Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Το 100% Ελληνικό Eco Racer και η νομοθεσία...


Αυτοκίνητο υδρογόνου, έτοιμο να βγει στην αγορά, κατασκεύασε ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων! Το αυτοκίνητο είναι 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής... και «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Κινείται με υδρογόνο και με εξωπραγματικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού χρειάζεται ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το Eco Racer θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή με κάποιες τροποποιήσεις, ακόμη και με κόστος κάτω των 10.000 ευρώ, ώστε να κατασκευάζεται πλήρως στη χώρα μας και να εξάγεται, αλλά οι αγκυλώσεις της ελληνικής νομοθεσίας, αποτελούν τροχοπέδη στην εμπορική του εξέλιξη, ακόμα κι αν εμφανιστεί επενδυτής για να χρηματοδοτήσει το project... Το αμάξωμα του Eco Racer είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για να έχει χαμηλό βάρος, διαθέτει σασί αλουμινίου από ειδικά κράματα και κινείται από κυψέλες υδρογόνου, είναι αθόρυβο, και αυτό που παράγει ως αποτέλεσμα της κίνησης του είναι απλώς νερό, δηλαδή εκπέμπει μηδενικούς ρύπους. Το όχημα έχει διαπρέψει σε δοκιμασίες ασφάλειας και οικονομίας.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/01/100-eco-racer.html

Υδριάδα: 100% Eλληνική εφεύρεση! Λύνει το πρόβλημα νερού στα νησιά μας.

Μια εξαιρετική, εξ ολοκλήρου Eλληνική ιδέα που, όπως συνηθίζεται, δεν έχει την κατάλληλη προβολή και αξιοποίηση.
Το πρόβλημα το ξέρουμε όλοι. Τα νησιά μας πάσχουν από έλλειψη –προφανώς πόσιμου- νερού. Η υπερ κατανάλωση από τον ανεξέλεγκτο τουρισμό, η χρήση πόσιμου νερού για το γέμισμα των πισινών και η κακή διαχείριση των υδάτινων πόρων εν γένει έχουν φέρει αρκετούς .... νησιώτες στα πρόθυρα της λειψυδρίας. Είναι γνωστό ότι αρκετά από τα νησιά μας αγοράζουν νερό από ιδιώτες το οποίο μεταφέρουν με βαπόρια για να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Το θέμα είναι υπάρχει λύση; Φυσικά και υπάρχει αν... και μέχρι να εφαρμοστεί, έστω και σε ένα μόνο νησί, έπρεπε να περάσει από το σκόπελο της γραφειοκρατίας...
Στην Ηρακλειά, δίπλα στη Νάξο, εδώ και τρία χρόνια, λειτουργεί ένα εξολοκλήρου Eλληνικό έργο. Η Υδριάδα, , είναι μια πρότυπη σε παγκόσμιο επίπεδο πλωτή μονάδα αφαλάτωσης που παίρνει την ενέργειά της από ενσωματωμένη ανεμογεννήτρια και φωτοβολταϊκή συστοιχία.
Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο κ. Νικήτας Νικητάκος, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου που μαζί με τους συνεργάτες του Θ.Λίλα και Α.Βατίστα έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν το πρόγραμμα που για την νησιωτική Ελλάδα θα έπρεπε να είναι ο «απόλυτος στόχος». Την δημιουργία νερού από τη θάλασσα χωρίς να καταναλώνεται «ρυπογόνο» ρεύμα παραγωγής ΔΕΗ.
Η Υδριάδα με ύψος άνω των 35 μέτρων, αποτελείται από τέσσερις πλωτήρες και έναν κεντρικό, συνδεδεμένους με μεταλλικό πύργο που φιλοξενεί και την ανεμογεννήτρια. Μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες 300 κατοίκων σε νερό και έχει σχεδόν μηδενικό κόστος λειτουργίας, όχι βέβαια και κατασκευής...
Η αντίστροφη όσμωση, η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Υδριάδα, είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, η εφαρμογή της σε «εθνικό» επίπεδο σκόνταφτε πάντα στην μεγάλη κατανάλωση ενέργειας του συστήματος η οποία αν καλυπτόταν από ηλεκτρικό ρεύμα παραγωγής ΔΕΗ (άνθρακας κλπ) δεν θα είχε το οικολογικό αποτύπωμα που όλοι αναζητούμε στις ημέρες μας.
Οι επιστήμονες που εξέλιξαν την Υδριάδα, έλυσαν αυτό το πρόβλημα, εγκαθιστώντας πάνω στον τεράστιο πυλώνα, φωτοβολταϊκά συστήματα αλλά και ανεμογεννήτριες ενώ για τον απομακρυσμένο έλεγχό της λειτουργίας, η Υδριάδα είναι εφοδιασμένη και με ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο!
Η ιδέα έχει αποσπάσει παγκόσμια αναγνώριση αλλά στην Ελλάδα έχει ...καταφέρει να εξαγριώσει τους τοπικούς κοινοτικούς νερουλάδες οι οποίοι θεωρούν αδιανόητο το χάσουν το μεροκάματό τους όταν το σύστημα θα λειτουργήσει πλήρως παρέχοντας δωρεάν νερό!
Στην πορεία υλοποίησης του έργου από την ομάδα του Πανεπιστημίου, - σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές - οι υπεύθυνοι άκουσαν ακόμα και την δικαιολογία από τα χείλη αρμόδιων παραγόντων ότι «δεν είναι δυνατόν να δίνετε δωρεάν νερό. Θα μας το χαρίζετε και εμείς θα το πουλάμε».
Τυχαίο που η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο; Δεν νομίζω...
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/01/100-e.html

Το συζήτησαν κι αυτό Ερντογάν - Σαμαράς στο Κατάρ; Αγόρασε πλοίο σεισμικών ερευνών η Τουρκία - Το βγάζει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!

Την αγορά πλοίου σεισμικών ερευνών το οποίο μπορεί να διεξάγει δισδιάστατες και τρισδιάστατες έρευνες ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Taner Yıldız . Ο Taner Yıldız ανακοίνωσε την αγορά (κατ'άλλες πηγές μακροχρόνια μίσθωση) ενός πλοίου σεισμικών ερευνών που "έχει αποδείξει την αξία της σε διεθνές επίπεδο στις δισδιάστατες και τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες", όπως ανέφερε ο ίδιος.. «Πληρώσαμε γύρω στα 130 εκατομμύρια δολάρια. Θεού θέλοντος σήμερα θα περάσει από τα Στενά του Çanakkale και θα πλεύσει προς την Κωνσταντινούπολη ». Ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων είπε ότι το πλοίο θα ονομαστεί «Barbaros Hayrettin Paşa» με τη συγκατάθεση και του Πρωθυπουργού, Recep Tayyip Erdoğan....
 Ο υπουργός στις δηλώσεις που προέβη είπε ότι η σημερινή μέρα αποτελεί ένα σημαντικό σημείο καμπής στις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου και πως έφτασαν στο τελευταίο στάδιο στις εργασίες που προωθούν εδώ και 6-7 μήνες σχετικά με τις σεισμικές έρευνες. Όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr stiς 17/12, Τουρκία ακύρωσε την ναυπήγηση σκάφους σεισμικών ερευνών (για ανεύρεση υδρογονανθράκων) γιατί επρόκειτο να παραδοθεί στα ... τέλη του 2014 γιατί όπως είχαν δηλώσει οι Τούρκοι "Το χρειαζόμαστε άμεσα στις αρχές του 2013"! Το αποτέλεσμα είναι η τουρκικός κρατικός οργανισμός πετρελαίων η γνωστή Turkish Petroleum Corp (TPAO) ενεπλάκη σε αποκλειστικές, καταληκτικές διαπραγματεύσεις (final negotiations) με τη νορβηγική ιδιοκτήτρια εταιρεία Polarcus που κατέληξαν στην μακρού χρόνου μίσθωσή του πλοίου «Polarcus Samur», ναυπήγησης 2001 το οποίο ήδη "σήκωσε" άμεσα και την τουρκική σημαία. «Η TPAO σχεδιάζει να πραγματοποιήσει εκτεταμένες τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες σε περιοχές της τουρκικής υφαλοκρηπίδας της» είχε αποκαλύψει ο διευθύνων σύμβουλος της Polarcus, Rolf Ronningen. Η Τουρκία προχώρησε σε αυτή την ενέργεια καθώς για να προχωρήσει στις συνήθεις "πειρατικές" προσπάθειές της στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και να αμφισβητήσει στην πράξη την ελληνική ΑΟΖ που συνιστά το σύμπλεγμα των νήσων της Μεσίστης, δεν μπορεί να υπολογίζει σε ενοικιάσεις υπηρεσιών από σκάφη τρίτων χωρών γιατί είναι εκτεθειμένα σε ελληνικές διπλωματικές πιέσεις στος διεθνείς οργανισμούς και στην χώρα προέλευσης του σκάφους. Με αποτέλεσμα την αποχώρηση των σκαφών.
Όπως είναι ευνόητο οι ελληνικές ΕΔ, αλλά και το γενικότερο κυβερνητικό σύστημα διαχείρισης κρίσεων, πολύ γρήγορα θα χρειαστεί να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε όλα τα επίπεδα...
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7852.html

Απλά, αρνούμα

Aρνουμαι να αποδεχθώ οποιοδήποτε νόμο εχει μπεί σέ ισχύ από
την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε κομματικό υπάλληλο, που έχει πάρει τον τίτλο-φερετζέ- του δημοσίου, ο οποίος θα έχει απαίτηση να βρει την παρανομία μου για να αποδώσει το τίμημα σε χρήμα. Να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το χέρι μου όταν θα πατήσει την σφραγίδα του κατασχετηρίου του σπιτιού μου, διότι αυτό το σπίτι δεν έβγαλε ούτε ένα σκουλήκι που να αποδέχεται τα πάντα αρκεί να "πέφτει" ο αιματοβαμμένος του μισθός.

Αρνούμαι να αποδεχθώ γιατρό δημοσίου τομέα όταν θα έρθει η ώρα να έχει ανάγκη την επιστήμη του συμπολίτης μου και θα έχει το θράσος να ζητήσει βιβλιάριο υγείας ή το χρηματικό ποσό που ορίζει ο νόμος για να κάνει αυτό που του επιβάλει ο υπέρτατος νόμος του λειτουργήματος του. Η άρνησή του να τιμήσει τον όρκο του θα είναι και η δική μου άρνηση να σεβαστώ ό,τι πολυτιμότερο έχει.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον όποιον θεσμό ακόμα κατέχει θέση σε αυτή την χώρα. Οι θεσμοί που έμαθα να σέβομαι είναι αυτοί που υπηρετούν την χώρα μου και δεν υπηρετούν καμία άλλη εις το όνομα του κέρδους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τα όρια που θα θέσει ο κάθε υπουργίσκος για το πώς θα διεκδικήσω τα δικαιώματα μου τα οποία έχουν ήδη εξαϋλωθεί από τις υποκλίσεις που έχει κάνει αυτός και οι όμοιοί του στην Μεγάλη Τράπεζα που λέγεται Ευρώπη.

Αρνούμαι να αποδεχθώ ως καθαρό πολιτικό πρόσωπο τον οποιονδήποτε διατηρεί ακόμα και τυπικές σχέσεις, συζητά ή έστω βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους χωρών ή ιδρυμάτων που έβαλαν την ζωή μου υποθήκη για τις δικές τους αποθήκες χρήματος.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον κρατικό φρουρό ο οποίος αντί να φυλλάτει την δική μου πλάτη ασκεί βία σε μένα και στους γύρω μου για να μην ματώσει ο κρατικός εχθρός που έχει ασυλία αν και εδώ και τρία χρόνια η ασυλία του άρθηκε όπως άρθηκαν και όλοι οι νόμοι με τις δικές του υπογραφές. Οι κρατικοί φρουροί που προστατεύουν τον εχθρό και όχι τον συνάνθρωπο εδώ και τρία χρόνια μετατράπηκαν συνειδητά, εφόσον δεν παραιτήθηκαν, σε παρακρατικούς.

Αρνούμαι να αποδεχθώ ως Άνθρωπο οποιονδήποτε ψηφοφόρο ή παλαμακιστή του οποιοδήποτε κόμματος συμμετέχει ακόμα και με την παρουσία του μέσα στο Κατοχικό Κοινοβούλιο, αλλά και όλους αυτούς που σπρώχνουν την κατάσταση με οποιαδήποτε κομματική ταμπέλα. Δεν σέβομαι τον μικρό, άνοο, ατομικιστή και επικίνδυνο πολίτη ο οποίος με την κρυφή του ψήφο επιμένει να συντηρεί την χώρα μου σε καταστολή και ψυχική αφαίμαξη.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον καθημερινό εξευτελισμό του Ανθρώπου, τον βιασμό της αξιοπρέπειας ζωής και θανάτου, τις αυτοκτονίες, την πείνα, την κατάθλιψη, την στέρηση οξυγόνου των δικών μου ονείρων και του διπλανού μου, αλλά και το κομμάτιασμα της χώρας μου με προδοτικά χρεόγραφα.

Αρνούμαι να θεωρώ ίσους όλους αυτούς που νομίζουν ότι η σιωπή μου είναι και η κατάφαση μου στο προμελετημένο έγκλημα που επιμένουν να συντελούν.




http://kostasxan.blogspot.gr/2013/01/blog-post_5556.html
http://harrytsopanos.blogspot.com/#ixzz2JT623IWC

NA ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...

ypoyrgikosymvoylio
Σιγά που θα σκάσουν ο Μεσσήνιος και οι υπουργοί του επειδή οι Έλληνες πεινάνε...

Γι αυτούς και τους υποτακτικούς τους λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά λεφτά...Όπως έχουμε γράψει άπειρες φορές στο makeleio.gr μπορεί οι κρατικοδίαιτοι της κυβέρνησης να ζητούν απο το λαό θυσίες αλλά όταν πρόκειται για τους ίδιους και τους κολαούζους τους δεν κάνουν καμία έκπτωση...

Δείτε το επίσημο έγγραφο της κυβέρνησης που συνυπογράφουν δύο υπουργάρες του Μεσσήνιου και με το οποίο οι κυβερνώντες μοιράζουν εκατομμύρια ευρώ σε  φάσον υπερωρίες-προϋπολογιζόμενες μάλιστα απο σήμερα για όλο το 2013- σε όλους τα βύσματα κυβέρνησης, υπουργικών γραφείων και οργανισμών...




yperwrieskolaoyzoi
yperkol2yperkol3yperkol4yperkol1

http://makeleio.gr

Δάνειο - σκάνδαλο 1,8 εκατ. ευρώ με εξευτελιστικά επιτόκια σε πρώην Υπουργό

Μείζον θέμα για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργο Προβόπουλο, προκύπτει, μετά τη σημερινή αποκάλυψη του newpost.gr σχετικά με τον τρόπο χορήγησης δανείων. Επίσης θα πρέπει οι οικονομικοί εισαγγελείς να ελέγξουν τη διαδρομή του χρήματος και αν τελικά υποκρύπτεται ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Το πολιτικό θέμα είναι πλέον στα χέρια της κυβέρνησης για τον αν συνεχίζει να εμπιστεύεται τον κ. Προβόπουλο. Κρίσιμα πολιτικά ζητήματα προκύπτουν από την χορήγηση υπέρογκου δανείου σε πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Μετά τις καταγγελίες του Μιχάλη Καρχιμάκη για δάνειο άνω του 1 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκε σε πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, το newpost.gr έψαξε και έχει στη διάθεσή του τα ντοκουμέντα. Παρατηρώντας τα σχετικά έγγραφα βλέπουμε ότι ο κ. υπουργός το 2009 (26/01) μεταβίβασε στην Proton Bank -μέσω της εταιρείας εκμετάλλευσης ακινήτων που διαθέτει- δάνεια ύψους 1.797.748 ευρώ με εγγύηση ακίνητο που είχε εκμισθώσει σε άλλη γνωστή τράπεζα.

Το ποσό του δανείου, όπως αναγράφεται στην σχετική αίτηση, θα χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση τεσσάρων συνολικά καταστημάτων στην Αθήνα, την ανακαίνιση αυτών καθώς και για την αγορά αγροτεμαχίου επιφανείας 8.160 τ.μ. σε νησί και στην ανέγερση κτίσματος.

Το δάνειο, εκταμιεύθηκε σε μία δόση, έχει ορίζοντα αποπληρωμής 111 μήνες (λήξη στις 30/03/2018) ενώ το επιτόκιο ανέρχεται μόλις στο 1,25%!

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κεντρικός τραπεζίτης κ. Προβόπουλος εάν έχει λάβει υπόψιν του την χορήγηση των εν λόγω δανείων;

Είναι δυνατόν να δίνεται ένα τόσο μεγάλο δάνειο σε πολιτικό πρόσωπο και με τους συγκεκριμένους ευνοϊκούς όρους;

Μήπως αυτό υποκρύπτει άλλου είδους συναλλαγές ή η τράπεζα επένδυε στις πολιτικές παρεμβάσεις του συγκεκριμένου κυρίου για διάφορες υποθέσεις που τον αφορούσαν;

Σ.Σ.1. Το newpost.gr έχει στη διάθεση της Δικαιοσύνης όλα τα αποδεικτικά έγγραφα και φυσικά το όνομα του εν λόγω πολιτικού.
Σ.Σ.2. Για ευνόητους λόγους έχουν αλλοιωθεί στις φωτογραφίες τα προσωπικά δεδομένα του πρώην υπουργού.


Σχετικές φωτογραφίες:



2901eggrafo1araxni.jpg2901eggrafo2araxni.jpg2901eggrafo3arachni.jpg2901eggrafo4arachni.jpg
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/18.html

Δεν έβαλε μυαλό παρά τις …μάπες που έφαγε

Την στιγμή που ο ΣΔΟΕ κάνει φύλλο και φτερό το ινστιτούτο του Γιάννου Παπαντωνίου και η αρμόδια εξεταστική διερευνά της συνθήκες διαγραφής των εξαδέλφων του πρώην τσάρου, ο Χατζηδακης νομοθετεί υπέρ της μεταλλευτικής εταιρείας S&B του Κυριακόπουλου  που όχι μόνο υπήρξε χορηγός των εκδηλώσεων του τ. υπουργού που πλέον παραπέμπεται στην δικαιοσύνη, αλλά είχε στο ΔΣ της και την κυρία Παπακωνσταντίνου, το όνομα της οποίας φέρεται να αφαιρέθηκε από την λίστα Λαγκάρντ! 

Και με Φωτογραφική διάταξη ενισχύεται κεφαλαιακά για να προστατέψει το φυσικό περιβάλλον. 

Το νομοσχέδιο που τιτλοφορείται «Διαμόρφωση Φιλικού Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος» για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις και έχει καθυστερήσει μήνες να ψηφιστεί. Η βιομηχανία συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους ρυπαντές του θαλάσσιου περιβάλλοντος της Μήλου με τη βούλα της δικαιοσύνης.


Όσοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν το όψιμο ενδιαφέρον του υπουργού Ανάπτυξης για το περιβάλλον, ας συνυπολογίσουν ότι ο στενός συνεργάτης στου για τους αυτοκινητοδρόμους  Ευθύμιος Βιδάλης  διατέλεσε επί σειρά ετών το δεξί χέρι του Κυριακόπουλου  στην S&Β.

Διαβάστε επίσης:
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8795.html

Άδωνι, μην τους ακούς που λένε ότι είσαι δωσίλογος και προδότης.


Μην τους ακούς που σε λένε προβοκάτορα και βλάκα. Μην ακούς τους συναδέλφους σου που δημόσια σε αποκαλούνξεφτίλα και καραγκιόζη. Δεν ξέρουν τι λένε

. Εσύ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου. Κάτι αγνώμονες τύποι στα πάνελ σου φωνάζουν διαρκώς να σταματήσεις να τσιρίζεις. Εσύ μην τους ακούς.
Για παράδειγμα στον Αυτιά το Σάββατο ήσουν καταπληκτικός.
Ποιος είναι ο Χαϊκάλης που τόλμησε να σου αντιμιλήσει; Και μετά, αυτός ο τρομοκράτης ο Σκουρλέτης. πώς τόλμησε να σου απαντήσει ένας τύπος που δεν κατάφερε να βγει βουλευτής.

ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΔΩΝΙ ! Άδωνις, τι ωραίο όνομα! Τι ωραία φωνή!
Πώς τόλμησε ο θρασύς τύπος να αναφέρει ότι άλλαξες κόμμα!

Καλά έκανες κι αντέδρασες αμέσως. Αυτό θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα και καλά θα κάνεις να βρίζεις χυδαία όποιον τολμά να σου το πετάει στον αέρα .
Και μια τελευταία χάρη. Σε παρακαλώ, συνέχισε να βγαίνεις καθημερινά στα κανάλια.
Κάθε μέρα. Κάθε μέρα. Κάθε μέρα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Καλή τύχη.

ΥΓ.
Άδωνι, επειδή θέλω να σε βοηθήσω, θέλω να σε ρωτήσω το εξής.
Είδα ότι αντέδρασες με μανία όταν ο Σκουρλέτης σε ρώτησε “πόσα κόμματα θα αλλάξεις ακόμα;” Προφανώς σε πληγώνει αυτό το θέμα. Να σου πω… έψαξα λίγο στο ιντερνετ και βρήκα κάποιες δηλώσεις σου λίγες μέρες πριν πας από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ.
Να τις σβήσω να πάνε στο διάολο; Διάβασε και πες μου. Για το ενδεχόμενο προσχώρησής σου στη ΝΔ: «Τι άλλο θα ακούσουμε;

Αναρωτιέμαι. Οι άνθρωποι τελικά που τα γράφουν αυτά, έχουν σώας τας φρένας ή μήπως είναι παρανοϊκοί ναρκoμανείς;

Έχουν κάποιο πρόβλημα με τα χάπια; Είναι δυνατόν να λέει κάποιος σοβαρά ότι εγώ προτίθεμαι να φύγω από το ΛΑΟΣ για να πάω στη ΝΔ; Διαβάζω εκεί που γράφουνε ότι τώρα που έφυγε ο Βορίδης, θα ακολουθήσει ο Γεωργιάδης. Δηλαδή, αναρωτιέμαι πραγματικά. Έχετε σώας τας φρένας;». Για τον Προκόπη Παυλόπουλο: «Φέρατε τον Παυλόπουλο να μιλήσει για το άσυλο;

Ο αχρηστότερος υπουργών Εσωτερικών από καταβολής του ελληνικού κράτους; χα χα χα χα χα χα (ξεσπάει σε γέλια μέχρι δακρύων)». Λίγες ημέρες μετά την προσχώρησή σου στη ΝΔ: «Θέλω δημοσίως να του ζητήσω συγγνώμη για ένα video που με είχε πιάσει ένα νευρικό… Λοιπόν, άλλο πράγμα είναι η πολιτική κριτική, την οποία μπορώ να κάνω.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχα παραφερθεί και θέλω να πω συγγνώμη στον κ. Παυλόπουλο για αυτό διότι εχθές με πολύ μεγαλοσύνη με υπερασπίστηκε…». Για τον Φαήλο Κρανιδιώτη:
«Το ξεκαθαρίζουμε λοιπόν. Δεν με νοιάζει καθόλου ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης. Συμπαθής, να πιούμε κρασί και να πούμε ένα ανέκδοτο.

Μέχρι εκεί είναι. Η πολιτική του σκέψη είναι μωρού παιδιού. Αν νομίζει ότι θα αυτοδιαλυθεί ο Λαϊκός Ορθόδοδοξος Συναγερμός.

Αν νομίζει ότι ξαφνικά οι βουλευτές του ΛΑΟΣ θα φύγουν για να ακολουθήσουν όλοι το μέγα ηγέτη Αντώνη Σαμαρά. Αν νομίζει ότι οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ θα πάνε να ψηφίσουν όλοι ΝΔ γιατί εξελέγη ο Σαμαράς αρχηγός, προφανώς ο άνθρωπος έχει πολιτική σκέψη νηπίου.

Γιατί αυτά δεν θα γίνουνε». Για τον Αντώνη Σαμαρά: «Ποιοι ψηφίσανε αυτό το νόμο;
Να δείξουμε λίγο εδώ τις υπογραφές. Ο τότε υπουργός Οικονομικών Αντώνης Σαμαράς και ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Φώτης Κουβέλης.
Και φυσικά για τον Φώτη Κουβέλη, λογικό είναι, τότε του ΚΚΕ Εσωτερικού ήταν, του ενιαίου Συνασπισμού εκείνης της επoχής.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο μεγάλος ορθόδοξος δεξιός πατριώτης; Είναι αυτός που ψήφισε το νόμο, αυτό που οι ίδιοι οι Νεοδημοκράτες σήμερα το έχουν ξεχάσει, όπου μας απαγόρευε να λέμε “συμμοριοτοπόλεμος” και μα ςέλεγε “πρέπει να λέμε εμφύλιος πόλεμος».

ΥΓ 2.
Επειδή εσείς οι συγγενείς του δεν φταίτε σε τίποτα να σας μισεί όλος ο κόσμος. Μήπως να τον πηγαίνατε σε κανένα γιατρό να τον ηρεμήσετε; Τώρα, μιλάω σοβαρά. Εσείς οι συγγενείς του, που τον αγαπάτε, δεν έχετε παρατηρήσει τελευταία ότι έχει ξεφύγει; Δεν πρέπει να τον πάτε σε κανένα γιατρό; Δεν είναι ντροπή. Ευγενία ακούς;



 RAMNOUSIA
Γιαννακοχωρίτης
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7142.html

Η επικείμενη ποινικοποίηση του να είσαι Έλληνας πολίτης

Του Άγη Βερούτη

Το πρόσφατο φορολογικό νομοσχέδιο προϊδεάζει για την επικείμενη τελική εξαθλίωση της ελληνικής πρώην μεσαίας τάξης στοχεύοντας όσους έκαναν το λάθος να τεκνοποιήσουν χωρίς να προβλέψουν την απόκλιση ανάμεσα σε πολιτικές εξαγγελίες και πράξη της τρικομματικής.

Η φορολογική αυθαιρεσία και υπερφορολόγηση επί δικαίων και αδίκων της σημερινής κυβέρνησης, προσομοιάζει τις τελικές φάσεις παρακμής κρατικών οντοτήτων πριν την καθολική κατάρρευση, όπως η Βυζαντινή, η Ρωμαϊκή, η Οθωμανική και η Βρετανική αυτοκρατορία.

Η άρνησή της να συντάξει ένα εύκολο και εφαρμόσιμο σύστημα φορολόγησης, με συντελεστές που θα βοηθούν την επιβίωση των νομίμων επιχειρήσεων, δείχνει ότι σκοπός δεν είναι η συλλογή εσόδων, αλλά ο ουσιαστικός αφανισμός της ελληνικής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που συνεχίζει να επιμένει στη νομιμότητα.

Από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να αποτελεί ταμπού η μείωση του μυριοκέφαλου δημοσίου τομέα, των άνω του 1.000.000 υπαλλήλων στενού και ευρύτερου δημοσίου, με τους μισθούς 2.300 ευρώ για τετράωρη νυχτερινή εργασία οδηγού απορριμματοφόρου σε νησί στην περιφέρεια, τους δεκάδες χιλιάδες κηπουρούς στους δήμους ανά τη χώρα, τους φημολογούμενους εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους που εισπράττουν σύνταξη χωρίς καταχωρημένο τον ΑΦΜ τους, τους διπλάσιους τραπεζοκόμους από νοσηλευτές στα νοσοκομεία μας, και τους χιλιάδες ανενεργούς ή προσχηματικούς κρατικούς οργανισμούς και ΜΚΟ που χρηματοδοτεί το Ελληνικό κράτος με τα χρήματα που αποσπά εξοντώνοντας την Ελληνική μεσαία τάξη.

Ουσιαστικά εκείνα που απειλούσαν τα κόμματα της τρικομματικής κυβέρνησης ότι θα πράξει ο Τσίπρας αν έβγαινε πρώτος στις εκλογές, αυτά και χειρότερα έχουν κάνει στην πράξη μέχρι στιγμής.

Ίσως ποτέ δεν θα τολμούσε ο Τσίπρας να περάσει νόμο για φυλάκιση οποιουδήποτε φοροφειλέτη (προσοχή στο κενό ανάμεσα σε φοροφειλέτη και φοροφυγά) για ποσά άνω των 1.000 ευρώ οφειλής προς το κράτος, πιθανόν ποτέ δεν θα συζητούσε για φόρους που περισσότεροι των μισών φορολογουμένων ιδιοκτητών ακινήτων αδυνατούν να πληρώσουν, μεταξύ αυτών και κατά την προφορική δήλωσή του ο ΓΓ πληροφοριακών συστημάτων αλλά και ο κ. Πάγκαλος, πιθανότατα ποτέ δεν θα εξέταζε την δημιουργία ειδικών φυλακών για φοροφειλέτες, που εκ των πραγμάτων αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην αυθαίρετη φορολόγηση που οδηγεί την κοινωνία σε πογκρόμ δικαίων.

Ταυτόχρονα που συμβαίνουν αυτά επί όσων αδυνατούν να ξεφύγουν από τη φορολογική βαριοπούλα του κ. Στουρνάρα, άνθρωποι που ζουν σε νησιά ή απομακρυσμένες περιοχές ξέρουν πολύ καλά ότι κανείς δεν κόβει απόδειξη για τίποτε, ενώ μεγάλο μέρος των φορολογικών εσόδων των αστικών κέντρων δρομολογείται για την χρηματοδότηση της περιφέρειας. Το σκεπτικό είναι ότι οι ντόπιοι “ντρέπονται” να ζητήσουν απόδειξη από τον γείτονα-γνωστό-συχωριανό τους, και οι τουρίστες δεν ενδιαφέρονται αν θα τους κοπεί απόδειξη ή όχι, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής δραστηριότητας της επαρχίας να βρίσκεται κάτω από το ραντάρ της φορολογικής αρχής που υπάγονται.

Το αποτέλεσμα της συνέχισης αυτής της φορολογικής γενοκτονίας ήδη έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται. Άνθρωποι που ως και σήμερα στην κρίση ήσαν τίμιοι, εργατικοί, και ποτέ δεν παρέβαιναν το νόμο, σκέφτονται να κλείσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τους, ενώ κάποιοι ψάχνουν διέξοδο στη μετανάστευση ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ ταυτόχρονα οι δήμοι και οι προσχηματικές δημόσιες υπηρεσίες βρίθουν από αργόμισθους που πάνε στο μέσο του πρωϊνού στην υπηρεσία για καφεδάκι και κουβέντα, αντί καφενείου, και φεύγουν λίγες ώρες μετά χωρίς ουσιαστικά να έχουν παράγει τίποτε που να δικαιολογεί την μισθοδότησή τους, πέραν της ψήφου που βάζουν κάθε εκλογική αναμέτρηση στον “νονό” που τους διόρισε.

Η ανισότητα των Ελλήνων πλησιάζει τα όρια ανοχής και αντοχής της κοινωνίας.

Συντεχνίες ως αυτή των ΜΜΜ, και ειδικότερα του μετρό, φημολογείται ότι έχουν τόσους υπεράριθμους, που προσελήφθησαν με σκοτεινές διαδικασίες όπως αναδεικνύει ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης στην ετήσια έκθεσή του, που αν επαναξιολογηθεί η ανάγκη σε προσωπικό του κάθε φορέα, πιθανόν περισσότεροι από τους μισούς είναι μη απαραίτητοι. Αυτούς οι Έλληνες πολίτες τους πληρώνουμε όχι μόνο με τους φόρους μας, αλλά με το αυξημένο εισιτήριο, και με μισθούς που να ξεπερνούν εκείνους όχι μόνο των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας, αλλά και εκείνον του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού!

Στις προηγούμενες εκλογές ο Τσίπρας απείλησε με φορολογικό αφανισμό τη μεσαία τάξη, με μέτρα για τη διατήρηση των αριθμών και των προνομίων των δημοσίων υπαλλήλων, και των συντεχνιών που δεκαετίες τώρα απομυζούν την Ελληνική κοινωνία από κάθε ικμάδα οικονομικής ζωτικότητας.

Η κυβέρνηση που τελικά εξελέγη, έκανε πράξη τις εξαγγελίες του Τσίπρα, κρατώντας τις μεταρρυθμίσεις στο ναδίρ, και υποκύπτοντας στη γνωστή παλιά καλή συνταγή του οικονομικού αφανισμού απάντων, πλην πελατών.



 Πηγή

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6196.html

Το παραμύθι της «επιστροφής των καταθέσεων» Του Γιώργου Δελαστίκ


Εκνευριστική έχει καταντήσει πλέον αυτή η ιστορία με τους αλλεπάλληλους ανά μήνα κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για τη διαβόητη «επιστροφή των καταθέσεων» στις ελληνικές τράπεζες. Αντιλαμβανόμαστε την πολιτική σκοπιμότητα της καλλιέργειας τεχνητού κλίματος
αισιοδοξίας μήπως... στραβωθεί κανένας αφελής και καταθέσει τα λεφτά του στην τράπεζα, αλλά δεν είναι ανάγκη να χειρίζεται τόσο προκλητικά το θέμα η κυβέρνηση σαν να απευθύνεται σε ηλιθίους. Κανένας λόγος αλαλαγμών δεν υπάρχει.

Το πολύ πολύ ένας στεναγμός ανακούφισης και «δυστυχούς παρηγορίας» που η μείωση -ναι, η μείωση!- των καταθέσεων κατά τη διάρκεια του 2012 δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο κατά τη διάρκεια του 2010 και του 2011! Τίποτα περισσότερο! Ας δούμε καλύτερα τους αριθμούς βάσει των στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος. Την 1η Ιανουαρίου του 2012 το σύνολο των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες ανερχόταν στα 168,96 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2012 οι καταθέσεις είχαν πέσει στα 161,36 δισ. ευρώ. Μια απλή αφαίρεση μας δείχνει ότι μέσα στο 2012 οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 7,6 δισεκατομμύρια ευρώ.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα 7,6 δισ. είναι πολύ μικρότερα από τα 40,6 δισεκατομμύρια ευρώ που είχαν μειωθεί οι καταθέσεις κατά το 2011 και τα 27,9 δισ. ευρώ που είχαν φύγει από τις τραπεζικές καταθέσεις μέσα στο 2010. Στα τέλη του 2009 δηλαδή οι καταθέσεις ήταν 237,53 δισ. ευρώ και στα τέλη του 2010 είχαν πέσει στα 209,6 δισεκατομμύρια. Αυτά σημαίνουν ότι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες έχουν μειωθεί κατά 76,2 δισεκατομμύρια ευρώ (ποσοστό περίπου 32%) σε σχέση με τα τέλη του 2009. Μέσα σε τρία μόλις χρόνια χάθηκε το ένα τρίτο των καταθέσεων.
Αυτό συνιστά οικονομική καταστροφή για τις τράπεζες. Ο λόγος είναι πως αυτές δεν μπορούν με την ίδια ταχύτητα να περιορίσουν τα δάνεια που έχουν χορηγήσει σε τράπεζες και ιδιώτες, όσο και αν «στραγγαλίσουν» τη χορήγηση νέων δανείων. Οι αριθμοί που αφορούν αυτή την πτυχή είναι αποκαλυπτικοί.
Το 2009, το σύνολο των δανείων προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά που είχαν χορηγήσει οι ελληνικές τράπεζες ανερχόταν σε 249,68 δισ. ευρώ - ήταν δηλαδή κατά 12,2 δισ. ευρώ περισσότερα από τις καταθέσεις, οι οποίες υπενθυμίζουμε ότι ανέρχονταν σε 237,53 δισ. Στα τέλη του 2012 η κατάσταση για τις τράπεζες είχε επιδεινωθεί δραματικά. Παρόλο που μέσα στη «μαύρη τριετία» του Μνημονίου περιόρισαν κατά 22 δισεκατομμύρια τις χορηγήσεις δανείων και τις έριξαν στα 227,7 δισ. ευρώ, το ποσό αυτό είναι κατά... 66,3 δισεκατομμύρια μεγαλύτερο από εκείνο των καταθέσεων, που έπεσαν -παρά τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης- στα 161,4 δισ. ευρώ.
Υπερπενταπλασιάστηκε (!) δηλαδή σε απόλυτους αριθμούς το ποσό της απόκλισης ανάμεσα στις χορηγήσεις δανείων εκ μέρους των τραπεζών και τις καταθέσεις σε αυτές. Αυτό δεν προοιωνίζεται τίποτα καλό για την πραγματική οικονομία, γιατί σημαίνει ότι όσες καταθέσεις και αν τυχόν επιστρέψουν στις τράπεζες, οι τράπεζες θα κρατούν το μέγιστο τμήμα των καταθέσεων αυτών για τον εαυτό τους, προκειμένου να μειώσουν τους κινδύνους για την ίδια τους την ύπαρξη.
Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι αποκλείεται στο ορατό μέλλον οι ελληνικές τράπεζες να μπορούν να χορηγήσουν τα δάνεια που περιμένουν σαν μάννα εξ ουρανού οι επιχειρήσεις και ο κοσμάκης! Θα τα περιμένουν επί ματαίω! Οπως είναι ευνόητο, η ανωτέρω εξήγηση της συμπεριφοράς των τραπεζών καμιά παρηγοριά δεν αποτελεί για τους επιχειρηματίες και τα νοικοκυριά, που έχουν στερηθεί αυτή την τριετία δανειακή ρευστότητα ύψους 22 δισεκατομμυρίων. Ρευστότητα ύψους 12 δισ. ευρώ έχουν χάσει οι επιχειρήσεις και άλλα 10 δισεκατομμύρια τα νοικοκυριά.
Στο υπάρχον περιβάλλον της δραματικής συρρίκνωσης των εισοδημάτων όλου του πληθυσμού και της καταβαράθρωσης του τζίρου πολλών επιχειρήσεων, η δανειακή ασφυξία από τις τράπεζες έχει τραγικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία, αλλά και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Οι καταθέσεις των νοικοκυριών όλο και λιγότερο μπορούν να χρηματοδοτήσουν τη δανειοδότηση των επιχειρήσεων.
Το 2009 «περίσσευαν» 77,3 δισ. ευρώ αφού τα νοικοκυριά είχαν καταθέσεις 196,9 δισεκατομμυρίων και δάνεια 119,6 δισ. Το 2012 το ποσό αυτό είχε συρρικνωθεί δραστικότατα: 135 δισ. καταθέσεις νοικοκυριών μείον 106,6 δισ. δάνεια μας κάνει μόλις 28,4 δισεκατομμύρια - σχεδόν το ένα τρίτο! Με άλλα λόγια, η λεηλασία των εισοδημάτων του λαού μας γκρέμισε και τη δυνατότητα τραπεζικού δανεισμού των επιχειρήσεων!
 
 
http://www.triklopodia.com/2013/01/blog-post_1596.html

Ένας κομήτης με επτά συνοδούς! Γιατί καλύπτει η NASA στοιχεία του κομήτη; (video)

Μετά από πολυήμερη εξέταση των δεδομένων ο James M. McCanney αναφέρει για ένα πραγματικό γεγονός που παρατηρείτε πολύ στενά από την Nasa αλλά το υποκρύπτουν και δεν αναφέρουν τίποτα γι’ αυτήν την περίεργη ανακάλυψη…


Πρόκειται για έναν κομήτη ο οποίος έχει από 1 έως 7 ¨συνοδούς¨ και η ονομασία που του έχει δοθεί είναι C/2012/S1,ο φυσικός James M. McCanney τον αναφέρει σαν τον κομήτη του αιώνα.
Ένας συνοδός από τον κομήτη φαίνεται να μην έχει αλλάξει καθόλου σχήμα και αυτό είναι πολύ περίεργο και είναι σε απόσταση μισό εκατομμύριο μίλια.

Αν το αντικείμενο είναι σε τροχιά γύρο από τον πυρήνα του κομήτη τότε είναι πιθανόν με αυτήν την απόσταση να είναι μεγαλύτερος και από την Γη.

Επίσης με τους συνοδούς που τον περιβάλουν θα μπορέσουμε να υπολογίσουμε την μάζα και κατόπιν το μέγεθος του πυρήνα του κομήτη. Επιστήμονες της Nasa αναφέρουν δυο πράγματα μόνο για τον περίεργο συνοδό. Ή πως πρόκειται για θαύμα ή για λάθος της επιστήμης μας…

Ο James M. McCanney αποκαλύπτει πως οι επιστήμονες της NASA λένε τα μεγαλύτερα ψέματα και στο συγκεκριμένο συμβάν ξεκίνησαν από το μέγεθος του πυρήνα του κομήτη αναφέροντας πως ο πυρήνας δεν μπορεί να μετρηθεί λόγω του μικρού μεγέθους του. Ξέρουμε όμως πως μπορούν να μετρηθούν πυρήνες σε κάθε κλίμακα απλώς και μόνο με τα ραδιοτηλεσκόπια. Οι επιστήμονες της Νasa απαντούν σε αυτό το ερώτημα πως πρόκειται τότε για λάθος εκτιμήσεις…


«Κανονικά δεν θα έπρεπε να έρχεται κανείς σε αντίθεση με αυτούς τους επιστήμονες, διότι κρατούν τα ηνία των ραδιοτηλεσκόπιων, αλλά εάν υποκρύπτουν κάτι τότε ποιος θα έρθει σε αντίθεση μαζί τους;;» δήλωσε ο James M. McCanney ..

Με τους συνοδούς που περιβάλουν τον κομήτη μπορούμε με έναν αστρονομικό τύπο να βρούμε την μάζα του πυρήνα του και η Nasa δεν μπορεί να κρύψει τίποτα από αυτό…
Αυτός ο κομήτης ίσως έχει μεγάλη επίδραση στην Γη όταν θα βρίσκεται στο εύρος της τροχιάς του πλανήτη Δια. Τοτε θα μπορούμε να είμαστε εκατό τις εκατό σίγουροι για το εάν πρόκειται για κομήτη ή κάτι άλλο που περιμένουνε…

Η NASA ανακοίνωσε πως υπήρξε βλάβη σε κάποιο σύστημα και πως θα ελεχθούν ξανά όλα από την αρχή.. επίσης άλλη ανακοίνωση αιφνιδίως αναφέρει πως ο κομήτης δεν θα είναι ορατός μέχρι τον Νοέμβριο….. !!!!!

Ο φυσικός Jim Mccanney κάνει έκκληση σε πολλούς επιστήμονες και στον κόσμο να μείνουν συντονισμένοι με τον κομήτη και να παρακολουθήσουν το ¨φιάσκο¨ της Nasa
Και τα ψευδή στοιχεία που αναφέρει συνεχώς.. Τι καλύπτουν οι επιστήμονες της Nasα άραγε;;…..





Πηγή: http://strange-files.blogspot.com/2013/01/nasa-video_30.html#ixzz2JUfYeRwI

Λόγος του Μέγα Αλέξανδρου [ΒΙΝΤΕΟ]- ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ!!

*** Παράκληση δείτε το βίντεο μαζί με τα παιδιά σας***
Μια παραγωγή του Ροδίτη Βασίλη Χατζηβασίλη
Ο Αλέξανδρος ο Μέγας ως Έλληνας , μίλησε Ελληνικά. Μίλησε με λόγια απλά, το πόσο ωραίο είναι και πόσο μεγάλο να είσαι Έλληνας
Στην σημερινή εποχή που ζούμε ως Έλληνες, είμαστε το μόνο κράτος που υπέστημεν τα τελευταία χρόνια από τις κυβερνήσεις που μας διοίκησαν ,τόσο πολύ ανθέλληνικότητα .
Μας μπέρδεψαν απο αριστερά, κεντρώα και δεξιά .
Δεν κατάλαβαν αυτοί που ασκούσαν και ασκουν την εξουσία ότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι, αυτοί που γέννησαν την δημοκρατία, μιλούσαν σε μια άλλη γλώσσα .(..Έχουμε πολίτευμα που δεν αντιγράφει των άλλων τους νόμους, αλλά πιο πολύ είμαστε εμείς παράδειγμα σε μερικούς παρά μιμητές τους…)
Το γεννηθείς Έλληνας είναι θέμα τύχης . Το να αισθανθείς Έλληνας και να αποκτήσεις την συνείδηση την Ελληνική είναι θέμα επιλογής και κατάλληλης παιδείας.
Σκηνοθεσία κείμενο μονταζ: Γιαννης Χατζηβασιλης
Φωνή Μεγάλου Αλέξανδρου :Αλέξανδρος Λαμπρίδης
Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης : Κωστής Νικολάκης
Κάμερα: Μανώλης Χατζηβασίλης Τ
ίτλος τραγουδιού: Μανα του Αλεξανδρου
Στίχοι: Πάνος Θεοδωρίδης
Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
Τραγουδι: Γιώργος Νταλάρας
Παραγωγή : Μουσείο Βασίλη Χατζηβασίλη
Όλυμπος Κάρπαθος



kerberos-hellas
Επιλογή Αφροδίτη Κ.
μέσω μηνήματος από τον φίλο Λακαιδέμων και το: http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/
πηγη
ΠΗΓΗ

http://www.katohika.gr/2013/01/mega-aleksandroy.html

Σατανικές Λεπτομέρειες για το Πνευματικό Σχεδιο των ILLUMINATI

Ο στοχος των σατανιστων ειναι εντελλει να καταφερουν τελικα να υλοποιησουν τα δαιμονικα πνευματα τελικα να μοιαζουν με καλα φιλανθρωπα πλασματα
Συμφωνα με εναν πρωην Πεφωτισμενο - illuminati θα χρησιμοποιησουν τελετουργικα, διαστατικες πυλες καθως και αιματηρες θυσιες για να καταφερουν να πετυχουν τον στοχο τους
Πολλοι ανθρωποι-μαρτυρες λενε οτι τα πνευματα εφμανιζονται ... Εγω προσωπικα γνωριζω ανθρωπους που εχουν δει ή ακομη και μιλησει με πνευματα ...
Ενα επαναλαμβανομενο θεμα στην τηλεοραση και στις ταινιες ειναι το παρακατω κονσεπτ ...
διαστατικες πυλες που στελνουν επισκεπτες απο την μια διασταση σε μια αλλη ή απο ενα συμπαν στο αλλο ...
ενα πολυ καλο πραδειγμα ειναι το “Stargate” στο οποιο εμφανιζονται εξωγηινης μορφης aliens και πνευματικες αναβασεις ...
Ενα βιβλιο ''Rastros do Oculto'' απο εναν βραζιλιανο συγγραφεα τον ''Daniel Mastral'' εξηγει τον λογο για τον οποιο επαναλαμβανεται το θεμα αυτο στα media ...
Ο Mastral μεχρι πριν καποια χρονια ηταν ενα υψηλοβαθμο στελεχος μιας σεχτας σατανιστων και βασικα ηταν ο αρχηγος ενος απο τα ταγματα σατανιστων της Βραζιλιας ... Τα τελευταια χρονια εγκατελειψε την παλια του ζωη και πλεον ειναι Ευαγγελιστης...
Στο βιβλιο του αναφερει οτι ο μυστικισμος , η μαυρη μαγεια και εντελλει ο σατανισμος σκοπο εχουν το ανοιγμα πυλων και διαυλους επικοινωνιας με εκπτωτους αγγελους και δαιμονες
Η συσσωρευμενη εσωτερικη γνωση που κατεχουν τοσα χρονια παραδεχεται οτι τους μεταβιβαστηκε απο τους ιδιους τους δαιμονες με την μορφη τελετουργικων με σκοπο το ανοιγμα αυτων των πυλων και την απομακρυνση των ανθρωπων απο τον Θεο
Ο συγγραφεας επισης τονιζει οτι στην αρχαια Αιγυπτο ο ιδιος ο Σατανας προτεινε μια συμφωνια σε μερικους ... Αυτοι που δεχτηκαν εγιναν μυστες σε ειδικα ''κλειστα'' σχολεια της τοτε εποχης και καθως περασαν τα χρονια εξελιχθηκαν σε μια αδερφοτητα ονομαζομενη “Children of the Fire” (Τα παιδια της φωτιας ) με την οποια ονομασια ακομη και στις μερες μας ειναι γνωστη ...
Συμφωνα με τον Mastral υπαρχουν 2 ειδη πυλων ... πυλες στο σωμα και πυλες στην γη ...
ΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ
Οι πυλες στο σωμα επιτρεπουν στους δαιμονες να επηρεαζουν η ακομη και να ελεγχουν τον ανθρωπο
Η πιο βασικη ιεροτελεστια για να επιτευχθει ενα ανοιγμα πυλης στο σωμα ειναι το ΄΄hanneling΄΄ (διοχετευση) οπου το μεντιουμ επιτρεπει ενα πνευμα να μιλησει απο το στομα του διοχετευοντας στους υπολοιπους αλλα και στο ιδιο το μεντιουμ συμβουλες και διαταγες- εντολες
Αιματηρες θυσιες συμβολα μουσικη ναρκωτικα και αυτοσυγκεντρωση επιτρεπουν μια δαιμονικη συνδεση σε πολυ ηψυλο βαθμο και επομενως πιο πολλες πνευματικες δυναμεις
Αυτες οι δυναμεις ειναι τα γνωστα σε ολους μας τρικ τηλεπαθειας , μαντειας (στην πραγματικοτητα τα μυνηματα ερχονται απ ευθειας απο τον εκαστοτε δαιμονα ) καθως και αλλα οπως δημιουργια φωτιας και τηλεκινησης ...
Θεωριες οπως αυτες της αφυπνισης του πνευματος kundalini ή την γνωστη σε ολους μας θεωρια του ανοιγματος των τσακρα του σωματος μας συνιστουν την πληρη δαιμονοποιηση (total demonization) και τονιζει οτι οταν εχουν φτασει σε μεγαλο βαθμο τοτε ειναι ανοιχτες οι πυλες του σωματος και κυριευμενες απο δαιμονες...
Ποιο προχωρημενοι ακολουθοι μπορουν να εκτελεσουν αστρικη προβολη κατα την οποια ενω το σωμα βρισκεται ακινητοποιημενο το πνευμα τους περιφερεται και συναντιεται με αλλα πνευματα ή αλληλεπιδρα με πνευματα δαιμονες ...
Η ιεραρχεια στον σατανισμο εξαρταται απο την δυναμη και το επιπεδο που εχει εντρυφησει ο καθενας και κατα το ποσο ισχυρο ειναι το πνευμα που <<κατοικει>> στον καθενα ... '' Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ''
Συνηθως ανθρωποι με μεγαλους οικογεννειακους δεσμους μυστηριωδως εχουν τα πιο μεγαλα και δυνατα πνευματα με το μερος τους...
Τα δυνατα πνευπατα μπορουν οντως να προκαλλεσουν αρρωστιες η να δημιουργησουν ατυχηματα καθως και βιαιοπραγιες μεταξυ σατανιστων οι οποιες θεωρουνται συνηθες φαινομενο
Συμφωνα με τον Mastral ευτυχως δεν μπορουν να βλαψουν αληθινους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ οι οποιοι προστατευονται απο το Αγιο πνευμα, απο αγγελους καθως και απο ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ σε πολυ δυσκολες περιπτωσεις !!!!
ΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ
Οι πυλες στην γη ειναι λιγο πιο περιπλοκο θεμα
ο Mastral λεει οτι η πραγματικοτητα συμπεριλαμβανει εννεα διαστασεις οι οποιες επικαλυπτουν το συμπαν - διαστημα , και για να μας εξηγησει καλυτερα κανει την παρακατω μεταφορα ενος ''ασανσερ'' λεγοντας ...
'' τα πνευματα απο τις πιο υψηλες διαστασεις μπορουν να κατεβουν κατω σε χαμηλοτερα επιπεδα (χαμηλοτερες διαστασεις )
αλλα κανενα πνευμα δεν μπορει να ανεβει παραπανω απο την διασταση στην οποια ανηκει )
Ζουμε στην τεταρτη διασταση ... Παρακατω απο εμας υπαρχουν πολλοι και διαφοροι δαιμονες που εχουν ''κλειδωθει'' εκει απο τον ιδιο τον ΘΕΟ σαν τιμωρια ... ο Lucifer ειναι η μονη οντοτητα η οποια μπορει να περιφερθει εως και την ενατη διασταση και γενικοτερα το πιο υψηλο επιπεδο ...
Καποιες πυλες ειναι προσωρινες και καποιες , ισως οι πιο σημαντικες ειναι μονιμα ανοιχτες ...
Το ανοιγμα τον προσωρινων πυλων εξαρταται απο καποιον '' ακριβη χρονο '' και απο καποιες ειδικες '' ευθυγραμμισεις διαστασεων '' και αυτη η γνωση ειναι περα απο την κλασσικη αντιληψη μας για την επιστημη και την φυσικη
Γιαυτο λοιπον οι μυστικιστες κατακυριευονται και δεινουν μεγαλη εμφαση στην αριθμολογια-νουμερολογια , στον τροπο κατασκευης κτιριων και στην γεωμετρια τους και την αστρολογια ,,, διοτι αυτα ειναι τα εργαλλεια που επιτρεπουν την ενεργοποιηση μιας προσωρινης πυλης και την επαφη με υψηλου επιπεδου πνευματα ...
Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΘΥΣΙΑ
Τα περισσοτερα δαιμονικα πνευματα εκδηλωνονται στην πεμπτη διασταση και χρειαζεται να δημιουργηθει μια πολυ δυνατη ενεργεια σε αιματηρο τελετουργικο ( το ιδανικοτερο παιδια η παρθενες ) για να υλοποιηθουν στην τεταρτη στην οποια βρισκομαστε , αλλα μολις αυτο το αιματηρο τελετουργικο τελειωσει οι οντοτητες αυτες αποχωρουν ...
Αυτες που δεν αποχωρουν και εγκλωβιζονται στη δικη μας διασταση προοριζονται να γινουν ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ καποιων ανθρωπινων σωματων αρα λεμε οτι τοτε εχουμε (total demonization) οπως σας εξηγησα και στην αρχη του αρθρου ...
Οι μονιμες πυλες ειναι ο κυριος σκοπος των *σατανιστων ( * ονομαζονται ''children of Lucifér '' με εμφαση στην τελευταια συλλαβη ...
Εχουν την ιδιοτητα να μην κλεινουν απο μονες τους παρα μονον εαν αυτο εγχειρηθει ...
Συμφωνα με τον Mastral υπαρχουν 90 μονιμες πυλες πανω στην γη οι 72 ειχαν ανοιξει ηδη μεχρι την απαρχη της χιλιετηριδας ,
αλλες 9 ανοιξαν απο το 2000 εως και το 2006 και οι τελευταιες 9 θα ανοιξουν απο το 2012 εως και το 2013...
Οι ακριβης συνθηκες κατω απο τις οποιες θα ανοιξουν και οι τελευταιες 9 πυλες δεν ειναι γνωστες ... αφηνει να εννοηθει ομως οτι γνωριζουν καποιοι οι οποιοι ειναι πολυ υψηλοβαθμοι στην σατανιστικη - Σεχτα των ιλλουμινατι ...
Μπορουμε να περιμενουμε ομως οτι θα χρειαστει τεραστιο ποσο ανθρωπινων θυσιων και μεγαλα ποσα φυσικης ενεργειας ...
Μια μεγαλη υποσχεση που εχει δοθει στους σατανιστες ειναι οτι μολις ολοκληρωθουν ολες οι ενεργοποιησεις των μονιμων πυλων θα μπορεσουν να περασουν απο μια απο αυτες τις πυλες και θα συναντησουν δαιμονικες δυναμεις τις οποιες θα αποκτησουν !!!
Σε αυτη την διαδικασια θα υπαρχει μια κοσμικη μετατοπιση με δευτερολεπτα πανω στη γη να σημαινουν ωρες ολοκληρες στην αλλη πλευρα... ( Αυτο που συνηθως συμβαινει στις εξωγηινες απαγωγες αν εχετε προσεξει )
Το ανοιγμα αυτων των πυλων ειναι η αιτια των οσων εχουμε δει απο το 1950 και επειτα ... Τοσες ''πνευματικες εκδηλωσεις '' οπως Ufo φωτεινα orbs και διαφορες αλλες οπτασιες ... καποιες φορες και με το φως της ημερας !!!
Η ελπιδα η αλλιως ο σκοπος του σατανα ειναι οτι με την ολοκληρωση της ενεργοποιησης και των 90 μονιμων πυλων δυνατοι δαιμονες απο αλλες διαστασεις θα μπορεσουν να ελθουν στην γη και τελικως να αλληλεπιδρουν με το ανθρωπινο ειδος...
Δεν θα παρουσιαστουν ως δαιμονες αλλα ως φιλανθρωποι και καλοαγαθοι εξωγηινοι ή ως πνευματα φωτος και αγαπης ... !!!
ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ DNA
Καποιες ξεχωριστες προσωπικοτητες της γης δεχονται αλλαγες στο dna τους ...
Αυτο μπορει να εχει συμβει για 3 και μονο λογους :
1. Τα ''σεξουαλικα'' δαιμονικα πνευματα (demonic sexual spirits ) οι ΙΝΚΟΥΜΠΟΥΣ και ΣΟΥΚΟΥΜΠΟΥΣ εχουν μεταφερει το σπερμα τους μεσω της διαδικασιας του σεξ
2. Ενας ανδρς που βρισκεται υπο πληρης δαιμονοποιηση μπορει να γονιμοποιησε μια γυναικα και το αποτελεσμα ειναι το ανθρωποειδες υβριδιο που παραχθηκε να συμπεριφερεται και μοιαζει βεβαιως απολυτα με ανθρωπο αλλα να αλλαζει το dna του
και πιο σπανια 3. ενα ζευγαρι να εχει περασει στην αλλη πλευρα μιας πυλης και να εχει κανει εκει σεξ ...!!!
Και στις τρεις περιπτωσεις η υψηλη ενεργεια επηρεαζει το dna του εμβρυου με εναν τροπο με τον οποιο το ατομο- υβριδιο αυτο να επιδρα πιο ευκολα με πνευματα και να ειναι δεκτης των πιο συνατων δυναμεων ...
Οι συνηθισμενοι ανθρωποι δεν μπορουν να αντεξουν την τελεια τατοχη απο οντοτητες για πολλα χρονια ... το σωμα εγκαταλειπει και τελικα ερχεται ο θανατος ,,,
Οι σατανιστες-ιλλουμινατι εχουν ως στοχο πλεον να επιτευχθει ενα τελειο μοντελο ανθρωπου που θα μπορει να αντεξει την πληρη δαιμονοποιηση (total demonization) και θα μπορει να ελεγχει και να επιδεικνυει δυναμεις που δεν εχουν εμφανιστει ακομη στην γη ... ΄Η δεν τις εχουμε δει εμεις ακομη ...
Αυτο το ατομο μπορει να υπαρχει ηδη ακομη και σημερα που διαβαζετε αυτο το αρθρο αλλα αν υπαρχει να ξερετε οτι αυτος θα ειναι ο λεγομενος << Αντιχριστος >>
Συμπερασμα
Ακομη και αν δεν πιστευεις σε αυτη την περιεργη αληθεια θα πρεπει να εισαι πολυ παρατητητικος για το τι κανει και πως λειτουργει η παγκοσμια αυτη ελιτ και συντομα θα καταλαβεις οτι το μονο που ζητουν ειναι '' περισσοτερο '' αιμα '' για τα σχεδια τους ...
Ζουμε σε μια εποχη οπου τα μεγαλυτερα μυστικα των περασμενων αιωνων θα αποκαλυφθουν ...
Οι κακοι της ιστοριας ξερουν ποιοι ειμαστε ενημερωμενοι και ποιοι γνωριζουμε τα σχεδια τους και το πως λειτουργουν και ετσι περιμενουμε εναν ανοιχτο πολεμο μαζι τους συντομα
Ωστοσο δεν θα ειναι ενας υλικος πολεμος θα ειναι ενας πνευματκος ... Εμεις εχουμε τον θεο με την μερια μας και τους Αγγελους να μας προστατευουν
Και για του λογου το αληθες καπου εδω να σας πω πως ο Mastral αποφασισε να αφησει την σατανικη - ιλλουμινατι σεχτα μολις ειδε λεει μπροστα του το γεγονος οτι οι δαιμονες δεν μπορουσαν καν να αγγιξουν αυτους που ηταν πραγματικα χριστιανοι !!!
Συνεχιζει λεγωντας πως ο ιδιος ο σατανας ξερει οτι θα ηττηθει και θελει να παρει οσο πιο πολλους μπορει μαζι του υποσχοντας τους την νικη εναντια στον θεο ...
πρεπει να θυμομαστε αυτο που μας ειπε ο χριστος ΄΄'' Εγω ειμαι η οδος [...] κανεις δεν θα ελθει στον πατερα μου παρα μονο δια μεσου εμου
Ο ΘΕΟΣ μας εδωσε και σε εμας τους Χριστιανους μια '' πυλη '' διαμεσου της θυσιας του ΥΙΟΥ Του
Ευτυχως ουτε τελετες μαυρης μαγειας ουτε θυσιας δεν μας εχουν ζητηθει για αυτη την πυλη
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ο σατανας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
 
http://www.katohika.gr/2013/01/satanikes-leptomeries.html

Νομοθεσία Εμβολιασμών (Είναι υποχρεωτικά τα Εμβόλια;)

Σημείωση: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟ ΙΔΙΩΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΝ΄ΚΑΙΡΩ). Είμαι ο συντάκτης του άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
   
 -Ξεκίνησε η καινούργια σχολική χρονιά και όλα τα σχολεία ζητάνε για τα παιδιά του σχολείου το βιβλιάριο εμβολιασμών και φωνάζουν οι διευθυντές των σχολείων (έχοντας άγνοια των κινδύνων) σε όσους γονείς δεν έχουν κάνει τα εμβόλια. Όλοι επικαλούνται τον <<Νόμο>>, αλλά είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λένε;
- Καταρχήν όσον αφορά τους κανόνες της δικονομίας η σειρά της νομικής ισχύς είναι η εξής:

    1. ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    2. ΝΟΜΟΙ
    3. Προεδρικό Διάταγμα
    4. Υπουργικές Αποφάσεις
    5. Εγκύκλιοι.
Για να βγάλει μία απόφαση ο κάθε Υπουργός ή μία Εγκύκλιος η Πρωτοβάθμια επιτροπή θα πρέπει αυτά να μην αντίκειται στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στους ΝΟΜΟΥΣ και Επίσης να δίνει το δικαίωμα ο ΝΟΜΟΣ να ρυθμιστεί το θέμα με εγκύκλιο ή Υπουργική απόφαση. Επίσης κάθε καινούργιος ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
  
Όσον αφορά τους εμβολιασμούς η νομοθεσία είναι σύνθετη και ένας απλός γονιός δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται.
- Υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ Ν. 4053 της 9/15 Ιουνίου 1960 ο οποίος μιλάει για το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΚΗΡΥΧΘΕΙ  ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Κατά τον Νομοθέτη λοιπόν το εμβόλιο της Φυματίωσης είναι υποχρεωτικό μόνο στην περίπτωση που κηρύξει το κράτος πανδημία. Έχει κηρύξει το κράτος πανδημία και δεν το ξέρω;
- Η λέξη συνιστώμενα στο βιβλιάριο εμβολιασμών του παιδιού κατά τον νομοθέτη σημαίνει  << προτείνεται>> δεν σημαίνει επιβάλλεται. Συνιστώμενα είναι τα εμβόλια που είναι για τις παιδικές αρρώστιες MMR κλπ επομένως αυτά τα εμβόλια δεν είναι υποχρεωτικά.

- Παρ΄ όλα τα όσα λέει ο νόμος λοιπόν έβγαλαν μία εγκύκλιο η οποία δεν στηρίζεται στην νομοθεσία  που αναφέρει ότι τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά. Όμως αναφέρει και το γεγονός ότι αν δεν θέλουν οι γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους διότι φοβούνται τις παρενέργειες αυτών πρέπει να φέρουν χαρτί από γιατρό που να λέει ότι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους.

Παραθέτω το κείμενο αυτούσιο το οποίο θα το βρείτε εδώ:

Θέμα:Εμβολιασμόςμαθητών 

Με αφορμή ερωτήματα που υποβλήθηκαν στη Δ/νσή μας, σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολίων για την εγγραφή των μαθητών στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
Σύμφωνα με τις παρ. 2β και 3 β των άρθρων 7 των Π.Δ. 200 & 201/98 (ΦΕΚ 161Α) για την εγγραφή μαθητών στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο, 
εκτός των άλλων, απαιτείται και «επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια και η οδοντολογική εξέταση».

Σύμφωνα με το με αριθμ.πρωτ. Υ1/Γ.Π.161682/22-12-2008 έγγραφο της Δ/νσης Δημόσιας Υγιεινής του Υπ. Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών γνωμοδότησε ότι «είναι υποχρεωτικά όλα εκείνα τα εμβόλια που είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών και για αυτό δίνονται 
δωρεάν στα πλαίσια προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Μόνο σε περιπτώσεις ιατρικής αντένδειξης, θα μπορούν οι γονείς να αρνηθούν τον εμβολιασμό των παιδιών τους».
Οι γονείς που για οποιουσδήποτε άλλους λόγους (προσωπικά δεδομένα και πιθανές παρενέργειες) δεν επιθυμούν τον εμβολιασμό των παιδιών τους, οφείλουν να προσκομίζουν βεβαίωση ιατρικής αντένδειξης από : α)Περιφερειακά Γενικά Νοσοκομεία, ή β) Δ/νσεις Υγιεινής της οικείας Νομαρχίας, ή γ) Ιατροκοινωνικά Κέντρα, ή δ)Ασφαλιστικούς φορείς, ή ε)ιδιώτες ιατρούς, σύμφωνα με τον κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας Ν.3418/28-11-2005(τ.Α’ ΦΕΚ 287). 
Για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες κρίνεται απαραίτητη η συνεργασία των Δ/ντών των Σχολικών μονάδων και των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων με τους ανωτέρω φορείς καθώς και με τους Φορείς Κοινωνικής Στήριξης (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ), προκειμένου να διευκολυνθεί ο εμβολιασμός των μαθητών των ανωτέρω ομάδων. 
Παρακαλούνται οι Δ/ντές των Σχολικών μονάδων και οι Προϊστάμενοι των Νηπιαγωγείων να ενημερωθούν ενυπόγραφα.

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

- ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

- Επίσης σύμφωνα με το κώδικα ιατρικής δεοντολογίας ΝΟΜΟΣ 3418/ 2005 (Τον οποίο θα βρείτε εδώ:

Στο άρθρο 12 αναφέρει τα εξής (καθαρή αντιγραφή):

Άρθρο 12

Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή
1. Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση
οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη
συναίνεση του ασθενή.
2. Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή
είναι οι ακόλουθες:
α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή
ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο.
β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση.
αα) Αν ο ασθενής είναι ανήλικος, η συναίνεση δίδε−
ται από αυτούς που ασκούν τη γονική μέριμνα ή έχουν
την επιμέλειά του.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΑΝΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΧΙ ΔΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ  ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.

Βλέπετε πόσο πονηροί είναι;

Ερωτήσεις προς προβληματισμό:
1.    Γιατί αφού κατά τον νομοθέτη δεν είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια φοβίζουν τους γονείς με εκφράσεις ότι τα επιβάλλει ο νόμος;
2.    Γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τους γονείς ότι δεν μπορούν να τους επιβάλλουν εμβολιασμούς όπως ορίζει ο νομοθέτης;
3.    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;
4.    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΠΛΑΚΑΚΙ) Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ισορροπία του ανοσοποιητικού συστήματος ώστε να μειωθούν, όσο αυτό είναι δυνατόν, οι παρενέργειες;
Εγώ από βάθος καρδιάς εύχομαι κανένας γονιός να μην βρεθεί στην δικιά μου θέση .
Ο καθένας ας κάνει ότι τον φωτίσει ο θεός.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.
 
 
http://www.katohika.gr/2012/09/blog-post_9315.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters