Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Ενεργοι Πολίτες: Δεν σέβονται & δεν προστατεύουν το Λαό. Δεν εφαρμόζουν το Σύνταγμα

Βουλή Αστυνομία Εισαγγελία εναντίον των Ελλήνων απέναντι σε αντισυνταγματικούς Νόμους
Καταγγελία αφύπνισης εξέδωσε οι Ενεργοί Ακομμάτιστοι πολίτες της Κέρκυρας με αφορμή το ξύλο που έριξαν τα ΜΑΤ στους πολίτες της Μαλακάσας που διαμαρτυρήθηκαν για την τραγική κατάσταση με τους 3.500 λαθροεισβολείς που το Κράτος φύτεψε στην περιοχή τους..Συγκεκριμένα αναφέρουν οτι:
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχουμε μια κυβέρνηση που δεν σέβεται την βούληση του Ελληνικού λαού.
Ένα κοινοβούλιο που νομοθετεί αντισυνταγματικούς νόμους. Ένα Αστυνομικό Σώμα που δεν διαφυλάττει το κράτος και το δημοκρατικό πολίτευμα. Που δεν προστατεύει τα σύνορα της πατρίδας μας.Έχουμε Εισαγγελείς που δεν προστατεύουν το Σύνταγμα .Δημάρχους και Δημοτικά Συμβούλια που λειτουργούν κομματικά και καταστρέφουν τον τόπο.Και όλοι αυτοί μαζί, βάλουν απέναντι των Ελλήνων, που την συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι μόνοι που δρουν Συνταγματικά . Είναι οι μόνοι που προστατεύουν την Πατρίδα , το Έθνος και το σύνταγμα όπως ο νόμος ορίζει.Για να ξεπεράσουμε όλη αυτή την μεγάλη κρίση που βιώνουμε στην πατρίδα μας, μόνο ένα πράγμα χρειάζεται να εφαρμοστεί το σύνταγμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Σαν Έλληνες πολίτες , ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, βιώνουμε τον τεράστιο παραλογισμό που επικρατεί στην χώρα μας. Τελευταίο δείγμα αυτής της κατάστασης, τα επεισόδια στην Μαλακάσα. Δηλώνουμε Κατηγορηματικά, ότι, Δεν δεχόμαστε να διώκονται συμπολίτες μας γιατί κάνουν το αυτονόητο. Να προστατέψουν την χώρα τους και την οικογένεια τους. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους Έλληνες που κάνουν χρήση των Συνταγματικών τους δικαιωμάτων στην Μαλακάσα και όπου αλλού στην Ελλάδα.
Βάση του άρθρου 1 του Συντάγματος:
1)Το πολίτευμα της Ελλάδος είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2) Θεμέλιο του Συντάγματος είναι η Λαϊκή Κυριαρχία.
3) Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους . Και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Με θλίψη βλέπουμε τις Αστυνομικές δυνάμεις να επιτίθενται στους Έλληνες πολίτες και αναρωτιόμαστε βάσει ποιου νόμου του Ελληνικού Συντάγματος ενεργούν με αυτό τον τρόπο.
Βάση του Νόμου 2800/2000 – ΦΕΚ 41/Α/29-2-2000 στης αρμοδιότητες του Αστυνομικού Σώματος είναι:
Άρθρο 1
Αποστολή Υπουργείου
Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και των νόμων, έχει ως αποστολή: α. Την κατοχύρωση και διατήρηση της δημόσιας τάξης. β. Την προστασία της δημόσιας και κρατικής ασφάλειας.
Άρθρο 8
6α, Η προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
6γ, τον ελεγχο της τήρησης των διατάξεων που αφορούν την είσοδο, παραμονή και εργασία των αλλοδαπών στην χώρα.
Δεν αναφέρεται πουθενά ότι η Αστυνομία επιτίθεται σε πολίτες που αντιδρούν σε αντισυνταγματικούς νόμους. Πόσο μάλλον να κάνει η ίδια η Αστυνομία διακίνηση μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στην χώρα, και με την βία να προσπαθεί να τους επιβάλει στις τοπικές κοινωνίες!
Μεγάλοι απόντες όλου αυτού του άδικου που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες είναι οι Εισαγγελείς. Κανενας Εισαγγελέας δεν αντέδρασε σε όλους αυτούς τους αντισυνταγματικούς νόμους που ψηφίζονται τα τελευταία χρόνια μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Κανένας Εισαγγελέας δεν προστάτεψε τους Έλληνες, την Ελλάδα και το Σύνταγμα ως όφειλε!
Κανένας Εισαγγελέας δεν έπραξε το καθήκον του, όπως ορίζετε από τον νόμο!
Σύμφωνα με σύνταγμα και τον νόμο 1755/1988 «Κώδικας Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών», έχει διαμορφώσει ένα θεσμικό πλαίσιο πλήρους προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας του εισαγγελέα από την εκτελεστική εξουσία. Ειδικότερα, ορίζεται ότι η εισαγγελία είναι δικαστική αρχή ανεξάρτητη όχι μόνον από την εκτελεστική εξουσία αλλά και από τα δικαστήρια στα οποία λειτουργεί, έχει δε ως αποστολή την τήρηση της νομιμότητας, την διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης και την προστασία του πολίτη από την βία και την αυθαιρεσία όχι μόνον των εκ του πράγματος ισχυρών συνανθρώπων του αλλά και της κρατικής εξουσίας. Ειδικώς και με έμφαση προβλέπεται ότι ο εισαγγελέας έχει το «μονοπώλιο» της ποινικής δίωξης και την ασκεί εν ονόματι της πολιτείας (και όχι της κυβέρνησης), κατά την άσκηση δε αυτής είναι ανεξάρτητος από κάθε άλλη αρχή, καθώς και από το δικαστήριο όπου υπηρετεί.
Μεγάλοι ένοχοι σε όλο αυτό το Έγκλημα που συντελείται απέναντι της Ελλάδος και του Ελληνικού Έθνους είναι και οι Δήμαρχοι με τα Δημοτικά συμβούλια. Σύμφωνα με τον Καλλικράτη , οι Δήμοι είναι αυτοδιοικούμενα κατά τόπους νομικά πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.Αν όντως οι Δήμαρχοι ήθελαν να προστατεύσουν τον Δήμο τους και τους Κατοίκους, θα μπορούσαν να το είχαν πράξει με μια απόφαση Δημοτικού Συμβούλιο.
Όλα τα άλλα είναι θεατρινισμοι.
Δήμοι και οι περιφέρειες συγκροτούν τον πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας αποτελούν θεμελιώδη θεσμό του δημόσιου βίου των Ελλήνων, όπως αυτός κατοχυρώνεται από τις διατάξεις του άρθρου 102 του Συντάγματος και του Ευρωπαϊκού Χάρτη Τοπικής Αυτονομίας που κυρώθηκε με το ν. 1850/1989 (ΦΕΚ 144 Α΄).
Οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις συγκροτούνται ως ενιαίες μονάδες για τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες του κράτους και ασκούν γενική αποφασιστική αρμοδιότητα στις κρατικές υποθέσεις της περιφέρειάς τους, σύμφωνα με το άρθρο 101 του Συντάγματος.
Μια άλλη δυνατότητα που έχουμε ως πολίτες, βάση Καλλικράτη είναι οι Γενικές Συνέλευσης .
Σύμφωνα με το άρθρο 85 του Νόμου Καλλικράτη 3852/2010, τεύχος πρώτο, Αρ.φύλλου 87, η δημοτική αρχή με ευθύνη του αρμοδίου Αντιδημάρχου και του εκπροσώπου της τοπικής κοινότητας υποχρεούται να διοργανώνει ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση κατοίκων κάθε τοπικής κοινότητας ώστε οι κάτοικοι να συμμετέχουν δημοκρατικά στην λήψη αποφάσεων, να υποβάλουν προτάσεις στην δημοτική αρχή, να πραγματοποιηθεί ένας γόνιμος δημοκρατικός διάλογος και να συναποφασίζουν τον προγραμματισμό συγκεκριμένων έργων της τοπικής κοινότητας. Μάλιστα ο νόμος αναγράφει «Γενική Συνέλευση κατοίκων τουλάχιστον μία φορά κατ’έτος». Στην Γενική Συνέλευση παρίσταται υποχρεωτικά υπάλληλος του Δήμου ο οποίος τηρεί πρακτικά, ενώ οι αποφάσεις για τα ανωτέρω θέματα λαμβάνονται από τους παρόντες με σχετική πλειοψηφία. Η εφαρμογή του νόμου είναι υποχρεωτική και με βάση το Σύνταγμα: άγνοια νόμου δεν συγχωρείται.
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχουμε μια κυβέρνηση που δεν σέβεται την βούληση του Ελληνικού λαού.
Ένα κοινοβούλιο που νομοθετεί αντισυνταγματικούς νόμους.
Ένα Αστυνομικό Σώμα που δεν διαφυλάττει το κράτος και το δημοκρατικό πολίτευμα. Που δεν προστατεύει τα σύνορα της πατρίδας μας.
Έχουμε Εισαγγελείς που δεν προστατεύουν το Σύνταγμα .
Δημάρχους και Δημοτικά Συμβούλια που λειτουργούν κομματικά και καταστρέφουν τον τόπο.
Και όλοι αυτοί μαζί, βάλουν απέναντι των Ελλήνων, που την συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι μόνοι που δρουν Συνταγματικά . Είναι οι μόνοι που προστατεύουν την Πατρίδα , το Έθνος και το σύνταγμα όπως ο νόμος ορίζει.
Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Aναθεωρητική Bουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2019
Ο Πρόεδρος της Βουλής
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ
Συμπέρασμα όλων αυτών είναι ότι για να ξεπεράσουμε όλη αυτή την μεγάλη κρίση που βιώνουμε στην πατρίδα μας, μόνο ένα πράγμα χρειάζεται.
ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΊ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Το Σύνταγμα που παραβιάζετε καθημερινά από αυτούς που θα έπρεπε να το διαφυλάττουν.
Με σεβασμό προς όλους τους Έλληνες που Δοκιμάζονται.
Ενεργοί Ακομματιστοι Πολίτες Κερκυρας.
2/6/2020
amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters