Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Απρόσμενα καινούργια ανακάλυψη στην έρημο Αtacama.Πόσα μας κρύβουν τελικά; Πόσο παλιός είναι ο ανθρώπινος πολιτισμός;


Πόσα μας κρύβουν τελικά? Πόσο παλιός είναι ο ανθρώπινος πολιτισμός και τελικά μήπως μονάχα από τύχη μάθουμε ποτέ την αλήθεια ?

Πολλά εντυπωσιακά αρχαιολογικά ευρήματα έγιναν από μη αρχαιολόγους ή από άλλους ερασιτέχνες καθώς εξερευνούσαν το έδαφος. Κανείς – εκτός ίσως από τους ίδιους τους εξερευνητές δεν πίστευαν στην αξιοπιστία των ευρημάτων.

Μέχρι, που η απόδειξη επιτέλους βρέθηκε….

Μία από αυτές τις απίστευτες ανακαλύψεις πρόσφατα έγινε από την συνταξιούχο 79 ετών Holly Ahlberg , που χρησιμοποιώντας το Google Earth από τον προσωπικό υπολογιστή της, έξω από το σπίτι της στην κοινότητα Sedona Shadows, στηνΑριζόνα, έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη. Η έρημος Atacama κάποτε κατοικούνταν από ανθρώπους.

Πραγματικό ή αντικατοπτρισμός στην έρημο;

Ο τόπος αυτής της ανακάλυψης είναι μοναδικός και πολύ εχθρικός.
Θεωρείται η ξηρότερη έρημος στον κόσμο με δραματικό τοπίο με ορισμένα μέρη της περιοχής, να μην έχουν δεχτεί ποτέ μια σταγόνα της βροχής , ή τουλάχιστον όχι όσο οι άνθρωποι άρχισαν να παρακολουθούν αυτά τα πράγματα.
Λένε ότι κάποιος μετά από μερικές ημέρες χωρίς νερό αφού αρχίσει να έχει παραισθήσεις, μπορεί να δει πράγματα που …..απλά δεν ήταν εκεί.!!! Θα μπορούσε να είναι μια μικρή ομάδα ανθρώπων που μπορεί να βλέπει πράγματα σε αυτό το μέρος που δεν είναι αυτό που φαίνεται – δλδ. να βλέπει γραμμές και τοίχους σε ένα τοπίο, υπολείμματα κατασκευών που μπορεί να είναι αλλά και να μην είναι τεχνητές.?


Η περιοχή, που βρίσκεται στην έρημο της Ατακάμα, ένα οροπέδιο 105.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων (41.000 τετραγωνικά μίλια) κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού της Χιλής, έχει προσελκύσει την προσοχή των ερευνητών όσο λίγα μέχρι σήμερα. Ωστόσο, η Holly Ahlberg ελπίζει ότι τα ευρήματά της θα εξελιχθούν σε μια σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη.
Οι παρατηρήσεις της Ahlberg δεν θα σήμαιναν τίποτα περισσότερο από κάποια απλά παράξενα, ανεξήγητα σημάδια στην έρημο Ατακάμα, αν είχε αποφασίσει να τις απορρίψει και να προχωρήσει σε άλλα πράγματα. Αλλά είχε φίλους που θα μπορούσε να συμβάλλουν στην αποσαφήνιση της εικόνας, έστω και ελαφρώς.


Το κυκλικό χαρακτηριστικό. Photo credit: Holly Ahlberg Επικοινώνησε με τον συγγραφέα και ερευνητή Lloyd Pye που συγκέντρωσε μια μικρή ομάδα για να ερευνήσει, συμπεριλαμβανομένου και του εξερευνητή, Brien Foerster, και ένα πιλότο drone, τον Jeff Taylor της Event38 Unmanned Systems.

Κανένας από αυτούς δεν είχε εκπαιδευτεί ως αρχαιολόγος, και ορισμένοι μπορεί να τους θεωρούν, ακόμη και “έξω από το σύστημα”, αλλά ήταν πρόθυμοι να δεσμεύσουν το χρόνο και να εξασφαλίσουν τους πόρους για να ερευνήσουν τη θέση των σημάνσεων επί του εδάφους.

Εύρημα στην επιφάνεια : το “metate”. Photo credit: Holly Ahlberg Χρησιμοποιώντας ένα τηλεκατευθυνόμενο εναέριο drone εξοπλισμένο με μια φωτογραφική μηχανή, η ομάδα ήταν σε θέση να αποκτήσει πιο λεπτομερείς αεροφωτογραφίες της περιοχής, που εκτιμούν ότι είναι πολύ μεγάλη: περίπου 11 μίλια στο μήκος και 6 μίλια σε πλάτος (όσο περίπου το Μανχάταν).

Φωτογράφησαν οτιδήποτε φαινόταν από τα απομεινάρια των δρόμων, τις αλυκές, τους τοίχους, τις κατασκευές σπιτιών, τα πιθανά θεμέλια μιας μεγάλης κυκλικής κατασκευής μνημειακών διαστάσεων, και πιθανά αρχαία qanats (υπόγεια κανάλια για την άρδευση και άλλους σκοπούς).

εναέρια άποψη-Drone-κανάλια

Εύρημα επιφάνειας: θραύσμα κεραμικής. Photo credit: Holly Ahlberg



Πολλά από τα ευρήματα ήταν ανιχνεύσιμα από το Google Earth και το εναέριο drone και όχι από την επιφάνεια, σύμφωνα με τους ερευνητές.
Αλλά μερικά από αυτά, συμπεριλαμβανομένων των μικρών ευρήματων, μπορούσε κανείς εύκολα να τα δει και από την επιφάνεια, ισχυρίζονται. Π.χ βρέθηκαν κατά τις πεζές εξερευνήσεις στην επιφάνεια θραύσματα από αγγεία, όπως ένα δοχείο που περιείχε από ό, τι υποθέτουν πιθανόν ένα σκελετό παιδιού, και υπολείμματα από metate, ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για το άλεσμα σιτηρών στην παρασκευή τροφίμων.

Το 2007, για παράδειγμα, ο καθηγητής Lee Berger του Witwatersrand της Νοτίου Αφρικής χρησιμοποίησε το Google Earth για να εντοπίσει νέες τοποθεσίες όπου υπήρχαν πιθανά σπήλαια και τελικά οδήγησε στην ανακάλυψη του 2 εκατομμυρίων ετών – ανθρωποειδούς (αρχαία πρόγονος του ανθρώπου-άποψη της κατεστημένης επιστήμης βέβαια) απολιθώματα που συγκλόνισαν τον κόσμο της έρευνας σχετικά με την…. ανθρώπινη προέλευση.
Μια άλλη διάσημη ανακάλυψη έκανε ο καθηγητής David Kennedy του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας που χρησιμοποίησε το Google Earth για να σαρώσει το τοπίο της ερήμου της Σαουδικής Αραβίας για αρχαιολογικούς χώρους, εντοπίζοντας χιλιάδες τάφους και άλλες τοποθεσίες, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να είναι μέχρι και 9.000 ετών.!!!
Οι διαπιστώσεις που γίνονται από τη Holly Ahlberg δείχνουν σαφώς ότι υπήρχε κάποτε ανθρώπινη παρουσία σε αυτό το αφιλόξενο τοπίο.

Είναι μια πραγματική ανακάλυψη ή φάρσα ή και τα δύο;
Ή μήπως ηθελημένα μας κρύβουν την ιστορική και αρχαιολογική αλήθεια και μόνο τυχαία ή από την εμμονή ορισμένων ερευνητών έρχονται στο φως ανακαλύψεις που δείχνουν το μέγεθος του ψέματος από το επιστημονικό κατεστημένο, ότι η ύπαρξη και ο ανθρώπινος πολιτισμός μετράει μόνο μερικές χιλιάδες χρόνια.


πηγη
 
http://www.hellas-now.com/2014/01/tacama.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters