Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ...

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΥΣ !!!...

2009/10/07

Λίγο πριν πεθάνει ο Μητσοτάκης...Θα επέλθει η ΝΕΜΕΣΙΣ.

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

Λίγο πριν πεθάνει ο Μητσοτάκης...
αφιερωμένο στον Πελασγό του adslgr που λέει ότι καμιά φορά υπερβάλλω  
Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν μάγκες. Ήταν μάγκες γιατί ήξεραν πώς να μην φοβούνται. Κυρίως, όμως, ήταν μάγκες γιατί γνώριζαν πότε να φοβηθούν και - ιδιαιτέρως - ήξεραν ποιον φόβο να φοβούνται. Δικαιοσύνη υπάρχει. Μπορεί να επέλθει αυτοστιγμεί, μπορεί να αργήσει, αλλά θα αποδοθεί. Δεν ήταν ηλίθιοι οι αρχαίοι που περισσότερο από όλα φοβούνταν τη Νέμεση. Για την ακρίβεια, έτρεμαν τη Νέμεση. Αρχικά συντελείτο η ΥΒΡΙΣ, δηλαδή η αυθάδεια, η αλαζονεία και η έπαρση, οι οποίες αναπόφευκτα επέφεραν την ΤΙΣΗ, δηλαδή την εκδίκηση των Θεών, ώστε να επέλθει η Θεϊκή δικαιοσύνη, δηλαδή η ΝΕΜΕΣΙΣ, και επιτέλους να συμβεί η ΚΑΘΑΡΣΙΣ. Είναι βαριά αλαζονεία να πιστεύεις ότι μπορείς να κοροϊδεύεις τους Έλληνες επί έναν αιώνα. Είναι βαρύτατη αυθάδεια και ιταμή αναίδεια να πιστεύεις ότι μετά από 2 διαβόητες προδοσίες θα μείνεις ανέγγιχτος. Συνιστά θρασύτατο χλευασμό της λογικής και του κοινού περί δικαίου αισθήματος, να πιστεύεις ότι παραγράφηκαν 2 αιματοκυλίσματα ενώ ταυτοχρόνως δρομολογείς και τρίτο. Είναι τρομερή και τρομακτική έπαρση να θεωρείς ότι μετά την τραγωδία του Βενιζέλου το '22, την αποστασία του '65, μπορείς άφοβα να παίζεις με την Μακεδονία, την Θράκη, την Ήπειρο, την Κρήτη και την Κύπρο. Αποτελεί ασύλληπτη ύβρι να εμπαίζεις τον πλέον απρόβλεπτο μεταξύ των λαών, το γένος των Ελλήνων. Ακλόνητη, ατράνταχτη και αδιασάλευτη πεποίθησή μας είναι ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα πεθάνει από φυσικά αίτια πλήρης ημερών. Πριν συμβεί αυτό, όμως, θα προλάβει να δει την θυγατέρα του να ταπεινώνεται και να εξευτελίζεται από τους περήφανους Έλληνες. Από αυτούς που δεν τους σκιάζουν τα σύννεφα. Από αυτούς που επιζητούν την μάχη υπό σκιάν. Αυτή θα είναι η υπέρτατη ΝΕΜΕΣΗ. Θα διαπιστώσει ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης πως ό,τι επί δεκαετίες προσπαθούσε, θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, σαν παλάτι στην άμμο. Αυτή θα είναι η ύψιστη τιμωρία. Θα δει όλη του την ζωή να ακυρώνεται. Αυτό θα είναι και το τελευταίο που θα του συμβεί πριν το σώμα του πεταχτεί εκεί που ανήκει και το πνεύμα του. Στα σκουπίδια ...

Πηγή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters