Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΗΣΟΥΝ ! ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !

tsipras-erpis1

Αλφειός: ΑΜΑΘΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ ΑΠΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΣΕ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΡΠΗ ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ;;; ΠΙΘΑΝΟΝ !!! Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ…
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ !!!

Ένας «Δούρειος Ίππος» Μέσα στη Νέα Ελληνική Κυβέρνηση;
ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ !!! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΔΟΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΙΔΑΚΙΑ !!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ… Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΩ !!! ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ , ΤΑ ΘΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΒΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ !!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ , ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΜΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΩΝ !!! ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ !!!

ΦΕΚ 376/18-3-2015(ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ). €4.635.500.000 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» & «ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ»!…
ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ… ΚΛΑΙΝΕ ΣΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΘΛΙΜΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ !!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΝΑΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ !!! ΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΜΕΝ , ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΔΕ !!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ , ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
ΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ» , ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑ , ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ…
> ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ :  «Άλλωστε δεν υπάρχει είπα κανένας πλούσιος πουθενά! Είπα σε μια εκπομπή μου, δείξτε μου έναν πλούσιο στην Ελλάδα! Δεν υπάρχουν πλούσιοι, είναι δανειζόμενοι! Κανένας δεν είναι πλούσιος, είναι μόνο δανειζόμενοι που έχουνε κομεντ και παίρνουνε δανεικά χρήματα. Αυτό δε αποδείχτηκε, καμία επιχείρηση, καμία εταιρία κανένας οργανισμός! Όλοι λοιπόν είναι με δανεικά.» http://alfeiospotamos.gr/?p=7688
ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕΓΑΛΌΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΥΝΑΝ ΚΙ ΕΔΕΝΑΝ !!! ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ 1500 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΧΟΡΤΑ !!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ… ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΑΝ ΣΤΙΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ !!! ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ» ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ… ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ( ΕΘΝΙΚΗ , ΠΕΙΡΑΙΩΣ ) , ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ , ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ !!! ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ…
ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ Χανς Γεργκ Σέλινγκ…
Σέλινγκ: Τα χρήματα που δίνει ο ELA είναι κεφάλαια της Τράπεζας της Ελλάδος
Το ό,τι τα χρήματα της έκτακτης βοήθειας για τις ελληνικές τράπεζες είναι κεφάλαια της Τράπεζας της Ελλάδος αποσαφήνισε ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Χανς Γεργκ Σέλινγκ, μιλώντας στην Επιτροπή Προϋπολογισμού της αυστριακής Βουλής.

O κ.Σέλινγκ τόνισε πως θα πρέπει να αναμένεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής και κατόπιν, από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα είναι ανοικτές οι πόρτες για διαπραγματεύσεις.
Σχολιάζοντας την πρόσφατη σχετική επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τόνισε πως δεν μπορεί να ικανοποιηθεί η επιθυμία της Ελλάδας για ένα δάνειο από τον ΕΜΣ, διότι προϋπόθεση για αυτό θα ήταν μία έγκρισή του από τα εθνικά Κοινοβούλια.
Ο ίδιος επανέλαβε πως δεν θεωρεί ότι βραχυπρόθεσμα μπορεί να «σπάσουν» οι εγγυήσεις που έχει αναλάβει η Αυστρία απέναντι στην Ελλάδα μέσω του EFSF, ενώ διευκρίνισε ότι η αποπληρωμή του διμερούς αυστριακού δανείου προς την Ελλάδα, ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, προβλέπεται να ξεκινήσει από το 2020, και ότι η Ελλάδα καταβάλει κανονικά τους τόκους, έχοντας εμβάσει ήδη στη Βιέννη το ποσό των 103 εκατομμυρίων ευρώhttp://www.ert.gr/selingk-ta-chrimata-pou-dini-o-ela-ine-kefalea-tis-trapezas-tis-ellados/

Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !!!! 600.000.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ ;;; !!! ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ( 10 ) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ , ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ( ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ) !!! 

ΑΛΛΩΣΤΕ , Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΣΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ενικός» ΗΤΑΝ… «Αυτό το ΦΕΚ είναι παλιό» !!!!! Ε , ΝΑΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΚΑΙ «ΔΝΤ» ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ… WORLD BANK , IMF , EBRD , ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ NEW DEVELOPMENT BANK ΤΩΝ BRICS ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ! ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !

……………………………………………..

Giorgos Makris‎ ΚΑΘΩΣ ΞΕΦΥΛΛΙΖΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ;11225451_10205941169601007_2237130788862697107_n

ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
Rothschild 
Ploutarchou Str 2

Athens
10676
Greece
Tel: +30 (210) 720 9520
Fax: +30 (210) 721 4819

Global Financial Advisory

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.

ΚΑΙ ΕΧΕΙ WEBSITE: rothschild.com


………………………………………..

ΟΡΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ… 
[ 100 ΔΙΣ ΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΧΣ http://alfeiospotamos.gr/?p=7688

Αρτέμης Σώρρας: Όμως για το Τ.Χ.Σ. (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) που τώρα είναι των ημερών μας, καταθέσαμε 100 δισεκατομμύρια- ομόλογο βέβαια- στο Τ.Χ.Σ. Το ΤΧΣ λοιπόν το δημιούργησαν αυτά τα παλιόπαιδα και είναι συγκεκριμένα του Ροθτσάιλντ, και βάλανε μια ιδιωτική εταιρία την κάνανε του Δημοσίου να εδρεύει στην Τράπεζα -την ιδιωτική -της Ελλάδας και όχι της Ελλάδος τη δικιά μας, είναι ιδιωτική τράπεζα, και βάλανε όλες τις τράπεζες που ο τζίρος τους είναι πάνω από 600 δισεκατομμύρια, τους δώσαμε και 280 δισεκατομμύρια τα οποία είναι λεφτά του ελληνικού λαού και δεν ήρθαν από πουθενά, είναι ο πλούτος ο δικός μας συν τα σπίτια του ελληνικού λαού συν όλα τα δάνεια που έχουνε πάρει το κράτος, οι υπηρεσίες, οι οργανισμοί, και όλα αυτά τα δισεκατομμύρια τα συνοψίσανε και τα κάνανε 50 δισεκατομμύρια. Βγάλανε λοιπόν ένα αποτέλεσμα ότι 50 δισεκατομμύρια αξίζουν όλες μας οι τράπεζες.
Βγάλανε νόμο που είπανε ότι τα 50 δισεκατομμύρια θα πρέπει να πωλούνται όλες οι μετοχές όχι κάτω από ένα ευρώ. Βάλανε ένα limit out στην Βουλή. Ψηφίστηκε, πολύ ωραία. Όμως από το 2010 μέχρι σήμερα το Δ.Ν.Τ. (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) αυτό το “καλό” ΔΝΤ που συνοψίσαν τα πράγματα και όλα μας τα δισεκατομμύρια ενώ τα πληρώσαμε τα κάνανε 50, έχασαν και 15 δις! Μα πώς να χάσετε 15δις; μα πώς να χάσετε 15δις στα 50δις; δηλαδή οι τράπεζές μου χάνουν ακόμα και σήμερα; Είδαμε κινήσεις όπως η Εθνική (Τράπεζα) που έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν ακόμη και οι δεσποτάδες να δώσουμε δύο μισθούς για να γλυτώσει η ελληνική μας τράπεζα, ποια ελληνική μας τράπεζα; πότε ήταν ελληνική η τράπεζα; Αίμα, ιδρώτα έχει, και έχουμε πολλά στοιχεία για την Εθνική, και την περιμένω να δω ποια είναι η Εθνική! Είναι το μαγαζί του Ροθτσάιλντ!
 ⇝ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ.
Ο ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Και τον περιμένω να δω τι έχει κάνει, γιατί ξέρουμε τι έχει κάνει και θα δικαστεί παγκόσμια, ετοιμάζουμε μήνυση για γενοκτονία αυτού του “κυρίου” γιατί ξέρουμε τι έχει κάνει, έχει κάνει πολλά πράγματα, δεν τον θέλουμε άλλο!
Μέσα στην αλητεία τους- και το λέω ακριβώς- μέσα στην αλητεία τους, μέσα στην αλητεία αυτής της χώρας- και ποια χώρα χτυπήσανε, χτύπησαν έθνος, δεν είμαστε κράτος εμείς, φτιάξανε νεότερα κράτη και φτιάξανε – ψευτοαυτοκρατορίες θα τις πω. Πέστε μου μια σοβαρή αυτοκρατορία. Όλες οι σοβαρές αυτοκρατορίες γονατίσαν στα πόδια μας! Αυτές είναι ψευτοαυτοκρατορίες. Γιατί; η Γερμανία είναι αυτοκρατορία; ποιά; η LTD; έρχεται η σειρά της όμως.
Θα δούμε ότι είναι μία εταιρεία η οποία δεν έχει το δικαίωμα να βγάζει το ευρώ και οι Γερμανοί είναι σκλαβωμένοι! Εμείς δεν πάμε ενάντια στους Γερμανούς, πάμε ενάντια σε ένα καθεστώς σιωνιστικό το οποίο έχει τη Γερμανία και πολλές άλλες χώρες. Θα μάθουνε λοιπόν από πρώτο χέρι οι Γερμανοί με στοιχεία, γιατί έχουμε πει ότι εμείς μιλάμε με στοιχεία, ποτέ δεν μιλήσαμε, πρώτα καταθέσαμε, πρώτα αποδείξαμε και μετά μιλήσαμε! Ή δεν είναι έτσι; Ας βγει κάποιος να μου πει ότι μίλησα πρώτα πριν να έχω αποδείξεις. Ό,τι έχω πει είναι με αποδείξεις! Ναι ή όχι;
Οι άλλοι οι τσαρλατάνοι με τι μιλάνε; τι στοιχεία έχουν; ποιος έχει στοιχεία; Είπε ο Παπαντρέου ότι υπάρχουν λεφτά. Τι στοιχεία είχε που τον ψηφίσατε; ε; Κανένα! Βγήκε ο Σαμαράς, τι στοιχεία είχε αυτό το εβραιόπαιδο; Τίποτα! Έχω project λέει. Να πας να σου το χρηματοδοτήσει κανένας άλλος ρε, εμείς γιατί να σου το χρηματοδοτήσουμε; ]

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ… ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ… ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
……………………………………..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ!!! Η DEUTSCHE BANK ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ $ 75 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Βασίλειος Σωτήρας ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ (ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ) ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Η ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΕΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΓΗΣ
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ;

( ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ! ΤΟΥ 2013 ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΞΕΣΚΙΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟ ΑΥΤΟ… Που πήγαν 9.000.000.000.000 «κυρία» … F.E.D. ???? )
ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ 2
ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ 3
ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ 4
………………………………………….
ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!! 
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5/6/2015 (βίντεο)
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!
……………………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=16436

Σενάρια για κυβέρνηση τεχνοκρατών με πρωθυπουργό τον Στουρνάρα


Δείτε το «τιτίβισμα» του αρθρογράφου της Telegraph
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις «βλέπει» ο δημοσιογράφος της βρετανικής Telegraph Ambrose Evans-Pritchard, μετά την ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος, στο οποίο είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει στο Twitter επικαλούμενος πηγές ότι «ο κεντρικός τραπεζίτης της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, θα αναλάβει πρωθυπουργός σε μία κυβέρνηση τεχνοκρατών εάν επικρατήσει το "Ναι".  

Δεύτερη επιλογή ο πρώην επικεφαλής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος.

 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_132.html

ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ Γ.ΣΑΡΡΗ τινάζουν στον αέρα όλο το πολιτικό, τραπεζικό και δικαστικό συστημα.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ!

 Καλή η αντίδραση. Αλλά...Το σχέδιο είναι άλλο.
Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να δείτε την έσχατη προδοσία ΟΛΩΝ τους.

Φρίκη!
Mια τελευταία ακρόαση βάθους στην ελεύθερη εκπομπή του
Κώστα Ουίλς, όπου οι αποκαλύψεις του Γιώργου Σαρρή, τινάζουν στον αέρα όλο το πολιτικό, τραπεζικό και δικαστικό συστημα.







http://attikanea.blogspot.de/2015/07/blog-post_627.html#more

Ακούστε καλά…ο χρυσός μαζεύτηκε..τώρα ξεκινά το «format» του πολιτισμού

1 
Διαχρονικά, ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του μόνο χρήματα, έχει αέρα κοπανιστό. Ο άνθρωπος που έχει χρυσό, καλλιεργήσιμη γη, σπόρους & πόσιμο νερό, κρατά την τύχη στα χέρια του.
Ο χρυσός… πλέον έχει συσσωρευτεί στα χέρια της ελίτ της γήινης πυραμίδας. Είναι συγκεντρωμένος στα.. παγκάρια των ¨ιδιωτών¨. Η ανθρωπότητα έχει στην κατοχή της το χάρτινο αντίκρισμα του χρυσού, δηλαδή τα χαρτονομίσματα, τα οποία ουδεμία αξία έχουν σε σχέση με τον πραγματικό πλούτο και τα υλικά αγαθά πρώτων αναγκών.
Ακόμη και ο χρυσός των κρατών, δεν βρίσκεται στην κατοχή των κυβερνήσεων τους, αλλά σε άγνωστα ιδιωτικά χέρια. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, ούτε η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πρόσβαση στον χρυσό της. Υποτίθεται ότι φυλάσσεται στους χώρους των ομοσπονδιακών αποθεμάτων, και διοικείται από ένα 7μελές συμβούλιο στο ποιο τα 5 μελή είναι ιδιώτες και μόνο τα 2 διορίζονται από την εκάστοτε ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών! Τέρμα ο χρυσός από τα χέρια μας, η κατοχή του πρέπει να δηλώνεται, αλλιώς είναι παράνομος και κατάσχεται. Άρα μόνο (άχρηστα) χαρτονομίσματα…
Η καλλιεργήσιμη γη… είναι πλέον ταμπού για την νέα τάξη πραγμάτων, και συμφώνα με την ¨πράσινη ανάπτυξη¨ που πρέπει να επιβληθεί στον πλανήτη, δεν πρέπει κανείς να καλλιεργεί οτιδήποτε τρώγεται διότι μειώνεται ο υδροφόρος ορίζοντας του πόσιμου νερού, μολύνονται τα νερά από τα φυτοφάρμακα και παράγεται πολύ co2 (από την κτηνοτροφία) που επιβαρύνει την ατμόσφαιρα. Ήδη επιβάλλονται ποινές σε ερασιτεχνικές καλλιέργειες τύπου ¨κήπος σπιτιού¨. Τέρμα τα βότανα, η φρέσκια διατροφή και η αυτονομία του κήπου. Άρα μόνο από (πολυεθνικές) σουπερ μάρκετ και φαρμάκια…
 
Οι σπόροι… είναι ο αληθινός πλούτος της ανθρωπότητας. Η καλλιέργεια τους ανέθρεφε χιλιάδες χρόνια τώρα τους πολιτισμούς και εξευγένιζε τους βαρβάρους. Τώρα έχουν αποσυρθεί πάνω από 90% των αρχέγονων σπόρων και έχουν αντικατασταθεί με υβριδικούς σπόρους που διαλύουν το dna των ανθρώπων και μεταλλάσουν το ανθρώπινο είδος σε αχυράνθρωπο. Η πρόφαση είναι ότι οι νέοι σπόροι με γονίδια σκορπιού, κατσαρίδας ή ακόμη και ανθρώπινα, είναι ανθεκτικά στα βαρέα μέταλλα, όπως το αλουμίνιο και αναπτύσσονται πιο γρήγορα, ενώ αποδίδουν περισσότερη σοδιά. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι οι σπόροι αυτοί είναι στείροι. Δηλαδή αν κρατήσεις έναν νέο σπόρο που έβγαλες από το φυτό που φύτεψες, για να τον ξανά φυτέψεις την επομένη χρονιά, τότε θα διαπιστώσεις ότι δεν πρόκειται να φυτρώσει τίποτα. Πρέπει πάλι να αγοράσεις σπόρους από τις πολυεθνικές εταιρείες. Άρα είσαι εξαρτημένος από τους έμπορους – δολοφόνους της φύσης…
Το πόσιμο νερό… είναι το υπέρτατο δημόσιο αγαθό σε όλη την φύση. Είναι όμως έτσι; Συμφώνα με τον γενικό διευθυντή της nestle, το νερό δεν αποτελεί πλέον δημόσιο αγαθό, και όλα τα κράτη κατ΄εντολή του ΟΗΕ, στο όνομα της ¨πράσινης ανάπτυξης¨ ιδιωτικοποιούν πόσιμο νερό, εν αγνοία των πολιτών! Αν τολμήσεις να μαζέψεις νερό της βροχής, αυτό είναι ήδη παράνομο και θα διώκεσαι ποινικά. Άρα μόνο ελεγχόμενο νερό με 1000% περισσότερο χλώριο από τα επιτρεπόμενα ποσοστά… Ας υποθέσουμε τώρα ότι παίζουμε ένα παιχνίδι…. ας πούμε μονόπολη, και έχουμε για πιόνια του παιχνιδιού … χαρτονομίσματα, χρυσό, γη, σπόρους και νερό. Εάν το παιχνίδι τέλειωνε ξαφνικά και ο ένας έχει στα χέρια του μόνο τα χαρτονομίσματα και ο άλλος όλα τα υπόλοιπα, ποιος θα είναι ο νικητής με διάφορα; Μα ασφαλώς αυτός που έχει τα λοιπά αγαθά πλην των χαρτονομισμάτων.
 
Ε λοιπόν σας λέω ότι η μονόπολη παίζεται από την δεκαετία του 60 έως και σήμερα και το παιχνίδι θα λήξει σύντομα και ξαφνικά. Η ανθρωπότητα θα έχει στα χέρια της λίγα ταλαιπωρημένα χαρτονομίσματα και η ελίτ θα έχε όλα τα υπόλοιπα. Όχι πως έχουν ανάγκη τα υπόλοιπα αγαθά, πλην του χρυσού που τους ενδιαφέρει άμεσα, άπλα τα πήραν για να μην τα έχεις εσύ στα δικά σου χέρια και γίνεις ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ, άρα ανεξέλεγκτος!Τώρα κατάλαβες γιατί τα τελευταία 50 έτη θεσπιστήκαν χιλιάδες νόμοι & διατάξεις παγκοσμίως γύρω από την στέρηση της γης, του νερού και των σπόρων προς τους ανθρώπους; Για να είσαι εξαρτημένος από αυτούς, άρα και υποχείριο τους. Ακόμη και τώρα υπάρχει χρόνος αυτονομίας και αυτοδυναμίας. Ακόμη και τώρα που δεν υπάρχουν χρήματα πλέον στις τσέπες σου. Μην πολεμάς το σύστημα με όπλα, ανακοινώσεις, λόγια και θυμό προς τους συνάνθρωπους σου επειδή νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν, γιατί έτσι γίνεσαι μέρος του συστήματος και το συντηρείς. Πολέμησε το σύστημα με την απομάκρυνση σου από αυτό, όσο πιο μακριά φεύγεις τόσο πιο πολύ το πολεμάς και το αποδυναμώνεις, όσο πιο αυτόνομος και ανεξάρτητος γίνεσαι τόσο πιο πολύ ισχυρός γίνεσαι απέναντι σου.
Το παιχνίδι με το χρυσό έχει γίνει πολλές φόρες στο παρελθόν και μιλώ για χιλιάδες χρονιά πίσω. Το χρυσό κόσμημα που έχεις, κάποτε ήταν χρυσός των ναϊτών, πιο πριν ήταν ρωμαϊκός, περσικός, αζτέκικος και ατλαντικός χρυσός. Ο χρυσός ανεβάζει τις αυτοκρατορίες και ο χρυσός τις ρίχνει. Αυτό το κίτρινο μέταλλο διαγράφει πολιτισμούς και κάνει επανεκκινήσεις. Τώρα είμαστε πολύ κοντά στην διάλυση αυτού του πολιτισμού της χέστρας. Η συσσώρευση του χρυσού τέλειωσε, τώρα ξεκινά επανεκκίνηση δια μέσου χάους. Πολέμησε και αντιστάσου έξυπνα, όχι για την οικογένεια και την πατρίδα μόνο, αλλά για όλη την ανθρωπότητα. Δεν υπάρχουν πλέον φυλές και διαχωρισμοί, υπάρχει μόνο το ανθρώπινο είδος εναντίον των σκιών.
 
Υ.Γ:
Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν από το ΔΝΤ τον προηγούμενο Μάιο και Ιούνιο και σύμφωνα μ” αυτά συνολικά υπάρχουν 31.812 τόνοι χρυσού, εκ των οποίων οι 10.784,1 είναι στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η πρώτη 10άδα
1. ΗΠΑ 8.133,5 τόνοι – 71,9% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
2. Γερμανία 3.384,2 τόνοι – 68,4% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
3. Ιταλία 2.451,8 τόνοι – 67% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
4. Γαλλία 2.435,4 τόνοι – 65,1% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
5. Ρωσία 1.094,7 τόνοι – 9,7% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
6. Κίνα 1.054,1 τόνοι – 1,1% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
7. Ελβετία 1.040 τόνοι – 8% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
8. Ιαπωνία 765,2 τόνοι – 2,5% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
9. Ολλανδία 612,5 τόνοι – 54,3 σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
10. Ινδία 557,7 τόνοι – 7,3% σε συναλλαγματικά διαθέσιμα
Η Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με την ίδια λίστα, είναι στην 32η θέση με 112,3 τόνους

ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ….
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΥΣΟΥ (31.812 ΤΟΝΟΙ) ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 1 ΤΡΙΣ 200 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΗΛΩΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ (ΝΑΥΑΓΙΑ, ΜΥΣΤΙΚΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΚΤΛ) ΤΟΤΕ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ 5 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 50 ΤΡΙΣ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Π.Χ….ΧΡΥΣΟ 5 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ 10ΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ. ΠΩΣ ΚΟΠΗΚΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ; ΑΡΑ….ΜΟΥΦΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ…ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ!!!!! ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ (ΡΕΥΣΤΟ) ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ.
ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΥΠΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ. ΑΡΑ…..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ.

- See more at: http://www.xorisorianews.gr/

Διαβάστε γιατί η Γερμανία χρωστά σε κάθε Έλληνα πολίτη 110.954 ευρώ

1 
Μπορεί η προηγούμενη μνημονιακή ελληνική κυβέρνηση να είχε υπολογίσει το κατοχικό δάνειο που μας οφείλει η Γερμανία σε 11 δισ. ευρώ, ωστόσο, οι συνολικές γερμανικές οφειλές στη χώρα μας από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται, σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, στο αστρονομικό ποσό του 1 τρισεκατομμυρίου και 200 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο εάν διαιρεθεί με τους 10.815.197 Έλληνες πολίτες της απογραφής του 2011, βγάζει ότι η Γερμανία οφείλει σε κάθε Έλληνα πολίτη 110.954 ευρώ.
Διαβάστε την έκθεση που κατέθεσε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης στις 27/07/2011:

Την Τετάρτη, 27.7.2011, στις 12 το μεσημέρι, ο Μανώλης Γλέζος, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και ο Στέφανος Ληναίος, Υπεύθυνος Γραμματείας, εκλήθησαν, και κατέθεσαν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, παρόντος και του Υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη, ενημερώνοντας όλα τα μέλη της Επιτροπής, με πλήρη και αναλυτικά στοιχεία, για ολόκληρο το μέγιστο πρόβλημα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Μανώλης Γλέζος ανέλυσε διεξοδικά τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα:

Α) Προς το Δημόσιο: Τους αρχαιολογικούς θησαυρούς, τις επανορθώσεις για την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, ύψους 7.100 δις δολαρίων και το αναγκαστικό δάνειο ύψους 3.500 δις δολαρίων αγοραστικής αξίας 1938 και για τα 2 ποσά.
Συγκεκριμένα:
1. Η επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών και των έργων Τέχνης, καταγεγραμμένα από τη Δ/νση Αρχαιοτήτων και Ιστορικών Μνημείων και από το Τμήμα Αρχαιολογίας Παν/μίου Αθηνών. 2. Η Διασυμμαχική Επιτροπή 19 χωρών της Ευρώπης, στο Παρίσι,το 1946 που καταλόγισε να πληρώσει η Γερμανία στην Ελλάδα,για τις καταστροφές στην οικονομία της, το ποσό των 7.100 δις δολ., αγοραστικής αξίας 1938, αντί του ποσού των 14.500 δις δολ. που ζήτησε η Ελλάδα, σημερινή αξία σε ευρώ 108 δις χωρίς τους τόκους. 3. Το αναγκαστικό δάνειο: Το υπόλοιπο (πλήρωσαν στο τέλος της κατοχής 2 δόσεις), ύψους 3.500 δις δολ., σημερινής αξίας 54 δις ευρώ χωρίς τους τόκους.

Β) Η καταστροφή της οικονομίας της Ελλάδας: Η πραγμάτωσή της επήλθε: 1. Με την αρπαγή του 51% των μετοχών των ΔΕΚΟ και όλων των μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων. 2. Με τη διατροφή των στρατευμάτων κατοχής, σύνολο 670.000 στρατός ( Γερμανικός, Ιταλικός, Βουλγαρικός). Ακόμη και με τη διατροφή της στρατιάς του Ρόμελ, του AFRICA CORPS, (κατ’ εξαίρεση, μόνο η Ελλάδα!!!). Η διατροφή ανήλθε σε 8 δις δρχ., το μήνα. 3.Με το πλαστό χαρτονόμισμα Reichs Kredit Kassenschine είχαμε άμεση λεηλασία επιχειρηματιών, άμεση λεηλασία ελληνικού χρήματος. Έγινε εξαγορά του με 530.894 χρυσές λίρες Αγγλίας,τον Αύγουστο του 1941. 4. Με τη ληστεία νομισμάτων: Δεκάρικα, εικοσάρικα, τάλιρα, 37.77 τόνοι = πλήρωσαν μόνο 104 χρυσές λίρες (!!!) και πήραν ασήμι 18μιση τόνους. Από τα 2δραχμα, 1δραχμα, 20λεπτα, 10λεπτα πήραν 64.50 τόνους, πλήρωσαν μόνο 5μιση χρυσές λίρες (!!!) και πήραν συνολικά 73 τόνους χαλκού. 5. Με το αναγκαστικό δάνειο, με ρηματική διακοίνωση στις 23.3.1942, που επιβλήθηκε στην Ελλάδα και είχε αναδρομική ισχύ από 1.1.1942. Υπόλοιπο, 3.5 δις δολ. αγοραστικής αξίας του 1938. 6. Με τις δημεύσεις: Το 10% της αγροτικής παραγωγής. – Επιτάξεις: Σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, οικήματα. – Κατασχέσεις: Μέσα συγκοινωνίας και μεταφοράς = Σιδηρόδρομοι, πλοία, αυτοκίνητα, ποδήλατα, ακόμη και ζώα, άλογα, μουλάρια, γαϊδουριά. 7. Με τις αμέτρητες αρπαγές και ληστείες οικιών, καταστημάτων, σε όλη την Ελλάδα.
Σημειώνουμε ότι με τους πρόχειρους υπολογισμούς των οικονομολόγων-μελών του Εθνικού μας Συμβουλίου, το σύνολο των γερμανικών οφειλών, προς το Δημόσιο, ανέρχεται περίπου στο ιλιγγιώδες ποσό των 1 τρις και 200 δις ευρώ!

Γ) Προς τα θύματα: 89 αναγνωρισμένα ολοκαυτώματα. – Ολόκληρη η Ελλάδα είναι ένα ολοκαύτωμα-νεκροταφείο αμέτρητων μαρτυρικών πόλεων, 13.1/2 % του ελληνικού πληθυσμού.
Στη συνέχεια, ο Στέφανος Ληναίος παρέδωσε όλο το απαραίτητο, αναλυτικό, ενημερωτικό υλικό στον Πρόεδρο της Επιτροπής και ευχαρίστησε τα μέλη της, εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι «είναι η πρώτη φορά που επιτέλους η Ελληνική Βουλή, μας κάλεσε για να πληροφορηθεί υπεύθυνα και αναλυτικά για το μέγιστο αυτό πρόβλημα που έπρεπε να έχει ήδη αντιμετωπισθεί και λυθεί εδώ και πολλά χρόνια όχι μόνο για την οικονομική, αλλά και για την ηθική αποκατάσταση της τιμής της πατρίδας μας και των αμέτρητων θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας».
Έπειτα, ο Πρόεδρος και όλοι οι Βουλευτές της Επιτροπής, ευχαρίστησαν τον Μανώλη Γλέζο για την ολοκληρωμένη και αποκαλυπτική ενημέρωση και ομόφωνα αποφάσισαν, τον προσεχή Σεπτέμβριο, να αφιερώσουν, αποκλειστικά, μια ολόκληρη συνεδρίαση της Επιτροπής για μια πλήρη και αναλυτική συζήτηση των Βουλευτών της και των εκπροσώπων του Εθνικού Συμβουλίου, παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικονομικών.
Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου –27.7.2011 –


tribune.gr
- See more at: http://www.xorisorianews.gr/

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5/6/2015 (βίντεο)

Μερικές παρατηρήσεις για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου

1ον. Το ερώτημα του δημοψηφίσματος αφορά τους όρους του μνημονίου, όχι το ίδιο το μνημόνιο και όταν επιλέγεις τους όρους μιας συνθήκης, προφανώς αποδέχεσαι τη συζήτηση για συνθηκολόγηση...
Την αποδέχεσαι, αλλά διαφωνείς με τους όρους της, τους οποίους διαπραγματεύεσαι. Συνεπώς με το δημοψήφισμα αποδεχόμαστε, για πρώτη φορά ως λαός, το κατασκευασμένο από τους τοκογλύφους μνημόνιο, αλλά σε άλλη μορφή από τη προτεινόμενη από τους θεσμούς. Κάποιοι θα πουν ΝΑΙ, άλλοι θα που ΟΧΙ και όλοι μαζί θα το υποστηρίξουν ως συζητήσιμη λύση. Μπράβο μας. Ξεχάσαμε οτι κάποτε ήμασταν κατά του μνημονίου και υπέρ της εξεταστικής για την κρίση που περνάει ο λαός μας και από την οποία έχουμε χιλιάδες νεκρούς;

2ον. Τι θα γίνει με τη νέα πρόταση των θεσμών; Θα τη βάλουμε κι αυτή από βδομάδα σε δημοψήφισμα κι αν όχι, γιατί; Γιατί να μην κάνουμε δημοψηφίσματα για κάθε νέα πρόταση; Αφού κάναμε μία φορά και πανηγυρίζουμε οτι είμαστε δημοκράτες, θα μπορούσαμε να γίνουμε πιο δημοκράτες ακόμα, να κλείνουμε κάθε βδομάδα τις τράπεζες και να πηγαίνουμε σε κλίμα πανικού για ψηφοφορίες...

Συμπέρασμα: Η κυβέρνηση παραιτήθηκε από τη διαπραγμάτευση και για να μην πάμε σ'εκλογές και στήσουμε ξανά κάλπες και τελειώσει οριστικά η καριέρα των περισσοτέρων πολιτικών και των κομμάτων τους, κάναμε δημοψήφισμα, για να πάρει την απόφαση του δημοψηφίσματος ο πολιτικός κόσμος και να κυβερνήσουν όπως θέλουν.

Γιατί λέμε οτι θα κυβερνήσουν όπως θέλουν;

Γιατί βάζουν τον λαό να ψηφίζει για τους όρους του μνημονίου και του λένε οτι το ΝΑΙ ή ΟΧΙ αφορά το ίδιο το μνημόνιο. Δηλαδή το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι πολιτικά ακίνδυνο, αλλά στον λαό λένε πως είναι το παν. Ένα ναι ή όχι που αφορά την αποδοχή η όχι των όρων που θέτουν οι θεσμοί και αυτοί το μεταφράζουν σαν εθνικό αγώνα. Είναι λοιπόν πολιτικά ακίνδυνο, γιατί δεν τοποθετεί κανέναν πολιτικό σε θέση ευθύνης. Ο λαός όμως εκφράζεται μέσω του δημοψηφίσματος και όταν συμπεριφέρεται λες και θα κάνει το νέο ΟΧΙ, τότε παίρνει ο λαός την ευθύνη μιας μεγάλης πολιτικής απόφασης. Δεν έχει σημασία αν δεν είναι μεγάλη πολιτική απόφαση. Σημασία έχει οτι θα μετρηθεί ως τέτοια από τον λαό που πηγαίνει αρματωμένος στις κάλπες και οι πολιτικοί έχουν το πλεονέκτημα της προπαγάνδας που θα τους επιτρέψει να μεταφράζουν ανόητα δημοψηφίσματα σε ισχυρές λαϊκές εντολές. Ο λαός θα πει ένα ηχηρό ΝΑΙ /ΟΧΙ, το οποίο:

- Δεν έχει κανένα πολιτικό κόστος,
- Εξ αιτίας της προπαγάνδας και της πίστης οτι πρόκειται για ΝΑΙ/ΟΧΙ στο μνημόνιο, έχει μεγάλο πολιτικό βάρος, που το σηκώνει ο λαός και το κάνει "πάσα" στον πολιτικό κόσμο ως λαϊκή εντολή.

Με δυο λόγια, αντί να κάνουμε εκλογές και οι πολιτικοί να μπουν σε θέση ευθύνης, κάνουμε δημοψήφισμα και το κρίμα στο λαιμό μας...!

Συνεπώς το δημοψήφισμα είναι μια ανοησία εξυπηρετεί τον σάπιο πολιτικό κόσμο, αριστερούς και δεξιούς και όχι τον λαό μας.

Το σωστό σύνθημα του λαού λοιπόν είναι ΑΠΟΧΗ από το δημοψήφισμα και εκλογές, ώστε ν'αναλάβουν την ευθύνη οι ίδιοι οι πολιτικοί.

webarchive.gr

Καταπληκτικό βίντεο από τη Γερμανία

 




http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_198.html

Το βίντεο που σαρώνει: Ο… Έλληνας ασθενής και η «θεραπεία» με το τσεκούρι (video)



Η ομάδα της εκπομπής του γερμανικού κρατικού δικτύου ZDF, Die Anstalt ξαναχτυπά και κάνει πάταγο: Με ένα νέο σκετς εξηγεί πού οδηγεί η εξαντλητική λιτότητα - στην οποία υιοθετούν εμμονικά το Βερολίνο και η Ευρώπη - την ήδη επιβαρυμένη ελληνική οικονομία.

Ο Γερμανός τραυματιοφορέας μεταφέρει το χειρουργικό κρεβάτι όπου κείτεται ο... Έλληνας ασθενής. Στη λογική «πονάει κεφάλι, κόβεις κεφάλι», οι... «σωτήρες» του ασθενούς, σε μία προσπάθεια να σώσουν τον άνθρωπο, επιστρατεύουν το πιο αποτελεσματικό «γιατρικό»: το τσεκούρι.

«Θα πονέσει λίγο» ενημερώνει ο «γιατρός» τον «ασθενή» και αφού του κόβει χέρια και πόδια, εκτιμά πως «με τα μέτρα αυτά ο ασθενής θα ξανασταθεί στα... πόδια του».

Τελικά, η θεραπεία «πετυχαίνει» - σύμφωνα με τη γερμανική αντίληψη της «εξυγίανσης» - όμως, ο ασθενής πεθαίνει. Το πτώμα του καλύπτεται με την ελληνική σημαία και ο παρουσιαστής εύγλωττα καταλήγει: «Αυτός είναι ο νεοφιλελευθερισμός: Δικαιολογούμε κάτι το οποίο δε λειτουργεί, με κάτι το οποίο δεν αληθεύει»!










http://www.newsbomb.gr/
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/video_4.html

βίβλος προδοσίας…


Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρόδωσε τον Γεώργιο Παπαπανδρέου. Ο Σαμαράς πρόδωσε τον Μητσοτάκη. Ο Σημίτης παγίδευσε τον ελληνικό λαό με το Χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα να χάσει τα χρήματά του. Η πρωθυπουργική θητεία του Κώστα Καραμανλή (του μικρού) ήταν μια περίοδος αλλεπάλληλων σκανδάλων. Ο Γιωργάκης, κατά την ταπεινή μου γνώμη διέπραξε στα νεότερα χρόνια τη μεγαλύτερη προδοσία σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Και αυτόν-όπως κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί -τον πρόδωσε το πρωτοπαλίκαρό, του ο Βενιζέλος. Ο Οποίος, όπως λέγεται, είναι ο αρχιτέκτονας του 86 άρθρου του Συντάγματος, που προβλέπει την ασυλία των κλεφτών και απατεώνων πολιτικών.

Πέραν αυτών, κι όλοι οι άλλοι ευρωλιγούρηδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝεουΔούλης του Μαμωνά, σε συνεργασία με τους ευρωσυμμορίτες των Βρυξελλών έστησαν σε βάρος μας την παγίδα του επονείδιστου χρέους. Στο όνομα του οποίου συμφώνησαν την άνευ όρων παραίτηση απ’ την εθνική μας κυριαρχία. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η καταστροφή της πατρίδα μας και η γενοκτονία του λαού μας. Με παράλληλο σκοπό να κερδοσκοπήσουν σε βάρος μας οι τράπεζες (γερμανικές , γαλλικές και άλλες ευρωπαϊκές και ελληνικές ) και οι τοκογλύφοι.

Και έρχονται τώρα όλοι αυτοί οι πρωταθλητές της απάτης και των πολυποίκιλων σκανδάλων, που έγραψαν τη μαύρη βίβλο της έσχατης προδοσίας της νεότερης Ελλάδας να μας υποδείξουν να υπερψηφίσουμε την κατοχή της Ελλάδας και της γενοκτονίας των Ελλήνων εκ μέρους των τραπεζιτών τοκογλύφων και των Γερμανών νεοναζί. Προκειμένου να οδηγήσουν την πατρίδα μας σε παντοτινή σκλαβιά κι εμάς και τις επόμενες γενιές σε αργό και επώδυνο θάνατο. Και μας ζητούν ύστερα απ’ όλα αυτά να τους εμπιστευτούμε.

Κι εμείς αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάμουμε!!!
Και η απάντηση είναι απλή: Αν τους εμπιστευτούμε και ακολουθήσουμε τις υποδείξεις τους θα σημαίνει ένα από τα δυο: Ή ότι είμαστε κι εμείς συμμέτοχοι και συνένοχοι στην εσχάτη προδοσία σε βάρος της πατρίδας και του μέλλοντος του λαού μας ή ότι είμαστε αθεράπευτα ηλίθιοι.
Τέτοιες ιστορικές ντροπές τις αντέχει η συνείδησή μας;

παπα-Ηλίας
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_555.html

H Singular Logic και ο Μεγάλος Αδελφός


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Φανταζόμαστε και ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση της χώρας έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον προσήκοντα, αυστηρό έλεγχο της ιδιωτικής εταιρείας, που, αν δεν κάνουμε λάθος, δεν είναι καν ελληνικής ιδιοκτησίας, προκειμένου να καταμετρηθεί σωστά και επακριβώς το αποτέλεσμα του αυριανού δημοψηφίσματος.

Δεν έχουμε τίποτα με τη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά γνωρίζουμε, αν μη τι άλλο από τις αποκαλύψεις των Ασάνζ και Σνόουντεν, τις δυνατότητες του "Μεγάλου Αδελφού" που είναι εδώ, ακόμα και εν αγνοία των ίδιων εταιρειών πληροφορικής ή επικοινωνιών (‘Oπως παντού άλλωστε φαίνεται να είναι και η Goldman Sachs). Δεν έχουν περάσει εξάλλου πολλά χρόνια από το σκάνδαλο παρακολούθησης των επικοινωνιών του Πρωθυπουργού και την "αυτοκτονία" του Τσαλικίδη.

'Οποιος φυλάει τα ρούχα του, λέει ο λαός, έχει τα μισά και η αυριανή έκφραση της βούλησης του ελληνικού λαού έχει τεράστια παγκόσμια σημασία. Θα μας έκανε μεγάλη εντύπωση , βασικά το θεωρούμε αδύνατο, να μην έχουν εξετάσει οι μεγάλες δυνάμεις κάθε τεχνική δυνατότητα επηρεασμού του αποτελέσματος. Ελπίζουμε ότι οι φύλακες, είτε πρόκειται για ιδιωτικές εταιρείες, είτε για κράτη, έχουν γνώση.

Αναμφισβήτητα η πληροφορική μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο. 'Ισως όμως θα ήταν καλύτερα να περιοριστεί η χρήση της εκεί που διακυβεύονται σπουδαία άλλα. Θυμίζουμε μόνο τη νόθευση των εκλογών στη Φλόριδα, για να βγει Πρόεδρος ο Μπους.


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/h-singular-logic.html

TYNHΣΙΑ: O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

O πρόεδρος της Τυνησίας κύρηξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο αρχηγός του κράτους της Τυνησίας ο  Béji Caïd Essebsi,διέτεξε την επιβολή κατάστασης έκτακτης ανάγκης το Σάββατο 4 Ιουλίου 8 ημέρες μετά την αιματηρή πολύνεκρη επίθεση από ισλαμιστή φοιτητή που σκότωσε 38 τουρίστες 38 σ΄ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο. Θα απευθυνθεί με διάγγελμα στο λαό. Το καθεστώς έκτακτης ανάγκης δίνει υπερεξουσίες σε στρατό και αστυνομία.

Η Τυνησία βρίσκεται αντιμέτωπη με την ανάπτυξη του τζιχαντιστικού κινήματος που ευθύνεται για τη δολοφονία δεκάδων αστυνομικών και στρατιωτών που χτυπήθηκαν από 2 επιθέσεις που διεκδικήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος σε ένα διάστημα 3 μηνών.
Επίσης το τελευταίο καιρό σκοτώθηκαν στην Τυνησία 59 τουρίστες: 21 στο Μουσείο Bardo, στην Τύνιδα και 38 σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο Port El-Kantaoui στην πόλη Sousse στις 26 Ιούνη.Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στο BBC, ο πρωθυπουργός Habib Essid, αναγνώρισε ότι η αστυνομία επέδειξε ολιγωρία στην περίπτωση της επίθεσης στο ξενοδοχείο στο Port El-Kantaoui.
Παράλληλα απομακρύνεται από τη θέση του ο κυβερνήτης της πόλης Sousse και διορίζεται από τον πρωθυπουργό ο Fathi Bdira ως νέος κυβερνήτης.
  (Tunis Tribune 4/7/15)
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/07/tynh-o.html

Μία άλλη θεώρηση των πραγμάτων

Αν το κόλπο των κατακτητών είχε πιάσει δεν θα έπεφταν οι κυβερνήσεις η μία μετά την άλλη. Ο λόγος που αλλάζει κάθε φορά η κυβέρνηση είναι γιατί δεν μπορεί να εφαρμόσει αυτά που έχει συμφωνημένα με τους δυνάστες. Ποιος σταματάει τα σχέδιά τους; Ο λαός!
(Οι υπογραφές δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο αν ο λαός δεν συναινεί!!! Ας υπογράφουν, αν δεν εφαρμόζονται δεν ισχύουν -για τους κατακτητές δε μετράει ως ήττα.)

Αυτός ο λαός, που αν εξετάσεις τι κάνει και τι λέει στην κανονική του ζωή σκέφτεσαι «δεν υπάρχει σωτηρία», αυτός ο λαός όταν καλείται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του μεταμορφώνεται στο πιο συνετό ον. Κάθε φορά το εκλογικό αποτέλεσμα με συγκινεί. Η μεγάλη αποχή (που δεν σημαίνει πήγαν στην θάλασσα, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ), η κατακερμάτιση των ψήφων (για να μην μπορεί κανείς να κυβερνήσει), η προσεκτική ψήφος στην χα (την δίνουν για τιμωρία, την παίρνουν αν υπάρχει περίπτωση να προηγηθεί), και πρόσεξε το καλό: χωρίς κανείς να ορίσει πώς συνολικά θα πράξουμε! Αυτοβούλως πράττει ο καθένας και φέρνει αυτά τα αποτελέσματα, τα σαν από κοινού συμφωνημένα. Να σημειωθεί επίσης ότι δεν τους πέτυχε ούτε η δικτατορία ούτε ο εμφύλιος, πράγματα που οι ίδιοι προκαλούν, καταβάλλοντας δε παααααρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο καθένας μας προσπαθεί να διασφαλίσει να μην συμβούν αυτά τα δυο. Είναι κάτι σαν χρέος που το κουβαλά ο καθένας μας στην πλάτη του, γι’ αυτό δεν έχουν επιτευχθεί, παρά το προσφορότατο έδαφος (κι αυτό μετράει γι' αυτούς ως ήττα).

Ένα άλλο που δεν τους βγήκε είναι η τρομοκράτηση (για παράδοση άνευ όρων). Όταν συνέβη το αντίστοιχο στην Κύπρο ο κόσμος δεν ήταν προετοιμασμένος (δεν είχε αρκετά παιδευτεί), πανικοβλήθηκαν και δέχτηκαν αμαχητί τα πάντα και έκτοτε δεν διαμαρτύρονται. Ο πανικός υπάρχει μόνο στην τηλεόραση, στην πραγματική ζωή κανένας δεν είναι πανικόβλητος, κανείς δεν τρέχει ν’ αγοράσει ρύζια. Αυτήν την πραγματικότητα οι δυνάστες την βλέπουν!! -κι αυτό μέτρησε γι' αυτούς ως ήττα!! (Μου θυμίσαμε τους προγόνους μας, που βλέπαν τον εχθρό να ταμπουρώνεται κι εκείνοι πίναν και γελούσαν βλέποντάς τους. Να σημειωθεί ότι ο εχθρός ήταν -όπως τώρα, έτσι πάντα- θεριό μπροστά στους Έλληνες! Υπερείχαν και όσον αφορά τα μέσα αλλά και αριθμητικώς.)

Έχω να πω και κάτι τελευταίο, που έχει να κάνει με τους άλλους λαούς. Η συμπαράστασή τους -που όσο πάει θα αυξάνεται- δεν έχει να κάνει με λύπηση, αλλά με θαυμασμό! Αυτό που εκείνοι βλέπουν (οι λαοί, όχι οι δυνάστες) είναι ότι μας έχουν στριμώξει με όλους τους τρόπους, έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα, κι εμείς κρατάμε σταθερά!!!!!! Δεν παραδινόμαστε, το κάστρο δεν πέφτει!!!!! (Όπως στην γερμανική κατοχή, που κάποιοι παραδόθηκαν με το που μπήκε ο αγγελιοφόρος στα σύνορα! εμείς κάναμε την μεγαλύτερη αντίσταση.) Αν συνυπολογίσεις κι ότι οι λοιποί λαοί γνωρίζουν ότι αυτό που έκαναν εδώ έχουν σκοπό να το κάνουν και σε αυτούς, ΑΦΟΥ πρώτα ρίξουν το φρούριο που λέγεται Ελλάδα, σκέψου τι βλέπουν: ότι εμείς κρατάμε όλον αυτό τον απάνθρωπο/αδυσώπητο πόλεμο στα σπλάχνα μας και είναι ο λόγος που δεν έχει πάει ακόμη στα δικά τους! Η συμπαράστασή τους λοιπόν δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά: Κράτα γερά! Κι η δική μου Λευτεριά εξαρτάται από τον δικό σου αγώνα!

Ελληνικός λαός.. Απειθάρχητος, μοναδικής αντοχής, φωτεινή εξαίρεση.. Αν δεν μπορούσαμε εμείς, δεν θα τα κατάφερνε κανείς.

Στεφανεία Λυγερού


http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_419.html

Το παιχνίδι τώρα ξεκινά


Του Γιάννη Λαζάρου
Όταν τελειώσει κι αυτό το πείραμα της ξεφτίλας και του βασανισμού ενός λαού εις το όνομα των κερδών, εσύ να μην ξεχάσεις. Μόνο οι μνήμες για αυτές τις ημέρες μπορούν να σε κρατήσουν άνθρωπο για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν. 
Κράτα καλά στο μυαλό σου όλες τις φάτσες που έχεις δει να σε τρομοκρατούν. Δημοσιογράφους, "καλλιτέχνες", δημάρχους, βουλευτές, γείτονες και οικείους. Κράτα καλά στο μυαλό σου το βλέμμα τους την ώρα που τους είπαν ότι μπορεί να χάσουν φράγκα. Την ώρα που φώναξαν "Πάει η Ελλάδα μας" όταν σταμάτησε το σίγουρο να πέφτει στις τσέπες τους. Μην ξεχάσεις ότι αυτοί είχαν πουλήσει την Ελλάδα πολύ πριν μπουν μέσα Γερμανοί, Γάλλοι και ΔΝΤδες στην χώρα.
Μην ξεχάσεις ούτε λεπτό τις απειλές κατά της ζωής της δικής σου και των παιδιών σου τώρα που τολμάς και πάλι να μη σκύψεις το κεφάλι. Αν κρατήσεις μόνο αυτό έχεις την πραγματική ελπίδα, και όχι την συριζαίικη, να τραβήξεις μέχρι τέλους με πάθος το άγριο κουπί που αναγκαστικά θα πρέπει να τραβήξεις, διότι αυτό το παιχνίδι είναι κομμένο και ραμμένο μόνο για υπόδουλους και όχι για νοήμονες.  Εσύ το κουπί θα το τραβήξεις όπως το τραβούσες δεκαετίες τώρα και κανείς τους ποτέ δεν είχε αναρωτηθεί γιατί ακόμα κι αν ήσουν χορτάτος σε έκαιγε το δίκαιο, η ελευθερία και η αξιοπρέπεια αυτής της χώρας. Ακόμα κι αυτών των λιγδιασμένων που φωνάζουν ΝΑΙ σαν ξελιγωμένες χήρες στο κρεββάτι.
Πολύ καλά έκαναν και έκλεισαν συγχρονισμένα τον κλοιό στο πόπολο φιλοευρωπαίοι κυβερνητικοί και ευρωτσολιάδες. Στην αναμπουμπούλα δεν χαίρεται μόνο ο λύκος, αποκαλύπτονται και τα πρόβατα που άνοιξαν τις πόρτες του μαντριού για να μπουν οι λύκοι μέσα. Καλύπτουν το αίμα της σφαγής με το κωλόπανο της Ε.Ε και φωνάζουν "ΝΑΙ φάτε ζωντανούς τους πούστηδες που αντιστέκονται". Τα απέναντι ραγιαδόσκυλα φωνάζουν "ΟΧΙ ελευθερία αλλά μάντρωμα με φιλανθρωπικά αισθήματα". 
Ανάμεσά τους τα μαύρα πρόβατα που χρεοκόπησαν τις ζωές τους εδώ και 5 χρόνια για να σωθεί ο καριόλης του ΝΑΙ και να έχει δικαίωμα ο κεκαλυμένος ευρωτσολιάς του ΟΧΙ να κάνει επανάσταση του κώλου. Του ευρωκώλου. Να ζητά διαπραγμάτευση με τα καθίκια της Ε.Ε.
Εθνικός Διχασμός μπορεί να υπάρξει όταν υπάρχει έθνος. Που το είδες το έθνος διότι τα παπαγαλόνια ένθεν κακείθεν  όταν σε απειλούν με εθνικό διχασμό σε απειλούν ως εξής:  Αυτοί, οι Άριοι ευρωτσολιάδες, το Έθνος των Ευρωπαίων, θα πάρει το κεφάλι του  Έθνους των Ελλήνων. Δηλαδή σε κάποιες χιλιάδες μαύρα πρόβατα που ένιωσαν την πείνα και το κρύο 5 Φλεβάρηδες, που ένιωσαν την ξεφτίλα όταν τα χορτασμένα άντερα του ΝΑΙ και του ΟΧΙ έπιναν φραπέδες χωρίζοντας τους Έλληνες σε μαλάκες και προοδευτικούς Ευρωπαίους. 
Κράτα καλά στη μνήμη σου αυτές τις φάτσες και τα λόγια πολιτικών όπως της ψηφισμένης κυράτσας που σε δημόσιο εθνικό αέρα δήλωσε ότι οι φτωχοί σε εποχές πανικού δεν κάνουν σωστές επιλογές. Κατάλαβες, μαύρο πρόβατο της Ελλάδας; Η πείνα, η αδικία, η αναξιοπρέπεια, η σκλαβιά είναι κακοί συμβουλάτορες. Μηδένισε η γομαρομπεμπέκα αγώνες λαών στην παγκόσμια ιστορία  για να γλύψει τον ευρωκώλο του Γιούνκερ για ένα ψίχουλο. Αυτή είναι ακόμη ζωντανή και θα είναι μέχρι να τη βρει το δίκιο 10,000 αυτοχείρων και κάποιων χιλιάδων αδιαπραγμάτευτων ανέργων που έκαναν την ελπίδα χάντρες στο κομπολόι της απόγνωσης. 
Μην ξεχάσεις. Αυτό σου μένει μόνο μετά από τις υπογραφές που θα πέσουν και την νηνεμία που θα σκεπάσει και πάλι την χώρα όταν οι μισθοί των ευρωτσολιάδων θα πέφτουν κάθε ημέρα εις το όνομα της ρουφιανιάς τους. 
Κοίτα να κρατήσεις για το μέλλον όλα τα πρόσωπα των γερόντων που τους κλέβουν οι τράπεζες με τις ευχές της "αριστερής" κυβέρνησης τα ματωμένα μεροκάματα δεκαετιών. Κράτα στις τσέπες του μυαλού σου φυλαγμένη τη μαυρίλα που νιώθεις αυτές τις ημέρες για το φτύσιμο που τρως από όλα τα πουλημένα καθίκια που χρόνια υπέγραφαν υποταγή και τα άλλα που έφτιαχναν αναχώματα για να μην συμβεί η πραγματική Ανατροπή. Εκείνη που θα χόρευε όχι τις αγορές που κονομάνε δις αυτές τις ημέρες αλλά τους εθνοπροδόταρους που κρύβονταν στην ασυλία της δικής σου  Βουλής των Ελλήνων για να μην δουν τα κεφάλια τους ακροκέραμα στην σκεπή της. 
Αυτές τις ημέρες εσύ να σωπαίνεις, αδιαπραγμάτευτε και αξιοπρεπή. Αρκετά είπες, τώρα μόνο να παρατηρείς και να ακούς διότι τώρα έχουν πέσει όλα στο τραπέζι. Έχουν κατεβεί όλες οι κιλότες από την ακροδεξιά μέχρι την αριστερά. 
Κοίτα τους και φόρτωνε αναμνήσεις και συναισθήματα. 
Φόρτωνε άγρια γιατί στις ημέρες της ναζιστικής αναξιοπρέπειας που έρχονται πρέπει να παραμείνεις Άνθρωπος μόνο για αυτούς που έμειναν Άνθρωποι μέχρι το τέλος.-

Συμφωνημένη Έντιμη Εσχάτη Προδοσία

Ευρωπαϊκό Υπερυπουργείο Οικονομικών ήταν κρυμμένο πίσω από τις 5μηνες διαπραγματεύσεις "ρήξης" της κυβέρνησης-Παραδίνουν τα πάντα πριν το τέλος της Ελλάδας ως χώρα
Ξενοφώντας Ερμείδης
Το σοκ των Ελλήνων του μεροκάματου και των ήδη κατεστραμμένων Ελλήνων μετά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής και την πρώτη γεύση των εξαγγελιών των νέων φόρων, είναι μεγάλο. Είναι πλέον κατανοητό ακόμα και σε όσους δεν ήθελαν μέχρι τις τελευταίες εξελίξεις να πιστέψουν ότι η Ελλάδα βρισκόταν κάτω από το 2ο Μνημόνιο (ό,τι κι αν έλεγε το κυβερνητικό επιτελείο),  ότι οι δανειστές αυτό που απαιτούσαν, τελικά το κατάφεραν. Οι μνημονιακοί όροι να γίνουν νόμοι του κράτους μετά την ψήφιση της επικείμενης Συμφωνίας από την ελληνική βουλή.
Όμως, στις πλάτες του ελληνικού λαού παιζόταν ένα παιχνίδι που ήταν γνωστό στον κ. Τσίπρα και που με την στάση του και την εμμονή του για πολιτική ευρωπαϊκή λύση, έρχεται να πάρει σάρκα και οστά.

Δεν ήταν η Σύνοδος Κορυφής αυτή που θα έπρεπε να απασχολεί τους Έλληνες πολίτες σήμερα, αλλά η κρυφή Σύνοδος Κορυφής που πραγματοποιήθηκε (εντελώς τυχαία) μία ημέρα πριν την συμμετοχή της Ελλάδας στην τελευταία διαπραγμάτευση.
Πρόκειται για την Σύνοδο που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, αποτέλεσμα της οποίας ήταν μία έκθεση 27 σελίδων φτιαγμένη από τον πρόεδρο της Κομισιόν Γιούνκερ, τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Σουλτς, τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Ντράγκι, τον προεδρεύοντα της Ε.Ε, Τουσκ και τον πρόεδρο του Γιούρογκρουπ, Ντάισελμπλουμ. Να σημειώσουμε ότι η 27σελιδη έκθεση δόθηκε στους αρχηγούς κρατών, που πήραν μέρος στη Σύνοδο Κορυφής. Άρα, ο κύριος Τσίπρας ήταν γνώστης της έκθεσης πριν μπει για την "διαπραγμάτευση" με τους δανειστές. Είχε συναντηθεί πριν με τον Τουσκ και τον Γιούνκερ.

Ομοσπονδιακή Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση
Η έκθεση είναι το προσχέδιο της Ομοσπονδιακής Ευρωπαϊκής Κυβέρνησης, δηλαδή το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο της ολοκλήρωσης της Ε.Ε. Σύμφωνα με την Deuche Welle (που ποτέ δεν γράφει κάτι που δεν είναι εγκεκριμένο από την γερμανική κυβέρνηση) η έκθεση διακηρύσσει ότι στόχος των ηγετών της Ε.Ε είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση εξουσιών στις Βρυξέλλες.  Αυτό σημαίνει ότι η εθνική κυριαρχία των μελών-κρατών της Ε.Ε δεν θα έχει πλέον καμία ισχύ, αφού όλα θα περνάνε πρώτα από τα χέρια των Θεσμών των Βρυξελλών.

Το σχέδιο έχει τρεις φάσεις. Στην πρώτη φάση θα γίνει η εμβάθυνση της τραπεζικής ένωσης στηρίζοντας τις τράπεζες που θα αποφασίσουν οι Θεσμοί ποιες θα επιβιώσουν και θα γίνουν παραμάγαζα της ΕΚΤ. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν η ονομασία της ΕΚΤ αλλάξει στο άμεσο μέλλον σε Ευρωπαϊκή Ομοσπονδιακή Τράπεζα, στα πρότυπα της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας, που ως γνωστόν είναι αυτή που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις ανάλογα με τα συμφέροντα των μετόχων της. Σε αυτή την πρώτη φάση οι Θεσμοί θα έχουν τον πρώτο λόγο για την Οικονομία των κρατών-μελών. Θα απαγορεύεται η αλλαγή των ποσοστών του ΦΠΑ να γίνεται από την εθνική κυβέρνηση με το αιτιολογικό ότι αυτό θα επιδρούσε στην οικονομία της υπόλοιπης ευρωζώνης. Εδώ να θυμηθούμε την πρόταση των Θεσμών προς την ελληνική κυβέρνηση με τους δύο συντελεστές ΦΠΑ (13% και 23%) που επέμειναν και κατάφεραν με την πρόταση της Ελλάδας για τον τρίτο συντελεστή του 6%, να μεταφερθούν άκρως αναγκαία καταναλωτικά αγαθά κατευθείαν στο 23%.  Όταν λοιπόν, οι συντελεστές γίνουν δύο, τότε τα περισσότερα αγαθά θα είναι 7% παραπάνω για να φτάσουν το 13% και 10% πιο πάνω για να καταλήξουν στο 23%.
Εγκληματούσαν συνειδητά 5 μήνες 
Γι' αυτό όμως που πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό ο κ. Τσίπρας είναι η δεύτερη φάση της έκθεσης των 5 Ευρωπαίων τεχνοκρατών. Το σχέδιο προβλέπει υπερυπουργό Οικονομικών της Ευρωζώνης με έναν προϋπολογισμό που να ζητά μεταρρυθμίσεις από τα μέλη-κράτη και να παρεμβαίνει στην εθνική οικονομία και πολιτική των κρατών-μελών, έτσι ώστε να εξουδετερώνει δήθεν "οικονομικά σοκ". 
Ο κύριος Τσίπρας πριν ένα μήνα γνώριζε για την έκθεση των 5 και είχε ενημερώσει τους ευρωπαϊκούς λαούς μέσω άρθρου* ότι η Ε.Ε των δύο ταχυτήτων με πρωτεργάτες την Γερμανία και την Γαλλία έχουν βάλει στόχο να διαχειρίζονται με υπερυπουργό Οικονομικών τις εθνικές οικονομίες. Σε εκείνο το άρθρο ο κ. Τσίπρας είχε κατηγορήσει την Ευρώπη της πρώτης ταχύτητας βάζοντας κόκκινη γραμμή ότι αυτό δεν θα το επικροτήσει διότι είναι αντιδημοκρατικό. Όμως ο κ. Τσίπρας τράβηξε τις διαπραγματεύσεις τόσο ώστε συμπτωματικά η Σύνοδος Κορυφής με θέμα την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και η Έκθεση των 5 να συμπέσουν την ίδια ημέρα. Στην Σύνοδο Κορυφής με θέμα την κρίση της Ελλάδας έπεσε και ένας φάκελλος με το σχέδιο της Ευρώπης για την αποφυγή άλλης κρίσης στην Ε.Ε σαν αυτή της Ελλάδας. 
Φτάνουμε λοιπόν, στο ζουμί της όλης ιστορίας. Στην τρίτη και τελική φάση η έκθεση των 5 αφήνει προς συζήτηση στους ισχυρότερους ηγέτες (Γερμανία-Γαλλία-Αγγλία) να αποφάσισουν για την τροποποίηση των Συνθηκών της Ε.Ε. Ένα είναι το θέμα εργασίας για τους ηγέτες της Ε.Ε μέσω της έκθεσης: Οι Συνθήκες της Ε.Ε. να τροποποιηθούν έτσι ώστε μετά την ισχύουσα νομισματική ένωση να οδηγηθεί η Ε.Ε στην πολιτική ένωσή της. Σημαντικό ρόλο για την αλλαγή των συνθηκών της ΕΕ παίζει η συνειδητά απούσα Μ. Βρετανία η οποία έχει πάρει πάνω της τις αλλαγές των Ευρωπαϊκών συνθηκών ασκώντας δήθεν βέτο στην ΕΕ. Αυτές τις ημέρες ο κ. Κάμερον συναντιέται με τα υπόλοιπα μικρότερα κράτη ενημερώνοντάς τα για τις επικείμενες αλλαγές.
Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι εθνικές κυβερνήσεις θα είναι ανάλογες των σημερινών παρέδρων των κοινοτήτων της Ελλάδας, που ναι μεν εκλέγονται ως αιρετοί αλλά ο μοναδικός τους ρόλος είναι να διαχειρίζονται κονδύλια ως υπάλληλοι των Δημάρχων και οι τελευταίοι ως υπάλληλοι της κάθε κυβέρνησης. Χωρίς δικό τους προϋπολογισμό και μόνο μέσω κρατικών και ευρωπαϊκών ενισχύσεων μπορούν να διοικούν. Με νόμο-εντολή η σημερινή κυβέρνηση παίρνει τα αποθεματικά των Δήμων, με νόμο-εντολή το ίδιο θα μπορεί να κάνει και η Ε.Ε στην Ελλάδα όταν θα κρίνει ότι χρειάζεται τα χρήματα για ανάγκες άλλων κρατών ή για την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδιακής Τράπεζας.
Τα γνωστά μέχρι σήμερα ευρωπαϊκά κονδύλια δεν θα είναι τίποτε άλλο από ενίσχυση της Κυβέρνησης της Ε.Ε προς τις επαρχίες της κράτη. Ανάλογες με τον πληθυσμό και ανάλογες με τις αναπτύξεις που αυτή  θα αποφασίζει ως "επένδυση"  στην Επαρχία-Κράτος.

Βαρουφάκης: Το "καλό παιδί" της Ε.Ε
Η αριστερή κυβέρνηση διέπραξε κυριολεκτικά εθνική προδοσία. Προσχεδιασμένα μετάβαλλε τους παρατηρητές-δανειστές ως Θεσμούς διότι αυτός ο προσδιορισμός έκανε τους οικονομικούς εγκληματίες οικείους πολιτικούς εταίρους του ελληνικού λαού. 
Επίσης, από την πρώτη στιγμή ζητά επίμονα πολιτική λύση και όχι διαπραγμάτευση μόνο για το χρέος. Η πολιτική λύση μπορεί να δοθεί μόνο από μία Ευρωπαϊκή Ηγεσία, η οποία θα μπορεί να σβήσει το χρέος της επαρχίας - Ελλάδας όταν θα έχει στα χέρια της την εθνικής της κυριαρχία με νόμους, συμφωνίες και νέες Συνθήκες της Ε.Ε. 
Ο κ. Βαρουφάκης έδρασε ως εντεταλμένος της ηγεσίας της Ε.Ε και όχι ως Έλληνας εκλεγμένος πολιτικός. Πριν η έκθεση των 5 βγει στην δημοσιότητα ο ίδιος πρότεινε την εκχώρηση της συλλογής των εσόδων του Κράτους σε μια Ανεξάρτητη Αρχή Φόρων και Τελών. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι μνημονιακοί φόροι που πληρώνουν οι Έλληνες και όλα τα αποθεματικά που μάζεψαν άρον-άρον από τους δημόσιους φορείς θα ελέγχονται και θα χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις διαθέσεις αυτής της "Αρχής". 
Δεύτερον, ο κ. Βαρουφάκης έκανε το πρώτο βήμα για το σχέδιο των 5 τεχνοκρατών της Ε.Ε, βάζοντας ως ελληνική πρόταση η "Ανεξάρτητη" Αρχή να έχει κάθε δικαίωμα να επεμβαίνει στους προϋπολογισμούς του Κράτους κάνοντας ακόμα και οριζόντιες περικοπές στα ελληνικά Υπουργεία, όποτε θέλει. Ακόμα και κάθε ημέρα. Δηλαδή, ανάλογα με το πόσο ανεβαίνει ή κατεβαίνει το κέδρος της ΕΚΤ αυτή να παρεμβαίνει για δήθεν λόγους αστάθειας και να κλέβει τα λεφτά των Ελλήνων. 
Μείναμε Ευρώπη-Χάσαμε Ελλάδα
Δυστυχώς, η αριστερή κυβέρνηση δεν απογοήτευσε μόνο τους Έλληνες αλλά ευχαρίστησε το Ευρωπαϊκό Μέτωπο "Μένουμε Ελλάδα", που ζητούσε με πλήρη επικοινωνιακή κάλυψη όλων των ΜΜΕ, την άνευ όρων υπογραφή Συμφωνίας με την Ε.Ε. 
Δυστυχώς έπρεπε να φτάσει μια αριστερή κυβέρνηση να κάνει το δυσκολότερο έργο της φιλελεύθερης τραπεζικής Ένωσης, γνωστή ως Ε.Ε, για την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας όλων των κρατών-μελών, με πρώτη την Ελλάδα.
Φτάνοντας λοιπόν, λίγο πριν το τέλος αυτής της τραγική κωμωδίας της Ελληνικής Κρίσης που ξαφνικά ξέσπασε στην Ελλάδα το 2010, μαθαίνουμε ότι ποτέ δεν υπήρχε πραγματική Κρίση. Ήταν ένα από τα καλύτερα σενάρια που έχουν γραφτεί για ένα και μόνο λόγο: Την ολοκλήρωση της Ε.Ε ως ένα καθαρά φεντεραλιστικό Κράτος με πρώτη επαρχία την Ελλάδα που θα βρει την πολιτική λύση που ζητά από δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς της Ευρώπης, με "λαγό" τον εκλεγμένο δημοκρατικά Γιούνκερ, που ο Σύριζα ως αντιπολιτευόμενο τότε κόμμα, έδωσε μάχες υπέρ του. 

Για την στήριξη στον Γιούνκερ θα έρθει και το πρώτο πακέτο ανάπτυξης στην Επαρχία Ελλάδα ύψους 35 δις. Αυτό, βέβαια, δεν θα το διαχειρίζεται ουδείς εκλεγμένος από το λαό, αλλά η "Αρχή" που ο κύριος Βαρουφάκης πρότεινε ως μόνη λύση, μετά βέβαια από την λύση που μόνο η ηγέτιδα Μέρκελ μπορεί να δώσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε.
Επειδή η κυβέρνηση θα συνεχίζει να κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους της ευχαριστώντας τα μάλα τους δήθεν αντικυβερνητικούς "Μένουμε Ελλάδα", η απάντηση σε οποιαδήποτε αμφιβολία είναι η δήλωση μετά την Σύνοδο Κορυφής του υπουργού Επικρατείας, κ. Παππά, στο Euronews: "Το ζήτημα του κρατικού χρέους της Ελλάδας είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα στο οποίο πρέπει να δοθεί ευρωπαϊκή λύση". 
Το εθνικό έχει μετατραπεί σε ευρωπαϊκό. Αυτό σημαίνει ότι η ευρωπαϊκή λύση θα δοθεί αφού πρώτα εκχωρηθεί με Συμφωνία πλήρως, νόμιμα και συνταγματικά η εθνική κυριαρχία της χώρας.


* Άρθρο κ. Τσίπρα στην Ελληνική, στην Αγγλική

Δημοψήφισμα: πέρα από το "Ναι" και το "Όχι"

Ακούγεται ωραίο και δημοκρατικό, όμως ας κρατήσουμε και μια πισινή. Δεν έχουμε κανένα δείγμα γραφής ως τώρα που να μας κάνει να εμπιστευόμαστε τους ανισόρροπους του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αλήθεια πως έχουμε να δούμε ως λαός ένα ΟΧΙ πολλά χρόνια και ίσως κάτι τέτοιο φαινομενικά να τονώσει την όποια αξιοπρέπεια μας έχει απομείνει. 
Όμως, υπάρχει ένα (σκόπιμο) κενό σε όλο αυτό... Η πρόταση των δανειστών δεν απέχει ως συνολικό πακέτο από την πρόταση της κυβέρνησης. Περιέχουν και τα δύο σχέδια επαχθή μέτρα, που θα βυθίσουν κι άλλο τη χώρα στην οικονομική, ηθική και αξιακή εξαθλίωση. Η κυβέρνηση είναι απόλυτα συστημική, ελεγχόμενη και ακίνδυνη για την όποια ρήξη, και σύρθηκε τόσους μήνες σε μία πολιτική που την έκανε να μοιάζει αναξιόπιστη, τραγικά αφερέγγυα και τελικά ανέκδοτο ακόμα και στους υποστηρικτές της. 

Το ερώτημα "υποστηρίζετε την πρόταση των δανειστών;" είναι άκαρπο για τον κόσμο, μπορεί απλά να αποβεί ένας μοχλός πίεσης από τον Τσίπρα προς τους δανειστές, ανάλογα με το ποσοστό του ΟΧΙ. Μοχλός πίεσης όχι για την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά για να υποστηρίξει ο Τσίπρας το δικό του πρόγραμμα εντός αυτής, το οποίο όπως έγραψα, ήδη απέχει πολύ από τις προεκλογικές εξαγγελίες του. 
Ή ακόμα περισσότερο να είναι ένα συνολικό τρικ, να κάνουν λίγο πίσω οι δανειστές χωρίς να πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα και να τελειώσουν "όλα καλά κι ωραία". Θα ήταν όμως ενδιαφέρον αν ενημερωνόταν ο κόσμος για τις διαφορές των δύο προτάσεων και αν γυρνούσε το ερώτημα στο ίδιο δημοψήφισμα στο "συμφωνείτε με την πρόταση της κυβέρνησης"; 
Γιατί το γράφω αυτό; Διότι εκεί θα βλέπαμε αν και το κατά πόσο κουτός είναι ο ελληνικός λαός. Επειδή μπορεί να διαφωνούσε με τη μία πρόταση και να συμφωνούσε με την άλλη, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν διαφορές σε όλο αυτό. Ή ακόμα χειρότερα; Θα διαφωνούσε και με τις δύο και έτσι θα αναδεικνυόταν η κενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Έτσι αποδεικνύεται: 
α) το ότι οι πολιτικοί, παρά την πολιτική χρεωκοπία που είναι υπαρκτή στις μέρες μας, προσπαθούν να ανανεώνουν την εμπιστοσύνη στο σύστημα, τη δημοκρατία, το θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει, μέσω ψευτοδημοψηφισμάτων και επιχειρούν μέσω αυτών να κάνουν τον κόσμο να τσιμπήσει και να αισθανθεί "υπεύθυνος", αφού όλα "περνούν από το χέρι του". Το κομματικό σκυλολόι θα χωριστεί στα δύο (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΚΕ από τη μία πλευρά, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ από την άλλη), θα υπάρξει η ανάλογη πόλωση, και ο κόσμος πιεσμένος θα κάνει το "καθήκον" του προσερχόμενος στην κάλπη, 
β) το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας ήδη διατυπώσει τη δική του θέση, που είναι στο ΟΧΙ, επιχειρεί να καρπωθεί μικροπολιτικά και εκβιαστικά προς όφελός του τη γνώμη του ελληνικού λαού, η οποία θα είναι - η λογική αυτό λέει - επίσης στο ΟΧΙ. Θυμίζω ότι το ΝΑΙ σημαίνει ούτε λίγο ούτε πολύ "υποταγή στους δανειστές". Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση έχει ήδη πει ΝΑΙ στους δανειστές, πολύ καιρό πριν. 

Ο Τσίπρας πριν λίγες εβδομάδες δήλωνε πως ένα δημοψήφισμα θα ήταν καταστροφικό και πως η κυβέρνηση έχει καθαρή εντολή. Το 2011 είχε κάνει επίσης δηλώσεις (στην αντιπολίτευση τότε), όπου εκδήλωνε την αντίθεσή του σε διεξαγωγή δημοψηφίσματος. 
Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουμε να κάνουμε με δημοψήφισμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε ό,τι αφορά την παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (εκεί να σας έβλεπα και εκεί θα σας παραδεχόμουν), αλλά με ένα ψευτοερώτημα και ένα ποσοστό που μετά θα χρησιμοποιηθεί στο όλο διπλωματικό παζάρι της κυβέρνησης και των δανειστών. 
Μια ελεγχόμενη ενέργεια, με ελεγχόμενο αποτέλεσμα, που επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων και που σε βάθος χρόνου θα σφίξει ακόμα περισσότερο πάνω μας τις αλυσίδες της κυριαρχίας και της υποταγής. 

Κώστας Κ.

Exit Area

Άντε και καλή τύχη, βλάκες


Του Γιάννη Λαζάρου
Όταν σε καλούν τα απόλυτα εργαλεία ενός σάπιου συστήματος να πεις ΝΑΙ, θα είσαι βλάκας αν πεις ΟΧΙ. Όταν σε καλούν τα απόλυτα εργαλεία της λαμογιάς και της ρεμούλας του ιδίου συστήματος να πεις ΟΧΙ, θα είσαι βλάκας αν πεις ΝΑΙ. Πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι βλάκας επιλέγοντας ανάμεσα σε ένα ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ που σημαίνουν το απόλυτο ΒΕΒΑΙΩΣ. Κι αυτό διότι οι "σύμμαχοί" σου είναι πάνω απ' όλα δημοκράτες και σου αφήνουν επιλογή στον τρόπο εκτέλεσης που θα σε στείλει να δεις τα ραπανάκια ανάποδα.
Με παντιέρα την Ελλάδα εργάζονται πυρετωδώς υπηρετώντας την νέα πατρίδα τους την Ευρώπη προσκυνώντας το κουρελόπανο που επέβαλαν για σημαία. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που ευτέλισαν τόσα χρόνια κάθε έννοια ανθρώπινης υπόστασης εκμαυλισμένοι χαϊδεύοντας φιλάρεσκα το τομάρι πολυτελείας, το οποίο απέκτησαν εις βάρος ανθρώπων, ιδανικών, ιερών και όσιων.
Το μόνο που άλλαξε το ίδιο το σύστημα είναι οι ομάδες. Παλιά το εξυπηρετούσαν πολλές, τώρα τις έκανε δυο που παλεύουν για ένα σκοπό. Είναι που δεν μπορεί να μην λειτουργεί δημοκρατικά, αρκεί να έχουν όλα ένα αποτέλεσμα, δηλαδή αυτό που θέλει.
Αν δεν καταλαβαίνεις τι σε καλούν να κάνεις μεγέθη του πολιτισμού της Ελλάδας τύπου Ρουβά, είσαι άξιος της μοίρας σου, αν δεν καταλαβαίνεις τι σε καλούν να ψηφίσεις διαμορφωτές της κοινής γνώμης τύπου Λιάγκα είσαι για τα μπάζα. Αν δεν πάλλεται η καρδιά σου στο "πατριωτικό" ξέσπασμα ενός Βορίδη και ενός Πύρρου Δήμα, ξεχνώντας το ναι σε όλα στα μνημόνια, είσαι απλά μια κοινή γνώμη για μπουρδέλο, τόσο κοινή. Και όλα αυτά για να πεις ένα απλό ΝΑΙ.
Αν δεν καταλαβαίνεις πως οι ένοπλες δυνάμεις είναι εγγυήτριες της σταθερότητας, όπως σου είπε ο Πάνος ο Ραμποκαμμένος, είσαι το τίποτα των τίποτα. Αν δεν πιστεύεις τα λόγια του πρωθυπουργεύοντος πως ότι και να γίνει εγγυάται και θα τα υπογράψει όλα, είσαι περίπτωση βλακείας που γιατρειά δεν έχει. Αν δεν πείθεσαι από τους απέναντι πως όχι ο στρατός αλλά η αστυνομία εγγυάται την σταθερότητα είσαι για χωματερή. Διότι όπως διαπιστώνεις κανένας από τους ένθεν κακείθεν δεν εμπιστεύεται την εγγύηση σταθερότητας που μπορεί να προσφέρει η δημοκρατία μέσω ενός λαού δημοκράτη. Φυσικό θα μου πεις διότι η δημοκρατία θέλει θυσίες, αγώνες, παιδεία. Ακριβώς αυτά δηλαδή που δεν διαθέτουν οι δυο "αντίπαλες" ομάδες που σε καλούν να ταχθείς αναφανδόν υπέρ τους μα πάνω απ' όλα υπέρ της Ε.Ε.
Σου κόλλησαν διάφορα ονόματα επειδή δεν υποκύπτεις στις ορέξεις τους. Σε είπαν ευρωσκεπτικιστή, λαϊκιστή,  δραχμολάγνο, οπισθοδρομικό και άλλα πολλά. Αυτά όλα μπορεί να απαιτήσουν κάποια στιγμή έξοδα τύπου Άουσβιτς και Μακρονήσου γι' αυτό κι αυτή την φορά θα σε πουν απλά βλάκα.
Είσαι ο ίδιος βλάκας που σάπιζαν στο ξύλο με τα ιδιώνυμα όταν σφάζονταν Βενιζελικοί και Βασιλικοί για το καλό της "πατρίδας" πάντα. Είσαι ο ίδιος ακριβώς βλάκας που αντί να κουνάς τις σημαίες του πατερούλη Μεταξά έκανες διακοπές στις Ακροναυπλίες και μετά σε παρέδωσαν στους τουρίστες Ναζί που ήρθαν για να αργάσουν το τομάρι σου στους τοίχους κάθε Καισαριανής. Είσαι ο πανύβλακας που τα κόκκαλά σου λαμπυρίζουν μετά από κάθε βροχή όταν βγαίνει ο ήλιος στα βουνά της Ηπείρου και της Αλβανίας. Είσαι ο αλλοπαρμένος που πήρες τα βουνά γιατί δεν άντεχες την μπότα της Ναζιστογερμανίας. Είσαι πράγματι βλάκας και θα μείνεις ακίνητος ξανά την ώρα που ο Δημήτρης Κασλάς θα βροντοφωνάξει "ούτε βήμα πίσω", γιατί το ίδιο βλάκας ήταν κι αυτός που τα έβαλε με τις μεραρχίες των κατακτητών.
Είσαι ακριβώς τόσο βλάκας όσο και η Ιουλία Μπίμπα που της έκοψαν το κεφάλι με τσεκούρι γιατί τα έβαλε με τους κατακτητές της πατρίδας της. Δεν είσαι από τους έξυπνους που την κατέδωσαν για να περνάνε καλά.
Είσαι τόσο βλάκας που αφού σου άργασαν το τομάρι στα ξερονήσια εσύ επέμενες για κοινωνική δικαιοσύνη. Η βλακεία σου δεν είχε όρια αφού δεν προσκύνησες το παρακράτος την ώρα που σφύριζαν στον αέρα οι λοστοί των Γκοτζαμάνηδων και δεν πήγες αργότερα να επαναστατήσεις αντικαθιστώντας την πατρίδα και τα ιδανικά με ένα πουλί φλαμπέ, για μια γλυκιά ζωή κουβαλώντας στο σπίτι σου κάθε βράδυ το αντίκρισμα του ματωμένου μεροκάματου για να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. 
Η βλακεία σου ξεπέρασε κάθε όριο, αφού την σταθερότητα της ψευδοδημοκρατίας που προσέφερε με γαλάζια προβιά το παρακράτος την περιφρόνησες και επέμενες σαν μουλάρι στα ιδανικά και την κοινωνική δικαιοσύνη. Τόσο βλάκας που θα στουκάρεις και συ με ένα MIRAFIORI σε κάποιον τοίχο. Βλάκας με περικεφαλαία που δεν ξεφτίλισες την ύπαρξή σου στις κλαδικές της πράσινης πατρίδας τους για να περνάς και εσύ καλά. Τέλος, αφού εδώ και κάποια χρόνια δεν αναφωνείς ναι σε όλα, είσαι για δέσιμο.
Τρομάζεις στην σύγκριση των μεγεθών από τότε. Τόσοι πολλοί έξυπνοι και τόσο λίγοι βλάκες. Πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς η κατάσταση εφόσον οι μυριάδες των έξυπνων τυγχάνουν και πατριώτες;! Γι' αυτό και πάντα επικρατούσε σ΄ αυτή την χώρα η επιθυμία των πολλών έξυπνων ενταγμένων σε παρατάξεις που βόλευαν κάποιους σε καιρούς πολέμου ή ψευδοειρήνης.
Σήμερα οι έξυπνοι με ΝΑΙ και ΟΧΙ είναι όλοι με την Ευρώπη και οι βλάκες απέναντι- όπως πάντα- στον κατακτητή.
Πραγματικά τρομάζεις στην σύγκριση ακόμη μια φορά. Τόσοι πολλοί έξυπνοι, τόσο λίγοι οι Έλληνες.
Η τύχη των έξυπνων αυτή την φορά είναι προγραμμένη γιατί η νέα κατοχή δεν πολεμιέται. Η τύχη των βλακών η ίδια πάντα απέναντι σε ξένους και ντόπιους. Μα δεν μπορείς θαυμάζοντας την ελεύθερη ψυχή τους να μην τους ψιθυρίσεις στο αυτί:
Άντε και καλή τύχη, βλάκες.-
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters