Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Aυτό είναι το βίντεο- ΣΟΚ της γαλλικής τηλεόρασης για το Ισλάμ!

Δείτε το βίντεο, για να καταλάβατε όσοι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, ότι το Ισλάμ δεν είναι απλά και μόνο μια ακόμα θρησκεία. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΥΣ...

 



http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/12/a.html

12 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30 Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΑΧΝΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - 12 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30  Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΧΝΑΣ ΣΤΟ   ΔΑΣΑΚΙ ΑΧΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI-END ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 DIS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 

 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/12/12-2013-1930-end.html

Ομιλία στην E.N.D. Χανίων στις 4/12/2013

 




http://ei-end.blogspot.gr/2013/12/end-4122013.html

9/12/2013 Ωρα:12.00 ΞΑΝΑ Ο Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ gigafm ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpg
4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΓΑΣ ΦΜ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΤΖΙΑΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ 
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΜΕ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ 

ΕΔΩ  ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!!!

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/9-12-2897-w-12-00-xana-o-b-theodwropoylos-sto-gigafm-gia-thn-hrh.html

ΕΙ-Ε.Ν.D. Βαλσαμάκης, Γεωργαντζάς 06.12.2013 στο artFM Radio



http://ei-end.blogspot.gr/2013/12/d-06122013-artfm-radio.html

16/12/2013 Ωρα:20.30 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600δις ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpg
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η Πρωτοβουλία Πατρών για την υποστήριξη της προσφοράς ΕΙ-E.N.D. διοργανώνει ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με τους 
ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ της ΠΑΤΡΑΣ για τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ και η E.N.D έφεραν για την 
(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

"ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 6ΟΟ ΔΙΣ $ "ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

16/12 ΔΕΥΤΕΡΑ 2013 8:30μμ ΚΑΦΕ NOUVELLE - ΜΕΓΑΡΟ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α 17, ΠΑΤΡΑ

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/16-12-2897-w-20-30-sygkentrwsh-sthn-patra-gia-ta-600dis-kai-toys.html

Πρωτοφανής (ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ) καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών, μιλά για κατοχή της χώρας από τραπεζίτες και κυβερνήσεις δοσίλογων!



Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα Ελληνικά χρονικά! Διαβάστε την καταγγελία: Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών
Κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων
Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:
Αγωνιζόμαστε ως κλάδος, ως ανεξάρτητη εξουσία ενάντια στην προκλητική παραβίαση του Συντάγματος από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, ενάντια στην κατεδάφιση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων, ενάντια στην ισοπέδωση της παιδείας και της υγείας του λαού μας...
ενάντια στη γενοκτονία που επιχειρείται εις βάρος όλων μας με την μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα μη βιώσιμα στα πλαίσια δήθεν του αποκαλούμενου δημοσίου συμφέροντος το οποίο όπως φαίνεται σύμφωνα με την 668/20-2-2012 απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε συνταγματικό το μνημόνιο σε όλα τα μέτρα του υπερισχύει του ίδιου του Συντάγματος, των άρθρων που κατοχυρώνουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και αγαθά και της ΕΣΔΑ.
Εδώ υπάρχει και μια αντίφαση και ειρωνεία των σοφών του ΣτΕ καθώς όλα τα μέτρα που λαμβάνονται στα πλαίσια του δημοσίου συμφέροντος για τη λειτουργία του κράτους και της κοινωνίας μας συγχρόνως τα ίδια μέτρα καταστρατηγούν, ισοπεδώνουν το δημόσιο συμφέρον και καταστρέφουν την κοινωνία μας για το καλό της οποίας εφαρμόζονται.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στο καθεστώς κατοχής που έχουν επιβάλλει η Τρόικα, οι σύμβουλοί τους, οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ και οι ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες. Αγωνιζόμαστεενάντια στην κυβέρνηση «δωσίλογων» που προσφέρουν γη και ύδωρ στους δανειστές μας εξοντώνοντας το λαό μας με την κατάλυση κάθε είδους εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματός του. Αγωνιζόμαστεενάντια στο φαύλο αυτό καθεστώς της δήθεν κοινοβουλευτικής δημοκρατίας το οποίο νομοθετεί ενάντια στη θέληση και βούληση του λαού υποστηρίζοντας ότι διαθέτει λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή. Αγωνιζόμαστε ενάντια στη λειτουργία της βουλής οπερέτας και της κυβέρνησης «yes men» που έχουμε, που νομοθετούν πάντα με δημοκρατικό τρόπο ψηφίζοντας όλα τα μέτρα που οδηγούν στην εξόντωση το λαό μας και στη διάλυση το κράτος μας, σε ένα άρθρο, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και διαρροές. Αλήθεια τι δημοκρατική πρακτική που είναι αυτή. Την επικροτούμε ως δικαστική εξουσία.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ανεργία που έχει ξεπεράσει το 30%, αγωνιζόμαστε για τις οικογένειες των 3.000 συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση που τις οδήγησε η νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνησή μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στον ορυμαγδό των νέων αυτών μέτρων λιτότητας και ισοπέδωσής μας, τα οποία κατά τους κυβερνώντες παίρνονται για το καλό μας και για να υπάρξει ανάπτυξη, όμως εδώ και δύο χρόνια συνεχώς βαθαίνει η ύφεση και δεν υπάρχει διέξοδος και τέλος. Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία. Αλήθεια μήπως δεν έχετε αντιληφθεί ότι ήδη ζούμε σε καθεστώς κατοχής, δουλείας, αποικιοκρατίας γερμανικής προέλευσης. Ποιος πιστεύει ότι είμαστε ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος που θα δώσει ένα τέλος στην αυτοκαταστροφή του, στο φαύλο κύκλο που μας οδηγεί η προδοτική αυτή πολιτική που δήθεν υπερασπίζεται τα συμφέροντά μας ως ελληνικό κράτος και πολίτες. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας, στην αμετάκλητη και άνευ όρων παραίτησή μας από την εθνική κυριαρχία στην οποία προβήκαμε στο άρθρο 14 παράγραφος 5 της δανειακής σύμβασης που υπόγραψε ο υπουργός οικονομικών το Μάιο του 2010 χωρίς την έγκριση και κύρωσή της από τη βουλή και με βάση την οποία εγκαταστάθηκαν στη χώρα μας οι εκπρόσωποι της Τρόικας και του ΔΝΤ, οι οποίοι με τις ευλογίες των πολιτικών μας συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται σε αποικία ή μήπως βρίσκονται.
Αγωνιζόμαστεγια να διατηρήσει ο καθένας το σπίτι του που με μόχθο και κόπο και με τις οικονομίες του έφτιαξε και αγόρασε και να μη του το πάρει η τράπεζα γιατί με την περικοπή του μισθού του δεν έχει πια τα χρήματα για να πληρώνει το στεγαστικό του δάνειο. Αγωνιζόμαστεγια να έχουν τα παιδιά μας μέλλον σε αυτό τον τόπο και όχι να μεταναστεύουν, να μένουν άνεργα και να αμείβονται με 500 ευρώ. Αγωνιζόμαστε για να παραμείνουμε ελεύθεροι πολίτες με γνώμη και άποψη και όχι δούλοι, απλοί διεκπεραιωτές και εφαρμοστές των άθλιων νόμων που ψηφίζει η βουλή αυτή των άθλιων εκπροσώπων μας οι οποίοι για άλλη μια φορά αφού υφάρπαξαν την ψήφο του λαού μας με ψευδή διλλήματα περί δήθεν καταστροφή μας αν δεν ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των δανειστών μας θεωρούν ότι έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή.
Η μέχρι τώρα στάση μας και η κλιμάκωση του αγώνα μας όχι μόνο δεν είναι αντισυνταγματική και παράνομη όπως θέλουν μερικοί να πιστεύουν και να παρουσιάσουν αλλά αντίθετα υπηρετεί το λαό και το Σύνταγμα που καλούμαστε να εφαρμόσουμε. Αγωνιζόμαστε για να σταματήσει η προκλητική ισοπέδωση των ατομικών, κοινωνικών, εργασιακών δικαιωμάτων του λαού μας. Αγωνιζόμαστε για την προστασία των αδύνατων. Αγωνιζόμαστε για να μην εξαφανιστεί η φυλή μας, το έθνος μας, η Ελλάδα μας, ο τόπος μας που τόσο ξεδιάντροπα αφανίζεται από τους δήθεν αντιπροσώπους του, από αυτούς που είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά και στην ανομία. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η ηγεσία μας, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου καθώς και οι εκλεκτοί συνάδελφοι που διαφωνούν με τη στάση μας ότι αγωνιζόμαστε για όλα τα ανωτέρω. Η μόνη διέξοδος στην κρίση είναι η σθεναρή και αποφασιστική στάση μας για να τεθεί τέρμα στην καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και δικαιοσύνης που βιώνουμε και για να υπάρξει μέλλον στον τόπο μας. Διαφορετικά αν πάψει να υφίσταται και ο θεσμός της δικαστικής εξουσίας, της δικαιοσύνης που τώρα τελευταία με αφορμή τις κινητοποιήσεις μας βάλλεται από παντού και κυρίως από το εσωτερικό του, την ηγεσία του αλλά και τους ίδιους τους λειτουργούς του δεν θα υπάρχει, δεν θα έχει μείνει όρθιο τίποτα πια. Τότε ας συνεχίσουμε να μασάμε το κουτόχορτο που μας προσφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι εργολάβοι – καναλάρχες και οι πολιτικοί πάτρωνές τους που θαυμάζουμε στη βουλή και ας συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.
Γιάννης Πενταγιώτης
Εισαγγελέας Πρωτοδικών

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/12/blog-post_94.html

Η κόρη του Σημίτη στο ΣΥΡΙΖΑ: Ποία η έκπληξη;

Κάποιοι φαίνεται να αγνοούν ότι ο «αριστερός εκσυγχρονισμός» εκφράζεται σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ. Ένας «εκσυγχρονισμός» ο οποίος δεν διαφέρει σε τίποτα, παρά μόνο στην ετικέτα από το σημιτικό «εκσυγχρονισμό».
Οι δύο αυτές ετικέτες του «εκσυγχρονισμού» έχουν την ίδια ιδεολογική ρίζα και την ίδια φιλοσφία…
Η «ρίζα»: Η ιστορική σοσιαλδημοκρατία στην πιο σύγχρονη παραλλαγή της, τον Ευρω-κομμουνισμό…
Η «πολιτική φιλοσοφία»:
Ο «μοντέρνος», ο «σύγχρονος» νεοφιλελευθερισμός που καλύπτεται με «αριστερές» πανοπλίες, συχνά γυαλιστερές με «κόκκινα γιλέκα» και από ένα αχαλίνωτο σφετερισμό των αγωνιστικών παραδόσεων.

Το προϊόν και των δύο αυτών «εκσυγχρονισμών» είναι η διπροσωπία: Η ευρηματικά αυθάδης…

Η διαφορά: Ο σημιτισμός κυβέρνησε, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να κυβερνήσει, είναι ακόμα αντιπολίτευση και έτσι έχει το πλεονέκτημα να πετάει και «επαναστατικές» ρουκέτες…

Τις ίδιες που εκτόξευε και Ο Σημίτης πριν κυβερνήσει…

Τις ίδιες που εκτόξευαν και αυτοί που βγήκαν από τη χοάνη του «αριστερού εκσυγχρονισμού» και φώλιασαν για καλά στον πασοκικό «εκσυγχρονισμό»: Ανδρουλάκης, Μπίστης, Δαμανάκη, Κουναλάκης και CIA…

Τι να πούμε για τη ΔΗΜΑΡ: Ίδια ρίζα…

«Αριστερές» ομοβροντίες στο παρελθόν και σήμερα άθλιοι δωσίλογοι που συγκυβερνούσαν πρόσφατα με τον Σαμαρά και εκείνο το ατόφιο υποπροϊόν του σημιτισμού, τον Βενιζέλο…

Γιατί, συνεπώς, προκαλεί έκπληξη ότι η κόρη του Σημίτη είναι στο ΣΥΡΙΖΑ;

Η Μαριλένα Σημίτη στον «εκσυγχρονισμό» της Νέας Τάξης βρίσκεται, στο χώρο του πατέρα της και στη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και πρακτική του σημιτισμού, αλλά στην αντιπολιτευτική του (ακόμα) διάσταση.

Και ο Σημίτης, αν δεν είχε στιγματιστεί σαν ένας από τους πιο μελανούς Πρωθυπουργός, στο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν, σήμερα…

Οι χώροι είναι οι ίδιοι, απλώς σε άλλες εποχές και σε άλλους ρόλους, στην ελληνική τραγωδία…
Από resaltomag


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4872.html

ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ



«Υπάρχει ένα βουνό δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των ήδη πραγματοποιημένων πειραμάτων  απο δορυφορικές εικόνες, εργαστηριακές εξετάσεις του χιονιού, παρατηρήσεις επί του εδάφους, και πολλαπλά υπάρχοντα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα οποία δείχνουν σταθερά στο συμπέρασμα ότι οι χιονοθύελλες έχουν κατασκευαστεί με τις καθιερωμένες διαδικασίες τροποποίησης του καιρού.



Δύο γνωστά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη διαδικασία της «τεχνητής πυρηνοποίησης πάγου για τροποποίηση του καιρού», που δημοσιεύεται στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου. Η κινεζική κυβέρνηση έχει παραδεχθεί ανοιχτά ότι προωθεί τη δημιουργία «τεχνητών χιονοθύελλων", αλλά αργότερα υπαναχώρησε προκαλώντας ένα δισεκατομμύριο δολάρια ζημιές στο Πεκίνο.
Αν η κινεζική κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει θύελες χιονιού, πόσο πιο προηγμένη πρέπει να είναι η αμερικανικη κυβέρνησή στην ίδια διαδικασία;
Γιατί να το κάνουν αυτό;
Πρώτον, επειδή μπορούν. 
Γιατί η παγκόσμιες ελίτ πυροδότησαν πάνω από 1800 πυρηνικές βόμβες; Επειδή δεν υπάρχει κανείς για να σταματήσει τα πειράματα αυτά. 
Επειδή δεν υπάρχει καμία απολύτως ρύθμιση των εν εξελίξει παγκόσμιων προγραμμάτων γεωμηχανικής αν και πολλές «ενδείξεις» υφίστανται για μια τέτοιου είδους διακυβέρνηση, αυτά τα προγράμματα δεν είναι ακόμη πραγματικότητα. 
Υπάρχουν πιθανόν άλλοι απλοί λόγοι. 60 χρόνια παγκόσμιου κλιματικού πειραματισμού έχουν φέρει φρικτά τραύματα στο παγκόσμιο κλιματικό σύστημα.
Οι τεράστιες τρύπες του όζοντος (που δημιούργησε για συγκεκριμένο σκοπό η Λευκή αδελφότητα) και οι απελευθερώσεις μεθανίου που εμφανίζονται απο την τρύπα του όζοντος.
Τώρα φαίνεται ότι τα άτομα στο τιμόνι των παγκόσμιων προγραμμάτων ψεκασμού προσπαθούν να "καλύψουν" την ζημιά που έχει γίνει από τον ψεκασμό με περισσότερο ψεκασμό ακόμη, και ίσως με ένα συνεχή αυξανόμενο κατάλογο τοξικών στοιχείων. 
Δεν είναι αυτή η αλήθεια ... ο ορισμός της τρέλας; Να κάνουμε το ίδιο πράγμα σε μια διαρκώς μεγαλύτερη κλίμακα αναμένοντας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα;

atheatignosi
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2013/12/blog-post_311.html

Πολεμάνε το "κακό σπυρί" που λέγεται Έλληνας

Ο ελληνισμός είναι η ιστορική εκείνη παράδοση μέσα στην οποία ζει η ιδέα της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Η ελευθερία είναι ο πυρήνας της ελληνικότητας

Το πρόβλημα των παγκόσμιων εξουσιαστών είναι η ιδέα της ελευθερίας και της δημοκρατίας, της ΑΥΤΟ-ΝΟΜΙΑΣ και της ΑΥΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Η ύπαρξή της, η επιβίωσή της και η διάδοσή της.

Και η μήτρα των ιδεών αυτών είναι ο ελληνισμός.

Ο πυρήνας της ελληνικότητας είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Με ελληνικά καύσιμα βγήκε η αποκτηνωμένη Ευρώπη από τον μεσαίωνα και μπήκε στην αναγέννηση.

Με τι θα ‘βγαινε η ευρώπη από την βαρβαρότητα της δεσποτείας του μεσαίωνα; Με τα δικά της ανύπαρκτα πνευματικά …εφόδια; Με ελληνικά εφόδια βγήκε. Αλλά αύτό τους χαλάει άσχημα τους εθνομηδενιστές αριστερούς και αναρχικούς. Διότι βασικά είναι μισέλληνες.

Το πρόβλημα των παγκόσμιων εξουσιαστών είναι, εξ αιτίας αυτών λοιπόν, το ελληνικό πνεύμα. Αυτό γυρεύουν να εξαφανίσουν. Να μην μεινει ίχνος. Να μην μείνει ρουθούνι που να ισχυρίζεται, ή να πιστεύει ή ότι άλλο πως έχει ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ με τον ελληνισμό και ότι ο ελληνισμός αντιπροσωπεύει.

Πρέπει να διακοπεί κάθε ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ανθρώπων, ομάδων και εθνών, με τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Να εκλείψει.

Γι’ αυτό μισθώνουν τους Φαλμεράϋερ και τους καθοδηγητάδες των αναρχόπουλων και των αριστερόπουλων κι εκείνους που γράφουν τα βιβλία και τις μπροσούρες που διαβάζουν και τα στέκια τους. Και έχουν καταξοδευτεί οι άνθρωποι για να τους κάνουν μισέλληνες, έλληνες όντες.

Υπάρχουν πολλές άλλες ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ που να σχετίζονται με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΑΝΘΡΩΠΟ-ΚΕΝΤΡΙΣΜΟ εκτός από την ελληνική;

Ποιες;

Καμμία!

Τι θα ‘κανε κάποιος αν ήτανε ένα σαλταρισμένος παγκόσμιος εξουσιαστής; Δεν θα κοίταγε να ξεφορτωθεί αυτό το κακό σπυρί που λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ;

Ε, γι’ αυτό ξοδεύουν τόσα φράγκα οι άνθρωποι αυτοί. Για να καταφέρουν να χτυπήσουν τον ελληνισμό ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑ, μέσα στην ΕΛΛΑΔΑ. Να κάνουν τα αναρχόπουλα και τα αριστερόπουλα και τα άλλα ελληνόπουλα ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Και τους δουλεύουν και ψιλό γαζί πως είναι και προοδευτικοί κιόλας!

Θραξ ο Αναρμόδιος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

http://kostasxan.blogspot.gr/2013/12/blog-post_6678.html

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ & ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ 
ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD. 
ΧΑΝΙΑ 04/12/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Η δημιουργία ως συμπαντική έκφραση για τον Ελληνισμό είναι μία αρμονική σύμπτυξη, μια συνεργασία δηλαδή των θετικών και των αρνητικών δυνάμεων, του αρνητικού και του θετικού ηλεκτρισμού, του αρνητικού και του θετικού μαγνητισμού, πάντα υπάρχει ένας διπολισμός στα ενεργειακά πεδία. Το ίδιο συμβαίνει και στις ανθρώπινες κοινωνίες, ο διπολισμός είναι το άρρεν και το θήλυ. Θα διαπιστώσατε ότι ο Ελληνισμός πάντα αναφέρεται σε αυτές τις δύο δυνάμεις. Έχουμε εξηγήσει τι ακριβώς είναι το ανάποδο «Ε», έχουμε ερμηνεύσει εντελώς επιφανειακά μόνο το δεξιόστροφο έψιλον ενώ το αριστερόστροφο δεν το έχουμε ερμηνεύσει ποτέ και θα το ερμηνεύσουμε και αυτό σε κάποια στιγμή. 

Η προσπάθεια όμως στο παρόν στάδιο είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την αποκόλληση του ανθρώπινου γένους από το φεουδαρχικό σύστημα, τις δυνάμεις δηλαδή που καταδυναστεύουν τον πλανήτη για 13.000 χρόνια. Οι αποστατικές δυνάμεις αναγνωρίζονται εύκολα γιατί τα αξιακά τους συστήματα είναι πάντα μονομερή. Δηλαδή θα δείτε τους αποστατικούς θεούς να είναι πάντα αρσενικοί θεοί και το μεγαλύτερο παράδειγμα βέβαια είναι ο Γιαχβέ. Ενώ δεν θα δείτε ποτέ στον Ελληνισμό να υπάρχει μόνο μία θετική δύναμη, πάντα υπάρχει μία σύμπτυξη των δυνάμεων. Είναι μοναδικό φαινόμενο ο μέγιστος του δωδεκάθεου ο Ζευς να έχει δύο ονόματα: Δίας και Ζευς. 

Εδώ θέλω να εστιάσετε την προσοχή σας το πώς έχει δημιουργηθεί το ενεργειακό πεδίο σε όλο το σύμπαν το δικό μας, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά σύμπταντα. Σκεφθείτε μια στιγμή ότι η μεγάλη σύμπτυξη, αυτό που λένε οι Καζαροεβραίοι The Big Bang το οποίο έγινε σε τρισδιάστατο χώρο. Άρχισε λοιπόν ένας τεράστιος αριθμός ενεργειακών κυμάτων να εξαπλώνεται από ένα συγκεκριμένο σημείο σε όλα τα στερεομετρικά σημεία του τρισδιάστατου χώρου. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τα πάρα πολλά, εκατομμύρια, δισεκατομμύρια ενεργειακά πεδία που ξεκίνησαν από αυτή την αρχική σύμπτυξη. Δηλαδή θέλω να αντιληφθείτε ότι για να δημιουργηθούν αυτά τα σύμπαντα, για αν δημιουργηθεί αυτό που εμείς ονομάζουμε κόσμος - κόσμος σημαίνει κόσμημα από το ρήμα κοσμώ. Άρα λοιπόν η θεία δύναμη όταν αποφάσισε για τους δικούς της λόγους να δημιουργηθεί αυτός ο κόσμος, για να υπάρξει αυτή η ενεργειακή απόλυση ενέργειας έπρεπε να υπάρξει μια σύμπτυξη θετικών και αρνητικών δυνάμεων. Είναι εκπεφρασμένη σε όλα τα σύμβολα του Ελληνισμού.


Αυτός είναι ο λόγος που ο Δίας και ο Ζευς είναι ακριβώς ή ίδια οντότητα. Δηλαδή ο Δίας είναι εκείνος που αποσπάται από το θείον - και προέρχεται από το ρήμα διαιρώ, φέρω ένα κομμάτι δηλαδή - και αφού κάνει τον κύκλο του επανέρχεται αυτό το ενεργειακό κομμάτι να συνενωθεί πάλι με το θείον μέσω του Ζηνός. Ο Δίας αποσπάστηκε ενώ ο Ζεύς επανέρχεται για να συνενωθεί και πάλι με την αρχέγονο ουσία, το θείον δηλαδή. Αυτός είναι ο συμβολισμός του Διός και του Ζηνός. Με αυτή λοιπόν τη μεταφορική έννοια, ο Δίας και ο Ζεύς είναι οι δύο δυνάμεις, η μία διασπαστική και η άλλη ζευγνύουσα, η μία αρνητική και ή άλλη θετική, ο ένας ο θετικός ηλεκτρισμός και ό άλλος ο αρνητικός ηλεκτρισμός. 

Σκεφθείτε το άτομο του ανθρώπου ότι έχουμε τον πυρήνα ο οποίος έχει τα θετικά πρωτόνια Τα ηλεκτρόνια φέρονται γύρω από τον πυρήνα σε τροχιές τα οποία έχουν αρνητικό ηλεκτρισμό. Έχουμε όμως και μια τρίτη δύναμη η οποία είναι τα νετρόνια, τα οποία εάν τα αναλύσει κάποιος, ιδιαίτερα στην αστροφυσική, θα δει ότι μπορούν να πάνε είτε προς το θετικό, είτε προς το αρνητικό. 

Ο Leonardo da Vinci ήταν ένας μεγάλος μύστης. Εάν δείτε όλα τα μεγάλα έργα ζωγραφικής του Leonardo da Vinci, δεν υπάρχει ούτε ένα το οποίο να έχει τον συμβολισμό της δημιουργίας και τις διάφορες δυνάμεις οι οποίος αντιπαρατίθενται στον πλανήτη. Στον «μυστικό δείπνο» θα διαπιστώσετε ότι στο μέσον στέκεται ο Ιησούς όρθιος, που σημαίνει ότι μπορεί να γύρει είτε στη δεξιά μεριά, είτε στην αριστερή. Από την αριστερή μεριά υπάρχουν έξι μαθητές των οποίων τα κεφάλια είναι γυρισμένα προς τον Ιησού και από την άλλη μεριά οι άλλοι έξι μαθητές οι οποίοι είναι γυρισμένοι επίσης προς τον Ιησού. Έτσι αυτός ο συμβολισμός έχει ακριβώς να κάνει με το πώς είναι η ανθρώπινη φύση. Ο αριθμός «666» που εμφανίζεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, αυτός ο άνθρωπος λέει είναι το θηρίο και ο αριθμός του θηρίου εστί «666». Σας δίνει σαφώς, γιατί είπαμε έχουμε 6 πρωτόνια στον πυρήνα, 6 νετρόνια στον πυρήνα και 6 ηλεκτρόνια περιφέρονται στα μόρια του άνθρακος. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως όλοι οι συμβολισμοί, από τον ελαχιστότατο από τον οποίο αποτελείται το ανθρώπινο σώμα μέχρι το επίπεδο των συμπάντων. (Το μυστικό των μυστικών)



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΠΤΑ 
 ΣΥΜΠΑΝΤΑ

Τελευταία ίσως ακούγεται με ευκολία, για να περάσει στη συνείδηση του Ελληνικού λαού και των Ελλήνων οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι, ότι η Ελληνική γλώσσα είναι συμπαντική και ομιλείται σε 7 σύμπαντα. Η ελληνική γλώσσα ομιλείται σε 7 σύμπαντα, δεν ακούω κανέναν πλέον να έχει αντιρρήσεις περί της υπάρξεως άλλων συμπάντων, ούτε και αντιρρήσεις περί προελεύσεως της Ελληνικής γλώσσας. Υπάρχουν τέτοια στοιχεία στον πλανήτη για το τι είναι η Ελληνική γλώσσα που δεν αντιπαρατίθεται πλέον το αντίπαλο δέος, έχει «λουφάξει» όπως λέμε στη Κρήτη. Δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν πλέον με την αλήθεια και με το τι ακριβώς συμβαίνει γύρω μας αν ρίξουμε μια μικρή μόνο ματιά. 


Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΕΙ-END ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Το πρώτο λοιπόν πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αποτινάξουμε τον ζυγό. Καλό θα ήταν να δώσουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή. Ο Αρτέμης και εγώ με τον Αντώνη είχαμε δημιουργήσει δύο διαφορετικές οντότητες με το ίδιο ακριβώς όνομα.   Χωρίς να ξέρει ο ένας τον άλλον, χωρίς ποτέ να έχουμε συναντηθεί, χωρίς ποτέ να έχουμε επαφή δημιούργησε την «ΕΙ-END» εκείνος στην Ελλάδα και εμείς την «END» εδώ. Το «ΕΙ-END» του Αρτέμη σήμαινε «Ellas Never Die» και το δικό μας σήμαινε «End National Debt». Ενώ δηλαδή του Αρτέμη οριοθετούσε τα στενά σύνορα της Ελλάδος, εμείς το πήγαμε λίγο παραπέρα και το απλώσαμε σε όλο τον πλανήτη. 


End National Debt δεν σημαίνει μόνο το Ελληνικό εθνικό χρέος, συμβολικά σημαίνει το να τελειώσουν όλα τα εθνικά χρέη, έχοντας βέβαια πάντα υπόψη τον αμύθητο πλούτο που υπάρχει στη γη. Να σκεφθείτε ότι, 60 με 70 τρισεκατομμύρια είναι ο τζίρος όλων των χωρών του πλανήτη. Μία εταιρία των αποστατών διακινεί τον χρόνο 960 τρισεκατομμύρια από το Μανχάταν. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι πλούτος υπάρχει στον πλανήτη. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος δημιούργησε τον πλούτο και ποιος τον ελέγχει. 

Όλο το σκεπτικό της δημιουργίας των δύο «END» μεταξύ του Αρτέμη και εμάς ήταν να καθορίσουμε πόσος ήταν αυτός ο πλούτος, ποιος τον διοικεί και πως θα επανέλθει στα χέρια του ανθρωπίνου γένους. Δεν είναι τυχαίο ότι, άγνωστοι εντελώς και χωρίς να ξέρει ο ένας τον άλλον είχαμε φτιάξει δύο οντότητες για τον ίδιο σκοπό χωρίς να έχει καμία γνώση ο ένας για τον άλλον. 

Αντ. Βαλσαμάκης: Αυτοί που κατευθύνουν αυτά τα πράγματα και αυτοί οι οποίοι προστατεύουν τέτοιου είδους ενέργειες, είμαστε όλοι πλέον σίγουροι ότι ήξεραν εκ τω προτέρων τόσο τον Αρτέμη Σώρρα όσο και εμάς. Τόσο τις βουλήσεις τις δικές τους όσο και τις δικές μας. Αυτό λοιπόν θεωρείται μια συγκεκριμένη αποστολή, θεωρείται σήμερα ενώ 3, 4 χρόνια πριν κανείς δεν μπορούσε να βγάλει συμπεράσματα.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Εγώ συνάντησα τον Αρτέμη τον Απρίλιο του 2011, πριν 3,5 χρόνια. Τότε στη συνάντησή μας δεν μας σύστησε κανένας. Ήμουνα σε κάποιο φιλικό σπίτι εδώ στη Ν. Υόρκη και ξαφνικά εμφανίστηκε μαζί με τον Γιάννη Αλεξάνδρου και κάποιους άλλους γνωστούς, εκ των υστέρων έγιναν όλοι φίλοι, και ήρθε κατευθείαν. Αφού με άκουσε για πέντε λεπτά, είχαμε μια συνομιλία εκεί με τους συνδαιτυμόνες, μου απεύθυνε τον λόγο και με έδειξε με τον δείκτη του και μου λέει εσένα θέλω να σου μιλήσω τώρα. 

Μετά από 4 με 5 λεπτά αφού με είχε συναντήσει. Με πήρε λοιπόν σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού και μου εμφάνισε - ουσιαστικά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον ρόλο και ποιος ήτανε ο Αρτέμης- χωρίς περιστροφές, χωρίς να με ξέρει, χωρίς να ξέρει εάν πάω να το προδώσω αύριο ή να κάνω κάτι άλλο, μου εμφάνισε την αλήθεια των ισοτοπικών στον πλανήτη. Επί τόπου, χωρίς να με ξέρει εκ των προτέρων. Έκτοτε λοιπόν η συνεργασία πήρε μία μορφή περίεργη, γιατί όπως ακριβώς συμβαίνει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι που είναι ο Ελληνισμός και οι αποστάτες, το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τους δύο οργανισμούς. Οι αντιπρόεδροι των δύο οργανισμών, δηλαδή ο κ. Γιαβής και ο κ. Καρυώτης, επέλεξαν να συνεργαστούν με το αντίπαλο δέος με σαφώς υλικά κριτήρια - δεν θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί στο επίπεδο που είμαστε τώρα δεν χρειάζεται να πάμε σε προσωπικό επίπεδο.

Κάναμε λοιπόν τη λογική επιλογή, όχι να εγκαταλείψουμε αλλά να αφήσουμε στο περιθώριο λίγο τον Ελληνικό αυτόν οργανισμό που είχε κάνει ο Αρτέμης στην Ελλάδα και εξέφραζε τα στενό Ελληνικό πλαίσιο και να συγκεντρωθούμε και να επικεντρωθούμε όλοι στην End National Debt. Αυτές λοιπόν είναι οι ισορροπίες οι οποίες δημιούργησαν το κίνημα αυτό που λέγεται «END», Ελληνισμός και απελευθέρωση του Ελληνισμού και του ανθρώπινου γένους. 


ΚΑΘΕ ΔΕΛΦΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Παρά τις λυσσαλέες επιθέσεις παραμείναμε πιστοί στον Ελληνισμό όλο αυτό τον χρόνο και συχνά ρωτάτε τον Αρτέμη τι θα κάνει, ποιος είναι, πότε θα το κάνει, γιατί θα το κάνει. Η απάντησή του λοιπόν πάντα ήτανε η ίδια: Είμαι αυτός που πρέπει, θα κάνω αυτό που πρέπει, όταν πρέπει και όπου πρέπει. Αυτό λόγο της μαθηματικής δομής της Ελληνικής γλώσσας και εάν θυμάστε τα 149 παραγγέλματα των Δελφών ήταν από 2 έως 4 ή πέντε λέξεις το πολύ. Εγώ πιστεύω ότι το κάθε δελφικό παράγγελμα πρέπει να γίνει ημερήσιο μάθημα καθ΄όλη τη διάρκεια του δημοτικού σχολείου, καθ΄όλη τη διάρκεια της κατώτερης εκπαίδευσης στην Ελλάδα. 



Κάθε ένα από αυτά τα δελφικά παραγγέλματα πρέπει να αναλύεται για να ενστερνίζονται τα Ελληνόπουλα τι ακριβώς σημαίνει Ελληνισμός. Ακούστε λοιπόν αυτό που πρέπει, αυτά που πρέπει δηλαδή που κάνει ο Αρτέμης στην αρχαία Ελληνική γλώσσα ονομάζεται Α ΔΕΙ, από του ρήματος ΔΕΩ όπως λέμε τα δέοντα, αυτά που πρέπει, «έπραξαν τα δέοντα». Άρα λοιπόν αυτό το Α ΔΕΙ που σημαίνει «αυτά που πρέπει», είναι ένα ακρωνύμιο το οποίο εκφράζει την φιλοσοφία του Ελληνισμού. Το Α αντιπροσωπεύει την Αρετή, το Δ εκπροσωπεί τη Δικαιοσύνη, το Ε την Ελευθερία και το Ι την Ισότητα. Το Α ΔΕΙ λοιπόν είναι η κλασική αντίδραση και απάντηση του Αρτέμη. Τώρα ξέρετε ακριβώς τι σημαίνει το Α ΔΕΙ. 


ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΑΡΕΤΗ

Γιατί όμως αρχίζει ο Ελληνισμός με την Αρετή. Γιατί κανένα αξιακό σύστημα δεν μπορεί να σταθεί ούτε η έννοια της δικαιοσύνης, ούτε η έννοια της ελευθερίας, ούτε η έννοια της ισότητας εάν δεν υπάρχει πρώτον η αρετή. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα σύστημα δικαιοσύνης το οποίο να λέει ότι όποιος είναι πάνω από 1,5 μέτρο μπορεί να σκοτώνει όποιον είναι κάτω από 1,5 μέτρο και να του παίρνει ότι έχει. Αυτό είναι δικαιοσύνη και αν το κάνει κάποιος και αν το κάνει όποιος είναι πάνω από 1,5 μέτρο είναι δίκαιο και ίσο και έχουν την ελευθερία να το κάνουν όλοι που είναι πάνω από 1,5 μέτρο. Τι δεν έχει όμως αυτό το πράγμα; Δεν έχει αρετή. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι κάθε αξιακό σύστημα του Ελληνισμού πρέπει να ενέχει πρώτα την αρετή και μετά τα υπόλοιπα. 

Αρετή τι σημαίνει. Η αρετή άπτεται της ψυχής. Η ψυχή είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα το οποίο είναι συντονισμένο προς μία κατεύθυνση. Όταν λοιπόν αυτό το κύμα αποσυντονίζεται σημαίνει ότι δεν υπάρχει αρετή. Τολμώ να σας πως εάν δείτε το πώς περιγράφονται από την αρχαία γραμματεία η συμπεριφορά των θεών, εντός εισαγωγικών, και οι θεοί ακόμα - άλλο το θείον και άλλο ο θεός, το θείον το άρρητο είναι άλλο και άλλο ο Δίας ή ο Ιησούς ή ο Βούδας ή ο Απόλλωνας ή άλλος- θα δείτε ότι πολλές φορές δεν έχουν αρετή. Η οντότητα η οποία έχει τη δύναμη να επαναφέρει τη ροή αυτών των ενεργειακών δονήσεων, του Ελληνισμού, του ανθρώπινου γένους προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτό ονομάζεται αρετή. 

Η αρετή λοιπόν είναι ροπή προς τα άνω και εκφράζεται από την καρδιά μας, πολλές φορές ξέρεις εσύ όταν κάνεις την αδικία ότι είναι αδικία, ξέρεις όταν σκλαβώνεις κάποιον ότι τον σκλαβώνεις, ξέρεις ότι κλέβεις. Ακόμα και αν ο νόμος σε προστατεύει, ξέρεις εσύ, εκείνη η φωνή μέσα σου σου λέει ότι είναι λάθος κατεύθυνση. Αυτό λοιπόν από το ρήμα αρέτω (το οποίο θα αναλύσουμε σε μια άλλη συνέντευξη) θα σας δώσει την αρχή του Ελληνισμού, τα πάντα είναι αρετή. 


ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: ΑΡΕΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ

Πέραν αυτών των τεσσάρων εννοιών, δηλαδή της αρετής, της δικαιοσύνης, της ελευθερίαςκαι της ισότητας, στηρίζονται από δευτερεύουσες αξίες, αξιακά συστήματα, όπως για παράδειγμα είναι η ισονομία, η ισοπολιτεία, η ισηγορία. Εάν αναλύσετε το καθένα από αυτά θα βγάλετε τις εκφράσεις της ανθρώπινης διακυβέρνησης. 

Η ισοπολιτεία, παραδείγματος χάριν, σημαίνει την έκφραση της ισότητας των πολιτών μιας κοινωνίας, που σημαίνει ουσιαστικά τα κυβερνητικά συστήματα. Το πώς αντιλαμβάνεται μια κοινωνία ανθρώπων την ισοπολιτεία, έχει πάντα να κάνει με το τι και πως φέρεται στο ανθρώπινο γένος το κοινωνικό σύνολο. Άρα η ισοπολιτεία είναι ένα κομμάτι το οποίο σε παραπέμπει στο πως διακυβερνώνται οι λαοί. 

Η ισηγορία. Ισηγορία σημαίνει το να έχουμε το δικαίωμα όλοι να εκφέρουμε τη γνώμη μας. Είναι θέμα ελεύθερης βούλησης. Είναι θέμα δηλαδή, υπάρχει μια συμπαντική αρμονία, μια συμπαντική διάταξη που λέει ότι απαγορεύεται - θεοί, ημίθεοι, άνθρωποι - κανείς ποτέ μα ποτέ να παραβιάζει την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου. Εάν λοιπόν κάποιος παραβιάζει την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου τι είναι; Δεν πράττει τα δέοντα, είναι αποστάτης. Έτσι θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε την έννοια της αποστασίας. 

Η ισονομία. Η ισονομία είναι, βλέποντας την ισότητα από την πλευρά του συστήματος και του νόμου. Εν τη ρύμη του λόγου, δεν μπορεί στα Χανιά να είναι 100 χήρες που να έχουν κόκκινο δάνειο και μία η οποία κλαίει περισσότερο ή καλύτερα είναι πιο εμφανίσιμη να προκαλεί τον δικαστή να της χαρίσει το δάνειο ενώ οι άλλες 99 να χάσουν τα σπίτια τους. Αυτό είναι απαράδεκτο για τον Ελληνισμό. Αυτό είναι παραδεκτό στις κοινωνίες των Καζάρων, στις κοινωνίες των αποστατών όπου νομοθετείται το συναίσθημα. 

Στον Ελληνισμό δεν νομοθετείται ποτέ το συναίσθημα. Γιαυτό πάντα απεικονίζεται η Δικαιοσύνη με ένα μαντήλι στα μάτια. Δεν ακούει, δεν βλέπει μόνο κρίνει σύμφωνα με τη μαθηματική δομή των αξιακών συστημάτων του Ελληνισμού. 

Ο Έλληνας έχει παρασυρθεί και πολεμάει, προσπαθεί να επιβιώσει και να ανέλθει μέσα σε αξιακά συστήματα τα οποία αφορούν στο συναίσθημα και στο ένστικτο. Δεν έχει καμία σχέση με τον Ελληνισμό αυτό. 

Παράδειγμα τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, τα οποία άπτονται της ανθρώπινης βούλησης, ο Ελληνισμός δεν έχει καμία αντίρρηση σε αυτό. Τι έχει αντίρρηση όμως ο Ελληνισμός, δεν είναι δυνατόν αυτή η μειοψηφία να επιβάλλει στη πλειοψηφία να πάρει νόμιμα δικαιώματα τα οποία εξασφαλίζονται μόνο από τη φύση. 

Το Α τι σημαίνει; Το Α είναι ένα ακρωνύμιο και σημαίνει αρχή λόγου φύσις ανθρώπου. Όταν λέει αρχή δεν εννοεί χρονική αρχή, εννοεί την αξιοκρατική αρχή. Αυτός που άρχει στην ανθρώπινη κοινωνία, στη Ελληνική κοινωνία, είναι ο λόγος είναι η λογική δηλαδή. Αυτό είναι η έκφραση του Ελληνισμού. Γι' αυτό αρχίζει το αλφάβητο το Ελληνικό με το πρώτο του γράμμα το Α επιβάλλοντας τις αξίες του Ελληνισμού. Αρχή λόγου η φύσις του ανθρώπου, η φύση του ανθρώπου είναι η λογική και δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί με συναίσθημα και ένστικτο διότι το συναίσθημα και το ένστικτο είναι ασταθείς αξίες τις οποίες είναι αδύνατον να νομοθετήσεις και να εξασφαλίσεις την ελευθερία της βούλησης όλου του ανθρώπινου γένους. 

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν την αξία της νομοθεσίας στην λογική, στο συναίσθημα και στο ένστικτο. 


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: "ΔΕΙ ΔΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΟΥΤΩΝ ΕΣΤΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΤΩΝ ΔΕΟΝΤΩΝ"

Τι σε προσκαλεί τώρα ο Καζάρος να κάνεις; Να αποδεχθείς ως Ελληνική κοινωνία ότι δύο ομοφυλόφιλοι μπορούν να έχουν οικογένεια και να έχουν παιδιά. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει την απώλεια της κοινωνικής δομής. Διότι το να διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε ομοφυλόφιλους και ετερόφυλους, να τους διαχωρίζουμε σε ψηλούς και κοντούς, σε μαύρους και άσπρους, σε κίτρινους και κόκκινους, σε ολυμπιακό και παναθηναϊκό, τι κάνουμε; Δίνουμε την ευκαιρία στον διαιτητή, αυτός που είναι ανάμεσά τους, να αποφασίζει σήμερα υπέρ του άσπρου και αύριο υπέρ του μαύρου, σήμερα υπέρ του ομοφυλόφιλου και αύριο υπέρ του ετερόφυλου, σύμφωνα με τα συμφέροντά του. 

Ο μεν Ελληνισμός τι κάνει; Ακούστε τι είπε στον πρώτο Ολυνθιακό ο Δημοσθένης στους Αθηναίους: «Δεί δη χρημάτων, ω άνδρες Αθηναίοι, και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων». Τι σημαίνει αυτό; Όλοι νομίζουν ότι ο Δημοσθένης ομιλεί για τη σπουδαιότητα των χρημάτων εδώ, ενώ λέει ακριβώς το αντίθετο. Είναι το ίδιο που είπε ο Ισοκράτης για την Ελληνική γλώσσα το ίδιο λέει και ο Δημοσθένης για τη σχέση των χρημάτων και των δεόντων. Η λειτουργική λέξη στη ρήση του Δημοσθένη δεν είναι «δεί δη χρημάτων» είναι «ουδέν έστι γενέσθαι των δεόντων». Η πρωταρχική δηλαδή σημασία και αξία του ελληνισμού είναι πως θα εξυπηρετηθούν τα δέοντα, αυτά που πρέπει, που λέει ο Αρτέμης. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η εξυπηρέτηση των δεόντων απαιτεί χρήματα. 

Στον οργανισμό μας έχουμε δύο συγκεκριμένες τάσεις. Η μία είναι να προκαθορίσουμε, και αυτό το κάνει ο Δόκτωρ Γεωργαντζάς, ο οποίος είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό άτομο στην όλη διαδικασία της αναγέννησης του Ελληνισμού και ιδιαίτερα ο ρόλος που έχει στην συστημική δυναμική.
 
http://olixnos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_8313.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters