Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΚ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΔΩΣΕ 600 ΔΙΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ EΣΥ TV--19-12-2016

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ/ΝΑ
ΚΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ''ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ'' ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 2016!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΤΟΥ 8ου ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013...
''ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ Α-ΠΟ-ΔΕΙ-ΧΤΗ-ΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ -Ο ΣΩΡΡΑΣ- Π.Ρ.Α.Γ.Μ.Α.Τ.Ι. ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!!! 

ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕ-ΛΕ-ΣΙ-ΔΙ-ΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΡΩΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ!!! 
ΕΝΩ ΟΥΔΟΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 1819/1951 αρθ.3 ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΥΡΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΜΕ-ΡΙ-ΔΙ-ΟΥ !!!!!
Ε.ΣΥ. ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙ ΑΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΛΛΩΓΕΝΩΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;
Η' ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;
ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 13 ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ (18/12/15) ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ''ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΓΕΙ -ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΩΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΚΑΘ ΑΥΤΗΣ- ΠΩΣ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ-ΡΑ-ΜΙ-ΚΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΑΝΕΡΑ ΚΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΙΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΙ ''Ε.ΣΥ.'' ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ;
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Α-Π-Α-Ν-Τ-Ε-Σ;
ΦΥ-ΣΙ-ΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.....
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ Μ-Η-Ν ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.'' ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΝΟΜΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ε.Λ.Λ.Η.Ν.Ι.Κ.Α.
ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ Δ-Ε-Ν ΕΙΝΑΙ.....

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ/ΕΛΛΗΝΑ Η' ΑΚΟΜΗ;

Υ.Γ. 1 ΠΑΡΟΤΙ Ο Α.Γ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ 69 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΞΗ ''ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ'' ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΙΡΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ 115.5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ 

Υ.Γ.2 ΣΤΟ 0.35 ΛΕΕΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΟΤΙ ''ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ'' ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΕ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΜΕ ΣΠΥΡΑΚΟ ΑΔΩΝΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.... 

Υ.Γ.3 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ KAI TA ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ''ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ'' ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ!!!!
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΚΟΜΕΛΕΤΑΤΕ ΚΙ ΕΦΤΑΣΕ... 2017 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΚΑΣΤΟΣ/Η



ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ

Επίκαιρη ερώτηση Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για το θέμα του Αρτέμη Σώρρα (19/12/16)


Ο ΑΔΩΝΙΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ - ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ



Βελόπουλος - Ελληνιστί 20-9-11 ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΩΡΡΑ κ.α



ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΑΔΟΝΗΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
 ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
  1. ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ
  2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΟΛΗΣ. (ΕΓΓΡΑΦΟ Β)
  3. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ http://www.artemis-sorras.gr 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΛΗΘΗ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 09/ 05/ 2016, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ:-

Α) ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ, ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

Β) ΩΣ ΝΟΜΕΑΣ, ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΚΑΙ

Γ) ΩΣ ΦΕΡΩΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ Ο ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ (27) ΔΙΣ €, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ (8) ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ- ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗΝ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ 09/ 05/ 216, ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.
ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ … 4 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΥΨΟΣ!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ « Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-09-05-2016 PDF
ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-09-05-2016 ISSUU
ΣXETIKO ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ
SXETIKO 2-4-FEK-NOTES
SXETIKO 2-1-PRIVATE ICPOA – 12-09-2013 -GR
ΣΧΕΤΙΚΑ 2.1.Α -POA-NOTARY-6157-LOW
SXETIKO 2-3-FEK-2
SXETIKΟ- 2-2-DS ASSIGNMENT-24-09-2013-GR
ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-09-05-2016-ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟ
ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ (ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΜΕΝΟ 40 ΣΕΛΙΔΕΣ)

…………………

Viky Charalambous Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ .

ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ..

ΟΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ..

ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.

ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ.

ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ.
ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ., ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ.
ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

…………………………..

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΑΜ» ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

…………………………..



………………………













…………………………………………………………..

http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ KfW ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΙΑ» ΘΕΛΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΑΙΠΕΔ

KfW 1
soimpleSigmar_Gabriel_(2013)1

KfW 2
50 δις Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 50 δις ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. , 100 δις Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΚΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ Ε;
……………………………………………………………………………..
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα των γερμανικών αποστολών στην Ελλάδα
[ … Οι χορηγήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των  συμφωνιών χρηματοδότησης που υπεγράφησαν προ ολίγων ημερών μεταξύ του «IfG – GreekSMEFinanceS.A.» (Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο), του ΕΤΕΑΝ, της γερμανικής αναπτυξιακής τράπεζας KfW (Kreditanstalt für Wiederaufbau) και των τραπεζών Eurobank και Πειραιώς με τις οποίες οριστικοποιήθηκαν οι όροι χορήγησης των δανείων από το IFG για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συνολικού ύψους 200 εκατ. ευρώ… ] http://www.griechenland.diplo.de/Vertretung/griechenland/el/08/Institution__for__Growth__in__Greece.html
…………………………………………………………………………..
ΔΑΣΟΚΤΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ. «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΓΑΙΕΣ» ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΪΠΕΔ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ… ΤΑΙΠΕΔ «Αιφνιδιαστική υπογραφή της Σύμβασης Πώλησης του Ελληνικού»
ΤΑΙΠΕΔ: Πουλάνε και τις… Θερμοπύλες
Μέσω ΤΑΙΠΕΔ βγάζουν στο σφυρί τον Ναό του Απόλλωνα και τον Ιερό τύμβο των ΣαλαμινομάχωνΜε 25 ευρώ (!!!) το τετραγωνικό μέτρο ξεπούλησαν την παραλία Αφάντου στη Ρόδο
Γενικός ξεσηκωμός για τα 31.000.000 τμ παραλιών που πουλά η Κυβέρνηση
ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΖΗΤΗΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚ/ΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ! ΜΕΣΩ ΤΑΪΠΕΔ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!
ΕΦΑΓΑΝ 45δις ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙ” ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ!
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ»-ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΩΡΩΝ! ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!! ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ” ΑΥΤΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ
…………………………………………………………..
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ Γ΄ ΡΑΙΧ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ( Ε.Π.Ε)
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ: Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, η KfW και η Βασιλεία ΙΙ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ!!! Η DEUTSCHE BANK ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ $ 75 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
Το Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών DIW (ΜΚΟ), προτείνει τη διαγραφή του 50% του ελληνικού χρέους ή 120 δισ.
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 8.000€ = 20€ ΦΟΡΟΣ. ΕΛΛΑΔΑ: 8.000€ = 3.200€ ΦΟΡΟΣ!
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ

http://alfeiospotamos.gr/?p=16579

Ξεφτίλα τεραστίων διαστάσεων: Συριακές και ρωσικές ειδικές δυνάμεις συνέλαβαν συνολικά 130 ΝΑΤΟϊκούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς στο Χαλέπι!


Πολύ μεγαλύτερος είναι ο συνολικός αριθμός των ομήρων στα χέρια των συριακών και ρωσικών ειδικών δυνάμεων από τους 14 που είχαν αρχικά ανακοινωθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών και ομολογία Σύρου δημοσιογράφου από το Χαλέπι, Σύροι και Ρώσοι επίλεκτοι κομάντος στις 15 Δεκεμβρίου σύμφωνα με άρθρο μας με τίτλο (ΝΑΤΟϊκοί αξιωματικοί μαρτυρούν στα χέρια Spetsnaz και συριακών ειδικών δυνάμεων στο Χαλέπι – Ολόκληρη η λίστα των ονομάτων ), συνέλαβαν πολυάριθμη αποστολή σε υπόγειο καταφύγιο σε πλατεία στο Χαλέπι, με υψηλόβαθμα στελέχη του δυτικού συνασπισμού υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Αρχικά δόθηκε μία λίστα  με 14 ονόματα, δόθηκε στη δημοσιότητα, η οποία διέρρευσε στα συριακά και δυτικά μέσα ενημέρωσης.
Μόνο που η λίστα  δεν ήταν πλήρης-κάτι που το είχαμε τονίσει εξαρχής- διότι σύμφωνα και με τον Σύρο  δημοσιογράφο Saeed Alsharifi οι συλληφθέντες είναι πολλοί περισσότεροι.

Ο ίδιος δηλώνει: «Λόγω των πληροφοριών που έλαβε ο ίδιος, οι αρχές της Συρίας  ανακαλύφθηκε ολόκληρο το αρχηγείο υψηλόβαθμων αξιωματικών της δύσης.»
Οι Σύροι στρατιώτες βρέθηκαν στο υπόγειο μιας από τις πλατείες στο ανατολικό Χαλέπι και συνέλαβαν ζωντανούς και χωρίς αντίσταση…περίπου.. 130 άτομα


Μεταξύ των κρατουμένων υπάρχουν αξιωματικοί από: Ηνωμένες Πολιτείες,  Γαλλία,  Βρετανία, Γερμανία, Ισραήλ, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Μαρόκο, Κατάρ, κ.λπ.
Λαμβάνοντας υπόψη την εθνικότητα και το βαθμό τους, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συριακή κυβέρνηση έχει πιάσει «μια πολύ καλή ψαριά», την οποία και  θα χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια των συνομιλιών με τους εκπροσώπους του συνασπισμού », γράφει ο  δημοσιογράφος .
Σύμφωνα όμως και με άλλες συριακές πηγές, ο αριθμός των συλληφθέντων αξιωματικών είναι πολύ υψηλότερος από τους αρχικά 14 , και μπορούμε να μιλήσουμε για τη σύλληψη αρκετών ομάδων  εκπροσώπων των ξένων μυστικών υπηρεσιών που εργάζονται στη Συρία.
Τα δημοσιεύματα από το Χαλέπι  κάνουν λόγο  (εκτός από την ήδη δημοσιευμένο κατάλογο των 14 ατόμων) για τους κάτωθι συλληφθέντες:
Αμερικανοί αξιωματικοί – 22

Βρετανοί αξιωματικοί – 16
Γάλλοι αξιωματικοί-21
Ισραηλινοί αξιωματικοί – 7
Τούρκοι αξιωματικοί – 62
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κατάλογος των 14 ονομάτων, που  είχε προηγουμένως διαρρεύσει σε  συριακά  και δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα λόγω των ψεύτικων ονομάτων που χρησιμοποιούν.
Είναι συνήθης πρακτική να χρησιμοποιούνται ψεύτικα ονόματα σε αυτές τις περιπτώσεις .
Πηγές αναφέρουν  ότι σε μια κλειστή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, συζητήθηκε το θέμα που σχετίζεται με την σύλληψη στην Συρία τόσων πολλών αξιωματικών και πρακτόρων του  συνασπισμού υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όλοι αυτοί οι  στρατιωτικοί  σύμβουλοι εργάζονταν πυρετωδώς για την εκπαίδευση και το εξοπλισμό της αποκαλούμενης «μετριοπαθούς» αντιπολίτευσης,  η οποία  σχετίζεται  με τους φονιάδες του ISIS με στόχο την ανατροπή του Άσαντ και αυτή η εισερχόμενη πληροφορία είναι η  αλήθεια.
Νωρίτερα,  Βρετανοί στρατιωτικοί σύμβουλοι έφθασαν στη Συρία για να «αποκαταστήσουν  την ικανότητα μάχης» της συριακής «αντιπολίτευσης» που αποχώρησε κακήν κακώς από το Χαλέπι.
Ο υπουργός άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου Michael Fallon ανακοίνωσε ότι μέχρι σήμερα, έχουν αφιχθεί στο συριακό έδαφος 20 εκπαιδευτές,  οι οποίοι θα ασχοληθούν  με την εκπαίδευση των δυνάμεων των ανταρτών που εμπλέκονται στην καταπολέμηση του ISIS, αποκρύβοντας ότι ο στόχος τους είναι ένας και μοναδικός ..ο Άσαντ.

Μέσα  ενημέρωσης και πηγές στις υπηρεσίες  πληροφοριών της Μόσχας , αναφέρουν ότι  η ομάδα των Βρετανών συμβούλων αποτελείται κυρίως από υψηλόβαθμους αξιωματικούς μέχρι του βαθμού ταξιάρχου των SAS.
Το ζητούμενο είναι η επίτευξη μιας συμφωνίας για το μέλλον της Συρίας , κάτι που δεν έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα.
Με αυτό το δεδομένο όλα τα σενάρια είναι ανοικτά ακόμη και της πολεμικής εμπλοκής Ρώσων-Ιρανών , Σύρων και Χεζμπολάχ με την δύση και αυτό είναι  πλέον  μια πραγματικότητα.

http://www.pentapostagma.gr/2016/12/ektakto-ξεφτίλα-τεραστίων-διαστάσεων-συρια.html

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ.

15589836_253915628360361_8459900238069941824_n

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ε.ΣΥ. ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΡΑΚΙΤΖΗ Αρ.4 , ΤΚ 62100,ΣΕΡΡΕΣ, ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ. 997196040 Δ.Ο.Υ. ΣΕΡΡΩΝ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ:
Τηλ. +30 2321307618 Εμαιλ: esyserrwn@gmail.com
Σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2016 τις πρώτες πρωϊνές ώρες ,μεταξύ 2:00 π.μ. και 7:00 π.μ.
το γραφείο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕΡΡΩΝ που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Ρακιτζή 4
στις Σέρρες δέχθηκε τρομοκρατική επιθεση από τους γνωστούς αγνώστους που χτυπούν την
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σύμφωνα με την αριθμ.
6199/4-9-2015 απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
Είναι το 95ο χτύπημα που δέχονται τα γραφεία σε όλη την Ελλάδα αποδεικνύοντας ότι η
συνένωση των ΕΛΛΗΝΩΝ σε ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ για πρώτη φορά μετά από 185 χρόνια ενοχλεί
πάρα πολύ το καθεστώς το οποίο διαχειρίζεται την ιδιοκτησία του Έθνους των ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ όλους αυτούς οι οποίοι είναι ενάντια στην ΕΝΩΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ και την
εγκαθίδρυση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , για να μπορέσει πλέον ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ
ΙΘΑΓΕΝΗΣ να διαχειριστεί ο ίδιος την περιουσία του που προκύπτει από τα κληρονομικά δικαιώματα
τα οποία φυλάττει σύμφωνα με τον Ν.3852/2010 ο Δήμαρχος , ότι ουδεμία κίνηση τρομακρατική ή
άλλης φύσεως δύναται να αποσπάσει την προσήλωση των ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ
από την προσπάθεια τους να ενημερώσουν όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ για τον κληρονομικό
τους πλούτο και για όλες τις νομικές διαδικασίες με τις οποίες μπορεί να κάνει χρήση αυτού .
Οι πράξεις αυτές ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ τον ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΒΟ αυτών οι οποίοι
μέχρι και σήμερα “ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ” τον ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των
ΕΛΛΗΝΩΝ αλλα και παράλληλα ενδυναμώνουν την προσπάθεια όλων ημών των ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ .
Στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης δηλώνουμε ότι τα γραφεία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι
ΑΝΟΙΧΤΑ και μπορούν να φιλοξενήσουν και να ενημερώσουν άπαντες τους πολίτες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ , διότι όλοι οι λαοί έχουν κληρονομικό πλούτο τον οποίο διαχειρίζονται οι ίδιοι
“ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ” .
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ΕΛΛΑΔΑ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ με πάνω από
280 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ και ΚΑΝΕΙΣ ή
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ
ΠΡΟΟΔΟ .
ΔΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΕΡΡΩΝ
Ο Γενικός Γραμματέας
ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
15589490_253915625027028_7448909328455379082_n
……………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=26440

130 δυτικοί συμβουλοι συνελήφθησαν στις μάχες του Χαλεπίου από Ρώσους Spetsnaz

ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ «ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ»

Σύμφωνα με ρωσικές πηγές που επιβεβαιώνονται από σειρά δημοσιευμάτων του ειδικού Τύπου στο Χαλέπι  Σύροι Tigers και Ρώσοι Spetsnaz στις 15 Δεκεμβρίου συνέλαβαν 130 Δυτικούς συμβούλους σε υπόγειο καταφύγιο στο Χαλέπι που συμμετείχαν στην εκπαίδευση, την παροχή εξοπλισμού και στην πληροφόρηση των ισλαμιστών της 

Αρχικά το Southfront ανέφερε 14 συλληφθέντες όμως τελικά προέκυψαν πολλοί περισσότεροι και φτάνουν τους 130.

Την είδηση γνωστοποίησε πρώτο το περιβόητο Voltaire.net το οποίο ανέφερε σχετικά:

“The Security Council is sitting in private on Friday, December 16, 2016, at 17:00 GMT, while NATO officers were arrested this morning by the Syrian Special Forces in a bunker in East Aleppo.”

Όμως σύμφωνα με τον Σύρο  δημοσιογράφο Saeed Alsharifi οι συλληφθέντες είναι πολλοί περισσότεροι. 

Ο ίδιος δηλώνει: «Λόγω των πληροφοριών που έλαβε ο ίδιος, οι αρχές της Συρίας  ανακαλύφθηκε ολόκληρο το αρχηγείο υψηλόβαθμων αξιωματικών της δύσης.». Οι Σύροι στρατιώτες βρέθηκαν στο υπόγειο μιας από τις πλατείες στο ανατολικό Χαλέπι και συνέλαβαν ζωντανούς και χωρίς αντίσταση…περίπου.. 130 άτομα.

Μεταξύ των κρατουμένων υπάρχουν αξιωματικοί από: Ηνωμένες Πολιτείες,  Γαλλία,  Βρετανία, Γερμανία, Ισραήλ, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Μαρόκο, Κατάρ, κ.λπ.

Σύμφωνα όμως και με άλλες συριακές πηγές, ο αριθμός των συλληφθέντων αξιωματικών είναι πολύ υψηλότερος από τους αρχικά 14 

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν

Αμερικανοί αξιωματικοί – 22


Βρετανοί αξιωματικοί – 16

Γάλλοι αξιωματικοί-21

Ισραηλινοί αξιωματικοί – 7

Τούρκοι αξιωματικοί – 62

Πρόκειται για μείζον θέμα διότι αποδεικνύεται έτσι ότι η Δύση δεν είχε απλά ενεργό συμμετοχή αλλά διοργάνωσε κατά πολύ μεγάλο μέρος το συριακό «λουτρό αίματος»

http://www.pronews.gr/portal/20161219/defencenet/enoples-sygkroyseis/61/130-dytikoi-symvoyloi-synelifthisan-stis-mahes-toy#.WFgsMHGAUnQ.facebook

Δηλώσεις σοκ του Σύρου πρεσβευτή στον ΟΗΕ: «Γενετικά τροποποιημένοι οι μισθοφόροι που πιάστηκαν το Χαλέπι»! (βίντεο)

     
«ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»
Σοκ έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σύρου πρεσβευτή στον ΟΗΕ Bashar Jaafari αναφορικά με τη σύλληψη 130 ξένων πρακτόρων στο Χαλέπι, εκ των οποίων ο Σύρος αξιωματικός ονομάτισε 14 εξ αυτών με τα ονόματά τους και την εθνικότητά τους.
Εκεί όμως που ο Σύρος πρεσβευτής πραγματικά σόκαρε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Νέα Υόρκη ήταν ότι σε αποστροφή του λόγου και απατώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ανέφερε ότι οι πράκτορες αυτοί οι οποίοι παρουσιάζονται ως «μετριοπαθείς αντάρτες»  είναι άτομα «γενετικά τροποποιημένα»!
Genetically modified” είναι οι ακριβείς λέξεις που χρησιμοποίησε ο Σύρος πρεσβευτής στην συνέντευξή του στον ΟΗΕ.
«Για αυτό ακριβώς το λόγο είδατε αυτές τις υστερικές κινήσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από τη Γαλλία, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ γιατί θέλουν να εγγυηθούν τη ασφάλειά τους», συμπλήρωσε ο Jaafari, εννοώντας την εμμονή χωρών όπως η Γαλλία για την αποστολή διεθνών παρατηρητών στο Χαλέπι προκειμένου να μπορέσουν να τους παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια.
Ο Σύρος πρεσβευτής μίλησε για 14 ονόματα αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως συνολικά πρόκειται να 130 πράκτορες τους οποίους η Συρία σκοπεύει να δείξει σε όλο τον κόσμο.
Πιο συγκεκριμένα ο Σύρος πρεσβευτής ανέφερε τα κάτωθι ονόματα.
Mutaz Kanoğlu (Τουρκία), David Scott Winer  (ΗΠΑ), David Shlomo Aram ( Ισραήλ), Muhamad Tamimi (Κατάρ), Muhamad Ahmad Assabian (Σαουδική Αραβία), Abd-el-Menham Fahd al Harij (Σαουδική Αραβία), Islam Salam Ezzahran Al Hajlan – (Σαουδική Αραβία), Ahmed Ben Naoufel Al Darij (Σαουδική Αραβία), Muhamad Hassan Al Sabihi (Σαουδική Αραβία), Hamad Fahad Al Dousri (Σαουδική Αραβία),  Amjad Qassem Al Tiraoui (Ιορδανία), Qassem Saad Al Shamry (Σαουδική Αραβία),
Ayman Qassem Al Thahalbi (Σαουδική Αραβία), Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi (Μαρόκο).
Όμως σύμφωνα με τον Σύρο  δημοσιογράφο Saeed Alsharifi οι συλληφθέντες είναι πολλοί περισσότεροι από τους αρχικά 14. . .
Ο ίδιος δηλώνει: «Λόγω των πληροφοριών που έλαβε ο ίδιος, οι αρχές της Συρίας  ανακαλύφθηκε ολόκληρο το αρχηγείο υψηλόβαθμων αξιωματικών της δύσης.».
Οι Σύροι στρατιώτες βρέθηκαν στο υπόγειο μιας από τις πλατείες στο ανατολικό Χαλέπι και συνέλαβαν ζωντανούς και χωρίς αντίσταση…περίπου.. 130 άτομα.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν: Αμερικανοί – 22, Βρετανοί – 16, Γάλλοι -21, Ισραηλινοί– 7,  Τούρκοι – 62.
Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει για ποιο λόγο ο Σύρος  πρεσβευτής μίλησε  για γενετικά τροποποιημένους μισθοφόρους, αλλά το θέμα μάλλον τώρα αρχίζει.
Ακουστε τον Σύρο πρεσβευτή να λέει την επίμαχη φράση στο 17:21 περίπου






ΑΚΟΥΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!! ΒΙΝΤΕΟ

( VIDEO ) ΑΚΟΥΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ....ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ! ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ, ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ( ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)! ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 135 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!! ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ . ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑΤΑ !



Διαβάστε περισσότερα: http://www.wakeup.gr/products/akoyste-ta-panta-einai-kataschemena-stin-ellada-akoma-kai-to-spiti-soy-kai-as-min-chrostas-poythena/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters