Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Διασκεδαστικό «κυνήγι θησαυρού» : βρήτε τον ήλιο των πεφωτισμένων στον τοίχο κάθε ταινίας και τηλεοπτικής σειράς

Δημήτρης Αλεξόπουλος:
Αυτό το άρθρο θα είναι ένα κάλεσμα ακονίσματος της παρατηρητικότητας των αναγνωστών.
Ο Ήλιος των πεφωτισμένων ως σύμβολο στον τοίχο
Οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες έχουν στους τοίχους των σπιτιών τους χριστιανικές εικόνες με τη θεοτόκο και τον Ιησού,εικόνες αγίων όπως επίσης εσταυρωμένους ή σταυρούς διαφόρων τεχνοτροπιών.
Αυτό όμως δεν ισχύει για τις ελληνικές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.Σε αυτές στη θέση του σταυρού υπάρχει σχεδόν πάντα κατά κανόνα ένας καθρέφτης ή ένα ρολόι τοίχου σε σχήμα Ήλιου.

Η μόδα αυτή ενώ είναι σχετικά νέα στη χώρα μας,στο χόλιγουντ είναι παράδοση εδω και δεκαετίες.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟτσεκάρετε το μόνες και μόνοι σας.Ανατρέξτε σε σκηνές εσωτερικών χώρων σε πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές όπως «τα φιλαράκια» ή το «τόλμη και γοητεία» και θα δείτε σχεδόν σίγουρα τον Ήλιο να κρέμεται ψηλά.Δείτε όποια ταινία εσείς επιλέξετε και παρατηρήστε τι σχήμα έχουν οι καθρέφτες και τα ρολόγια.
Ο μαύρος ήλιος στην άνω αριστερή γωνία στα «φιλαράκια»
Ο Ήλιος στον τοίχο σε ταινία του Χίτσκοκ
Τι συμβολίζει ο Ήλιος;
Ο Ήλιος αν και υπάρχει ως πανάρχαιο θρησκευτικό σύμβολο για αιώνες και σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς για τους πεφωτισμένους εντούτοις συμβολίζει τον Εωσφόρο και την «φώτιση» που εκείνος δίνει στους πιστούς του.Αυτός είναι και ο λόγος που ΣΥΧΝΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ-ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ,ουσιαστικά κακόβουλα θανατηφόρος.Το χόλιγουντ που προωθεί την εωσφορική αντίληψη του κόσμου φροντίζει να διατρανώνει τη πίστη του στον Εωσφόρο με το να προβάλλει δημόσια το σύμβολο του-όπως ακριβώς κάνουν οι χριστιανοί με τον σταυρό και τις εικόνες στα σπίτια τους.Ο Ήλιος είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ των πεφωτισμένων.
Διάφορα μοτίβα ιλλουμινατικών συμβόλων
Συνωμοσιολογικές ασκήσεις
Την επόμενη φορά που θα δείτε μια νέα ταινία ή το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς απλά παρατηρήστε τους τοίχους και θα με θυμηθείτε! Αν μπορείτε μάλιστα σημειώστε τη ταινία/σειρά-επεισόδιο και μοιραστείτε την με τους υπολοίπους μας.
Αφού κάνετε αυτό,αναλογιστείτε 1)τι θέμα έχει η ταινία 2)τι μήνυμα θέλει να περάσει στον θεατή 3)με ποιόν τρόπο περνάει αυτό το μήνυμα και τέλος 4)τι ηθικό υπόβαθρο έχει το μήνυμα.
Παράδειγμα: η ταινία «Άβαταρ» :1)θέμα: οι άνθρωποι εισβάλλουν σε πλανήτη φιλήσυχων εξωγήινων για να εξορίξουν πολύτιμο μετάλλευμα και στη πορεία τους αυτή σκοπεύουν να καταστρέψουν μέχρι τέλους το αρμονικό με τη Φύση περιβάλλον του πλανήτη για ν’αποκτήσουν την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα του πολύτιμου υλικού. 2) μήνυμα :ο κακός άνθρωπος καταστρέφει το περιβάλλον με σκοπό το κέρδος. 3)Τρόπος :οι άνθρωποι εμφανίζονται άπληστοι και καταστροφικοί,ακόρεστοι για χρήμα και εξουσία-ουσιαστικά,τα παράσιτα της Γης 4) Ηθικό υπόβαθρο: οικολογικός φασισμός και νεοταξικός μαφιόζικος ακτιβισμός. Οικολογική τρομοκρατική ατζέντα.
Αποτέλεσμα: ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΤΛ τα οποία δεχόμαστε κάπως ελαφρύτερα αφού: «πρέπει να σώσουμε τη Φύση απο εμάς»
Όταν βλέπετε ταινία ή σειρά με τον Ήλιο στον τοίχο να γνωρίζετε ότι δέχεστε επίθεση στην ελευθερία και τη σκέψη σας.
Καλή διασκέδαση!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters