2060x1236
Η Lidl έλαβε σχεδόν $ 1 δις χρηματοδότηση από «αναπτυξιακά κονδύλια»
Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας δανείστηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα για να επεκταθεί στην Ανατολική Ευρώπη
Το γερμανικό σούπερ μάρκετ Lidl και η θυγατρική της αλυσίδας Kaufland έχουν επωφεληθεί με σχεδόν $ 900 million (£ 576m) από το δημόσιο χρήμα ανάπτυξης κατά την τελευταία δεκαετία, αποκαλύπτει η Guardian.
Οι εταιρείες, που ανήκουν στη μεγάλη εταιρεία λιανικής του Ομίλου Schwarz και ελέγχεται από μια από πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας, έλαβε χρηματοδότηση δανείου από μια ελάχιστα γνωστή πτυχή της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ).
Αυτά τα δημόσια ιδρύματα, που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους και ανήκουν στις κυβερνήσεις, έχουν τη ρητή εντολή να αυξήσουν την τοπική ανάπτυξη στις χώρες όπου ξοδεύουν τα χρήματά τους. Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει επίσης μια πρόσθετη, ειδική εντολή για τη μείωση της παγκόσμιας φτώχειας. Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο για ατασθαλίες σε σχέση με την παραλαβή των χρημάτων.
Οι τράπεζες δήλωσε η χρηματοδότησή τους για Lidl και Kaufland θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επεκταθούν σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη δημιουργώντας θέσεις εργασίας, το άνοιγμα νέων αγορών για τους τοπικούς παραγωγούς και φέρνοντας «καλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές τροφίμων” υπέρ των φτωχών καταναλωτών.
Ωστόσο, αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν υποστεί επίθεση από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και ομάδες ανάπτυξης: «Αυτή η ιδέα ότι μια εισφορά κεφαλαίου σε πολυεθνικές αναγκαστικά θα οδηγήσει σε ορθή και βιώσιμη ανάπτυξη έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ψευδείς τα τελευταία 20 χρόνια», δήλωσε ο Luiz Vieira, συντονιστής του Bretton Woods Project, μια βρετανική ΜΚΟ που παρακολουθεί την Παγκόσμια Τράπεζα ….
…. Ο Όμιλος Schwarz, ο οποίος ξεκίνησε το 1930 ως χονδρέμπορος τροφίμων στη Γερμανία, είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενες λιανικής πώλησης στον κόσμο και ο Dieter Schwarz, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με μια περιουσία που εκτιμάται στα $ 21 δισ. 
Ολόκληρο το άρθρο της Guardian εδώ
ΠΗΓΗ
…………………………………………………………….
ΜΑΛΙΣΤΑ… !!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙ Η Guardian
[Σύμφωνα με τα αρχεία του, το International Finance Corporation (IFC), λιγότερο γνωστό, αλλά όλο και περισσότερο ισχυρό υποκατάστημα της Παγκόσμιας Τράπεζας, το οποίο επενδύει σε ιδιωτικές εταιρείες, έδωσε τα πρώτα του $ 100 million δάνειο προς τον Όμιλο Schwarz το 2004 – την ίδια χρονιά που η γερμανική συνδικαλιστική Ver.di κυκλοφόρησε το «μαύρο βιβλίο» της στη Lidl στην Ευρώπη, τεκμηριώνονται οι παραβιάσεις των εργασιακών δικαιωμάτων τους ισχυρισμούς.
Η χρηματοδότηση αυτή, η IFC, δήλωσε κατά τη χρονική στιγμή , ήταν να βοηθήσει την ομάδα να επεκτείνουν σε «επιλεγμένες αστικές περιοχές» σε απροσδιόριστες «χώρες στόχους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη». Η Guardian έχει επιβεβαιώσει ότι κάποια από αυτά τα χρήματα πήγαν για να χρηματοδοτήσει την επέκταση της Lidl στην Πολωνία.
Το 2009 , ακολούθησαν $ 75 m για την Kaufland να επεκταθεί στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, και το 2011 κατά $ 66 m για Lidl στη Ρουμανία. Το 2013 , περισσότερα από $ 105 εκατ δόθηκε για τα σχέδια της Lidl στην κλιμάκωση στη Βουλγαρία και την Κροατία και να να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στη Σερβία. Συνολικά, η IFC προβλέπονται περίπου $ 350 εκατ σε μακροπρόθεσμα δάνεια προς την πορεία του Ομίλου Schwarz σε όλη την Ευρώπη.
Η ΕΤΑΑ, η οποία συχνά συγχρηματοδοτεί έργα με τις εμπορικές τράπεζες, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από $ 700 εκατομμύρια για την Lidl και Kaufland κατά την τελευταία δεκαετία, συμβάλλοντας περίπου $ 500 εκατομμύρια η ίδια. …
Η IFC και EBRD δήλωσαν ότι παρακολουθούν τακτικά τις επενδύσεις τους, αλλά ότι τα στοιχεία για το πόσες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν και πώς από την επέκταση της εταιρείας έχουν επηρεαστεί οι τοπικοί παραγωγοί ήταν εμπορικές ευαίσθητες πληροφορίες και, ως εκ τούτου εμπιστευτικές. …]
…………………………………………………………
«ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» !!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ! ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!! ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ , ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ Schwarz , ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ !!! 
ΛΟΙΠΟΝ , ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ… «ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟ» International Finance Corporation (IFC)
ΚΑΤ” ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1956 ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ WORLD BANK , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ BRETTON WOODS … ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ , ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !!!
ΔΗΛΑΔΗ Η Lidl ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! Ή ΟΤΙ ΕΦ” ΟΣΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΤΑΝ Η ΤΟΠΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ !!! 
IFC 2
IFC 3
IFC 4
IFC 5
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΜΠΙΡ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ… ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ…
ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;; ΕΕΕΕ ;;;
 ΥΠ. ΟΙΚ. ΚΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ György SchwartzΤζωρτζ Σόρος ) !!! IFC 6IFC SOROS ROKFELLERR
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!!
ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ;;; ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ …
……………………………………….


ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕ 65.000.000$ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Παγκ.Τράπεζας ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΟ BRETTON WOODS. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Bretton Woods, IMF(ΔΝΤ) / World Bank Group [όπως τροποποιήθηκε μέσω της 113-6 ης Μαρτίου, 26, 2013]

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Bretton Woods ΜΑΪΟΣ 2015 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ… (Η)ΛΙΘΙΟΥ !

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΝΙΚΟΣ»: «είναι παλιό το ΦΕΚ(1945) για Bretton Woods» ! ΤΑ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟ Κ.ΙΣ.(1920) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(1927) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Alexis Tsipras interview in English

……………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=16905

NEMESIS: Σκάφος Ελληνικής κατασκευής που κερδίζει πολέμους! ΒΙΝΤΕΟ

ellinikis_kataskeuis_skafos_stratou
Εκτός από την Ελλάδα που «τρώει τις σάρκες της» και σκυβει το κεφάλι στους ξένους δανειστές ζητώντας καινούρια δανεικά, υπάρχει και η Ελλάδα που αντιστέκεται, κατασκευάζει πρωτοποριακά προϊόντα και κατακτά τις ξένες αγορές.
Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο από το πρώτο ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης ταχύπλοο σκάφος ειδικών επιχειρήσεων ΝΕΜΕΣΙΣ το οποίο μπορεί να θεωρηθεί το πρώτο «glass-cockpit» (!) όπως φαίνεται και στο βίντεο, φουσκωτό σκάφος άκαμπτης γάστρας τύπου RHΙΒ (Rigid-Hulled Inflatable Boat), παγκοσμίως .

Η πρώτη του παραγγελία αφορά ξένη χώρα, αφού το σχέδιο και οι προδιαγραφές από την αρχή προσέλκυσαν ξένη χρηματοδότηση.
Η γάστρα του σκάφους έχει κατασκευαστεί από Fiberglass με πυραντοχικό πολυεστέρα και ίνες Binaxial ενώ διαθέτει αλεξίσφαιρη προστασία η οποία αποτελείται από υλικό Dyneema της ολλανδικής εταιρείας DSM!
Το υλικό αυτό προστατεύει το πλήρωμα από πυρά όπλων όπως τα ΑΚ-47 7,62×39 FMC (ταχύτητα βλήματος 720 μέτρα το δευτερόλεπτο).
Το παραπάνω κατέστη δυνατό με την εφαρμογή της τεχνογνωσίας της ναυπηγού εταιρείας ELMON στο τομέα της αλεξίσφαιρης προστασίας και της συνεργασίας της με την ολλανδική DNM.
Οι διαστάσεις του σκάφους είναι μήκος 11,6 μέτρα με μήκος γάστρας 10,20 μέτρα, μέγιστο εξωτερικό πλάτος 3,44 μέτρα και βάρος 4,3 τόνους. Οι διαστάσεις του σκάφους μπορούν να μεγαλώσουν ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Το ΝΕΜΕΣΙΣ προωθείται από δύο εσω-έξω κινητήρες diesel D6-370 Α/DP PENTA της εταιρείας VOLVO (ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ A.E). Ο 6κύλινδρος κινητήρας D6-370 Α/DP PENTA έχει βάρος 770 κιλά, απόδοση 370 ίππους έκαστος ενώ και οι δύο κινητήρες επιτρέπουν στο σκάφος να πετύχει μέγιστη ταχύτητα μέχρι και 65 κόμβους.
Η αυτονομία του σκάφους φτάνει τις 12 ώρες και η εμβέλεια του τα 480 ναυτικά μίλια.
Σε ότι αφορά τη μεταφορική του ικανότητα το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 οπλισμένους στρατιώτες, ενώ το πλήρωμα του αποτελείται από δύο άτομα και δύο πολυβολητές, ένα στην πλώρη και ένα στην πρύμνη.
Οι 10 στρατιώτες κάθονται σε δύο ξεχωριστές διατάξεις. Στο κέντρο του σκάφους και πίσω ακριβώς από το διμελές πλήρωμα. Στο κέντρο του σκάφους υπάρχουν δύο σειρές καθισμάτων με 4 καθίσματα έκαστη, με τους καθήμενους στρατιώτες να βρίσκονται πλάτη με πλάτη.
Οι υπόλοιποι δύο μεταφερόμενοι στρατιώτες κάθονται ακριβώς πίσω από τους δύο χειριστές του σκάφους.
Ο βασικός οπλισμός του σκάφους αποτελείται από δύο πολυβόλα των 12,7 χλστ της εταιρείας ΑΤΚ τα οποία είναι τοποθετημένα στην πλώρη και στην πρύμνη σε ειδικούς έστορες.
Επιπρόσθετα εάν ο χρήστης το επιθυμεί μπορεί να αντικαταστήσει το πρωραίο πολυβόλο των 12,7 χλστ. (μπορεί να εγκατασταθεί και τηλεχειριζόμενος πύργος) με ένα εκτοξευτή ρουκετών (απλές ή κατευθυνόμενες) καθώς και κατευθυνόμενων πυραύλων μικρής εμβέλειας δυτικής ή ρωσικής κατασκευής.
Επιπλέον για προστασία το σκάφος διαθέτει εκτοξευτές καπνογόνων τοποθετημένους στις δύο πλευρές του Roll Bar. Για την ασφαλέστερη ναυσιπλοΐα του σκάφους το ΝΕΜΕΣΙΣ διαθέτει το σχετικό ραντάρ με εμβέλεια 24 ναυτικά μίλια.
Η INTRACOM έχει τοποθετήσει το σύστημα ελέγχου και διοίκησης Spartan, με αποτέλεσμα ένα 100% ελληνικό προϊόν, πλην των δύο εσωλέμβιων μηχανών Penta της Volovo.
Στις 14 Ιουνίου το ΝΕΜΕΣΙΣ είχε πραγματοποιήσει ένα σπάνιο και αξιοζήλευτο ρεκόρ για σκάφος της κατηγορίας του όταν μετά από πλεύση 21 ωρών και με μόνο ανεφοδιασμό στην Μάλτα, έφτασε στην Λιβύη όπου επιδείχθηκε στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας καθώς ενδιαφέρονται για την προμήθειά του.
Το σκάφος είχε ξεκινήσει στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 14 Ιουνίου από το Πόρτο Ράφτη και με έναν ανεφοδιασμό στην Μάλτα, έφτασε στις 23.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Λιβύη!
Μάλιστα μεταξύ Μάλτας και αφρικανικών ακτών αντιμετώπισε κατάσταση θάλασσας 7 Μποφόρ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο για να γίνει καλύτερα αντιληπτό τί κατασκευάστηκε από ελληνικά χέρια, χωρίς την παραμικρή κρατική χρηματοδότηση και χωρίς η πορεία του στην διεθνή αγορά να εξαρτάται από εγχώριες παραγγελίες.



defencenet.gr

  ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ :  http://periergaa.blogspot.com/2015/08/nemesis.html#ixzz3hnQEvizD
Follow us: PERIERGAA on Facebook

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ 2015 !!!! .



Γιάννης Καλογερόπουλος 
 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ !!!!
ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ...........

 
Πως οι Γερμανοί «άρπαξαν» μαγαζιά των Ρωμιών στην Μικρασία και την Πόλη το 1914
Το 1914 ξεκίνησε ο πρώτος διωγμός των Ρωμιών στα παράλια της Μικρασίας, με την σφαγή της Φώκαιας.
Μία σύντομη περιγραφή των γεγονότων.
«Όλη την μέρα του Σαββάτου 13 Ιουνίου, μέχρι τις επτά περίπου το βράδυ, εκτυλίσσονται ταυτόχρονα οι σκηνές των δυο μεγάλων πράξεων του δράματος: η οικτρή έξοδος και η αναίσχυντη λεηλασία. Τρεις χιλιάδες οκτακόσιοι Έλληνες Οθωμανοί έφυγαν για την Θεσσαλονίκη με το πρώτο πλοίο και δυο χιλιάδες περίπου με το δεύτερο για τον Πειραιά.
Τηλεγράφησα ήδη από το πρωί στην Σμύρνη για να μας στείλουν κι άλλα πλοία. Υπάρχουν επτά χιλιάδες Έλληνες στην Παλαιά Φώκαια (7.077, σύμφωνα με την επίσημη τουρκική στατιστική του 1913). Πρόσφυγες από τα γύρω χωριά ενώθηκαν μαζί τους. Τα δυο πρώτα πλοία δεν μπορούσαν να τους χωρέσουν. Δυο ρυμουλκά που έστειλε αμέσως ένας γενναιόδωρος Γάλλος της Σμύρνης, ο κ. Γκυφραί, φτάνουν υπό την σημαία μας το απόγευμα και ξαναφεύγουν φορτωμένα για την Μυτιλήνη.»
Ο φόβος εξαπλώνεται στα παράλια της Ιωνίας. 300.000 εκδιωγμένοι, βρίσκουν καταφύγιο αρχικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στο εσωτερικό οι Χριστιανοί πιέζονται δεινώς, εξισλαμίζονται, κορίτσια μεταφέρονται με την βία στα χαρέμια και νεαρά αγόρια πωλούνται για λίγα μετζήτια στην αγορά του Ικονίου, εκεί που γίνεται πραγματικό σκλαβοπάζαρο!
Ολοκληρώνεται έτσι το πρώτο στάδιο της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των παραλίων και ο εμπνευστής του “λευκού θανάτου” Λίμαν Φον Σάντερς θέλησε να πάει να δει με τα μάτια του τα αποτελέσματα.
Μετά το ταξίδι του αρχικά στην Σμύρνη και μετά στις παραλιακές πόλεις της Μικράς Ασίας ο Λίμαν Φον Σάντερς, διαπίστωσε ότι είχαν παραμείνει στις εστίες τους αρκετές χιλιάδες Έλληνες διασκορπισμένοι και αγανακτισμένος λέει “ο πληθυσμός αυτός σε ενδεχόμενη εκστρατεία της Ελλάδος, μπορεί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να οπλιστεί και να χρησιμοποιηθεί σαν στρατός μάχης, συνεπώς επιβάλλεται να συμπληρωθεί το έργο του διωγμού”.
Ο φόβος έχει κυριεύσει τους γηγενείς χριστιανικούς πληθυσμούς και τότε οι Γερμανοί βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο της αρπαγής των περιουσιών τους. Έτσι τα μικρά και μεγάλα καταστήματα στην Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη, περιέρχονται στην κατοχή τους.
Η “Ντόιτσε -Μπαγκ”, ανοίγει τα χρηματοκιβώτιά της και παρέχει όλα τα μέσα στους Γερμανούς που καταφθάνουν με τα πλοία κατά χιλιάδες στα παράλια, με σκοπό την μόνιμη εγκατάσταση και να αγοράσουν τα εμπορικά καταστήματα των Ρωμιών.

Η ευκαιρία για τους Ρωμιούς φαντάζει μοναδική, αφού ο καθένας σκέπτεται ότι αν πουλήσει το κατάστημά του, θα μπορέσει να διαφύγει από τον κίνδυνο που αυξάνεται μέρα με την μέρα. Όσοι δεν είναι διατιθειμένοι να τα πουλήσουν, καταφεύγουν σε Γερμανούς εμπόρους ή σε άνεργους, ακόμα και σε ύποπτες γυναίκες και προτείνουν συνεταιρισμό με μόνο κεφάλαιο από μέρους τους την χρήση του ονόματός. Έτσι οι Γερμανοί γίνονται κάτοχοι, εκατοντάδων καταστημάτων. Στο Πέρα, στον Γαλατά, στον φραγκομαχαλά της Σμύρνης εκεί που ο επισκέπτης έβλεπε στο παρελθόν στις επιγραφές των καταστημάτων τα ονόματα, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Αλεξανδρόπουλος κ.λπ,
τώρα διαβάζει Κάρολος Φρανκλάιν, Ερρίκος Φριτς, Γουλιέλμος Χολβενστάιν κ.λπ.

Οι νεότουρκοι μας έσφαξαν, λήστεψαν τις περιουσίες και τα σπίτια στα χωριά και τις μικροκωμοπόλεις και οι Γερμανοί την ίδια εποχή άρπαξαν τα καταστήματα στις πόλεις με τον πλέον φανερό τρόπο, χρησιμοποιώντας τον ΦΟΒΟ…
Θα αναρωτηθεί κάποιος, μα πως κατάφεραν όλα αυτά οι Γερμανοί;
Είναι πολύ απλό : «Μπούκωσαν» με χρυσό τους τούρκους ηγήτορες, όπως έχει αποδειχτεί ιστορικά. Μίζες τότε, μίζες έως και σήμερα, αρκεί να γίνει πράξη το «Deutschland über alles».
Πληροφορίες από το βιβλίο του Μιχαήλ Ροδά» Πως η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμό της Τουρκίας».


 https://www.facebook.com/profile.php?id=100006286716949&fref=ufi
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters