Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΘΑΥΜΑ: O Λιάπης... ανέστησε την θεία του!

Κοίτα να δεις που αν πας ταξίδι ψυχικής ανάτασης στην Μαλαισία...όπως ο Μιχάλης Λιάπης, μπορείς να... αναστήσεις ακόμα και μία πεθαμένη θεία: νεκρή εδώ και 10 χρόνια είναι η θεία του πρώην υπουργού, Βασιλική, η οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επιδότηση με την οποία ανακαινίστηκε το σαλέ στην Ευρυτανία, βγάζοντας δημόσια ανακοίνωση! Όταν ξέσπασε ο σάλος με τον υποτιθέμενο ξενώνα στο Καρπενήσι, η Βασιλική Λιάπη εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου της να δηλώνει ότι μόνο η ίδια και ουδείς άλλος ασχολήθηκε με την επίμαχη επιδότηση των 10 εκατομμυρίων, αθωώνοντας πλήρως τον πρώην υπουργό. Η ανακοίνωση – απάντηση της θείας είχε δοθεί στην δημοσιότητα από τον εκπρόσωπό της, τον δικηγόρο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και ανέφερε: «η κυρία Λιάπη ήταν η μόνη και αποκλειστική δικαιούχος της επιδότησης. Ουδείς άλλος. Σημειωτέον ότι αυτή η επιδότηση ήταν ένα μικρό μόνο ποσοστό από το σύνολο της δαπάνης για την ανακαίνιση της πατρικής οικίας του συζύγου της. Ήταν η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη για την εμπορική εκμετάλλευση των προς ενοικίαση δωματίων, διατηρώντας νομίμως όλα τα απαραίτητα παραστατικά που εκδίδονταν στο όνομά της (βιβλία, πελατολόγιο, αποδείξεις κλπ). Ουδείς άλλος. Την εμπορική αυτή δραστηριότητα τερμάτισε αργότερα, λόγω θανάτου του συζύγου της. Προσφάτως, μάλιστα, προέβη και σε περαίωση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της επιχείρησης ως η μόνη και αποκλειστική υπεύθυνη. Ουδείς άλλος. Μετά το πέρας της εμπορικής αυτής δραστηριότητας, ούσα άκληρη, μεταβίβασε το ποσοστό της ιδιοκτησίας της, στον εκ του συζύγου της ανιψιό. Πάσα άλλη ανάμειξη συγγενικών της προσώπων είναι όχι μόνο αβάσιμη αλλά και κακόβουλη». Το πώς η θανούσα έδωσε εντολή στον δικηγόρο να εκδώσει την ανακοίνωση, παραμένει άγνωστο! Όπως άγνωστο παραμένει, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γεωργακόπουλος στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το αν ζούσε το 2002, οπότε και -κατά τα χαρτιά- ζήτησε να ανακληθεί το σήμα του ΕΟΤ για το σαλέ – ξενώνα. Χαρακτηριστικός (και σπαρταριστός) είναι ο διάλογος του κ. Γεωργακόπουλου με την εφημερίδα: - Μπορούμε να μιλήσουμε μαζί με την κυρία Βασιλική Λιάπη; - Έχει πεθάνει ρε παιδιά, έχει πεθάνει εδώ και δέκα χρόνια. Δεν υπάρχει πια! - Και ποιός σας εξουσιοδότησε να βγάλετε την ανακοίνωση; - Τι ποιός με εξουσιοδότησε; Δεν ξέρετε ποιοί είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι; Θέλει πολλή φιλοσοφία για να το καταλάβετε; “Ρε Παναγιώτη, πες τα εσύ, αφού ξέρεις τι έγινε”, μου είπαν (σ.σ. εννοεί τους αδερφούς Λιάπη). - Το 2002, τότε που η Βασιλική Λιάπη φέρεται να ζητά την ανάκληση του σήματος του ΕΟΤ και τη διαγραφή από τα μητρώα, ζούσε ή είχε πεθάνει; - Μπορεί να ζούσε, μπορεί και να είχε πεθάνει, δεν θυμάμαι. Θα σας γελάσω! - Υπήρξατε προσωπικός δικηγόρος της οικογένειας; - Προσωπικός φίλος! Και δουλειές του συζύγου της έκανα και δουλειές των παιδιών, τα πάντα. Λες να έκαναν καμία σεάνς με πνευματιστή για να υπαγορεύσει την ανακοίνωση η κυρά - Βασιλική, ή απλά ο Μισέλ να την... ανέστησε;

star.gr
gkourou
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/01/o_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters