Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

Μας «χτυπούν» με νέο χαράτσι

Καμιά φορά πίσω από το «φαίνεσθαι» παραμονεύει το «κρύβεσθαι».
Μία διάταξη λοιπόν, που πέρασε απαρατήρητη και αυξάνει τους φόρους είναι αυτή του υπουργείου Οικονομικών που επιβάλλει ισοσκελισμένους αν όχι πλεονασματικούς προϋπολογισμούς στους Δήμους.

Με βάση τη διάταξη αυτή του υπουργείου Οικονομικών οι Δήμοι απαγορεύεται να περικόψουν και να μειώσουν δαπάνες, να μην εγγράψουν έσοδα που δεν πρόκειται να εισπραχθούν και τέλος να μην συνάψουν δάνεια παρά μόνο για επενδύσεις.

Κάπως έτσι αλλάζουν όλα στους προϋπολογισμούς των Δήμων για το 2016 και κυρίως οι δήμοι θα πρέπει να έχουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς σε ό,τι αφορά σε ύδρευση, καθαριότητα και φωτισμό, κάτι που θα σημάνει την άμεση αύξηση των ανταποδοτικών τελών τα οποία όλοι μας πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ.

Ένα νέο έμμεσο χαράτσι δηλαδή το οποίο αναμένεται να δούμε όλοι μας στα δημοτικά τέλη.


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/08/blog-post_14.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters