Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

«ΚΛΑΚ ΚΛΑΚ»… ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ!

Διαβάζουμε δυο ειδήσεις που μας κάνουν εντύπωση.
Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου θα αποδοθεί τιμητικά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο η ελληνική ιθαγένεια στους τρεις μετανάστες ψαράδες που κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι επέδειξαν πρωτοφανή ηρωισμό και μαζί με Έλληνες συναδέλφους τους έσωσαν δεκάδες ανθρώπους που είχαν πέσει στη θάλασσα για να γλυτώσουν από τις φλόγες.

Πρόκειται για τον Αιγύπτιο Ελ Χαμίσι Εμάντ, 50 ετών, τον 46χρονο συμπατριώτη του Ιμπραχίμ Μούσσα Μαχμούντ και τον Αλβανό Τζέκα Γκάνι, 35 ετών.
Στην αυτοθυσία των τριών μεταναστών είχε αναφερθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην περιοχή στις 4 Σεπτεμβρίου, τονίζοντας ότι η Πολιτεία όφειλε να αναγνωρίσει τις πράξεις τους και να τους δώσει την ελληνική υπηκοότητα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης έδωσε εντολή στην Ειδική Γραμματεία Ιθαγένειας να προχωρήσει ταχύτατα τις απαραίτητες διαδικασίες και ακολούθως συνέταξε την προβλεπόμενη πρόταση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμητική πολιτογράφηση των τριών ψαράδων, επειδή, όπως προβλέπει ο νόμος, προσέφεραν στην Ελλάδα εξαιρετικές υπηρεσίες. «Είναι η ελάχιστη απόδοση ευγνωμοσύνης και τιμής από την πλευρά του ελληνικού κράτους σε αυτούς τους ανθρώπους, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση με την αυτοθυσία τους και τη συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο» έχει τονίσει ο υπουργός Εσωτερικών.
Η απόφαση
Στην απόφαση του Αλέξη Χαρίτση για την τιμητική πολιτογράφησή τους, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 21 Δεκεμβρίου, αναφέρεται:
«… οι αλλοδαποί ΕΛ ΧΑΜΙΣΙ ΕΜΑΝΤ, ΜΟΥΣΣΑ ΜΑΧΜΟΥΝΤ και ΤΖΕΚΑ ΓΚΑΝΙ προσέφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς την 23η Ιουλίου 2018 κατά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι Αττικής, οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί έσπευσαν, ανάμεσα στους δεκάδες Έλληνες ψαράδες, αυτοβούλως με αυτοθυσία, αψηφώντας τον κίνδυνο, να σώσουν και έσωσαν δεκάδες συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, των οποίων οι ζωές κινδύνευσαν. Η αυταπάρνηση και η εξαιρετική συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο των συγκεκριμένων μεταναστών που διαβιούν μάλιστα νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα επί σειρά ετών, συνιστούν πράξεις που εμπίπτουν τόσο στη γραμματική διατύπωση του νόμου περί προσφοράς εξαιρετικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, όσο και στο πνεύμα του και συνεπώς συντρέχει η προϋπόθεση εφαρμογής της ανωτέρω διάταξης του άρθρου 13 «τιμητική πολιτογράφηση» του ν.3284/2004…».

Η απορία μας! Στον Τσίπρα που τους «έκαψε» και ανέλαβε και την πολιτική ευθύνη δεν πρέπει να αφαιρεθεί η  ελληνική ιθαγένεια;

Και μια άλλη είδηση

Και μια άλλη είδηση
Το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) που διενεργήθηκε για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, προτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, Απόταξη ή αργία για τους οκτώ αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο περιστατικό έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στην Ομόνοια.

Η απορία μας! Στον Τσίπρα που πάει να προδώσει την Μακεδονία θέτοντας σε κίνδυνο την εθνική ακεραιότητα της πατρίδας μας, τι πρέπει να τον κάνουν; Απόταξη; Στρατοδικείο;
Θεματοφύλακα της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλε, μπορείς να μας απαντήσεις;


Πείτε μας την άποψη σας… εδώ makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters