Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Οι «αριστεροί» μπράβοι του επιδοτούμενου αντιρατσισμού…

"ΡΕΣΑΛΤΟ"
Είναι τόσο οργανωμένο το δίκτυο των «αριστερών» μπράβων του 4ου Ράιχ που άμεσα ξεχύνεται εναντίον κάθε λαϊκής εκδήλωσης που αμφισβητεί και αρνείται τη νέα δουλεία και την ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας, μέσω των αλλοδαπών εισβολών και «προσφυγικών» παιγνίων. Το αδίστακτο αυτό δίκτυο των... έμμισθων μπράβων του σύγχρονου φασισμού στιγματίζει ανενδοίαστα τον ελληνικό λαό σαν «ΡΑΤΣΙΣΤΗ» και «ΦΑΣΙΣΤΑ», μόλις τολμήσει να διατυπώσει έστω και έναν κάποιο προβληματισμό για τις «προσφυγικές» εισβολές…

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 9ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ. 5/10/2902 (βίντεο)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Έρχονται σκηνές Αργεντινής - Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο...



Μετά από 8 χρόνια Μνημόνια οι δανειστές ανακάλυψαν... 
τα 200 δις κόκκινα δάνεια! Βρήκαν δηλαδή αλάτι στη θάλασσα όπως θα έλεγε και ο Βαρουφάκης.

Οπου νάναι η Μέρκελ θα ανακαλύψει και τον Καλφαγιάννη...

Οχι στη προκειμένη περίπτωση δεν φταίει ο Τσίπρας. Φταίνε οι ανυπόληπτοι δανειστές και ο τρόπος εφαρμογής των Μνημονίων. Δεν είναι δυνατόν μετά από 8 χρόνια να επιστρέφεις στο -μείον ΜΗΔΕΝ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters