Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019

Κάστες.. Τι δεν καταλαβαίνεις;


Είναι γεγονός ότι τελευταίες δεκαετίες βρισκόμαστε σε μια μόνιμη διαρκώς επιδεινούμενη κρίση. Ίσως και φτιαχτή. Κρίση που απεκάλυψε τα αίτια της κατάντιας μας, σε όλα τα επίπεδα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Κρίση που εν πολλοίς οφείλεται στον τρόπο διαχείρισης της Ελλάδας, μετά τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο. Το πολιτικά αδιάφορο(;) πλέον ερώτημα είναι από ποιόν. Από όλους είναι η απάντηση.

Η κυρία ΡΕΝΑ "μας", αφού πρώτα ...ΞΥΡΙΣΘΗΚΕ κόντρα (!) μετά επέλεξε τήν Ασπασία!


(ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Ε;) ΦΩΤΟ

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΡΕΝΑ "ΜΑΣ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;


Δικαστικοί αντιπρόσωποι: Τι πραγματικά προβλέπει η τροπολογία για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές (καταργεί το ασυμβίβαστο βουλευτή – υποψήφιου ευρωβουλευτή)

Κατατέθηκε στη Βουλή η υπ’ αριθ. 2043/101/18.3.2019 τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία ρυθμίζει θέματα δικαστικών αντιπροσώπων, παρέχει εξουσιοδότηση στον Υπουργό Εσωτερικών να καθορίσει τη διεξαγωγή των επιμέρους εκλογών σε χωριστά εκλογικά τμήματα και καταργεί το ασυμβίβαστο βουλευτή – υποψήφιου ευρωβουλευτή.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, https://www.eurovouli.gr/zaharopoulos/

Η Ψήφος σου μετράει μην την πετάξεις...


ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΕΥΡΩΠΗ - ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ - ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ευρώπη,  λέξη   ελληνική   πανάρχαια,  συνυφασμένη   με   τον   τεράστιο   μοναδικό   ελλάνιο   πολιτισμό  του   πλανήτη   μας.    Τόπος γεμάτος   από   πολιτιστικά   και   υλικά   αποτυπώματα   χιλιάδων   ετών,   που      σε   κάθε   γεωγραφική   περιοχή   της.
       Εδώ   και   δυο   χιλιάδες   τουλάχιστον   χρόνια,   εχθροί  του Ελληνισμού    κακοποιοιούν,     καταστρέφουν και     εκβαρβαρίζουν την Ελλάδα,    καρδιά και καθέδρα   της   Ευρώπης  έχοντας   διαλύσει   πολλά από τα   πολιτιστικά   στοιχεία   που   ομόρφυναν   τον   χώρο   της  και   τους   κατοίκους   της,  για   χιλιάδες χρόνια.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ 2012 ΠΟΥ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! «Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ»

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters