Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκπομπή κυμάτων χαμηλής συχνότητας στην Αθήνα, πριν το Συλλαλητήριο


Εδώ και λίγες μέρες ακούτε έναν βόμβο το ξημέρωμα? Πριν το συλλαλητήριο για την Μακεδονια, μας βομβαρδίζουν με κύματα χαμηλής συχνότητας.
Ένας υπόκωφος και επίμονος ήχος, ξεκινά τα τελευταία βράδια στην Αθήνα από τη 1 τα μεσάνυχτα με αποκορύφωμα στις 5 το ξημέρωμα. Ένας βόμβος πολύ χαμηλής συχνότητας, που εκπέμπεται σχεδόν περιοδικά, και ταράζει τον ύπνο των κατοίκων.

ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ 1959 ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΤΟ 1959 ΣΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.


Ανατροπή! Ποιοι έφτιαξαν την Πυραμίδα των Κυκλάδων; Είναι το άγνωστο 8ο Θαύμα του Κόσμου;


 

Φανταστείτε πως είστε ένας θαλασσοπόρος στο Αιγαίο κατά τα μέσα της 3ης χιλιετίας π.Χ.– της πρώιμης Εποχής του Χαλκού, μιας εποχής πριν ακόμη και την «Εποχή των Ηρώων» των αρχαίων, μια εποχή κατά την οποία κάποιοι από τους πρώτους σπόρους του ανθρώπινου πολιτισμού άνθιζαν στον ελλαδικό χώρο, με τον Κυκλαδικό και τον Μινωικό Πολιτισμό.

Αρτέμης Σώρρας: YUNΝAN AGREEMENT, ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ και άλλες αλήθειες.


Οι τρεις ανθέλληνες Ιεράρχες - Μια «γιορτή» όνειδος για την Ελληνική Παιδεία

Οι τρεις Ιεράρχες (Μέγας Βασίλειος, Ιωάννης Χρυσόστομος και Γρηγόριος Ναζιανζηνός)Οι τρεις Ιεράρχες (Μέγας Βασίλειος, Ιωάννης Χρυσόστομος και Γρηγόριος Ναζιανζηνός), ελάχιστοι γνωρίζουν, ότι δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους. 
Σύμφωνα και με την επίσημη ιστοσελίδα της Εκκλησίας, υπήρχε μια έριδα ανάμεσά τους, σε σχέση με το ποιος την...έχει πιο μεγάλη...(την πνευματικότητα). 
Αιώνες αργότερα*, οι «ιερές» αυτές κοκορομαχίες είχαν οδηγήσει σταδιακά μάλιστα και στην δημιουργία ομάδων από φανατικούς οπαδούς του κάθε «πατέρα»: Τους Βασιλείτες, τους Γρηγορίτες και τους Ιωαννίτες.
Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Αλέξιος Α' Κομνηνός, βλέποντας ότι η διαμάχη αυτή, ανάμεσα στις παρατάξεις των φανατικών οπαδών των τριών Ιεραρχών, είχε πάρει επικίνδυνες διαστάσεις (οι διάφοροι θρησκόληπτοι οπαδοί έκαναν πράξη τη ρήση «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος») κι απειλούσε ακόμη και την ενότητα της αυτοκρατορίας,

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΤΖΙΑ! Θα πάρουν τα Σκόπια τώρα το όνομα και οι αλλαγές … αργότερα

Σε νυχτερινή συνέντευξή του στην ΕΡΤ1 ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς, προανήγγειλε ότι η Ελλάδα θα προτείνει την υπογραφή συμφώνου με τα Σκόπια για όλα τα ζητήματα, που αφορούν στη σχέση των δύο χωρών, από το ονοματολογικό ως τη γλώσσα, την ιθαγένεια και τα σχολικά βιβλία
Συνολικό σύμφωνο το οποίο θα προταθεί εντός του Φεβρουαρίου στην κυβέρνηση των Σκοπίων προετοιμάζει, ειδικότερα, η ελληνική κυβέρνηση

Σαν τον Διογένη ψάχνω...

Γράφει ο Λευκός Λύκος

Περπατώντας στην Αθήνα του 2018, μάταια έψαχνα να βρω το Μνημείο των Αγωνιστών της Επαναστάσεως του 1821, που με το αίμα τους κατάφεραν την απελευθέρωση της Φυλής από τον Οθωμανικό ζυγό, το Μνημείο των Ηρώων των Βαλκανικών Πολέμων του 1912-13 με την θυσία των οποίων τριπλασιάστηκε η Ελλάς και απελευθερώθηκε το μεγαλύτερο τμήμα της  Μακεδονίας μας, το Μνημείο των Πολεμιστών του 1940 που με το αίμα τους γράφτηκαν οι ενδοξότερες σελίδες της νεότερης Ιστορίας μας. Πουθενά όμως. Τίποτα απολύτως. 

7 παρατυπίες που υποδηλώνουν ότι η Σελήνη έχει Κατασκευαστεί

Παρόλο που οι αποστολές του Απόλλωνα έφεραν στη γη τεράστια ποσοστά δεδομένων για το φεγγάρι, παρέμεινε αίνιγμα για τους αστρονόμους και τους επιστήμονες. Ο Δρ Robert Jastrow, ο πρώτος πρόεδρος της επιτροπής της σεληνιακής εξερεύνησης της NASA, ονόμασε το φεγγάρι ως την «πέτρινη Rosetta των πλανητών».

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΕΛΕΓΗ αυτό τό "π α ι δ ί" , από ...Π Α Ι Δ Ι ;

Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ALEXIS...(ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ "ΑΤΙΘΑΣΟ"ΜΑΛΛΙ). 'ΦΑΤΣΑ - ΚΑΡΤΑ' ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ 'ΑΝΤΕΝΝΑ'... 

...Τ Υ Χ Α Ι Α... ΝΑΙ! ΤΥΧΑΙΑ...
  

("ΠΑΕΙ"  περίπατο ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ποτέ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...
ΚΑΙ ΜΕ 'ΦΟΝΤΟ' ΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΤΑΒΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ...)

Ο Μύθος της Αλκιόνης και οι Αλκυονίδες μέρες

Οι Αρχαίοι Ελληνες είχαν παρατηρήσει τις λίγες μέρες καλοκαιρίας που παρουσιάζονται το χειμώνα. Είναι μέρες ηλιόλουστες χωρίς σύννεφα και ανέμους

Αλκυονίδες Μέρες (Halcyon Days): Οι Αρχαίοι Ελληνες είχαν παρατηρήσει τις λίγες μέρες καλοκαιρίας που παρουσιάζονται το χειμώνα.

PHEASANT: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

Λιγότερο από έξι χιλιόμετρα πριν τον ποταμό Bidasoa που εκβάλλει στον Ατλαντικό Ωκεανό, και κοντά στα σύνορα Γαλλίας-Ισπανίας βρίσκεται ένα μικρό νησί που ονομάζεται Pheasant.

8 «εξωφρενικές» θεωρίες συνωμοσίες που αποδείχτηκε ότι ήταν πραγματικότητα



Οι θεωρίες συνωμοσίας, ως γνωστόν, ασκούν ιδιαίτερη γοητεία σε ευρύ κοινό, καθώς, πολύ συχνά, φαίνεται πως είναι πολύ πιο εύκολο κάποιος να αποδώσει την ευθύνη για τα κακώς κείμενα του κόσμου και της κοινωνίας σε σκοτεινά κέντρα αποφάσεων παρά σε πολύπλοκα και πολυπολικά δαιδαλώδη συστήματα.

ΣΚΛΗΡΟ μήνυμα της φυλής Καλάς, απογόνων των στρατιωτών του Μεγαλέξανδρου, προς τους Σκοπιανούς: “ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ!”

ΣΚΛΗΡΟ μήνυμα της φυλής Καλάς, απογόνων των στρατιωτών του Μεγαλέξανδρου, προς τους Σκοπιανούς: “ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ!”

Δείτε τα δύο παρακάτω βίντεο!….

Τί έγινε στα ‘Ιμια

Ο πιλότος ενός εκ των ελικοπτέρων που πήγαν στα Ίμια αποκαλύπτει τι συνέβη πραγματικά!

IMIAΟ κ. Νεκτάριος Μεταξάκης, Αξιωματικός ΠΝ ε.α.- Πιλότος Eλικοπτέρου, “ανοίγει” την καρδιά του αποκλειστικά στο CretePlus.gr. “Ξυπνά” μνήμες από την επιχείρηση στα Ίμια το 1996, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για το τι είχε συμβεί τότε και αποτίει φόρο τιμής στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα!
«ΙΜΙΑ 1996: ΜΙΑ ΜΝΗΜΗ – ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ» / Ν.Μεταξάκης

Δείτε το τηλεγράφημα του αμερικανού ΥΠΕΞ Στετίνιους που αρνείται το έθνος «Μακεδονία»

Σε τηλεγράφημα του 1944, που υπογράφει ο τότε αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Έντουαρντ Στετίνιους, γίνεται λόγος για απόπειρα αναβίωσης του μακεδονικού ζητήματος. Την άρνηση των ΗΠΑ στη χρήση του όρου «Μακεδονία» για το κρατίδιο των Σκοπίων αποτυπώνει διπλωματικό έγγραφο του Δεκεμβρίου του 1944, που υπογράφει ο Έντουαρντ Στετίνιους, τότε αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters