Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Kυβέρνηση Εθνικής Ενότητας με την Ντόρα επικεφαλής και τον Αντώνη Σαμαρά Πρόεδρο Δημοκρατίας!

Ακόμη και το αεροσκάφος της Γερμανίδας καγκελαρίου είναι στην διάθεση του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, μετά από ανοιχτή ανεπίσημη  πρόσκληση που του απήυθηναν τόσο η γερμανίδα καγκελάριος όσο και ο Βόλφαγκ Σόιμπλε να επισκεφθεί την Γερμανία.


Η επίσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου.
Αυτή είναι η εισαγωγή του αποκλειστικού ρεπορτάζ του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» που αφορά τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, οι οποίες θα λάβουν χώρα ακόμη και από το πρώτο εξάμηνο του 2014 και  θα είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του το «Κουρδιστό Πορτοκάλι" η Ελλάδα βρίσκεται κοντά στην δημιουργία μιας κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Εθνικής Σωτηρίας, όπως θέλετε πείτε το.


Ως τότε οι ζυμώσεις ανάμεσα στα κόμματα θα είναι συνεχείς και οι μετακινήσεις-ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών σχεδόν στην ημερήσια διάταξη!
Με κάθε τρόπο η κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας θα έχει την στήριξη 180 και πλέον βουλευτών!
Η ανεξαρτητοποίηση του Πέτρου Τατσόπουλου είναι ενδεικτική για το τι πρόκειται να ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Πάμε παρακάτω. Στόχος της δημιουργίας- από την παρούσα βουλή- της κυβέρνησης εθνικής ενότητας είναι να οδηγηθούμε σε εκλογές το 2016 κάτι που είναι επιθυμία και του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας και σημερινού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά!
Ο Αντώνης Σαμαράς για τους Γερμανούς και παρά τα μπινελίκια που ακούει στην Ελλάδα, έχει επιτύχει έναν άθλο και θεωρείται ο πλέον αξιόπιστος συνομιλητής από την αρχή της κρίσης και της ένταξης μας στο μνημόνιο-Άνοιξη του 2010.

Ποιο πρόσωπο, σύμφωνα με τους Γερμανούς- και όχι μόνο- μπορεί να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία μιας κυβέρνησης εθνικού συνασπισμού;
Όχι-λόγω ηλικίας-δεν είναι ο Επίτιμος, αλλά η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία αποτελεί για τους Γερμανούς την χρυσή εφεδρεία του εγχώριου πολιτικού συστήματος.

Η Ντόρα έχει υπερασπισθεί με πάθος τις αυτονόητες μεταρρυθμίσσεις που έχει ανάγκη ο δυσκίνητος κρατικός μηχανισμός ο οποίος βρίσκεται στο έλεος των διορισμένων κομματικών στρατών. Η ίδια συγκεντρώνει στο πρόσωπό της και την συμπάθεια πολλών από τους σημερινούς ανεξάρτητους βουλευτές. Έτσι η πρόσκληση στον Επίτιμο να επισκεφθεί την Γερμανία αποτελεί προάγγελο των συγκεκριμένων εξελίξεων. Για τους Γερμανούς ο Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος σοφός Έλληνας πολιτικός, γι΄ αυτό και οι ευχές της Μέρκελ για τα γενέθλιά του.

Το πότε θα δημιουργηθεί η κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι κάτι που παραμένει ανοιχτό.
Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε σαν ημερομηνία εκκίνησης την λήξη της θητείας του Κάρολου Παπούλια, δηλαδή την άνοιξη του 2015.

Το θέμα είναι ότι δύσκολα η παρούσα κυβέρνηση θα τα καταφέρει να φθάσει ως εκεί. Το σενάριο να παραιτηθεί νωρίτερα ο Κάρολος Παπούλιας παίζει δυνατά, έτσι ώστε να συμπέσει η δημιουργία της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας με την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Αντώνη Σαμαρά.

Έτσι ο Αντώνης θα γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας, χωρίς στο μεταξύ να έχει ηττηθεί σε εκλογές από τον Τσίπρα, όπως άλλωστε έχει υποσχεθεί στον εαυτό του-«εγώ δεν χάνω από αυτόν!»
Τι θα γίνει με το κομβικό υπουργείο Οικονομικών σε μια τέτοια περίπτωση;

Ο Σόιμπλε θέτει βέτο για την παραμονή του Γιάννη Στουρνάρα. (Το σενάριο αλλαγής ρόλων ανάμεσα σε Στουρνάρα και Προβόπουλο θα μπορούσε να είναι μια αποδεκτή λύση από τους Γερμανούς).

Όσο αφορά  τη δημιουργία της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, μην κάνετε τους υπολογισμούς με βάση τα κόμματα αλλά τους βουλευτές. Το σίγουρο είναι ότι τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης θα ακολουθήσουν και πολλοί ακόμη βουλευτές οι οποίοι θα στηρίξουν την συγκεκριμένη κυβέρνηση με την Ντόρα σε πρώτο ρόλο.

Υ.Γ> Ο μόνος υπουργός ο οποίος θα χάσει την θέση του με πρωθυπουργό την Ντόρα θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι΄αυτό όχι γιατί δεν στήριξε το κόμμα της αλλά γιατί έχει γίνει πιο κρατιστής από τους κρατιστές πολιτικούς και δεν τολμά ουδεμία μεταρρύθμιση στην διεφθαρμένη δημόσια διοίκηση. Για τις απολύσεις δε των κηφήνων εκ των δημοσίων υπαλλήλων, για τις οποίες ο ίδιος έκανε λόγο-πριν γίνει υπουργός-τσιμουδιά. 

Ο Κυριάκος βαδίζει στα χνάρια του Μανιτάκη και η πολιτική του προκαλεί εκνευρισμό ακόμη και στην Ντόρα. Στην καλύτερη περίπτωση να πάρει κάποιο ανώδυνο υπουργείο, για να γλιτώσει η Ντόρα από την γκρίνια του μπαμπά Επίτιμου, ο οποίος έχει αδυναμία στον Κυριάκο.



 http://kourdistoportocali.com/post/32487/dorasami
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/01/k_12.html

Δένουν και για έσχατη προδοσία τον Κοντομηνά; Ήθελε να πουλήσει κρατικά μυστικά σε ξένη μυστική υπηρεσία!

κοντομηνας σκανδαλο ττ

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης με ακόμα μιά βαριά κατηγορία – την βαρύτερη που μπορεί να αντιμετωπίσει έλληνας πολίτης αναμένεται να βρεθεί ο ήδη προφυλακισμένος καναλάρχης Δημήτρης Κοντομηνάς.

Η υπόθεση που έχει σημάνει συναγερμό στην δικαιοσύνη είναι σκοτεινή και βγήκε στην δημοσιότητα από ιστοσελίδα με έγγραφα που αποτελούν ομολογία του ίδιου του Κοντομηνά!

Η αποκάλυψη αφορά δικόγραφο στο οποίο ο Κοντομηνάς ομολογεί πως είχε πρόθεση να αγοράσει το αρχείο του τ. αρχηγού των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών στρατηγού Γρυλλάκη με σκοπό να το μεταπωλήσει σε υπηρεσία τρίτης χώρας. Συγκεκριμένα των ΗΠΑ. Στο ίδιο δικόγραφο ο προφυλακισμένος καναλάρχης αποκαλύπτει πως διακίνησε δεκάδες εκατομύρια ευρώ, πιθανά από αυτά που εξοικονόμησε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε λογαριασμούς του εξωτερικού, χωρίς προφανώς να το γνωρίζουν οι ελληνικές φορολογικές αρχές.

κοντομηνας δικογραφια
“Μου ζήτησαν 8 εκατομύρια για να μου φέρουν το αρχείο του στρατηγού”
Αυτά που αναγράφονται στο δικόγραφο ξεπερνουν και την φαντασία σεναριογράφων του Χόλιγουντ. Ο Κοντομηνάς ομολογεί πως ήθελε να πουλήσει στις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες του αρχείο του πρώην διοικητή της ΕΥΠ στρατηγού Γρυλλάκη και γι’ αυτόν τον λόγο πλήρωσε αστρονομικά ποσά χωρίς όμως ποτέ να πάρει το αρχείο στα χέρια του. Ομολογεί επίσης κινήσεις δεκάδων εκατομυρίων ευρώ με την αιτιολογία της συνεργασίας με την NSA που μάλλον δεν γνωρίζουν οι εδώ ελεγκτικές αρχές.
Το ποσό φτάνει τα 40 εκατομύρια ευρώ σε δύο δόσεις από λογαριασμούς που διατηρούσε ο προφυλακισμένος Κοντομηνάς στην JP Morgan και αποδέκτη λογαριασμό στην PNC Bank Pittsburg.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές πάντως για τα υπόλοιπα ποσά και την NSA υπάρχει η πιθανότητα ο κ. Κοντομηνάς να τα αναφέρει στην αγωγή του για να προλάβει τυχόν έλεγχο του ΣΔΟΕ που έχει εντοπίσει αυτές τις διατραπεζικές κινήσεις.
Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και σε συνδυασμό με τις τρέχουσες εξελίξεις μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εμπλοκη και άλλων προσώπων, ακόμα και πολιτικών.
 http://kommatika.gr/?p=6270
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9939.html

Δέκα μήνες φυλακή στο Μιχάλη Ταμήλο ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Ίσως τελικά να υπάρχει Θεία Δίκη! Ο άνθρωπος που τον περασμένο μήνα δήλωνε εντελώς ανερυθρίαστα και χωρίς καμία επίπτωση, ότι οι Έλληνες φταίνε που πεθαίνουν από τα μαγκάλια γιατί δεν ξέρουν ότι είναι επικίνδυνα, την... "βρήκε" τελικά από αλλού!
 
Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε την Παρασκευή το Πλημμελειοδικείο Τρικάλων, στον πρώην «γαλάζιο» δήμαρχο και νυν βουλευτή, Μιχάλη Ταμήλο, με το σκεπτικό ότι δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την εκτέλεση έργου.
 
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του trikaladay.gr, η υπόθεση αφορά στο έργο διαμόρφωσης κτιρίου στον συνοικισμό Λεπτοκαρυάς το 2008, προκειμένου εκεί να λειτουργήσει Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ, με αντικείμενο την εκπαίδευση μαθητών για την εγκατάσταση φυσικού αερίου.
 
Το θέμα προέκυψε όταν αρχικά το 2011 έγινε ανώνυμη καταγγελία για παράνομη ανάθεση του έργου από τον Δήμο Τρικκαίων, ενώ στη συνέχεια ασκήθηκε αγωγή από τον εργολάβο για την μη καταβολή χρημάτων από τις εργασίες που εκτέλεσε.
 
Όπως υποστήριξε ο κ. Ταμήλος, δεν υπήρχε καμία ευθύνη του Δήμου για την πληρωμή του εργολάβου καθώς το κόστος των εργασιών βάρυνε αποκλειστικά τον ΟΑΕΔ.
 
Ωστόσο το Δικαστήριο δεν πείστηκε και επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τον κ. Ταμήλο να ασκεί έφεση κατά της δικαστικής απόφασης.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Με αντάλλαγμα να σφραγιστούν όλοι οι Έλληνες η κυβέρνηση υπέγραψε για να πάρει 53 δις ευρώ!

Συγκεκριμένα στις 13/12/2012 στο EUROGROUP συμφωνήθηκε να δοθούν τα λεφτά στην Ελλάδα φτάνει να πάρουμε τα συστήματα με το 666.

Δυστυχώς οι κυβερνώντες πολιτικοί συναίνεσαν για ακόμα μια φορά στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης του Αντίχριστου , και έτσι θα πάρουμε και την επόμενη δόση των περίπου 50 + Δις ευρώ με αντάλλαγμα την ψυχή μας , αφού ένας από τους όρους εκταμίευσης της δόσης είναι και η σταδιακή κατάργηση του ρευστού χρήματος και η χρήση πιστωτικών η χρεωστικών ηλεκτρονικών καρτών με το 666 κάτι που σημαίνει τον πλήρη αποκλεισμό από τα κοινά όπως είναι η εργασία , η δυνατότητα αγοράς τροφίμων , η πληρωμή λογαριασμών κλπ για όποιον δεν θα παραλάβει αυτές τις πιστωτικές χρεωστικές κάρτες.

ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13…..

“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα Η το όνομα του θηρίου Η τον αριθμό του ονόματός του” Αποκάλυψη 13:16,17.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους επισκέπτες του άρθρου να δουν το βίντεο και να το μεταδώσουν σε όλους τους απανταχού Έλληνες.






http://www.eleysis-ellinwn.gr
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/01/53.html

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ 0%

Κάθε οικογένεια έχει και ένα εργαστήριο επεξεργασίας ξύλου. Δύο δασικοί συνεταιρισμοί εκμεταλλεύονται 36.000 στρέμματα δάσους.

Αυτή, είναι η ταυτότητα του ορεινού χωριού Μηλιά, σε υψόμετρο 1180 μέτρων στην....
Πίνδο, το οποίο απέχει 12 χιλιόμετρα από το Μέτσοβο και βρίσκεται μία ανάσα από τον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα, στα όρια των Ιωαννίνων με τα Γρεβενά.

“Η επεξεργασία του ξύλου και η λαϊκή τέχνη, αποτελεί παράδοση στον τόπο μας. Αυτή η παράδοση μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, από πατέρα σε γιο” εξηγεί ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Μηλιάς Μετσόβου, Αναστάσιος Κουτελίδας.

Το ξύλο συντηρεί όλο το χωριό

Η οικονομία του χωριού στηρίζεται στο ξύλο. Οι 100 οικογένειες απασχολούνται αποκλειστικά στα 40 εργαστήρια ξυλογλυπτικής και επεξεργασίας του ξύλου, ενώ οι δύο δασικοί συνεταιρισμοί έχουν 60 μέλη.
Το Δασαρχείο, βάσει διαχειριστικής μελέτης, έχει παραχωρήσει στους συνεταιρισμούς, δάση οξιάς και μαύρης πεύκης, εκτάσεως 36.000 στρεμμάτων.
Την οξιά εκμεταλλεύονται για τη λαϊκή τέχνη, ενώ τη μαύρη πεύκη για τη δημιουργία κολόνων της ΔΕΗ και τις οικοδομές. Τα εργαστήρια, βρίσκονται στα υπόγεια των σπιτιών, ενώ ο επισκέπτης σε κάθε γωνιά του οικισμού αντικρίζει μεγάλες ποσότητες ξυλείας τι οποίες, όπως εξηγούν, αφήνουν σε πρώτο στάδιο έξω για να στεγνώσουν και στη συνέχεια τις μεταφέρουν σε υπόγεια, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Από γενιά σε γενιά…

Τεχνίτες από τα παιδικά τους χρόνια οι Μηλιώτες, δίνουν μορφή στο ξύλο και φτιάχνουν βαρέλια, οικιακά σκεύη, όπως πλάστες κουτάλες, θήκες για ψωμί, δοχεία για νερό και κρασί, κρεμάστρες, καθρέπτες και πολλά άλλα είδη, χρήσιμα για το σπίτι και τη διακόσμηση. Πολλοί, εμπνέονται από τα ζώα του δάσους που τους περιβάλλει και δημιουργούν αρκούδες και λύκους, από ξύλο, ως διακοσμητικά.

Εκτός από την οξιά, τα ξύλα που χρησιμοποιούν είναι ρόμπολο, καστανιά και δρυς.

“Οι πατεράδες μας τα δούλευαν όλα στο χέρι. Εμείς έχουμε εκσυγχρονιστεί. Προσθέσαμε και μηχανήματα, η εργασία μοιράζεται στο χέρι και το πριόνι ή τον τόρνο” αναφέρει ο κ. Κουτελίδας, ο οποίος είναι τεχνίτης και εργάτης του δάσους.

Τον συναντήσαμε σε καφενείο του χωριού, μαζί με άλλους συγχωριανούς του, σε ένα μεσημεριανό διάλειμμα από την εργασία τους. Ένας καφές ή ένα τσίπουρο και δύο κουβέντες είναι απαραίτητα για ξεκούραση ώστε να συνεχίσουν την δουλειά, άλλοι προς το δάσος για να κόψουν ξύλα και άλλοι στα εργαστήριά τους.

Οι τεχνίτες-παραγωγοί της Μηλιάς, απευθύνονται στην ελληνική αγορά. Έχουν πελάτες σε όλη την χώρα, η καλύτερη όμως περίοδος για το εμπόρευμα τους, είναι τα πανηγύρια του καλοκαιριού και οι εμποροπανήγυρεις που διοργανώνονται σε διάφορες περιοχές.

Δεν έχουν ανεργία αλλά… τους βρήκε η κρίση

Μπορεί το χωριό να μην έχει ανεργία, αλλά όπως μας λένε, τον τελευταίο χρόνο τα σημάδια της οικονομικής κρίσης άρχισαν να εμφανίζονται και στο επάγγελμά τους, καθώς τα έσοδα μειώθηκαν φέτος κατά 40%, σε σχέση με άλλες χρονιές.

Ο κ. Αποστόλης, θυμάται ότι με το φορτηγό του παλαιότερα, μετέφερε στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα εκατοντάδες βαρέλια, χωρητικότητας από 5 έως 300 κιλά, τα οποία πουλούσε στον δρόμο και γίνονταν ανάρπαστα. Σήμερα, όπως λέει, ο καταναλωτής αγοράζει με δυσκολία τα απολύτως αναγκαία ή επιλέγει τα εισαγόμενα από τη Βουλγαρία, σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

«Ζημιά», όπως επισημαίνουν, έχουν υποστεί και λόγω της μειωμένης ζήτησης των μικρών ξύλινων αντικειμένων, καθώς στην αγορά, κυκλοφορούν ανάλογα κινεζικής προέλευσης, τα οποία πωλούνται στο τέταρτο της τιμής, από άλλους εμπόρους. Βεβαίως, τονίζουν ότι τα εισαγόμενα προϊόντα από την Κίνα και τη Βουλγαρία δεν συγκρίνονται στην ποιότητα με τα ξύλινα αντικείμενα, που κατασκευάζονται από τους ίδιους.
Μέχρι το 2010, η Μηλιά ήταν Κοινότητα που με το σχέδιο Καλλικράτης εντάχθηκε στον δήμο Μετσόβου.

Εκείνο που όλοι ζητούν, είναι η Πολιτεία να τους στηρίξει. Επισημαίνουν, πως κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουν τη «ζωή» στο ορεινό απομακρυσμένο χωριό τους.

Έως σήμερα τα έχουν καταφέρει, αν και σε σχέση με παλιότερες δεκαετίες ο πληθυσμός έχει συρρικνωθεί, από τους 450 στους 260 κατοίκους.

Η Μηλιά στην τοπική βλάχικη διάλεκτο, ονομάζεται Αμέρου

Με επιστολές τους, προς του βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων ζητούν να μειωθεί το 23% του ΦΠΑ για τα προϊόντα τους. Διατυπώνουν την έκπληξη τους και αντιδρούν γιατί, αν και ορεινή η περιοχή τους, καλούνται να πληρώσουν 4 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο το ειδικό τέλος ακινήτων.

Θεωρούν αδικία την ένταξη της Μηλιάς στη Γ’ Ζώνη για το επίδομα θέρμανσης, η οποία είναι αναγκαία στα σπίτια τους από τις 15 Σεπτέμβρη έως τα τέλη Μαΐου.

Αίτημά τους είναι, ο δήμος Αθηναίων να τους ξαναδώσει την άδεια παραγωγού-μικροπωλητή για το κέντρο της Αθήνας, η οποία τους αφαιρέθηκε το 1990.

Μέχρι τότε, κατέβαιναν από το ορεινό χωριό τους στην Αθήνα και πούλαγαν μόνοι τους σε πάγκους τα προϊόντα τους.
Ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος, έχει κάνει αίτημα για την υπόθεση προς τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη και όπως λέει, πιστεύει ότι η ανταπόκριση θα είναι θετική.

Η Μηλιά στην τοπική βλάχικη διάλεκτο, ονομάζεται Αμέρου. Ο οικισμός με τα πετρόχτιστα σπίτια, έχει χαρακτηριστεί με Προεδρικό Διάταγμα παραδοσιακός. Στο Λαογραφικό Μουσείο του χωριού, παρουσιάζεται η παράδοση της περιοχής, στο βάθος του χρόνου.


 romnios.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/01/0.html

EI-END ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΟΛΟΣ


ΒΟΛΟΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΗΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Ο Στουρνάρας νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας!

Giannis-Stournaras-Giorgos-Provopoulos
Τα σχέδια του Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει σε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, αποκαλύπτει ο Σταύρος Ψυχάρης με βασικό άρθρο του στην πρώτη σελίδα του “Βήματος της Κυριακής”, υποστηρίζοντας ακόμη ότι δεν θα διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές εντός του 2014.

Ο Σταύρος Ψυχάρης εκτιμά ότι ο Πρωθυπουργός θα επιχειρήσει αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα, και να υπηρετήσει καλύτερα τη στρατηγική την οποία θα ακολουθήσει η κυβέρνηση μετά την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, και τη δυνατότητα να προχωρήσει σε διανομή περισσευμάτων.
Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Ψυχάρης αποκαλύπτει και την κορυφαία αλλαγή του ανασχηματισμού, που σύμφωνα με τον εκδότη του “Βήματος της Κυριακής” θα αφορά στη μετακίνηση του Γιάννη Στουρνάρα από το αξίωμα του Υπουργού Οικονομικών σε εκείνο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.
“Ο κ. Στουρνάρας τον Μάιο θα πάει διοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδος”, σημειώνει χαρακτηριστικά στον επίλογο του άρθρου του στο σημερινό “Βήμα της Κυριακής” ο Σταύρος Ψυχάρης.
Η συλλογιστική Ψυχάρη εξηγείται στην εξής βάση: Οι Ευρωπαίοι εταίροι της χώρας επιθυμούν τη λειτουργία της εκάστοτε Κεντρικής Τράπεζας μιας χώρας ως ανεξάρτητου οργανισμού, κάτι που εκτιμούν ότι συμβαίνει σήμερα με τη διοίκηση του Γιώργου Προβόπουλου.
Η αντικατάσταση του σημερινού κεντρικού τραπεζίτη λοιπόν, μπορεί να γίνει μονάχα από ένα πρόσωπο σαν τον Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο οι Βρυξέλλες εμπιστεύονται απόλυτα.
Την ίδια ώρα, ο Υπουργός Οικονομικών έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει πολιτική καριέρα, κάτι που ενισχύει τις πιθανότητές του για έναν τέτοιο ρόλο, ενώ η αποχώρησή του από την κυβέρνηση θα έστελνε το πλέον ηχηρό μήνυμα της αλλαγής πολιτικής, και ταυτόχρονα θα ικανοποιούσε τους επικριτές του.

http://ysterografa.gr/politics/o-stournaras-neo-dioikitis-tis-trapeza-tis-elladas 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1604.html

ΘΑΥΜΑ: O Λιάπης... ανέστησε την θεία του!

Κοίτα να δεις που αν πας ταξίδι ψυχικής ανάτασης στην Μαλαισία...όπως ο Μιχάλης Λιάπης, μπορείς να... αναστήσεις ακόμα και μία πεθαμένη θεία: νεκρή εδώ και 10 χρόνια είναι η θεία του πρώην υπουργού, Βασιλική, η οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επιδότηση με την οποία ανακαινίστηκε το σαλέ στην Ευρυτανία, βγάζοντας δημόσια ανακοίνωση! Όταν ξέσπασε ο σάλος με τον υποτιθέμενο ξενώνα στο Καρπενήσι, η Βασιλική Λιάπη εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου της να δηλώνει ότι μόνο η ίδια και ουδείς άλλος ασχολήθηκε με την επίμαχη επιδότηση των 10 εκατομμυρίων, αθωώνοντας πλήρως τον πρώην υπουργό. Η ανακοίνωση – απάντηση της θείας είχε δοθεί στην δημοσιότητα από τον εκπρόσωπό της, τον δικηγόρο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και ανέφερε: «η κυρία Λιάπη ήταν η μόνη και αποκλειστική δικαιούχος της επιδότησης. Ουδείς άλλος. Σημειωτέον ότι αυτή η επιδότηση ήταν ένα μικρό μόνο ποσοστό από το σύνολο της δαπάνης για την ανακαίνιση της πατρικής οικίας του συζύγου της. Ήταν η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη για την εμπορική εκμετάλλευση των προς ενοικίαση δωματίων, διατηρώντας νομίμως όλα τα απαραίτητα παραστατικά που εκδίδονταν στο όνομά της (βιβλία, πελατολόγιο, αποδείξεις κλπ). Ουδείς άλλος. Την εμπορική αυτή δραστηριότητα τερμάτισε αργότερα, λόγω θανάτου του συζύγου της. Προσφάτως, μάλιστα, προέβη και σε περαίωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της επιχείρησης ως η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη. Ουδείς άλλος. Μετά το πέρας της εμπορικής αυτής δραστηριότητας, ούσα άκληρη, μεταβίβασε το ποσοστό της ιδιοκτησίας της, στον εκ του συζύγου της ανιψιό. Πάσα άλλη ανάμειξη συγγενικών της προσώπων είναι όχι μόνο αβάσιμη αλλά και κακόβουλη». Το πώς η θανούσα έδωσε εντολή στον δικηγόρο να εκδώσει την ανακοίνωση, παραμένει άγνωστο! Όπως άγνωστο παραμένει, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γεωργακόπουλος στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το αν ζούσε το 2002, οπότε και -κατά τα χαρτιά- ζήτησε να ανακληθεί το σήμα του ΕΟΤ για το σαλέ – ξενώνα. Χαρακτηριστικός (και σπαρταριστός) είναι ο διάλογος του κ. Γεωργακόπουλου με την εφημερίδα: - Μπορούμε να μιλήσουμε μαζί με την κυρία Βασιλική Λιάπη; - Έχει πεθάνει ρε παιδιά, έχει πεθάνει εδώ και δέκα χρόνια. Δεν υπάρχει πια! - Και ποιός σας εξουσιοδότησε να βγάλετε την ανακοίνωση; - Τι ποιός με εξουσιοδότησε; Δεν ξέρετε ποιοί είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι; Θέλει πολλή φιλοσοφία για να το καταλάβετε; “Ρε Παναγιώτη, πες τα εσύ, αφού ξέρεις τι έγινε”, μου είπαν (σ.σ. εννοεί τους αδερφούς Λιάπη). - Το 2002, τότε που η Βασιλική Λιάπη φέρεται να ζητά την ανάκληση του σήματος του ΕΟΤ και τη διαγραφή από τα μητρώα, ζούσε ή είχε πεθάνει; - Μπορεί να ζούσε, μπορεί και να είχε πεθάνει, δεν θυμάμαι. Θα σας γελάσω! - Υπήρξατε προσωπικός δικηγόρος της οικογένειας; - Προσωπικός φίλος! Και δουλειές του συζύγου της έκανα και δουλειές των παιδιών, τα πάντα. Λες να έκαναν καμία σεάνς με πνευματιστή για να υπαγορεύσει την ανακοίνωση η κυρά - Βασιλική, ή απλά ο Μισέλ να την... ανέστησε;

star.gr
gkourou
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/01/o_12.html

Δεν παραγράφονται τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου

Δεν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα (δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα), τα οποία αποδίδονται στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όπως αποφάσισε, ομόφωνα, το Πενταμελές Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου.

Έτσι, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, ξεκινάει κανονικά η διαδικασία της ανάκρισης.

Σύμφωνα με το protothema, με άκρα μυστικότητα το Δικαστικό Συμβούλιο συνήλθε το Σάββατο στον Άρειο Πάγο και αποφάσισε ομόφωνα ότι τα δύο κακουργήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και είναι αυτά της απιστίας στην υπηρεσία και της νόθευσης εγγράφου, όπως και το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, δεν έχουν παραγραφεί.

Ενδεικτικό της μυστικότητας που τηρήθηκε είναι ότι τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου εισήλθαν στο κτίριο του Αρείου Πάγου από το υπόγειο γκαράζ, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτά από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ήταν ήδη εκεί για την υπόθεση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα.

Το ερώτημα στο οποίο έδωσαν απάντηση οι πέντε δικαστές του Δικαστικού Συμβουλίου, συνδεόταν με τη Βουλή της μιας μέρας που συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με άρθρο 86 του Συντάγματος, «εάν έχουν παρέλθει δύο κοινοβουλευτικές περίοδοι, χωρίς να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, επέρχεται αποσβεστική προθεσμία», κάτι που σημαίνει ότι εξαλείφεται το αξιόποινο και η πολιτεία δεν έχει το δικαίωμα να κινήσει οποιαδήποτε ποινική διαδικασία σε βάρος πρώην υπουργού.

Οι δικαστές όχι μόνο συνταυτιστήκαν με τις απόψεις του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου που, με εισήγησή του προς το Δικαστικό Συμβούλιο, έχει υποστηρίξει ότι δεν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα με τα οποία βαρύνεται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά ενίσχυσαν νομικά την άποψή του.

Ειδικότερα, τα μέλη του Πενταμελούς Δικαστικού Συμβουλίου αποφάνθηκαν ότι δεν έχει επιφέρει παραγραφή  των αδικημάτων η Βουλή της μιας μέρας, που συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

Αναλυτικότερα, οι δικαστές έκριναν ότι η δίωξη από τη Βουλή  κινήθηκε εντός της αποσβεστικής προθεσμίας, γιατί η επόμενη Βουλή, που συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012,  δεν είχε σύνοδο.

Κατά συνέπεια, συνέχισαν οι δικαστές,  η επόμενη σύνοδος  που άρχισε η αποσβεστική  προθεσμία  είναι αυτή που εξελέγη Πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς. Άρα νόμιμα η Βουλή άσκησε τη δίωξη σε βάρος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Να σημειωθεί, ότι ουσιαστικά, κατά τη διάσκεψη εκφραστήκαν δύο συγκλίνουσες  απόψεις, οι οποίες όμως καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή ότι δεν έχουν παραγραφή τα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κανελλόπουλος, με την εισήγησή του είχε υποστηρίξει ότι είναι νόμιμη η ποινική δίωξη που ασκήθηκε από τη Βουλή σε βάρος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για απιστία, νόθευση δημοσίου εγγράφου και παράβαση καθήκοντος, καθώς η από τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012  προελθούσα Βουλή της ΙΔ' περιόδου «ουδόλως λειτούργησε και επομένως ήταν αντικειμενικώς αδύνατο να ασκήσει την αρμοδιότητά της, δηλαδή να επιληφθεί της περιπτώσεως του υπουργού Οικονομικών και να συγκροτήσει προς τούτο Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή».

Η επόμενη μέρα

Μετά την εξέλιξη αυτή, και αφού δημοσιευθεί η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, αμέσως πιάνει δουλειά ο αρεοπαγίτης ειδικός ανακριτής Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, ο οποίος ξεκινάει την ανάκριση επί της ουσίας της υπόθεσης.

Ο κ. Τσαλαγανίδης θα καλέσει σε απολογία τα συγγενικά πρόσωπα του κ. Παπακωνσταντίνου που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ. Επίσης, θα καλέσει άλλα, τρίτα εμπλεκόμενα πρόσωπα, αλλά και τον ίδιο τον πρώην υπουργό.

Όταν περατωθεί η ανάκριση, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα του Δικαστικού Συμβουλίου Αναστάσιο Κανελλόπουλο, ο οποίος έχει τη δυνατότητα, εάν το κρίνει αναγκαίο, να ζητήσει τη συμπλήρωση της ανάκρισης. Να σημειωθεί ότι το βούλευμα είναι αμετάκλητο και  δεν υπόκειται σε κανένα ένδικο μέσο, ενώ θα επιδοθεί στον πρώην υπουργό Οικονομικών και τον πρόεδρο της Βουλής για τα περαιτέρω.

Σε περίπτωση κατά την οποία το  βούλευμα είναι αρνητικό για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος της Βουλής θα κληρώσει, μεταξύ των μελών του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου Επικρατείας, 13 τακτικά και έξι αναπληρωματικά μέλη για τη συγκρότηση του Ειδικού Δικαστηρίου. Από τον Άρειο Πάγο θα είναι επτά μέλη και από το ΣτΕ έξι, ενώ καθήκοντα προέδρου θα ασκήσει ο ανώτερος σε βαθμό από τα μέλη του Αρείου Πάγου.

Ο πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου, μόλις λάβει το σχετικό πρακτικό της Βουλής με τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου που θα έχουν κληρωθεί, πρέπει μέσα σε 60 μέρες να ορίσει δικάσιμο, τον τόπο συνεδρίασης και τον κατάλογο των μαρτύρων που θα εξεταστούν.

Στην αρνητική για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου περίπτωση, έχει δικαίωμα να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο -όπως έκανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου στη δική Κοσκωτά τον Απρίλιο του 1991, που δικάστηκε σαν να είναι παρών- και να εκπροσωπηθεί με δικηγόρους (έως τρεις).

Στην περίπτωση αυτή, η δίκη του θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου Αθηνών. Δηλαδή, εκεί που δικάστηκε ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος.



voria 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9657.html

Σάλος στην Τουρκία από την αποκάλυψη για σχέδιο δολοφονίας του Νταβούτογλου στην Αθήνα

Τον γύρο της γειτονικής χώρας έκανε το δημοσίευμα για σχέδιο δολοφονίας του Νταβούτογλου στην Αθήνα

Σάλο προκάλεσε στην Τουρκία η αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το προηγούμενο Σάββατο που έκανε λόγο για “μαύρη αποστολή” που οργανώθηκε για την αποτροπή σχεδίου δολοφονίας του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, από Κούρδους εξτρεµιστές του DHKP-C.
Η αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αναπαράχθηκε από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα της γειτονικής χώρας.

Διαβάστε  το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που προκάλεσε σάλο 



Πώς οι Αρχές ασφαλείας απέτρεψαν σχέδιο δολοφονίας του στην Αθήνα

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Υπάρχουν αποστολές που ανακοινώνονται όταν ολοκληρωθούν. Αλλες, πάλι, µένουν εντός των τειχών που αποφασίζονται από υψηλόβαθµους αξιωµατούχους. Υπάρχουν, όµως, και κάποιες, ελάχιστες, που δεν κοινοποιούνται ούτε στους ασκούντες τη διοίκηση των υπηρεσιών ασφαλείας.
Πραγµατοποιούνται από «αφανείς» αξιωµατικούς χαµηλότερων βαθµίδων, έµπιστους στους εντολείς τους, χωρίς εξαρτήσεις από υπηρεσίες άλλων κρατών, δίχως απαιτήσεις, σε περίπτωση που η αποστολή αποτύχει.

Συµµετέχουν στις λεγόµενες «µαύρες αποστολές», άγνωστες στο ευρύ κοινό και στην πλειονότητα των κατεχόντων τα υψηλά πόστα στις Ενοπλες ∆υνάµεις, τις Μυστικές Υπηρεσίες και τα Σώµατα Ασφαλείας. Κατευθύνονται απευθείας από ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα, µε τη συνδροµή του υπεύθυνου ασφαλείας του ή κάποιου άλλου έµπιστου προσώπου του.

Μια τέτοια «µαύρη αποστολή» εξελίχθηκε τις παραµονές της επίσκεψης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχµέτ Νταβούτογλου και αφορούσε την «εξουδετέρωση» σχεδίου δολοφονίας του από Κούρδους εξτρεµιστές του DHKP-C (Μέτωπο Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόµµατος).

Η πληροφορία κατέφθασε στο Μαξίµου στις 8 ∆εκεµβρίου, από φυλακή όπου κρατούνταν ένας εκ των συλληφθέντων τον περασµένο Αύγουστο για τη µεταφορά όπλων και ρουκετών στα ανοιχτά της Χίου. 

Την αρχική αναστάτωση στο πρωθυπουργικό γραφείο διαδέχτηκε η απόφαση για επαλήθευση της πληροφορίας. Τρεις έµπιστοι υπηρετούντες στην Ασφάλεια µε «24ωρα εντάλµατα», δηλαδή µε δικαίωµα συλλήψεων ανά πάσα στιγµή, αναζήτησαν αµέσως τους υπόπτους σε διάφορα σηµεία της Αθήνας, γνωρίζοντας ότι, σε περίπτωση απώλειας της ζωής τους, δεν επρόκειτο να αναγνωριστεί η επιχείρηση. Παράλληλα, ο συντονιστής τους αξιωµατικός της ΕΛ.ΑΣ. ταξίδεψε σε δύο φυλακές για συλλογή περισσότερων στοιχείων.

ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ. Εως την Τρίτη (10/12) το βράδυ, παρότι η πληροφορία διασταυρώθηκε, οι αστυνοµικοί δεν µπορούσαν να εντοπίσουν τους Κούρδους. Αποφασίστηκε, τότε, η ενεργοποίηση και άλλης ολιγοµελούς οµάδας, που ξεκίνησε περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας. Η τουρκική πλευρά ζήτησε, για λόγους ασφαλείας, να µην ανακοινωθεί το πρόγραµµα Νταβούτογλου, που θα ερχόταν στην Αθήνα την Παρασκευή 13 ∆εκεµβρίου.

Στις 2.15 µετά τα µεσάνυχτα της Τετάρτης, συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο, κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο 26χρονος υπήκοος Τουρκίας Α.Μπ., έχοντας στην κατοχή του, µεταξύ άλλων, 5 κάρτες κινητών τηλεφώνων. Μεταφέρθηκε σε αστυνοµικό τµήµα και λίγο αργότερα κατευθείαν στη ΓΑ∆Α. Το πρωί της Πέµπτης είχαν ήδη «σπάσει» οι κάρτες και ξεκίνησε η αναζήτηση δύο εκ των συνοµιλητών του Κούρδου. Κανείς στο Μαξίµου δεν µίλησε µε κανέναν αξιωµατούχο στη ΓΑ∆Α. Η δουλειά έγινε µέσω συνεργάτη του πρωθυπουργού, που κρατιέται µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας.

Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν το απόγευµα της ίδιας ηµέρας, αλλά δεν συνελήφθησαν. Κρατήθηκαν στο µικρό διαµέρισµά τους µέχρι την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Νταβούτογλου και απελάθηκαν σε άγνωστη χώρα.

ΑΓΩΝΙΑ. Από το γραφείο του Σαµαρά δεν ήθελαν να διαρρεύσει το παραµικρό προς οποιαδήποτε υπηρεσία ή υπουργείο, γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα «κοινοποιούνταν» σε δευτερόλεπτα προς τις πρεσβείες. Οι «µαύροι» συνέχιζαν τις έρευνες, καθώς µια τέτοια τροµοκρατική ενέργεια απαιτεί τουλάχιστον διψήφιο αριθµό συνεργών. Σύµφωνα µε πληροφορίες των «Π», έγιναν 3 ακόµη προληπτικές κρατήσεις στον Ταύρο και τα Σπάτα.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται υπό πλήρη µυστικότητα τον πρωθυπουργό και µία ώρα αργότερα συναντιέται µε τον οµόλογό του, Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο Σαµαράς κάθεται σε αναµµένα κάρβουνα. Ακυρώνει το ένα µετά το άλλο τα ραντεβού του, έχοντας αποκλειστικά στραµµένο το ενδιαφέρον του στην παραµονή του Νταβούτογλου στην Ελλάδα. 

Ξέρει καλά πως η παραµικρή λανθασµένη κίνηση ή ολιγωρία θα τίναζε στον αέρα τις διπλωµατικές σχέσεις και θα έβαζε ξανά τη χώρα σε περιπέτειες. Ο βαθµός δυσκολίας αυξήθηκε, όταν νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως η υποκλαπείσα διαρροή από τις φυλακές έγινε εµπρόθετα, γιατί οι Τούρκοι είχαν κατά νου την προβοκάτσια. Ο συναγερµός έληξε νωρίς το απόγευµα, όταν το αεροπλάνο του Τούρκου προσγειώθηκε στα Κατεχόµενα της Κύπρου, τα οποία επισκέφθηκε την ίδια ηµέρα. Οπως λέγεται, η αποφασιστικότητα των συµµετεχόντων και η ακαριαία αντίδρασή τους κατά την αιφνίδια έφοδό τους σε ένα σπίτι απέτρεψαν τα χειρότερα.

Ο “Πάµπλο” και ο Καλεντερίδης

Η Ελλάδα έχει παρελθόν στις «µαύρες αποστολές» που τελέστηκαν κατά κόρον τη δεκαετία του 1980, τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου υπερέβη τα ευρωπαϊκά σύνορα, αναπτύσσοντας σχέσεις µε τον αραβικό κόσµο. Παλαιστίνιοι, Κούρδοι, Λιβανέζοι και Σύροι µεταφέρονταν στην Αθήνα από κλιµάκιο χαµηλόβαθµων αξιωµατικών που υπηρετούσαν στο Στρατόπεδο του Μεγάλου Πεύκου. Πρωταγωνιστής αυτών ο Μιχάλης Ράπτης (Πάµπλο), φίλοι µε τον τεθνεώτα πρωθυπουργό από τα νεανικά τους χρόνια και επί σειρά ετών σύµβουλος στην αλγερινή κυβέρνηση του Μπεν Μπελά.

Πέρα από τις διιστάµενες απόψεις για τον ρόλο και τη δράση του «Πάµπλο», η αλήθεια είναι ότι οργάνωσε πολλές αποστολές σωτηρίας στη Μέση Ανατολή και την Τουρκία, φυγαδεύοντας αρκετούς κρατουµένους και προς κράτη της Λατινικής Αµερικής. Ως λέγεται, ελάχιστες ήταν οι «µαύρες αποστολές» που απέτυχαν. Μία εξ αυτών αφορούσε τη φυγάδευση του Αµπντουλάχ Οτσαλάν τον Φεβρουάριο του 1999, τον οποίο συνόδευε ο Σάββας Καλεντερίδης, αποσπασµένος στην ΕΥΠ ταγµατάρχης του Ελληνικού Στρατού. Η επιχείρηση «καρφώθηκε» εκ των ένδον, µε τις γνωστές οδυνηρές συνέπειες τόσο για το κύρος της χώρας όσο και για τους Κούρδους. Εως σήµερα παραµένει µυστήριο ποιοι άλλοι συνέδραµαν τον Καλεντερίδη, το όνοµα του οποίου «κάηκε» αµέσως, γι’ αυτό και παρέµεινε ζωντανός.  


parapolitika.gr
http://www.pentapostagma.gr/2014/01/σάλος-στην-τουρκία-από-την-αποκάλυψη-γ.html

Δολοφονούν τους εφευρέτες που μετατρέπουν το νερό σε καύσιμο; Γιατί άραγε...;

 Δολοφονούν τους εφευρέτες που μετατρέπουν το νερό σε καύσιμο;Γιατί άραγε...; Πόσα χρόνια ακούμε πως ο τάδε εφηύρε τη μέθοδο μέσω της οποίας τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν με νερό αντί για βενζίνη ή πετρέλαιο…

Συνεντεύξεις και βίντεο κυρίως σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα …

Έχετε ακούσει ποτέ οι εφευρέσεις αυτές να προχωράνε; Να βγαίνουν στη παραγωγή; Όχι.
Ένας απ’ αυτούς ο Stan Meyer(πρώτο βίντεο) δημιούργησε το τρόπο έτσι ώστε ένα αυτοκίνητο να κινείται για 100 μίλια με ένα γαλόνι νερού!

Το 1998 δηλητηριάστηκε και πέθανε και μια βδομάδα αργότερα το αυτοκίνητο που είχε δημιουργήσει ως δείγμα , χάθηκε…μαζί με τον εξοπλισμό του…Ο Stan είχε αναφέρει – καταγγείλει πως τον απειλούν πετρελαϊκές εταιρείες και πως δεν υποκύπτει στις απειλές τους…Τελικά υπέκυψε με άδοξο τρόπο…

Πρίν ένα χρόνο περίπου τα ελληνικά κανάλια είχαν προβάλλει έναν έλληνα ηλεκτρονικό , ο οποίος κατασκεύασε αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να κινηθεί 50 χιλιόμετρα με ένα ποτήρι νερό. Το 2012 θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή αυτοκινήτων με νερό…είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Σε καμία περίπτωση δε λέμε πως θα δηλητηριάσουν τον έλληνα εφευρέτη..
Αλλά περιμένετε εσείς να δείτε το 2012 αυτοκίνητα στους δρόμους τα οποία να χρησιμοποιούν νερό …

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Γιατί …κάποιοι δε θέλουν πράσινη ενέργεια , δε θέλουν πράσινο πλανήτη.
Άσε που όλα αυτά περί πράσινου πλανήτη είναι μια μεγάλη απάτη!
Πηγή http://www.infoblog.gr

και 'ενα πρόσφατο για να δούμε τη κατάληξη θα έχει..

 Δολοφονούν τους εφευρέτες που μετατρέπουν το νερό σε καύσιμο;Γιατί άραγε...;

ΕΛΛΗΝΙΚΟ Θαλασσινό νερό θα "κινεί" ηλεκτρικά αυτοκίνητα

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΤΣΗ

Θαλασσινό νερό θα "κινεί" ηλεκτρικά αυτοκίνητα Τα πρώτα αποτελέσματα του ερευνητικού έργου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που χρηματοδοτείται από τη Νομαρχία Αθηνών και αφορά στην ολιστική μετατροπή συμβατικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά και στη βιώσιμη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το νερό παρουσιάστηκαν σήμερα στο Ζάππειο. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων έγινε από τον επιστημονικό υπεύθυνο του ερευνητικού -αναπτυξιακού έργου «Μετατροπή Συμβατικών Αυτοκινήτων σε Ηλεκτρικά», με διακριτικό τίτλο City Battery Electric Car (CiBEC), Ευάγγελο Χριστοφόρου, Αν. Καθ. ΕΜΠ και το Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρό . Το ερευνητικό έργο βασίζεται σε μια καινοτόμο μέθοδο ταχείας παραγωγής υδρογόνου και ηλεκτρικής ενέργειας από το πόσιμο, μη πόσιμο και θαλασσινό νερό. Το κόστος μετατροπής (για αυτοκίνητα μικρού κυβισμού) προβλέπεται στα 5.000 € - 7.000 €, ανά αυτοκίνητο, με κόστος χρήσης και συντήρησης μικρότερο από 1 € ανά 100 Κm, χωρίς την παραμικρή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η απόσβεση του ποσού για την μετατροπή γίνεται σε δυο χρόνια, με μέσο όρο κυκλοφορίας 30.000 χλμ/χρόνο. Το έργο εκπονείται με πολύ μικρό προϋπολογισμό, φιλοδοξεί να ανακουφίσει τα ελληνικά νοικοκυριά στα θέματα κόστους μεταφοράς και ηλεκτρικής ενέργειας, να προσφέρει νέες ανταγωνιστικές θέσεις εργασίας και προοπτικές εξαγωγών υψηλής τεχνολογίας, δείχνοντας τις δυνατότητες που έχει η χώρα για την έξοδο από το τέλμα στο οποίο ευρίσκεται.

Ενδιαφέρον έχει να διαβάσετε και για την εταιρεία GENEPAX
Το μυστήριο της ιαπωνικής εταιρίας αυτοκινήτου “Genepax” (http://www.autoblog.gr/2010/08/18/genepax-mystery/)
δείτε το τρίτο βίντεο
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/10/Dolofonoyn-tous-efevretes-pou-metatrepoun-to-nero-se-kaysimo-Giati-arage.html

ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ HAARP ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ...ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

  Ο Jesse Ventura και η ομάδα του πάνε προς την Αλάσκα για να διερευνήσουν τον σκοπό της εγκατάστασης HAARP.

Σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Αλάσκα, ένα ειδικό ερευνητικό κέντρο της κυβέρνησης λέγεται πως δοκιμάζει το HAARP ή το "Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας", το οποίο κάποιοι πιστεύουν επιτρέπει τα ραδιοκύματα να αναπτυχθούν ως ένα πιθανό όπλο. Αν αυτό αληθεύει αυτά τα ραδιοκύματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν τον καιρό και στον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων. Ο Jesse και η ομάδα κατευθύνονται στο Last Frontier για να ερευνήσουν αλλά οι νευρικοί φύλακες προσπαθούν να τους σταματήσουν στην πύλη της εγκατάστασης και να τους κρατήσουν από την εύρεση του πραγματικού σκοπού από πρώτο χέρι. Η ομάδα μιλάει επίσης με έναν επιστήμονα που καταδεικνύει πώς τα ραδιοκύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μετακινηθούν κυριολεκτικά τα σύννεφα.


 Παρουσιάζουν Εμπειρογνώμονες και Αυτόπτες μάρτυρες που περιλαμβάνουν: Ο Δρ Brooks Agnew, ένας φυσικός ο οποίος πιστεύει ότι ενεργοποίησε τυχαία έναν σεισμό όταν χρησιμοποίησε ραδιοκύματα για τον εντοπισμό υπόγειων δεξαμενών πετρελαίου, Ο Δρ Ρότζερ Σμιθ, διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου της Αλάσκα στο Fairbanks, το οποίο συντονίζει την έρευνα στην εγκατάσταση HAARP στο Gakona Αλάσκα, Ο Δρ Νικ Begich, ένας ντόπιος της Αλάσκα και ένας αντί-HAARP ακτιβιστής, και Ο Robert Eastlund, ο γιος του Bernard Eastlund, οι ιδέες του οποίου όπως ισχυρίζετο ήταν ο καταλύτης για τη δημιουργία του HAARP.

Δείτε το βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...


http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/04/haarp_17.html

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!Διαβάστε τη περιεχέι μια οδοντόκρεμα;Με τι πλένουμε τα δόντια μας;


Καθημερινά οι οδοντόκρεμες εξελίσσονται. Σήμερα έχουμε οδοντόκρεμες κατά της πλάκας, της τερηδόνας, της ουλίτιδας, για λεύκανση, για ευαίσθητα δόντια, λευκές, με ρίγες, ακόμα και με γεύση βοδινού για τα σκυλιά.

Ας δούμε αναλυτικά τα συστατικά μιας οδοντόκρεμας του εμπορίου και ας βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Η οδοντιατρική φιλοσοφία δεν απέχει πολύ από την ιατρική φιλοσοφία.

Δυστυχώς και οι δύο προσανατολίζονται στη θεραπεία και όχι τη πρόληψη. Η προσπάθεια πρόληψης των οδοντιατρικών παθήσεων θα έπρεπε να είναι στραμμένη προς την υγιεινή διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής γενικότερα, που εξ'ορισμού είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο project.

Οι οδοντόκρεμες καθαρίζουν τα δόντια και αφαιρούν τη πλάκα, γεγονός που είναι πλεονέκτημα, αλλά αν επιθυμείτε να διατηρήσετε τα δόντια σας σε καλή υγεία, ίσως οι οδοντόκρεμες και να μη σταθούν οι καλυτεροι σύμμαχοι σας.

Ο λόγος;Μια σύγχρονη οδοντόκρεμα περιέχει τα εξής:


  • Γλυκερίνη
Η προσθήκη της στην οδοντόπαστα μάλλον δεν είναι και η ιδανική χρήση αυτής της, κατά τα άλλα, πολύτιμης ουσίας. Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν πως η γλυκερίνη αφήνει ένα film πάνω στα δόντια που αποτρέπει τη φυσική τους ικανότητα για αναδόμηση. Επίσης μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία μας, αν έχει επεξεργαστεί με χημικά. Και δε νομίζω πως οι βιομηχανίες ψάχνουν τόσο για ποιότητα, όσο για μια φθηνή λύση.
  • SLS (Sodium Laurel Sulfate): 

Είναι επιφανειοδραστικός παράγοντας (τασιενεργός ουσία), στον οποίο οφείλεται ουσιαστικά το "καθαριστικό" κομμάτι της οδοντόκρεμας. Αν κάποιες φορές, μετά το βούρτσισμα, νιώσατε να έχετε χάσει την αίσθηση του γλυκού, ευθύνεται το SLS. Είναι αποδεδειγμένα ερεθιστικό για το δέρμα και προστίθεται μόνο σε προϊόντα που ξεπλένονται μετά τη χρήση τους (πχ. σαμπουάν, οδοντόκρεμες), όχι σε αυτά που παραμένουν πάνω στο δέρμα, χωρίς να ξεπλυθούν (πχ. κρέμες). Τα γνωστά μας SLS φημολογείται πως είναι καρκινογόνα. Ωστόσο πολλές εταιρείες τα χρησιμοποιούν στις οδοντόκρεμες τους, ισχυριζόμενες πως είναι ασφαλή. Το ρισκάρετε;

  • Triclosan: 
Το συναντάμε συνήθως σε αντιβακτηριδιακά προϊόντα και σε πολλές οδοντόκρεμες του εμπορίου. Κατατάσσεται από τους περιβαλλοντολογικούς οργανισμούς στα εντομοκτόνα, γεγονός που το καθιστά επικίνδυνο τόσο για τον άνθρωπο, όσο και το περιβάλλον. Ενοχοποιείται για ορμονικές διαταραχές, μυοπάθεια, υπογονιμότητα, αποβολές εμβρύων και καρκίνο του δέρματος. Ακόμη η εκτεταμένη χρήση του συνδέεται με τη κατακόρυφη αύξηση των αλλεργιών στα παιδιά. Όταν το triclosan αντιδράσει με το χλώριο (που περιέχεται και αυτό σε πολλά προϊόντα καθαρισμού), δημιουργούνται επίκίνδυνες για την υγεία ενώσεις, όπως το χλωροφόρμιο.
  • Τεχνητά γλυκαντικά:

 Είναι ίσως το πρώτο συστατικό που πρέπει να σας κάνει να αμφισβητήσετε τις οδοντόκρεμες. Όλα τα τεχνητά γλυκαντικά είναι καρκινογόνα και καταστρέφουν τα εγκεφαλικά κύτταρα, τελεία και παύλα. Ακόμα και στον κύριο στόχο τους, δηλαδή τη καταπολέμηση της παχυσαρκίας, απέτυχαν παταγωδώς, μιας και αποδείχτηκε πως προκαλούν περαιτέρω αύξηση βάρους.

  • Φθόριο (fluoride):

 Στη μορφή που υπάρχει στην οδοντόκρεμα, το φθόριο είναι τοξικό. Είναι υποπροϊόν του αλουμινίου και χρησιμοποιείται σε ποντικοφάρμακα και σε βιομηχανικά εντομοκτόνα. Φθόριο σε αυτή τη μορφή δεν υπάρχει πουθενά στη φύση. Ουσιαστικά η προσθήκη του στις οδοντόκρεμες δε κάνει αυτό που υπόσχεται, δηλαδή να προστατεύσει τα δόντια από τη τερηδόνα. Σύμφωνα με τον FDA είναι φάρμακο και ιδιαίτερα τοξικό αν καταναλωθεί σε μεγάλη ποσότητα. Με λίγα λόγια δηλητηριάζετε κάθε μέρα τον οργανισμό σας. Μια πολύ μικρή ποσότητα (~3gr) μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικο άντρα 70+kg.

  • Αιθανολαμίνες (DEA): 

Είναι συστατικό που δίνει αφριστικές ιδιότητες στην οδοντόκρεμα. Προκαλεί ορμονικές διαταραχές και σχηματίζει καρκινογόνες νιτρικές ενώσεις. Επαναλαμβανόμενη χρήση του DEA στο δέρμα (που υπάρχει σε πολλά καλλυντικά και καθαριστικά), αυξάνει το κίνδυνο για καρκίνο ήπατος και νεφρών. Δε ζεις ούτε χωρίς το ένα, ούτε χωρίς το άλλο.

  • Φορμαλδεΰδη:

 Αυτή ακριβώς την ουσία που χρησιμοποιούν τα νεκροτομεία σε καθημερινή βάση για τη διατήρηση πτωμάτων, περιέχει και η οδοντόκρεμα σας. Σκοτώνει όλα τα βακτηρίδια στα δόντια μετά από το γεύμα σας και σιγά-σιγά και εσάς. Εάν καταποθεί σε μεγάλη ποσότητα είναι θανατηφόρος.

  • Υποπροϊόντα του πετρελαίου (Parabens): 

Προστίθενται στις οδοντόκρεμες για να προσδώσουν απαλή υφή. Παράγωγα του πετρελαίου, σίγουρα δεν είναι συστατικά για να τα βάζετε στο στόμα σας ή οπουδήποτε αλλού. Τόμοιολόκληροι έχουν γραφτεί για τα parabens, οπότε δε θα επεκταθώ παραπάνω.

  • Οξείδιο του τιτανίου: 

Χρησιμοποιείται κυρίως στη βιομηχανία χρωμάτων, κυρίως στο λευκό χρώμα. Στην οδοντόκρεμα, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Δίνει στα δόντια σας, για λίγη ώρα, μια πιο λευκή όψη, ξεγελώντας σας για τις δήθεν λευκαντικές ιδιότητες της οδοντόκρεμας.

  • Hydrated silica: 

Είναι μεταλλικό στοιχείο που αποκαλείται και διοξείδιο του πυριτίου. Όταν το διοξείδιο του πυριτίου ενωθεί με άνθρακα, σε υψηλή θερμοκρασία, προκύπτει η σιλικόνη (silicone). Με περαιτέρω επεξεργασία της σιλικόνης προκύπτουν διάφορα πολυμερή, γνωστά ως σιλικόνια, σε μορφή υγρού, γέλης ή ουσία με ελαστική σύσταση. Είναι απαραίτητη προσθήκη στις οδοντόκρεμες, ώστε να μπορέσει να δράσει το φθόριο (fluoride). Βρίσκεται κυρίως στις οδοντόκρεμες σε μορφή gel και σε αυτές με ρίγες, αλλά και στις λευκές.

  • Αλλαντοΐνη

Χρησιμοποιείται για να καταπραΰνει τους ερεθισμούς, που προκαλούνται στους βλεννογόνους (ούλα, χείλη, γλώσσα) από τα παραπάνω χημικά.

  • Γευστικά βελτιωτικά: 

Είτε λέγεται μενθόλη, είτε κάπως αλλιώς, χωρίς αυτά η οδοντόκρεμα θα είχε γεύση μπογιάς και λιπαντικού μαζί.

Σας έφτασαν; Μήπως είναι πια καιρός να αρχίσετε να φτιάχνετε τη δική σας οδοντόκρεμα;
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6151.html

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ 13 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ!!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!! ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ 13 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...
Μαζική δηλητηρίαση είναι σε εξέλιξη για πάνω από έναν αιώνα, τελευταία αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Οι περισσότεροι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει! Εδώ είναι μερικοί από τους πιο κοινούς τρόπους που αυτό συμβαίνει...
η καλύτερη ευκαιρία για να μειώσεις ή να τερματίσεις την έκθεση σε ορισμένα τουλάχιστον από τα δηλητήρια...

Υδράργυρο στα εμβόλια
Αυτό το εξαιρετικά τοξικό βαρύ μέταλλο ήταν ένα συστατικό σε αμάλγαμα. Ο υδράργυρος χρησιμοποιείται επίσης στο συντηρητικό θειομερσάλη στα περισσότερα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χορηγείται σε παιδιά.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ 13 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ... Ο υδράργυρος είναι νευροτοξίνη και έχει κατηγορηθεί για τη δραματική αύξηση του αριθμού των αυτιστικών παιδιών, πολλά από τα οποία είναι ριζικά μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Εμβολιασμοί και τα εμβόλια γρίπης δεν μας προστατεύει πραγματικά από μολύνσεις. Αντίθετα, είναι ιδιαίτερα επιβλαβή, ειδικά για τα παιδιά που λαμβάνουν ένα κοκτέιλ εμβολιασμού. Επιπλέον, τα εμβόλια είναι συχνά μολυσμένα με ιούς, δέστε τα εμβόλια για το καρκίνο αν έχουν υδράργυρο όσοι δεν πιστεύεται,.

Χλώριο
Αυτός ο παράγοντας χημικού πολέμου και εξαιρετικά τοξικό προστέθηκε στην δημόσια παροχή νερού από το 1910 ως απολυμαντικό, Τώρα, τα προβλήματα των νόσων του κυκλοφορικού είναι κοινά. Και ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί όταν οι μάζες άρχισαν πίνουν πόσιμο νερό, στα φαγητά ,στα ποτά ,σχεδόν παντού, ένα από τα πιο κοινά δηλητήρια.

Αλουμίνιο
Αλουμίνιο έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό σε μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα. Καθώς οι άνθρωποι έμαθαν της τοξικότητάς τους, άρχισαν να εγκαταλείπουν μαγειρικά σκεύη αλουμινίου και αποφυγή τρόφιμα τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο.( άλλου γιατί στην Ελλάδα της αποβλάκωσης όλα είναι οκ!)

Εξαιρετικά λεπτά σωματίδια που είναι το κύριο συστατικό του ψεκασμού,.το αλουμίνιο είναι νευροτοξίνη που μειώνει την νοημοσύνη και τη μνήμη.(τα αποτελέσματα τα βλέπει ο καθένας στο FACEBOOK πχ και γιατί ενώ ξέρουν ότι τα ΜΜΕ τους δουλεύουν τα πιστεύουν όπως τους πολίτικους,) Θεωρείται μια σημαντική συμβολή στην πρόωρη άνοια.

Pharma ναρκωτικά
Η έγκριση των φαρμακευτικών προϊόντων από ένα δημόσιο οργανισμό, δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλής η λήψη τους. Πέλλα από αυτά έχουν τρομερές παρενέργειες εμποδίζουν συχνά τα βιολογικά συστήματα άμυνας σε ασθένειες. Στη συνέχεια, προβλέπεται επιπλέον φάρμακα. Πολλά φάρμακα είναι ψυχοτρόπα σήμερα, μειώνοντας περαιτέρω την ευφυΐα.

Ραδιενέργεια
Η ραδιενέργεια που προέρχεται από την πυρηνική καταστροφή φουκουσιμα, καθώς και άλλες μονάδες διαρροές των πυρηνικών όπλων, πυρομαχικών με απεμπλουτισμένο ουράνιο που χρησιμοποιείται από τον στρατό, τα ραδιενεργά μέταλλα όπως βάριο και θορίου στα chemtrail , και τα υπόλοιπα σωματίδια της πυρηνική δοκιμή το 1950 και 1960 είναι ένα άλλο σημαντικό παράγοντα για την επιδημία του καρκίνου.

Η ασπαρτάμη
Η τεχνητή γλυκαντική ουσία ασπαρτάμη προωθείται ως συστατικό σε προϊόντα διατροφής για την απώλεια βάρους και διαβήτη.είναι μια φοβερή νευροτοξίνη. μεθανόλη (οινόπνευμα ξύλου τοξικές) και φορμαλδεΰδη στο σώμα, επηρεάζει τον εγκέφαλο, την αποδυνάμωση της όρασης, βλάπτουν το συκώτι και το πάγκρεας, και κάνει μερικούς ανθρώπους τρελούς. Γιατί αυτό το δηλητήριο έχει ήδη εγκριθεί για κατανάλωση;

Η ασπαρτάμη προστίθεται στην τσίκλα περαιτέρω ρύθμιση, καθώς και αρωματισμένο νερό. Διαβάστε τις ετικέτες με τα συστατικά για να αποφύγετε αυτό το δηλητήριο.

MSG - Το γλουταμινικό νάτριο
Το όξινο γλουταμινικό νάτριο χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό γεύσης. μια νευροτοξίνη ενοχλεί τον εγκέφαλο και τα νεύρα. Μειώνει τη νοημοσύνη, μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα και δυσφορία του πεπτικού συστήματος, και μπορεί επίσης να βλάψει την καρδιά.

BPA - Bisphenol Acetate
είναι ένας προσομοιωτής είναι στην υπηρεσία τροφίμων και πλαστικών οικιακής χρήσης, όπως πλαστικά μπουκάλια νερού. Αυτό και άλλα παρόμοια πλαστικοποιητές όπως δισφαινόλη Sulfone (BPS) και η σεξουαλική ανισορροπίες προκαλούν αλλαγές του μαστού και των σεξουαλικών οργάνων .

Glyphosphate
Αυτό το ζιζανιοκτόνο τοξικό και άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη γεωργία φέρεται να είναι ένας παράγοντας για στειρότητα και καρκίνο. Οι περισσότερες άλλες γεωργικές χημικές ουσίες είναι επίσης εξουθενωτικές. Glyphosate και άλλες χημικές ουσίες μπορεί να περάσουν στο πόσιμο νερό,

Γενετικά Τροποποιημένα
Γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί που συνήθως χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με γεωργικές χημικές ουσίες περιλαμβάνουν κοινά τρόφιμα καλαμπόκι, σόγια, ζαχαρότευτλων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχεδόν όλοι καθένα από αυτά τα ευρείας κατανάλωσης τρόφιμα είναι γενετικώς τροποποιημένα, η πλειοψηφία του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων που περιέχουν την ανάπτυξη bGH ορμόνη, και τα περισσότερα ζώα που παράγουν κρέας, που δεν έχει καμία ένδειξη σε ετικέτες.

EMC - τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία
Ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τα κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, "έξυπνοι μετρητές", ασύρματων επικοινωνιών και ραδιοτηλεοπτικών πύργους, κλπ., βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών. Χρησιμοποιήστε ένα κινητό τηλέφωνο με hands free μακριά από κεφάλι.

Γιατί να δηλητηριάζουν;
Η ελίτ εξουσίας το κάνει για:

"να προωθήσει την απάθεια"

"να αποδυναμώσει την αντίσταση "

"για τη μείωση της πληροφόρησης "

"για να αυξήσει την ύπνωση και την ευκολοπιστία"

"για να κρατήσει τον πληθυσμό σε άγνοια"

"για τη δοκιμή μεθόδων μακροζωίας προς όφελός τους"

"για να πετύχουν την απόσπαση της προσοχής των ανθρώπων με προβλήματα υγείας"

"για τη δημιουργία επιχειρήσεων της ιατρικής βιομηχανίας"

" για παιδοκτονία και για την προώθηση της υπογονιμότητας "

"για τη μείωση του πληθυσμού"

"για την εξάλειψη των μικρών αγροτών και των ανεξαρτήτων εταιρειών"

"για τον έλεγχο της παραγωγής τροφίμων, του κλίματος, του εδάφους και των φυσικών πόρων"

"για την αποδοτική διάθεση (φθηνά) των βιομηχανικών αποβλήτων"

"για να ελέγχουν πλήρως αυτό τον κόσμο "

"για να να πεθαίνουν νωρίτερα οι άνθρωποι"

"για να έχει το μεγαλύτερο κέρδος"

"για να διασφαλιστεί την διαρκής τυραννία"

Αυτό έχει γίνει αθόρυβα και σταδιακά.
 
 
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/09/MEIWSH-TOU-PLHTHYSMOU-ME-13-DHLHTHRIA-DEITE-POIA-EINAI-ANALYTIKA-PRWTO-KAI-KALYTERO-O-YDRARGYROS-STA-MVOLIA.html

END ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 7-12-201

 
End National Debt. Μια πολυ σημαντικη διαδικτυακη συνεντευξη στις 7-12-2013 της Βίκυς Χαραλαμπους για την χρηματοδοτηση των Δήμων και όχι μονο. Δίνει απαντήσεις στο θέμα της οικονομικης απελευθέρωσης της Ελλάδας και σε όλα τα σχετικά ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες....

Απρόσμενα καινούργια ανακάλυψη στην έρημο Αtacama.Πόσα μας κρύβουν τελικά; Πόσο παλιός είναι ο ανθρώπινος πολιτισμός;


Πόσα μας κρύβουν τελικά? Πόσο παλιός είναι ο ανθρώπινος πολιτισμός και τελικά μήπως μονάχα από τύχη μάθουμε ποτέ την αλήθεια ?

Πολλά εντυπωσιακά αρχαιολογικά ευρήματα έγιναν από μη αρχαιολόγους ή από άλλους ερασιτέχνες καθώς εξερευνούσαν το έδαφος. Κανείς – εκτός ίσως από τους ίδιους τους εξερευνητές δεν πίστευαν στην αξιοπιστία των ευρημάτων.

Μέχρι, που η απόδειξη επιτέλους βρέθηκε….

Μία από αυτές τις απίστευτες ανακαλύψεις πρόσφατα έγινε από την συνταξιούχο 79 ετών Holly Ahlberg , που χρησιμοποιώντας το Google Earth από τον προσωπικό υπολογιστή της, έξω από το σπίτι της στην κοινότητα Sedona Shadows, στηνΑριζόνα, έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη. Η έρημος Atacama κάποτε κατοικούνταν από ανθρώπους.

Πραγματικό ή αντικατοπτρισμός στην έρημο;

Ο τόπος αυτής της ανακάλυψης είναι μοναδικός και πολύ εχθρικός.
Θεωρείται η ξηρότερη έρημος στον κόσμο με δραματικό τοπίο με ορισμένα μέρη της περιοχής, να μην έχουν δεχτεί ποτέ μια σταγόνα της βροχής , ή τουλάχιστον όχι όσο οι άνθρωποι άρχισαν να παρακολουθούν αυτά τα πράγματα.
Λένε ότι κάποιος μετά από μερικές ημέρες χωρίς νερό αφού αρχίσει να έχει παραισθήσεις, μπορεί να δει πράγματα που …..απλά δεν ήταν εκεί.!!! Θα μπορούσε να είναι μια μικρή ομάδα ανθρώπων που μπορεί να βλέπει πράγματα σε αυτό το μέρος που δεν είναι αυτό που φαίνεται – δλδ. να βλέπει γραμμές και τοίχους σε ένα τοπίο, υπολείμματα κατασκευών που μπορεί να είναι αλλά και να μην είναι τεχνητές.?


Η περιοχή, που βρίσκεται στην έρημο της Ατακάμα, ένα οροπέδιο 105.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων (41.000 τετραγωνικά μίλια) κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού της Χιλής, έχει προσελκύσει την προσοχή των ερευνητών όσο λίγα μέχρι σήμερα. Ωστόσο, η Holly Ahlberg ελπίζει ότι τα ευρήματά της θα εξελιχθούν σε μια σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη.
Οι παρατηρήσεις της Ahlberg δεν θα σήμαιναν τίποτα περισσότερο από κάποια απλά παράξενα, ανεξήγητα σημάδια στην έρημο Ατακάμα, αν είχε αποφασίσει να τις απορρίψει και να προχωρήσει σε άλλα πράγματα. Αλλά είχε φίλους που θα μπορούσε να συμβάλλουν στην αποσαφήνιση της εικόνας, έστω και ελαφρώς.


Το κυκλικό χαρακτηριστικό. Photo credit: Holly Ahlberg Επικοινώνησε με τον συγγραφέα και ερευνητή Lloyd Pye που συγκέντρωσε μια μικρή ομάδα για να ερευνήσει, συμπεριλαμβανομένου και του εξερευνητή, Brien Foerster, και ένα πιλότο drone, τον Jeff Taylor της Event38 Unmanned Systems.

Κανένας από αυτούς δεν είχε εκπαιδευτεί ως αρχαιολόγος, και ορισμένοι μπορεί να τους θεωρούν, ακόμη και “έξω από το σύστημα”, αλλά ήταν πρόθυμοι να δεσμεύσουν το χρόνο και να εξασφαλίσουν τους πόρους για να ερευνήσουν τη θέση των σημάνσεων επί του εδάφους.

Εύρημα στην επιφάνεια : το “metate”. Photo credit: Holly Ahlberg Χρησιμοποιώντας ένα τηλεκατευθυνόμενο εναέριο drone εξοπλισμένο με μια φωτογραφική μηχανή, η ομάδα ήταν σε θέση να αποκτήσει πιο λεπτομερείς αεροφωτογραφίες της περιοχής, που εκτιμούν ότι είναι πολύ μεγάλη: περίπου 11 μίλια στο μήκος και 6 μίλια σε πλάτος (όσο περίπου το Μανχάταν).

Φωτογράφησαν οτιδήποτε φαινόταν από τα απομεινάρια των δρόμων, τις αλυκές, τους τοίχους, τις κατασκευές σπιτιών, τα πιθανά θεμέλια μιας μεγάλης κυκλικής κατασκευής μνημειακών διαστάσεων, και πιθανά αρχαία qanats (υπόγεια κανάλια για την άρδευση και άλλους σκοπούς).

εναέρια άποψη-Drone-κανάλια

Εύρημα επιφάνειας: θραύσμα κεραμικής. Photo credit: Holly Ahlberg



Πολλά από τα ευρήματα ήταν ανιχνεύσιμα από το Google Earth και το εναέριο drone και όχι από την επιφάνεια, σύμφωνα με τους ερευνητές.
Αλλά μερικά από αυτά, συμπεριλαμβανομένων των μικρών ευρήματων, μπορούσε κανείς εύκολα να τα δει και από την επιφάνεια, ισχυρίζονται. Π.χ βρέθηκαν κατά τις πεζές εξερευνήσεις στην επιφάνεια θραύσματα από αγγεία, όπως ένα δοχείο που περιείχε από ό, τι υποθέτουν πιθανόν ένα σκελετό παιδιού, και υπολείμματα από metate, ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για το άλεσμα σιτηρών στην παρασκευή τροφίμων.

Το 2007, για παράδειγμα, ο καθηγητής Lee Berger του Witwatersrand της Νοτίου Αφρικής χρησιμοποίησε το Google Earth για να εντοπίσει νέες τοποθεσίες όπου υπήρχαν πιθανά σπήλαια και τελικά οδήγησε στην ανακάλυψη του 2 εκατομμυρίων ετών – ανθρωποειδούς (αρχαία πρόγονος του ανθρώπου-άποψη της κατεστημένης επιστήμης βέβαια) απολιθώματα που συγκλόνισαν τον κόσμο της έρευνας σχετικά με την…. ανθρώπινη προέλευση.
Μια άλλη διάσημη ανακάλυψη έκανε ο καθηγητής David Kennedy του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας που χρησιμοποίησε το Google Earth για να σαρώσει το τοπίο της ερήμου της Σαουδικής Αραβίας για αρχαιολογικούς χώρους, εντοπίζοντας χιλιάδες τάφους και άλλες τοποθεσίες, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να είναι μέχρι και 9.000 ετών.!!!
Οι διαπιστώσεις που γίνονται από τη Holly Ahlberg δείχνουν σαφώς ότι υπήρχε κάποτε ανθρώπινη παρουσία σε αυτό το αφιλόξενο τοπίο.

Είναι μια πραγματική ανακάλυψη ή φάρσα ή και τα δύο;
Ή μήπως ηθελημένα μας κρύβουν την ιστορική και αρχαιολογική αλήθεια και μόνο τυχαία ή από την εμμονή ορισμένων ερευνητών έρχονται στο φως ανακαλύψεις που δείχνουν το μέγεθος του ψέματος από το επιστημονικό κατεστημένο, ότι η ύπαρξη και ο ανθρώπινος πολιτισμός μετράει μόνο μερικές χιλιάδες χρόνια.


πηγη
 
http://www.hellas-now.com/2014/01/tacama.html

Τζαμπατζής… κατά συρροήν ο Λιάπης! Έκλεβε και το ρολόι της ΔΕΗ

liapis-sale

O Τζάμπας ζει…και βασιλεύει (;) τελικά όπως  αποδεικνύεται καθώς ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, φαίνεται ότι είχε κάνει σκοπό της ζωής του να εξοικονομεί χρήματα με διάφορους ευφάνταστους τρόπους.
Οπως δημοσιεύει το ethnos.gr, μετά τις πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό του για να γλιτώνει φόρους και τέλη κυκλοφορίας, μετά τις αποκαλύψεις του «Έθνους της Κυριακής» ότι πήρε κοινοτικά χρήματα για να κατασκευάσει τουριστικό ξενώνα στο Μεγάλο Χωρίο Ευρυτανίας, αλλά έφτιαξε πολυτελές σαλέ, τώρα στο φως της δημοσιότητας βγαίνει μια ακόμη «ατασθαλία» της οικογένειας Λιάπη.


http://www.makeleio.gr/?p=47677

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος της Νάουσας επειδή ο γιος του δημοσίευσε άρθρο στην εφημερίδα…



Σάλος επικρατεί εδώ και δυο μέρες στην κλειστή κοινωνία της Νάουσας εξαιτίας της παραίτησης του αντιδημάρχου κυρίου Θωμά Βραντσή επειδή άκουσον άκουσον, ο γιος του αρθρογράφησε και δημοσίευσε ένα άρθρο στην εφημερίδα.
Και όμως αυτό το πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη στην ηρωική πόλη που έχει ταυτίσει το όνομά της εδώ και δεκαετίες με τις έννοιες δημοκρατία και ελευθερία του λόγου.
Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του Νίκου Βράντση, γιο του παραιτηθέντος αντιδημάρχου Νάουσας που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Νέοι Καιροί”.
Δείτε τι λέει αυτός ο νέος που οδήγησε τον δήμαρχο της Νάουσας να ζητήσει την παραίτηση του πατέρα του από τον αντιδημαρχιακό θώκο:
Ξέρετε τι μεγάλο δυστύχημα είναι να μη σου αρέσει η πόλη που αγαπάς; Δυστυχώς εμένα μου συνέβη. Έχει πάψει να μου αρέσει αυτή η πόλη.
Δεν μου αρέσει γιατί όταν πηγαίνω στη βιβλιοθήκη της είμαι μονάχος.
Δεν μου αρέσει γιατί βλέπω αποτσίγαρα στους δρόμους πεταμένα, βλέπω τα εκπληκτικά φυσικά της τοπία βεβηλωμένα, βρώμικα.
Δεν μου αρέσει γιατί όποιον δημιουργικό άνθρωπο έχω συναντήσει, μοιάζει απαρηγόρητος, περιθωριοποιημένος και μόνος, βασανισμένος από τους κανίβαλους που πίνουν, δίχως να εκτιμούν, την φαιά του ουσία.
Δεν μου αρέσει γιατί βλέπω ανθρώπους υποταγμένους στα συντηρητικά βλέμματα , μιας συντηρητικής κοινωνίας. Ανθρώπους που κυνηγούν τα λάθος πράγματα, για να κερδίσουν την εκτίμηση λάθος ανθρώπων.
Δεν μου αρέσει γιατί οι πολιτικοί μας πατριάρχες, ζήτησαν ψήφο για την αξιοπρέπεια ενός τίτλου ή μιας θέσης. Aν ξεγυμνώσεις όμως τους ανθρώπους αυτούς απ’ όλα τούτα τα αξιώματα, θα δεις ότι πολύ λίγοι θα έχουν εκείνη την ποιότητα της αξιοπρέπειας που δίνει η ελευθερία του να μην είσαι τίποτα.
Δεν μου αρέσει γιατί ο πολίτης της συνδέει την πολιτική με τους πολιτικούς.
Δεν μου αρέσει γιατί δεν βλέπω ανθρώπους να ονειρεύονται.
Και όσοι το έκαναν, έχασαν τη σπιρτάδα από τα μάτια τους, γιατί προτίμησαν τη σιωπή από τη μοναξιά.
Δεν μου αρέσει η θλίψη, η μιζέρια που αποπνέει αυτή η πόλη.
Eσύ, αλήθεια, δεν ταυτίζεσαι μαζί μου;
Ίσως είσαι απλά από αυτούς που έπαψαν να μάχονται. Εκείνους τους συμβιβασμένους που από καιρό γνωρίζουν τη θλιβερή κατάσταση μα αρνούνται να τη παραδεχτούν, γιατί δεν έχουν επιλογή. Νομίζοντας πως είναι φυλακισμένοι σε μια κόλαση που είναι αδύνατον να αλλάξει, προσπαθούν να σκαρφιστούν τρόπους για να αποσπάσουν την προσοχή τους. Αντί να παλέψουν για να αλλάξουν την πόλη αυτή, μεμψιμοιρούν ή απλά μεθούν και ταξιδεύουν σε απραγματοποίητους πόθους και απωθημένα θέλω. Ίσως έπαψες να νοιάζεσαι.
Ίσως είσαι από εκείνους τους δειλούς που αρνούνται να αγκαλιάσουν το νέο, γιατί φοβούνται την κοινωνική κατακραυγή. Γιατί ξέρουν πως ως κομμάτι του παλιού, ίσως δυσκολευθούν να βρουν μια θέση στο καινούριο όταν και αν αυτό εδραιωθεί. Ακόμα και η θέση του μεμψίμοιρου στην πόλη τούτη είναι μια θέση. Μια θέση, θα έλεγα, που έχει και μια αίγλη, διότι δίνει την εντύπωση πως ο αρνητισμός κρύβει και μια αντιπρόταση, η οποία όμως στην ουσία δεν υπάρχει. Στην πραγματικότητα η θέση σου είναι μια θέση δειλίας. Η δειλία της απάθειας. Διότι αν πάψει να υπάρχει αυτό για το οποίο παραπονιέσαι, θα χάσεις την ταυτότητά σου, θα χάσεις αυτό που σου δίνει νόημα.
Εκτός αν είσαι από κείνους που γνωρίζουν το κενό τους, μα δε ξέρουν πώς να το γεμίσουν. Σε σένα χρειάζεται ένας στόχος, και μια πελώρια προσπάθεια ώστε να σε κάνουμε να πιστέψεις στον εαυτό σου, να πιστέψεις πως είσαι ικανός να αλλάξεις, έστω λίγο, τα πράγματα. Αρκεί να προσπαθήσεις.
Ίσως είσαι από αυτούς που συνεχίζουν μονάχοι, μια μάχη σιωπηλή. Μα η μάχη που δίνεις είναι για να διατηρήσεις το όνειρό σου, τον πόθο σου και τη σπιρτάδα στο δικό σου βλέμμα. Έπαψες να μάχεσαι για μια αλλαγή συλλογική. Μετά από κάθε προσπάθεια συνάντησες την αδιαφορία, την προδοσία. Και πληγώθηκες. Οπισθοχώρησες στο προσωπικό, ιδιωτικό σου χώρο, για να τον σώσεις από τη φθορά. Εσύ σίγουρα τώρα που με διαβάζεις στον ζεστό, μοναχικό και ασφαλή σου χώρο, νιώθεις μια φλόγα που ανάβει τα σωθικά σου, κατανοώντας πως υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα, και αναζητάς τώρα τρόπο να τους συναντήσεις για να σκαρφιστείτε μαζί τα παιχνιδίσματα που θα μπορούσαν να απελευθερώσουν την οργισμένη δημιουργία που συσσωρεύατε στην σιωπή της ιδιώτευσης.
Η μικρή εσωστρεφής μας πόλη είναι μια πόλη σκληρή. Πολύ σκληρή. Μια πόλη αυτάρεσκη και αλαζονική, που εγκλωβισμένη στον μικρόκοσμό της, νομίζει πως είναι ξεχωριστή. Δυστυχώς κάνει λάθος. Για να γίνει μια πόλη ξεχωριστή πρέπει να παλέψει. Και πάει καιρός που η πόλη αυτή έχει παρατήσει τα όπλα. Πάει καιρός που η πόλη αυτή έχει παραδοθεί, διολισθαίνοντας σε μονοπάτια που πολύ εύγλωττα απεικόνισε ο Λάνθιμος στον Κυνόδοντά του.
Ζητούνται, λοιπόν επικίνδυνοι άνθρωποι, να ταράξουν τη σιωπή. Ζητούνται άνθρωποι να βάλουν ένα μεγάλο στοίχημα. Να δώσουν μια μάχη ενάντια σε συντηρητικούς «ηγέτες» και συντηρητικούς πολίτες. Ενάντια σε μια βαθιά θεμελιωμένη λογική.
Επικίνδυνοι, ανικανοποίητοι με την υπάρχουσα σήψη και παρακμή, ονειροπόλοι, θρασύτατοι και αλλόφρονες, των οποίων η ψυχή και η σκέψη βράζει. Αυτούς έχει ανάγκη η πόλη.
Αυτοί πρέπει να δώσουν το παρόν. Απ’ τους υπόλοιπους ζητώ απλά να μην σταθούν εμπόδιο.

http://www.makeleio.gr/?p=47600
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters