Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ιλλουμινάτι: 439 γιγάντιες υπόγειες βάσεις σε όλο τον πλανήτη για τους εκλεκτούς

Untitled-1-41

Οι ισχυρισμοί ενός άνδρα στο διαδίκτυο, ότι είναι πρώην μέλος των Ιλλουμινάτι, όπως και οι «αποκαλύψεις» του σχετικά με τη μυστική αδελφότητα, έχουν

κινήσει το ενδιαφέρον των οπαδών θεωριών συνωμοσίας παγκοσμίως.
Ο ανώνυμος υποτίθεται πρώην Ιλλουμινάτι ισχυρίζεται ότι υπήρξε επί 47 χρόνια μέλος της οργάνωσης και ότι ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος.

Ο ίδιος εξηγεί ότι θέλει να αποκαλύψει τα πάντα για τους Ιλλουμινάτι, επειδή απλά δεν αντέχει άλλο να τα κρατά μυστικά.
Η ανάρτησή του δημοσιεύθηκε στο Anonymousmags.com.

Εκεί διηγείται ότι όταν ήταν 19 ετών είχε ήδη καταφέρει να αποκτήσει οικονομική άνεση.
Μέσω γνωριμιών από φίλους του είχε κάνει πετυχημένες επενδύσεις, στο χρηματιστήριο, ενώ είχε εμπλακεί σε «παρασκηνιακές» συμφωνίες και είχε καταφέρει να βγάλει αρκετά χρήματα.

Το 1964 πήγε να σπουδάσει στο Χάρβαρντ, όπου παράλληλα με τις σπουδές του συνέχιζε να πλουτίζει και να αποκτά μεγάλη επιρροή στην πανεπιστημιακή ζωή με τη συμμετοχή του σε λέσχες και οργανώσεις.

«Ένα βράδυ, όπως επέστρεφα στο φοιτητικό μου δωμάτιο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με πλησίασαν δύο άνδρες που φορούσαν μαύρα κοστούμια. Αυτό που πρώτα σκέφτηκα ήταν ότι σκόπευαν να με ρωτήσουν για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, επειδή κάποιες δεν ήταν και εντελώς νόμιμες. Μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω, όπως και έκανα, στο υπόγειο ενός διώροφου κτιρίου μόλις δύο δρόμους πιο πέρα από το φοιτητικό μου δωμάτιο».

«Εκεί με κάθισαν σε ένα τραπέζι και με ρώτησαν εάν επιθυμούσα να κάνω μια συμφωνία μαζί τους. Δεν μου είπαν τι συμφωνία ήθελαν να κάνουν, απλώς με ρώτησαν εάν ήθελα να κάνω συμφωνία μαζί τους».

«Μισοσυμφώνησα και τότε εμφανίστηκε μπροστά μου ο πιο μεγαλόσωμος άνδρας που είχα δει ποτέ στη ζωή μου», γράφει ο Ανώνυμος.
«Υπήρξα μέλος των Ιλλουμινάτι επί 47 χρόνια. Με στρατολόγησαν τότε, όταν ήμουν 19 ετών».

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι οι πληροφορίες που σκοπεύει να ξεδιπλώσει είναι πολύ αποκαλυπτικές και επικίνδυνες.

«Είμαι ένας από τους 7 ανθρώπους στην ιστορία των Ιλλουμινάτι που μυήθηκαν στο τελετουργικό της «Αναχώρησης». Έμαθα ό,τι ήταν ανάγκη να μάθω όταν μου αποκαλύφθηκαν πράγματα τον Ιούνιο του 2010. Επί χρόνια ήμουν απόλυτα τυπικός με τις πεποιθήσεις, τα κίνητρα και τις δράσεις των Ιλλουμινάτι. Αλλά τον τελευταίο καιρό όλα αυτά ήταν πάρα πολλά για να τα αντέξω και έπρεπε να ακυρώσω το ιερό μου συμβόλαιο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Σκοπός μου είναι να αποκαλύψω τα πάντα για τους Ιλλουμινάτι. Πώς γίνεσαι μέλος, ποιος είναι ο σκοπός της οργάνωσης, τι κάνει η οργάνωση και ποια είναι τα μελλοντικά τους σχέδια».

«Ο Μπάρακ Ομπάμα δεν είναι μέλος των Ιλλουμινάτι, είναι κάτι πολύ, πολύ χειρότερο. Οι νέες διαστημικές πτήσεις [σ.σ. προφανώς εννοεί τον διαστημικό τουρισμό] δεν είναι τόσο για διασκέδαση όσο φαίνονται, είναι εργαλείο των Ιλλουμινάτι. Το Ντένβερ του Κολοράντο είναι ένας διαβολικός τόπος. Οι εξωγήινοι είναι λίγο διαφορετικοί από όσα υποθέτουμε».

Υπόγειες βάσεις και καταφύγια

«Το πρώτο θέμα που θα ήθελα να συζητήσω αφορά τα υπόγεια καταφύγια. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 57 υπόγειες βάσεις και καταφύγια στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι σε λειτουργία για διάφορους σκοπούς. Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν 439 καταφύγια».
«Όλες αυτές οι βάσεις και τα καταφύγια ελέγχονται και λειτουργούν από τους Ιλλουμινάτι. Το μεγαλύτερο υπόγειο καταφύγιο βρίσκεται στο Σάν Πάολο, στη Βραζιλία. Αυτό το καταφύγιο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5.000 ανθρώπους για μια περίοδο μέχρι δέκα χρόνια. Προσωπικά το έχω επισκεφθεί και είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι ο καθένας μπορεί να φανταστεί. Αυτό το καταφύγιο προορίζεται για το τέλος των καιρών, τις έσχατες ημέρες. 5.000 από τους πλουσιότερους, εξυπνότερους και πλέον ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου θα έχουν ασφαλές καταφύγιο σε αυτή την υπόγεια βάση σε περίπτωση παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου, φυσικής καταστροφής, ή οποιασδήποτε άλλης παγκόσμιας καταστροφής».

«Μην μπερδεύεστε. Πολλά άλλα καταφύγια έχουν τη δυνατότητα να στεγάσουν μεγάλους αριθμούς ανθρώπων για μεγάλη χρονική περίοδο, αλλά κανένα άλλο καταφύγιο δεν είναι τόσο μεγάλο και καλά εξοπλισμένο όσο αυτό».

«Σε περίπτωση Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου όλοι οι ηγέτες του κόσμου θα βρουν εκεί καταφύγιο. Οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη θα καταφύγουν επίσης εκεί. Άνθρωποι όπως ο Μπιλ Γκέις, ο Γουόρεν Μπάφετ, οι κροίσοι του πετρελαίου. Ωστόσο, οι πετρελαϊκοί μεγιστάνες θα δολοφονηθούν ενώ θα βρίσκονται στο καταφύγιο για να μπορέσει στη συνέχεια η Νέα Τάξη Πραγμάτων να ελέγξει τη Μέση Ανατολή».

«Δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό, αλλά από τα 439 καταφύγια που υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη, θα μπορούσα να πω ότι περίπου τα 275 είναι κατασκευασμένα για κατοικίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εγώ ο ίδιος έχω μείνει σε ένα τέτοιο υπόγειο καταφύγιο στην Κίνα, τη δεκαετία του 1990. Είναι πολύ ωραίο, πολύ χλιδάτο. Σαν να μένεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο».

Περισσότερα θα ακολουθήσουν σε επόμενη ανάρτηση.

tribune.gr


Παίξε πόλεμο, βρες εδώ: Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Πως γεννήθηκε η δυναστεία Μπόμπολα. Η άγνωστη ιστορία.

wpid-20150120091514

Ο Πειραιάς, σαν λιμάνι, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της σύστασης της πόλης, είχε τις κοινωνικές πληγές του.

Στις από κάθε τόπο της Ελλάδας αφικνούμενες γυναίκες ήταν φυσικό, ανάμεσά τους, να βρίσκονται και εκείνες που ασχολούνταν με το πρώτο γυναικείο επάγγελ­μα, της πόρνης.

Το πρώτο επίσημο «σπίτι», ο πρώτος με άδεια της Αστυνομίας οίκος ασωτίας, λειτούργησε λίγο πριν την Αγγλογαλλική Κατοχή, το 1852, μετά τον αποκλεισμό του Πειραιά από τους Άγγλους το 1850, για την εξυπηρέτηση των στρατιωτών και των πληρωμάτων των ξένων στόλων.

Αλλά και μετά την Αγγλογαλλική Κατοχή δημιουργήθηκαν άλλοι δύο. Δηλαδή στα 1862 τρία ήταν τα «επίσημα» αμαρτωλά σπίτια στην πόλη του Πειραιά και σε περιοχές όπου ο κόσμος έκανε τον περίπατό του ή οι εργάτες και οι εργάτριες περνούσαν για να πάνε ή να γυρίσουν από τη δουλειά τους.

Οι διαμαρτυρίες των δημοτών γι αυτή την κατάσταση ανάγκασαν το τότε Δημοτικό Συμβούλιο να συζητήσει το θέμα της ανέγερσης οικήματος για τη συγκέντρωση όλων των κοινών γυναικών που συνεχώς αυξάνονταν.

Η άποψη του Δήμου βρήκε απήχηση στο Ιατροσυνέδριο που έδωσε την έγκρισή του, διότι δια του μέτρου αυτού θα ήταν δυνατή η παρακολούθηση και περιστολή των αφροδισίων ασθενειών. Αυτά συνέβαιναν τα χρόνια 1867 – 1870.

Τον Μάρτιο του 1873, η Κυβέρνηση παραχώρησε τα υπ αριθ. 5-6 τεμάχια των εθνικών γαιών στη θέση που λεγόταν «Βούρλα», και που απείχε 80 μέτρα δυτικά του Αγίου Διονυσίου για την ανέγερση «καταστημάτων» κοινών γυναικών.

Μετά την υπογραφή του παραχω­ρητηρίου, ο Δήμος προέβη σε διακήρυξη για την ανέγερση, σε έκταση οκτώ στρεμμάτων, συνοικισμού κοινών γυναικών, που θα περιλάμβανε τέσσερα κτίσματα, χωριστά μεταξύ τους, τα οποία θα βρίσκονταν μέσα σε μάντρα, με του ακόλουθους όρους:

« Ο ανεγείρων ιδίαις δαπάναις τα βάσει εγκεκριμένου σχεδίου οικήματα, θα καταβάλλη εις τον Δήμον μετά τριετίαν από της ιδρύσεως δρχ. 500 ετησίως δι’ έκαστον τμήμα, μετά 5ετίαν δρχ 1.000 και μετά εικοσαετίαν δρχ. 2.500 δι’ έκαστον τμήμα ετησίως.
Μετά δε πεντηκονταετίαν η περιοχή του κτήματος μετά των εν αυτώ κτηρίων, θα περιέρχεται εις τον Δήμον».

Κι ενώ αρχικά παρουσιάστηκαν πολλοί εργολάβοι, τελικά έμεινε μόνο ο εργολάβος Ν. Μπόμπολας, (ΝΑΙ! Ο Προ-προ-προ πάππος του γνωστού σε όλους μας αγωνιστή της εθνικής αντίστασης – αλήθεια πόσων ετών – και εθνικού εργολάβου μας)
ο οποίος αξίωσε ότι :

1. Ο χώρος και τα κτίρια που θα ανεγερθούν θα είναι υπό την πλήρη και τέλεια ιδιοκτησία αυτού και των απογόνων του.

2. Θα έπρεπε να μην επιτρέπεται από τις τότε αστυνομικές αρχές, εκτός των Βούρλων, να λειτουργεί, εντός της πόλης, άλλος οίκος ανοχής, και σε καμιά γυναίκα του συνοικισμού να μην εργάζεται εκτός αυτού.

Φαίνεται πως είχε λαδώσει τους άλλους εργολάβους και αποχώρησαν.
Ο Δήμος αναγκάστηκε να δεχτεί τους όρους αυτούς με την προϋπόθεση ότι εάν τα κτίρια αυτά χρησιμοποιηθούν κάποτε για άλλο σκοπό, τότε θα περιέρχονται στην κυριότητα του Δήμου.
Κι έτσι υπογράφτηκε το συμβόλαιο.

Φαίνεται όμως ότι το συμμάζεμα ήταν δύσκολο, αν λάβουμε υπ όψη μας τις κατά καιρούς έγγραφες διαμαρτυρίες του Μπόμπολα, προς το Δήμο και την Αστυνομία, αφού τα αστυνομικά όργανα δεν ενεργούσαν προθύμως και αποτελεσματικά ώστε να συγκεντρώσουν εντός των «Βούρλων» όλες τις ιερόδουλες και να εκλείψει ο ανταγωνισμός για την επιχείρηση του κου Μπόμπολα!

Παρά τις δυσχέρειες η «επιχείρηση» είχε μπει σε καλό δρόμο, αφού το «κατάστημα» δεν εστερείτο πελατείας και λειτούργησε αδιάλειπτα για 60 χρόνια,
ακόμα κα την περίοδο της γερμανικής κατοχής , που ένας νεαρός Μπόμπολας όργωνε τα βουνά και τα λαγκάδια πολεμώντας τους γερμανούς καταχτητές.
Αυτά…….


ΠΗΓΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ Π. ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ
Δημοσιογράφος ερευνητής
( http://www.koutouzis.gr/vourla-pornes.htm )

 http://skeftomasteellhnika.com

Τα «πάνω κάτω»! Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ανοίγει για την Ρωσία παρακάμπτοντας το Βόσπορο και τα Δαρδανέλια!

Τα «πάνω κάτω»! Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ανοίγει για την Ρωσία παρακάμπτοντας το Βόσπορο και τα Δαρδανέλια! 
Αναβίωση της ένδοξης ελληνικής ιστορίας αποτελεί η συμφωνία  της περιφέρειας Αλεξανδρούπολης ουσιαστικά προς το Κρεμλίνο «σβήνοντας» από το χάρτη τα τουρκικά στενά, τα οποία τόσο πολύ επιθυμούν οι γείτονες μας  να «κλείσουν».

Εκπρόσωποι του Εμπορικού Επιμελητηρίου του  Έβρου παραδέχθηκαν ότι ενδιαφέρονται για στενότατη εμπορική συνεργασία με την ρωσική ομοσπονδία,  υπενθυμίζοντας ότι η πόλη της Αλεξανδρούπολης διαθέτει  ένα μεγάλο λιμάνι, το οποίο  επιτρέπει το  διεθνές εμπόριο «παρακάμπτοντας» ολοκληρωτικά τα τουρκικά  Δαρδανέλια  και τον Βόσπορο , αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Η συμφωνία συνεργασίας Ρωσίας και Ελλάδος , η οποία καθορίζει τις προοπτικές για τις κοινωνικο-οικονομικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ της περιφέρειας της Κριμαίας και της ελληνικής περιφερειακής διοίκησης Έβρου , αλλάζοντας άρδην το γεωπολιτικό, εμπορικό και αμυντικό πλαίσιο των σχέσεων των δύο χωρών.

Η ρωσική περιφέρεια της  Συμφερούπολης ( ελληνικό όνομα της πρωτεύουσας της Κριμαίας)  και το Εμπορικό Επιμελητήριο της ελληνικής περιοχή του Έβρου, υπέγραψαν σχετική εμπορική συμφωνία με στρατιωτικές επεκτάσεις .

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του σταθμού «Russia Today», η σχετική συμφωνία, και δηλώσεις  για την συμφωνία αυτή πραγματοποίησε ο δήμαρχος της πόλης της Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης.
Το όλο σχέδιο βέβαια βάζει από το «παράθυρο» και την Βουλγαρία, αλλά το ζήτημα αυτό θα λυθεί από ρωσικής πλευράς. Υπενθυμίζουμε ότι στον  Λιμένα της Αλεξανδρούπολης έχουν πρόσφατα πραγματοποιηθεί  έργα εμβάθυνσης με κοινοτικά χρήματα,  και έχει αναβαθμιστεί ώστε να δέχεται μεγάλα πλοία , ενώ παράλληλα έχουν κατασκευαστεί και τα ανάλογα έργα υποδομής στην στεριά.

Τα «πάνω κάτω»! Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ανοίγει για την Ρωσία παρακάμπτοντας το Βόσπορο και τα Δαρδανέλια! - Εικόνα0

«Το ενδιαφέρον για το Εμπορικό Επιμελητήριο μας είναι πολύ σοβαρό. Θα  συνεργαστούμε  σε πολλούς τομείς, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η πόλη μας είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια, το οποίο επιτρέπει την ανταλλαγή των εμπορευμάτων με παράκαμψη των Δαρδανελίων και του Βοσπόρου. Η Αλεξανδρούπολη γίνεται ένας σύνδεσμος ενέργειας μέσω της οποίας θα διακινούνται τα πάντα . Θα διαθέτει τρεις τεράστιες δεξαμενές πετρελαίου και ένα σταθμό  υγροποιημένου φυσικού αερίου. Επίσης μιας και είμαστε  ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς  αιολικής ενέργειας,   θα μπορούσαμε να μοιραστούμε αυτές τις τεχνολογίες με την Κριμαία.

Επιπλέον ο  Έβρος είναι … μια περιοχή με πολύ ανεπτυγμένη γεωργία και  κτηνοτροφία από την οποία τρέφεται σχεδόν όλη την Ελλάδα . Θα μπορούσαμε να δούμε ποιες είναι οι ανάγκες των δύο πλευρών για να  υλοποιήσουμε  εμπορική ανταλλαγή με ό, τι είναι αναγκαίο »,  είπε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης .

Οι κυρώσεις που επιβάλλονται στην  Κριμαία, δεν θα εμποδίσουν τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις μεταξύ των δύο περιοχών, τόνισε  ο  Ευάγγελος Λαμπάκης.
Εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα οι κάτοικοι της Χερσονήσου της Κριμαίας θα  έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν σχέσεις με όλες τις περιοχές της Ελλάδος με τις οποίες η συνεργασία θα είναι επωφελής και για τις δύο χώρες .

«Αν κοιτάξουμε την κατάσταση στην οποία σήμερα είναι η Ευρώπη, μπορούμε  να ακούσουμε  το «τρίξιμο» στα θεμέλια της , αμφιβάλλω ότι οι κυρώσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν το δικό μας  Εμπορικό Επιμελητήριο για την ανάπτυξη των σχέσεων με την Κριμαία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει τώρα να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στον εαυτό της.

Εμείς, φυσικά, δείχνουμε  σεβασμό  στην ΕΕ , καθώς και στην ελληνική κυβέρνηση που μας  εκπροσωπεί στην διεθνή σκηνή, αλλά κάθε κυβέρνηση πρέπει να είναι προσεκτική  όσον αφορά τους δικούς της  ανθρώπους»,  είπε ο Λαμπάκης.

Η αρχαία ελληνική αποικία των Αθηναίων στην   Συμφερούπολη, έρχεται από τα παλιά για να δώσει πνοή στην πόλη του Αλεξάνδρου στα ελληνοτουρκικά σύνορα , δείχνοντας σε όλους τους « υπεύθυνους» το τι ακριβώς πρέπει να πράξουν για να σωθεί η πατρίδα μας.

Σε άρθρο από το pentapostagma.gr, με τίτλο (Ο Δήμαρχος της Κορίνθου «έσπασε» το εμπάργκο της Δύσης και υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την πόλη της Σεβαστούπολης), είχαμε αναφέρει ότι ο Δήμαρχος της Κορίνθου στην ουσία «έσπασε» το εμπάργκο της Δύσης σε σχέση με την πολιτική αναγνώριση των ρωσικών αρχών της Κριμαίας. Αυτή είναι η στάση που πρέπει να τηρήσουμε ως έθνος , να «σπάζοντας » τα δεσμά της ΕΕ με τα οποία μας οδηγούν στην καταστροφή.

Το εάν  θα σωθεί η ΕΕ σαν ένωση ή όχι,  αφορά τις μεγάλες χώρες της ηπείρου και όχι την Ελλάδα . η οποία διέρχεται τα πάνδεινα για να θησαυρίζουν οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες. Οδηγός μας πρέπει να είναι η θρησκεία μας, η αρχαία ιστορία μας , η παράδοση , για να σώσουμε το Καράβι που ονομάζεται Ελλάς.


ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr/pano-kato-limani-aleksandroupolis-anoigei-rosia-parakamptontas-vosporo-dardanelia/

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ H ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΜΚΟ «MOAS» ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 


https://tolimeri.wordpress.com/

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ »ΚΡΥΒΟΥΝ» ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΥΜΦΕΥΤΗΚΑΝ ΙΟΥΔΑΙΕΣ;;;;

https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2016/02/screen-shot-2016-02-18-at-12-56-12-pm.png?w=1068

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣ »ΚΡΥΒΟΥΝ» ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΥΜΦΕΥΤΗΚΑΝ ΙΟΥΔΑΙΕΣ;;;;
–του Ιωάν. Παπαζήση |  18 Φεβ. 2016
 

Screen Shot 2016-02-18 at 12.56.21 PM.png
 
ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ  ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΣ…ΣΗΜΕΡΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ WIKIPEDIA ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΩΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΑΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΡΙΑΣ. 
ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ…ΔΥΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;;; 
ΣΕ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;;; 
ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;; 
ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ  ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ;;; 
ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;
 

Screen Shot 2016-02-18 at 12.56.12 PM.png
 
ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΠΡΙΓΚΗΠΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. 
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΝΥΜΦΕΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΑΝΤΑΛ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ Ασκεναζίμ  Ρόμπερτ Γουώρεν  Μίλερ …
ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΑΝΤΑΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ WIKIPEDIA ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…
 

Screen Shot 2016-02-18 at 12.55.48 PM.png
 
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΕΩΣ ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΥΜΦΕΥΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΝΤΙΚ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ…
ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΙΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΥΜΦΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;;; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΝΥΜΦΕΥΤΟΥΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;;; 
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ, 
Ο ΥΙΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΚ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ;;; 
ΕΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ…
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ WIKIPEDIA ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…
 

Screen Shot 2016-02-18 at 12.55.57 PM.png
 
Pavlos, Crown Prince of Greece, Prince of Denmark, RE (Greek: Παύλος; born 20 May 1967) is the eldest son of Constantine II, who was King of the Hellenes from 1964 to 1973. The Greek monarchy has since been deposed and replaced with a republic. Pavlos was heir apparent to the throne and Greece’s crown prince from his birth, remaining so during his father’s reign.
By male-line descent, he is a member of the Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg line of the House of Oldenburg. Since reaching adulthood, he has lived in New York City and London, working as an investment consultant.
He is an experienced bluewater yachtsman and crews on the multi-record-breaking monohull Mari-Cha IV owned by businessman and father-in-law, Robert W. Miller.
Marie-Chantal, Crown Princess of Greece

From Wikipedia, the free encyclopedia
Marie-Chantal Claire, Crown Princess of Greece, Princess of Denmark[1] (née Miller; born 17 September 1968 in London, England), is the wife of Pavlos, Crown Prince of Greece, Prince of Denmark. Pavlos is the son and heir apparent of ex King Constantine II, who was deposed in 1973Marie-Chantal Miller was born in London, England, to Marie Chantal Pesantes, an Ecuadorian, and Robert Warren Miller, an American. She has an older sister, Pia, ex-wife of Christopher Getty, and a younger sister, Alexandra, ex-wife of Prince Alexander von Fürstenberg.[2]
Prince Nikolaos of Greece and Denmark
From Wikipedia, the free encyclopedia
Prince Nikolaos of Greece and Denmark (born 1 October 1969) is the second son and third child of former King Constantine II of Greece and Anne-Marie of Denmark, the youngest daughter of King Frederick IX of Denmark and sister of Queen Margrethe II of Denmark.
Princess Tatiana of Greece and Denmark

From Wikipedia, the free encyclopedia
Princess Tatiana of Greece and Denmark (née Tatiana Ellinka Blatnik; born 28 August 1980)[1] is the wife of Prince Nikolaos of Greece and Denmark, son of former King Constantine II of Greece, Prince of Denmark and former Queen Anne-Marie of Greece, Princess of Denmark.

In Denmark or by courtesy elsewhere, Tatiana became styled Her Royal Highness Princess Tatiana of Greece and Denmark upon her marriage on 25 August 2010.
Tatiana Blatnik was born in Venezuela, though raised in Switzerland and is of Russian Jewish origin. Her biological father, Ladislav Vladimir Blatnik, died when she was 6 and she was raised by her mother Marie Blanche. Her stepfather Attilio Brillembourg is the owner of a New York area financial services company



—ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

greeknewsondemand.com 

Βίντεο ντοκουμέντο με την ανακάλυψη του αρχαίου πολεμιστή της Πύλου. Συγκίνηση και δέος τη στιγμή που οι Αμερικανοί αρχαιολόγοι βρίσκουν τον ασύλητο τάφο. Δείτε τον οπλισμό και το αμύθητης αξίας χρυσό περιδέραιο (βίντεο)...

Tafos_Polemistis_Pylos

Ο «πολεμιστής της Πύλου» είναι ένα από τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά ευρήματα παγκοσμίως. Οι πρώτες ανακοινώσεις της ανακάλυψης έγιναν τον Οκτώβριο του 2015, αλλά δυστυχώς λόγω της συγκυρίας και της τηλεοπτικής αδιαφορίας, δεν έτυχε πλήρους κάλυψης. Κάποια δημοσιότητα έδωσαν οι εφημερίδες και κυρίως το διαδίκτυο, αλλά περισσότερο ασχολήθηκαν τα αμερικανικά δίκτυα παρά τα ελληνικά.
Pylos- polemistis 4 
Η ανακάλυψη των αμερικανών αρχαιολόγων συγκίνησε τη «Μηχανή του Χρόνου» κι έτσι αποφασίσαμε να φωτίσουμε την αρχαιολογική σκαπάνη στην Πύλο, που έφερε στο φως τον ασύλητο τάφο ενός αρχαίου πολεμιστή. Τα ευρήματα είναι αμύθητης αξίας και χρονολογούνται σε μια πανάρχαια εποχή πριν από τον Όμηρο!
Επικεφαλής της ανασκαφής είναι ένα ζευγάρι Αμερικανών αρχαιολόγων: ο Τζακ Ντέιβις και η σύζυγός του, Σάρον Στόκερ. Εργάζονται στην περιοχή πολλά χρόνια και ερευνούσαν τα εδάφη γύρω από το παλάτι του Νέστορα το οποίο είχε βρεθεί το 1939 από τον Κωνσταντίνο Κουρουνιώτη, σε συνεργασία με τον αρχαιολόγο Καρλ Μπλέγκεν.
Το Παλάτι του Νέστορα πήρε το όνομα του μυθικού βασιλιά της Πύλου, τον οποίο ο Όμηρος ανέφερε στην «Ιλιάδα» ως τον σοφό σύμβουλο του Αγαμέμνονα.

Από το 1939 στην περιοχή γίνονταν εκτενείς έρευνες, στις οποίες δραστηριοποιούνταν πολλοί αρχαιολόγοι από το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι, απόφοιτοι του οποίου είναι και οι Ντέιβις και Στόκερ.

Το πολύτιμο χρυσό περιδέραιο που βρέθηκε στον τάφο της Πύλου

Η ανακάλυψη του τάφου έγινε τυχαία

Αρχικά σκόπευαν να ανασκάψουν άλλο οικόπεδο, αλλά λόγω γραφειοκρατικών δυσκολιών, κατέληξαν αλλού.
Οι εργασίες ξεκίνησαν και οι αρχαιολόγοι ήλπιζαν ότι θα βρουν σπίτια ή καθημερινά αντικείμενα.
Τα ευρήματα όμως ξεπέρασαν και τα πιο αισιόδοξα σχέδιά τους.
Την ημέρα που ανακαλύφθηκε ο τάφος, οι Ντέιβις και η Στόκερ έλειπαν από την ανασκαφή.
Έλαβαν μήνυμα από τη βοηθό τους που έγραφε απλώς ότι βρέθηκε χαλκός.
Το μέταλλο σήμαινε ότι τα ευρήματα ήταν μεγάλης αξίας.
Οι αρχαιολόγοι έσπευσαν στο σημείο και οι ανασκαφές ξεκίνησαν.
Μετά από λίγες μέρες άρχισε να εμφανίζεται ένας λακκοειδής τάφος, που είχε μείνει ασύλητος για 3.500 χρόνια.
Ο θησαυρός που έκρυβε μέσα ήταν ανυπολόγιστης αξίας.
Οι αρχαιολόγοι της Πύλου μίλησαν στη «Μηχανή του Χρόνου» για τα μοναδικά ευρήματα και τον «θησαυρό» που βρήκαν στο ασύλητο τάφο της Πύλου:

Ο πολεμιστής με τις χτένες
Στον τάφο βρέθηκαν έξι περίτεχνες χτένες από ελεφαντόδοντο, καθώς και ένα χρυσό περιδέραιο αμύθητης αξίας.
Τα ευρήματα γέννησαν πολλές απορίες. Μέχρι τότε όλοι οι τάφοι που είχαν ανακαλυφθεί ήταν μαζικοί, με αποτέλεσμα κανείς να μη γνωρίζει σε ποιο νεκρό ανήκε κάθε αντικείμενο.
Έτσι, οι αρχαιολόγοι θεωρούσαν ότι τα όπλα αφορούσαν αποκλειστικά τους άντρες, ενώ τα κοσμήματα και τα καλλωπιστικά αντικείμενα, όπως οι χτένες, ανήκαν στις γυναίκες.
Η χτένα από ελεφαντόδοοντο
Η χτένα από ελεφαντόδοντο
Στον τάφο της Πύλου όμως, ο νεκρός ήταν μόνο ένας και ήταν άνδρας. Ρωτήσαμε τι σχέση είχαν οι χτένες και τα ακριβά κοσμήματα με έναν πολεμιστή;
Η αρχαιολόγος Σάρον Στόκερ έδωσε την εξής απάντηση: «Αυτό που μας δείχνει είναι ότι πρέπει να προσέχουμε πολύ όταν συγκρίνουμε τα ευρήματα με βάση τη σημερινή εποχή. Πρέπει να αναθεωρήσουμε σχετικά με το ποια αντικείμενα ταιριάζουν στο κάθε φύλο».
Σάρον Στόκερ και Τζακ Ντέιβις
Ο Τζακ Ντέιβις ξεκίνησε από τη δημοσιογραφία προτού στραφεί στις κλασικές αρχαιολογικές σπουδές.
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι και ως φοιτητής συμμετείχε σε ανασκαφές στην Κνωσσό και την Κέα.
Έμεινε πολλά χρόνια στην Ελλάδα, μαθητεύοντας στην Αμερικανική Αρχαιολογική Σχολή, πριν επιστρέψει στην Αμερική για να διδάξει.
Τζακ Ντέιβις
Τζακ Ντέιβις
Οι έρευνές του στην Πύλο ξεκίνησαν το 1990.
Στα μέσα της δεκαετίας άρχισε να ανασκαφές στην Αλβανία, μαζί με τη σύζυγό του, οι οποίες συνεχίστηκαν για μία δεκαετία, αλλά με συνεχείς και μεγάλες διακοπές.
Υπήρξε διευθυντής της Αμερικάνικης Αρχαιολογικής Σχολής στην Ελλάδα από το 2007 μέχρι και το 2012.
Σάρον Στόκερ
Σάρον Στόκερ
Ένοχοι και ΑθώοιΜε τη σύζυγο και συνεργάτιδά του, Σάρον Στόκερ, έχουν σπίτι στην Πύλο, όπου είναι εγκατεστημένοι σχεδόν μόνιμα.
Γνωρίστηκαν σε ανασκαφή στην Ελλάδα, όταν η Στόκερ ήταν ακόμα φοιτήτρια.
Η Στόκερ έχει ανασκάψει στην Αλβανία, από το 1996 μέχρι και το 2006.
Από το 2011, διευθύνει τις ανασκαφές του πανεπιστημίου του Σινσινάτι στην Πύλο, οι οποίες γίνονται σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Αρχαιολογική Σχολή στην Ελλάδα και το Υπουργείο Πολιτισμού.
Ευχαριστούμε θερμά το παραδοσιακό καφενείο «Ωραία Ελλάς» για την παραχώρηση του χώρου με την μοναδική θέα στην Ακρόπολη για το γύρισμα.

Διαβάστε ακόμα: Ασύλητος τάφος πολεμιστή του 1500 π.Χ. βρέθηκε στην Πύλο από διεθνή ομάδα αρχαιολόγων. Φορούσε χρυσή αλυσίδα και είχε όλο τον οπλισμό του. Ανέσυραν το χάλκινο σπαθί, χρυσά κοσμήματα, κύπελλα, αγγεία και κύπελλα.


http://www.mixanitouxronou.gr/vinteo-ntokoumento-me-tin-anakalipsi-tou-archeou-polemisti-tis-pilou-sigkinisi-ke-deos-ti-stigmi-pou-i-amerikani-archeologi-vriskoun-ton-asilito-tafo-dite-ton-oplismo-ke-to-amithitis-axias-chriso-pe/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ! ( 28/11/2899#2015 συνέντευξη στο ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 )

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: Με αφορμή τα εγκαίνια του γραφείου Ε.ΣΥ. (Ελλήνων Συνέλευσις) στη Σκάλα παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αρτέμης Σώρρας όπου λίγο αργότερα μίλησε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε Κέντρο της Σκάλας. Ο Αρτέμης Σώρρας παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 και στον Λεωνίδα Χονδρόπουλο και μίλησε για τον λόγο σύστασης του Πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».
 
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=21022

ΑΣΚΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (ηχητικό)

ΑΣΚΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
 
 
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=21027

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΓΑΖΟ!!ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!!!


φανάρι

Δυναμιτίζει το κλίμα αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Φανάρι και Αθήνα, η σημερινή κίνηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου να φέρει στη δημοσιότητα την από δύο μηνών επιστολή του Αρχιεπισκόπου και Ρωμανίας κ. Ιερωνύμου.Αντε να κλείσει το μπο@@@@@ να ξεβρωμίσει ο πλανήτης!!

Με τη συγκεκριμένη επιστολή προς το Φανάρι ο Αρχιεπίσκοπος επικαλούνταν προσωπικούς λόγους  για τη μη συμμετοχή του στη Σύναξη των Προκαθημένων και των Εκπροσώπων των κατά τόπους ΕβραιΟρθοδόξων Αυτοκεφάλων Εκκλησιών, υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, στο Σαμπεζύ της Γενεύης τον περασμένο Ιαναουάριο.
Η κίνηση αυτή μπορεί να ερμηνευθεί ως μια προσπάθεια από πλευράς του Οικουμενικού Πατριαρχείου να εκθέσει τον Αρχιεπίσκοπο  Ρωμανίας.
Συγκεκριμένα το ανακοινωθέν του Φαναρίου αναφέρει:
Εξ αιτίας επανειλημμένων δημοσιευμάτων, σχετικώς προς το αναφερόμενον εις το Ανακοινωθέν της πρότριτα συνελθούσης εν Γενεύη Συνάξεως των ΕβραιΟρθοδόξων
Προκαθημένων ότι ο ανθέλληνας Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας απουσίασεν εξ αυτής διά προσωπικούς λόγους (τους οποίους το Οικουμενικόν Πατριαρχείον σέβεται οίοι και αν ώσι), συνοδική αποφάσει δημοσιεύεται αυτούσιον το Γράμμα της Α. Μακαριότητος προς επιβεβαίωσιν της ως άνω αναφοράς.
Εν τοις Πατριαρχείοις, τη 19η Φεβρουαρίου 2016
Ακολουθεί η επιστολή:
φανάρι




http://apollonios.pblogs.gr/2016/02/kleinei-to-ebraiomagazo-mallia-koybaria-o-bartholomaios-me-ton-i.html

Παντελής Παντελίδης και Σύγχρονα Αυτοκίνητα Θύματα Hacking



Δείτε εδώ πως μπορούν να οδηγήσουν χάκερς ένα αυτοκίνητο εξ αποστάσεως με τα λογισμικά τους και να σκοτώσουν ανθρώπους. Μήπως πρέπει να ερευνηθεί και αυτή η πτυχή στην περίπτωση του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη;

Mια ακόμη «θεωρία συνωμοσίας», ότι τα αυτοκίνητα μπορούν να χαρακτούν και να ελέγχονται εξ αποστάσεως, άρχισε μετά το θάνατο του αμερικανού δημοσιογράφου Michael Hastings! Και τι να πούμε για τα αεροπλάνα.

Βίντεο Πηγή: Έκθεση Corbett

Μαζική Ανάκληση οχημάτων μετά από απειλή Hacker

Είναι ολοφάνερο ότι το σύγχρονο Διαδίκτυο είναι γεμάτο και διασυνδεδεμένο με έξυπνα gadgets και σύγχρονες εφαρμογές των υπολογιστών που μας κάνουν ευάλωτους σε απρόβλεπτους κινδύνους.

Έχει ήδη αποδειχθεί ότι τα σκάφη, τα αεροσκάφη, με τα GPS και με γνώμονα τα λογισμικά μη επανδρωμένων οχημάτων μπορούν να αναληφθούν μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Αλλά τίποτα δεν έχει λάβει το επίπεδο της προσοχής του κοινού όσον αφορά το σύγχρονο αυτοκίνητο.


Οι περισσότεροι από εμάς θυμούνται τις «θεωρίες συνωμοσίας» που έλαβαν χώρα μετά το θάνατο του δημοσιογράφου Michael Hastings, όταν το όχημά του έδειξε σοβαρές ανωμαλίες , όπως τελικά χτύπησε σε ένα δέντρο με 180 χιλιόμετρα την ώρα, αναπτύσσοντας ταχύτητα ξαφνικά.

Τώρα, σε μια πρωτοφανή κίνηση, η Fiat-Chrysler ανακαλεί οικειοθελώς 1,4 εκατομμύρια οχήματα, μετά την είδηση που βγήκε από το περιοδικό Wired ότι ένα Jeep Cherokee αποδείχτηκε ότι μπορούσε να χαραχτεί εξ αποστάσεως μέσω του Διαδικτύου.

Η έρευνα καλύπτει αυτό που ονομάζεται «zero-day εκμεταλλεύσου» και επέτρεπει σε όχημα δοκιμής να μπορεί να αναληφθεί πλήρως μόνο από την απόκτηση της γνώσης της διεύθυνσης IP του οχήματος.

Ο συγγραφέας, Andy Greenberg, περιγράφει τι είναι δυνατόν να συμβεί στη συνέχεια:

«Δεδομένου ότι οι δύο χάκερ έπαιζαν εξ αποστάσεως με το air-condition, το ραδιόφωνο, και τους υαλοκαθαριστήρες, του αυτοκινήτου μου, διανοητικά συνεχάρη τον εαυτό μου για το θάρρος μου να λειτουργήσω ως οδηγός, υπό πίεση. Αυτό έγινε όταν έκοψαν τη μετάδοση.

Αμέσως ο επιταχυντής μου σταμάτησε να λειτουργεί.

Όμως το πεντάλ ήταν μανιωδώς πατημένο και οι στροφές ανέβαιναν, ευτυχώς που το αυτοκίνητο, ήταν πλέον μακριά από τον έλεγχο των χάκερς και άργησε να επιβραδύνει.

Αυτό συνέβη ακριβώς όταν είχα φτάσει σε μια μακριά αερογέφυρα, χωρίς ενναλακτική που θα ήταν δυνατή για να μου προσφέρει μια απόδραση. Το πείραμα είχε πάψει να είναι διασκέδαση».

Σύμφωνα με το άρθρο εικάζεται ότι ίσως και 471.000 οχήματα ενδέχεται να πέρασαν παρόμοια έκθεση. Ωστόσο, 1,4 εκατομμύρια είναι ένας εκπληκτικός αριθμός – και, φυσικά, προέρχεται από μία μόνο αυτοκινητοβιομηχανία.

Σε ένα δελτίο τύπου, η Fiat-Chrysler παραδέχεται ότι «οχήματα που είναι εξοπλισμένα με 8.4-ιντσών οθόνες αφής μεταξύ των ακόλουθων τύπων θα πρέπει να τεθεί σε μια αναβάθμιση ασφαλείας:

2013-2015 MY Dodge Viper specialty vehicles

2013-2015 Ram 1500, 2500 and 3500 pickups

2013-2015 Ram 3500, 4500, 5500 Chassis Cabs

2014-2015 Jeep Grand Cherokee and Cherokee SUVs

2014-2015 Dodge Durango SUVs

2015 MY Chrysler 200, Chrysler 300 and Dodge Charger sedans

2015 Dodge Challenger sports coupes

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου ΕΔΩ

Αν και είναι αξιέπαινη για μια τέτοια γρήγορη δράση που πρέπει να ληφθεί, μένει να δούμε πώς άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες θα ανταποκριθούν, και εάν ή όχι η μακροχρόνια εμπιστοσύνη θα πρέπει να ανακινείται στο γάμο μεταξύ υψηλής τεχνολογίας υπολογιστών και οχημάτων.

Επίσης, δείτε τι λέει η DARPA για hacking δυνατότητες:




ΜΕΣΩkavalarissa.eu

ΠΗΓΗdemocraticunderground.com
http://www.diadrastika.com/2016/02/pantelis-pantelidis-ke-sygchrona-aftokinita-thymata-hacking.html

Νέα πατέντα του Π. Ζωγράφου επιτρέπει την ανέξοδη παραγωγή ρεύματος σε κάθε σπίτι!


Πέτρος Ζωγράφος
 
 Στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο το απόγευμα της Πέμπτης (18/2/2016), ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε έναν ειδικό μηχανισμό, δικής του επινόησης, που επιτρέπει την παραγωγή ρεύματος εύκολα και ανέξοδα από όλους τους πολίτες στα σπίτια τους!
Το βάρος του συγκεκριμένου μηχανισμού κυμαίνεται από 1 έως 3 κιλά, ενώ οι διαστάσεις του είναι μόλις 12cm x 8cm. Η ηλεκτρική ενέργεια που μπορεί να παράγει η συσκευή είναι μικρής ισχύος (140 Watt το 24ωρο), αλλά ικανή να φορτίζει σε μακροχρόνια βάση τους ηλεκτρικούς συσσωρευτές, κάτι που γινόταν μέχρι σήμερα είτε με ήπιες μορφές ενέργειας είτε μέσω της ΔΕΗ.

εφεύρεση Ζωγράφου
«H ενέργεια που παράγεται από τη συσκευή απορροφάται από τους συσσωρευτές (μπαταρίες) του οικήματος που είναι προς φόρτιση, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καμία άλλη γνωστή μορφή ενέργειας, όπως είναι τα υγρά καύσιμα, ο ήλιος (ηλιακά πάνελ) ή ο αέρας (ανεμογεννήτρια)» τόνισε ο εφευρέτης στο zougla.gr.
O Πέτρος Ζωγράφος άνοιξε τη συσκευή μπροστά στην κάμερα και εξήγησε αναλυτικά από ποια μέρη αποτελείται, καθώς και πώς μπορεί να λειτουργήσει στα σπίτια μας.

εφεύρεση Ζωγράφου 2

Συγκεκριμένα, η συσκευή διαθέτει μια ειδική γεννήτρια που συνδέεται σε συσκευές νερού (κεντρική σωλήνα νερού ή καζανάκι) και από τη ροή του ύδατος δημιουργείται ηλεκτρικό ρεύμα.
Το εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο είναι το γεγονός ότι μπορούν να τοποθετηθούν πολλές τέτοιες συσκευές στις κατοικίες μας, ώστε να αυξηθεί η ισχύς σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα, χωρίς να υπάρχει περιορισμός, ενώ εναλλακτικά μπορεί να αξιοποιηθεί ξεχωριστά για μικροκαταναλώσεις στο σπίτι μας, όπως είναι η φόρτιση συσκευών και μπαταριών.
 
 
Ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής:
 
 
 
ΠΗΓΗaneksigita-fainomena
http://www.diadrastika.com/2016/02/nea-patenta-tou-p-zografou-epitrepi-tin-anexodi-paragogi-revmatos-se-kathe-spiti.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters