Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ

ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ. Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΗ....

Πάρτα στη μάπα Μουζάλα … Επικεφαλής ΜΚΟ δασκαλεύει λαθρομετανάστες πως να κλαίνε για να τους λυπηθούν οι ….(Ηλίθιοι Έλληνες Φρουροί video)


H Διευθύντρια μιας ΜΚΟ καταγράφηκε σε βίντεο να εξηγεί πώς συμβούλευε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να υποκρίνονται κατά τη διαδικασία ελέγχου ώστε να περνούν τα σύνορα της Ελλάδας ..
Κάνοντας τους Συνοριοφύλακες να τους λυπηθούν

Η Απόδειξη οτι οι ΜΚΟ στην Ελλάδα δρούσαν μεθοδευμένα εναντίον της Χώρας την ώρα που ο Μουζάλας και τα παρτάλια του Υπουργείου του τους χρηματοδοτούσαν

Στον Αέρα Οι 65ρηδες Χωρίς Ανανεωμένο Δίπλωμα Οδήγησης...

Στον αέρα βρίσκονται οι ερασιτέχνες οδηγοί που έχουν κλείσει τα 65 και δεν έχουν περάσει τα 74, αλλά αμέλησαν να ανανεώσουν τα διπλώματά τους πριν από τη συμπλήρωση του απαιτούμενου χρόνου.

Χιλιάδες πολίτες αυτής της ηλικιακής ομάδας που έχασαν την προθεσμία πηγαίνουν στις διευθύνσεις Συγκοινωνιών των περιφερειών, όπου οι υπάλληλοι παραλαμβάνουν τα δικαιολογητικά, αλλά τους ενημερώνουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν τη διαδικασία.

Ανατριχιαστικό: Διαλύοντας Τους Νεκρούς: Αλκαλική Υδρόλυση Εναντίον Ταφής Και Καύσης...

Σε όλον τον κόσμο 150.000 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά και ο αριθμός τους αυξάνεται, καθώς αυξάνεται ο παγκόσμιος πληθυσμός της Γης. 
Σήμερα υπάρχουν 7,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι πάνω στον πλανήτη, αλλά μέχρι το τέλος του αιώνα υπολογίζεται ότι θα υπάρχουν περισσότεροι από 11 δισεκατομμύρια. 

Σε ορισμένες περιοχές οι χώροι για τις ταφές εξαντλούνται και η αποτέφρωση θεωρείται ότι δεν είναι αρκετά φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος για την κατάληξη των ανθρωπίνων ιστών λόγω της ενέργειας που απαιτείται για τη μετατροπή τους σε στάχτες.

Αυτή Θα Είναι Καλή Προίκα, Ο Γαμπρός Σίγουρα Αστροναύτης...

39χρονη Ροδίτισσα Αγόρασε Οικόπεδο Δύο Στρέμματα Στη Σελήνη! Tο Προορίζει... Για Την Κόρη Της.

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Νικόλ Κίντμαν, ο Τομ Κρουζ, ο Τζον Τραβόλτα, ο μακαρίτης Ρόναλντ Ρίγκαν, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Τζίμι Κάρτερ, ο Χάρισον Φορντ και η συμπολίτισσά μας 39 ετών από τη Ρόδο; Η απάντηση είναι… οικόπεδο στη Σελήνη!

Βαριά Άθεοι Οι Έλληνες Κληρικοί...


Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την αγωνία για το δημοσιοϋπαλληλίκι από ανθρώπους που κηρύσσουν την πίστη στη Θεία Πρόνοια

Πάντα μου φαινόταν πολύ ενδιαφέρον το ότι οι πιο φανατικοί πιστοί είναι οι άνθρωποι με την πιο αδύναμη πίστη. Αν είσαι βέβαιος για την πίστη σου, αν είσαι σίγουρος ότι η ενάρετη ζωή σου θα ανταμειφθεί στην αιώνιοτητα κι αν δεν έχεις καμία αμφιβολία για το ότι οι αμαρτωλοί θα πληρώσουν για τις αμαρτίες τους, δεν προσπαθείς με λύσσα να επιβάλεις πίστη, τρόπο ζωής και ευσέβεια σε κανέναν.

Η Εφορία Παρακολουθεί Καταθέσεις- Αναλήψεις Και Καλεί Για Εξηγήσεις...

Κάτω από το άγρυπνο μάτι της Εφορίας βρίσκονται πλέον όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Μια ειδική εφαρμογή της  ΑΑΔΕ "σκανάρει" συνεχώς όλες τις κινήσεις - καταθέσεις, αναλήψεις, μεταβιβάσεις χρημάτων,δαπάνες με κάρτες κλπ. Κι αν τσεκάρει κάτι ασυνήθιστο ή ύποπτο, χτυπάει συναγερμό. Τα περαιτέρω αναλαμβάνουν οι εφοριακοί και το ΣΔΟΕ, που θα προχωρήσουν σε έρευνες και θα καλέσουν τον δικαιούχο του λαγαριασμού να αποδείξει ότι είναι... αθώος.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters