Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ANTIFA, έμμισθοι ταραχοποιοί, εθνομηδενιστές και φασίστες

Οι ANTIFA οργανώσεις, το μακρύ και βρώμικο χέρι του συστήματος…

Είναι πλέον φανερό, ότι η δεκαετία αυτή που εισήλθαμε θα επιφέρει, ιδιαίτερα στα δυτικά κράτη, τη μεγάλη σύγχρονη σύγκρουση. Σε παγκόσμιο επίπεδο στις περισσότερες χώρες αναπτύσσονται δύο μεγάλα αντίπαλα στρατόπεδα.

Απ’ τη μία οι οργανώσεις, τα κόμματα και οι πολιτικοί που είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης, του διεθνισμού, του μιξαρίσματος των λαών και τον αφανισμό των Εθνών, κι απ’ την άλλη το πολιτικό στρατόπεδο των πατριωτών – εθνιστών, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρηθούν τα Έθνη Κράτη και οι παραδόσεις τους.


Οι οργανώσεις ΑΝΤIFA έχουν αποδειχθεί εδώ και χρόνια το πιο μακρύ χέρι του συστήματος της παγκοσμιοποίησης. Αυτό παρατηρείται έντονα και στην Ελλάδα.

Σε κάθε πατριωτική συγκέντρωση οι ANTIFA οργανώσεις παραβιάζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα της ελευθερίας έκφρασης, πραγματοποιούν παράνομες και βίαιες αντισυγκεντρώσεις όπου υβρίζουν και βιαιοπραγούν κατά Ελλήνων πολιτών που διαδηλώνουν για διάφορα εθνικά θέματα.

Αυτό φάνηκε και στα συλλαλητήρια κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, όπου οι αναρχοκομμουνιστές – “αντιφασίστες”, συντάχθηκαν πλήρως με τις συστημικές επιδιώξεις της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των κυβερνήσεων σε Ελλάδα και Σκόπια υπέρ της συστημικής προδοτικής συμφωνίας και εναντιώθηκαν στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού που αντιστάθηκε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.


Πέρα από των παρανόμων αντισυγκεντρώσεων, οι συγκεκριμένες εγκληματικές οργανώσεις αναρχοκομμουνιστών έχουν ισχυρές χρηματοδοτούμενες (από δισεκατομμυριούχους παγκοσμιοποιητές, όπως ο Τζορτζ Σόρος) δομές και παρακλάδια σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Στα πανεπιστήμια, στα σχολεία, στους χώρους δουλειάς βάζουν αφίσες, γράφουν συνθήματα και προπαγανδίζουν ύπουλα κατά του Έθνους μας, της οικογένειας, της Πίστης μας.

Με ένα απίστευτο μίσος στρέφονται ενάντια σε κάθε παράδοση της Πατρίδας μας, σε κάθε αξία που μας έδωσαν οι πρόγονοί μας, σε κάθε ιδανικό της Ορθόδοξης Χριστιανικής Αλήθειας.

Με όχημα έναν "ανθρωπισμό" και τον "αντιφασισμό" (εξ ολοκλήρου επιδοτούμενους), τραμπουκίζουν στα σχολεία μικρούς μαθητές που τολμούν να πουν ότι αγαπούν την Πατρίδα που τους μεγάλωσε και το Έθνος στο οποίο έγιναν άνθρωποι.

Στοχοποιούν απλούς ανθρώπους οι οποίοι δεν θέλουν να χαθεί η εθνική συνοχή του λαού μας, οι οποίοι πιστεύουν στο Χριστό και δεν θέλουν η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα άθεο κράτος χωρίς Πίστη, αξίες και ιδανικά. Καπηλεύονται τους άδικους θανάτους αθώων ανθρώπων για να εξυπηρετήσουν τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες, χωρίς να σέβονται έτσι ούτε τις ψυχές αυτών των αδικοχαμένων συμπολιτών μας.

Δρουν με απόλυτη οργάνωση ολοκληρωτισμού, εναντιώνονται ακόμη και με βία κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, δεν κάνουν ποτέ πολιτισμένο διάλογο με άτομα που έχουν αντίθετες απόψεις από τους ίδιους.

Στις συγκεκριμένες οργανώσεις, αν βγάλεις τον "ανθρωπιστικό" και αντιρατσιστικό μανδύα από πάνω τους, τότε θα αντικρίσεις τους πραγματικούς σκοπούς αυτών των ανθρώπων.

Οι όποιοι είναι: Αφανισμός των Εθνών, βία, μίσος, θεοποίηση του ανθρώπου – αθεϊσμός, στοχοποίηση και εξόντωση κάθε ανθρώπου που διαφωνεί με τις θέσεις τους…

Δημήτρης Τσότρας



kostasxan


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters