Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Καταγγελία-φωτιά του πρώην Κύπριου ΥΠΕΞ για τον Γιώργο Παπανδρέου. Η Κύπρος είχε προετοιμάσει το έδαφος για να περιφρουρήσει η Ελλάδα τα δικαιώματα της στην περιοχή Καστελλορίζου..



Ο ΓΑΠ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
- Αυτός ο άνθρωπος διετέλεσε ΥΠΕΞ και πρωθυπουργός της Ελλάδος!

Αν κάποιος έλεγε στον οποιοδήποτε Έλληνα ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει από την Κύπρο, να αυτοεξαιρεθεί από το Διεθνές Δίκαιο με σκοπό να μετατρέψει μια εθνική επιτυχία σε εθνική αποτυχία για να μην αντιδράσει η Τουρκία τότε θα απαντούσε ότι πρόκειται για φαιδρότητες.

Σε πλήρη αποκάλυψη του μυστικού διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ θα προβεί ο Τραμπ, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Ενώ οι Δημοκρατικοί θα τον παραπέμψουν σε δίκη για δήθεν κατάχρηση εξουσίας.

Μιλώντας χθες στην Πενσυλβάνια ο Τραμπ, προειδοποίησε τους Δημοκρατικούς (το κόμμα των οποίων ελέγχεται από την Cabal) ότι θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος των ΗΠΑ, που σημαίνει πως:
– ο Αμερικανικός λαός θα πληροφορηθεί ποιοι χρησιμοποιούσαν και για ποιο σκοπό, παράνομα και εν αγνοία του, τεράστια ποσά για την κατασκευή διαστημικών σκαφών και τη δημιουργία βάσεων στο ηλιακό σύστημα,

Καταδίκη της οικογένειας Rothschild από την ισπανική κυβέρνηση για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και ξέπλυμα χρήματος

Η οικογένεια Rothschild είναι μία από τις πιο γνωστές οικογένειες παγκοσμίως με πολλούς μύθους γύρω από τον αμύθητο πλούτο της και την ισχύ της και όταν η ισπανική κυβέρνηση καταδικάζει ένα από τα πιο ισχυρά παρακλάδια της για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» και ουσιαστικά χρηματοδότηση τρομοκρατικών ομάδων, τότε αυτό αποτελεί πολύ σοβαρή είδηση.

Το όπλο των Κυρώσεων

Οι οικονομικές Κυρώσεις είναι εγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
«Κανείς από εμάς δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλός στην αυθαίρετη ακύρωση των εμπορικών συμφωνιών και στην χρήση των οικονομικών κυρώσεων ως όπλων. Σήμερα, κάποιες χώρες επιχειρούν επίμονα να προκαλέσουν το χάος. Εμείς είμαστε υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων μας μέσω της διεξαγωγής εποικοδομητικού διαλόγου επί ίσοις όροις. Αυτοί που εξοπλίζουν τους τρομοκράτες με δεκάδες χιλιάδες φορτηγά και χιλιάδες μεταγωγικά αεροσκάφη, φορτωμένα με όπλα για χάρη των δικών τους στρατηγικών συμφερόντων τους μετά βεβαιότητας θα νιώσουν θλίψη στο μέλλον» ανέφερε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους στην ομιλία στον ΟΗΕ

Η πιο ύπουλη και διαδεδομένη μορφή του σύγχρονου πολέμου, που εφαρμόζουν η Γουώλ Στρητ και το Πεντάγωνο, συντονισμένα, είναι η μορφή που κυρίως περνάει απαρατήρητη και χωρίς αμφισβητήσεις.

Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Βαθμωτών Πεδίων & Αντεστραμμένου Χρόνου.


*Όταν κοιτάζεις την Άβυσσο σε κοιτάζει και αυτή *Όπλα Κβαντικού Δυναμικού *Η καμπύλη του Bell (κώδωνας) *Βαθμωτά Ηλεκτρομαγνητικά  Όπλα *Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου *Hiroshima η Απόλυτη Παράνοια των Οργανικών Πυλών * Η Αιχμή Του Δόρατος *Οφέλη της Βαθμωτής Ενέργειας
Το να παίζεις με το ενεργό κενό [ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΡΓΟΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑ] είναι σαν να πατάς με το ένα πόδι στην Πρωταρχική Θάλασσα Ενέργειας και με το άλλο στην Κοσμική Άβυσσο. Όταν κοιτάζεις την Άβυσσο σε κοιτάζει κι αυτή.

Οι Μεγάλες Συμπτώσεις του Κόσμου

Μια Απόκοσμη Αστροσοφική Συνωμοσία 300+ Ετών !!! και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!!

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν ειναι καθόλου συμπτώσεις και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητος. Φταίνε όλοι οι «μυημένοι» κύριοι -τρομάρα τους- των γνωστών «Μυστικών» εταιριών, στοών και λαγουμιών, που τα στήνουν ολ’ αυτά, με την απίστευτη βλακεία που τους διακατέχει. Δεν αντιλαμβάνονται οτι παραπαίουν μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής – διαστροφής που ονομάζουμε δημιουργία, όλων των διαστάσεων συμπεριλαμβανομένων.

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΑΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΕΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Α) ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.


     ΑΥΤΟΣ   Ο   ΤΡΟΠΟΣ   ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ   ΤΩΝ   ΑΝΘΡΩΠΩΝ,       ΕΧΕΙ   ΤΗΝ   ΔΥΝΑΜΙΚΗ   ΝΑ   ΕΠΙΦΕΡΕΙ   ΕΝΑ   ΡΗΓΜΑ   ΣΤΙΣ   ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ   ΤΟΥΣ,   ΩΣ   ΕΠΙ  ΤΟ   ΠΛΕΙΣΤΟΝ,   ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ   ΠΟΥ   ΕΧΟΥΝ   ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ   ΣΤΟ   ΠΕΡΑΣΜΑ   ΤΩΝ   ΑΙΩΝΩΝ,   ΣΧΕΤΙΚΑ   ΜΕ   ΤΗΝ   ΖΩΗ,   ΤΟΝ    ΒΙΟ   ΤΟΥΣ,   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΤΗΝ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ   ΕΝ   ΓΕΝΕΙ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters