Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ο άνθρωπος που βρήκε τη "θεραπεία για όλες τις ασθένειες", οδηγήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο και κέρδισε!


Πριν αποφασίσετε αυθόρμητα να απορρίψετε τις πληροφορίες αυτές που βασίζονται αποκλειστικά στην προσωπική προδιάθεση, η ιστορία αυτού του ανθρώπου αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά. 

Γεννήθηκε στις 26 Nοεμβρίου 1933, στο χωριό Ilanga, στις ισπανικές Ονδούρες, ο Δρ Sebi ή Alfredo Bowman έχει θεραπεύσει μερικές από τις πιο γνωστές, θανατηφόρες ασθένειες στον άνθρωπο συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και του ιού HIV / AIDS. 


Έχει θεραπεύσει διάσημους ασθενείς, όπως την καλλιτέχνη Lisa 'Left Eye' Lopes και τον ποπ θρύλο Michael Jackson, που υπεραμύνθηκαν για την αποτελεσματικότητα της πρακτικής του. 


Επίσης, παρείχε την βοήθειά του στον Steven Seagal και στην μητέρα του Έντι Μέρφι, μεταξύ άλλων. 




Το 1988 αναγκάστηκε να πάει στο δικαστήριο, έπειτα από μήνυση που δέχθηκε από τον γενικό εισαγγελέα της Νέας Υόρκης μετά την τοποθέτηση διαφημίσεων σε τοπικές εφημερίδες με τις οποίες ισχυριζόταν ότι μπορούσε να θεραπεύει οποιαδήποτε ασθένεια.


Για τη δίκη, ο Δρ Sebi έπρεπε να φέρει έναν ασθενή για κάθε σημαντική ασθένεια που ο ίδιος ισχυριζόταν ότι μπορούσε να θεραπεύσει. 


Ο αριθμός των μαρτύρων που χρειαζόταν ήταν λιγότερος από 10, αλλά, προς μεγάλη έκπληξη, στο δικαστήριο προσήλθαν 70 ασθενείς που είχαν θεραπευθεί, αναγκάζοντας το δικαστήριο να κλείσει την υπόθεση κατά του κράτους και υπέρ του Sebi.  


Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια έκθεση ειδήσεων από το CBS για την πρακτική του Δρ Sebi και επίσης, μια συνέντευξη με την Lisa "Left Eye" Lopes.





   

Λοιπόν, τι πιστεύετε εσείς; 



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters