Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ

Το καθιερωμένο μου ταξίδι προσφοράς και αγάπης γίνεται με πολλά εμπόδια τα τελευταία χρόνια, από τους ανθρωποειδείς διαβόλους τοκογλύφους, της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Εφέτος ήθελαν να τους αποδείξω, ότι ο σκοπός του ταξιδιού μου είναι πολυπολυτισμικός και όχι θρησκευτικός. Υπέδειξαν δε ότι κάθε δεύτερο χρόνο, το έλκυθρο θα πρέπει να οδηγεί μια Αγία, χάριν της ισότητος των φύλων και του πλουραλισμού.
Ένοιωσα μεγάλη θλίψη για το κατάντημα αυτών των ανθρωποειδών και επειδή είχα πίεση χρόνου τους αγνόησα.

Επικαλέσθηκα την θεία ευλογία και σε άϋλη κατάσταση, πέρασα ανάμεσά τους, δίχως να το καταλάβουν και απογειώθηκα με το διαστημικό μου έλκυθρο στους αιθέρες.

Από τα μεγάφωνα του πιλοτηρίου, ακουγόντουσαν ανθρώπινες κραυγές απόγνωσης από παντού.

Έκανα βύθιση για να δω καλύτερα τι συνέβαινε και έμεινα άναυδος.

Ο πλανήτης γη εφλέγετο από τον παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό μηντιακό πόλεμο.

Ένα σατανικό σχέδιο, μιας χούφτας ανθρωποειδών διαβόλων τοκογλύφων τραπεζιτών, που προσπαθούσαν να υποτάξουν το ανθρώπινο γένος και να γίνουν Θεοί, αφέντες.

Με υπερόπλο την παραγωγή, διανομή, του παγκόσμιου ηλεκτρονικού (τοκογλυφικού) χρήματος και διαχείριση χρέους, είχαν υποτάξει τα κράτη διά του αέναου δανεισμού.

Προσπαθούσαν την ανάμειξη των ανθρωπίνων φυλών και την ομογενοποίηση αυτών, σε μια φυλή διαχειρίσιμο κοπάδι ανθρωποειδών, χωρίς ρίζες, φυλετικά χαρακτηριστικά και οντολογική υπόσταση. Μια καταναλωτική άγγελη, με κοινές ανάγκες χωρίς ιδεολογία.

Οι ανθρώπινες μάζες από την φτωχοποίηση, τρομοκρατία και παραπληροφόρηση των κατοχικών media, είχαν μεταλλαχθεί σε ανθρωπόμορφα ρομπότ, δέκτες εντολών αυτοκαταστροφής, που τους υπαγόρευαν οι παγκοσμιοποιητές μέσω των κινητών τηλεφώνων και LAP TOP.

Στη θέση της αγάπης είχαν βάλει το μίσος και την βία. Την πατρίδα, τις ηθικές αξίες, την πίστη στον Θεό, αντικατέστησαν με τον εθνομηδενισμό, την ανηθικότητα, τον αθεϊσμό και το παραφύση.

Ο φλοιός της γης από ψηλά φαινόταν πληγωμένος, γεμάτος τρύπες από τα γεωτρύπανα και τις εκρήξεις για να αντλήσουνε οι ισχυροί, τα αποθέματα ενέργειας των αδυνάτων, ώστε αυτοί να γίνουν πλουσιότεροι και οι αδύνατοι φτωχότεροι.

Παντού απλωμένες πυρηνικές κεφαλές και χημικά, έτοιμα προς χρήσιν από τους ισχυρούς. Στην διατροφική αλυσίδα, είχαν επιβάλλει τους γενετικά μεταλλαγμένους σπόρους με καινούργιεςτεχνικές παραγωγής ψαριών και κηπευτικών των υδροπονικών συστημάτων (HYDROPONICS).

Η παγκόσμια οικονομία, στεκότανε σε ένα τεράστιο μπαλόνι χρέους τετράκυς δολαρίων χωρίς αντίκρισμα.

Ο πλανήτης για άλλη μια φορά, είχε βρωμίσει από την ανθρώπινη αχαριστία και τον περίμενε η κάθαρση από την Νέμεση με φωτιές και πλημμύρες.

Ο σκληρός μου δίσκος είχε ανάψει από τα e-mail με τα αιτήματα απελπισίας.

Το ανθρώπινο γένος βρισκότανε ξανά σε αδιέξοδο και είπα να στείλω ένα μήνυμα δράσης, μια πυξίδα για αλλαγή πορείας προς την λύτρωση.

Αδέλφια μου

Απαλλαγείτε από τα παραισθησιογόνα των κατοχικών media. Ενεργοποιείστε τον εγκέφαλό σας και την κριτική σκέψη. Αγωνισθείτε για ελεύθερη πατρίδα με σύνορα, σύνταγμα και εθνικό νόμισμα ταμείο.

Τα λεφτά είναι για τους ελεύθερους και τα χρέη για τους δούλους.

ΚΑΛH ΧΡΟΝΙΑ

28/12/2018 
Ιδομενέας Αντ. Σαρρής


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters