Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΙΣΧΟΣ : 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 11:06', παραλία Παναγιούδας Λέσβου!


Jordan Paraskevas
Συνεργείο ΜΚΟ σκηνοθετεί σκηνές με πρόσφυγες ( = λαθροέποικοι) που δήθεν πνίγονται με τα ρούχα!
Κατατρεγμένες μωρομάνες που θαλασσοπνίγονται στα φουρτουνιασμένα νερά του Αιγαίου!
Έ, ρε δούλεμα που πέφτει ... :-(

Από την εφημερίδα Τα ΝΕΑ της Λέσβου

Χρήστος Μπαλάσκας: Απειλείται με στυγερή δολοφονία η Ομάδα ΖΗΤΑ


Παραθέτουμε ανάρτηση τού Χρήστου Μπαλάσκα, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: 

ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ (Ζ). Ομάδα (Ζ) η ομάδα (Θ); Τελικά τι γίνεται; 

Ο κατήφορος δεν θα τελειώσει ποτέ; Τα πράγματα όλο και χειροτερεύουν για την ομάδα (Ζ). Άκουσον άκουσον. Οι ζητάδες τίθενται υπο τις εντολές του Διευθυντή των πεζών περιπολιών. Μα τι γίνεται πιά έχει χαθεί κάθε λογική; Είναι δυνατόν να μετατρέπουν το πιο κοφτερό κομάτι της αιχμής του δόρατος σε ουραγό;

Νομίζω ότι αυτοί οι οποίοι έχουν στο μάτι την ομάδα εδώ και πολύ καιρό, προσπαθούν να της δώσουν τη χαριστική βολή. Βγάζουν το μίσος και τα απωθημένα τους στους συναδέλφους ζητάδες και στήν ομάδα.

Ίσως να είναι ήδη αργά, αλλά αξίζει να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε το σκοτεινό μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι νεκροθάφτες της ιστορίας.

Η ιστορία και η ζωή έχουν αποδείξει ότι δεν υπάρχουν αυτονόητα και σταθερά δεδομένα. Ούτε τα σύνορα της χώρας μας είναι αυτονόητα, ούτε οι ιδιοκτησίες και οι προοπτικές είναι εγγυημένες, ούτε καν οι ζωές μας είναι εξασφαλισμένες. Αρκεί ένας μικρός ιός, αρκεί μια γεωπολιτική ανακατάταξη για να τεθούν τα πάντα εν αμφιβόλω.

Ο τρόπος της αμέριμνης ζωής και της παιδαριώδους σκέψης αποτελούν μια ψεύτικη πολυτέλεια και εγκλωβισμό σε μια παραπλανητική αίσθηση ασφάλειας.

Πώς, πότε και ποιοι προκαθόρισαν τη χριστιανική πίστη


Ενα σύντομο ντοκυμαντέρ που καταγράφει ιστορικά δεδομένα που αφορούν την εδραίωση της θρησκείας (γωνιακό μαγαζί) τη θεσμοθέτηση του ιερατείου, το δόγμα, και εν γένει την ψυχονοητική χειραγώγηση των μαζών.  Δύο τα ισχυρά ιερατεία στον πλανήτη.  Το πολιτικό και το θρησκευτικό. Συγκοινωνούντα δοχεία. Δύο προαιώνια δένδρα με τα κλαδιά και τα παρακλάδια τους, διαπλεκόμενα.
Η θρησκειο-πολιτική ατζέντα σίγουρα δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Στόχος της ήταν είναι και θα είναι, η απόκρυψη ή η στρέβλωση αληθειών απο τους χειραγωγούς και ελεγκτές των συνειδήσεων

Ο.Υ.Α. EKTAKTO: Χάσαμε το Καστελόριζο; Το Τουρκικό Συμβούλιο Ασφαλείας το επικύρωσε ως προεξοχή της ηπειρωτικής χώρας. Ήδη το απέκλεισε !!

Πιο σοβαρό τα τελευταία 80 χρόνια δε γίνεται . Τι θα κάνετε ; Θα εμφανιστεί τις επόμενες ώρες ισχυρό τμήμα του ελληνικού Στόλου στο νοτιοανατολικό Αιγαίο σχηματίζοντας έναν προστατευτικό “δακτύλιο” γύρω από το Καστελόριζο ;
Τολμάτε να μπείτε στην ψευτο Τουρκολιβυκή ΑΟΖ ;
Ή μήπως θα επιβάλλετε ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ σιωπή ;
Δε σας τα λένε όλα στα γνωστά ΜΜΕ και αυτό είναι ακόμα πιο ανησυχητικό . H Τουρκική προκλητικότητα έως νότια της Κρήτης είναι ΚΑΙ προπέτασμα καπνού για να μην δούμε τι συμβαίνει στο Καστελόριζο!

Οι εξελίξεις θα είναι εκρηκτικές…

Του Κώστα Στούπα 
Το πιθανότερο είναι πως ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί και σίγουρα δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το μέγεθος των συνεπειών της πανδημίας Covid-19.  Δεν αναφέρομαι τόσο στις ποσοτικές απώλειες όσο τις άλλες…
Οι ποσοτικές απώλειες θα αφορούν το πολύ 2-3 χρόνια, μέχρι η πλειοψηφία του πληθυσμού να αποκτήσει ανοσία απέναντι στον ιό, οι συνέπειες να αφορούν όλο και μικρότερες ομάδες του πληθυσμού και η επάνοδος κάθε χρόνο να μην έχει συνέπειες μεγαλύτερες από αυτή της εποχιακής γρίπης…

ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά» – Δείτε ποια αποθεώνει τον Τζορτζ Σόρος με αγκαλιές και φιλιά!


Θα το ρίξουν από τα social media;
Ο Τζορτζ Σόρος, όπως και ο Bill Gates, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ο πρώτος, λόγω φωνών, οι οποίες του προσάπτουν πως υποκινεί τα επεισόδια στις ΗΠΑ μέσω των ακροαριστερών «διαδηλωτών», ο δεύτερος λόγω του κορωνοϊού και των «λύσεων» που έχει σπεύσει να… προσφέρει.
Ένα παλιό βίντεο (2004) έρχεται να βάλει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ, καθώς εμφανίζει την Χίλαρι Κλίντον, νεότερη, να αποθεώνει τον Τζορτζ Σόρος, αναφέροντας μεταξύ των άλλων πως η Αμερική χρειάζεται ανθρώπους σαν και αυτόν:

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, «ΤΕΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ»;

(Ένα διευκρινιστικό σχόλιο πάνω σε μία διαδεδομένη ανιστόρητη ανοησία)
Διδάκτορος Βυζαντινής Ιστορίας
Με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Πόλης, διάβασα πάλι από αρκετούς αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο την άποψη ότι το Βυζάντιο ήταν ελληνικό κράτος κατά τους τελευταίους του κυρίως αιώνες (υπονοώντας βασικά το διάστημα μετά τον 12ο). Πρόκειται βέβαια για μία από τις μεγαλύτερες ιστορικές ανακρίβειες και συγχρόνως τις μεγαλύτερες ανοησίες που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια.

150 χιλιάδες Αλβανοί έγιναν Έλληνες, 330 χιλιάδες έλαβαν υπηκοότητα στην Ευρώπη


Τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat αναφέρονται μεταξύ των άλλων στους Αλβανούς που έλαβαν υπηκοότητα σε χώρες της ΕΕ, μεταξύ αυτών και οι Αλβανοί που έλαβαν την ελληνική υπηκοότητα.
«Από το 2002 έως σήμερα, περίπου 330 χιλιάδες πολίτες έχουν εγκαταλείψει την Αλβανία που έχουν λάβει ιθαγένεια σε χώρες της ΕΕ. Τα στοιχεία της Eurostat δείχνουν ότι 150.000 Αλβανοί έχουν γίνει Έλληνες και 148.000 έχουν γίνει Ιταλοί», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.
Ωστόσο δεκάδες χιλιάδες Αλβανοί σε όλη την Ευρώπη έχουν αποκτήσει την αγγλική, γερμανική, γαλλική και σουηδική υπηκοότητα.

«Βυθίσατε το γεωτρύπανο»! Ο πύραυλος που θα «χτυπήσει» ό,τι κινείται στο Αιγαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα όπλα που θα κρίνουν την μάχη
Η Κύπρος δέχτηκε «βιασμό» της ΑΟΖ της από την Τουρκία, καθώς το Πολεμικό της Ναυτικό δεν είναι ακόμα τόσο ισχυρό. Ωστόσο, αν η Τουρκία επιχειρήσει κάτι παρόμοιο με την Ελλάδα, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο επιχείρημα, γιατί διαθέτουμε ένα ισχυρό Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση στις ελληνικές θάλασσες.
Η μόνη εντολή που πρέπει να δοθεί είναι «Βυθίσατε το γεωτρύπανο», αν δανειστούμε το παλιό «Βυθίσατε το Χόρα».

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!



Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μεθόδευσε αιφνιδίως χωρίς ανοιχτή διαδικασία διαγωνισμούς εκχώρησης με ΣΔΙΤ του 80% των αποθεμάτων νερού της χώρας, το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα της ΕΥΔΑΠ (Μόρνο, Εύηνο, Υλίκη, δίκτυο) σε Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Βοιωτία και Αττική, την ώρα που τα διανεμόμενα κέρδη της εταιρείας σε μετόχους αυξήθηκαν στο 70% και της ζητούνται για πρώτη φορά σε ρευστό 266 εκατ. ευρώ από την ΕΥΔΑΠ Παγίων, κατήγγειλε o εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ Γιώργος Αλεξανδράκης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.

Τι δουλειά είχαν οι πακιστανοί στο Κατάρ και πως μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα με τέτοια άνεση


Εν μέσω κορονοϊού, ενώ τόσο με το Πακιστάν όσο και με το Κατάρ η Ελλάδα έχει κλείσει τα σύνορα. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το Κατάρ θεωρείται χώρα που υποθάλπτει την τρομοκρατία.

Δεν είναι καθόλου απλή η υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες και άφησε άφωνο το πανελλήνιο. 12 κρούσματα λοιπόν εντοπίστηκαν σε πτήση που ήρθε από το Κατάρ, και προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εννέα από τα κρούσματα, αφορούσαν πακιστανούς. Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι αυτοί οι πακιστανοί διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα!

Οι ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο ΜΥΡΙΖΑ και ο Κουτσούμπας δουλεύουν στις ΗΠΑ για τον Σόρος αλλά ο Τραμπ τους έχει ήδη χεσμένους. Τον Νοέμβριο ξυρίζουν τον γαμπρό


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 1 Ιουνίου. TASS. Οι εκτεταμένες διαδηλώσεις και αναταραχές που «ξεφυτρώνουν» σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες ημέρες θα επιτρέψουν στην ακροαριστερή πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος να αποκτήσει μια μεγαλύτερη βάση , αλλά ο σάλος δεν θα βελτιώσει τις πιθανότητες του Δημοκρατικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, δήλωσε ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων Αντρέι Κορόμπκοφ, στο Κρατικού Πανεπιστημίου του Τενεσί .

ANTIFA, έμμισθοι ταραχοποιοί, εθνομηδενιστές και φασίστες

Οι ANTIFA οργανώσεις, το μακρύ και βρώμικο χέρι του συστήματος…

Είναι πλέον φανερό, ότι η δεκαετία αυτή που εισήλθαμε θα επιφέρει, ιδιαίτερα στα δυτικά κράτη, τη μεγάλη σύγχρονη σύγκρουση. Σε παγκόσμιο επίπεδο στις περισσότερες χώρες αναπτύσσονται δύο μεγάλα αντίπαλα στρατόπεδα.

Απ’ τη μία οι οργανώσεις, τα κόμματα και οι πολιτικοί που είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης, του διεθνισμού, του μιξαρίσματος των λαών και τον αφανισμό των Εθνών, κι απ’ την άλλη το πολιτικό στρατόπεδο των πατριωτών – εθνιστών, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρηθούν τα Έθνη Κράτη και οι παραδόσεις τους.

Οι βάρβαροι Βορειοευρωπαίοι επιτίθενται πάλι κατά της Ελλάδας


Επίθεση του ολλανδικού περιοδικού «Elsevier Weekblad» κατά του Νότου για τη βοήθεια του Ταμείου Ανάκαμψης- Ζήλεψαν τη δόξα του «Focus» και ζητούν να μη δοθεί φράγκο στις χώρες που επλήγησαν από τον ιό.
Θα περίμενε κανείς ότι το θράσος και η κακόβουλη κριτική για τον ευρωπαϊκό Νότο θα ανήκαν πλέον στο παρελθόν. Η Ιστορία, όμως, φαίνεται να επαναλαμβάνεται, τούτη τη φορά με αφορμή το Ταμείο Ανάκαμψης για την επανεκκίνηση της ευρωπαϊκής οικονομίας. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «δημοκρατία»:

ΕΚΤΑΚΤΟ! Επεισόδια και στην Αθήνα για όσα συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε πρόσκληση για διαδήλωση έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία....

Και στην Αθήνα ξέσπασαν επεισόδια, στο πλαίσιο των λεηλασιών που πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ από την αριστερή οργάνωση ANTIFA.
Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 8μιση το βράδυ, έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας. 
Πολίτες και αριστερές συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία ενώ σημειώθηκαν συγκρούσεις όταν νεαροί εκτόξευσαν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ!

[https://www.etonline.com/nyc-mayor-bill-de-blasios-daughter-arrested-while-protesting-in-manhattan-147463]

Όχι μόνο χειραγωγούν τους δήθεν «εξεγερμένους» οι νεοταξίτες αντίπαλοι του Τραμπ, για να τον ρίξουν από την εξουσία, αλλά στέλνουν στις ταραχές και τα ....παιδιά τους, προφανώς για να τις οργανώσουν καλά!

”Αμερικάνικη Άνοιξη”: σχεδόν 10.000 συλλήψεις και περί τους 70.000 Εθνοφρουροί στο δρόμο….ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑ

Παρά την αυστηροποίηση μέτρων για αντιμετώπιση της ”αμερικάνικης άνοιξης” το κίνημα μαζικοποιείται όλο και πιο πολύ ενώ διεθνοποιείται καθώς μεγάλες κινητοποιήσεις έγιναν σε πολλές χώρες από Καναδά ως τη Σκανδιναβία και τη Ν Ζηλανδία και κορυφώθηκαν μ’ επεισόδια χθες στο Παρίσι και μεγάλες πόλεις της Γαλλίας όπως Λιών και Λίλ και στην Αγγλία όπου στο Λονδίνο μετά από τις διαδηλώσεις στο Hyde Park πριν λίγο μάχες σώμα με σώμα πραγματοποιήθηκαν στην Downing Street.Στις ΗΠΑ 26 Πολιτείες έχουν ενεργοποιήσει την Εθνοφρουρά τους, με σχεδόν 80 περιοχές να εφαρμόζουν απαγόρευση κυκλοφορίας εν μέσω των διαδηλώσεων μετά το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.Το Σαββατοκύριακο ξέσπασαν διαδηλώσεις σε δεκάδες πόλεις των ΗΠΑ. Τουλάχιστον 4.400 άτομα συνελήφθησαν τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Associated Press.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ & ΜΑΤΙΑ. ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΣΤΗΜΕΝΟΣ ο «θάνατος» του George Floyd. Σύνδεση με τον ψευτο- κορωνοϊό και τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΝΤ!!! ΟΛΑ τα στοιχεία. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


 -Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες  ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΤΟ…ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ!!!… ΜΕΓΑΛΗ…ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ο ψευτο- θάνατος του Τζόρτζ Φλοϊντ…!!!"Η ανθρώπινη φυλή μαθαίνει να διαβάζει τη γλώσσα του συμβολισμού, τότε ένα μεγάλο πέπλο θα πέσει από τα μάτια των ανθρώπων." – Manly P Hall...

Εἶδες ἄμα εἶσαι μασώνος ! ! !


«Μεγάλο» πρᾶγμα νά ἀνήκῃς στήν μασωνία !  Ἔχεις σχεδόν τήν ἐπιτυχία στήν τσέπη,ὅπως καί νά τό δῇς.
Ἀπό κάθε ἀποψιν ! Μέ κάθε τρόπον ! Ἀπό τήν ὅποια θέσιν ! Πόσῳ δέ μᾶλλον ἄν «τύχῃ» καί ἀποδημήσεις ἐς Κύριον μέ τρόπον ...βίαιον, ἐκεῖ τό πρᾶγμα ἐκτοξεύεται σέ δυσθεώρητα ὕψη ! Ἥρωας βρέ παιδί μου, ἥρωας, λέμε !

Ἔτσι λοιπόν οἱ ...διαδηλώσεις/διαμαρτυρίες γιά τόν θάνατο τοῦ ἀφρικανο-ἀμερικανοῦ  George Floyd δέν ἀρκοῦν νά ἐκδηλώνονται μόνον στίς ΗΠΑ ἀλλά πέρασαν καί πέραν τοῦ Ἀτλαντικοῦ ἕως τήν Εὐρώπη, ἀλλοίμονον...

Πρώην ιδρυτής των “Antifa” στην Αυστραλία: “Ο Soros μας χρηματοδοτούσε”.


Στις 25 Οκτωβρίου 2017 το news.com.au, μια από τις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες στην Αυστραλία, είχε παρουσιάσει συνέντευξη του Shayne Hunter, ο οποίος ισχυριζόταν ότι υπήρξε ο ιδρυτής του κινήματος Antifa στην Αυστραλία, το οποίο είχε εγκατελείψει, θεωρώντας το “πιο επικίνδυνο από το ISIS” και καταγγέλοντας ότι ο Σόρος το χρηματοδοτούσε “για να ξεκινήσουν εμφύλιους πολέμους σε κάθε χώρα”. [Δεν βρήκα κάποιον να τον εκθέτει ως ψεύτη (ή την είδηση ως “hoax”). Το μόνο που βρήκα είναι ότι σήμερα ο Shayne εργάζεται

Ενεργοι Πολίτες: Δεν σέβονται & δεν προστατεύουν το Λαό. Δεν εφαρμόζουν το Σύνταγμα

Βουλή Αστυνομία Εισαγγελία εναντίον των Ελλήνων απέναντι σε αντισυνταγματικούς Νόμους
Καταγγελία αφύπνισης εξέδωσε οι Ενεργοί Ακομμάτιστοι πολίτες της Κέρκυρας με αφορμή το ξύλο που έριξαν τα ΜΑΤ στους πολίτες της Μαλακάσας που διαμαρτυρήθηκαν για την τραγική κατάσταση με τους 3.500 λαθροεισβολείς που το Κράτος φύτεψε στην περιοχή τους..Συγκεκριμένα αναφέρουν οτι:
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχουμε μια κυβέρνηση που δεν σέβεται την βούληση του Ελληνικού λαού.

Μήνυμα ΗΠΑ στην Αγκυρα: Τα νησιά έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

«Να σταματήσουν όλες οι προκλητικές ενέργειες που μπορεί να υπονομεύσουν την επενδυτική εμπιστοσύνη και την πολιτική σταθερότητα στην περιοχή», ζήτησε ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Ενέργειας Φράνσις Φάνον, μιλώντας απόψε σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «O East Med, η τριμερής συνεργασία (Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ) και ο ρόλος της στην περιφερειακή ενεργειακή ασφάλεια και οικονομική συνεργασία την εποχή του COVID-19 και εφεξής», που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters