Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

Η ατομική ιδιοκτησία πρέπει να καταργηθεί και τη θέση της θα πάρει η κοινή χρήση όλων των εργαλείων παραγωγής και η κατανομή των προϊόντων βάση της κοινής αποδοχής ή η ονομαζόμενη κοινή ιδιοκτησία.

Η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας είναι μάλιστα η πιο σύντομη και η πιο γενικευμένη έκφραση εκείνης της αναμόρφωσης όλου του κοινωνικού συστήματος, που έγινε απαραίτητη ως συνέπεια της ανάπτυξης της βιομηχανίας.

Αυτό το κείμενο που μόλις διαβάσατε δεν είναι κάποιο απόσπασμα από την λεγόμεη Ατζέντα 21, αλλά ενα απόσπασμα από το ευαγγέλιο του κομμουνισμού. Οι κομμουνιστές, για όσους δεν το γνωρίζουν,  προωθούν ως κύριό τους αίτημα την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας.

Τώρα θα δούμε το κομμουνιστικό σχέδιο κατάργησης της ατομικής ιδιοκτησίας που όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς δεν διαφέρει σχεδόν πουθενά από την εφαρμογή της Ατζέντα 21- σύμφωνα πάντα με το ευαγγέλιο του κουμμουνισμού που γράφτηκε από τον Φρίντριχ Ενγκελς. 

Τα σχόλια είναι από την Αθέατη γνώση και επισημαίνονται με έντονα γράμματα.

1. Ο περιορισμός της ατομικής ιδιοκτησίας: προοδευτική φορολογία, υψηλός φόρος κληρονομιάς, κατάργηση της κληρονομιάς σε εκ πλαγίου συγγενείς (αδέλφια, ανίψια κλπ.), υποχρεωτικά δάνεια κτλ.

Μας λένε λοιπόν, ότι η ατομική ιδιοκτησία θα καταργηθεί με την προοδευτική φορολογία. Αυτό σημαίνει ότι, οι άνθρωποι με περισσότερο εισόδημα θα πληρώνουν ένα υψηλότερο ποσοστό σε φόρους, δηλαδή, άμεσο κλείσιμο όλων των όσων βιομηχανιών έχουν απομείνει αφού θα τους επιβληθούν παράλογοι φόροι. Ατζέντα 21: Κατάργηση βιομηχανίας και εφαρμογή της πράσινης βιώσιμης ανάπτυξης. Θα γίνει αποβιομηχάνιση όλης της Μεσογείου στην Ευρώπη, της Βορείου Αμερικής και της Ρωσίας. 

Υψηλός φόρος κληρονομιάς, σημαίνει αυτόματα ότι οι φορολογούμενοι που δεν θα έχουν εννοείται μετρητά θα μπορούν να εξοφλούν τον φόρο κληρονομιάς με την παραχώρηση του ακινήτου τους στο Δημόσιο.

Οτι φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση οφείλεται στον εξωτερικό δανεισμό που τα λαμόγια ανάγκαζαν την κάθε κυβέρνηση να παίρνει υποχρεωτικά δάνεια. 

Ο Μ. Γλέζος επίσης πρίν δύο χρόνια, ανέφερε για υποχρεωτικά δάνεια στο κράτος από τους πολίτες. Σύναψη υποχρεωτικών δανείων από τους πολίτες με στόχο να αντλήσει ρευστότητα το δημόσιο. 


2. Σταδιακή απαλλοτρίωση των ιδιοκτητών γης, των εργοστασιαρχών, των ιδιοκτητών σιδηροδρόμων και εφοπλιστών, εν μέρει μέσω του ανταγωνισμού από την πλευρά της κρατικής βιομηχανίας, εν μέρει άμεσα μέσω της εξαγοράς με χρήματα.

"Απαλλοτρίωση", σημαίνει η ενέργεια με την οποία το δημόσιο, για κοινωφελείς σκοπούς, παίρνει στην κυριότητά του ακίνητη περιουσία ενός ιδιώτη,ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεσή του. Εξοντωτικοί δηλαδή φόροι σταδιακά μέχρις ότου κάθε ιδιοκτήτης γής να παραδώσει την περιουσία του στο κράτος. Καραμπινάτοι όροι που προβλέπονται από την Ατζέντα 21 και την επερχόμενη χούντα του Αντιχρίστου.

3. Ιδια υποχρέωση στην εργασία για όλα τα μέλη της κοινωνίας ως την πλήρη κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας. Δημιουργία βιομηχανικών στρατών, ιδιαίτερα για την αγροτική οικονομία.

4. Ανατροφή όλων των παιδιών, από τη στιγμή που μπορούν να κάνουν χωρίς τη μητρική φροντίδα, σε κρατικά ιδρύματα και με κρατικά έξοδα. Ενωση της διαπαιδαγώγησης με την εργοστασιακή εργασία.

Ο Ααρόν Ρούσο γνωστός από την συνέντευξη του στον Αλέξ Τζόουνς που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο, εξηγεί πώς οι Ροκφέλερ δημιούργησαν το απελευθερωτικό κίνημα των γυναικών για να διαλύσουν την οικογένεια λέγοντας ότι: "τώρα έχουμε τα παιδιά στο σχολείο από μικρή ηλικία. Μπορούμε να τα μάθουμε πως να σκέφτονται, να τα προσανατολίσουμε, να τα αποχωρίσουμε από τους γονείς και να τους μάθουμε να βλέπουν το κράτος σαν γονείς τους."

5. Κατεδάφιση όλων των μη υγιών και κακοχτισμένων κατοικιών και συνοικιών στις πόλεις.

Εννοείται ότι όταν αναφέρονται σε κατεδάφιση δεν σημαίνει ότι η κομμουνιστική χούντα  θα τους ξαναχτίσει τα σπίτια, αφού σκοπός τους είναι η πλήρη κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας και χτίσιμο σπιτιών στα πρότυπα της Ατζέντα 21 μέσα σε γκετοποιημένες πόλεις με το χάραγμα του Αντιχρίστου.

6. Η κομμουνιστική επανάσταση δεν θα είναι μόνο εθνική, αλλά θα συμβεί ταυτόχρονα σε όλες τις πολιτισμένες χώρες.

Η κομμουνιστική χούντα της Νέας τάξης πραγμάτων θα είναι παγκόσμια και θα διοικείται από τον Αντίχριστο. Διότι επανάσταση χωρίς πόλεμο δεν υφίσταται, και στην προκειμένη περίπτωση την παγκόσμια επανάσταση όλων των εθνών όπως προβλέπουν τα 25 πρωτόκολλα του Σαμαέλ.


7. Οι σχέσεις των φύλων θα γίνουν αποκλειστικά ιδιωτική υπόθεση, που θα αφορά μόνο τα ενδιαφερόμενα άτομα και στις οποίες η κοινωνία δεν θα έχει λόγο να ανακατεύεται. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην εξάλειψη της ατομικής ιδιοκτησίας και της κοινωνικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών, ως συνέπεια των οποίων καταργούνται και οι δύο βάσεις του σύγχρονου γάμου, που σχετίζονται με την ατομική ιδιοκτησία, η εξάρτηση της γυναίκας από τον άντρα και των παιδιών από τους γονείς.

Τα τελευταία χρόνια προωθείται πιο εντατικά η ομοφυλοφιλία, η κτηνοβασία, η παιδεραστιά και κάθε είδους ανωμαλία νομιμοποιείται ως φυσιολογική. Η κοινωνία δεν θα έχει λόγο να ανακατεύεται, και φυσικά η εκκλησία του Χριστού δεν θα έχει λόγο αφού δεν θα υπάρχει. Η εξάρτηση της γυναίκας από τον άντρα σχεδιάστηκε επειδή δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φορολογήσουν τον μισό πλυθησμό, πρίν το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών.

8. Η πορνεία βασίζεται στην ατομική ιδιοκτησία και θα εκλείψει μαζί με αυτή. Επομένως η κομμουνιστική οργάνωση αντί να εισάγει την κοινοκτημοσύνη των γυναικών, αντίθετα, θα την εξαλείψει.

Η πορνεία ως επάγγελμα δεν αποτελεί αδίκημα. Αλλά σύμφωνα με τα κομμουνιστικά πρότυπα η εξάλειψη της θα βοηθήσει στην κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας. 

Πόσες Π@παρίες θα ακούσουμε ακόμη;;


9.Ολες οι θρησκείες που υπήρξαν έως τώρα ήταν εκφράσεις της ιστορικής βαθμίδας ανάπτυξης χωριστών λαών ή λαϊκών μαζών. Ο κομμουνισμός είναι εκείνη η βαθμίδα ιστορικής ανάπτυξης που τις κάνει περιττές και καταργεί όλες τις υπάρχουσες θρησκείες.

Ατζέντα 21: Ο Χριστιανισμός, ο Μωαμεθανισμός και ο Ιουδαϊσμός θα πάνε στην πυρά. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν θρησκείες και να σκοτώνεται ο κόσμος για την πίστη του. 

Διαβάσατε ενα απόσπασμα από το ευαγγέλιο του κομμουνισμού, και οπως διαπιστώσατε, ολόκληρη η Ατζέντα 21 βασίζεται στον Κομμουνισμό. 

Και καλά, όταν έχεις να κάνεις με τον πραγματικό Κομμουνισμό ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις (βλέπε ΚΚΕ) , όταν όμως έχει να κάνεις με τον λεγόμενο ευρωκομμουνισμό, την ευρωπαική αριστερά δηλαδή, (βλέπε Σύριζα) τοτε αυτομάτως τα πράγματα γίνονται ακόμη πιό χειρότερα. 

Αν τώρα είμαστε μια κοινωνία στα πρόθυρα της εξαθλίωσης, το συνοθύλευμα του Ευρω-κομμουνισμού θα εξαλείψει συν τοις άλλοις και κάθε Χριστιανικό ήθος και αξία. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters