Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ….


ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΟ ΤΟΥ 2017, Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ 40000 ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ….
ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΠΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ…..

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…..

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ (ΕΙΣΟΔΗΜΑ)


ΟΠΩΣ  ΘΑ  ΔΕΙΤΕ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΤΑ  ΚΟΡΑΚΙΑ  ΠΟΥ  ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ  ΤΟΝ  ΠΛΟΥΤΟ  ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΠΟΥ  ΠΑΡΑΓΟΥΝ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΠΙΣΩ  ΑΠΟ  ΚΑΘΕ  (ΝΟΜΙΜΟ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η' ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ  ΕΞΗΓΟΥ,ΜΕ  ΠΩΣ ......

Α )  ΤΡΑΠΕΖΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΤΑ  ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ   2006 ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΠΙΣΗΜΗ  ΕΚΘΕΣΗ  ΤΟΥ  ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΤΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΤΟΤΕ......ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ  ΕΞΗΣ : 

Ο πολυμήχανος Δημήτρης Κορρές και το Korres project.. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Είναι το μυαλό, η ψυχή και τα χέρια πίσω από το μοναδικό διεθνώς αυτοκίνητο με υψηλές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου, Korres project.
Είναι ειδικός παγκοσμίου κλάσης στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων και ένας από τους καλύτερους αναρριχητές στον κόσμο. Είναι ο μικρότερος αδερφός του Μανόλη Κορρέ, μέλους της Ακαδημίας Αθηνών...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ…


Συνέπεια όλων αυτών των μετακινήσεων, ήταν να πραγματοποιηθεί μία μαζική εγκατάσταση πληθυσμών στα νησιά του Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, αλλά και να υπάρξει, μία μεγάλη πληθυσμιακή αποσυμφόρηση των ιδιαίτερα τότε πυκνοκατοικημένων περιοχών της ηπειρωτικής Ελλάδος. 

Φυτέψτε τον Δικό σας Μαγικό Κήπο με Λουλούδια που Ανθίζουν τη Νύχτα ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

 
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πως μπορούν να φυτέψουν φυτά και λουλούδια που ανθίζουν την νύχτα. Η καλλιέργεια ενός φεγγαρόκηπου είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με τη φύση και παρέχει ένα όμορφο και αρωματικό φόντο για τις καλοκαιρινές “τελετουργίες” υπό το φως του φεγγαριού. Αν τα φυτέψετε κοντά στο σπίτι σας, μπορείτε να ανοίξετε τα παράθυρα και να επωφεληθείτε από το άρωμα τους καθώς κοιμάστε.

Εβαλε τα γυαλιά στους Ευρωπαίους η ελληνική ομάδα διάσωσης (βίντεο)

Την τεχνογνωσία της σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, όπως σεισμούς, προσέφερε η δική μας ΕΜΑΚ, σε πανευρωπαϊκή άσκηση, η οποία έλαβε χώρα στην Αυστρία.
Όπως μετέδωσε ο Alpha, το σκηνικό εκτυλίσσεται σε ένα εικονικό κράτος στους πρόποδες των Άλπεων.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters