Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

DAVID ICKE | ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ | ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ | ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Οπλισμένοι πολίτες έτοιμοι να πολεμήσουν στους δρόμους – Εικόνες ΣΟΚ από τις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών αιματηροί πόλεμοι στις πόλεις…
«Αν παρακολουθήσεις τα Fake News του CNN και του MSDNC, θα νομίσεις πως οι δολοφόνοι, οι τρομοκράτες, οι εμπρηστές, οι αναρχικοί, οι κακοποιοί, οι κλέφτες, οι λεηλάτες, οι ΑΝΤΙΦΑ και άλλοι είναι οι πιο ευγενικοί, οι ο πιο καταπληκτικοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. Όχι, είναι αυτοί που είναι, βλάπτουν την χώρα μας», έγραψε σήμερα στο Twitter, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας πως πρέπει να επιβληθεί νόμος και τάξη!

Η Παγκόσμια Νέα Τάξη του ΟΗΕ και η "Πανδημία" - Από την Παγκόσμια Νέα Τάξη της «Κοινωνίας των Εθνών» (1918) στην Παγκόσμια Νέα Τάξη του Ο.Η.Ε. (2008 και 2020)


ΑΠΟ ΤΗΝ (ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ) ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΚτΕ, 1918)

Η Κοινωνία των Εθνών (ΚτΕ) ιδρύθηκε το 1919 από τις στάχτες της Α’ Παγκόσμιας Ανθρωποσφαγής (1914-1918) με αμερικανική πρωτοβουλία, με την επιμονή του προέδρου των ΗΠΑ Woodrow Wilson (Γούντροου Ουΐλσον) στο Διάγγελμα των 14 σημείων που εκφώνησε στις 8 Ιανουαρίου 1918. 

Η ΚτΕ συγκροτήθηκε με βάση την Συνθήκη των Βερσαλλιών (1919) με την οποία τερματίστηκε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, με την υπόσχεση του αφοπλισμού, της πρόληψης του πολέμου, της ενίσχυσης της συλλογικής ασφάλειας μέσω διπλωματικών διαπραγματεύσεων και της βελτίωσης της ζωής σε παγκόσμια κλίμακα, ως φορέας και εγγυητής της διαρκούς ειρήνης, παρόλο που αδυνατούσε να παίξει αυτό το ρόλο γιατί δεν διέθετε δική της στρατιωτική δύναμη για να επιβάλει τις «αποφάσεις» της.

Elon Musk: Μέσα σε ένα χρόνο θα μπορούμε να εμφυτεύσουμε chip στον ανθρώπινο εγκέφαλο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ

Ο Elon Musk δηλώνει ότι η εταιρία του “Neuralink” εργάζεται πάνω σε ένα εμφύτευμα εγκεφάλου το οποίο θα είναι έτοιμο ώστε να τοποθετηθεί σε ασθενή μέσα σε ένα χρόνο. 
Ο ίδιος είχε ισχυριστεί κάτι παρόμοιο το 2019, όταν είπε ότι ήλπιζε να έχει τοποθετηθεί ένα εμφύτευμα σε ασθενή μέχρι το τέλος του 2020. 
Το εμφύτευμα της Neuralink θα το τοποθετούσαν απευθείας στα οστά του κρανίου με σκοπό να μπορεί να αλληλεπιδρά με άλλα μέρη του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης: η Τελική Μάχη


ΤΟΞΟΤΗΣ: Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης: η ...
Ζούμε σε συναρπαστική χρονική περίοδο... 
Το άγνωστο που βρίσκεται στο άμεσο μέλλον για όλους μας, είναι τόσο συναρπαστικό  όσο     και     τρομακτικό.     Ευτυχές     μακροπρόθεσμα,     αλλά     αρκετά     τρομακτικό  βραχυπρόθεσμα. 

Πηγή: orientalreview.org  31/3/2020  
Γράφει ο Sylvain LAFOREST   Μτφρ: Ιουλιανός Βουδούρης 

Όλες οι αυτοκρατορίες πεθαίνουν τελικά και βρισκόμαστε στην τελική φάση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δεν θα ανακάμψει από την “Ρώσικη Ρουλέτα” που παίζει, γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν τους έδωσε ένα γεμάτο όπλο και τράβηξε τη σκανδάλη.

Το ψέμα για τον Donald Trump είναι πλέον εντελώς εκτός ελέγχου

Το ψέμα για τον Donald Trump είναι πλέον εντελώς εκτός ελέγχου
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ περπατά από το Λευκό Οίκο
τη Δευτέρα το βράδυ στην Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου
Ιωάννη, η οποία υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων
στην κοντινή πλατεία LaFayette την Κυριακή το απόγευμα.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ  GOOGLE TRANSLATE
Οι φιλελεύθεροι κατά του Τραμπ (δηλ. Δημοκρατικοί και τα μέσα ενημέρωσης) πρέπει απλώς να βρουν κάτι - οτιδήποτε - λάθος με τον πρόεδρο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να το αναπληρώσει.
Η διαρκώς μη-πρόεδρος Χίλαρι Κλίντον μοιράστηκε τη Δευτέρα μια φωτογραφία δίπλα-δίπλα του Λευκού Οίκου, μια φωτιζόμενη σε ένα φάσμα ουράνιων τόξων από το 2015, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν στο γραφείο και ο άλλος εμφανίζεται σχεδόν σε μαύρο χρώμα χωρίς φωτισμό . «Οι εκλογές έχουν σημασία», έγραψε ο Κλίντον.

Οδηγός για την αληθινή ιστορία (των τελευταίων 200 ετών)

Γράφτηκε από τον Sylvain LAFOREST στις 24/08/2019 (The Guide To Real History

Τους  τελευταίους  δύο αιώνες,  όλοι  οι  πόλεμοι  ήταν  ενορχηστρωμένοι  από  τραπεζίτες  επιδιώκοντας  δύο  πολύ  απλούς  στόχους:  το  κέρδος  και  μια  παγκόσμια  κυριαρχία  που  φέρει  ένα  όνομα:  η  Νέα  Παγκόσμια Τάξη. 

Η εκπαίδευση και τα μέσα ενημέρωσης είναι οι κύριοι ένοχοι που ευθύνονται για τη διατήρηση του  σημαντικού  ρόλου  των  τραπεζιτών  στις  σκοτεινές  σκιές  της  ιστορίας. 

ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους

ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους

Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων.

Η λίστα με τους πρώτους 81 διάσημους, που έχουν συλληφθεί ή έχουν εκτελεσθεί.

Σας παρουσιάζουμε την λίστα με τα 81 ονόματα επωνύμων, πολιτικών, ηθοποιών, τραγουδιστών, που υπηρετούσαν το Βαθύ Κράτος, αλλά πολλοί από αυτούς έχουν συλληφθεί, αλλά και έχουν ήδη εκτελεστεί.

Ορίστηκε η δίκη για Bill Melinda Gates Antony Fauci, WHO και CDC


Ορίστηκε η δίκη για Bill Melinda Gate,s Antony Fauci, Who και CDC

Η δίκη κατά Bill Melinda Gates Antony Fauci, WHO και CDC.

Η μεγάλη δίκη υπέρ της ανθρωπότητας !

Σας είχαμε γράψει πριν από αρκετό καιρό για την σύλληψη του Bill Gates.
Αυτουνού που σχεδίασε όλη την καταστροφή της ανθρωπότητας, με το σχέδιο της μείωσης του πληθυσμού. Βέβαια όχι μόνο αυτό αλλά, ευθύνεται και για πολλά άλλα.

Η Meghan McCain παραδέχεται ότι ο πατέρας της εκτελέστηκε ! Επίσης σχολιάζει ότι δεν μπορείς να τον σκοτώσεις ξανά.

Το Σιωνιστικό Σχέδιο Πανδημίας + Ταραχών Σκάει Στις Μούρες Τους

BENJAMIN FULFORD 1/6/2020

Το μακρόπνοο πλάνο που είχαν προσχεδιάσει οι Σατανιστές Σιωνιστές να σκοτώσουν δισεκατομμύρια σκάει μέσα στη μούρη τους, ακολουθώντας την αποτυχία των ταραχών τους και της ψευτοπανδημίας τους. 
Τώρα, οι στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου και οι δυνάμεις υπηρεσιών πληροφοριών τους κυνηγούν ενεργά, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων επίσημων κυβερνητικών πηγών.
“Η υποκινούμενη και εκτελεσμένη βία από την Antifa και άλλες παρόμοιες ομάδες που συνδέονται με τις ταραχές αποτελούν εγχώρια τρομοκρατία και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως”, λέει ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ William Barr.

Κλάους Ντόνα: Η Απόκρυφη Ιστορία Της Ανθρώπινης Φυλής

Πυραμίδες, άγνωστα μέχρι σήμερα τεχνουργήματα, αγαλματίδια, ιατρικά εργαλεία και παράξενα κρανία μαρτυρούν ένα πανάρχαιο Παγκόσμιο Πολιτισμό με μια προ-σανσκριτική γραφή… που είναι περισσότερο από 12-17.000 έτη παλιός…
Ο Κλάους Ντόνα, ένας Αυστριακός ερευνητής τεχνουργημάτων, ομιλεί και δείχνει ορισμένα στοιχεία.

20χρονος ΑΝΤΙFA πυροβόλησε και τραυμάτισε βαριά Ελληνοαμερικανό αστυνομικό - Οργή Τραμπ για εξτρεμιστές ταραξίες

20χρονος ΑΝΤΙFA πυροβόλησε και τραυμάτισε βαριά Ελληνοαμερικανό αστυνομικό - Οργή Τραμπ για εξτρεμιστές ταραξίεςΟ 29χρονος ομογενής Σέι Μικαλόνις, δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε από 20χρονο μέλος του κινήματος ANTIFA σε διαδήλωση στο Λας Βέγκας.
Ο νεαρός αστυνομικός νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters