Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Δέκα μήνες φυλακή στο Μιχάλη Ταμήλο ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Ίσως τελικά να υπάρχει Θεία Δίκη! Ο άνθρωπος που τον περασμένο μήνα δήλωνε εντελώς ανερυθρίαστα και χωρίς καμία επίπτωση, ότι οι Έλληνες φταίνε που πεθαίνουν από τα μαγκάλια γιατί δεν ξέρουν ότι είναι επικίνδυνα, την... "βρήκε" τελικά από αλλού!
 
Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε την Παρασκευή το Πλημμελειοδικείο Τρικάλων, στον πρώην «γαλάζιο» δήμαρχο και νυν βουλευτή, Μιχάλη Ταμήλο, με το σκεπτικό ότι δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την εκτέλεση έργου.
 
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του trikaladay.gr, η υπόθεση αφορά στο έργο διαμόρφωσης κτιρίου στον συνοικισμό Λεπτοκαρυάς το 2008, προκειμένου εκεί να λειτουργήσει Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ, με αντικείμενο την εκπαίδευση μαθητών για την εγκατάσταση φυσικού αερίου.
 
Το θέμα προέκυψε όταν αρχικά το 2011 έγινε ανώνυμη καταγγελία για παράνομη ανάθεση του έργου από τον Δήμο Τρικκαίων, ενώ στη συνέχεια ασκήθηκε αγωγή από τον εργολάβο για την μη καταβολή χρημάτων από τις εργασίες που εκτέλεσε.
 
Όπως υποστήριξε ο κ. Ταμήλος, δεν υπήρχε καμία ευθύνη του Δήμου για την πληρωμή του εργολάβου καθώς το κόστος των εργασιών βάρυνε αποκλειστικά τον ΟΑΕΔ.
 
Ωστόσο το Δικαστήριο δεν πείστηκε και επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τον κ. Ταμήλο να ασκεί έφεση κατά της δικαστικής απόφασης.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters