Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

Η ατομική ιδιοκτησία πρέπει να καταργηθεί και τη θέση της θα πάρει η κοινή χρήση όλων των εργαλείων παραγωγής και η κατανομή των προϊόντων βάση της κοινής αποδοχής ή η ονομαζόμενη κοινή ιδιοκτησία.

Η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας είναι μάλιστα η πιο σύντομη και η πιο γενικευμένη έκφραση εκείνης της αναμόρφωσης όλου του κοινωνικού συστήματος, που έγινε απαραίτητη ως συνέπεια της ανάπτυξης της βιομηχανίας.

Αυτό το κείμενο που μόλις διαβάσατε δεν είναι κάποιο απόσπασμα από την λεγόμεη Ατζέντα 21, αλλά ενα απόσπασμα από το ευαγγέλιο του κομμουνισμού. Οι κομμουνιστές, για όσους δεν το γνωρίζουν,  προωθούν ως κύριό τους αίτημα την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας.

Τώρα θα δούμε το κομμουνιστικό σχέδιο κατάργησης της ατομικής ιδιοκτησίας που όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς δεν διαφέρει σχεδόν πουθενά από την εφαρμογή της Ατζέντα 21- σύμφωνα πάντα με το ευαγγέλιο του κουμμουνισμού που γράφτηκε από τον Φρίντριχ Ενγκελς. 

Τα σχόλια είναι από την Αθέατη γνώση και επισημαίνονται με έντονα γράμματα.

1. Ο περιορισμός της ατομικής ιδιοκτησίας: προοδευτική φορολογία, υψηλός φόρος κληρονομιάς, κατάργηση της κληρονομιάς σε εκ πλαγίου συγγενείς (αδέλφια, ανίψια κλπ.), υποχρεωτικά δάνεια κτλ.

Μας λένε λοιπόν, ότι η ατομική ιδιοκτησία θα καταργηθεί με την προοδευτική φορολογία. Αυτό σημαίνει ότι, οι άνθρωποι με περισσότερο εισόδημα θα πληρώνουν ένα υψηλότερο ποσοστό σε φόρους, δηλαδή, άμεσο κλείσιμο όλων των όσων βιομηχανιών έχουν απομείνει αφού θα τους επιβληθούν παράλογοι φόροι. Ατζέντα 21: Κατάργηση βιομηχανίας και εφαρμογή της πράσινης βιώσιμης ανάπτυξης. Θα γίνει αποβιομηχάνιση όλης της Μεσογείου στην Ευρώπη, της Βορείου Αμερικής και της Ρωσίας. 

Υψηλός φόρος κληρονομιάς, σημαίνει αυτόματα ότι οι φορολογούμενοι που δεν θα έχουν εννοείται μετρητά θα μπορούν να εξοφλούν τον φόρο κληρονομιάς με την παραχώρηση του ακινήτου τους στο Δημόσιο.

Οτι φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση οφείλεται στον εξωτερικό δανεισμό που τα λαμόγια ανάγκαζαν την κάθε κυβέρνηση να παίρνει υποχρεωτικά δάνεια. 

Ο Μ. Γλέζος επίσης πρίν δύο χρόνια, ανέφερε για υποχρεωτικά δάνεια στο κράτος από τους πολίτες. Σύναψη υποχρεωτικών δανείων από τους πολίτες με στόχο να αντλήσει ρευστότητα το δημόσιο. 


2. Σταδιακή απαλλοτρίωση των ιδιοκτητών γης, των εργοστασιαρχών, των ιδιοκτητών σιδηροδρόμων και εφοπλιστών, εν μέρει μέσω του ανταγωνισμού από την πλευρά της κρατικής βιομηχανίας, εν μέρει άμεσα μέσω της εξαγοράς με χρήματα.

"Απαλλοτρίωση", σημαίνει η ενέργεια με την οποία το δημόσιο, για κοινωφελείς σκοπούς, παίρνει στην κυριότητά του ακίνητη περιουσία ενός ιδιώτη,ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεσή του. Εξοντωτικοί δηλαδή φόροι σταδιακά μέχρις ότου κάθε ιδιοκτήτης γής να παραδώσει την περιουσία του στο κράτος. Καραμπινάτοι όροι που προβλέπονται από την Ατζέντα 21 και την επερχόμενη χούντα του Αντιχρίστου.

3. Ιδια υποχρέωση στην εργασία για όλα τα μέλη της κοινωνίας ως την πλήρη κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας. Δημιουργία βιομηχανικών στρατών, ιδιαίτερα για την αγροτική οικονομία.

4. Ανατροφή όλων των παιδιών, από τη στιγμή που μπορούν να κάνουν χωρίς τη μητρική φροντίδα, σε κρατικά ιδρύματα και με κρατικά έξοδα. Ενωση της διαπαιδαγώγησης με την εργοστασιακή εργασία.

Ο Ααρόν Ρούσο γνωστός από την συνέντευξη του στον Αλέξ Τζόουνς που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο, εξηγεί πώς οι Ροκφέλερ δημιούργησαν το απελευθερωτικό κίνημα των γυναικών για να διαλύσουν την οικογένεια λέγοντας ότι: "τώρα έχουμε τα παιδιά στο σχολείο από μικρή ηλικία. Μπορούμε να τα μάθουμε πως να σκέφτονται, να τα προσανατολίσουμε, να τα αποχωρίσουμε από τους γονείς και να τους μάθουμε να βλέπουν το κράτος σαν γονείς τους."

5. Κατεδάφιση όλων των μη υγιών και κακοχτισμένων κατοικιών και συνοικιών στις πόλεις.

Εννοείται ότι όταν αναφέρονται σε κατεδάφιση δεν σημαίνει ότι η κομμουνιστική χούντα  θα τους ξαναχτίσει τα σπίτια, αφού σκοπός τους είναι η πλήρη κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας και χτίσιμο σπιτιών στα πρότυπα της Ατζέντα 21 μέσα σε γκετοποιημένες πόλεις με το χάραγμα του Αντιχρίστου.

6. Η κομμουνιστική επανάσταση δεν θα είναι μόνο εθνική, αλλά θα συμβεί ταυτόχρονα σε όλες τις πολιτισμένες χώρες.

Η κομμουνιστική χούντα της Νέας τάξης πραγμάτων θα είναι παγκόσμια και θα διοικείται από τον Αντίχριστο. Διότι επανάσταση χωρίς πόλεμο δεν υφίσταται, και στην προκειμένη περίπτωση την παγκόσμια επανάσταση όλων των εθνών όπως προβλέπουν τα 25 πρωτόκολλα του Σαμαέλ.


7. Οι σχέσεις των φύλων θα γίνουν αποκλειστικά ιδιωτική υπόθεση, που θα αφορά μόνο τα ενδιαφερόμενα άτομα και στις οποίες η κοινωνία δεν θα έχει λόγο να ανακατεύεται. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην εξάλειψη της ατομικής ιδιοκτησίας και της κοινωνικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών, ως συνέπεια των οποίων καταργούνται και οι δύο βάσεις του σύγχρονου γάμου, που σχετίζονται με την ατομική ιδιοκτησία, η εξάρτηση της γυναίκας από τον άντρα και των παιδιών από τους γονείς.

Τα τελευταία χρόνια προωθείται πιο εντατικά η ομοφυλοφιλία, η κτηνοβασία, η παιδεραστιά και κάθε είδους ανωμαλία νομιμοποιείται ως φυσιολογική. Η κοινωνία δεν θα έχει λόγο να ανακατεύεται, και φυσικά η εκκλησία του Χριστού δεν θα έχει λόγο αφού δεν θα υπάρχει. Η εξάρτηση της γυναίκας από τον άντρα σχεδιάστηκε επειδή δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φορολογήσουν τον μισό πλυθησμό, πρίν το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών.

8. Η πορνεία βασίζεται στην ατομική ιδιοκτησία και θα εκλείψει μαζί με αυτή. Επομένως η κομμουνιστική οργάνωση αντί να εισάγει την κοινοκτημοσύνη των γυναικών, αντίθετα, θα την εξαλείψει.

Η πορνεία ως επάγγελμα δεν αποτελεί αδίκημα. Αλλά σύμφωνα με τα κομμουνιστικά πρότυπα η εξάλειψη της θα βοηθήσει στην κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας. 

Πόσες Π@παρίες θα ακούσουμε ακόμη;;


9.Ολες οι θρησκείες που υπήρξαν έως τώρα ήταν εκφράσεις της ιστορικής βαθμίδας ανάπτυξης χωριστών λαών ή λαϊκών μαζών. Ο κομμουνισμός είναι εκείνη η βαθμίδα ιστορικής ανάπτυξης που τις κάνει περιττές και καταργεί όλες τις υπάρχουσες θρησκείες.

Ατζέντα 21: Ο Χριστιανισμός, ο Μωαμεθανισμός και ο Ιουδαϊσμός θα πάνε στην πυρά. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν θρησκείες και να σκοτώνεται ο κόσμος για την πίστη του. 

Διαβάσατε ενα απόσπασμα από το ευαγγέλιο του κομμουνισμού, και οπως διαπιστώσατε, ολόκληρη η Ατζέντα 21 βασίζεται στον Κομμουνισμό. 

Και καλά, όταν έχεις να κάνεις με τον πραγματικό Κομμουνισμό ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις (βλέπε ΚΚΕ) , όταν όμως έχει να κάνεις με τον λεγόμενο ευρωκομμουνισμό, την ευρωπαική αριστερά δηλαδή, (βλέπε Σύριζα) τοτε αυτομάτως τα πράγματα γίνονται ακόμη πιό χειρότερα. 

Αν τώρα είμαστε μια κοινωνία στα πρόθυρα της εξαθλίωσης, το συνοθύλευμα του Ευρω-κομμουνισμού θα εξαλείψει συν τοις άλλοις και κάθε Χριστιανικό ήθος και αξία. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση

Επιβεβαιώθηκε - επικείμενη καταστροφή μπροστά! Περιμένετε μέχρι να δείτε τι πρόκειται να κάνει τον επόμενο μήνα ο Πρόεδρος Ομπάμα ! Αυτό που πρόκειται να γεννηθεί σημαίνει την έναρξη της κόλασης στη γη! (Βίντεο)


Το μυστήριο συνεχίζεται γύρω από το Σεπτέμβριο, ιδιαίτερα με την 23η Σεπτεμβρίου 2015.
 Τι θα συμβεί; 

Θα είναι ο Σεπτέμβριος η αρχή του τέλους, όπως το γνωρίζουμε;
Είναι όλα αυτά τα πράγματα συμπτώσεις;
Θα μπορούσε να είναι, αλλά εγώ δεν σκέφτομαι έτσι.
Ρίξτε μια ματιά, για παράδειγμα, στην παρακάτω προφητεία που δόθηκε από την Patricia Green. 
Η προφητεία της επιβεβαιώνει ότι είμαστε μπροστά σε σοβαρό πρόβλημα! 

« Η 23η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα που ο Ομπάμα θα κάνει μια συμφωνία με το διάβολο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Πάπας και ο Ομπάμα θα συναντηθούν την Ημέρα της Εξιλέωσης (23η Σεπτεμβρίου 2015). 
Θα κάνουν μια συμφωνία η οποία θα σφραγίσει τη μοίρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η Εκδίκηση μου θα ξεσπάσει (23 Σεπτεμβρίου). Δεν υπάρχει καμία επιστροφή.
Πες στους ανθρώπους μου να επιστρέψουν κοντά μου σε αυτές τις τελευταίες ημέρες. Πες τους να καθαρίσουν την καρδιά τους από το νερό του Λόγου Μου. Πες τους να ζητήσουν από το Πνεύμα Μου να εκθέσει οποιαδήποτε κακία μέσα τους, ώστε να μπορούν να μετανοήσουν και να είναι καθαροί.
Επιστρέφω για τη νύφη μου, χωρίς κηλίδα ή ρυτίδα. Έρχομαι για μία καθαρή νύφη. Μόνο όσοι έχουν εξαγνιστεί από το Πνεύμα Μου και το Λόγο μου θα είναι η νύφη μου. Δεν θα υπάρξει καμία πρόφαση όταν επιστρέψω. 
Πολλοί θα πουν, "Κύριε, Κύριε, εγώ δεν προφητεύω στο όνομά σου,  θεραπεύω τους άρρωστους,  διώχνω τα δαιμόνια, και φέρνω ανθρώπους εν τη βασιλεία σου;" 
Και εγώ θα πω σε όσους είχαν ακάθαρτες καρδιές, "Μακριά από μένα, εγώ Ποτέ δεν σας γνώρισα. "
Αυτή είναι η στιγμή για εσωτερικό στοχασμό. Αν κρίνετε τον εαυτό σας σε αυτή την εποχή και μετανοήσετε από την κρυμμένη αμαρτία σας, η αμαρτία σας δεν θα εκτεθεί στην ντροπή σας.
Τώρα είναι η ώρα να καθαρίσετε τις δικές σας καρδιές. Τώρα είναι η ώρα, πριν η εκδίκηση μου ξεσπάσει. "
-Μήνυμα Από τον Κύριο στην Patricia Green στις 29 Ιούλη 2015.

September Events That Are Going To Happen-The Chilling Truth!


Στο ακόλουθο από την ιστοσελίδα του Michael Snyder, το τέλος του αμερικανικού ονείρου, καθαρή σύμπτωση;
23η Σεπτεμβρίου - Ο Πάπας Francis φτάνει στον Λευκό Οίκο για να συναντηθεί με τον Μπαράκ Ομπάμα. Μερικοί πιστεύουν ότι η χρονική στιγμή της εκδήλωσης αυτής είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη ...
Ο Francis είναι ο  266ος πάπας ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Ομπάμα την 266η ημέρα του έτους, κάνοντας έναν ιεροκήρυκα στο Internet να αναρωτηθεί αν «κάτι γεννιέται" εκείνη την ημέρα, δεδομένου ότι 266 ημέρες είναι η τυπική ανθρώπινη περίοδος κύησης από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση .

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο και δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε ότι τα πάντα φαίνεται να ''δείχνουν'' αυτήν την ημέρα!

September 23, 2015 WARNING The Beginning of Judgment


September 23, 2015 .. end times?

 

 

September 23 “The Convergence” – Passion for Truth Ministries


Και τι γίνεται με αυτήν την προειδοποίηση σύμφωνα με τη οποία θα πρέπει να έχουμε αποθηκευμένη μια γεμάτη δεξαμενή βενζίνης; Ή η πρόσφατη επείγουσα και ισχυρή ανακοίνωση από τον Ραβίνο Jonathan Cahn;

JUST A SUGGESTION: KEEP A FULL GAS TANK



MESSAGE FROM JONATHAN CAHN: AUGUST 2015


 

September Just Got Even Worse! Wait Until You See What’s On the Agenda NOW!


 

Mid-East Prophecy Update – August 16th, 2015


Μην φοβάστε! Όλα βρίσκονται στα χέρια του Θεού, τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο! 

beforeitsnews
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ ΠΗΓΗ: http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2015/08/blog-post_989.html

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ



Γιατί πάντα το υπερφυσικό που τροφοδοτεί τα όνειρα μας βρίσκεται εκεί ψηλά; 

μην ξεχνάμε ότι η αλήθεια του φωτεινού νου πνεύματος μας, βρίσκεται στα ελαφρύτερα στοιχεία του δοχείου της γένεσης, τα οποία όλα είναι νοητά και αιθερικά όπως το πυρ και το πνεύμα!..

η ύλη δεν είναι αιθερικό νοητό στοιχείο, και συμμετέχει σε έναν νοητό κόσμο ως το βαρύτερο στοιχείο του δοχείου της γένεσης δίχως τον Λόγο, με το νερό την γη και και σε νοητικό επίπεδο με τον αέρα και την φωτιά, που δεν έχουν καμιά σχέση με το πυρ και το πνεύμα, αλλά είναι ένας κόσμος δίχως τον Λόγο και ότι δεν εμπεριέχει τον Λόγο μέσα του, είναι αδύνατο να δει και κατανοήσει την αληθινή αιθερική νοητή ουσία.


Ο άνθρωπος είναι ο μόνος που έχει τον νου για να αντιληφθεί την ουσία του, αλλά μέσα σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει ο Λόγος, παρά μόνον στον φωτεινό του νου, χρειάζεται και πρέπει να επαγρυπνεί συνεχώς ώστε να ασκεί την ψυχή του για να μην ξεχάσει από που αληθινά προέρχεται η ουσία του!

morfeas sky


oneirosky

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου 
Ο κώδικας των Ελλήνων αθανάτων [2] 
Απόσπασμα από το ΚΕΦΑΛΑΙΟ [7].- ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


Η ΑΤΡΑΠΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ

Ηδη έχει αποδειχτεί και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, μέσα από το Ομηρικό κείμενο, αλλα και από διαπιστώσεις των επιστημόνων παγκοσμίως, πως η Ελληνική, διπλή βίο-νάνο -έλικα [ασυνείδητο] , στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού λοβού, είναι υπεύθυνη για τα πάντα όσα συμβαίνουν, καλά, η κακά ,στην ζωή όλων μας και για την παραμικρή λεπτομέρεια που μας αφορά.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλα.
Πως είναι δυνατόν ένα αυτόνομο, πανίσχυρο, απεριορίστου ευφυΐας , κλειστό, ενεργειακό σύστημα, βίο-νάνο-τεχνολογίας, όπως είναι ο ανθρώπινος οργανισμός, να επιτρέπει σε ένα οποιονδήποτε ιό να εισέρθει σε αυτό και να το καταστρέψει;;;
Πως είναι δυνατόν σε άλλες περιπτώσεις, το ίδιο σύστημα, να μην επιτρέπει την είσοδο, του ίδιου ιού [ανοσία] και σε άλλες να τον καταστρέφει αμέσως μετά την είσοδο του;;;
Ποιος είναι εκείνος ο παράγοντας του συστήματος που αποφασίζει για το ένα, η το άλλο;;;
Ποιος είναι ο λόγος που αντιδρά διαφορετικά κατά περίπτωση ;;;
Πως είναι δυνατόν, ο αυτόνομος αυτος οργανισμός, να επιτρέπει την ενεργοποίηση ενός κληρονομικού γονιδίου που θα τον καταστρέψει ;;;
Ποιος εγκατέστησε μια τετοια εφαρμογή μέσα στα ανθρώπινα μυαλά ;;;
Και ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που επέτρεψε την κληροδοτηση του «κακού» γονιδίου στην νέα γενιά ;;;
Πως είναι δυνατόν το κέντρο αποφάσεων του ανθρωπινου οργανισμού να παίρνει αποφάσεις καταστροφής του ίδιου του φορέα του, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις θανάτων από διαφόρων ειδών ατυχήματα;;;


Όπως ηδη γνωρίζουμε, από τον Όμηρο, ο βίο-υπολογιστής υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας καλά, η κακά, είναι αθάνατος και προγραμματισμένος να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο για πολύ συγκεκριμένους λόγους, που όλοι σκοπό έχουν την πραγματική σωτηρία μας ως γένος, με βάση πάντα τους πολύπλοκους Όρους της συμφωνίας με την οποία δημιουργηθήκαμε εξ αρχής.
Εάν κατανοήσουμε αυτή την απλή αλήθεια για τον εαυτό μας, τότε ,θα ζήσουμε μια απόλυτα προβλέψιμη και ευτυχισμένη ζωή, που θα μας οδηγήσει στην αθανασία και στο γαλαξία Αργο.
Ο Όμηρος περιγράφει ως ιδανική ατραπό αυτήν του ήρωα του Οδυσσέα.
Ο ηρωας του, είναι ο σύγχρονος άνθρωπος της ΓΗΣ με την διττή υπόσταση ..Υποφέρει τα πάντα όπως όλοι μας σαν θνητός .Τελικά αναγνωρίζει και έρχεται σε επαφή με τον θεό μέσα του και ακλουθώντας τις οδηγίες του σώζει τον εαυτό του και τον πλανήτη του την Ιθάκη 33
Μέσα από τις περιπέτειες του ήρωα μας, αναδεικνύεται η στενή ατραπός της αλήθειας και της τελικής σωτηρίας του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ.
Ο Οδυσσέας υβρίζει τους θεούς και τιμωρείται για αυτό. ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ
Λερώνει τα χέρια του με αίμα και υποφέρει για αυτή την ύβρη. ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΝΕΝΟΣ
Φέρεται αλαζονικά και τιμωρείται .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΖΟΝΕΣ
Λέει ψέματα και τιμωρείται .ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ
Αδιαφορεί έστω και προσωρινά για τον σκοπό του «κοιμώμενος» και η αδιαφορία του τον στέλνει πίσω στην αρχή της δοκιμασίας. ΔΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ
Κάνει πλιάτσικο σε ξένες περιουσίες και τιμωρείται. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
Φέρεται εγώ-κεντρικά .ΧΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ –Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
Ανακαλύπτει τον θεό μέσα του και έρχεται σε επαφή μαζί του [Ο.Δ.]. ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ
Όταν ο καθένας από εμάς κατανοήσει τα διδάγματα που πηγάζουν από την Οδύσσεια και ακολουθησει την δύσκολη ατραπό της αλήθειας, τότε, θα ζήσει ευτυχισμένος και υγιής για πάντα.
Μπορούμε να φέρουμε τα πάνω –κάτω στην κοινωνία μας ακλουθώντας την ατραπό του Οδυσσέα. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά .Το ‘σύστημα’ θα καταρρεύσει από την ανικανότητα του να προσαρμοστεί στις νέες υγιείς απαιτήσεις των μελών που το απαρτίζουν.
Χρειαζόμαστε μόνο το 10% του ενεργού πληθυσμού της πατρίδος μας και όλα θα αλλάξουν για πάντα προς το καλύτερο.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Τέτοιο ρατσισμό κατά Ελλήνων δεν ξανά΄δε αυτός ο τόπος....Στέγη και τροφή μόνο για παράνομους-παράτυπους μετανάστες


Η δραματική επιστολή ενός άστεγου στο Αργος!
Μια δραματική ιστορία αποκαλύπτει το σημείωμα που άφησε σε φιλικό πρόσωπό του ένας άστεγος από το Αργος. «Σε παρακαλώ, κοίταξε να βρεθεί ένα σπιτάκι, γιατί πού να μείνω; Στους δρόμους; Ο ανιψιός μου προσπάθησε και δεν βρήκε. Η ελπίδα μου είστε μόνο εσείς» αναφέρει ο κ. Θανάσης.
Σύμφωνα με κατοίκους, ο κ. Θανάσης είναι κωφάλαλος, καρδιακός και με πρόβλημα στα πόδια. «Δεν θέλει μεγαλεία, θέλει ένα δωμάτιο, έστω και χωρίς θέρμανση» διευκρινίζουν. Οπως τονίζουν, ο ίδιος μπορεί να διαθέσει έως 100 ευρώ τον μήνα και εξηγούν ότι η μόνη συντροφιά του, είναι η σκυλίτσα του. Οσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνούν στο 6981942505.

ΕΛΣΤΑΤ....ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Μετά την κατάθεση αιτήσεως από τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη εις το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών δια του κου Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών στις 17/6/2015, (πατήστε ΕΔΩ), εκδόθηκε το βούλευμα με αριθμό 1149/2015 και με αυτό ο Ανδρέας Γεωργίου παραπέμπεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Δεν ασκήθηκε δίωξη στον Ανδρέα Γεωργίου, Κωνσταντίνο Μολφέτα και στην Αθανασία Ξενάκη, για την αξιόποινη πράξη της ψευδούς βεβαιώσεως κατά συναυτουργία σε βάρος του δημοσίου, υπό την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση της ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας του αντικειμένου του.

Σημειωτέον ότι υπήρχε πρόταση του Εισαγγελέως κου Α. Λιόγκα η υπόθεση να μπει στο αρχείο χωρίς την άσκηση ουδεμίας διώξεως. Έτσι εφαρμόζεται το άρθρο 120 του Συντάγματος.

http://www.antistasitora.org

Πως μπορούν να σου κλέψουν την πιστωτική... χωρίς να σου την κλέψουν ! ! ! (video)



Νέα συσκευή κλέβει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας από απόσταση!

Tη δυνατότητα να σκανάρει τα στοιχεία πιστωτικών καρτών δίνει στους επιτήδειους μια νέα συσκευή.

Το μόνο που χρειάζεται είναι, να περάσει κάποιος με αυτή δίπλα από το ανυποψίαστο θύμα.

Η νέα συσκευή επιτρέπει σε διάφορους επιτήδειους να κλέβουν τις πιστωτικές κάρτες χωρίς να χρειαστεί να τους κλέψουν το πορτοφόλι !

Έχει τη δυνατότητα να σκανάρει το pin της κάρτας και μέσω ενός προγράμματος μπορεί κάποιος να έχει όλα τα στοιχεία σας.

Όνομα, επώνυμο, αριθμό κάρτας και ημερομηνία λήξης.

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο μπορούν να αγοράζουν εντελώς δωρεάν, χρεώνοντας βεβαίως το θύμα.

Περνώντας λοιπόν μπροστά από έναν ανυποψίαστο πολίτη και τοποθετώντας τη συσκευή δίπλα στη τσέπη, που έχει το πορτοφόλι του, σκανάρει την κάρτα και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχει όσα στοιχεία χρειάζονται.


originalmakedon - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/kloph-stoixeion-pistotikis-kartas.html#sthash.bYscwwNs.dpuf

Όλοι πλην Ελλάδας παίρνουν μέτρα - Και η Βουλγαρία βάζει στρατό στα σύνορα για τους μετανάστες

Λαμβάνει μέτρα για «να προασπιστεί τα σύνορα του Κράτους»  

Προκειμένου να προληφθεί η εισροή μεταναστών και προσφύγων που πηγαίνουν από την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ

H βουλγαρική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι σχεδιάζει σειρά μέτρων με τη συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας με στόχο τον έλεγχο των συνόρων και προκειμένου να προληφθεί η εισροή μεταναστών που έρχονται από την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της χώρας τονίζει πως δεδομένης της κατάστασης στις γειτονικές χώρες και το κύμα των προσφύγων, θα προτείνει μέτρα προκειμένου να προασπιστεί, μαζί τα σύνορα του Κράτους.
Η υπουργός Εσωτερικών Ρουμιάνα Μπατσβάροβα επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις εξετάζουν μέτρα «προληπτικού χαρακτήρα που θα αφορούν τα σύνορα με την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ».
Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά εκτός του Χώρου Σένγκεν στον οποίο προβλέπεται η ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων, η Βουλγαρία είχε μέχρι σήμερα παρακαμφθεί από τα κύματα μεταναστών που έρχονταν από την Ελλάδα και οι οποίοι κατευθύνονταν μέσω ΠΓΔΜ και Σερβίας προς την Ουγγαρία και τη δυτική Ευρώπη.
Ωστόσο, η ΠΓΔΜ έκλεισε με μία ισχυρή αστυνομική δύναμη τα σύνορά με την Ελλάδα και η Ουγγαρία ξεκίνησε την οικοδόμηση ενός φράκτη στα σύνορά της με τη Σερβία.
Σημειώνεται πως οι προσπάθειες της Βουλγαρίας επικεντρώνονταν από το 2013 στη βουλγαροτουρκική μεθόριο. Σημείο διέλευσης των μεταναστών από τη Μέση Ανατολή οι οποίοι μέσω της Τουρκίας κατευθύνονταν προς την Ευρώπη, η Βουλγαρία υποδέχθηκε 11.000 μετανάστες, στην πλειονότητά τους Σύρους, το 2014 και 9.000 από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2015.

 

Πρώτο Θέμα
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/08/blog-post_655.html

Οι ευρωπαϊκές οικονομίες διαλύονται για να αναπτυχθεί η γερμανική βιομηχανία

ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΜΕΙΜΑΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΚΟΠΗ.
 
 ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΟΚΡΑΤΙΑ  ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
 
ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝ ΜΑΥΡΟ  ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ
ΜΑΥΡΟ  ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΠΟΥ  ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ
ΜΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΟΒΡΙΟ ΠΟΥ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ  ΚΙ' ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗ ΝΥΣΣΑΝ.
 
 
 



Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα έχει μπει στο τρίτο μνημόνιο που μετά από 5 χρόνια ακόμα ευαγγελίζεται την ανάπτυξη φαίνεται καθαρά ότι αυτή η ευρωζώνη είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της γερμανικής οικονομίας.
Έτσι και ενώ όλες οι ευρωπαϊκές οικονομίες βρίσκονται στα πρόθυρα της ύφεσης η βελτίωση στη Γερμανία οδήγησε κοντά σε υψηλό επίπεδο 4ετίας τον δείκτη δραστηριότητας των επιχειρήσεων που καταρτίζει η βρετανική εταιρεία Markit Economics, μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg.
Παράλληλα με έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα αναφέρει ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα προϋπολογισμού 8 δις ευρώ όπως  προβλέπει το τρίτο μνημόνιο σε χρονικό ορίζοντα μέχρι το 2018.
Μέτρα 4,3% του ΑΕΠ, τα οποία αποτιμούνται σύμφωνα με αναλυτές γύρω στα 7,8 - 8 δισ. ευρώ προβλέπει το νέο μνημόνιο από φέτος μέχρι και το 2018. Σε ειδική έκθεση της Κομισιόν με ημερομηνία 19 Αυγούστου, αναλύεται η σύνθεση των μέτρων του Μνημονίου και οι κοινωνικές του συνέπειες.
Σχεδόν τα μισά από τα χρήματα τα οποία πρέπει να εξοικονομήσει ο κρατικός προϋπολογισμός την επόμενη 4ετία θα προέλθουν από τις συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα και τα άλλα μισά, από τις αυξήσεις του ΦΠΑ και τους φόρους εισοδήματος.
Συγκεκριμένα, έως 2018 από συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις θα εξοικονομηθούν κρατικά κονδύλια ύψους 1,9% του ΑΕΠ, από την αύξηση του ΦΠΑ θα εξοικονομηθούν κονδύλια 1,1% του ΑΕΠ, από φόρους εισοδήματος 0,8% του ΑΕΠ, από άλλες περικοπές δαπανών 0,5% του ΑΕΠ και τέλος από άλλα έσοδα 0,1% του ΑΕΠ.
Συντάξεις
Προβλέπονται μέτρα 1,9% του ΑΕΠ από φέτος μέχρι το 2018, τα οποία τοποθετούνται σε 3,4 δισ. ευρώ (με βάση το ΑΕΠ του 2015). Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξοικονομούνται κάθε χρόνο περίπου 850 εκατ. ευρώ από τις δαπάνες των ασφαλιστικών ταμείων για τις συντάξεις.
Σύμφωνα με την έκθεση, οι περικοπές που πρέπει να γίνουν σωρευτικά ανά έτος θα πρέπει να έχουν ως εξής :
2015 : 0,4%
2016 : 1,3%
2017 : 1,7%
2018: 1,9%
Έτσι :
το 2015 θα ληφθούν μέτρα 0,4% του ΑΕΠ ή 720 εκατ. ευρώ
το 2016 θα ληφθούν μέτρα 0,9% του ΑΕΠ ή 1,6 δισ. ευρώ
το 2017 θα ληφθούν μέτρα 0,4% του ΑΕΠ ή 720 εκατ. ευρώ
το 2018 θα ληφθούν μέτρα 0,3% του ΑΕΠ ή 540 εκατ. ευρώ.
Ακόμη η Κομισιόν εφιστά την προσοχή στο ότι σειρά αλλαγών που νομοθετήθηκαν το 2010 και το 2012 (π.χ. η παρακολούθηση και είσπραξη των συνταξιοδοτικών εισφορών, η εισαγωγή μίας ελάχιστης σύνταξης για όλους, η ενσωμάτωση όλων των επικουρικών ταμείων σε ένα) "δεν εφαρμόστηκε πλήρως".
Αναφέρει ακόμη ότι αυτές οι αλλαγές θα αυξήσουν το εργασιακό βίο στην Ελλάδα.
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα
Στην έκθεση επισημαίνεται η σπουδαιότητα του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για 1,2 εκατ. δικαιούχους και εκτιμά ότι το 2017 θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως η πανελλαδική επέκταση του και θα αφορά 1,2 εκατομμύριο δικαιούχους που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της φτώχειας. Το κόστος αυτού του προγράμματος θα ανέλθει στο 1 δισ. ευρώ.
Εργασιακό
Επισημαίνεται ότι απαιτείται ένα σύγχρονο σύστημα συλλογικών διαπραγματεύσεων. Το ζήτημα αυτό και, όπως και οι ομαδικές απολύσεις και ο συνδικαλιστικός νόμος θα ανατεθούν σε μία μελέτη σε ομάδα ειδικών υπό την εποπτεία διεθνών φορέων, μεταξύ αυτών και ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας (ILO).
Θα επιφέρει εξορθολογισμό
Σύμφωνα με την Κομισιόν η εφαρμογή του μνημονίου θα οδηγήσει:
– στη σταδιακή εισαγωγή ενός ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και στην παροχή καθολικής υγειονομικής περίθαλψης
– στη διασφάλιση ότι η προσπάθεια που απαιτείται από όλους θα είναι ανάλογη των εισοδημάτων τους
– στην στόχευση περικοπών από τομείς που δεν επηρεάζουν ευθέως τα εισοδήματα των απλών πολιτών, όπως η μείωση των αμυντικών δαπανών ή η αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών σε πολλούς τομείς του δημόσιου τομέα
– στην αντιμετώπιση συμφερόντων όπως η σταδιακή εξάλειψη των ευνοϊκών φορολογικών διατάξεων για πλοιοκτήτες ή αγρότες ή των μυριάδων εξαιρέσεων όπως π.χ. για το ΦΠΑ σε ορισμένα νησιά ή των αδικαιολόγητων επιδομάτων
– στη στήριξη του ρόλου των κοινωνικών εταίρων και τον εκμοντερνισμό του συστήματος συλλογικών διαπραγματεύσεων
– στην καταπολέμηση της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής και της αδήλωτης εργασίας
– στη στήριξη μιας πιο διαφανούς και αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης, περιλαμβανομένης μιας πιο ανεξάρτητης φορολογικής αρχής, την αναδιοργάνωση των υπουργείων και την εισαγωγή καλύτερης σχέσης ανάμεσα στους μισθούς και τις αρμοδιότητες.
Ο μόνος που κερδίζει είναι η Γερμανία
Και όλα αυτά όταν η Markit Economics ανακοινώνει ότι ο σύνθετος δείκτης υπεύθυνων αγορών (PMI) - που καταγράφει τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών - αυξήθηκε στις 54,1 μονάδες από 53,9 τον Ιούλιο, κοντά στο υψηλό 4ετίας που σημειώθηκε τον Ιούνιο (σημειώνεται ότι κάθε τιμή του δείκτη πάνω από το 50 μονάδες υποδηλώνει αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας).
Ο δείκτης PMI για τη μεταποίηση παρέμεινε σταθερός στις 52,4 μονάδες, ενώ ο αντίστοιχος δείκτης για τον τομέα υπηρεσιών αυξήθηκε στις 54,3 μονάδες από 54 τον Ιούλιο.
Η βελτίωση καθοδηγήθηκε εν μέρει από τη Γερμανία, όπου ο δείκτης PMI της μεταποίησης αυξήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και ένα έτος. Η εξέλιξη αυτή αντιστάθμισε τα απογοητευτικά στοιχεία στη Γαλλία, όπου ο μεταποιητικός τομέας συρρικνώθηκε για δεύτερο μήνα. Η οικονομία της Ευρωζώνης αναπτύχθηκε για ένατο συνεχόμενο τρίμηνο στο διάστημα Απριλίου - Ιουνίου.
"Το Eurogroup είναι στα μέτρα του Σόιμπλε"
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild, για τον Σόιμπλε, ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει σχεδιάσει τη δομή του Eurogroup, το οποίο φέρει σαφώς την υπογραφή του. Οι Eυρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών, με εξαίρεση το Γάλλο υπουργό Οικονομικών, τον θαυμάζουν. Υπάρχουν κάποιες χώρες που αγωνίζονται για την εύνοιά του. Μερικές φορές αυτό τον ενοχλεί», δήλωσε ο τέως υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Ο Σόιμπλε ήταν πάντα πολύ ειλικρινής μαζί μου. Μου είπε: Η χώρα σας δεν έχει καμία θέση στην Ευρωζώνη».
Σε αυτό το πλαίσιο η ελληνική κοινωνία οδηγείται σε νέες εκλογές την διενέργεια των οποίων γνώριζαν πρώτα Βερολίνο και Κομισιόν(!) και με τον αντιπρόεδρο της Κ.Ο. του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) Κάρστεν Σνάιντερ να δηλώνει: «Μια νέα ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να δεσμεύεται από τους όρους του προγράμματος που προέκυψε από διαπραγμάτευση. Βοήθεια θα δίδεται μόνο έναντι μεταρρυθμίσεων. Θα ήταν επιθυμητό μια νέα κυβέρνηση να μπορούσε να βασίζεται σε μια ανθεκτική πλειοψηφία φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων στην Βουλή», ακολουθούντας τις δηλώσεις Μοσκοβισί, Ντάισελμπλουμ και λοιπών οι οποίοι θέλουν να δουν μετά τις εκλογές η όποια ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει πιστά το μνημόνιο και την Γερμανία να περιμένει να δει ακόμα περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις!
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Βουλιάζουν τα νησιά από τους μετανάστες....Νέες καραβιές φτάνουν καθημερινά

Συνεχής η ροή μεταναστών στα νησιά - 8.500 μόνο στη Λέσβο

Ο δήμαρχος Λέσβου εκφράζει φόβο για το τί μέλλει γενέσθαι, καθώς παρεμποδίζεται η διέλευση των προσφύγων από τα Σκόπια


Συνεχής είναι η ροή προσφύγων και μεταναστών σε νησιά του Αιγαίου. Ο δήμαρχος Λέσβου εκτιμά σε 8.500 περίπου και πάλι τον αριθμό τους στο νησί, καθώς οι αφίξεις -με κάθε θαλάσσιο μέσο- είναι συνεχείς. Την ίδια στιγμή εκφράζει φόβο για το τί μέλλει γενέσθαι, καθώς παρεμποδίζεται η διέλευση των προσφύγων από τα Σκόπια.
 
Λέσβος
«Κρατάω μια βόμβα στα χέρια μου και το φυτίλι πλησιάζει στο τέλος», είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός αναφορικά με το συνεχώς διογκούμενο κύμα μεταναστών που κατακλύζουν το νησί. 

«Σήμερα πρέπει να κατέφθασε στο νησί τεράστιο πλήθος», ανέφερε λέει και πρόσθεσε ότι από τα χωριά τον ενημερώνουν πως πρώτη φορά βλέπουν τόσο πολύ κόσμο. 

«Ακόμη και στην πλαζ της Μυτιλήνη κατέφθασαν με ταχύπλοο σκάφος που τους άφησε και έφυγε αμέσως. Το πρωί είδαμε άλλη μια τραγωδία, όταν πνίγηκε ένας 17χρονος από σκάφος που ανατράπηκε στη θαλάσσια περιοχή της Θερμής», ανέφερε και συνέχιζε προσθέτοντας ότι το Λιμενικό διέσωσε δύο ακόμη αγνοούμενος μαζί με τους υπόλοιπους 13, που ήταν συνολικά στο σκάφος. 

«Πολλοί δεν έχουν ξαναδει θάλασσα στη ζωή τους, πόσο μάλλον να ξέρουν κολύμπι. Εντούτοις το εμπόριο και οι καμπάνιες που διεξάγουν οι κάθε είδους διακινητές στις τουρκικές ακτές παρέχουν αφειδώς υποσχέσεις και μέσα (βάρκες, σωσίβια, μηχανές κ.α.) για ασφαλή διέλευση», επισήμανε.

Ο κ. Γαληνός δεν αισθάνεται ιδιαίτερα ανακουφισμένος με τη μεταφορά των 2.100 μεταναστών και προσφύγων από την Μυτιλήνη στον Πειραιά με το «Ελ Βενιζέλος». 

«Ο μεταναστευτικός πληθυσμός ανέρχεται και σήμερα σε 8.500 ανθρώπους, δηλαδή κατά τι περισσότερο από χθες», εκτίμησε, σημειώνοντας ότι παρά την πρωινή απομάκρυνση ο αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων δεν ελαττώθηκε. Αντίθετα αυξήθηκε, αφού με το πρώτο φως της ημέρας νέα καραβάνια έφτασαν από τα τουρκικά παράλια και συσσωρεύονται στην πόλη της Μυτιλήνης.

Την ίδια ώρα, εξέφραε την αγωνία του για την κατάσταση που διαμορφώνεται με τον εγκλωβισμό τους στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα και την ανακοπή της πορείας διαφυγής τους προς Βορρά. Φοβάται ότι θα ξεσπάσει «διαμάχη μεταξύ Αθήνας-Μυτιλήνης» για τους ανθρώπους που δεν θα έχουν δρόμο διαφυγής.

«Πέρασαν 94.000 άτομα. Οσοι δηλαδή είναι οι κάτοικοι του νησιού», είπε και πρόσθεσε πως οι υποδομές και οι δυνατότητες δεν επαρκούν. Όπως είπε, φοβάται ότι θα τεθεί σε κίνδυνο η Δημόσια Υγεία από την έλλειψη προσωπικού, απορριμματοφόρων και χρημάτων, με δεδομένη την «ακαμψία» σε όποια προσπάθεια προσλήψεων και οικονομικών δαπανών, που επιβάλλεται από τη μνημονιακή πολιτική.

Πάντως, εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την ουσιαστική βοήθεια που παρέχει στο δήμο και το νησί διεθνής ανθρωπιστική οργάνωση μαζί με εθελοντές. 

«Αποφασιστικά και άμεσα, σε ταχύτατους χρόνους, δημιουργούν υποδομές στους χώρους φιλοξενίας. Ακόμη και γεωτρήσεις κάνουν, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην ομαλότητα της υδροδότησης του νησιού», δηλωσε χαρακτηριστικά.

Λέρος

«Το μεταναστευτικό αποτελεί εθνικό πρόβλημα. Κυβερνητικό και όχι τοπικό», υπογράμμισε από την πλευρά του ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, διευκρινίζοντας πως το νησί λειτουργεί σαν Κέντρο Πρώτης Υποδοχής μεταναστών. 

«Μετά τη διεκπεραίωση της προβλεπόμενης διαδικασίας, οι μετανάστες είναι ελεύθεροι έως ότου επιβιβασθούν στο πλοίο και μεταφερθούν στην Αθήνα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο νησί περίπου 1000 άνθρωποι. Τέσσερις φορές την εβδομάδα αναχωρούν 100-150 άτομα με το καράβι της γραμμής, ενώ σε ημερήσια βάση καταφθάνουν άλλοι 200 από το Φαρμακονήσι», είπε.

Η εγκατάστασή τους, σημείωσε ο δήμαρχος, είναι πλέον ελεύθερη, αλλά συγκεντρώνονται στο Λακκί, όπου τους παρέχεται δυνατότητα επιβίβασης στο πλοίο της «ελπίδας». 

«Οι πρόσφυγες έχουν κατακλύσει το νοσοκομείο, τα μνημεία, τις πλατείες και η πόλη παρουσιάζει συχνά εικόνες ανεπιθύμητες σε όλους», σημείωσε, προσθέτοντας πως για τη διευκόλυνση όλων έχει ζητήσει τη δρομολόγηση ειδικού πλοίου για την καθημερινή μεταφορά των μεταναστών και των προσφύγων έως τέλος Αυγούστου. 

Επίσης, έχει ζητήσει από τον Γ.Γρ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλη Παπαδόπουλο την προμήθεια υποδομών υγιεινής (χημικές τουαλέτες και ντουζιέρες) προκειμένου να τοποθετηθούν στο γήπεδο που παραχώρησε ο δήμος για την προσωρινή διαμονή τους. Με την αρωγή των «Γιατρών χωρίς Σύνορα» υπάρχουν ήδη σκηνές για περίπου 200 άτομα.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση του διευθυντή της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής Παναγιώτη Νίκα για παραχώρηση και μετατροπή του εγκαταλειμμένου ΠΙΚΠΑ σε Κέντρο Πρώτης Υποδοχής, ο κ. Κόλλιας υποστήριξε ότι θα μετατραπεί σε Κέντρο Διεκπεραίωσης. Για τη διαμόρφωση Κέντρου Πρώτης Υποδοχής έχει ζητήσει την επισκευή άλλου κτίριο στα Λέπιδα.

Ωστόσο, μέλη του Δικτύου Συμπαράστασης κατηγορούν τον δήμαρχο για ολιγωρία και αναλγησία. Η Ματίνα Κατσιβέλη, δραστήριο μέλος του δικτύου, δήλωσε από την αυλή του Λιμεναρχείου Λέρου, όπου βρίσκονται καθημερινά σχεδόν 400 άτομα: «Περιμένουμε άλλους 200 από το Φαρμακονήσι και δεν υπάρχει παρά μια μόνο χημική τουαλέτα από την οποία έχουν περάσει 9.500 άτομα από την αρχή του έτους». 

Σημειώνεται ότι οι διασωθέντες κρατούνται καταρχήν από 1-3 ημέρες στο Λιμεναρχείο και στη συνέχεια παραπέμπονται στην Αστυνομία για εξακρίβωση των στοιχείων. Τα μέλη του δικτύου αποδίδουν στο δήμαρχο «πλήρη άρνηση να διευκολύνει τη ζωή όλων, με την αιτιολογία της οικονομικής αδυναμίας». 


protothema.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters