Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο ΟΟΣΑ Όπλα Ανορθόδοξων Πολέμων της Ουάσιγκτον

Μοχλοί για την επιβολή της επιθυμητής  εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής και της υποταγής (ή ανατροπής) κυβερνήσεων.
Την Χρήση τους περιγράφει στρατιωτικό εγχειρίδιο του Πενταγώνου, που αποκάλυψε η ομάδα Wikileaks.

Μείζον θέμα! Αν είναι αλήθεια, η υπουργός Ζορμπά και ο καθηγητής Λιάκος πρέπει να δικαστούν ως ηθικοί αυτουργοί! Το τηλεφώνημα της Αθήνας που... σκότωσε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα - Τι ισχυρίζονται πηγές από την αλβανική πλευρά

Πηγές από την αλβανική πλευρά ισχυρίζονται ότι υποχρεώθηκαν να στείλουν τις ειδικές δυνάμεις, μόνον αφού δέχθηκαν τηλεφώνημα από την ελληνική πλευρά με αποδέκτη το αλβανικό υπουργείο Εσωτερικών.

Εξέλιξη – σοκ στην εκτέλεση Κατσίφα: Την Ελλάδα δείχνει τώρα η Αλβανία – Να δώσει τώρα απαντήσεις το Μαξίμου

«Λάβαμε τηλεφώνημα και τότε μόνο…»
Αναπάντεχη τροπή παίρνει η υπόθεση εκτέλεσης του Κωσταντίνου Κατσίφα, μετά τους τελευταίους ισχυρισμούς της Αλβανικής πλευράς που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Τρεις μήνες μετά το τραγικό συμβάν, η Αλβανία, δεν έχει εκδώσει επίσημο πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Ελληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τα πυρά των ειδικών δυνάμεων της γειτονικής χώρας στις 28 Οκτωβρίου 2018. Ωστόσο, η Αλβανική πλευρά, διατείνεται ότι έστειλε τις

Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης για την Άμυνα; Η απάντηση…

Βλέποντας την Τουρκία να επικοινωνεί σχεδόν εβδομαδιαία νέα μεγαλεπήβολα προγράμματα (κατασκοπευτικά πλοία, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, μικροδορυφορους κλπ), τα οποία είναι δικής της έρευνας σχεδίασης και κατασκευής αναρωτήθηκα τι γίνεται με την Ελλάδα και τι κάνει το δικό μας Υπουργείο Άμυνας για ερευνητικά προγράμματα.

ΗΠΑ: Ξεκινά έρευνα για απόπειρα πραξικοπήματος και ανατροπής του προέδρου Ν.Τραμπ με χρηματοδότηση από Τ.Σορος!

Έρευνα για απόπειρα πραξικοπήματος κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από το FBI και με χρηματοδότηση από τον Τ.Σορος αλλά και τους Κλίντον δεσμεύθηκε να διεξάγει ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία Λίντσεϊ Γκράχαμ.

Διασκεδαστικό «κυνήγι θησαυρού» : βρήτε τον ήλιο των πεφωτισμένων στον τοίχο κάθε ταινίας και τηλεοπτικής σειράς

Δημήτρης Αλεξόπουλος:
Αυτό το άρθρο θα είναι ένα κάλεσμα ακονίσματος της παρατηρητικότητας των αναγνωστών.
Ο Ήλιος των πεφωτισμένων ως σύμβολο στον τοίχο
Οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες έχουν στους τοίχους των σπιτιών τους χριστιανικές εικόνες με τη θεοτόκο και τον Ιησού,εικόνες αγίων όπως επίσης εσταυρωμένους ή σταυρούς διαφόρων τεχνοτροπιών.
Αυτό όμως δεν ισχύει για τις ελληνικές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.Σε αυτές στη θέση του σταυρού υπάρχει σχεδόν πάντα κατά κανόνα ένας καθρέφτης ή ένα ρολόι τοίχου σε σχήμα Ήλιου.

Επανάσταση 1821: Τί γράφουν τα τουρκικά σχολικά βιβλία: «Αχάριστοι οι Ελληνες – Είχαν τόσα προνόμια»!


Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση του τουρκικού σχολικού εγχειριδίου (Emin Oktay, Tarih, Lise: III, έκδ. 1988, σσ. 237-240) και καταδεικνύει τον τρόπο που διδάσκονται οι γείτονες την κοινή μας Ιστορία.

«Υψωμα 731», η εποποιία μιας χούφτας φαντασμάτων

Σκληρή ροκ και ατμοσφαιρική μουσική επί 70 λεπτά δονούν τον λόγο για όσα συνέβησαν βόρεια της Κλεισούρας τον Μάρτιο του 1941, προκαλώντας την εγρήγορση του κοινού, όπως στις συναυλίες. Στη φωτογραφία, ο Κωνσταντίνος Σεβδαλής, με τον οποίο μοιράζεται τον κεντρικό ρόλο ο Αρης Μπινιάρης.

Έρχονται διώξεις για τα 370.000.000 ευρώ - Οι κορυφαίοι πολιτικοί που χάνουν τον ύπνο τους


ΚΟΡΥΦΑΙΑ πολιτικά 
και τραπεζικά στελέχη παραπέμπονται, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της kontranews.gr για τα θαλασσοδάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που έχουν φτάσει στο αστρονομικό ποσό των 370 εκατομμυρίων ευρώ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters