Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ο Χειρότερος «Εχθρός» μας είναι η άγνοια



«Ξέρουμε πια τόσα πολλά
μα αγνοούμε τα απολύτως αυτονόητα
που θα μπορούσαν να κάνουν τον κόσμο μας
ένα καλύτερο κόσμο για όλους…»
Το ανθρώπινο σώμα αποτελεί έναν ενιαίο, υπό συνεχή εξέλιξη, οργανισμό, με αυτόνομο ανοσοποιητικό σύστημα, με συστήματα διαχείρισης, τροφοδοσίας, διανομής και κυκλοφορίας όλων των αναγκαίων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, συστήματα εξόντωσης και αποβολής κάθε ουσίας, ιών ή μικροβίων που θα μπορούσαν να το βλάψουν…
το ανθρώπινο σώμα είναι ένα «εργοστάσιο» με δική του ολιστική ευφυΐα, που εργάζεται αδιάκοπα για ένα και μόνο σκοπό, την αυτάρκεια και την υγεία όλου αυτού του ενιαίου οργανισμού…
Οι σύγχρονες γνώσεις μας, τόσο για τον ανθρώπινο οργανισμό όσο και για τον κόσμο και ιδιαίτερα τον πλανήτη που μας φιλοξενεί, βρίσκονται πλέον σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Από τη μια μαθαίνουμε και ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερο το ίδιο μας το σώμα, το DNΑ μας, τους πολύπλοκους μηχανισμούς του κάθε σημαντικού οργάνου του ανθρώπινου σώματος και από την άλλη ανακαλύπτουμε και κατανοούμε όλο και βαθύτερα και ουσιαστικότερα ότι η γη μας είναι και αυτή ένας ολοζώντανος ενιαίος και δυναμικά εξελισσόμενος οργανισμός…κι ότι εμείς σαν είδος δεν είμαστε παρά ένα κομμάτι της εξελικτικής της διαδικασίας.
Αν αντιληφθούμε και αντιμετωπίσουμε και τη γη μας σαν έναν ενιαίο ζωντανό οργανισμό και χρησιμοποιήσουμε όλα όσα ήδη γνωρίζουμε με όλα όσα διαθέτουμε, είμαστε σε θέση πλέον να αλλάξουμε το ρόλο μας σαν είδος και από καταστρεπτικό «καρκίνωμα» να λειτουργήσουμε σαν νοήμονα και διαρκώς ανανεωνόμενα ζωτικά κύτταρα.
Η γη μας διαθέτει όλους τους πόρους, την ενέργεια και ότι άλλο χρειάζεται η κάθε μορφή ζωής που φιλοξενεί.
Σε εμάς απομένει μονάχα να κατανοήσουμε τι και που είμαστε, να κατανοήσουμε ότι τα κάθε λογής σύνορα, οι διαιρέσεις, οι τεμαχισμοί, τα σύνορα, τα μεμονωμένα και περιορισμένα συμφέροντα, οι ατελείωτες συγκρούσεις και οι πόλεμοι είναι αποτελέσματα της δικής μας άγνοιας που πλέον κρίνεται απαράδεκτη να εξακολουθεί να υπάρχει.
Αν απλά εφαρμόζαμε όλες τις επιστημονικές μεθόδους και τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που πλέον γνωρίζουμε, τους αυτοματισμούς, την παγκόσμια δικτύωση, τη ρομποτική, τη νανοτεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη και τόσα άλλα «όπλα» που πλέον διαθέτουμε, η νέα γη και οι νέες ανθρώπινες κοινωνίες δεν θα είχαν καμία απολύτως σχέση με αυτό που σήμερα ζούμε.
Όλα αυτά τα επιστημονικά «όπλα» είναι σε θέση να δημιουργήσουν αφθονία και αυτάρκεια αγαθών και υπηρεσιών, για όλους τους ανθρώπους του πλανήτη, εξελίσσοντάς μας από σκλάβους του υλιστικού, βάρβαρου και χρηματικού «πολιτισμού» σε ελεύθερους ενωμένους πολίτες, ταξιδιώτες ενός κόσμου γεμάτου γοητεία και ανεξερεύνητων μυστικών.
Δυστυχώς, οι πόλεμοι και οι συγκρούσεις δεν θα τελειώσουν ποτέ
όσο οι άνθρωποι θα είναι διαιρεμένοι, όσο οι κοινωνίες μας θα είναι διαιρεμένες…
Η διαίρεση ως έννοια αποτελεί τη μεγαλύτερη πλάνη μας
γιατί έχει προκύψει από τις περιορισμένες δυνατότητες των αισθήσεών μας…
…αυτό που δεν βλέπουμε, που δεν ακούμε, που δεν αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας υπάρχει…και υπάρχει σε αυτό που εμείς μάθαμε να αποκαλούμε κενό, τίποτα…
…αυτό όμως το κενό, το τίποτα, βρίσκεται απλά πέρα από αυτό που μπορούν να αντιληφθούν οι αισθήσεις μας…
…και οι αισθήσεις μας δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι όλα στον κόσμο μας είναι Ένα…
…κι έτσι έχουμε δημιουργήσει έναν κόσμο εγωκεντρικό και τεμαχισμένο.
Οι πόλεμοι και οι συγκρούσεις δεν θα τελειώσουν ποτέ
…όσο ο ένας θα πιστεύει ότι έχει διαφορετικές ανάγκες και δικαιώματα από τους «άλλους»…
…όσο δεν θα αντιλαμβανόμαστε ότι όλο το ανθρώπινο είδος αποτελεί μια οικογένεια…
…όσο θα υπάρχουν έθνη με δικά τους συμφέροντα…
..όσο οι φυσικοί πόροι της γης θα ανήκουν σε κάποιους,
σε έθνη, σε μια ελίτ ή σε πολυεθνικές εταιρείες…
…όσο θα χρησιμοποιούμε ένα νομισματικό οικονομικό μοντέλο…
…όσο θα έχουμε άγνοια του τι πραγματικά είμαστε…
Ο πόλεμος, σ ένα κόσμο που ενδιαφέρεται μονάχα για το περιορισμένο κέρδος και τα συμφέροντά του… θα συνεχίσει να είναι πάντα η πιο κερδοφόρα «επιχείρηση»…
Ο πόλεμος και η σύγκρουση θα υπάρχουν πάντα μέσα μας όσο θα αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο μας διαιρεμένο,
όσο δεν θα ζούμε ενωμένοι και δεν θα προσπαθούμε για το καλό όλων μας…
η προσωπική ευτυχία και η ελευθερία δεν μπορεί παρά να έρθει μαζί με την ευτυχία και την ελευθερία όλων…
…μόνο τότε μπορεί να είναι βιώσιμη και ασφαλής.
Σήμερα ακόμα τα αγαθά αυτά επιδιώκονται να αποκτηθούν σε βάρος άλλων.
Δείτε, σήμερα είναι οι Ισραηλινοί, αύριο οι Αμερικάνοι, μεθαύριο οι Ρώσοι, παραμεθαύριο….κάποιοι άλλοι…
Σκεφτείτε, βαθειά και όσο πιο καθαρά και ανεπηρέαστα μπορείτε,
όλοι αυτοί που σαν «κάνουν» πολλές φορές να αισθάνεστε ακόμα και ντροπή ίσως, που ανήκετε στο ανθρώπινο είδος,
πλάσματα απάνθρωπα, εγκληματικά, χωρίς καμία ηθική κλπ
είναι το αποτέλεσμα όλων όσων έχουν μάθει,
«κουβαλούν» τον πολιτισμό τους, τις παραδόσεις και τις συνήθειές τους,
κουβαλούν και εκφράζουν το σύστημα των δικών τους αξιών…
αν το καταλάβουμε όλοι αυτό τότε ίσως στοχεύσουμε στις πραγματικές αιτίες, στη ρίζα που γεννάει τους ανόητους πολέμους…
…και αλλάζοντάς τες, με βάση όλα όσα πλέον γνωρίζουμε, θα μπορεί να υπάρχει ελπίδα…
Όσο θα βρίζουμε, θα κατηγορούμε ανούσια, θα καταδικάζουμε και θα καταριόμαστε «το αποτέλεσμα» θα χάνουμε πάντα «την αιτία»…την ουσία…τη ρίζα που γεννά τα φαινόμενα που βιώνουμε…
Τάσος Πετρίδης
Πανγαία – The Venus Project
t.petridis.vp@gmail.com
http://www.apocalypsejohn.com/2014/08/o-xeiroteros-exthros-mas-einai-h-agnoia.html

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ! Μήνυση κατά της Ελληνικής κυβέρνησης κατέθεσαν Αργεντινή και Βενεζουέλα για δηλώσεις Βουλευτών κ.λ.π.

Τεράστια έκπληξη στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ότι Αργεντινή και Βενεζουέλα κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά της Ελλάδας, και συγκεκριμένα ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Ρόιτερς το οποίο πήρε στα χέρια του το προσχέδιο της μήνυσης, βασική αιτιολόγηση της πράξης αυτής αποτελούν τα δυσφημιστικά σχόλια δεκάδων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου κατά των δύο αυτών χωρών.  Συγκεκριμένα, το κείμενο αναφέρει ότι:...
“παρατηρώντας εδώ και δύο περίπου χρόνια τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού να ψεύδονται διαρκώς στοχεύοντας αναίτια τους περήφανους λαούς της Αργεντινής και της Βενεζουέλας, κι έπειτα από συνεχείς διαμαρτυρίες σε διπλωματικό επίπεδο που δεν εισακούστηκαν, αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε στην πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα κίνηση ούτως ώστε να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας”.
Όπως γράφει ο ρεπόρτερ του Ρόιτερς, Φελίθ Ναβιδάδ, ο οποίος εξασφάλισε το κείμενο της μήνυσης πριν αυτό φτάσει στα χέρια της ελληνικής διπλωματικής αρχής, οι ηγέτες των δύο λατινοαμερικανικών χωρών “φέρονται απογοητευμένοι από τη στάση συγκεκριμένων εκλεγμένων Ελλήνων αξιωματούχων οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να λένε ότι δεν έχουμε καν χαρτί υγείας για να σκουπιστούμε”.
Στο συνοδευτικό αιτιολογικό κείμενο το οποίο παρατίθεται μαζί με την ίδια τη μήνυση που υπογράφουν οι Κριστίνα Φερνάντες ντε Κιρχνέρ και Νικολάς Μαδούρο, επισημαίνεται ότι “σε διπλωματικό επίπεδο, έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούνται οι χώρες μας από τις πολιτικές ηγεσίες και τα ελεγχόμενα από αυτές μέσα ενημέρωσης ως αντιπαραδείγματα. Κάναμε μάλιστα μεγάλη υπομονή όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία αρνηθήκαμε να πληρώσουμε τους γύπες και τους τοκογλύφους των διεθνών αγορών ακολουθώντας ένα πρόγραμμα ενίσχυσης των διαλυμένων οικονομιών μας μετά από δεκαετίες οικονομικού και στρατιωτικού ελέγχου, υποκινούμενου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Παγκόσμια Τράπεζα αλλά και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Βλέποντας όμως τον ελληνικό λαό να χάνει μέσα σε τέσσερα χρόνια το ένα τρίτο του πλούτου του και κυρίως να οδηγείται στην απώλεια της ίδιας του της ελπίδας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτήν τη συμβολική κίνηση, η οποία ελπίζουμε πως θα τον ξυπνήσει από τον τετραετή του λίθαργο”.
Οι ηγέτες των δύο λατινοαμερικανικών χωρών φαίνονται εξαιρετικά διαβασμένοι όσον αφορά την ελληνική ιστορία και τους απελευθερωτικούς της αγώνες. “Γνωρίζουμε”, γράφουν, “πως η Ελλάδα έχει μακρά παράδοση αγώνων οι οποίοι κατέληξαν σε εμφύλιες συγκρούσεις που έφεραν το διχασμό και υποθήκευσαν οικονομικά τη χώρα. Ελπίζουμε πως για ακόμη μια φορά, εμείς, ένας ‘ξένος παράγοντας’, θα σας αφυπνίσουμε από τον εφιάλτη σας και θα σας οδηγήσουμε σε έναν διαφορετικό δρόμο από εκείνον που διάλεξαν οι υπάλληλοι της τρόικας των δανειστών για εσάς. Σας καλούμε όμως να μην ξεγελαστείτε ξανά. Σκοπός της δικής μας παρέμβασης δεν είναι να σας χρεώσουμε με υπέρογκα δάνεια ούτε να σας βάλουμε να σκοτωθείτε μεταξύ σας. Το μόνο που θέλουμε είναι να διώξουμε το φόβο σας και να σας δείξουμε ότι δεν είμαστε το τέρας που σας δείχνουν κάθε μέρα στις τηλεοράσεις σας, αλλά απλοί άνθρωποι που προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους και να διδαχθούν από αυτά”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ρόιτερς, η μήνυση αναμένεται να φτάσει στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης, δια της διπλωματικής οδού, σε μερικές ώρες. Ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι ελληνικές διπλωματικές αρχές στην Αργεντινή, οι οποίες -κατά τον ρεπόρτερ Φελίθ Ναβιδάδ- σχεδιάζουν να εκδώσουν καταδικαστική ανακοίνωση ενάντια στις κυβερνήσεις των δύο λατινοαμερικανικών χωρών, εφόσον πρώτα πάρουν την άδεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την αμερικανική πρεσβεία και τη βοηθό της γραμματέας της Άνγκελας Μέρκελ.
Με νέο του τηλεγράφημα, το πρακτορείο Ρόιτερς ανέφερε ότι το αιτιολογικό κείμενο της μήνυσης καταλήγει με τα εξής λόγια: “γνωρίζουμε ότι σας είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να διακρίνετε, σαν λαός, το ψέμα από την αλήθεια. Πιστέψτε μας. Βρεθήκαμε κι εμείς στην ίδια θέση με εσάς και το πληρώσαμε. Γι’αυτό και σας ζητούμε να κάνετε το πολύ σημαντικό πρώτο βήμα. Μην ακούτε αυτά που σας λένε οι πολιτικοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Κλείστε τις τηλεοράσεις. Σταματήστε να αγοράζετε τις εφημερίδες τους και να ακούτε τα ραδιόφωνά τους. Μπείτε στις ιστοσελίδες τους και βομβαρδίστε τους με ένα μήνυμά: ‘Σας καταλάβαμε. Δεν σας φοβόμαστε πια. Είμαστε ελεύθεροι'”.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/08/blog-post_895.html

Το χαράτσι κρίθηκε τελεσίδικα αντισυνταγματικό.


Στη χώρα μας δεν υπάρχει Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο που θα έκρινε αμετάκλητα περί της συνταγματικότητας ή μη ενός νόμου. Η ουσιαστική αντισυνταγματικότητα των νόμων κρίνεται κατά τους όρους του άρθρου 100 παρ. 1 εδ. ε του Συντάγματος από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο. Μέχρι να υπάρξει τέτοια απόφαση,

το κάθε δικαστήριο μπορεί να κρίνει ελεύθερα την αντισυνταγματικότητα των νόμων. Άσχετα λοιπόν με το τι έχει κρίνει το ΣτΕ για το ΕΕΤΗΔΕ (το γνωστό χαράτσι μέσω ΔΕΗ), η συνταγματικότητα των νόμων κρίνεται σε κάθε δικαστική απόφαση και κανένα δικαστήριο δεν είναι υποχρεωμένο να ακολουθήσει στην κρίση του άλλο δικαστήριο, ούτε φυσικά το ΣτΕ.
Σύμφωνα με το άρθρο 87 παρ. 2 του Συντάγματος
«Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος».
 Σύμφωνα δε με το άρθρο 93 παρ. 4 του Συντάγματος
«Tα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα». Η κρίση για την αντισυνταγματικότητα του εφαρμοζόμενου νόμου εξετάζεται και αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο και είναι ένα παρεμπίπτον ζήτημα για το οποίο αποφαίνεται η απόφαση.
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, εφαρμόζοντας τα ανωτέρω, έκρινε, όπως είχε δικαίωμα και υποχρέωση ως παρεμπίπτον ζήτημα που αποτελούσε αναγκαία προϋπόθεση του κύριου ζητήματος, την συνταγματικότητα του άρθρου 53 του ν. 4021/2011, δηλαδή την συνταγματικότητα του ΕΤΗΔΕΕ.
Με την με αρ. 1101/2012 απόφασή του έκρινε, μεταξύ των άλλων:
α)  ότι το ΕΕΤΗΔΕ είναι φόρος, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Συντάγματος και όχι ανταποδοτικό τέλος,
β) ως φόρος είναι αντισυνταγματικός αφού προσκρούει στο άρθρο 4 παρ. 1 και 5 του Συντάγματος
« Η επιβολή φόρου επιτρέπεται μόνο εάν και στο βαθμό που υφίσταται φοροδοτική ικανότητα».
Συγκεκριμένα η πιο πάνω απόφαση αναφέρει στις σελίδες 18 και 22 ότι: «…οι ρυθμίσεις του άρθρου 53 του ν. 4021/2011 αντίκειται στις διατάξεις των παρ. 1 και 5 του άρθρου 4 του Συντάγματος….».
γ) ότι το ΕΕΤΗΔΕ θεσπίζει αμάχητο τεκμήριο φοροδοτικής ικανότητας, παραβιάζοντας το άρθρο 20 παρ. 1 του Συντάγματος
«Kαθένας έχει δικαίωμα στην παροχή έννομης προστασίας από τα δικαστήρια και μπορεί να αναπτύξει σ’ αυτά τις απόψεις του για τα δικαιώματα ή συμφέροντά του, όπως νόμος ορίζει»
δ) η επιβολή αυτού του φόρου είναι προσωρινή και αφορά μόνο τα έτη 2011 και 2012,
ε) ότι η είπραξη από τη ΔΕΗ του φόρου ΕΕΤΗΔΕ είναι αντισυνταγματική αφού η ΔΕΗ δεν είναι όργανο του κράτους που ασκεί δημόσια εξουσία, επομένως δεν δικαιούται να εισπράττει φόρους και πολύ περισσότερο να κόβει το ρεύμα που είναι μια ιδιωτική σύμβαση επειδή δεν πληρώθηκε ο φόρος.
Στη συνέχεια το Δημόσιο αντί να ασκήσει έφεση κατά τη απόφασης, ώστε να κριθεί η υπόθεση στο δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας, αντιθέτως, φοβούμενο προφανώς και την κρίση των Εφετών, παραιτήθηκε από το δικαίωμα άσκησης έφεσης και προσέφυγε κατευθείαν στον Άρειο Πάγο. Με τον τρόπο αυτό όμως, κατέστη τελεσίδικη η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου παράγοντας πλέον δεδικασμένο.
Σύμφωνα τώρα με το άρθρο 331 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
«Το δεδικασμένο εκτείνεται και στα ζητήματα που κρίθηκαν παρεμπιπτόντως και αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση του κύριου ζητήματος, αν το δικαστήριο ήταν καθ' ύλην αρμόδιο να αποφασίσει για τα παρεμπίπτοντα αυτά ζητήματα».
Επομένως η παρεμπίπτουσα κρίση του ΠΠΑ περί της αντισυνταγματικότητας του ΕΕΤΗΔΕ κατέστη πλέον τελεσίδικη παράγοντας δεδικασμένο που ισχύει έναντι πάντων.
Ο Άρειος Πάγος στη συνέχεια δεν έκρινε το θέμα της συνταγματικότητας, αλλά απλά ανέστειλε προσωρινά την απαγόρευση της είσπραξης του ΕΕΤΗΔΕ από τη ΔΕΗ, μέχρι να συζητηθεί η κύρια αίτηση αναίρεσης τον Μάρτιο του 2013.
Όμως με βάση τα πιο πάνω:
α) Το ΕΕΤΗΔΕ αυτή τη στιγμή έχει κριθεί τελεσίδικα αντισυνταγματικό (αδιάφορο τι έχει αποφανθεί σχετικά το ΣτΕ) και επομένως όχι μόνο η ΔΕΗ δεν μπορεί να το εισπράξει, αλλά ούτε και η εφορία.
β) Εάν κάποια στιγμή κριθεί αμετάκλητα ως αντισυνταγματικό, οι πολίτες που το έχουν καταβάλει θα μπορούν να το αναζητήσουν πίσω ως αχρεωστήτως καταβληθέν,
γ) Το ΕΕΤΗΔΕ θεσπίστηκε μόνο για τα έτη 2011 και 2012 και επομένως ούτε το Δημόσιο και φυσικά ούτε η ΔΕΗ έχουν το δικαίωμα να εισπράξουν ΕΕΤΗΔΕ από 1-1-2013.

ΥΓ. Τα ανωτέρω είναι νομική άποψη και δεν συνιστούν συμβουλή ή προτροπή προς τους πολίτες.
Εξάλλου, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος
 "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων...".
                                                                      Πηγή: hassapis-peter
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters