Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

«ΚΛΑΚ ΚΛΑΚ»… ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ!

Διαβάζουμε δυο ειδήσεις που μας κάνουν εντύπωση.
Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου θα αποδοθεί τιμητικά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο η ελληνική ιθαγένεια στους τρεις μετανάστες ψαράδες που κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι επέδειξαν πρωτοφανή ηρωισμό και μαζί με Έλληνες συναδέλφους τους έσωσαν δεκάδες ανθρώπους που είχαν πέσει στη θάλασσα για να γλυτώσουν από τις φλόγες.

ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΣΤΟ 666 ΤΗΣ 5τη ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ


 
Evangelos Konstantakakos
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ 666 5τη ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ 
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ 666 ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ CIA ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. 

ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ  ΠΩΣ  ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ  ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 
''ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ''

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΥΣΑΝ ΜΕ  ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΜΙΑΣ "ΤΥΠΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ........

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΈΣ..ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ. ΩΣ ΠΟΤΕΕ..

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ

Το καθιερωμένο μου ταξίδι προσφοράς και αγάπης γίνεται με πολλά εμπόδια τα τελευταία χρόνια, από τους ανθρωποειδείς διαβόλους τοκογλύφους, της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Εφέτος ήθελαν να τους αποδείξω, ότι ο σκοπός του ταξιδιού μου είναι πολυπολυτισμικός και όχι θρησκευτικός. Υπέδειξαν δε ότι κάθε δεύτερο χρόνο, το έλκυθρο θα πρέπει να οδηγεί μια Αγία, χάριν της ισότητος των φύλων και του πλουραλισμού.

Σκελετός γίγαντα 2,5 μ., ηλικίας 4.000 χρόνων, βρέθηκε στην Κεφαλονιά!

Ο λόφος Καστέλι, ο τόπος όπου βρέθηκαν τα αρχαία,
κατεστράφη από... λατομείο...
Το χωριό Λιβάδι της Κεφαλλονιάς βρίσκεται στη χερσόνησο της Παλλικής, στον ομώνυμο υδροβιότοπο.Πολύ κοντά στο Ληξούρι.
Εκεί κοντά υπήρχαν οι αγροτικές φυλακές[1] του νησιού. Οι κρατούμενοι έπρεπε να εργαστούν σε ένα αγρόκτημα.
Σε πολύ μικρή απόσταση από την ακτή, και μέσα στην καρδιά του Λιβαδίου, λειτουργεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια λατομείο. Σε αυτό οι φυλακισμένοι εργάζονταν σε καταναγκαστικά έργα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters